2025.07.20, Vasárnap, 01:52
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 13:24 | Üzenet # 1701
Yaoista
- Reméltem. *Tudtam, hogy boldog leszel ettől.* - Valóban. *Kuncogok és adok egy puszit a fejedre és persze utána csókod is viszonozom.* - Akkor megbeszéltük. *Nem hittem, hogy így fogsz örülni annak, hogy vezethetsz. A vörösödéseden csak mosolyogtam.* - Szerintem is. *Simogatom meg az arcod, hihetetlen édes voltál. Séta közben csak beszélgetünk. Eléggé meglep, hogy elengeded a kezem.* - Nem is tudom. *Picit kérdően nézek, hogy baj van-e, de ahogy látom, hogy nincs, csak megfogom a kezed és össze is kulcsolom az ujjainkat.* - Sütit vigyünk? *Nem is mondtam semmit. Picit megszorítom a kezed.* - Nem akarsz így sétálni? *Kérdezem, mert lehet téged zavarna.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 15:15 | Üzenet # 1702
Yaoista
*Nem értem, hogy miért nézel úgy rám, de amikor ismét megfogod a kezemet, akkor leesik.* - De én csak azt hittem, hogy téged zavar.*Finoman megszorítom a kezedet.* - Én csak így járkálnék veled.*Azt hittem, hogy ez egyértelmű.* - Én csak élvezem.*Mosolyodom el.* - Kérdésedre válaszolva, majd csinálok én sütit. Bár tudom, hogy te nem szereted, de egy kis kóstoló, azért gondolom jöhet vagy te még előtte megkóstolód rólam az alapanyagokat.*Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 15:57 | Üzenet # 1703
Yaoista
- Van olyan helyzet, de nem azért zavar, mert szégyellnélek vagy mert nem akarom kimutatni, hogy együtt vagyunk. *Tényleg csak a testi épséged miatt aggódtam.* - Itt lehet. *Teszem hozzá és felemelve a kezed, adok rá egy csókot.* - Rendben. *Mondom a sütikészítésre, majd nem bírtam ki és megszólaltam.* - Nagyon szexi lesz a lisztet nyalogatni rólad. *De meg se rezzen az arcom, kíváncsi voltam, hogy mit reagálsz erre.* - Akkor csak bolt kell. *Megyek veled arra és közben figyellek téged.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 16:32 | Üzenet # 1704
Yaoista
- Ezt most már megjegyzem.*Mosolyodom el.* - Oké.*A csóktól kicsit elvörösödöm. Ahogyan mondod a dolgokat elsőre nem kapcsolok, majd ahogyan leesik hangosan felnevetek.* - Basszus ezt végig se gondoltam.*Állok meg annyira nevetek..* - Élesztőt meg főleg.*Nevetek tovább ahogyan elképzelem.* - Ez nagyon jó volt..*Még a könnyem is kicsordult.* - Én csak a krémekig jutottam.*Nevetek még kicsit, de legalább tudok már sétálni.* - Akkor a sütit megkóstolod és csak szimplán engem falsz fel.*Puszillak meg, ha már szabad ilyet csinálnom, de azért visszafogom magam.* - Komolyan mindezt  úgy közölted, hogy meg se rezzent az arcod.*Annyira te vagy.* - Mit innál inkább sört vagy bort?*Kérdezlek már a boltban.* - Persze a lisztet ne felejtsük el.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 17:03 | Üzenet # 1705
Yaoista
*Nevetésedre nem bírtam és én is elnevettem magam egy kicsit.* - Örülök, ha tetszett. *Mosolyodom el. Nagyon édes voltál. Finoman letörlöm azért a könnyeid, mikor már kihúztad magad.* - Az alap kis kockacukor. *Puszidra csak mosolyogtam egy kicsit.* - Kíváncsi voltam, hogy hogyan fogsz reagálni. *Teszem hozzá.* - Bor van a házban több fajta, szóval ha akarunk inni, akkor sört vihetünk. Igazából van hely, elfér. *Magyarázom neked.* - Igen, igen. *Cirógatom meg az arcodat.* - Mit főzzünk holnap?

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 17:16 | Üzenet # 1706
Yaoista
- Nagyon vicces volt.*Bólintok.* - Köszi.*Mondom a könnyeimre.* - Helyes.*Vigyorgok.* - Szerintem ma még nem mondtam, hogy mennyire szép mosolyod van.*Szívemig hatol.* - Gondolom nem okoztam meglepetést.*Kuncogok.* - Akkor vigyünk és akkor lesz minden.*Így a legegyszerűbb.* - Szerintem valamit csináljunk a sütőben és akkor az hamar meg van.*Gyorsan ki is találjuk és megveszünk mindent, ami kell. Haza fele is kézen fogva sétálunk.* - Jöhet egy sör? Most úgy megkívántam.*Közben már elkezdek bepakolni, itt is otthonosan érzem már magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.11.06, 22:50 | Üzenet # 1707
Yaoista
- Ma még talán nem. *Nagyon édes voltál.* - Nem, egy kicsit sem. *Kuncogok mellé halkan.* - Rendben. *Mondom mindkettőre. Hagytam, hogy bevásárolj mindent, ami csak eszedbe jut és tudtam, hogy nincs a házban. Hazafele se engedtem el a kezed és persze a nehezebb csomagokat én hoztam. Nem akartam, hogy cipekedj.* - Jól hangzik. *Ülök le a pultnál és nézem, ahogy pakolászol. Lágyan elmosolyodom kicsit.* - Örülök, hogy ennyire otthonosan érzed magad itt. *Teszem hozzá.* - Kiviszem a virágokat, inkább utána igyunk. *Állok fel.* - Te jössz? *Döntésed után én kimentem és kicsit megigazgattam a sírokat, majd kidobtam a régi virágokat és a helyükre raktam a frisseket. Felálltam és kicsit csendben néztem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.11.27, 19:10 | Üzenet # 1708
Yaoista
- Akkor pont ideje volt.*Nevetek fel.* - Igen, ezzel most már nincsen gond.*Most már ezzel nincsen gondom.* - Rendben.*Bólintok.* - Igen, csak előbb befejezem a pakolást.*Így is teszek és csak utána megyek utánad. Én is viszek virágot és leteszem a sírokra és persze köszönök is. Utána melléd lépve átkarolom a derekadat és adok egy puszit, kivételesen most én is csendben maradok.*

szela00Dátum: Kedd, 2022.12.27, 22:28 | Üzenet # 1709
Yaoista
*Csak elmosolyodom kicsit, hogy már nincs gondod. Mikor már kijössz, én a vállad karolom át és kicsit magamhoz ölellek. Tudtam, hogy miért vagy csendben és jól esett nagyon, hogy a magad módján, de gondoskodsz rólam.* - Köszi, hogy hoztál te is virágot. *Adok egy puszit a buksidra. Picit így vagyok veled, majd elengedlek.* - Menjünk. *Megyek vissza veled a házba. Előveszek két sört és ki is nyitom őket.* - Kérsz poharat? *Kérdezlek. Döntésed után úgy cselekedtem, ahogy szeretted volna, majd kimegyek veled a teraszra.* - Jó kicsit lazítani. *Ülök le és a tengert nézem.* - Többször kéne jönnünk. *Állapítom meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.01.07, 17:17 | Üzenet # 1710
Yaoista
- Ezt meg neked nem kell megköszönöd.*Puszillak meg.* - Oké.*Követlek téged, majd a sört elveszem.* - Jó lesz így köszönöm.*Kint leülök melléd majd koccintok veled.* - Egyetértek és benne vagyok.*Puszillak meg majd mögéd ülök és masszírozni kezdelek.* - Ezt úgyis mindketten élvezzük.*Kuncogok.* - Tudod miért szeretek idejárni?*Kérdezlek, de meg is válaszolom.* - Egyrészt mert így tényleg csak ketten vagyunk és nem zavar be senki.*Oké ritkán fordul elő, de itt mégis más.* - A másik meg tudom hogy ez nagyon nagy bizalom részedről és a szívedbe is egyre jobban beengedsz.*Suttogom a füledbe lágy hangon és benyúlva a felsőd alá szívedre simítok.* - Ez nekem nagyon sokat jelent.*Másik kezemmel magam felé fordítom az arcodat.* - Szerintem most már kijelenthettem, hogy végérvényesen elloptad a szívemet.*Mosolyodom el majd megcsókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 12:46 | Üzenet # 1711
Yaoista
- Ez jó ötlet. *Mondom a masszázsra.* - Valahogy úgy. *Mosolyodom el. Kíváncsian várom válaszod a kérdésedre. Picit elmosolyodom arra, amit mondasz. Igazad volt abban, hogy tőlem ez mit jelent és igazából kicsit többet is, mint te gondolod. Csókod kicsit el is nyújtom és hátra nyúlva a hajadba túrva még jobban elmélyítem csókunkat.* - Most el akarsz csábítani, édesem? *Kérdezem mosolyodom el és most én csókoltalak meg.* - Nem bánom annyira, hogy így alakult. *Mosolyodom el és finoman megcirógatom az arcod.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 16:28 | Üzenet # 1712
Yaoista
*Ahogyan a csókot elmélyíted bele is nyögök.* - Nem volt tervben de semmi jónak nem vagyok elrontója.*Felelem de kissé kába vagyok a csókodtól.* - Én meg főleg..*Mosolyodom el az újabb csók után.* - Kimelegedtem.*Nevetek fel és meghúzom a sörömet.* - Különben, ha szeretnél még aludni, akkor nyugodtan feküdjél le és addig megcsinálom a kaját.*Tényleg nem zavarna.* - Nem akarok kötekedni, de szerintem az a nem bánom annyira, nem olyan pontos kifejezés.*Ebből is érezheted, hogy most már igen csak biztos vagyok a kapcsolatunkba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 22:25 | Üzenet # 1713
Yaoista
- Ebben biztos voltam. *Mosolyodom el, főleg, ahogy közlöd, hogy kimelegedtél.* - Megesik. *Kortyolok én is a sörömbe.* - Az a helyzet, hogy úgy se tudnék igazán aludni. Hiányozna a plüssmackóm. *Jegyzem meg.* - De ha velem alszik egy kicsit, akkor lehet ledőlök még. *Pillantok az arcodra.* - Kimerítő volt az utóbbi idő. *Ismerem be. Sok minden történt.* - Ó, nem akarsz kötekedni? Pedig azt teszed. *Persze csak viccelek. Finoman megfogom a karod és az ölembe húzlak.* - Szerinted mi a pontos kifejezés? *Kérdezem kíváncsian, de mielőtt mondanál bármit, adok egy lágy csókot.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.01.23, 21:08 | Üzenet # 1714
Yaoista
- Melletted elég sűrűn.*Kuncogok.* - Ohh értem.*Mosolyodom el, kivételesen nem mondom, hogy édes vagy.* - Legyen így. Megisszuk a sörünket és akkor eldőlünk.*Bár én nem érzem magam fáradtnak, de majd olvasok de az is lehet, hogy bealszom.* - Ezért is mondtam.*Puszillak meg.* - Mint mondtam néha te is megállhatsz és itt most van rá lehetőséged.*Figyelni fogok rád, hogy pihenjél.* - Azt tenném?*Pimaszkodom tovább. Meglep, hogy előre húzol, de persze nem tiltakozom.* - Hmm fogos kérdés.*Kicsit elhallgatok és söröm kortyolgatom, természetesen csak a csók után.*  - Azt hogy egyáltalán nem bánod.*Kezdek bele.* - Örülsz annak, hogy együtt vagyunk és egyre inkább nem tudod elképzelni nélkülem az életed.*Mondom komolyan, de zavarban is vagyok.* - Nem mondom hogy szerelmes vagy de egyre inkább közelebb állsz hozzá.*Itt már rendesen elvörösödöm.* - Mit mondasz?

szela00Dátum: Hétfő, 2023.02.06, 00:48 | Üzenet # 1715
Yaoista
- Tetszik a terv. *Tudtam, hogy te nem vagy olyan fáradt.* - Igen, ritka pillanat. *Külön jó, hogy veled.* - Azt bizony. *Mosolyodom el egy kicsit. Kicsit babusgatlak, ahogy sörözöl és én is beleiszok. Csöndben hallgatom, hogy mit mondasz, néha belekortyolva a sörömben. Rettentő édes volt, ahogy zavarba jöttél a teljesen attól, amit mondasz.* - Semmit. *Simítok az állad alá.* - Inkább ezt teszem helyette. *Simítok az állad alá és megemelve a fejed egy picit, hosszan megcsókoltalak, tele érzelemmel.* - Megfelel? *Suttogom ajkaidra egy féloldalas mosollyal.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.02.09, 22:04 | Üzenet # 1716
Yaoista
- Akkor ezt megbeszéltük.*Puszillak meg.* - Semmit?*Nézzek rád kissé döbbenten, de mielőtt bármit kérdeznék még te megcsókolsz, amit természetesen boldogan viszonzok.* - Nos ha ezt igennek vehetem akkor igen és tudod mit annak veszem.*Jelentem ki.* - Nem is értem hogy miért lepődtem meg a válaszodon.*Nevetek fel, hiszen ez vagy te. Megtanulhattam, hogy te inkább a tettek és nem a szavak embere vagy.* - Esélyed sincs szabadulnod.*Most én csókollak meg.* - Még így is finom vagy.*Harapok finoman az ajkaidra.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 14:58 | Üzenet # 1717
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, ahogy elkönyvelted igennek. Kezdtél egyre jobban kiismerni.* - Őszintén? Én se. *Puszillak meg. Sosem voltam a szavak embere.* - Azt mondod? *Cirógatom meg az arcod és szórakozottan a hajadba túrok.* - Te is. *Mondom csókod után.* - Tudod Sergej... *Kezdek bele és finoman simogatlak közben.* - Én sosem hiszek a szavakban. *Mondom komolyan.* - Mondani bármit lehet. *Fejezem be és ismét megcsókoltalak hosszan.* - Tudom, hogy neked fontos ez is és próbálok rajta változtatni. *Amit azért észre is vehettél. Kettesben sokkal jobban kifejeztem magam még szavakban is, a tetteim pedig egyértelműek voltak.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 19:39 | Üzenet # 1718
Yaoista
- Azt bizony.*Bólogatok nagy vigyorral az arcomon.* - Mondhatni 10 évet vártam rád.*Mosolyodom el édesen.* - Mondjam hercegem.*Nézek rád mosolyogva és persze én is cirógatni kezdelek.* - Igen tudom és utána le is esett.*Mondom még a csók előtt, amit hosszasan viszonozok.* - De remélem azt is tudod, hogy amit én mondok azt komolyan is gondolom.*Én minden értelemben kifejezem az érzéseim.* - Tudom kicsim, ahogyan én is igyekszem ezt nem elfelejteni és látod most is kapcsoltam.*Kuncogok.* - Mindketten fejlődtünk.*Csókollak meg most én.* - Hidd el érzem nagyon is, hogy milyen fontos vagyok neked.*Bújok hozzád jobban.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.03.08, 21:04 | Üzenet # 1719
Yaoista
- Kis bolond. *Mondom lágyan arra, hogy 10 évet vártál rám. Adok egy apró puszit is a fejedre.* - Akkor jó. *Örültem, hogy megértettél mindent.* - Igen, tudom, hogy komolyan gondolod. *Igazából csak máshogy fejeztük ki az érzéseinket, de amíg megértjük egymást, ebben én nem láttam a problémát.* - Lassan összecsiszolódunk. *Mondom egy apró mosollyal.* - Igen. *Csókod még el is nyújtom egy kicsit.* - Akkor jó. *Azért nálad jó volt biztosra menni, mert nem akartam, hogy hanyagolva érezd magad és azt sem akartam továbbra sem, hogy kívülről várd a kapcsolatunk validálását.*

szela00Dátum: Péntek, 2023.03.17, 22:15 | Üzenet # 1720
Yaoista
- Nos ehhez is kell némi bolondság.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Azért jól jön a megerősítés.* - Igen valóban, na meg van bőven időnk is rá.*Szinte az összes félelmem elengedtem veled kapcsolatban, hogy nem leszek elég neked.* - Nos hogy döntöttél? Szeretnél még aludni?*Kérdezlek kedvesen és a buksidat kezdem el simogatni.* - Mondjuk már ez a kis alvás is jót tett.*Annyira nem tűntél fáradtan.* - Bár te még így is baromi helyes vagy.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.03.20, 20:26 | Üzenet # 1721
Yaoista
- Igen. *Értek egyet veled az időben. Örültem, hogy mennyivel nyugodtabb vagy velünk kapcsolatban.* - Igen, jól esne. *Bólintok is egy aprót és elmosolyodom, ahogy a fejem kezded simogatni.* - Igen, már nagyon fáradt voltam. *Ismerem be, pedig ilyen nem sűrűn szoktam.* - Azért a karikáktól megszabadulnék. *Csókollak meg lágyan.* - Megisszuk és utána akkor lepihensz még velem? *Kérdezem egy féloldalas mosollyal, esélyed se volt nemet mondani.* - Neked se árt. *Puszilom meg a buksid.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.03.29, 16:45 | Üzenet # 1722
Yaoista
- Akkor ezt megbeszéltük.*Puszillak meg.* - Nos a hercegek is eltudnak fáradni.*Mondom édesen.* - Nem vitatkozom, de attól még meg kellett jegyeznem, hogy a sármodon nem rontanak a karikák.*Mondom a csók után.* - Igen igen.*Bólogatok, nem tudok és nem is akarok neked ellenállni.* - Azt mondod? Bár nem érzem magam fáradtnak, de biztosan befogok szundizni.*Na meg szeretek is aludni. Megiszunk a sörünket és bemegyünk. Lefekszem az ágyra és magamra húzlak, hogy a fejed a mellkason legyen.* - Feküdjünk most így.*Puszilom meg a buksidat, majd cirógatni kezdem.* - Szép álmokat.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.04.09, 19:29 | Üzenet # 1723
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogy a herceget mondod.* - Annak azért örülök. *Hogy így is vonzónak találsz.* - Azt bizony. *Cirógatlak finoman.* - Használd ki, hogy most megteheted. *Na meg én se bánom, ha együtt pihenünk. Miután megittuk és bementünk, meglepődtem kicsit, ahogy magadhoz húzol.* - Nem vagyok nehéz? *Kérdezlek, ahogy közben elhelyezkedek. A fejem a mellkasodon pihent és a derekadnál ölellek magamhoz.* - Ez jól esik. *Mondom és lehunyom a szemem. Nem is kell sok és elalszom nagyon mélyen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.04.13, 21:43 | Üzenet # 1724
Yaoista
- Igen, igen tudom hiszen mint kifejtettem sok munka vár rám.*Ugye most arra nem is gondolok, hogy azért lenne mert megsérültök. Mindig készenlétben állok, de attól még én erre nem gondolok.* - Egyáltalán nem, sőt nagyon is kellemes és úgy látom neked is.*Még erre se kérdezek vissza már, hiszen tudom hogy már ennyire leengedted az álarcod és ezt is engeded nekem.* - Akkor jó.*Mosolygok és tovább cirógatlak. Én csak kicsit szendergem el és azon csak ismét mosolyogni tudok, hogy milyen jót alszol. Ezeket a dolgokat úgy veszem hogy egyre közelebb engedsz magadhoz nálad már ez is hatalmas dolog.* - Te csak pihenjél.*Suttogom neked miután óvatosan kimászom alólad. Adok egy puszit majd kimegyek a konyhába, úgy voltam vele hogy nem fog zavarni téged, ha elkezdek főzni. Kint bedugom a fülesem és elkezdek főzni.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.04.15, 14:11 | Üzenet # 1725
Yaoista
- Akkor jó. *Mondom lassan elhalkulva. Nagyon hamar elringatott a helyzet. Nem szoktam így kidőlni, azt tudod, szóval már tényleg fáradt voltam. Végig öleltelek magamhoz, amíg együtt aludtunk. Annyira mélyen aludtam, hogy arra se keltem fel, hogy kimászol alólam. Jó egy óra múlva azért felkeltem és nyújtózkodtam egy nagyot. Lassan kimásztam és a keresésedre indultam. Meg is találtalak a konyhába. Elmosolyodom, ahogy fülesben táncikálsz és főzöl. Gondoltam megviccellek, szóval halkan mögéd osontam és amikor nem csináltál épp semmi veszélyeset, hirtelen felkaptalak a karomba, mint egy herceget.* - Szia. *Mosolygok egy kicsit és adok egy csókot.* - Mit főzöl? *Kérdezlek, de még nem raktalak le.*

Keresés: