Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 13:51 | Üzenet # 201 |
 Yaoista
| *Az illatomra csak elmosolyodom és finoman simogatni kezdem a hátad. Kérdésed meglepett és nem tudtam, hogy mit mondjak.* - Hát... érdekes kérdés. *Gondolkozom el, de közben nem engedtelek el.* - Igazából... szerintem aranyos vagy, leszámítva azt a nagy szád. *Azért nem bírtam ki, hogy nem piszkálódjak egy kicsit.* - Nem igazán tudok neked válaszolni. *Mondom végül.* - Nem szoktam így kimondani a dolgokat. *Bár gondoltam ezt tudod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 14:00 | Üzenet # 202 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Te beszélsz.*Mosolygok, majd amikor csak annyit mondasz, hogy aranyos vagyok, annál picivel többet vártam.* - Valakinek a nagy szám is tetszik és hozzám tartozik.*Jegyzem meg.* - Akkor nem kérdezzek.*Suttogom. Picit így vagyok, majd elengedlek.* - Menjünk be.*Mondom, majd bent leülök és pandát az ölembe teszem.* - Neked amúgy Igor sose tetszett?*Kérdezzem hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 14:25 | Üzenet # 203 |
 Yaoista
| - Engem sem zavar, csak a helyzetünk miatt. *Emberileg tényleg nem zavart, hogy folyton beszélsz, csak aggódtam, hogy véletlen kotyogsz.* - Megbántottalak? *Kérdezem meg és finoman simogatlak tovább.* - Rendben... *Megyek utánad. Leülök melléd és elmosolyodom, ahogy pandázol. Kérdéseden meglepődtem kicsit.* - Nem, nem tetszett. Pelusos kora óta ismerem, valahogy furcsa is lenne. *Teszem hozzá.* - Neked? *Ez már jobban érdekelt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 14:33 | Üzenet # 204 |
 Yaoista
| - Jogos.*Értek egyet.* - Nem csak, azért kíváncsi vagyok, hogy az aranyosan kívül mi tetszik benne, de nem faggatlak.*Mondom még.* - Értem, pedig ő jó pasinak tart.*Kuncogok.* - Tetszett és tetszik, de ezzel nem mondok újat, hiszen tudod jól, hogy dugtunk.*Mondom, így belegondolva nem egyszer volt, hogy előtted kezdtünk el smárolni.* - De már nem érdekel, de attól még jó pasinak tartom, na meg én egy időben szerelmes voltam belé, de ez elmúlt. Ő is tudta, de hát ő csak barátilag szeretet mindig, ami nem is baj. Kicsit rossz volt, akkor de az rosszabb lett volna, ha teljesen elveszítem.*Mondom, majd rád pillantok.* - Csak te érdekelsz már.*Kacsintok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 14:47 | Üzenet # 205 |
 Yaoista
| - Az lehet, de akkor is. Inkább olyan, mint az öcsém. *Mosolyodom el kicsit. Végighallgatlak és nem tudom miért, de féltékeny leszek egy kicsit. Mikor odajutsz, hogy szerelmes voltál, na akkor megint magamhoz öleltelek.* - Értem.... *Morgom, jó persze annak örültem, hogy csak én érdekellek már, ráadásul igazából féltékeny se lehettem igazán, hiszen e még jóval korábban volt.* - Hagyjuk inkább... *Motyogom és még jobban magamhoz szorítottalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 15:00 | Üzenet # 206 |
 Yaoista
| - Szerintem te vagy az első, aki visszautasította.*Nevetek fel. Most igen csak meglep az ölelésed és reakciód.* - Te féltékeny vagy?*Kérdezlek, hiszen más nem jutott eszembe.* - Tényleg múlt.*Suttogom és amennyire tudok bújok hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 15:10 | Üzenet # 207 |
 Yaoista
| - Igen, ezt mondta nekem is. Nicken kívül. *Mosolyodom el.* -Én? Miről beszélsz? *Adom a hülyét és elfordítom a fejem, azért se mondom azt, hogy féltékeny vagyok.* - Akkor jó... *Motyogom és még jobban magamhoz ölellek. Azért aggódtam, hogy mi lesz később, hogy tudod-e magad tartani. Tényleg megkedveltelek persze nem ma, hanem szép lassan. Elengedtelek, majd elmosolyodva közrefogtam az arcod és homlokon csókoltalak gyöngéden.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 15:16 | Üzenet # 208 |
 Yaoista
| - Ő már nem mond nemet.*Vigyorgok.* - Nem is tudom.*Kuncogok, nagyon édes vagy, de nem szívom a véredet. Élvezem az ölelésed és a puszin elmosolyodom. Nem mostanság kaptam egyszerre ennyit.* - Bizonyítani fogok, hogy megbízhatsz bennem és nem csak mondom, hogy te kellesz, hanem így is van.*Mondom komolyan, majd én is megpuszillak, de igen csak szádhoz közel, de nem direkt.* - Bocsika.*Nevetek el zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 15:26 | Üzenet # 209 |
 Yaoista
| - Igaz. *Mosolyodom el. Szavaid nagyon jól estek, hogy te is komolyan veszed a dolgot.* - Rendben... *Cirógatom meg a pofid, a puszidon pedig elmosolyodtam, meg a zavarodon is.* - Semmi baj... *Olyan érzésem volt, hogy várod a csókom, de még nem akartam. Nem tudom, hogy miért, de szerettem volna, ha igazán vágynál rá.* - Jól érzed magad? *Kérdezem meg, de közben az arcod cirógatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 15:34 | Üzenet # 210 |
 Yaoista
| - Tényleg jól áll, hogy mosolyogsz és végre én is megkapom.*Mondom édesen.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Hogy jól e?? Az nem kifejezés, annál is jobban. És te?*Kérdezlek és simulok, mint egy cica majd az öledbe ülök oldalasan.* - Nem baj?*Pillantok rád félénken, tényleg semmi kacérság nincsen bennem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 15:39 | Üzenet # 211 |
 Yaoista
| *Szavadra ismét csak elmosolyodom. Ebből már tudhattad, hogy különleges vagy nekem, hiszen egyénként tényleg nem mosolygok sokat.* - Én is... *Cirógatom meg a pofid. Tetszett, ahogy simultál hozzám. Kicsit meglepődtem, ahogy az ölembe kötöttél ki.* - Nem... *Ölelem át a derekad és a combodra teszem a másik kezem. Finoman cirógatlak közben* - Hova tűnt a nagy szád és az elszántságod? *Kérdezem, de nem gonoszan, csak kicsit piszkáltalak és belecsókoltam a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 15:50 | Üzenet # 212 |
 Yaoista
| *Tényleg tudtam jól, hogy ez mosoly nagyon is nagy dolog. Igaz nem nyilatkoztál rólam sokat, de a tetteid annál beszédesebbek és ez még jobb.* - Akkor jó.*Mosolygok. Nagyon tetszik ez a helyzet, ahogyan vagyunk és a simire jólesősen felsóhajtok többször is.* - Most egy kicsit pihen baj?*Kérdezlek mosolyogva, viszont ahogyan a nyakamba csókolsz meglepetten felnyögök, de igen hangosan, ami engem is meglep.* - Kikészítesz.*Vörösödöm el és hozzád bújok.*- Senki előtt nem viselkedtem még így, még Igor előtt se.*Motyogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.25, 15:56 | Üzenet # 213 |
 Yaoista
| *Érzékeltem, hogy mennyire tetszik neked a mostani helyzet.* - Nem baj... *Válaszolok, és hangodon elkuncogom magam, nem gondoltam, hogy íg fogsz reagálni.* - Ugyan, hisz élvezed. *Mosolygok rád.* - Ennek örülök... *Mikor jobban odabújsz, finoman besimítok a trikód alá és a hátad kezdem cirógatni.* - Legalább vannak dolgok, amik csak nekem jutnak...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:00 | Üzenet # 214 |
 Yaoista
| Akkor jó*Mosolygok*- Azt nem mondtam hogy nem tetszik*Kuncogok édesen majd amikor megérzem kezed libabőrös leszek*- Tudod ilyet se éreztem még pedig semmit nem csináltál mi lesz többinél*Vörösödöm el magamat ismét meglepve.Pocid kezdem el simogatni*-Kockák*Kuncogok*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:02 | Üzenet # 215 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy tetszik. *Mosolyodom el rajtad.* - Az őrületbe foglak kergetni. *Közlöm a tényeket, mert hát az ágyba jó voltam.* - Szép ez a piros szín... *Simítok végig az arcodon. Nekem is igen jól esett, ahogy a hasam kezded cirógatni. Nagyon édes volt, ahogy megállapítottad.* - Ezt úgy mondod, mintha eddig nem tudtad volna.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:04 | Üzenet # 216 |
 Yaoista
| - Mindketten tudjuk*Kuncogok*- Kergess amennyire csak tudsz*Mosolygok*-Ehh na fogd be.*Csíplek meg.* - De ha eddig hozzá értem akkor ellökted kezem.*Motyogom majd én is felsőd alá simítok*- Ez se baj?*Kérdezlek tényleg teljesen más voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:05 | Üzenet # 217 |
 Yaoista
| - Te kérted. *Mosolyodtam el.* - Na... na csipkedj. *Csípek én is a fenekedbe.* - Igaz... *Mert azt hittem, csak szexet akarsz.* - Ha olyat tennél, ami baj, majd szólok... *Cirógatom meg a pofid.* - Mi lenne, ha tiszta lappal kezdenénk? *Kérdezem végül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:24 | Üzenet # 218 |
 Yaoista
| -Igen*Kuncogok*- De megérdemelted*Vigyorgok amiből aucs lesz*- A popim*Kuncogok.*-Oksa*Mosolygok és tenyeredbe csókolok*- Én már azt hittem kezdtünk de legyen.*Bólintok* - Nálad ez mit jelent?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:28 | Üzenet # 219 |
 Yaoista
| - De te is. *Mosolyodom el. Elmosolyodtam a puszidon, nagyon édes voltál.* - Mit jelent...? Hmm... *Gondolkozom el.* - Te ne abból indulj ki, amiket eddig mondtam, vagy tettem. *Mondom aztán kicsit lágyabban elmosolyodtam, amit még talán a főnökökéknek sem.* - Én pedig nem abból fogok kiindulni, hogy miket is csináltál eddig. *Gondolok itt a szex dologra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:39 | Üzenet # 220 |
 Yaoista
| - Nem is. *Vigyorgok majd a mosolyodtól készen vagyok* - Oké benne vagyok. *Mosolygok ez kezet nyújtok* - Így korrekt.*Mondom édesen*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:41 | Üzenet # 221 |
 Yaoista
| - Már kétszer csíptél meg. *Nyugtázom a dolgokat. - Igaz. *Fogok veled kezet és megrázom, de nem engedem el, hanem az ajkaimhoz húzom és adok rá egy csókot. Nem hittem, hogy ilyen kiscca leszel.* - Teljesen más vagy, mint amilyennek mutatod magad.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:42 | Üzenet # 222 |
 Yaoista
| Megérdemelted.*Kuncogok, majd amikor megpuszilod a kezemet ismét elpirulok.*- De így jobb, hogy mások nem tudjâk milyen is vagyok nem?*Kérdezlek és hasad közben folyton simizem.*- Azért perverz vagyok am szòval az nem megjàtszás meg simàn ràdvettem magam a későbbiekben.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:43 | Üzenet # 223 |
 Yaoista
| - Ugyan. *Mosolyodtam el, de a színed ismét tetszett.* - Ebben van valami. *Mondom elgondolkozva, hiszen nekem ez így csak jó.* - Abban biztos voltam. *Cirógatom meg az arcod. Persze hátad végig simíztem, nem hagytam abba. Igen csak élveztem azt is, ahogy a hasamon járkálnak az ujjaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:48 | Üzenet # 224 |
 Yaoista
| Akkor jò.*Kuncogok. Neked dőlök és picit lehunyom a szemem és elmosolyodom.*- Tudod a tegnapi nap nagyon rossz volt de a maira szavak sincsenek, hogy mennyire jò.*Mondom èdesen ès kinyitom a szemem.* - Tényleg a valòság? El se hiszem, hogy kedvelsz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:50 | Üzenet # 225 |
 Yaoista
| *Ahogy nekem dőlsz, elmosolyodom és a fejem megtámasztom a tiéden.* - Sajnálom, hogy olyan rosszá tettem a tegnapot. *Mondom őszintén és adok még egy puszit a muksidra.* - Tényleg... *Mondom halkan.* - Mindig kedveltelek... csak idegesített a viselkedésed...
|
|
| |