Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 19:23 | Üzenet # 2526 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Jogos.*Vigyorgok.* - Alig várom, biztosan nagyon jól áll.*De ezt már lebeszéltük.* - Engem, ha sportszerelésben vagyok.*Vigyorgok.* - Igen összejárnak, de a legtöbb kapcsolat felszínes, persze van kivétel, például apáméknak is vannak ott barátaik, akik tényleg azok. Magam részéről úgy mondanám, hogy eljárunk olykor szórakozni és ennyi. Devan és Leighton, akik igazán a barátaim és náluk nem kívánhatnék jobbat.*Nagyon fontosak számomra.* - Ezek után elviszlek, pedig én is utálom.*Nevetek fel.* - Ohh valóban? Azt hittem mára elég volt, előbb még igen csak érzékeny reagáltál a formás kis popsidra.*Jegyzem meg.* - Nem akarok rossz házigazda lenni, de utána ne panaszkodjál.*Csapok a popsidra. Nyomok a farkamra is olajat és elkenem rajta.* - Akkor belülről is jól megmasszírozlak.*Vigyorgok és elhelyezkedve egy mozdulattal beléd megyek.* - Milyen könnyen bement.*Nyögök fel.* - Nem fáj ugye?*Kérdezlek meg azért.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 19:51 | Üzenet # 2527 |
 Yaoista
| - Nem is tudlak elképzelni benne. *Kuncogok.* - Akkor nem tévedtem annyira. *Nyugtázom a dolgokat.* - Értem. *Azért örülök, hogy vannak jó barátaid.* - Ne, kegyelmezz. *Nevetek veled.* - Az egy dolog, hogy érzékeny és picit zsibbad. *Mosolyodom el.* - Sose. *CSapásodra nyögtem egy aprót és hagytam magam neked.* - Helyes. *Ahogy belém jöttél, hangosan felnyögtem és szinte rögtön kemény is lettem újra.* - Nem... *Lihegem és mozdítottam egyet a csípőmön.* - Olyan jó nagy... teljesen kitölt. *Elégedett fejem volt az tény.* - Mozogj. *Kérlek meg vágyakozva. Hamar el tudtad venni az eszemet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.08, 19:59 | Üzenet # 2528 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük és majd fogom a kezed. *Vigyorgok.* - Nem tudom, majd megkérdezzük. *Kuncogok és nyakad kezdem csókolgatni.* - Akkor azért mértékkel. *Felnyögök, ahogy jobban a farkamra szorítasz. Nagyon értetted a dolgod.* - Melyikre gondolsz? *Beszéltünk pár dolgot és most nem tudtam, hogy mi is a cél. Megborzongtam hangodra. Végig mozgok folyamatosan, amíg beléd nem élvezek, de aztán rögtön kemény is leszek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.09.10, 23:57 | Üzenet # 2529 |
 Yaoista
| - Lehet a végén tiedet kell.*Cukkollak.* - Igen..*Nyögök fel.* - Addig szexelünk, hogy már fájni fog a farkad, de mindent más is mehet, majd amit beszéltünk, de most erre gondoltam.*Felelem. Veled együtt megyek el és rögtön kemény leszek én is. Még egy menetet lenyomunk, majd végül lefürdünk.* - Szólj, ha éhes vagy.*Mondom már az ágyban.* - Majd fagyasztani is kell kaját, olyan sokat csinált anya.*Nevetek fel.* - Jó itt itth...*Nem fejezem be a mondatom.* - Itt lenni.*Javítom ki magam, hiszen annyira hangsúlyoztad, hogy ez a te lakásod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.09.12, 00:18 | Üzenet # 2530 |
 Yaoista
| - Pedig az is jól áll, bár mi nem.*Vigyorgok.* - Majd meglátom.*Kuncogok, persze csak viccelek.* - Kis telhetetlen, de megértelek, hiszen igen csak értem a dolgom.*Ahogyan te is.* - Akkor jó.*Fel is nyögök, ahogyan megmozdulsz.* - Pont a fenekedbe illik.*Markolom meg.* - Nem kell kétszer kérned.*Felhúzlak és magamhoz ölelve mozogni kezdek.* - Isteni benned.*Odafordítva az arcod forrón megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.12, 22:27 | Üzenet # 2531 |
 Yaoista
| - Igen... *Lihegem és alig vártam, hogy mozogj rendesen.* - Helyes. *Hagytam, hogy felhúzz és nyögni kezdtem, amint megérzem, ahogy ki-be csúszkál bennem a farkad.* - Ahhh.... nagyon jó... *Hátra nyúlva csókunk közben finoman a hajadba markolok. Az egész testem szinte beleremegett a helyzetbe. Alapból még az elmúlt menetek hatása alatt voltam, most pedig még erősebben éreztelek.* - Ashami... *Nagyon szexin nyögtem a neved. Senkivel sem élveztem annyira még a szexet, mint veled, így még telhetetlenebb voltam, mint egyébként. Még egy párszor szeretkezünk, végül tényleg kidőlök. Még egyszer elmegyünk fürdeni, de a kádba már neked dőlve bealudtam a kimerültségtől.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.09.12, 22:49 | Üzenet # 2532 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. *Nyalok végig a nyakadon, majd megcsókoltalak újra. Addig csináltam csak, amíg engedted és nem is durvultam. Tiszteletben tartottam, hogy tanulni szeretnél és nem nyomtam túl.* - Nem vagyok. *Mosolyodom el.* - Rendben, van hely a fagyóban bőven. *Jól esett, hogy anyukád ennyi kaját küldött. Tudom mit akartál mondani és el is mosolyodom egy picit. Odahajolok a füledhez és belesuttogok.* - Itthon. *Majd kaptál egy puszit, végül egy csókot. Magamra húztalak és finoman cirógatni kezdem a hátad és a hajad.* - Anyukádék hogy kezeltél a dolgokat? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.09.13, 12:15 | Üzenet # 2533 |
 Yaoista
| *Mint mindig fantasztikus és figyelmes vagy.* - Akkor telepakolom.*Kuncogok, majd ahogyan azt mondod itthon fülig elvörösödöm.* - Itthon.*Suttogom boldogan és a csókodat viszonozom.* - Tényleg a vesztem leszel.*Most ismét annyira jó veled, pár órájára meg elakartam még menni. Kényelmesen elhelyezkedem rajtad és én is cirógatni kezdelek.* - Elégé kiakadtak mindkettőtökre, de főleg a bátyámra, hiszen ő az elejétől fogva ellenséges volt veled.*Akkor se és most se fogom a pártját, de azért még rád is ki vagyok.* - Sajnálják, hogy így alakult főleg anyum.*Vele mégis többet beszéltél.* - Hozzá rakta, hogy reméli még jössz és végig maradsz. Megkedveltek téged.*Leszámítva a bátyám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2017.09.14, 00:32 | Üzenet # 2534 |
 Yaoista
| - De még milyen jó.*Vigyorodom el.* - Imádom, ahogyan nyögöd a nevem.*Harapom meg a nyakadat. Hosszasan szeretkezünk még, de továbbra se durvulunk.* - Kis édes.*Kuncogok, hogy elalszol kint. Óvatosan kiviszlek és megtörüllek, majd betakarlak. Magam is megtörülközök, befeküdve melléd magamhoz ölellek és nem sokára el is alszom. Szeretek egyedül is aludni, de mégis jó érzés valakit ölelni és ilyen jól senkivel nem aludtam, mint veled. Reggel felkelve te még alszol, így óvatosan kimászok mellőled. Kiviszem az egyik fürdőnadrágom és lemegyek úszni, amikor tehetem, így kezdem a napomat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.15, 21:57 | Üzenet # 2535 |
 Yaoista
| *Semmire sem ébredtem fel. Nagyon mélyen aludtam. Mikor magadhoz ölelsz, csak hozzád bújtam. Sosem voltam az a bújós típus, sőt nem is szerettem együtt aludni így valakivel, de veled ez is más volt. Nagyon jó érzés így melletted lenni, még sóhajtottam is egyet álmomba. Arra se kelek fel, amikor kimászol mellőlem, látszott, hogy tényleg kimerültem. Igaz, a szex is rátett, de a sok tanulás is kifárasztott kicsit. Nem sokkal később azért magamhoz tértem és felébredve nyújtózkodtam egy nagyot. Fájt a fenekem, de annyira nem volt vészes, hiszen gyöngéd voltál végig és nem durvultál. Kikecmeregtem az ágyból, majd fogtam a takarót és magam köré bugyoláltam. Elkezdtelek keresni, szerencsére hamar megtalállak. Kimegyek utánad és elmosolyodom, de én csak úgy, ahogy vagyok takaróba, leültem az egyik napozó ágyra és mosolyogva figyeltelek, nem akartalak megzavarni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.09.15, 22:13 | Üzenet # 2536 |
 Yaoista
| - Vagy te az enyém... *Jegyzem csak úgy mellékesen neked.* - Értem. *Nem lepett meg, hogy kiakadtak. Én is kiborultam volna, az biztos.* - Anyukád kedves nő. *Állapítom meg csak úgy mellékesen.* - Hasonlítotok. *Nem árultam neki zsákbamacskát, mégis elfogadott úgy, ahogy vagyok.* - Szóval reméli megyek még... *Gondolkozom el szavaidon. Tudom, hogy anyukád is reménykedik abban, hogy veled maradok és te is, de én már kicsit sem voltam ebben biztos. Ahogy most állnak a dolgok, nem hiszem, hogy kibírnád. Gyöngéden az arcodra simítok így, majd adok egy puszit a fejedre. Nem mondtam semmit, mert nem akartalak megbántani.* - Jó fejek voltak. Csak ennyit tettem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.09.22, 00:18 | Üzenet # 2537 |
 Yaoista
| - Előbb feltételesen mondtad.*Kuncogok.* - Ki fog derülni, akár kölcsönös is lehet.*Ezt most nem tudhatjuk.* - Köszönöm.*Jól esik, hogy ezt mondod.* - Sokan mondják.*Erre büszke is vagyok.* - Igen.*Bólintok. Sejtem, hogy miért nem mondasz semmit, de így sokkal jobb, mintha olyat mondanál, ami nekem rossz lenne.* - Örülök, hogy így véled. Leszámítva a bátyám, akkor nem bántad, hogy eljöttél ugye?*Akkor is úgy vettem le és most is.* - Az biztos, hogy a húgomat teljesen megvetted, nagyon sokat emlegetett.*Nevetek fel.* - Szerintem engem is lecserélt és te vagy az első számú kedvenc.*Nevetek fel.* - Nagyon boldog lesz, hogy felhívod.*Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.09.22, 01:08 | Üzenet # 2538 |
 Yaoista
| *Amikor meglátlak kint még úszok pár hosszt, majd a medence szélére úszva, kiugrom hozzád.* - Jó reggelt édes.*Szexi mozdulattal a hajamba túrok, ahogyan a nagykönyvbe meg van írva.* - Jól aludtál?*Kérdezlek és kapsz egy forró csókot is.* - Mit ennél? Van mindenféle.*Terülök el a melletted lévő nyugágyon.* - Annyira szép idő van.*Hunyom le a szemem.* - Kicsit száradok és utána reggelizhetünk. Szeretem a reggeleket úszással kezdeni, mindig felfrissít.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.09.24, 16:51 | Üzenet # 2539 |
 Yaoista
| - Neked is. *Nézek rajtad végig. Nem csak a mozdulatod volt írtó dögös, de még a tested is, ahogy szépen lefolytak rajta a vízcseppek.* - Nagyon jól. *Nagyon élvezem a csókod, kicsit meg is mosolyogtat.* - Bocsi, hogy csak úgy bealudtam. *Kuncogok kicsit.* - Nem tudom. Esetleg csináljak valamit? *Hiszen megígértem, hogy fogok neked főzni, bár ez apróság.* - Igen, jó ilyen időre kelni. *Engem is kellemesen melengetett a nap, bár jó volt a takaró. Azért az ágyból kikelve más.* - Energikus vagy. *Ásítok egy hatalmasat.* - Én a kávém előtt használhatatlan. *Nevettem el magam. Tiszta kóc voltam még, tele foltokkal és nagyon elégedett fejet vágtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.09.24, 16:56 | Üzenet # 2540 |
 Yaoista
| - Az nem lenne túl szép. *Azért ha mindketten belerokkanunk ebbe a kapcsolatba, az elég csúnya vég lenne.* - Nem, nem bántam meg. Érdekes volt látni, hogy hol nőttél fel és találkozni a szüleiddel. *Tényleg élveztem, még ha rövid ideig is tartott és kiraktál.* - Nagyon aranyos a húgod. Inkább ő vett meg engem. *Sóhajtok egyet megadóan.* - Húha, akkor a bátyádnál asszem gyűjtöttem még egy rossz pontot. *Csókollak meg.* - A kisöccsének és a kishúgának is én vagyok az első számú kedvenc. *Vigyorgok. Puszidra én inkább megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.09.25, 20:21 | Üzenet # 2541 |
 Yaoista
| - Ez igaz.*Legjobb lenne, ha minden jól alakulna.* - Örülök, talán egyszer, én is láthatom.*Ez csak rajtad állt.* - Nincsen nehéz dolga, előre féltem a pasikat tőle.*Nevetek fel.* - Most miért is?*Kérdezlek, de persze a csókodat viszonozom.* - Szóval te vagy számomra az első számú kedvenc?*Suttogom az ajkaid közé.* - Talán van benne valami, de ebben te ne bízd el magad.*Vigyorodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.09.25, 20:34 | Üzenet # 2542 |
 Yaoista
| - Ennek örülök.*Mosolygok.* - Ugyan emiatt nem kell bocsánatot kérned és nagyon jól bírtad.*Kacsintok rád.* - Ez remek ötlet.*Szeretem, ha kiszolgálnak.* - Nagyon ritka, amikor nem vagyok az, de ez rólad nem mondható el.*Kuncogok, amivel nincsen baj.* - Édes vagy.*Ülök fel és hajadba túrva megcsókollak.* - Na gyere.*Felhúzva átkarollak és be is megyünk konyhába.* - Szolgáld ki magad, a kávét megcsinálom én.*Puszillak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.10.08, 22:33 | Üzenet # 2543 |
 Yaoista
| - Köszi. *Nevettem el magam.* - Akkor reggelit kapsz. *Mosolyodom el.* - Hát valahogy úgy. *Kuncogok veled én is.* - Bár szerintem pont jókor leszek mindig energikus. *Vigyorgok. Hosszan csókollak, nagyon is tetszik a helyzet.* - Menjünk. *Hagytam magam és be is mentem veled.* - Rendben. *Azért a takarót ledobom menet közbe, szóval pucéran álldogáltam, nem jöttem zavarba.* - Hm, nézzük csak. *Nézek szét a hűtődben. Mindenfélét kiraktam és nekiláttam.* - Van valami, amit nem szeretsz? *Kérdezlek azért és közben a zöldségeket mosom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.10.08, 22:47 | Üzenet # 2544 |
 Yaoista
| - Mivel csak pár utcára van... *Mosolyodom el.* - Szerintem már jártál arra. *Nem nagyon tudtam volna így mutatni neked.* - Hát igen. Simán zsebre rakott, pedig valljuk be, nem egyszerű. *Sóhajtok még egy nagyot, de hát nem baj az.* - Igen. *Válaszolok pofátlanul, majd elnevettem magam.* - Ugyan... csak a ténykezet közöltem Aaeron és ezt te is tudod. *Túrok a hajadba és közel húzva magamhoz hosszan csókollak.* - Vagy van más, aki labdába rúghat mellettem? *Morgom szexi hangon a füledbe és még bele is nyalok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.16, 18:22 | Üzenet # 2545 |
 Yaoista
| - Itt nőttél fel? Akkor miért lett eladva a házatok?*Kérdezem kíváncsian.* - Meg lehet, csak nem tudtam róla.*Kuncogok.* - Valóban nem és még nekem se sikerült, de ő neki ment.*Nevetek fel.* - Na nevessél ki.*Morcogok édesen.* - Mégis mit?*Kérdezlek és persze a csókodat viszonozom.* - Jelenleg nincs.*Felelem kissé zavartan, a fülemre pedig meg is remegek.* - Kétlem, hogy lesz, de mindketten tudjuk, hogy nem rajtam múlik, hogy ez a kapcsolat komoly legyen.*Nézek mélyen a szemeidbe és most én csókollak meg.* - Bár kétlem, hogy nekem van félnivalóm..*Az más, hogy még se akarsz csak velem lenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.10.16, 18:46 | Üzenet # 2546 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Markolok finoman a popsidba.* - Mindig így szoktál reggelit csinálni?*Vigyorgok.* - A törülközőt, majd szedd össze.*Jegyzem meg mellékesen.* - Ha lenne, akkor nem lenne a hűtőbe, szóval nincs. Mondjuk, ha csinálsz tojást, annak is minden formáját szeretem.*Mielőtt még kérdeznéd.* - Sok mindet megeszek, ha jól van megcsinálva és ha valami nem ízlik, akkor megmondom és biztos nem eszem meg.*Csak hogy tud, ha veled is ezt történik vagy te eszed meg vagy kuka.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 17:35 | Üzenet # 2547 |
 Yaoista
| - Nem, ez külön szolgáltatás neked. *Nevettem el magam.* - Rendmánia? *Kérdezem mosolyogva.* - Oké. *Tetszett, hogy megelőzted a kérdésem.* - Akkor csinálok omlettet és nem kell aggódni, jól főzök. *Magabiztos voltam nagyon, hiszen otthon is sokszor én csináltam a kaját.* - Meg valljuk be, ezt nem is nagyon lehet elrontani. *Kuncogok és közben tevékenykedek. Kitettem magamért és tényleg nagyon jól nézett ki a kaja, amit csináltam. Mikor kész lettem, szépen megterítettem és tálaltam. Könnyen megtaláltam mindent.* - Kész a reggeli. *Puszillak meg.* - Remélem megfelel. *Azért elmentem felvenni egy alsónacit és a takarót is visszavittem a helyére, hogy ne szólj be érte, majd leültem melléd.* - Jó étvágyat. *Kicsit izgultam, de nem mutattam jelét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.10.23, 17:40 | Üzenet # 2548 |
 Yaoista
| - Igen, itt. *Bólintok is mellé.* - Mikor én elköltöztem a szüleim úgy érezték, hogy kár fenntartani egy akkora házat. Ők is elköltöztek. *Magyarázom neked.* - Hát valahogy úgy. *Megadtam magam a kishúgod irányába.* - Nem is lesz. *Magabiztos voltam teljes mértékben.* - Szerintem jó minden úgy, ahogy most van. *Puszillak meg, majd viszonozom a csókod.* - Igen? Miért kétled? *Kerülök föléd és lefogom két oldalt a karjaid.* - Mit gondolsz, mit érzek irántad? Már ha érzek bármit is. *Azért ezt hozzá kellett tennem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.10.24, 18:28 | Üzenet # 2549 |
 Yaoista
| - Jogos.*Bólintok.* - Miért vagy ebben olyan biztos?*Hiszen elég sok rossz tulajdonságod van.* - Tudom.*Ebben se fogunk egyetérteni.* - Mert nem sok kis ördög szaladgál rajtam kívül.*Te magad is megmondtad, hogy téged úgyse visel el senki, de most mégis itt vagyok én, aki tényleg akarja veled.* - Arról nem beszélve, hogy nem engedsz akárkit be az életedbe, de velem megtetted.*Ezzel te is tisztában vagy. Nem zavar, hogy lefogod a kezeim.* - Jó kérdés. Több vagyok, mint egy szexpartner.*Hiszen ezt te magad is megmondták, még ha más szavakkal is.* - Erre neked kellene válaszolnod, de úgy mondanám, hogy én vagyok az a személy, aki teljesen felforgatta az életed, de hogy mit érzel irántam, én is szeretném tudni.*Nevetek fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2017.10.25, 00:00 | Üzenet # 2550 |
 Yaoista
| - Ez megtisztelő.*Vigyorgok.* - Nem, csak mindennek meg van a maga helye.*Számomra ez nem az.* - Majd meglátjuk, hogy én is így gondolom e.*Pimaszkodom.* - Mindent el lehet rontani, még a legegyszerűbb dolgot is.*Ettem már rossz tojásrántottát is. Kávézom és téged figyelek, meg tudnám ezt szokni. Mondom, hogy mi hol van, de amúgy meg se mozdulok.* - Jól nézz ki és az illata is jó.*Remélem az íze is az lesz.* - Eddig igen.*Vigyorgok. Nem eszek, amíg nem jössz vissza. Örülök, hogy felveszed a takarót és nem kell kétszer szólnom.* - Neked is.*Beleeszek.* - Finom lett, ügyes vagy, köszönöm.*Puszillak meg, ez lemaradt.* - Legközelebb ebédet vagy vacsorát is főzhetsz nekem.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Szóval házias vagy és mindent magad végzel el igaz?
|
|
| |