2025.07.20, Vasárnap, 13:19
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 19:53 | Üzenet # 176
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
Azért nem mindegy mennyit.*Jegyzem meg és a kacsintásod nagyon tetszik*-Pontosan*Nevetek fel és szabad kezemmel tovább cirógatom karod*- Örülök hogy itt vagy velem*Suttogom*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2014.01.22, 20:01

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:02 | Üzenet # 177
Yaoista
- Ez igaz... *Értek veled egyet. Jó volt hallani a nevetésed és nagyon édes voltál.* - Akkor jó. *Mosolyodom el és adok még egy puszit a buksidra. Nem sejtettem, hogy egy kis gondoskodástól ilyen kezelhető és bújos cica leszel, pedig semmi különlegest nem tettem.*

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:04 | Üzenet # 178
Yaoista
*Puszin ismét csak elmosolyodom*- Tudod nem hittem volna, hogy ilyen tudsz lenni... de nagyon élvezem*Mosolygok és hátrafordulva én adok egy puszit majd visszahelyezkedem*-Remélem nagyon sokáig maradsz*Suttogom*

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:05 | Üzenet # 179
Yaoista
- Mert milyen vagyok? *Érdekelt mit mondasz.* - Nem mindig vagyok állat, még ha úgy is tűnik. *Sóhajtok egyet.* - Szakmai ártalom. *Mosolyodom el picit. A puszi jól esett és megcirógattam utána az arcod.* - Még egy darabig... holnap dolgoznom kell. *Mondom komolyan, ezzel ejelzvén, hogy éjszakára tuti nem maradok.*

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:08 | Üzenet # 180
Yaoista
- Kedves, gyengéd és imádnivaló*Mosolyodom el.*- Tudom tudom hiszen láttam hogy bánsz Igorral és nagyfőnökkel és mindig irigykedtem de most már nem.*Mondom édesen*- Persze megértem... nem akarlak feltartani.*Suttogom kicsit szomorkásan*

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:09 | Üzenet # 181
Yaoista
- Imádnivaló? *Húzom föl a szemöldököm, majd megcsóváltam a fejem, de rád hagytam a dolgot.* - A főnök inkább olyan, mintha az öcsém lenne, a nagyfőnök gyakorlatilag a második apám. *Magyarázom meg.* - Felesleged rájuk irigynek lenned, te teljesen más vagy. *Mondom komolyan, persze ez nem rossz dolog.* - Úgy is találkozunk holnap is... mennem kell a főnökhöz és van egy olyan érzésem, hogy Nicknél lesz, gondolom te is ránézel a kölyökre. *Mondom a következtetésem.*

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:11 | Üzenet # 182
Yaoista
- Igen.*Kuncogok.* - Hidd el én se hittem, hogy valaha ezt fogom neked mondani.*Nevetek édesen.* - Igen de ezt eddig nem tudhattam de most már tudom.*Mosolygok.* - Igen átugrom....*Bólintok. Nem akarok sok lenne és az agyadra menni.* - Utána este elmehetnénk valahova ha van kedved vagy rá érsz.*Motyogom*

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:12 | Üzenet # 183
Yaoista
- Hát azt gondoltam. *Mosolyodtam el rajtad.* - Igaz. *Cirógatom meg a pofid. Ahogy motyogva elhívsz, elmosolyodom kicsit.* - Nem mondok se igent, se nemet. Nem tudom, hogy lesz-e dolgom, de ha nem lesz, akkor szívesen. *Mondom kedvesen, hiszen láttam rajtad, hogy mennyire szeretnéd igazán.*

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:15 | Üzenet # 184
Yaoista
Oké ezt megbeszéltük.*Mosolygok.*- Nekem nincs dolgom ugy tudom... de hát mindig készen kell állnom*Mondom komolyabban*- Szóval akkor szakmám se nézzed le?*Kérdezlek hirtelen.*

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:16 | Üzenet # 185
Yaoista
- Hát sose tudni kinek mikor kattan be valamilyen. *Sóhajtok egy nagyot.* - Miért nézném le? *Kérdezem kicsit értetlenül.* - Segítesz rajtunk barmokon, akik ki nyíratják magukat kis híján. Egyáltalán nem nézem le. *Mondom őszintén.*

MioDátum: Szerda, 2014.01.22, 20:20 | Üzenet # 186
Yaoista
- Remélem nem mostanság.*Nevetek fel.* - Mert teljesen másként beszéltél eddig rólam és hozzám.*Felelem, majd elmosolyodom.* - Akkor jó.*Mondom megkönnyebbülten.* - Nem vagytok azok vagyis tudtok és ki nem, de nem szándékosan csináljátok, oké Igor keresi bajt vagyis annyira már nem, de még mindig nagyon veszélyes, de ezt neked nem kell mondanom.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.23, 00:52 | Üzenet # 187
Yaoista
- Nem hiányzik, az biztos. *Sóhajtok egyet.* - Tudom. *Mondom komolyan, nem tudtam erre mit mondani, hisz okkal tettem.* - Igor nem csak keresi a bajt, hanem csinálja is neked a munkát. *Sóhajtok egyet és látszott, hogy aggódom a helyzet miatt. Nem bíztam Nickben egy kicsit sem.* - Hát nem kell az biztos. Talán én tudom a legjobban, hogy mennyi szarba keveri magát. Sok mindenről elvileg a nagyfőnök se tud, bár van egy olyan érzésem, hogy kinyomozza ő....

MioDátum: Csütörtök, 2014.01.23, 01:06 | Üzenet # 188
Yaoista
- Az biztos.*Bólintok.* - Mert biztos szereti, ha az aranykezeim dolgoznak rajta.*Kuncogok, de csak viccelek.* - Biztos tud óla vagyis szerintem mindennek utána nézz, mert aggódik a fia miatt. Igor meg mintha szándékosan bosszantaná az apját, de nem tudom miért.*Sóhajtok fel.* - Tegnap elment csak azért, mert ott volt Fumio. Nem találkoztál vele?

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.23, 11:59 | Üzenet # 189
Yaoista
- Lehet most mástól fogja szeretni, ami nem is baj. *Teszem hozzá, csak úgy mellékesen. Kicsit úgy hangzott, mintha féltékeny lennék, talán valahol az is voltam, de nem mutattam.* - Én sem tudom. Nem szereti, ha dirigálnak neki, talán ennyi is elég. *Gondolkozom el, majd kicsit meglepetten nézek.* - Nem találkoztunk, elkerültük egymást. *Mondom, de közben végig cirógatlak.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.01.23, 12:40 | Üzenet # 190
Yaoista
*Kicsit meglep, hogy mondod, mintha féltékeny lennél, ami nem is baj, de nem is mondok semmit.* - Szerintem is.*Mosolygok.* - Az biztos, de ha jól viselkedik az apja nem szól be, csak szemmel tartja, amit Igor magának köszönhet.*Mondom komolyabban és én is cirógatlak.* - Fumio csak rátesz a dolgokra... Igor nagyon utálja, bár nem értem miért.*Sóhajtok fel.* - Próbáltam vele ismét beszélni, de nekem még köszönni se hajlandó.*Mormogom picit, azért ez nekem szarul esik, a régi időkre emlékeztetett, amikor még csak annyit se értem, hogy ember számba vegyenek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.23, 12:51 | Üzenet # 191
Yaoista
- Ez így igaz, de Igorról beszélgetünk. *Mosolyodtam el.* - Fumioval ne foglalkozz. *Mondom komolyan.* - Nekem se köszön mindig, ő ilyen. Amíg nem árt a szervezetnek, hanem használ, addig engem nem zavar. Bár eléggé féltem a nagyfőnököt. *Mondom őszintén, hiszen ha Fumiora rájön, hogy ő öl, akkor gondok lesznek.* - Erről beszéltem a nagyfőnökkel is. Azt kérte, hogy bízzak a döntésében és én bízok is. *Mondom, de tudtam, hogy neked ez nem esik a legjobban.* - Ne vedd magadra, amit mond. *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.01.23, 12:57 | Üzenet # 192
Yaoista
- Igaz.*Mosolyodom el picit én is.* - Nem foglalkozom.*Motyogom, majd szembe fordulok veled.* - Igyekszem, de viszont.*Picit elhallgatok.* - Te csak a két főnök miatt aggódsz és félted őket?*Kérdezlek, majd amint kimondom elvörösödöm.* - Ehhh ne is foglalkozz velem.*Fordulok vissza.* ~ hülye, hülye, hülye ~

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.23, 13:03 | Üzenet # 193
Yaoista
- Akkor jó. *Mosolyodom el. Mikor szembefordulsz velem, kíváncsian hallgatom kérdésed és kicsit meglepődök. Láttam rajtad azért, hogy ez fontos lenne neked.* - Nem csak a két főnök miatt. *Mondom végül.* - De ők vannak kitéve legjobban az állandó támadásoknak, ezért értük jobban, mint másokért.

MioDátum: Csütörtök, 2014.01.23, 13:08 | Üzenet # 194
Yaoista
- Értem.*Bólintok. Igaz elmondtad, hogy én teljesen más vagyok, mint ők ketten és ne hasonlítsam magamhoz őket, de egyben rossz is volt, hogy ők az elsők. Tény jobban ki vannak téve a veszélynek, de engem is kinyírhatnak, Fumio bekattan engem is megölhet nem csak főnököt, sőt kétlem, hogy vele kezdené.* - Tartsunk cigi szünetet.*Állok fel. Mesét nem állítom le, addig se néztünk nagyon, na meg kívülről fújom. Leteszem fagyit és kimegyek, ahol rágyújtok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.23, 21:38 | Üzenet # 195
Yaoista
- Oké... *Engedlek el. Nem tudtam, hogy most mi rosszat mondtam, mert úgy éreztem, inkább egyedül lennél egy pár percet. Egy kicsit bent is maradtam, majd elővettem a cigim és kimentem én is hozzád. Nem mondtam semmit, csak mögéd léptem és magamhoz öleltelek. A számba ott volt a cigi.* - Kérek tüzet... *Mondom neked, de nem engedtelek el és nem is mondtam mást. Pár percig így voltam csöndbe, majd csak megszólaltam.* - Mit vársz tőlem Sergej? *Kérdezem komolyan.* - Én nem vagyok az a faja, aki két percenként rád fog mászni, meg nyálas dolgokat mondogatni... *Nem akartalak szédíteni.*

MioDátum: Péntek, 2014.01.24, 12:59 | Üzenet # 196
Yaoista
*Azt hittem, hogy nem jössz utánam, de amikor mégis és magadhoz öleltél, elmosolyodom picit és neked dőlök.* - Parancsolj.*Fordulok meg picit, addig majd visszahelyezkedem, de szokatlan módon csöndbe maradok, amíg te meg nem szólalsz, de utána is picit hallgatok.* - Te aztán tudsz kérdezni.*Mosolyodom el picit.* - Tudom, hogy nem vagy ilyen és nem is várom el. Magam se tudom mit várok vagyis az jó lenne, ha összejönnénk és minden rendbe lenne és egyszer belém szeretnél.*Motyogom igen halkan és közben  a karod cirógatom.* - Sose volt még belém szerelmes senki, bár megértem, egy ilyen embert, minek is szeretnének.*Mondom szomorkásan. Most aztán tényleg láthattad, hogy a nagy szám és az egom nálam tényleg csak mind álca. Sokszor amikor a tükörbe nézzek egy kurvát láttok, egy senkit. Amíg ide nem kerültek azok az évek mély nyomokat hagytak bennem, amik mai napig kísértenek.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.01.25, 12:40 | Üzenet # 197
Yaoista
*Furcsa volt, hogy csöndbe vagy. Azért az megnyugtatott, hogy nem várod el tőlem, mert tényleg képtelen lettem volna rá. Csöndben hallgattalak, majd sóhajtottam egyet.* - Kis buta... *Mondok ennyit és adok egy puszit a buksidra, de nem mondok többet, csak jobban magamhoz öleltelek.  Nem nagyon tudtam, hogy mit mondjak neked, hogy jobban érezd magad. Egyre jobban bántam azt, amit tegnap mondtam neked. Lassan szívtam a cigit és közben gondolkoztam.* - Ezek után egyébként nem értem, hogy mi tetszik bennem neked. *Persze nem rosszból mondtam, csak tényleg nem értettem.*

MioDátum: Szombat, 2014.01.25, 12:58 | Üzenet # 198
Yaoista
- Csak picit.*Mosolygok. Nem baj, hogy nem mondasz semmit a puszi és ölelés, most többet mond minden szónál.* - Mert fura vagyok.*Nevetek fel. Elnyomom a cigit és szembe fordulok veled.* - Komolyra véve szót, még ha azt is mondtam neked, hogy nincsenek érzéseid, azt se gondoltam komolyan, de hamar be is láttam. Attól még, hogy velem, hogyan viselkedtél, láttam, hogy két főnökkel mennyire más. Elkezdtelek figyelni és azon kaptam magam, hogy ahogyan telt az idő, a tekintetem téged keres és ahogyan figyeltelek, láttam, hogy mennyire jó ember vagy és már csak arra gondoltam, vajon velem miért vagy szemét. Kezdetben csak ennyit akartam tudni meg jóba lenni veled, de végül elkezdtél tetszeni, de nem tudom megmondani, hogy mikor is pontosan.*Mosolyodom el.* - Talán azért is cukkoltalak, hogy figyelj rám, mert lásd be, ha próbáltam beszélgetést kezdeményezni nem igen voltál rá vevő.*Emlékszem vissza.* - Viszont most itt vagyunk és minden annyira jó.*Simítok az arcodra és igen mélyen a szemedbe nézzek.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.01.25, 13:20 | Üzenet # 199
Yaoista
- Igaz. *Értettem veled egyet. Én is elnyomtam a cigit és kíváncsian hallgattalak. Végighallgattalak is finoman megcirógattam az arcod. Nem mondtam semmit arra, amit mondtál. Nem hittem, hogy ennyire figyeltél engem.* - Majd egyszer elmesélem, hogy miért nem voltam vevő. *Mosolyodom el kicsit.* - Örülök, hogy így érzed... *Belesimul az arcom a kezedbe és én is az arcodra simítok. A szemeid kémlelem pár percig, majd magamhoz húzlak a mellkasomra. Óvóan és kedvesen öleltelek magamhoz.*

MioDátum: Szombat, 2014.01.25, 13:31 | Üzenet # 200
Yaoista
- Oké.*Bólintok, majd mindent a maga idejébe. Én örültem, hogy ezeket elmondhatom. Elmosolyodom és hozzád bújok.* - Finom az illatod nagyon.*Suttogom.* - Viszont neked mi tetszik bennem?*Kérdezlek, de nem mozdulok.*

Keresés: