2025.07.20, Vasárnap, 01:38
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2023.04.15, 15:43 | Üzenet # 1726
Yaoista
*Amikor hirtelen felkapsz kissé a frászt hozod rám és fel is sikantok.* - Kis mocsok..*Morgok az ajkaid közé, de persze a csókodat viszonzom.* - Egy pillanatra megállt a szívem.*Nevetek fel végül.* - Egyszer majd én is jól megijesztelek.*Közlöm veled, magam se tudom még hogy hogyan, de akkor is sort fogok rá keríteni.* - Sergej féle koszt.*Kuncogok.* - Husi meg mindenféle zöldség és fűszer. Nem volt még rá panasz, lehet te is ettél belőle.*A főházban többször főztem a srácoknak, de azt nem tudom hogy te ettél e belőle.* - Jót aludtál?*Kérdezlek és finoman az arcodra simítok.* - Most már egyáltalán nem látok karikákat.*Mosolygok és most én csókollak meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.04.19, 19:18 | Üzenet # 1727
Yaoista
*Elkuncogtam magam halkan a sikkantásra, de tudtam, hogy csókommal kiengesztellek.* - Egyébkén tis megszokott miattam, nem? *Kérdezem egy picit egósan.* - Arra kíváncsi leszek. *Adok még egy csókot, majd azért leraklak.* - Jól néz ki és azt hittem igen. *A kajára sose mondtam nekem én sem.* - Igen. *Nézek a szemeidbe és finoman derekadra simítok mindkét kezemmel.* - Azért remélem a panda jegyek nélkül is bejövök. *Ölellek magamhoz csókod közben.* - Kérsz egy kávét? *Kérdezlek a csók után.* - Mennyi idő, amíg kész a Sergej-koszt?

szela00Dátum: Szerda, 2023.04.19, 21:36 | Üzenet # 1728
Yaoista
- Nem is mond, csoda hogy még nem lett bajom.*Ego ide vagy oda ez az igazság.* - Remélem tudsz újra éleszteni, mert ha nem akkor megtanítalak.*Kuncogok.* - Arra én is, de tudod hogy kitartó vagyok.*Most már csak azért is.* - Remélem ízleni is fog.*Azért kicsit izgulok.* - Ennek örülök.*Bújok hozzád.* - Ez jó volt.*Nevetek fel ismét.* - Különben igen na meg ott van a két pandám és őket úgyse tudod lekörözni.*Kuncogok.* - Jöhet, köszönöm. Tudod egy jó kávéra nem mondok nemet.*Adok még egy puszit is.* - Még olyan  20 perc, remélem addig kibírod.*Simítok be a felsőd alá.* - Na de ennek most nincs itt az ideje.*Adok még egy csókot, majd visszalépek a tűzhelyhez.* - Kapcsolsz majd zenét?*Kérdezlek és az enyémet kikapcsolva a pultra rakom.* - Majd amikor közösen főzünk ott úgyis lesz más is.*Vigyorodom el.* - Nagyon tetszik a konyha is.*Mosolyodom el.* - Előttem van ahogyan anyukád főz és a kicsi Seime körülötte nyüzsög.*Lelkiszemeim előtt látom.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.04.22, 23:09 | Üzenet # 1729
Yaoista
- Téged? Egyszerű. *Simítok az arcodra és hosszan megcsókollak.* - Máris jobb, igaz? *Mosolyodom el egy nagyon picit.* - Igen, tudom. *Tisztában voltam vele, hogy mennyire kitartó vagy.* - Biztosan. *Ügyesen főztél.* - Ez igaz. *Adok egy puszit a fejedre.* - Rendben, akkor csinálok neked is. *Cirógatlak finoman.* - Talán ki. *Édes volt, hogy nem bírtad ki, hogy ne érj hozzám.* - Majd annak is ott lesz. *Csapok játékosan a fenekedre csókod közben.* - Persze. *Átmegyek a nappaliba és kapcsolok zenét. Mivel egybe volt nyitva, így simán lehetett hallani és pedig visszamentem és elkezdtem a kávékat.* - Abból minden lesz, csak főzés nem. *Ebben biztos voltam. Meglepett, ahogy anyukámat megjegyezted. Picit meg is álltam a mozdulat közepén.* - Mindent úgy hagytam, ahogy ők kitalálták. A bútorok, minden tőlük van... egyedül a hálót alakíttattam át és egy kis modernizálás történt, de más nem. *Mondom halkan, ritkán beszéltem róluk.* - Szívesen segítettem mindig, apa pedig a móló végén horgászott. *Mosolyodom el kicsit.* - Csak hálás lehetek az Uramnak és az Asszonyomnak, hogy amíg én nem tudtam, addig ők gondoskodtak erről a házról, hogy legyen valamim a szüleimtől.

szela00Dátum: Kedd, 2023.04.25, 20:37 | Üzenet # 1730
Yaoista
- Neked meg főleg.*Kuncogok és a csókodat hosszasan viszonzom.* - Igen, sokkal.*Még a csók hatása alatt vagyok.* - Köszi.*Puszillak meg.* - Helyes.*Kuncogok.* - Reméltem is.*Csapok én is utána a popsimra.* - Köszönöm.*Mondom a zenére.* - Pedig lesz főzés is csak majd nagyon sokáig fog tartani.*Vigyorodom el. Már éppen szabadkoznék, de te akkor mesélni kezdesz. Abbahagyok mindent és feléd fordulva meghatódva hallgatlak.* - Ez nagyon kedves.*Mondom arra hogy mindent megtartottál, én is így tettem volna.* - Valahogy így képzeltem el.*Mosolygok, majd odalépve megcsókollak lágyan.* - Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem.*Mondom a csók után.* - Ez a természetes, hiszen te is a fiúk vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - Szeretlek.*Adok még egy csókot, majd ismét folytatom a főzést.* - Mielőtt még éhen halnánk.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.05.20, 22:40 | Üzenet # 1731
Yaoista
- Az biztos, hogy sokáig fog tartani. *Értek egyet veled.* - Nem tudom, hogy kedves-e, de... így kicsit itt vannak. *Mosolyodom el nagyon halványan. Ahogy odalépsz, magamhoz ölellek és csókollak.* - Igazán nem kell megköszönnöd. *Puszilom meg a fejedet.* - Sosem tudom meghálálni... *Tudom, hogy nem várja el az Uram, ahogy az Asszonyom se várta el soha, de mégis úgy érzem.* - Tudom. *Picit visszahúzlak még csókodnál.* - Én biztos nem fogok. *Lépek mögéd és finoman a nyakadba harapok.* - De hagylak. *Ülök le és csak figyellek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 20:57 | Üzenet # 1732
Yaoista
- De megfogja érni.*Vigyorodom el.* - Szerintem az.*Mosolyodom el.* -  Tudod ez olyan automatikusan jön.*Puszillak meg én is.* - Ezzel én is így vagyok.*Még ha más is a helyzetünk. Csak elmosolyodom és viszonzom a csókodat.*  - Lehet nekem lennének gondjaim.*Nevetek fel, ami egy kis nyögésbe megy át.* - Utána úgyse foglak hagyni.*Kuncogok.* - Tudom már mondtam, de remek embert neveltek belőled.*Értem mindenkire.* - Jó lehetett egy ilyen családban felnőni.*Nem rosszból, de kicsit mindig irigykedtem, akinek ez megadott volt.* - Igaz nekem várnom kellett rá, de egy nagyon jó családba kerültem és sokat fejlődött a személyiségem.*Vagyis én úgy érzem.* - Szerinted engem mindenki elfogad már? Mármint az tudom, hogy kedvelnek, de mindenki látja bennem az orvost, az egész szervezet?*Főleg Diabló emberei gondolok.*  Tudom én is lehetnék sokkal komolyabb.*Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.05.30, 22:06 | Üzenet # 1733
Yaoista
- Mintha egyébként hagynál. *Piszkálódok, ami remélem leesik. Nem akarlak megbántani.* - Mindig túlzol. *Nagyon kedves volt, de volt még hova fejlődnöm.* - Nem volt könnyű, de nem panaszkodhatok. *Mindig volt mit egyet, volt tető a fejem felett. Nem kellett félnem, hogy az út szélén hagynak valahol.* - A nem könnyű alatt nem magát a családot értem. *Hiszen nagyszerű emberek voltak, de valahol én mégis egy árva voltam.* - Nagyon sokat változtál ahhoz képest, ahogy idekerültél. *Diablo sokat nevelt rajtad és persze nem tehettél az alaphiányosságokról.* - Szerintem igen. *Kicsit csak figyeltelek.* - Abban a pillanatban, mikor megmentetted a főnök életét... Attól a pillanattól mindenki elfogad és elismer. *Mondom komolyan és közben rágyújtok.* - Annyiunkat mentettél már meg, hogy csak szívják a véred, de hidd el, bárki az életét bízná rád. A komolyság az más asztal. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.05.31, 19:12 | Üzenet # 1734
Yaoista
- Ott a pont.*Nevetek fel, nem veszem sértésnek.* - Kérlek szépen 10 év lemaradást kell behoznom.*Kuncogok.* - Szerintem pedig nem, de szerintem nem baj, ha ebben nem egyezünk meg.*Mondom édesen.* - Tudom kicsim.*Hiszen attól még hogy családban nőttél fel mégis csak elveszítetted a szüleidet és a második anyukád is.* - Igazából neked és Igornak sokkal rosszabb.*Hiszen én alapból nem ismertem a szüleimet.* - Örülök, hogy te is így látod.*Attól még hogy már akkor is egy kész lexikon volt a fejemben az alapvető dolgok nem voltak meg.* - Ennek örülök, bár annak nem hogy milyen áron.*Remegek meg kicsit.* - Ezt azért jó hallani.*Örülök, hogy hasznos vagyok.* - Tudok én komoly lenni, ahogyan te is tapasztaltad már nem egyszer, csak nem mindenkivel. Igazából nem igen folytattam például a srácokkal se komoly beszélgetéseket.*De szerintem ezzel te is tisztában vagy.* - Különben így gondoltam, de tudod hogy mindig jól jön a megerősítés.*Mondjuk veled kapcsolatban már legalább fejlődtem és számomra ez a legfontosabb.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.06.10, 21:27 | Üzenet # 1735
Yaoista
- Pedig pont eleget mentél az agyamra az elmúlt 10 évben. *Reméltem, hogy viccnek veszed, mert nem gondoltam komolyan.* - Egyáltalán nem. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Nem tudom, hogy rosszabb-e. *Hiszen azt a melegséget, amit a szülők adnak, te sose tapasztalhattad.* - Olyan voltál, mint egy megvadult cica. *Piszkállak kicsit.* - Fújtál, de azért a kaját elfogadtad. *Folytok vissza egy mosolyt.* - Már előtte sem volt gond. *Teszem hozzá.* - Szerintem jobb, ha önmagad vagy. *Nem lett volna valami hiteles, ha amúgy komoly vagy.* - Legyél kicsit magabiztosabb. *Mondom kedvesen.* - Okkal olyanok a fiúk is veled, amilyenek, de az életüket bízzák rád, ezt ne feledd. *Soknak volt családja vagy egyszerűen bolondok voltak ők is.* - Lehet nem veled ülnek le megbeszélni a mindennapi bajaikat, de azt rád bízzák, hogy hazaérjenek.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.06.11, 20:14 | Üzenet # 1736
Yaoista
- Na látod erre nem is gondoltam, de azért jobb biztosra menni.*Nevetek fel, nem veszem magamra.* - Azért jobb biztosra menni, meg hát gondolj bele, hogy mennyi randit is be kell hozni és a többiről nem is beszélek.*Kuncogok.* - Igaz, mindkettőnknek másképpen rossz.*Értek egyet, de többet most inkább nem mondok, ez nem az a pillanat.* - Most is az vagyok, csak más értelemben.*Ezt muszáj volt lecsapnom.* - Nagy szerencsém van, hogy Diablonak nagy türelme van.*Azért hozzám is kellett.* - A kaját azt mindig, annyira sose voltam hülye, hogy arra nemet mondjak.*Nevetem el magam ismét.* - Na jó azért így sokkal jobb.*Látszik hogy mennyire jól esik.* - Igaz és az is vagyok.*Ezt azért már megtanultam.* - Tudom, hogy van még hova fejlődnöm, de melletted már sokkal jobb és ez csak fokozódni fog.*Mosolyodom el.* - Igen...*Kicsit meg is hatodok.* - És ez elég nagy dolog.*Ezt nem mondhatják el sokan.* - Különben nem rosszból, de el se tudom képzelni, hogy velük komoly dolgokról beszéljek.*Mert persze tudom, hogy azok tudnak lenni és tapasztaltam is, de inkább a bolondságot.* - De te se szoktál nagyon velük nem? Vagyis ami nem a munka. Nem rosszból, de szerintem te egy kicsit kakkuktojás vagy, jobban hasonlítasz inkább Diablo embereire.*Azért ők komolyabbak, még ha ők is tudnak bolondok lenni.* - Azt tudom, hogy Igornak sok mindent elmondanak és mivel most már a maki is fejlődött jobban megtudja érteni a dolgokat.*Kuncogok.* -  Viccen kívül tudom, hogy ők is számíthatnak bármikor Igorra.*És ez sok mindent elmond.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.06.12, 18:32 | Üzenet # 1737
Yaoista
- Te tényleg végig szerelmes voltál belém? *Kérdezek rá egyenesen. Csak bólintok egyet, hogy mindkettőnknek rossz.* - Most egy bújós cica vagy. *Mondom és nagyon kicsit elmosolyodom.* - Néha engem is meglep, hogy mennyi. *Gondolok itt rád, vagy akár Fumiora, de Igort is ide lehet sorolni.* - Arra most se. *Jegyzem meg mosolyogva, hiszen mikor megbántottalak, csak a csoki miatt nyitottál ajtót.* - Ami nekem nagy szerencsém. *Teszem hozzá.* - Ennek örülök. *Reméltem, hogy tényleg így lesz.* - A legnagyobb. *Mosolyodom el kedvesen.* - Ez így van. *Értek egyet.* - Ennek egyszerű oka van... én az Uram emberei mellett tanultam. *Többet voltam ott.* - 18 éves koromtól az Uram emberi mellett segédkeztem, majd hivatalosan is a főnök mellé osztottak, mikor 20 lettem. *Fejtem ki.* - Ezért én kicsit... klasszikusabb kiképzést kaptam, mint a többiek. *Teszem hozzá.* - Persze előtte is többnyire a főnökkel voltam, ha nem volt dolgom, bár nem kötelezettségből... mondjuk most se az. *Mindig is vigyázni fogok Igorra, hiszen a testvérem.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.06.13, 19:03 | Üzenet # 1738
Yaoista
- Azért nem az első perctől, bár rögtön kinéztelek. Szerintem előbb szerelmes voltam, mint én gondoltam. Pontos időt igazából nem tudok mondani, de az elmúlt években lettem egyre jobban szerelmes és mióta együtt vagyunk lett teljes és csak fokozódik.*Nem viccelek azzal, hogy napról - napra egyre jobban szeretlek.* - Az bizony, de mellette ugye kis vad is.*Hiszen ágyban előhozod belőlem.* - Engem nagyon sokszor és még a mai napig.*Leginkább Fumio miatt.* - És ez se fog változni.*Kuncogok.* - Neked azért van szerencséd, mert te vagy Seime.*Nevetek fel.* - Ohh ezeket nem is tudtam.*Szeretek rólad új dolgokat megtudni.* - Így már értem, bár alapból neked a személyiséged komolyabb.*Azért meg szerencsésnek és különlegesnek érzem magamat, hogy több oldalad is megismertem és még mindig tudsz meglepetéseket tartogatni számomra.* - Nos velük pláne nem nagyon beszélek.*Leginkább akkor találkozom velük, ha el kell látni őket vagy ha éppen összefutottunk a nagy házba, de akkor is pár szót.* - Mondjuk azt hozzá rakom, hogy soha nem mondtak egy rossz szót rám és nem is szóltak úgy hozzám. Őket kapásból lemagáztam.*Igor emberei mások, alapból már korban is.* - Bezzeg a nagyapával rögtön megtaláltuk a közös szót, úgy bírom. Valamiért ő sosem volt ijesztő számomra.*Azért nagyfőnök embereitől az elején tartottam a 3 lépés távolságot.* - De ez neki is köszönhető. Nem tudom miért nyitott felém rögtön, de jó érzéssel töltött el és tiszta zavarban voltam.*Emlékszem vissza. Azt meg már te is tapasztaltad, hogy viccelődünk egymással.* - Sose felejtem el, hogy milyen csúnyán néztem rám, ahogyan beszélek vele.*Nevetek fel.* - Már hiányolom az öreget.*Rég találkoztunk.* - Igen tudom, hiszen mégis csak az öcséd meg a legjobb barátod.*Mosolyodom el.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.07.02, 15:47 | Üzenet # 1739
Yaoista
*Figyelmesen hallgatlak és kicsit elmosolyodom.* - Kis bolondom. *Lépek oda és adok egy puszit a fejedre, de aztán hagylak. Most gondoltam bele igazán, hogy milyen lehetett neked tudni, hogy van valakim és tényleg szerettem őt.* - Amikor szeretnél, az vagy. *De egyébként meglepett, hogy mennyire bújós vagy, bár nem bánom.* - Vannak pillanatok, mikor úgy hiszem, túl elnéző, leginkább is Fumioval, bár értem, hogy miért. *A kiszemeltünknek sokkal több mindent elnézünk.* - Ugyan... ha nem vittem volna akkor csokit, nem nyitod ki az ajtót. *Jegyzem meg egy kicsit mosolyogva.* - Gyereknek más voltam. A szüleim halála engem is megváltoztatott, bár másként, mint a főnököt. *Ami persze sok mindenből ered.* - Őszintén, azóta én sem. *Más körökben mozogtunk általában.* - Veled kapcsolatban nem volt senki bizonytalan. Fumio más. *Teszem hozzá.* - Mert neki nem a csoport orvosa vagy... inkább, mintha kapott volna még egy unokát. *Mosolyodom el kicsit.* - Velem is ilyen volt mindig is. *Mindig befogadott már az elejétől kezdve.* - Rettentően idegesített, mikor az arcom csipkedte. *Csóválom meg a fejem egy kicsit.* - Mert tiszteletlen voltál. *Kuncogok kicsit.* - Én is. *Mi is jól kijöttünk.* - Istenem, mit fogok kapni miattad. *Sóhajtok egy nagyot. Csak bólintok egyet a folytatásra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.09.04, 21:31 | Üzenet # 1740
Yaoista
- Bizony a tiéd.*Mosolyodom el. Sejtettem, hogy mire gondolsz, de ez engem már nem tölt el rossz érzéssel, hiszen velem vagy.* - Te váltod ki belőlem.*Vigyorodom el.* - Pont erre gondoltam én is és én is értem, de..*Picit elhallgatok.* - Szerinted ha olyan helyzet lenne, ha Fumio nem is mondom, hogy bekattan, de messzire megy vajon tudna ésszerűen gondolkozni?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ilyen szinten te ismered jobban. Azt tudom, hogy Igorral kemény tud lenni, de vajon menne Fumioval is? Lássuk be Igorral se könnyű, de szerintem Fumioval még nehezebb.*Ezzel biztos egyetértesz.* - Na jó lehet van benne valami, de ezt már nem tudjuk meg.*Kuncogok.* - Ez mindenkit megváltoztatna.*Értek egyet.* - Értem.*Erről se beszéltünk még.* - Azért ezt tényleg jó tudni.*Mosolyodom el.* - Azt tudtam mindig is, hogy azért hozzá másképpen viszonyulnak, de jó tudni, hogy velem kapcsolatban nem voltak azok, bár megértettem volna, ha így lett volna.*Hiszen idegen voltam.* - Azt mondod? Ez tetszik.*Mosolyodom el lágyan.* - Köszönöm.*Teszem hozzá, nekem ez nagy dolog.* - Azt  megértem, hiszen te családtag vagy.*Legalábbis én így gondolom.* - Hmm ezt megjegyzem.*Vigyorodom el kissé gonoszkásan, de most nem teszik semmit.* - Tudom, de tudta hogy nem gondolom komolyan, hiszen nagyon is tisztelem.*És az egész családra elmondható, amibe te is beletartozol.* - Nem fog neki örülni?*Ijedek meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.09.05, 20:22 | Üzenet # 1741
Yaoista
*Kérdésedre kicsit elgondolkozom.* - Ha már elszóltam magam... *Csóválom meg a fejem.* - Beszélgettem erről az Urammal. *Kezdek bele.* - Nem tudnám úgy megfogalmazni, hogy észszerűen, de megtenné, ami a legjobb. *Mondom el a véleményem.* - Fumioval más miatt nehéz, mint a főnökkel. A főnököt a tehetetlenség és a fájdalom vezérelte mindenben. Nem mindig érezte a súlyát a dolgoknak vagy elöntötte a düh, de utólag megértette és legalább letudtuk gyűrni. *Fejtem ki a véleményem.* - Fumio ezzel szemben... eddig egyszer láttam, ahogy kikapcsol és az Uram állította le. Nem emberi, ami belőle lesz abban a percben és a nagyobb gond, hogy egy-egy ellen, csak az Uram tudja legyőzni golyó nélkül. *Mondom komolyan.* - De tudom azt, hogyha választás elé kerülne és szükségesnek ítéli az Uram, akkor megteszi a megfelelő lépéseket. *Fejezem be.* - Őszintén én azt javasoltam, hogy találkozzon másokkal is, mert nem hiszem, hogy Fumio elméje rendbe jönne ténylegesen, bármennyi erőfeszítést is tesz. Nem akarom boldogtalannak látni. *Aggódtam azért rendesen. Csak bólintok egy aprót, hogy megváltoztat mindenkit.* - Csak a kezdeti alapbizalmatlanság volt, akit bárki előidéz, de senki nem aggódott. *Talán csak én.* - Nem kell megköszönnöd, ez az igazság. *Nagyon édes voltál.* - Csak emlékeztetlek, hogy te fogod a végén megszívni. *Jegyzem meg előre neked.* - Szerintem még élvezte is. *Ismerve az öreget..* - Nem így értettem. *Aranyos volt, ahogy megijedtél.* - Szerintem kapok egy szentbeszédet, hogy levágja a farkam, ha bántani merlek és nem teszlek boldoggá. *Sóhajtok egy nagyot, majd rád mosolygok.* - Örülni fog nagyon.

szela00Dátum: Hétfő, 2023.09.11, 20:21 | Üzenet # 1742
Yaoista
- Ezen nem fogod hamar túltenni magad, igaz?*Nem rosszból kérdezem és meg is értelek. Csöndben hallgatlak és nem szólok közben.* - Igen ez nekem is lejött, hogy Igor más, attól függetlenül, hogy tud igen csak ijesztő lenni, de azt is tudom, hogy ti letudják állítani.*Ami azért nagyon fontos.* - És igaz már mondtam, de ismét megemlíteném, hogy amikor Igor hogy is fogalmazzak, ennél veszélyesebb volt, engem sose bántott. Azt persze nem mondom, hogy szavakkal nem tette, amit te is tapasztaltál, de mindig bocsánatot kért.*Nekem egy rossz szavam se lehet rá.* - De persze azt is tudom, hogy én nem tapasztaltam az igazán durva énjét.*Teszem hozzá.* - Nos Fumiotól meg én is tartok. Az jó, hogy Diablo letudja állítani, de mi van ha éppen nincsen ott?*Akkor ahogyan mondtad csak a golyó segít.* - Tényleg nem irigylem, nekem ez biztos nem menne és akkor se ha úgymond csak az egyik emberem lenne és nem fűznének hozzá gyengéd érzelmek.*Baromi nehéz lehet.* - És mit gondolsz ez majd Igornak is menni fog? Nem Fumiora gondolom, hanem úgy alapból, hiszen megmondta ha kell Nick miatt is szembe fordul mindenkivel. Tegyük fel, ami persze nem fog megtörténi, de mi van ha Nick olyat tesz, ami veszélyezteti az egész családot, szervezetet? Vajon Igor valaha képes lesz szétválasztani a dolgokat? Vagy ha nem is Nick csak aki fontos neki, de éppen bekattan, ,megtudná tenni a megfelelő lépéseket? Alapból mi a garancia, hogy ő nem fog bekattani? Mint mondtam ezt is neked, hogy nem kételkedem abban, hogy jó vezető lesz majd egyszer de abban nem vagyok biztos hogy az érzelmeket majd tudja kezelni. Azt tudom, hogy ő még nagyon sokra fogja vinni, bármelyik munkát nézzük, de nem tudom, hogy a forrófejűségét mennyire fogja kinőni.*Talán ez a legjobb megfogalmazás.* - És igen te mindig mellette leszel és Diablo is, amíg csak tud, na meg én is, bár azt nem tudom, hogy én mennyit tudnék hozzátenni. Rám se hallgatt mindig és ki tudja, hogy Nick ott lesz e és ha igen az se garancia, hogy ő mindig fog rá hatni.*Arról nem is beszélve, hogy alapból sokszor ő az aki ezt kiváltja belőle, de ez egy másik téma és erről jobb is most nem beszélni.* - Megértelek, de őt is megértem. Tudod, ha valakit nagyon szeretnél, akkor bármit mondhatnak, az nem számít.*Én már csak tudom.* - Ismersz milyen vagyok de az ő esetükben én is nagyon félek, de mellette mégis reménykedem, hogy nekik is működni fogok.*Én már csak ilyen vagyok.* - Én se akarom, hiszen nagyon megérdemelné a boldogságot. Annyira igazságtalan az élet.*Húzom el a számat.* - Ennek nagyon örülök és már az utolsó személyt is meggyőztem.*Aki ugye te voltál.* - Tudod, hogy megfogom.*Kuncogok.* - Igen ezt is tudom, de megéri.*Nevetek fel.* - Az tuti.*Vigyorodom el.* - Ohh értem.*Ettől zavarba is jövök.* - Nos erre nem lesz példa, bár biztos hogy én is kapnék.*De ez se fog megtörténni.* - Ezt olyan hallani és érezni, hogy tényleg kaptam egy családot, barátokat és ne feledkezzünk meg hogy egy nagyon jó pasit is mellé.*Még finoman fogalmazzok.* - Nem tudom szavakba önteni, hogy milyen boldog vagyok, ez sokkal több mint amira vágytam.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.10.08, 17:49 | Üzenet # 1743
Yaoista
- Nem igazán... *Mosolyodom el.* - Nem katasztrófa, csak... nem gondoltam, hogy így az ujjaim köré csavartál. *Csóválom meg a fejem egy lágy mosollyal.* - Ó, mi összevertük egymást egy párszor, de ezt tudod. *A lényeg, hogy már túl vagyunk rajta.* - Szerencsére nem. *Ennek azért örültem.* - Igen, ettől én is tartok és őszintén, most még jobban, hogy így alakul a kapcsolat közöttük. *Hiszen eddig bűntudat nélkül lelőttem volna.* - Nem hiszem, hogy Igor ezt véghez tudná vinni. *Ebben biztos voltam.* - Nicknek nem tudna hátat fordítani. *Nem tudná hagyni.* - Én pedig azért leszek ott, hogyha bekattan, akkor tudom kezelni. *Hiszen ez a fontos volt.* - A forrófejet nem fogja kinőni. *Nevetek kicsit.* - De rengeteget javult és mégha utálom is beismerni, ez Nicknek köszönhető. *Teszem hozzá.* - Idővel minden kiderül és nem mondom, hogy minden tökéletes lesz, de minden rendben lesz. *Legalábbis nekem ez a véleményem.* - Én sem vagyok ellene, csak aggódok. *Teszem hozzá.* - Eléggé. *Értek veled egyet.* - Milyen magabiztosak lettünk hirtelen. *Mosolyodom el kicsit, mert örültem.* - Te nem fogsz kapni. Ha te csinálsz valamit, akkor is az én hibám lesz. *Nevettem ismét egy kicsit. Elmosolyodom és odamegyek hozzád.* - Sergej. *Fordítalak finoman magam felé és szorosan magamhoz ölellek.* - Ennél még sokkal többet is érdemelsz. *Emelem fel az állad és adok egy lágy csókot.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.07, 20:25 | Üzenet # 1744
Yaoista
- Megértelek, viszont mellette én nagyon örülök, hogy így az ujjam köré csavartalak.*Mosolyodom el édesen.* -  Igen igen.*Csóválom meg a fejemet.* - Arra gondolsz, hogy nehezebben tudnál lépni?*Kérdezlek.* - Ezzel én is így vagyok, de nem csak Nicket kérdeztem.*Teszem hozzá.* - Hiszen pont te említetted, hogy nincs arra garancia, hogy én ne kattanjak be.*Emlékeztetlek.* - Különben szerintem a családnak se tudna, de ne is kerüljön olyan helyzetbe, hogy választania kelljen.*Még bele gondolni is rossz.* - Igen tudom jól.*Ezt is már nem egyszer átbeszéltük.* - Igazad van.*Nevetek veled együtt.* - Mondjuk tény, ha teljesen kinőné, akkor az mér nem is Igor lenne.*Kuncogok. Nem mondok Nickre semmit csak megcirógatom az arcodat.* - Legyen igazad.*Idővel úgyis minden kiderül.* - Igen, tudom kicsim.*Azért én is aggódom.* - Valóban alakul.*Értek egyet.* - Milyen jó dolgom van.*Nevetek veled együtt.* - Akkor majd én megvédelek.*Pimaszkodom.* - Igen?*Pillantok rád és persze rögtön bújok.* - Édes vagy...*Tudom, hogy utálod, ha ezt mondom, de most az vagy. Hosszasan viszonzom a csókodat, nem igazán akarok elválni tőled.*

szela00Dátum: Kedd, 2024.02.20, 23:18 | Üzenet # 1745
Yaoista
- Azt rögtön gondoltam. *Mondjuk a mosolyodért megérte.* - Nem egészen. *Nem tudtam, hogy fogalmazzam meg.* - Nem gondolom, hogy Fumio csak olyan könnyedén kezelné, ha az Urammal valami történne. *Mondom végül.* - Az Uram pedig... nem érdemli meg, hogy kétszer is elveszítsen valakit, aki ilyen formában fontos neki. *Fejtem ki kicsit jobban, bár ez se tökéletes válasz.* - Édesem, ha te kattannál be... nos, veled azért elbírunk. *Mosolyodom el.* - Tudom, hogy ügyes vagy, de ezen nem aggódok. Meg őszintén, vagyok annyira magabiztos, hogy nekem leállnál. *Mondom lágyabban. Hittem az érzéseidben.* - A család nehéz kérdés. El tudom képzelni, hogy kiborul és szünetet tart, de azt nem, hogy végleg hátat fordítana. *Elvégre ez az öröksége.* - Na látod. Fura lenne. *Mondom Igorra.* - Megvédesz az öreggel szemben? Na erre kíváncsi vagyok. *Vigyorodom el. Ahogy rögtön bújsz, csak jobban ölellek magamhoz.* - Rosszcsont. *Csóválom meg a fejem és teljesen belemerülök a csókunkba. Lassan azért a levegőhiány erősebb volt.* - Bocsi, hogy mindig megzavarlak. *Suttogom ajkaidra, majd adok még egy csókot és elengedlek.* - Ha befejezted, majd hozzám ragadhatsz, kis matrica. *Fordítalak vissza és játékosan a fenekedre csapok, majd visszaülök.

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.03.17, 18:56 | Üzenet # 1746
Yaoista
- Hát szerintem más se kezelné könnyedén, ha történne valami Diabloval.*Nem igazán értem, hogy ezzel most mit akartál mondani.* - Ezzel egyetértek.*Alapból egyszer se szabadott volna megtörténnie.* - Jogos, de alapból te kezdted el ezt az egészet és nem én.*Ezek után nem is értem, hogy minek, ha úgymond engem bárki le tudna szerelni.* - Valóban.*Mosolyodom el azért kicsit.* - De inkább erről ne is beszéljünk többet.*Felesleges és a hangulatot is elrontja.* - Ez a legjobb megfogalmazás.*Értek egyet.* - Persze, hiszen simán őt is a ujjaim köré csavartam.*Nevetek fel.* - Senki nem tudott és tud nekem ellenállni.*Viccelődöm, abba bele se gondolok, hogy azért ezt másképpen is lehet értelmezni.* - Csak amennyire kell.*Kuncogok.* - Huu nem az hogy megzavarsz, hanem fel is izgatsz.*Legyezkedem magam, hiszen kissé belepirultam a csókba.* - Vagy inkább te hozzám.*Nyújtok nyelvet.* - Formás mi?*Csapok én is a popomra.* - Mondjuk a tiéd is, na meg úgy minden porcikád.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2024.03.21, 00:04 | Üzenet # 1747
Yaoista
- Nem is így értettem. *Mosolyodom el picit.* - Ha összejönnek és szakítanának vagy ilyesmi. *Teszem hozzá, hogy értsd, mire is gondoltam.* - Tudom. *Tényleg én kezdtem.* - Egyetértek. *Bólintok mellé egy aprót.* - Mindenkit. *Csóválom meg a fejem kicsit.* - Igen? Senki? *Kérdezek vissza, de csak szívom a véred.* - Az nem akkora probléma. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Lehet. *Hiába öltöttél nyelvet, erre gondoltam.* - Pont tökéletes. *Nézek rajtad végig, mert nem csak a fenekedre gondoltam.* - És mi a kedvenced?

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.03.24, 12:15 | Üzenet # 1748
Yaoista
- Most már értelek.*Bólintok, de részemről most többet nem is fűzzük, ezekhez a témákhoz.* - Azért jogos nem mindenki és az a személy Fumio.*Mondom komolyabban.* - De szerencsére mindenkivel kijövök és akik meg a legfontosabbak, azok meg imádnak, szóval minden tökéletes.*Kuncogok.* - Szerintem se.*Értek egyet.* - Ohh értem..*Pirulok el, mert erre nem számítottam, hogy ilyet szólsz vissza.* - Köszönöm.*Még egy puszit is küldök.* - Miért kérdezel tőlem ilyen lehetetlent?*Sóhatjok fel egyet édesen és felédfordulok.* - Nem könnyű erre felelni, hiszen mindent szeretek benned, de ha kikéne emelnem valamit.*Kicsit elgondolkozom.* - Vagyis inkább kettő lenne, az egyik a szemeid. Tudod én mindig nagyon szépnek tartottam őket és miután már nem fagyosan nézel rám.*Itt picit felnevetek.* - Azóta még inkább. Olyan lágyan és kedvesen tudsz rám nézni, ami teljesen a szívemig hatol. A másik meg a mosolyod, amitől szintén szétolvadok.*Kuncogok.* - Na meg az a kedvencem, hogy én vagyok kedvenced és kellek neked.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2024.05.23, 23:06 | Üzenet # 1749
Yaoista
- És velem mi a helyzet? *Kérdezem az új csavarós mindenkit megkapsz szövegedre. A pusziküldésedre csak elmosolyodom kicsit. Nagyon édes voltál, főleg, ahogy elpirultál még korábban.* - Kíváncsiság. *Vártam a válaszod. Valamiért teljesen másra számítottam. Azt hittem elvicceled.* - Szóval a szemem és a mosolyom. *Elmélkedem hangosan, majd kicsit nevetek veled. Felállok és odalépek hozzád.* - Tetszik, hogy megjött végre az önbizalmad. *Az állad alá simítok és kicsit megemelve adtam egy apró csókot.* - Tényleg hihetetlenül édes vagy. *Adtam még egy puszit a homlokodra, majd visszaültem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.05.26, 20:51 | Üzenet # 1750
Yaoista
-  Nos te nagyon nagyon hosszú folyamat voltál, de végül te se tudtál nekem ellenállni. Ezt te magad is megerősítetted, na meg ha nem így lenne, akkor itt se lennék.*Felelem.* - Elég lett volna röviden egy igen, de az nem én lettem volna.*Magyarázok tovább.* - Azt megértem.*Én aztán főleg kíváncsi vagyok.* - Mire számítottál?*Látom rajtad, hogy megleptelek.* - Nekem is.*Mosolyodom el és én kicsit el is nyújtom a csókodat.* - És ez még jobb is lesz.*Ahogyan halod előre a kapcsolatunk.* - Köszönöm.*Én is adok egy puszit.* - Azt tuti, hogy bármennyi idő is telik el, mindig is zavarba jönni fogok tőled.*Ebben biztos vagyok.*

Keresés: