2025.07.22, Kedd, 20:47
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 00:44 | Üzenet # 2551
Yaoista
*Magamban azért elkönyveltelek rendmániásnak.* - Úgy fogod. *Vigyorgok.* - Ez mondjuk igaz. *Értek veled egyet. Jó volt, hogy kicsit irányítottál, így egyszerűbb volt a történet.* - Köszi. *Eszek bele és hát jó lett, hova szépítsem.* - Örülök, hogy ízlik. *Mosolyodom el, főleg a puszidon. Nem gondoltam, hogy így alakulnak a dolgok.* - Rendben. *Nevettem el magam.* - Ne túlozzunk. Főzni szeretek, de takarítani nem. *Kuncogok halkan.* - Megcsinálom persze, mert muszáj. *Teszem hozzá.* - Sokat kellett otthon segíteni, amíg a húgaim kisebbek voltak. Nem egyszerű az ikrekkel. *Teljesen le tudnak fárasztani még most is.* - Te gondolom semmi ilyesmit nem csinálsz, igaz? *Biztos voltam benne, hogy egy egész takarítósereged van.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.10.25, 01:07 | Üzenet # 2552
Yaoista
*Kicsit elgondolkoztam, hogy mit válaszoljak neked.* - Azért, mert én kellek neked. Még ha tudod is, hogy te sérülhetsz a legjobban, a végén mindig a kedvemre teszel. Fontos vagyok neked. *Mondom végül.* - Ez igaz. *Nem sok olyan bolond vagy, mint te. Elmosolyodom kicsit.* - Kezdesz egész jól kiismerni. *Csókollak meg. Kíváncsi voltam, hogy mit felelsz nekem. Végül elengedtelek és csak megtámaszkodtam az egyik karomon, a másik kezemmel pedig az arcodra simítottam.* - Őszintén bevallom, én se tudom. *Ismerem be, majd gyöngéden megcsókollak ismét. Néha annyira idegesítettél a ragaszkodásoddal, de ha máshoz akartál menni, kiborított már a gondolat is.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 12:32 | Üzenet # 2553
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
-Valld be, hogy izgultál azért.*Vigyorgok.* - Értem, értem.*Kuncogok.* - Azt elhiszem, de jó, hogy segítettél.*Cirógatom meg az arcodat.* - Nem teljesen igaz. Ruháimat magam mosom, sőt még vasalni is tudok.*Tényleg kényes vagyok rájuk.* - Mondtam, hogy nem vagyok átlagos.*Vigyorgok.* - Nem takarítok, de rendet hagyok magam után. Látod van mosogatógépem, azt is használom. Lemerem fogadni, hogy ezekre nem számítottál.*Bár ezzel mások is így vannak.* - Ha úgy alakul, hogy együtt fogunk élni, akkor nem kell, majd takarítanod, sőt főzni se, csak ha szeretnél. Igazából, csak a testemről kell gondoskodnod.*Vigyorodom el kajánul.*

MioDátum: Szerda, 2017.10.25, 12:43 | Üzenet # 2554
Yaoista
- Ez így van, ennél jobban én se tudtam volna mondani.*Te ezt ki is használod, még ha azt is mondod, hogy bármikor elmehetek.* - Na látod.*Kuncogok.* - Ahogyan te engem.*Bár neked könnyebben megy. A csókodat viszonozom, annyira jó, hogy nem rejted el az érzéseid és nem lehurrogsz.* - Akkor így főleg nehéz dolgom van.*Kuncogok és a csókodat hosszasan viszonozom.* - Tényleg kellesz Devan.*Suttogom az ajkaid közé.* - Elérted, hogy csak téged akarjalak démonom.*Mosolyodom el és most én csókollak meg.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.10.26, 19:04 | Üzenet # 2555
Yaoista
- Mindig az lesz. *Vigyorgok. Megleptek szavaid. Magamhoz ölelve hosszan csókollak, majd visszahevertem melléd. Magamhoz húztalak és finoman cirógatni kezdtem a vállad. Tényleg jó gyerek voltam és nem másztam már rád. Az arcodra pillantok és kicsit csak figyellek. Elkezdtem kicsit aggódni miattad.* - Aaeron... *Szólalok meg halkan, de már nem néztem rád.* Ne engedd, hogy tönkretegyelek. *Nem tudtam, hogy mi lesz később.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.10.26, 19:13 | Üzenet # 2556
Yaoista
- Én ugyan nem. *Vágom rá, de hát rám volt írva. Cirógatásodra kicsit elmosolyodom.* - Aztaaa. *Lepődök meg őszintén. Tényleg azt hittem, hogy mindenre van külön embered.* - Hát tényleg nem. *Nevettem el magam.* - Egy kicsit sem, de tetszik. *Kuncogok. Ha lehet, még jobban megdöbbentem a folytatáson. Én még bele se gondoltam ilyenekbe.* - Te tényleg komolyan gondolod. *Jövök kicsit zavarba ettől. Nem voltam hozzászokva, hogy komolyan vegyen valaki.* - Arról már most is gondoskodok szerintem. *Nyalom meg a szám szélét szexin.* - Vagy nem elég? *Kacérkodok veled.*

MioDátum: Péntek, 2017.10.27, 17:19 | Üzenet # 2557
Yaoista
- Rád van írva.*Vigyorgok.* - Lesz még nálam pár aztaa.*Kuncogok.* - Kinek ne tetszene igazából tökre házias vagyok.*Nevetek fel.* - Miért ne gondolnám komolyan? Vagy nem hittél nekem?*Vonom fel a szemöldököm.* - Szexből sose elég, főleg ami jó.*Veled nagyon jó.*- Nyugi nem fogom mondani egyhamar, hogy költözünk össze.*Meg se lep, hogy te a szexnél ragadtál le. Kettőnk közül én vagyok, aki ezt a kapcsolatot komolyabban gondolja.*

MioDátum: Szombat, 2017.10.28, 13:06 | Üzenet # 2558
Yaoista
- Igaz, de legalább nem unatkozom.*Képtelenség lenne.* - Mondjad?*Pillantok rád és igen csak meglepsz.* - Rendben van, ha így érzek, akkor elmegyek.*Odahajolva megpuszillak. Felülök és rágyújtok egy cigire, neked is adok, ha kérsz.* - Most is nagyon ki voltam rád, de egy percre se fordult meg a fejemben, hogy szakítok veled. Amikor meg ilyeneket mondasz, csak még jobban akarlak.*Ebből látszik, hogy számítok neked.* - Azon leszek, hogy a falat, amit közénk állítottál leromboljam, hogy csak is engem akarjál.*Mondom komolyan.* - Rájöjjél arra, hogy én mindent megadok neked és nem találsz hozzám hasonlót.*Elszánt vagyok, hiszen veled akarok lenni.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.11.11, 01:32 | Üzenet # 2559
Yaoista
*Csak bólintok egy aprót, de nem mondok semmit. A cigit elfogadom, mint mindig.* - Én azt hittem azzal kezded. *Legalábbis nálatok úgy tűnt.* - Nem állítottam semmilyen falat. *Közlöm veled makacsul.* - Csak szeretem élni az életem. *Nem fogom hagyni, hogy bárki is beleszóljon, főleg azt nem, hogy te.* - Kicsit nagyra vagy magaddal, nem? *Kérdezlek kíváncsian.* - Túl sokat gondolsz a dolgokba. *Figyelmeztetlek kedvesen előre.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.11.11, 20:47 | Üzenet # 2560
Yaoista
- Az tuti. *Biztos voltam benne, hogy rengeteg dolog fog lenyűgözni veled kapcsolatba.* - Egyébként tényleg. *Nevetek veled.* - Nem arról van szó. *Mosolyodom el, de látszik, hogy kicsit zavarban vagyok.* - Ez igaz. *Én is nagyon élveztem veled. Kicsit elhallgattam, majd édesen rád pillantottam.* - Tényleg nem arról van szó, hogy nem hiszek neked. Csak még nem fogtam teljesen, hogy valaki engem komolyan vesz. Még bele se gondoltam, hogy ez mit is jelent pontosan, de... nagyon boldog vagyok, hogy így alakult. *Mondom kicsit komolyabban, nem akartam, hogy félreérts.* - Rettenetesen félek, közben legalább annyira kíváncsi vagyok. Talán azért vagyok ennyire riadt, mert én is komolyan veszem. *Nem igen fordult még elő.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.11.19, 20:14 | Üzenet # 2561
Yaoista
- Akkor miről? Köze van a zavarodhoz?*Amit nagyon élvezek most is. Türelmesen várok, hogy válaszoljál.* - Így már értem.*Mosolyodom el, majd megcsókollak.* - Örülök, hogy hiszel nekem és vegyél te is komolyan engem, mint én téged. Megértem, hogy ijesztő a helyzet és új, de minden ki fog alakulni.*Cirógatom meg az arcodat.* - Mégis mitől félsz ennyire? Rosszul fog elsülni vagy hogy ami a téveszméd, foglak változtatni?

MioDátum: Vasárnap, 2017.11.19, 20:25 | Üzenet # 2562
Yaoista
- Azt hittem, hogy ennyire már ismersz, na meg te magad mondtad, hogy mindent megbocsátok.*Mégis az ellenkezőjét hitted.* - Nem fogok erről veled vitatkozni.*Nem lenne értelme és örülök, hogy végre nyugalom van.* - Azzal nincsen baj és másban nem is korlátoználak.*Normális kapcsolatot akarok, már amennyire lehet veled. biggrin * - Ha az lennék, akkor sokkal magabiztosabb lennék és a kapcsolatunkban is. Nem mondtam, hogy be is fog valósulni, amit mondtam, de próbálkozni szabad.*Te is tudod, hogy ez az állapot a végtelenségig nem tarthat.* - Ez már, csak az én bajom.*Vonok vállat.* - Mi lenne, ha nem beszélnénk most erről?

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.11.26, 17:23 | Üzenet # 2563
Yaoista
- Ez most más volt. *Te is máshogy viselkedtél és a helyzet is kényes volt. Nem mondok semmit a korlátozós dologra, nem akartam erről vitatkozni veled.* - Ez igaz. *Próbálkozni mindig szabad. Igazából, ha rajtam múlt volna, így maradna minden jó sokáig. Tényleg csak a te bajod volt, szóval nem mondtam rá semmit.* - Mi lenne, ha folytatnánk? *Nyomom el a cigit, majd föléd kerültem.* - Még nem volt elég. *Csókolgatom a nyakad.* - Nem teszem be. *Tudtam, hogy holnap egyetemre akarsz menni, de még akartalak.* - Ellenvetés? *Nyalok végig ajkaidon.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.11.26, 17:46 | Üzenet # 2564
Yaoista
*Csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Igen. *Tényleg kíváncsian vártam mindent. Arcom belesimul az arcodba.* - Nehéz kérdés. *Gondolkozom el.* - Nem a téveszmém. *Morgom neked halkan. Kicsit eszegetek és közben gondolkozok.* - Egyébként tartok tőle, hogy meg akarsz majd változtatni, de jelenleg nem ettől tartok igazán. *Ezt a részét könnyen le tudom, megoldom a gondot. Rá pillantok az arcodra, majd szégyenlősen le.* - Félek, hogy... fájni fog... hogy minden tök jó, aztán történik valami és ott leszek egyedül olyan érzésekkel, amiket még csak nem is értek. *Elmélkedem hangosan. Igazából csak arról volt szó, hogy paráztam, hogy beléd szeretek teljesen, te pedig nem.* - Ahh... istenem. Kikészítesz. *Takarom el az arcom. Nem voltam hozzászokva ehhez a kiszolgáltatottsághoz.*

MioDátum: Szerda, 2017.12.06, 13:54 | Üzenet # 2565
Yaoista
- Talán menni fog.*Kuncogok.* - Nevezd, ahogyan akarod, ezen nem fogunk összeveszni, szóval ne morogjál.*Cirógatom meg a buksidat.* - Talán egyszer kifogod ezt verni a fejedből, újat nem tudok erre mondani.*Párszor kifejtettem a véleményemet.* - Akkor mégis mitől?*Várom kíváncsian a folytatást.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Nevetek fel.* - Ez is az egyik erősségem nem mondtam?*Vigyorodom el.* - Komolyabbra véve szót.*Elveszem az arcodról a kezed, majd megcsókollak.* - Gray még csak most jöttünk össze és te már ilyeneken kattogsz? Ez kifog hatni a kapcsolatunkra és semmi jó nem fog belőle származni. Édesem, csak élvezd a pillanatot, oké?*Cirógatom meg az arcodat.* 

MioDátum: Szerda, 2017.12.06, 14:08 | Üzenet # 2566
Yaoista
- Jogos, de ezzel már kár foglalkozni.*Maradtam és ez a lényeg.* - Na látod.*Legalább, ennyiben egyetértünk.* - Ezt szívesen folytatom.*Azt hittem az előbbi beszélgetést akarod, de szerencsére nem.* - Nekem se.*Sóhajtok fel, majd csak elmosolyodom.* - Van ellenvetésem.*Közlöm komolyan, majd fordítok a helyzeten, hogy én legyek felül.* - Azt akarom, hogy be tedd.*Csókollak meg.* - Ellenvetés?*Simítom a popsim a farkadnak.* - Akarlak.*Csókollak meg vadabbul.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.12.08, 00:35 | Üzenet # 2567
Yaoista
*Elvigyorodom, hogy folytatod. Nem nagyon kellett győzködni.* - Igen? *Lepődök meg eléggé. Még sosem volt kifogásod a dolgok ellen. Hagytam, hogy átfordulj velem, majd megnyaltam a szám szélén.* - Csak panasz ne legyen a végén, ha nem bírsz megmozdulni. *Kuncogok és felülve megszívom az egyik mellbimbód. Újra szeretkezünk egy fantasztikusat és jó párszor elélvezünk. Végül csak az ágy szélén ülök és cigizek.* - Éhes vagy? *Nyitom ki az ablakot kicsit, mert befűtöttük rendesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.12.09, 01:59 | Üzenet # 2568
Yaoista
*Kicsit morciztam, hogy kinevetsz, de nem teszem szóvá.* - Nem, de kezdek rájönni. *Kuncogok azért kicsit. Rád pillantok, ahogy elveszed a kezem és persze csókod viszonozom.* - Nem kattogok. *Mosolyodom el.* - Csak eszembe jutott. Nem fog semmire kihatni. *Hajtom az arcom a tenyeredbe, majd belecsókolok.* - Eléggé élvezem, vagy nem úgy tűnik? *Kacérkodok kicsit veled.* - Nagyon váratlanul jöttél. Csak egy jó szexnek indultál. *Nevetek fel.* - De egyébként tényleg nem gondolkodom túl... van jobb dolgom is annál. *Most én csókoltalak meg.* - Picit belerázódok és semmi gond sem lesz. Egyszerűen csak meglepődtem, hogy mennyire megmozgattál bennem valamit. *Sosem fordult még elő velem.*

MioDátum: Kedd, 2017.12.12, 13:45 | Üzenet # 2569
Yaoista
*Látom én hogy morcizol és ezt is igen csak élvezem, nagyon édes vagy.*  - Szépen lassan kiismersz és egyre inkább rájössz, hogy milyen jó parti vagyok.*Vigyorodom el.* - Nem úgy tűnik.*Tényleg nem értelek ilyen szinten.* - Helyes.*Biccentek.* - Látod, most is komolytalan vagy.*Csóválom meg a fejemet. Alapjáraton ez nem érdekelne, ha csak szexet akarnék, de annál ugyebár komolyabbak a szándékaim.* - Ezt én is mondhatnám, de az élet már csak, ilyen kiszámíttathatatlan.*Mosolyodom el.* - Eddig nem úgy tűnt, de legyen így.*Mondom még a csók előtt.* - Helyes, akkor ezt megtárgyaltuk.*Felesleges erről tovább beszélni.* - Nem vagy átlagos, ahogyan te sem.*Mielőtt még te mondanám, mert úgyse bírod ki, hogy ne jegyezd meg, meg tényleg annak tartalak.* - Látod tényleg milyen jó, hogy Devannak összejöttek, mert ha nem történik meg, akkor te se lennél most itt.*Mosolyodom el.* - Finom volt a reggeli köszönöm.*Felállok és elindulok feléd.* - De még nem volt elég.*Helyet csinálva az asztalon egy mozdulattal felraklak rá.* - Te leszel a desszertem.*Csókollak meg.* - Most csak én kényeztetlek.*Veszem le az alsód.* - Kár volt felvenni.*Kuncogok, végignyalok a testeden egészen le a farkadig.* - Gyönyörű.*Nem húzva a dolgokat, szopni kezdelek.*

MioDátum: Kedd, 2017.12.12, 13:50 | Üzenet # 2570
Yaoista
- Nem lesz.*Vigyorgok. Mint mindig fantasztikus veled, azért a végére elfáradok.* - Nem kicsit, de előtte fürdeni se ártana.*Kuncogok.* - Te éhes vagy?*Gyújtok rá én is egy cigire, ismét igen csak kielégült fejem van.* - Holnap felhívom Grayt, hogy mi is van velük. Te tudsz valamit? Asami igen csak összezavarta őt.*Nevetek fel.* - Sose hallottam még ilyennek, pedig állította az elején, hogy ez csak szex.*Látszik rajtam, hogy örülök nekik, de szívni is a fogom a  vérét.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.12.22, 22:33 | Üzenet # 2571
Yaoista
- Igaz. *Értek egyet, jól esett volna egy fürdés.* - Összekentél. *Nézek magamon végig.* - Nem tudok többet, mint te. Nem beszéltem Asamival most. Gondoltam rá, hogy bemegyek valamikor a klubba, már rég jártam arra. *Akkor voltam utoljára, mikor téged felszedtelek.* - Ennyire? *Lepődök meg kicsit.* - Majd megkérdezem Asamit neki mi a véleménye, de ahogy elnéztem, nagyon bejött neki a kis barátod. *Szívom el a cigit. Felállok és csinálok fürdő vizet.* - Gyere. *Veszelek fel a karomba és kiviszlek, majd beleraklak a vízbe és beülök mögéd.* - Örülnél, ha összejönnének?

szela00Dátum: Péntek, 2017.12.22, 22:45 | Üzenet # 2572
Yaoista
- Meg egyre jobban rájövök, hogy mennyire szerény. *Nevettem el magam.* - Csak kicsit. *Mosolyodom el.* - Valahogy úgy. *Értek egyet. Tényleg teljesen meglepett a helyzet.* - Meg bizony. *Mosolygok én is tovább.* - Azért még féltem Aaeront. *Én még nem tudtam örülni, hogy összejöttek.* - De annak örülök, hogy velünk így alakult. *Teszem hozzá egész édesen.* - Máskor is, örülök, hogy ízlett. *Látszott rajtam, hogy tényleg feldobott. Szívesen csináltam kaját másnak.* - Mit kérsz? *MEg is kaptam hamar a kérdésemre a választ, amikor felraksz az asztalra.* - tetszik. *Falom ajkaid. Segítettem, hogy le tudd venni a nacim.* - Tényleg. *Vigyorgok. Csókjaidra szépen megmerevedtem. Amikor szopni kezdesz, felnyögtem és a hajadba túrtam. Egy darabig élvezkedtem, majd vágyakozva megszólaltam.* - Asami... ahhh... *Nyögöm édesen.* - A farkaddal kényeztess. *Kérlek meg. Egyszerűen nem bírtam, akartam a farkad.*

MioDátum: Szombat, 2017.12.30, 13:53 | Üzenet # 2573
Yaoista
- Én akkor mit mondjak?*Vonom fel a szemöldököm.* - Akkor amikor én.*Azóta én sem voltam.* - Igen ennyire, nagyon nagyon vicces volt.*Nevetek fel, ahogyan visszaemlékszem a beszélgetésünkre.* - Akkor beszéltünk, amikor nálunk voltunk, tudod amikor félrevonultam.*Biztos emlékszel.* - Szuper.*Mosolygok. Amíg elmész én is elszívom a cigimet.* - Köszönöm szépen. Csókollak meg már a vízben, majd kényelembe helyezem magam.* - Igen örülnék. Te nem örülnél? Hiszen Asami vágyik egy kapcsolatra.*Azt mesélted.* - Szerintem összeillenek. Lássuk be, hogy semelyikük se átlagos.*Nem mintha mi azok lennék.*

MioDátum: Szombat, 2017.12.30, 14:19 | Üzenet # 2574
Yaoista
- Örülök, hogy végre kezded belátni, hogy tényleg szerény vagyok.*Nevetek veled együtt, hiszen ez nagyon távol áll tőlem.* - Én is féltem, de mellette szurkolok nekik. Nézd, ha Aaaeronnal nem fog neki menni, akkor senki mással se fog.*Ezzel Devan is tisztában van.* - Igazából csak fél és tudja nagyon jól, hogy a szöszin kívül nem kell neki más. Az más, hogy van olyan makacs öszvér, hogy ezt nem fogja belátni, de a kis barátod is igen csak makacs.*Kuncogok.* - Idővel, majd kiderül. Meg is keresem, majd a drága barátomat, van miről mesélnem és szerintem neki is.*Látszik rajtam, hogy alig várjam, hogy beszámoljak a fejleményekről.* - Helyes.*Mosolygok.* - Szavadon foglak.*Te is örülsz és én is, mindenki jól jár. Nem válaszolok rá, hogy mit kérek, hiszen megtudod.* - Mondjad?*Hagyom abba és rád pillantok.* - Azt mondtad, hogy zsibbadt a popsid nem? Ne értsd félre kívánlak nagyon, de fájdalmat se akarok neked okozni. Mi legyen szépségem?*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.01.01, 09:51 | Üzenet # 2575
Yaoista
- Értem. *Annak azért nem örültem volna, ha Devan magányos lenne. Utáltam, de rosszat nem kívántam neki.* - Az biztos. *Kuncogok, hiszen nagyon makacs volt Aaeron, akárcsak én.* - Jó hallani, hogy ennyire mesélni akarsz rólam. *Mosolyodom el édesen.* - Foghatsz. *Kuncogok. Utána csak élvezkedek. Belehajtom a fejem a tenyeredbe, ahogy az arcomra simítasz.* - De... zsibbad is. *Ismerem be lihegve.* - Annyira kívánlak. *Közlöm veled vágyakozva.* - Lehet kicsit fájni fog, de nem érdekel. *Húzlak fel egy csókra, majd átölellek. A lábaim is köréd fonom.* - Úgyis pihenek ma... *Mosolyodom el és finoman a nyakadba harapok úgy, hogy ne hagyjak nyomot.*

Keresés: