Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:14 | Üzenet # 226 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Makacs vagy. *Sóhajtok egy nagyot, bár ez valahol titkon tetszett. Mikor megérkezel hozzám, beengedlek.* - Szia. Szörnyű az orrod. *Közlöm veled indításnak.* - Igen, beszéltem vele. *Mondom mellékesen, majd nem bírtam ki és elmosolyodom.* - Menj a konyhába. *Küldelek oda, majd megyek utánad. Előveszek egy kis maradékot és megmelegítem neked a gáztűzhelyen, majd elédteszek egy tányért, meg evőeszközt, egy vágódeszkát és a kaját.* - Jó étvágyat.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:14 | Üzenet # 227 |
 Yaoista
| - Tudom.*Jegyzem meg még.*- Tisztában vagyok vele.*Sòhajtok fel.* - Azért szeretnék dolgozni is.*Mondom. Amikor mondod konyhàt kimegyek és nagyon meglepsz ezzel csak megzavartál ismét.*- Köszi.*Mondom kedvesebben én is és enni kezdek.*- Finom.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:14 | Üzenet # 228 |
 Yaoista
| - Majd fogsz biztos. *Már amikor olyan kedvem lesz.* - Örülök. *Én előveszek egy cigit és rágyújtok, közben nézem, ahogy eszel. Kicsit elmerengve néztelek. Azon gondolkoztam, hogy milyen jól nézhetsz ki valami SM cuccban.* - Mekkora ruhát hordasz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:15 | Üzenet # 229 |
 Yaoista
| *Erre nem mondok semmit hiszen tèged az se èrdekelne, ha utcâra kerülnèk na meg pènzt èn nem fogadom el tőled. Nem foglalkozok a nèzéseddel amíg meg nem szòlalsz.*- Miért? Különben s-es.*Felelem màr rosszat sejtek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:15 | Üzenet # 230 |
 Yaoista
| - Csak érdekelt. *Mondom és tovább szívom a cigit.* - Kérsz még valamit? *Kérdezem normálisan.* - Ha éhes vagy és korog a hasad, nem fogsz tudni figyelni. *Kivételesen a tanár beszélt belőlem és nem bunkóztam, közben felraktam még egy teát főni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:16 | Üzenet # 231 |
 Yaoista
| - Okkal kérdezted biztos és rosszat sejtek.*Jegyzem meg.*- Elég lesz köszönöm. Figyelj mi most tanulni fogunk?*Kérdezlek értetlenül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:16 | Üzenet # 232 |
 Yaoista
| - Legyen meglepetés. *Mondom végül, nem akartam lelőni a poént. Kérdésedre felhúztam a szemöldököm.* - Igen, tanulni fogunk. Megígértem, nem? *Mondom és ellököm magam a konyhapulttól.* - Gyere. *Indulok ki a konyhából és a nappaliba előkeresem az órai jegyzetet. Mikor odaértél, akkor szólaltam meg.* - Ezt másold le.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:17 | Üzenet # 233 |
 Yaoista
| - Ennek a meglepetésnek nem fogok örülni.*Sòhajtok fel.* - Igen de ne lepődj meg, hogy nem hittem neked.*Jegyzem meg. Követlek, majd a táskámbòl előveszem a füzetet és lelkesen másolni kezdek. Tényleg imàdom a tàrgyad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:17 | Üzenet # 234 |
 Yaoista
| - Lehet igen. *Bár szinte biztos voltam benne, hogy nem.* - Nem lepődök meg. *Mondom őszintén, majd csak nézem, ahogy másolsz. Meglepő volt, hogy ennyire szereted a tantárgyam. Kényelmesen hátradőltem és újra rágyújtottam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:18 | Üzenet # 235 |
 Yaoista
| - Biztos, hogy nem.*Jelentem ki. Addig nem szòlalok meg amíg nem végzek.*- Köszönöm. Magyarázatot kapok?*Kérdezlek.* - Különben neked volt ilyen szòval, hogy valaki kiszùrt magának és nem hagyott?*Kérdezlek bàr ezt se tudom miért.*- Gimiben volt egy elég rossz időszakom, ahol ùgymond egy banda nagyon rámszállt és elégé elfajultak a dolgok.*Sòhajtok fel, majd kapcsolok.* - Ne is tőrödj velem.*Legyintek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:18 | Üzenet # 236 |
 Yaoista
| *Sunyin elmosolyodom, tudtam én is, hogy nem fog tetszeni.* - Igen. *Ülök melléd és elveszem a jegyzetem. Meglepődtem, hogy elkezdesz nekem magyarázni.* - Volt, de nem én húztam a rövidebbet a végén. *Mondom lazán.* - Mi történt? *Meglepőden normális voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:19 | Üzenet # 237 |
 Yaoista
| *Na ebből tényleg tudtam, hogy nem fogsz tetszeni.*- Nem lep meg.*Mondom de nem rosszbòl. Meglep hogy ràkérdezel.*- Elején csak beszòltak a cuccaim tönkretették, ami azèrt idő utàn bosszantò volt.*Mondom majd elhallgatok picit.* - Tesi közbe elvitték a ruhâim aztàn egyszer - kètszer megvertek persze ezeket mások is megkaptàk de akkor én voltam kedvenc főleg a banda fejènél. Kaptam fenyegető üzeneteket egyre durvàbbakat majd elkapott egyszer Thomas ő volt a fő. Meg akart erőszakolni és kést fogott a nyakamhoz de szerencsére közbeavatkoztak.*Mesélem el.* - Ha nem jöttek volna lehet nem èlnèk.*Ràgyùjtok.*- Külsőm àtok tud lenni. Akkor mâr pasikhoz vonzodtam de őt lekoptattam. Ennyi.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:21 | Üzenet # 238 |
 Yaoista
| - Meglepne, ha meglepne. *Viccelődök kicsit, de azért benne volt az ego a hangomba. Csöndben hallgatlak és közben én is szívom a cigit. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked, most azért görény se akartam lenni veled, így csak kinyújtottam a kezem és megcirógattam az arcod. Tudtam, ha kinyitom a szám, abból csak veszekedés lesz. Elgondolkoztam rajta, hogy engem ehhez a gyerekhez mérsz-e, így csak nem bírtam ki.* - És én jobb vagy rosszabb vagyok ennél?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:21 | Üzenet # 239 |
 Yaoista
| *Meglep az arc simogatàs de nem lököm el a kezed.*- Számit ez?*Kérdezlek, majd felsòhajtok.*- Akkor azért mèg gyerek voltam. A két helyzet bàr màs de attòl még te is fenyegetsz. Az hogy rosszabb vagy erre nem tudok mit mondani, mert azért tényleg màs minden de az biztos, hogy egy irtò szemét alak vagy.*Közlöm veled.*- De szerintem ez akkor se szàmit.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:21 | Üzenet # 240 |
 Yaoista
| - Kíváncsi vagyok. *Azt én se tudtam, hogy számít-e igazán.* - Most sem neveznélek felnőttnek. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen. Még fiatal voltál, legalábbis hozzám képest biztosan.* - Érdekelt, hogyan gondolsz rám. *Dőlök hátra és elgondolkozva szívom a cigit. Odaülök melléd és inkább elkezdek magyarázni, szép nyugodtan, hogy biztos megérts mindent.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:22 | Üzenet # 241 |
 Yaoista
| - Jogos de ahhoz képest felnőttebb vagyok.*Mondom.*- Eddig is tudtad mit gondolok ròlad.*Mondom. Amikor magyarâzni kezdesz teljesen fellelkesülök ami kell megkérdezem és jegyzetelek még. Fiù lètemre meglepeőn szépen írok.*- Köszönöm minden vilâgos. Ez is nagyon érdekes volt tényleg szeretem ahogyan tanítasz.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:23 | Üzenet # 242 |
 Yaoista
| - Ahhoz képest, igen. *Ismerem el.* - Ebben van igazság. Nagyjából mindenki ezt gondolja, amit te. Csak nyalnak a jobb jegyért. *Mondom komolyan. Szerencsére elég okos voltál, nem kellett sok mindent ismételgetni neked.* - Ezt nehéz elhinnem. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:23 | Üzenet # 243 |
 Yaoista
| - Utálom az ilyen embereket de az se jobb aki hagyja.*Jegyzem meg.*- Pedig így van. Megmondtam, hogy mint a tanàr és szakember elismerlek és jò vagy de ugye mint ember ez nem mondhatò el.*Jelentem ki.* - Most mi legyen?*Kérdezlek és àsitok egy nagyot.* - Fàj az orrom.*Sòhajtok fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:23 | Üzenet # 244 |
 Yaoista
| - Ki mondta, hogy engem érdekelnek? *Kérdezek vissza.* - Őszintén szólva nem nagyon érdekel a véleményed. *Jegyzem meg mellékesen.* - Menj be, feküdj le. *Közlöm veled, hazaengedni még nem akartalak. Ki tudja később mihez lesz kedvem.* - Aludj. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:23 | Üzenet # 245 |
 Yaoista
| - Jogos.*Bòlintok.* - Engem se a tied.*Jegyzem meg.* - Oké.*Bòlintok bàr igen gyanakodva.* - Köszi.*Mondom, majd a szobàdba megyek és elterülve el is alszom ki vagyok merülve. Tàskàm magammal hoztam volt benne egy szakmai lap amiben a te cikked van és több dolgot kiemeltem belőle.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:24 | Üzenet # 246 |
 Yaoista
| - Csak az a baj, hogy az én véleményem másokat viszont érdekel. *Közlöm veled, egy sunyi vigyorral. Ahogy bementél én folytattam a munkát, majd láttam a táskád. Pofátlan mód bele is matattam és eléggé mód meglepődtem az újságon.* - Te titokban szerelmes vagy belém. *Vigyorodom el, majd bemegyek hozzád és lefekszek. Odafekszek melléd és a hajadba túrok, de nem ébresztelek fel, legalábbis nem akarlak felkelteni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:24 | Üzenet # 247 |
 Yaoista
| - Lehet meglepő de az enyém is.*Jegyzem még meg. Nem ébredek fel sőt hozzàd bùjok de ez csak reflex hiszen alapbòl szeretek bùjni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:24 | Üzenet # 248 |
 Yaoista
| *Meglepődtem, ahogy hozzám bújtál és elgondolkozva néztelek. Tovább cirógatlak, kíváncsi vagyok, milyen fejet fogsz vágni, ha felébredsz.* - Nem is hinné az ember, milyen kis taplógomba vagy... *Suttogom és adok egy finom csókot az ajkaidra. Tudok én kedves is lenni xd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:25 | Üzenet # 249 |
 Yaoista
| *Csòkodba belesòhajtok és elmosolyodom.xd Kicsit alszok még de olyan fél òra mùlva felkelek.*- Szia...*Köszönök kòmàsan, majd hirtelen kapcsolok elhùzodom gyorsan.*- Ez hogy történt?*Kérdezlek zavartan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:25 | Üzenet # 250 |
 Yaoista
| *Elkuncogtam magam halkan sóhajodra.* - Szia... *Ahogy elhúzódsz, elvigyorodom.* - Bejöttem ledőlni és te idebújtál. *Közlöm a tényeket.* - Visszabújhatsz, ha akarsz. *Szívom tovább a véred.* - Még mindig elég álmos fejed van. *Söpröm ki az arcodból a hajad.*
|
|
| |