Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:25 | Üzenet # 251 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ohh értem szokàsom bàr nem értem mièrt engedted.*Jegyzem meg na nem mintha vâlaszolnàl rà.* - Kihagyom.*Mondom még kissé zavartan.* - Az is vagyok nagyon.*Mondom és a fejem nem hùzom el.*- Reggelig aludnék ha lenne rà lehetőségem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:25 | Üzenet # 252 |
 Yaoista
| - Nem volt szívem ellökni. *Mondom, de majdnem elnevettem magam.* - Ugyan... *Mosolyodom el, majd válaszodra elkapom a karod és visszahúzlak magamhoz.* - Aludj. *Húzom a mellkasomra a fejed és még magunkra is húzom a takarót. Finoman átkarollak és cirógatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.06.10, 13:36 | Üzenet # 253 |
 Yaoista
| - Hogy mid nem volt?*Vonom fel a szemöldököm a te szádból igen viccesen hangzik, de nem mondok többet. Meglepsz, ahogyan odahúzol. Nem tudom mire megy ki a játék, de örülök, hogy most pihenhetek.* - Fura vagy.*Suttogom. Picit helyezkedem és én is átölellek és ismét elalszom. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.06.11, 14:07 | Üzenet # 254 |
 Yaoista
| - Jól hallottad, szívem. *Nevettem el magam, azért ez a reakció jó volt. A furára rád nézek.* - Elég sokat mondogatod... *Jegyzem meg, bár nem zavart. Végig cirógatlak, magam se tudom miért, gondoltam azért, mert olyan vagy, mint egy bújós macska. Lassan én is elaludtam. álmomban, még jobban magamhoz öleltelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.06.11, 15:50 | Üzenet # 255 |
 Yaoista
| - Merész kijelentés tőled.*Jegyzem meg.* - Mert az vagy.*Suttogom. Amikor jobban magadhoz ölelsz automatikusan jobban bújok. Jó pár óráig alszok, majd amikor felkelek te még alszol, ami meglep. Óvatosan felemelkedem rólad.* - Milyen békés az arca így.*Mondom magamnak. Megfordul a fejembe, hogy elmegyek, de nem akarok balhét és én szívnám meg. Halkan kimegyek, majd az asztalon lévő terveid kezdem lesni, teljesen lenyűgöz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.06.11, 16:24 | Üzenet # 256 |
 Yaoista
| *Jót aludtam melletted, ami meglepő volt, nem szerettem másokkal aludni. Mikor felkeltél, még rajtam volt a szemüveg. Arra kezdtem ébredezni, hogy kimentél és nem vagy mellettem. Mikor felébredtem, azt hittem leléptél, hiszen az volt a várható tőled. Kómás voltam nem kicsit, ledobáltam a ruháim és egy szál alsóba kimentem, mikor megláttalak.* - Azt hittem leléptél. *Mondom kicsit meglepetten, majd leültem melléd.* - Tetszik? Bár ez csak egy előzetes vázlat.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.06.11, 16:29 | Üzenet # 257 |
 Yaoista
| *A hangodra felkapom fejem és kissé megrezzenek el voltam merülve.* - Pillanatig megfordult a fejembe, de csak szívtam volna, na meg ma rendes voltál velem.*Jegyzem meg.* - Igen nagyon, remélem nem gond, hogy belenéztem. Elképesztő.*Ismerem el.* - Esetleg..*Megrázom a fejem.* - Felejtsd el.*Nevetek fel kissé zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.06.11, 16:32 | Üzenet # 258 |
 Yaoista
| - Hoppá, miket nem hallok. *Jegyzem meg, főleg a rendes részére.* - Nem, nem baj. *Kicsit elmosolyodom a dicséretedre.* - Esetleg mi? *Kérdezlek.* - Na most már mond. *Mondom komolyan, közben leveszem a szemüvegem és lerakom az asztalra, de elég jól festett. Közelebb hajoltam hozzád és finoman megfogtam az állad, majd megcsókoltalak jó hosszan. De most egyáltalán nem volt durva a csókom, sőt szinte már gyengéd volt és kedveskedő.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.06.11, 16:40 | Üzenet # 259 |
 Yaoista
| - Most tényleg az voltál.*Mondom ismét, azt nem teszem hozzá, hogy kitudja meddig tart. * - Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Nem is tudom.*Motyogom, meg kell hagyni szemüveg nélkül is jól mutatsz. Amikor odahajolva megcsókolsz viszonozom rögtön még jól is esik, de ezt be nem vallanám.* - Kimehetnénk egyszer egy építkezésedre?*Kérdezem csók után de nem húzódom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.06.11, 16:46 | Üzenet # 260 |
 Yaoista
| - Jó hallani. *Mondom, de kicsit piszkálódva. Ahogy habozol elmosolyodom kicsit, de azon magamban még inkább, hogy milyen készségesen viszonozod a csókom.* - Édes vagy.. *Nevettem el magam.* - Ki, igen. Folyamatban lévőre szeretnél vagy olyanra, amit most kezdenek? Vagy mindkettőre? *Kérdezem, de egész normálisan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 12:27 | Üzenet # 261 |
 Yaoista
| - Nem vagyok.*Motyogom édesen. Ahogyan mondod, hogy igen ami már meglep és sorolod a lehetőségeket a szemeim egyre jobban felragyognak és hirtelen én csókollak meg, de amikor kapcsolok elhúzódom és igen csak zavarba vagyok és el is húzódom.* - Mindkettőre, ha lehet és nagyon köszönöm, eskü nem leszek láb alatt.*Tényleg boldog vagyok, nekem az építészet a szerelmem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 12:45 | Üzenet # 262 |
 Yaoista
| - Dehogynem. *Azért élveztem, hogy annak ellenére, mennyire mondod, hogy ki nem állhatsz, mégis zavarba jössz tőlem. Nem kicsit lepődök meg a csókodon, egyszer sem csókoltál meg így spontán. Nagyokat pislogok, majd elnevettem magam rajtad, ami tőlem igen ritka volt. Nem gúny volt, igazi nevetés.* - Persze, persze. *Láttam rajtad, hogy tényleg örülsz.* - Szóval hogy is volt ez a csók? *Kérdezem vigyorogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 12:50 | Üzenet # 263 |
 Yaoista
| - Nem nem.*Mondom. Amikor elnevetted magad na az meg engem lep meg, mert tényleg igazi nevetés.* - Mikor megyünk?*Kérdezlek, majd a csókra elfordítom a tekintetem.* - Úgy ahogy volt.*Motyogom, majd visszapillantok rád.* - Tudod nevethetnél többet is, mert jól áll és persze ne értsd félre.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 13:07 | Üzenet # 264 |
 Yaoista
| - Makacs vagy és önfejű. *Persze ez nem volt baj, annál izgalmasabb a helyzet.* - Meglátom, azért beszélnem kell a kivitelezővel is, mert még se olyankor akarlak vinni, mikor még ingatag a szerkezet. *Azért nem akartalak kinyírni.* - Igen és érdekel, hogy miért volt úgy, ahogy volt. *Simítok arcodra és magam felé fordítom az arcod.* - Én sose értelek. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 13:17 | Üzenet # 265 |
 Yaoista
| - Ez így van.*Bólintok.* - Oké oké persze megértem, de azért már ez is nagy dolog, hogy már van lehetőségem kijutni.*Mosolygok.* - Hamar megöregszel, ha ilyen kíváncsi vagy.*Motyogom és rád emelem a tekintetem.* - Én se téged.*Picit elhallgatok.* - Csak nagyon megörültem az ajánlatodnak és megcsókoltalak.*Felelem zavartan és nem mozdulok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 13:24 | Üzenet # 266 |
 Yaoista
| - Jövőre mindenkit kivezényelnek különböző építkezésekre. *Magyarázom.* - Persze nem ilyenekre. *Teszem hozzá. Általában csak a legjobb jön velem, de ezt nem kell tudnod.* - Jól tartom magam. *Hajolok közelebb és várom a válaszod.* - Még a végén megtetszik neked a helyzet. *Suttogom ajkaidra és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 13:28 | Üzenet # 267 |
 Yaoista
| - Az teljesen más és mondani se fogom szóval a kettőnk titka lesz.*Mondom, hiszen nem akarok pletykákat, na meg semmilyen megjegyzést és kérdéseket se, arról nem is beszélve, hogy az a kis pöcs is kiakadna.* - Az biztos.*Bólintok. Nem mondok semmit, de a csókod viszonozom és a hajadba túrok, ma tényleg nagyon rendes vagy és én is sokkal odaadóbb vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 13:38 | Üzenet # 268 |
 Yaoista
| - Tőlem mondhatod, engem nem zavar. *Rántom meg a vállam, hiszen engem tényleg nem érdekelt. Közelebb húztalak magamhoz és egyre faltam ajkaid. Meglepő volt, hogy egy kis kedvesség mit vált ki belőled.* - Hmmm... most önszántadból csókolsz. *Jegyzem meg, hiszen most nem mondtam neked semmit. Végigsimítok az arcodon és újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 13:44 | Üzenet # 269 |
 Yaoista
| - Nem akarom.*Mondom még a barátaimnak se akarom elmondani a végén még összerakják a képet és azt nagyon nem kéne. Hozzád bújok és úgy csókollak.* - Most igen.*Kár lenne tagadni. Viszonozom a csókod és az öledbe mászok most a kedvedbe akarok járni, mert megérdemled, na meg jobb a békesség.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 13:51 | Üzenet # 270 |
 Yaoista
| *Egyre jobban megleptél, főleg azzal, hogy az ölembe másztál. Besimítok felsőd alá és hátad kezdem simogatni csókunk közben.* - Mi változott? *Kérdezem halkan, most kicsit összezavartál, mi azért nem egyszerű, főleg az én esetemben.* - Nem arról volt szó, hogy ki nem állhatsz? *Csókolok nyakadba, de nem szívtam meg, hogy ne hagyjak foltot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 13:58 | Üzenet # 271 |
 Yaoista
| *Megremegek a kezedre de most jó értelembe.* - A mai nap folyamán rendes voltál és teljesen normális és ez változott.*Felelem.* - De igen arról.*Kuncogok és felnyögök.* - De ez a mai napra nem szól vagy talán nem tetszik a helyzet?*Kérdezlek és én kezdem el a nyakad csókolni.* - Lehet holnap vagy pár perc múlva már nem leszel ilyen nálad nem lehet tudni, de addig élvezem a helyzetet.*Nyalok végig a nyakadon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 14:09 | Üzenet # 272 |
 Yaoista
| - Ó, értem. Szóval amiért jó voltam, te is készséges vagy?*Kérdezek vissza.* - Azt nem mondtam, hogy nem tetszik. *Vigyorodom el és halkan sóhajtok egyet a nyakamra.* - Hm... úgy tűnik nem is a megjátszott énem tetszett neked, hanem aki vagyok. *Suttogom a füledbe és lassan lesimítom a felsőd.* - Kívánsz? *Kérdezek rá egyenesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 14:17 | Üzenet # 273 |
 Yaoista
| - Pontosan vagy ez fura?*Mosolyodom el.* - Akkor jó.*Kuncogok a kijelentésedre nem tudok mit mondani, hiszen nagyon vegyes érzéseim vannak feléd és a gyűlölet nagyobb, kivéve a mai napot, de azt is tudom nem szabad ebbe beleélnem magam és bíznom se benned, hiszen maga vagy az ördög. Segítek levenni a felsőm és a kérdésed meglep.* - Igen kívánlak.*Ezzel még magamat is meglepem. Megcsókollak vadabbul és a hátad simogatom.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2014.06.21, 14:32 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 14:45 | Üzenet # 274 |
 Yaoista
| - Nem tudom eldönteni. *Gondolkozom kicsit el.* - Kíváncsi vagyok, hogy mit tettél volna, ha alapból közeledek feléd. *Elmélkedem hangosan.* - Meglepő. *Ismerem be. Viszonozom a csókod, majd lassan ledöntelek a kanapéra. Végig csókolom ajkaid és finoman simogatlak. Nem tudtam miért, de ha most azt mondod, hogy nem akarsz szexet, akkor nem másztam volna rád, de hát most te kérted.* - Mit szeretnél,, mit csináljak?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.06.21, 14:53 | Üzenet # 275 |
 Yaoista
| - Na jó én se.*Kuncogok.* - Minden más lenne, de ezt elmondtam már.*Válaszolok.* - Szerintem is.*Mosolygok. Halkan sóhajtozok a tetteidre. Mielőtt válaszolnék megcsókollak és fordítok helyzeten.* - Megmutatom milyen is tudok lenni, ha tényleg akarom.*Suttogom füledbe, majd a felsőtested kezdem el finoman csókolgatni és az oldalad karmolászom.*
|
|
| |