Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:46 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *A nevem Aaeron és 22 éves egyetemista srác vagyok és építész mérnöknek tanulok és már az első félévemen túl is vagyok. Teljesen átlagos diák vagyok azt leszámítva, hogy lassan négy hónapja hostként dolgozok. Hogy miért is teszem? A válasz egyszerű a pénzért. Ösztöndíjas vagyok és albérletbe vagyok, mivel nem akartam koleszos lenni. A lakás kicsi, de nagyon jó ára van. Szüleim is támogatnak, de nem akarok őket lehúzni folyton. Amikor ide kerültem diákmunkát végeztem, de nem fizetett eleget és sokat se tudtam vállalni, mert sokat kell tanulnom. Nagyon véletlenül lettem host, mert a tulaj az utcán leszólított. Nem akartam elsőre belemenni de végül felkerestem. Ajánlat remek volt végül és sex csak akkor van, ha én is akarom különben csak szórakoztatni kell a férfi vendégeket, mivel ez egy meleg host bár és én meleg vagyok. Bár az elején még mindig nem voltam biztos, hogy jó ötlet, de a többiek nagyon rendesek és a vendégek is, mert ide nem jöhet be akárki, így végül megszeretem az állást. Nem járok senkivel, de itt se feküdtem le senkivel, pedig tettek ajánlatot, de mint férfiak nem jöttek be és nem is volt gond. A munkám persze titkolóm, na nem mintha lenézném az állást, de nem akarom, hogy tudjanak róla. Álnevet használok és álcázom magam és mivel ez nem olcsó hely csak nem futok össze diákokkal és talán tanárokkal se meg az álcám szerintem jó. Szokásos este és egy régi vendéghez hívnak, aki mostanság nem járt itt és kíváncsi az új fiúra. Tükörbe nézzek és megigazítom a fekete parókám. Kontaktlencsét is használok, ami smaragdzöld. A piercingeket se hordom. A hajam most be van fonva és egy testhez álló ing és egy ingem tapadós naci van rajtam. Még egyszer megnézzem magam és mosolyogva megyek oda ahol a vendég található, de amikor meglátom személyt lefagyok. Nem elég, hogy egy ismerős, de ez a alak a legrosszabb, akit valaha ismertem. Nálunk tanít, de csak nála kaptam hármast és mindig szívat, egy igazi fasz, de mások oda vannak érte a viselkedése ellenére is.A pletyka szóval igaz, hogy bisex. Nagy levegőt veszek és odamegyek. Fel voltam készülve, hogy ez pillanat eljöhet, de miért vele.* - Hello a nevem Akira.*Persze álnév és a hangom is sokkal bujább és érzékibb.* - Örülök, hogy megismerhetem.*Hajolok meg.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.04.27, 21:52 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 22:48 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| *Egyetemi tanár lévén elég elfoglalt vagyok a mindennapokban, főleg az utóbbi időben. Semmi időm nem volt sem lazítani, se szórakozni, pedig általában minden nap elmászkáltam. Egyik este betévedtem a törzshelyemre, ami egy host klub volt. Ugyan nem voltam rászorulva, hogy hostokat béreljek, de néha jól esett normális társaságban lazítani, azonban meglepő dologra jöttem rá. Az egyik diákomat láttam besétálni. Hallottam is, hogy új fiú van, de nem gondoltam, hogy ő. Általában a hallgatók kedvence szoktam lenni a kemény, szigorú stílusom ellenére, de ő nem is foglalkozik velem, ami eléggé bosszant. Megbeszéltem a főnökkel, hogy az új fiút kérem, kíváncsi voltam, hogy jelenik meg előttem és mennyire bírja tartani magát. Egy szobában whiskyt kortyolgatva várakoztam. Egy ing volt rajtam lazán gombolva és egy elegáns sötét nadrág, akár én is lehettem volna egy host. Nem voltam meleg kizárólagosan, a nőket társaságát is kiélveztem rendszeresen. Éppen, ahogy lehetőség és kedv adta. Meglátva, hogy közeledik, elmosolyodom kicsit. Ugyan a haj más és a szem is, de az arcát és a mozgását rögtön felismertem, tehát tényleg Aaeron.* - Szia, én Devan vagyok. *Mutatkozok be szintén.* - Én is. Kíváncsi voltam, hogy ki az új fiú. Rég jártam itt. *Mosolyodom el, de bujkált valami a mosolyomba.* - Foglalj helyet. *Paskolom meg magam mellett a kanapét.* - Kérsz valamit inni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 22:56 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
| - Milyen szép neve van.*Mosolyodom el és szándékosan magázom, amíg nem tegezhetem, megadom a tiszteletet.* - Remélem nem fogok csalódást okozni.*Csupa báj és kedvesség vagyok, amit amúgy tuti nem adnék meg neked.:D* - Köszönöm.*Ülök le melléd kicsit tartva a távolságot. Meg kell hagyni tényleg nagyon jó pasi vagy de a modorod az borzalom, nem hiába hívlak démonnak.* - Amit te iszol tökéletes lesz, ha jól tippelem whisky igaz?*Kérdezlek, és le se veszem a szemem rólad, azért tudom a dolgom és csábításhoz mindig értettem.* - Tudja Devan... felüdülés egy ilyen jó képű férfit látni itt, mint maga.*Simítok végig a karodon, de belül igen csak forog a gyomrom.:D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 23:40 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
| - Köszönöm. *Mondom kedvesen és el is mosolyodom.* - Majd meglátjuk. *Kortyolok bele az italomba. Feltűnt, hogy távolságot tartasz, de nem mondok semmit. Az italra bólintottam és intettem az egyik pincérnek, hogy hozzon neked is egy pohárral.* - Kérlek ne magázz... nem vagyok öreg. *Mosolyodom el.* - Köszönöm, gondolom a sok vén aszott perverz után sejtem. *Átkarolom a vállad lassan.* - Mond csak... *Nézek szemeidbe.* - Mit csinálsz, mikor nem itt vagy? *Gondoltam húzlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 23:46 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok, milyen jó, hogy tudok színészkedni, bár meg kell hagyni te magad is most vagy velem kedves először.* - Köszönöm.*Veszem le az italt.* - Nem is tartalak, de udvariasságból.*Mosolyodom el, amit te amúgy nem kapsz meg tőlem.* - Azért nem borzalmasak ennyire.*Nevetek fel és ez így volt. Amikor átkarolsz, azért halványan megremegek.* - Igen?*Pillantok rád, túl közel vagy.* - Az nem lényeg... te vagy fontos inkább te mesélj magadról...*Mondom és koccintva veled beleiszok a piába ez rám fér.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 00:15 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| - Értem, az csak jó, ha udvarias vagy. *Mosolygok én is, ami meglepő. Már magában az is, hogy tudok mosolyogni.* - Szép a nevetésed. *Mondom kedvesen.* - Hmm... pedig érdekelt volna. *Cirógatom meg pofid.* - Hm, én jobb szeretek titokzatos maradni. Senkire nem tartozik, hogy mit csinálok. *Koccintok veled és beleiszom én is az italomba.* - Tudod, rég láttam itt ilyen szépséget, mint te. Ez a zöld szem és fekete haj... *Persze tudtam, hogy paróka.* - Sokra viheted még itt... még a No.1-es is lehetsz, ha ügyes vagy.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 00:21 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| - Sok ember sajnos nem az.*Mondom. Valóban az vagyok, de veled nem, mert nem érdemled meg. Tényleg meglep a mosolyod, mert ezt az arcod még nem láttam, hiszen másokra se szoktál sűrűn, az is csábos vigyor inkább.* - Kedves vagy, köszönöm.*Jövök zavarba, ami csak látszat. Meg kell hagyni tényleg értesz a csábításhoz és ha nem ismernélek talán el is mennék veled, mint sokan mások.* - Akkor mesélhetek, csak nem akarlak untatni.*Mondom és az arcom a kezedbe simítom, pedig inkább vágnálak pofon.* - Igazad van... és nem is foglak faggatni..*Mondom, majd azért a folytatás meglep.* - Ugyan... ez túlzás.. vannak sokkal szebbek és jobbak nálam, de azért jól esik, amit mondasz, bár lehet másnak is ezt mondod nem?*Kérdezem kicsit pimaszul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 00:29 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| - Előfordul. *Hagyom ennyiben a témát.* - Nem untatnál, hiszen én kérdeztem. *Mondom tovább, én is remek színész voltam azért.* - Ügyes fiú. *Iszok bele ismét az italomba, de a szemem nem veszem le rólad.* - A szépség nem minden egy ilyen munkában. Nem szoktam hazudni. Én is dolgoztam hostként, No.1 voltam a klubban, hidd el, van szemem hozzá. *Ez mondjuk igaz volt.* - Hiába szép valaki, ha árasztja magából a romlottságot csak alkalmi, betérő vendégei lesznek. Az ilyen bájos, édes fiúknak, akikből árad az ártatlanság szívesebben élvezi egy partner többször a társaságát. *Kissé erotikusan hangzott a számból és direkt így fogalmaztam meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 00:41 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| - Igazad van, ne haragudj még azért kezdőnek számítok.*Nevetek fel. Figyelmesen hallgatlak, majd amikor arra térsz ki, hogy te is az voltál, azért az meglep, de sokkal jobban illik hozzád, mint a tanárság kinézetre mindenképpen, meg volt egy dumád.* - Akkor még tanulhatok tőled.*Mosolygok és reméltem a meglepettségem annyira nem volt feltűnő. A folytatásra viszont kissé tényleg zavarba jövök és egyben meg is rémülök, mert nagyon nem akarom, hogy visszatérő vendég legyél, ez az egy alkalom is igen necces.* - Ezt egy volt No. 1- től hallani, igen csak nagy bók.*Mondom és lehúzom piát.* - Teszek be zenét jó??*Pattanok fel. Kezd a kezeim közül kicsúszni az irányítás, ami nagy baj.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 01:17 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| - Semmi gond. Mindig tanul az ember. *Láttam én a meglepettséget az arcodon, bár nem gondoltam, hogy ennyire meglepő.* - Akár. *Hagyom ráda tanulást, bár nem terveztem, hogy tanítalak, legalábbis nem hostkodásra, az ágyat meg hagyjuk meg későbbre.* - Ugyan. *Legyintek a bókra, majd a zenére bólintok. Kérek neked még egy kör whisky-t, meg magamnak is.* - Mond csak, miért hordasz parókát? *Kérdezek rá egyenesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 01:27 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Bólintok. Az italt megköszönöm és be is kapcsolom a rádiót, de amikor meghallom kérdésed, na az nagyon nem tetszik.* - Nem értem miről beszélsz, nem paróka.*Vágom rá és piát megint lehúzom pedig nem szokásom, de kezdek egyre jobban kiakadni. Nem tudtam, hogy felismertél vagy csak szimplán érdeklődsz. Elkezdek igen érzékien táncolni, hátha elfelejted ezt a kérdést.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 01:52 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| - Pedig annak tűnik. *Jegyzem meg, majd nézem, ahogy táncolni kezdesz. Lehúztam én is az italom, majd felálltam és odasétáltam hozzád. Mögéd léptem és a csípődre simítva közel húztalak magamhoz és táncolni kezdtem veled. Finoman simultam hozzád és a zenére mozogtam veled, közben néha végigsimítottam rajtad. Pár perc így telik el, majd végighúztam orrom a nyakad vonalán, végül a füledhez hajoltam.* - Meddig játsszuk még ezt? *Kérdezem suttogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 01:58 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - Pedig nem az.*Mondom ismét. Amikor odajössz táncolni, már annyira nem tartom jó ötletnek, hogy belekezdtem, de ha már így alakult, akkor folytatom ez még belefér messzebbre úgy se megyek, bár ilyet se szoktam tenni elsőre. Nagyon furcsa így lenni veled, hiszen amúgy messziről elkerüllek, ha nincs óránk vagy éppen nem vitázunk. Én is cirógatom a karod a játék kedvéért, de azért a nyakamra megremegek és folytatásra ledermedek.* - Mi.... miről beszélsz?*Kérdezlek, de nem mozdulok. Nem akartam elhinni, hogy lebuktam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 14:04 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom kicsit, de nem engedlek el.* - Na, ha profi akarsz lenni, ne hagyd abba a táncot, *Cseszegetlek kicsit.* -Nagy baj vagy, Aaeron...*Suttogom a füledbe, de sokkal vészjóslóbban. Élveztem, hogy tudom a titkod.* - Nem is tudom, hogy mihez kezdjek egy ilyen információval. *Vigyorgok tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 14:10 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Bocsánat...*Suttogom és próbálok táncolni, de amikor mondod a nevem egy pillanatra elsötétül a világ, majd magamhoz térve rögtön ellépek és igen csúnyán nézlek, ahogyan szoktalak.* - Mondjuk talán semmit??*Kérdezlek és leveszem a parókát, azért az eredeti hajszínem jobban illik hozzám.* - Előre mondom, hogy nem fogok veled sexelni még pénzért se.*Vágom hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 14:16 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| - Semmit? Nem vagyok hülye szivecském és te vagy az. Mindketten tudjuk, hogy valamit fogok kezdeni. *Vigyorom egyre szélesebb lesz.* - Nem értem, minek hordasz parókát. A szőke jobban áll és a kontaktlencse és szörnyű. *Közlöm veled.* - Hm, nem is rosszat ötlet. *Csillan mega szemem egész gonoszul.* - Ha nem fekszel alám, akkor és ott, amikor és ahol én akarom, akkor bizony elbúcsúzhatsz a diplomádtól. *Egy szexi mozdulattal közben hátrasimítom a hajam.* - Ha a dékán ezt megtudja... hajaj...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 14:22 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| - Igazad van hülye vagyok, hogy azt hittem van benned emberség.*Vágom hozzád.* - Nem kértem ki a véleményed és az álca miatt, de nálad nem vállt be. Különben is, honnét tudtad?? Minek jársz ide te perverz???*Morgok, viszont, ahogyan folytatod lesápadok.* - Tényleg ennyire utálsz?? Nem elég, hogy szar jegyeket adsz még ez is?? Csak mert nem rajongalak körbe??*Kérdezlek igen csak remegve.* - Rohadt nagy seggfej vagy, de remek színész is, ezt aláírom.*Teszem hozzá.* - Másként nem oldhatnánk meg??*Kérdezlek, majd villan szemem.* - Ha te köpsz én is köpök, hogy host voltál.*Vágom hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 14:44 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| - Van bennem, csak nem ennyi. *Vágom oda neked félvállról.*- Láttalak bejönni, mikor megérkeztem. *Válaszolok, majd elnevettem magam.* - A tulaj régi barátom, még együtt dolgoztunk hostként. *Magyarázom és beleiszok az italomba.* - Szeretek szép környezetbe lazítani. Én szexért nem fizetek. Soha. *Nyalom meg a szám erotikusan.* - Se nőnek, se férfinak. Akit megkívánok, elcsábítom. Pár kedves szó és már dobják szét a lábukat. *Nevettem el magam.* - Ugyan, kössz a bókot. *Lepergett rólam a sértésed,majd a fenyegetésedre elkezdek röhögni.* - Komolyan...? *Nevettem tovább.* - Hát ez jó vicc volt. *Odalépek hozzád és megpaskolom az arcod.* - Figyelj Aaeron... Rólam tudják, hogy host voltam. Még a dékánt is megdugtam, mikor dolgoztam. Azt hiszed, ezzel megfenyegethetsz? Csak magadnak ásod a sírod kicsi csillag. *Vigyorgok.* - A diákok szerződésében benne van, hogy nem vállalhatnak semmi munkát, ami szexuális jellegű. Szóval? Mi a válaszod? Ha ma nem jössz velem, elbúcsúzhatsz...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 14:53 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| - Semennyi nincsen benned.*Javítalak ki.* - Chhh komolyan ez az én formám.*Sóhajtok fel.* - Elég egoista vagy nem??*Kérdezlek, de az volt baj, hogy tényleg nagyon értetted a dolgod és ez igen csak bosszantó.* - Nos mivel nem fizetsz én meg nem sexelek veled se így se úgy, kereshetnénk más megoldást nem?*Próbálkozom, de érzem hiába.* - Ne nevess ki te barom.*Veled ellentétben én igen csak kiakadok rád.* - Ez komoly?? Hallottam, hogy sok mindenki meg volt, de hogy még ő is... ezt nem hiszem el.*Fogom a fejemet.* - Ez életem egyik legrosszabb napja..*Suttogom. A tükörbe nézve kiveszem lencsét és elteszem. A hajam összefogom és rágyújtok egy cigire.* - A főnöknek azért szólnom kell, hogy elmegyek veled.*Mondom de nem nézzek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.04.28, 16:37 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| - Van, csak nem feléd. *Rántom meg a vállam.* - Egyébként is felismertelek volna, nagyon jellegzetes arcod van. *Mondom komolyan. Ezer közül is felismertelek volna.* - Nem. *Közlöm lazán, egoistán, bár ez valóban nem ego volt, tényleg így volt.* - Nem. *Nevettelek ki. Ugyan már, én dirigálok.* - Hát sajnálom. A többség nem valami erkölcsös. *Vigyorodom el.* - Ó, hagyd csak. *Veszem el a telefonom és lédumálom vele, hogy szépen magammal viszlek. Csak nevet, nem lepődik meg rajta, hogy ilyen hamar behálóztalak. A legtöbb host miattam kezdte aztán árulni a testét is bizonyos vendégeknek. Ha már egyszer elindultak a lejtőn, nincs megállás.* - Mehetünk. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.04.29, 13:46 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| - Hmm igaz bar tényleg nem értem mi bajod velem. Itt dumálsz minden szarról de erre nem válaszolnál.*Morgok.*- Nagyon örülök neki hogy ilyen az arcom.*Sóhajtok fel, többen mondtak de most igen csak szívok miatta.* - Chh.*Forgatom meg a szemeim hogy nem vagy egós.*- Ez tény.*Bólintok a többire csak ismét morgok.*- Remek *Indulok el veled.*- Átöltözöm.*El is megyek elszívom cigit. Igen csak ki vagyok és kattogok hogyan mászhatnék ki ebből. Farmert veszek egy laza felsőt(képen) jobban illet hozzam. Felkapom táskám és kimegyek. Persze hostok körberajongnak.*- Ne vigyorogjatok.*Morgok rájuk hiszen félre értik. Intek nekik majd kimegyünk.*- Mindent megdugtad mi?*Kérdezlek.*- Biztos nem oldhatnánk meg másképpen?*Kérdezem ismét.*
Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.04.29, 13:48 |
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.04.29, 13:48 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| - Rád tartozik? Hmmm... nem hinném. *Közlöm végül.* - Mások kés alá fekszenek érte. *Mondom, de ez kis gonoszkodás volt.* - Rendben, várlak. *Mikor végeztél, csak elmosolyodom.* - Tudod, így több kuncsaftod lenne. *Mondom csak ennyit, de nem volt ám bók, bunkó voltam. Kifele menet, csak elnevetem magam rajtad.* - Nem mindet. *Vigyorgok el.* - De mind leszopott, ez számít? Ők akarták. *Rántom meg a vállam.* - Mit tudnál nekem ajánlani?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.04.29, 13:51 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| - Nos úgy gondoltam hogy igen, de mindegy.*Vonom meg vállam. Műtétre nem mondok semmit.* - Jó ez így nekem ez nekem nem arról szol mint másoknak.*Mondom és ismét rágyújtok.*- Érdekel mit gondolok?*Kérdezlek flegmán majd elkomolyodom.*- Nem sok mindent... esetleg elvégzem házimunkát főzök bar gondolom erre is meg vannak az embereid. Nem akarok veled lefeküdni és semmi testiséget*Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.04.29, 13:54 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| - Gondolni, gondolhatod. *Hagyom rad a dolgot. A következő mondatodra megint elröhögtem magam.* - Micsoda humorzsák vagy te.... *Elvigyorodom, kicsit.* - Őszintén? Pont leszarom. *Válaszolok kisujjból neked.* - Hat tudod ez semmi. Magam is el tudom végezni a házimunkát, nem kellesz hozza. A maradék pedig a te problémád, vagy csapasd ki magad.
|
|
| |