Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 00:21 | Üzenet # 151 |
 Yaoista
| - Filmet. *Mosolyodom el.* - Rendben. Ennyire édesszájú vagy? *Kérdezem érdeklődve.* - Ha így látod, akkor örülök. *Törölgetlek tovább. Tetszett, ahogy elirultál. Néha az arcodra pillantottam, mert annyira aranyos voltál. Nem gondoltam, hogy ilyen is tudsz lenni.* - Nem gondoltam, hogy így is tudsz viselkedni. *Ismerem be, hiszen mindig azt hittem, hogy egy nagyszájú idegesítő alak vagy.* - És milyen fagyit szeretnél? *Én nem igen voltam édesszájú, de a fagyit azt szerettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 00:41 | Üzenet # 152 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Oké.*Mosolygok.* - Igen nagyon.*Mondom édesen.* - Igen így, remélem még sokat látlak nevetni.*Jegyzem meg.* - Én se, hogy te így, na meg magamra se hittem, hogy valaki ilyen könnyen zavarba tud hozni*Vallom be.* - Nem is tudom sok félét szeretek, te szereted?*Kérdezlek, majd hirtelen hozzád bújok.* - Köszönök mindent.*Suttogom füledbe és el is válok.* - Ehh bocsi itt összevizezlek.*Nevetek zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 00:58 | Üzenet # 153 |
 Yaoista
| - Helyzettől függ. *Mondom a nevetésre.* - Szóval ennyire zavarban vagy? *Kérdezem kíváncsian, kicsit direkt húzva.* - A fagyit igen, mást nem nagyon. De vehetünk neked sütit is, ha szeretnél. *Mosolyodom el. Kicsit meglepődtem, ahogy hozzám bújtál váratlanul, nem is volt időm reagálni.* - Semmi gond. *Simítok az arcodra és finoman megcirógatom, majd a derekadra simítok és visszahúzlak.* - Tényleg sajnálom azokat, amiket mondtam. *Mondom halkan, majd adtam egy puszit a fejedre.* - Menjünk. *Engedlek el és kiindulok a wc-ből.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 01:08 | Üzenet # 154 |
 Yaoista
| - Okozok, olyan helyzetet.*Mosolygok.* - Igen nagyon.... már a nézésedtől is most már..*Motyogom.* - Jó lesz fagyi.*Mosolygok. Örülök, hogy nem gond, hogy megöleltelek és amikor még vissza is húzol fülig ér a szám.* - Én is..*Suttogom a füledbe, a puszinak is nagyon örülök és ez látszódik is rajtam.* - Oké.*Megyek utánad, majd visszaérve magamhoz veszem pandát és mosolyogva nézlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 01:28 | Üzenet # 155 |
 Yaoista
| - Ebben biztos vagyok. *Mosolyodom el én is.* - Pedig nem nézek rád máshogy, vagy mégis? *Kérdezlek.* - Oké. *Nem hittem, hogy tényleg ennyire boldog vagy egy egyszerű puszitól és öleléstől. Én is összeszedtem magam, majd elcsomagoltatta a maradék kaját, na meg fizettem. Intettem a fejemmel, hogy menjünk a kocsihoz. Elmegyek egy bolthoz, ami útközbe volt.* - Hozok fagyit. *Mosolyodom el.* - El ne szökj addig. *Megyek be a boltba. Felvásároltam mindenfélét, majd kijöttem. Beraktam hátra, majd hozzád indultam. Mikor odaértünk, leállítottam a motort.* - Megjöttünk.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 01:43 | Üzenet # 156 |
 Yaoista
| - Pedig de, mert eddig legtöbbször meggyilkoltál a tekinteteddel és hasonlók.*Mondom, de nincsen bennem semmi harag. Megköszönöm a vacsit ismét és követlek, nem érdekel, hogy mosolyogva néznek rám a ruhám miatt.* - Nem fogok.*Mosolygok, majd csak várlak türelmesen, amíg vissza nem térsz. Úton végig ismét pandát ölelem és mosolygok végig.* - Igen.*Bólintok, majd felmegyünk.* - Legközelebb én fizetek.*Jegyzem meg, majd beteszem fagyit fagyasztóba.* - Átöltözök. Érezd magad itthon.*Mosolygok, majd gyorsan ruhát cserélek, de most egy atlétát és melegítőnacit veszek fel.* - Remélem nem baj, ha így öltöztem.*Mosolygok.* - Mit hozhatok inni?*Kérdezlek.* - Körbevezesselek?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 01:53 | Üzenet # 157 |
 Yaoista
| - Legközelebb te viszel el engem valahova, ahova szeretnél. *Mosolyodom el.* - Rendben? *Kérdezem, hogy boldog légy.* - Oké, köszi. *Teszem le magam a nappaliba és kigombolok pár gombot az ingemen, hogy kényelmesebb legyek. Mikor visszajössz, kérdésedre csak megráztam a fejem.* - Nem gond. *Igazából ez jobban illet hozzád, mint az öltöny vagy más egyéb.* - Egy pohár vizet megköszönök. *Mára már nem kívántam az alkoholt.* - Persze. *Állok föl és odaléptem hozzád, de nagyon közel. Élveztem, hogy ennyire zavarba tudlak hozni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 02:06 | Üzenet # 158 |
 Yaoista
| - Megbeszélve.*Mosolyodom el.* - Biztos? Főzhetek teát is vagy vehetek üdítőt is.*Mondom, majd amikor azt mondod persze és közel sétálsz zavartan a hajamba túrok.* - Akkor gyere.*Lépek el és elkezdelek körbevezetni. Le se tagadhattam, hogy az én lakásom volt. Megmutattam a vendégszobát, a fürdőt, ahol egy igen nagy kád volt, a mellékhelyiséget, ha szükséged lenne rá, konyhát, az ebédlőt és már csak a saját szobám meg az erkély maradt.*- Azt hiszem most is nevetni fogsz.*Mondom és bemegyünk szobámba.* - Szóval ezért hittem, hogy a maciról tudsz valamit.*Motyogom zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 13:51 | Üzenet # 159 |
 Yaoista
| - Biztos. *Mosolyodom el. Édes volt, ahogy a kedvemben próbáltál járni. Kicsit úgy éreztem, hogy eddig nem nagyon ismertelek. Megnéztem mindent, amerre vezettél, de én is éreztem, hogy le se tagadhatod, hogy te laksz itt. Először nem értettem ezt a nevetés dolgot, de mikor beléptünk a hálóba és megláttam azt a rengeteg játékot, hát kész voltam. Kistányérnyira nőttek a szemem és csak pislogtam.* - Azta. *Ennyit sikerült kipréselnem magamból, erre azért nem voltam felkészülve.* - Nem tudtam semmit, tényleg csak beletrafáltam. *Teljesen ledöbbentem és azért kicsit beljebb mentem.* - Furcsa vagy. *Mondom végül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 14:06 | Üzenet # 160 |
 Yaoista
| - Oksa.*Bólintok.* - Igen azta.*Mosolygok.* - Nem hiába volt a macis naci.*Mosolygok.* - Erre még csak most jöttél rá??*Kérdezlek, majd beljebb megyek.* - Mivel nekem nem volt gyerekszobám, így pótoltam. Oké talán kicsit túlzásba estem, de nagyon megszeretem őket.*Mondom, majd rád pillantok.* - Remélem azért, nem fogsz itt hagyni most.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 14:10 | Üzenet # 161 |
 Yaoista
| - Hát így már értem. *Mosolyodok el én is.* - Nem, de most megerősödött ez a gondolatom. *Mondom őszintén. Csöndben hallgattalak és valahol meg tudtam érteni a dogot. A végére csak odamentem hozzád és megcirógattam az arcod.* - Mindig tudtam, hogy lökött vagy. *Mondom kicsit piszkálódásnak, de komolyan valahol. Tényleg tudtam, hogy nem vagy normális alapból, de ez nem is zavart. * - Ha így érezd jól magad, akkor így érzed. *Mondom végül.* - Legalább nem kihívás neked ajándékot venni. *Mosolyodom el.* - És mit szeretnél nézni? *Kérdezem, de nem bírtam ki.* - Esetleg Micimackót?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 14:18 | Üzenet # 162 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, majd amikor megsimogatod az arcomat, kezedbe simulok.* - Ezt bóknak veszem.*Nevetek fel.* - Köszi.... és nem.*Kuncogok.* - Nem is tudom.*Gondolkodom el, majd Micimackóra csak finoman megcsíplek.* - Mocsok.*Nevetek fel, de nagyon édesen.* - Akár.*Teszem azért hozzá.* - Köszi, hogy elfogadsz.*Mondom, majd hozzád bújok ismét.* - Csak egy picit.*Suttogom. Köze se volt a viselkedésem ahhoz, amit eddig láttál, a vadmacska helyett, egy bújós kiscica vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 14:25 | Üzenet # 163 |
 Yaoista
| *Mikor finoman megcsípsz, elkuncogom magam halkan.* - Sejtettem. *Mosolyodtam el, majd mikor odabújsz megint, meglepődtem, de nem toltalak el.* - Oké... *Fél karral átkaroltalak és magamhoz öleltelek szórakozottan. Annyira fura volt a helyzet. Most, hogy te se űztél abból sportot, hogy felidegelj, teljesen máshogy láttalak. Nem hittem, hogy ennyire magányos és szeretethiányos személyt találok a nagyképű és nagyszájú viselkedésed mögött, akit elég egy kicsit megcirógatni és már teljesen boldog. Most egész ártatlannak láttalak, el se hittem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 14:35 | Üzenet # 164 |
 Yaoista
| *Annyira jó volt így lenni veled. Akaratlanul is eszembe jut amiket Nick mondott a gyógypuszi és hogy szerelmes vagyok veled. Fülig is el is pirulok és elválok tőled.* - Khmm menjünk.*Megyek ki és szidom magamat, hogy ilyenekre gondolok.* - Akkor hozom a vizet és amiket vettél.*Mosolygok és így teszek.* - Tényleg nm bánnád, ha Micimackót nézzük??*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 15:00 | Üzenet # 165 |
 Yaoista
| *Nem értettem, hogy miért pirultál el ennyire, de nem kérdeztem rá, gondoltam megint hülye gondolataid vannak. Csak megyek utánad, majd levágódok. Mikor visszajössz elvettem a vizet.* - Köszönöm. *Iszom meg, majd leteszem a poharat. Kérdésedre rád nézek, majd sóhajtok egyet megadóan.* - Nem, legyen gyereknapod. *Mondom végül, majd elmosolyodtam kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 15:07 | Üzenet # 166 |
 Yaoista
| - Bármikor.*Mosolyok.* - Köszi.*Kuncogok, majd be is teszem és leülök melléd.* - Rég volt, hogy valakivel így együtt filmeztem.*Mosolygok rád. Adok egy kanalat és kinyitok mindent és elindítom a mesét. Már kapásból énekelni kezdem.* - Annyira imádom.*Kuncogok. Igen nehéz most elképzelni, hogy milyen sexéhes tudok lenni azt meg főleg, hogy ha kell lazán kibelezem azt aki kell.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 15:18 | Üzenet # 167 |
 Yaoista
| *Csak mosolyogtam rajtad, nagyon kis boldognak tűntél. Elveszem a kanalat, majd lecsapok egy doboz jégkrémre és eszegetni kezdem. Mikor énekelni kezdesz, majdnem félrenyeltem a falatot, de csak vigyorogtam rajtad.* - Nincs neked véletlenül egy ikertestvéred, aki a feldarabolást meg ilyeneket végzi? *Kuncogtam el magam. Letettem a jégkrémet egy kicsit, majd odahúztalak magamhoz a lábam közé és átkaroltalak egyik kezemmel, a másikban a kanál volt és a te jégkrémedből kezdtem kanalazni, de gy csináltam, mintha nem is csináltam volna semmit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 15:25 | Üzenet # 168 |
 Yaoista
| - Nem tudok róla.*Nevetek fel. A cselekedet meglep, de annál jobban örülök neki. Én se mondok semmit, hiszen itt most a tettek beszélnek. Neked dőlök és úgy eszek tovább.* - Mikor láttad utoljára? Gyerekként? Vagy igazából titkon te is meséket szoktál nézni.*Nevetek fel.* - Fincsi fagyikat választottál.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 15:37 | Üzenet # 169 |
 Yaoista
| *Finoman simogattam a hasad közben, de nem túl feltűnően, olyan tök természetesen.* - Nem szoktam. *Mosolyodtam el.* - Talán még édesanyámmal. *Mondom halkan.* - Vele néztem mindig ilyeneket. *Hallgatok el pár pillanatra, hiszen nekem ők fontosak voltak eléggé még most is.* - Örülök, hogy ízlik. *Eszek bele én is tovább.* - Még mindig nem tudom elhinni, hogy te képes vagy bárkit is megölni. *Ismerem be, most annyira más voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 15:41 | Üzenet # 170 |
 Yaoista
| *Jólesően felsóhajtok a simogatásodra.* - Majd velem fogsz.*Kuncogok, persze csak, ha te is akarod.* - Jó lehetett.*Suttogom és én karod kezdem el simogatni* - Pedig tényleg így van, de most tudod rólad is nehéz elhinni.*Mosolygok, majd hátrafordulok.* - Mond, hogy ááá.*Nyújtom neked egy falatot*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.20, 15:53 | Üzenet # 171 |
 Yaoista
| - Nincs sok választásom. *Nevettem el magam.* - Az volt... *Mosolyodtam el, ahogy visszagondoltam, de nagyon lágyan és szeretett teljesen.* - Tényleg? Nekem azért van hozzá fizimiskám, neked kevésbé. *Mikor hátrafordulsz, meglepődtem és bekaptam a falatot.* - Finom... *Mosolyodom el.* - Nem akarok, nagyon... belevájni, de azért megkérdezem. Sosem próbáltad megkeresni a szüleid? *Kérdezem érdeklődve, de látszott rajtam, hogy tényleg nem bántani akarlak vele, csak érdekelt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.22, 19:36 | Üzenet # 172 |
 Yaoista
| - Pedig van am.*Mosolygok*- Édes lehettél majd egyszer mutathatnál képet de csak ha szeretnél.*Mondom.*- Nem értem miért mondod.*Kuncogok.*- Szerintem is finom.*Bólintok. Kíváncsian varom kérdésed majd visszafordulok*- Volt bennem néha hogy megkeresem őket de aztán meg se, mert van bennem egy kép és nem akarom, hogy összetörjön.*Mondom és bekapok egy újabb falatot.*- Mindig is úgy gondoltam hogy azért adtak örökbe mert nem volt más választásuk. Különböző társadalmi helyzetbe tartoztak és szülök kényszerítettek őket. Nem fogadott senki örökbe mert úgy gondoltak értem jönnek az igazi szüleim és nem is akartam hogy örökbe fogadjanak. Mindig vártam őket...vártam vártam de nem jöttek.*Suttogom.*- Nem engedtek nekik később se h eljöjjenek értem.*Mondom halkan szomorkásan. Persze hallottam én h az anyám egy kurva volt és azt se tudja kitol vagyok de én ezt nem akartam elfogadni kialakítottam magamba ezt variációt amit mondtam neked mert így könnyebb volt. Persze nagyfőnökék tudjak ki is vagyok de tőle se kérdeztem soha az igazat.*- Lehet am hogy egy herceg vagyok.*Kuncogok édesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.22, 19:40 | Üzenet # 173 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el.* - Nem-e? Pedig elég egyértelmű. *Cirógatom meg a pofid. Érdeklődve hallgatlak, csöndben. Teljesen meg tudtam érteni, hogy miért is gondoltad ezt így ki. A herceges szövegeden elmosolyodtam.* - Kis szerény... rögtön herceg? *Csóválom meg a fejem.* - Azóta viszont találtál magadnak családod. *Mondom kedvesen, de azért érezhetted, hogy jobban magamhoz húzlak, bár nem tudatosan, mintha kicsit vigasztalni próbálnálak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.22, 19:49 | Üzenet # 174 |
 Yaoista
| Szerintem nem.*Kuncogok*- Miért is ne*Nevetek fel és ahogyan mondod hogy van családom és jobban magadhoz ölelsz elmosolyodom*-Igen.... 20 év után lett és jobbat nem is kaphattam... most itt vagy te is és nagyon boldog vagyok*Mondom és karod simizem*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.22, 19:50 | Üzenet # 175 |
 Yaoista
| - Minden jóra várni kell. *Kacsintok is hozzá,a mi nálam nem sűrűn van, kb. olyan, mint a nevetés.* - Akkor jó, ha boldog vagy. *Mondom, de nem fűzök hozzá kommentet. Én is jól éreztem magam.* - Ráadásul Micimackót nézel... *Mosolyodtam el és nyúltam még egy falat fagyit.*
|
|
| |