Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 20:17 | Üzenet # 2901 |
 Yaoista
| - Tudom. *Vigyorgok.* - Nem, egyáltalán nem zavar. Ha zavarna, nem is válaszoltam volna kis bolond. *Ennyire már ismerhetnél. Fárasztasz itt a hülye kérdéseiddel. Elmosolyodtam, hogy tudsz örülni egy alaprajznak is. Belőled tényleg jó építész lesz.* - Őszintén... Halogathatom, ahogy akarom... de valamiért itt tartalak. *Mondom végül. Többször is visszahoztalak, azért ez jelentett valamit.* - Oké. *Ha te ettől boldog vagy, akkor hívj, ahogy akarsz. Sokat nem változtat a kapcsolatunkon.* - Jó lenne. Most van egy kis szabad időm. *El tudom kezdeni.* - Végülis... velem vagy. *Nevettem el magam és adok egy csókot.* - Nem kell megköszönnöd. Szükséged van egy helyre. *Terelek. A valóságban ez azt jelentette, hogy igen csak sokat jelentesz nekem, hiszen biztosítani akarok neked helyet a lakásomba, ahova nem sok mindenkit engedek be. Csak megcirógatom az arcod és eszek tovább, nem mondok többet.* - Viszont amíg nincs kész, nem mehetsz be. *Közlöm veled a tényeket.* - És az alaprajzot se mutatom meg.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 20:48 | Üzenet # 2902 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ott a pont, de hát mint mondtad kis bolond vagyok.*Nevetek fel, majd ismét fülig elvörösödöm.* - Igen itt...*Mosolyodom el nagyon boldogan, de hallhatod, hogy a szívem is sokkal hangosabban ver.* - Oké, akkor hami után kicsit még pihenek és utána kipakolok.*Hamar megleszek vele.* - Jogos, ha nem így lenne az lenne furcsa.*Nevetek fel én is és csak a csókodra hagyom abba.* - Valóban, de azért szeretném megköszöni, na meg már meg is tettem.*És még biztos megfogom, én már csak ilyen vagyok.* - Rendben áll az alku.*Még kezet is nyújtok.* - Így még nagyobb meglepetés lesz.*Dőlök neked.* - Már most olyan jó ez a nap, a kis másnaposságot meg se érzem.*Kuncogok. Remélem ilyen jó is marad, azért nálunk nem lehet tudni.* - Rég éreztem magam ilyen boldognak, mint most veled.*Most minden túl tökéletes volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 21:19 | Üzenet # 2903 |
 Yaoista
| - Hami után, ha lement a kaja mást fogunk csinálni. *Vigyorgok.* - Ugye. *Mosolyodom el egy kicsit. Csak megcsóváltam a fejem a köszönömre.* - Ki tudja.. lehet egy szexszobát csinálok. *Nevettem el magam. Kezet fogok veled és adok egy apró puszit is kézfejedre.* - Szerintem is. *Ahogy nekem dőlsz, átkarollak és finoman simogatom a karod.* - És még milyen jó lesz. *Harapom meg finoman a füled. Szavaidra nem mondtam semmit, csak egy puszit adtam a fejedre. Nem tudtam, hogy erre mit kéne mondanom, így inkább hallgattam.* - Van egyébként valami kérésed a szobával kapcsolatban vagy rám bízod az egészet?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 21:42 | Üzenet # 2904 |
 Yaoista
| - Igen erre is gondoltam, de utána nehéz lesz pakolnom.*Biztos hogy nem egy menetet fogunk lenyomni.* - Azért akkor még is csak úgy kéne, ahogyan én mondtam nem? Vagyis annyi hogy akkor nem várom meg, hogy lemenjen a kaja és pakolok és közben lemegy és utána jöhetsz te.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Nekem ez ötlet is tetszik.*Vigyorodom el.* - Igen nagyon...*Sóhajtok fel picit a harapásra. Nem zavar, hogy nem mondasz semmit, nem is várom el.* - Még mindig nincs semmi, rád bízom az egészet.*Biztos vagyok benne hogy fantasztikus lesz.* - Finom volt a kaja, köszönöm.*Puszillak meg, majd kimászva az ágyból megkeresem a cigimet.* - Még egy cigi kávé és utána öltözés és pakolás utána pedig jöhet a kandúrom.*Vigyorgok és megcsókollak. Ahhoz képest hogy kissé másnapos vagyok a kaja már most segített na meg igen csak pörgök a mai napot miatt.* - Tessék.*Gyújtok meg neked egy cigit.* - Amíg te a szobát csinálod, addig főzök valamit.*Gyújtok rá én is.* - Ha van valami kívánságod, akkor mond.*Bár tudom, hogy az lesz a válasz, hogy bármi jó, amit egyben bóknak is vehettek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2021.02.18, 23:17 | Üzenet # 2905 |
 Yaoista
| - Chh... még várjak is rád, szép vagy. *Jegyzem meg.* - Talán... Morgom, mert azért annyira nem örülök neki, hogy várnom kell rád.* - Oké, így már talán belemegyek és nem teperlek le. *Adom be a derekam végül.* - Kis perverz. *Nevettem el magam.* - Lehet egyszer elviszlek egy ilyen klubba. *Elmélkedem.* - Rendben. *Gondoltam, hogy rám bízod, de azért kedves akartam lenni.* - Szívesen. *Ez volt a minimum.* - Minek is öltözöl fel? *A többit nem kérdőjelezem meg, annak van értelme. Csókod elnyújtom egy kicsit.* - Köszi. *Tudtad te mi kell nekem.* - Mindig olyan fura, hogy mennyivel gyengébb cigit szívsz, mint én. *Elmélkedem rajta.* - De finom. *Teszem hozzá.* - Tudod mit szeretek, azon belül bármi. *Adom meg a válaszom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2021.02.18, 23:41 | Üzenet # 2906 |
 Yaoista
| - Chh te aztán meg ne szólalj a tegnap után.*Közlöm veled, bár tudom olyan mintha a falnak beszélnék.* - Milyen rendes vagy.*Mondom igen csak ironikusan.* - Úgyis gyors leszek, hiszen én is kívánlak.*Csókollak meg.* - Melletted lettem igazán.*Nem mintha Lucassal nem lettünk volna azok, de teljesen más kategória vagy.* - Oké..*Bólintok de erre megint kicsit zavarba jövök, ahogyan elképzelem, de mellette kíváncsi is vagyok.* - Jó kérdés.*Nevetek fel.* - Nem fogom túlzásba vinni, csak egy másik alsót veszek fel és egy atlétát.*Jobban egyelőre valóban felesleges.* - Akkor jó.*Gondoltam akkor idehozom a tiedét, bár ugye eddig egyszer se tiltakoztál ellene.* - Erre a válaszra számítottam, de úgy voltam vele hátha, tudod hogy bármit megcsinálok neked.*Cirógatom meg az arcodat. Elszívom cigit és a kávém is megiszom.* - Te addig még pihensz?*Kérdezlek miközben öltözni kezdek előtted, azért az incselkedés mint mindig bennem van.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 12:17 | Üzenet # 2907 |
 Yaoista
| - Na persze... ott aludtál volna be. *Közlöm veled.* - Így is egyszer kiverted és már simán aludtál. *Teszem hozzá.* - Helyes. *Mondom a gyorsra. Ebben az esetben nem bántam, ha az vagy.* - Erre szinte büszke vagyok, bár nem kellett magam megerőltetni. *Kuncogok halkan.* - Nem bánnád? *Valamiért azt hittem, hogy nemet mondanál erre.* - Csinálod itt magadnak a mosnivalót. *Csóválom meg a fejem, bár a te gondod.* - Igazából tényleg szeretem, amit főzöl, ezért nincs külön kívánságom. Tőlem ez bók. *Ha kérnék mindent, akkor tudnád, hogy nem tetszik, amit egyébként elém raksz. Én is befejeztem a cigit és a kávét, közben figyelem, ahogy öltözöl.* - Szerintem nem. *Amikor pucér vagy, felállok és elkapva a karod, az ágyra löklek.* - Az a helyzet, hogy meggondoltam magam... *Suttogom ajkaidra és csókolni kezdelek igen nagy hévvel.* - Kifogás? *Nyalok végig nyakadon és végig simítok bejáratodon is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 12:48 | Üzenet # 2908 |
 Yaoista
| - Nem tudhatod, akkor biztosan felébredtem volna.*Makacskodom.* - Azt elhiszem és valóban nem.*Értek egyet.* - Igazából, ha rólad van szó akkor nem és azt is tudom, hogy nem csinálnál olyat ami nekem nem jó.*Legalábbis ilyen szinten.* - Meg igazából kíváncsi is vagyok, hogy milyen lehet. *Vallom be.* - Abba a szállodába is visszamehetnénk, csak akkor egész napra.*Vigyorodom el kicsit.* - Te gondolom már voltál párszor ilyen helyen.*Az lenne meglepő, ha nem így lenne.* - Részletkérdés.*Nevetek fel.* - Igen tudom és hidd el annak is veszem és igen csak jól esik.*Mosolyodom el édesen.* - Akkor mit csinálsz?*Kérdezlek és a következő pillanatban már alattad vagyok.* - Vettem észre.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Nem arról volt szó, hogy bármennyire hihetetlen de van önuralmad?*Azért most tényleg emlékszel a tegnapra csak egy kicsit folynak össze a dolgok, de a lényegek meg vannak.* - Nem ér így kérdezni, amikor ilyeneket csinálsz.*Nyögök fel.* - Segítesz akkor utána pakolni?*Kérdezlek magamhoz ölelve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 23:43 | Üzenet # 2909 |
 Yaoista
| - Valóban nem. *Mosolyodom el. Azért annak örültem, hogy ezzel tisztában vagy, hogy sosem tennék már olyat, mint korábban.* - Határozottan érdekes. Veled külön jó lenne. *Elmélkedem hangosan. Egy kis kellemes kínzás és imádnád az egészet.* - Azt bármikor. *A szállodába bármikor tudok foglalni, az nem kihívás.* - Megfordultam már. *Bólintok egy aprót.* - Amikor host voltam, a vendégeim külön kérték, hogy kísérjem el őket. Egy-kéttőnek igent mondtam kíváncsiságból. *Érdekes hely volt. Bólintok csak a bókra és arra is, hogy jól esik.* - Van önüralmam, de melletted nincs rá szükségem igazán. *Vigyorgok.* - Mindig megadod magad, amit én nagyon is kedvelek benned. *Imádtam, hogy csak egy kicsit kellett piszkálni és beadtad a derekad.* - Miért is nem ér? *Csókolgatom a nyakad és közben folyamatosan simogatom bejáratod.* - Talán. *Csókollak meg hevesen.* - Sőt... mi lenne, ha ott szexelnénk egy utolsót, mielőtt átalakítom? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 01:38 | Üzenet # 2910 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, hogy megerősíted a dolgokat.* - Mert még jobban megtudnál rontani.*Nevetek fel.* - Akkor majd mond, hogy mikor megyünk.*Leginkább tőled függ.* - Igazából az ellenkezője lepett volna meg.*Sőt azt el se hittem volna.* - Bár most hogy mondod nekem is mondogatták már.*Elmélkedem.* - Mondjuk sok helyre hívtak már és voltak akik elég drága ajándékot akartak adni, de persze egyiket se fogadtam el.*Mondjuk ezekkel biztosan nem leplek meg.* - Ezt mondtad tegnap is.*Jegyzem meg.* - Szóval nagyon kedvelsz bennem.*Ismétlem meg ismét kissé zavarba jövök.* - Amúgy azért nekem sincs nehéz dolgom.*Jegyzem meg, amikor kapcsolok a kis zavarom után.* - Tudod te jól..*Nyögök fel és már kezdek felizgulni.* - Így főleg meggondolandó.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Benne vagyok, nem is értem hogy ott miért nem szexeltünk.*Igazából azt egy alvást leszámítva, csak a ruháimat tartom ott.* - Szóval mondhatni első és utolsó szex az átalakítás előtt amit utána rögtön fel kell avatni.*Vigyorodom el.* - Akkor megyünk?*Kérdezlek de már a nacidat húzom le.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 11:43 | Üzenet # 2911 |
 Yaoista
| - Hát őszintén... nem nagyon kell magam mereröltetni. *Nevettem el magam.* - Rendben. *Cirógatom meg az arcod. Azért ez egy kis szervezést igényel, mert kényes vagyok az ilyesmire és téged még se vinnélek el bármilyen klubba.* - Nem lep meg. *Hiszen ha belőlem ilyen érzéseket tudsz kiváltani, bele se gondolok, hogy másokból mit.* - Ajándékot én se fogadtam el sosem, csak ha alkohol volt. *De az mégis más és általában együtt ittuk meg.* - Miért is jöttél ismét zavarba? *Vigyorgok.* - Egy jó szexre mindig kapható vagyok és már mondtam, hogy veled jó. *Ez nem újdonság.* - Mert az a vendég szoba, te pedig nem vendég vagy. *Harapok a nyakadba.* - Megyünk. *Felhúzlak, majd felveszlek a karomba és úgy megyek át veled a szobába. Szépen elfektetlek, majd ledobom én is az alsóm.* - Most kezdjük az elsővel... és pár menet után az utolsóval. *Vigyorgok és a hasadra fordítva felhúzom a csípőd és nyalogatni kezdem bejáratod. Mikor kellően ellazultál, benyomtam egy ujjam is.* - Még laza attól, ahogy tegnap játszottál vele. *Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 12:58 | Üzenet # 2912 |
 Yaoista
| - Ezt nagyon szereted hangsúlyozni.*Nem mintha ha zavarna vagy ne lenne igazad.* - Szerintem a klubbal kapcsolatban nem tudok meglepő dolgokat mondani.*Nevetek fel.* - Valamiért azt hittem, hogy elfogadtad.*Magam se tudom miért.* - Alkoholt külön nem hoztak, de kértek már ki az egyik legdrágább pezsgőből.*Neked nem kell bemutatnom, hogy mennyibe is kerül.* - Mert amikor ilyeneket mondasz, attól mindig zavarba jövök.*Célzok itt a kedvelésre.* - Mondtam, hogy egy démon vagy.*Miattad van, hogy így reagálok a dolgokra.* - Igen tudom.*Mosolyodom el majd ismét elvörödösöm.* - Igen mert az élettársad vagyok.*Érzem hogy szinte lángolok.* - Tuti ma kifogok égni.*Nevetek fel.* - Menjünk.*Ölelem át a nyakadat és megcsókollak.* - Micsoda látvány.*Mérlek végig.* - Megbeszéltek.*Vigyorodom el, ami nyögésbe megy át, nem hittem hogy ennyire a lényegre térsz.* - Még lazább lenne, ha te játszottál..*Nyögöm már csak azért is.* - Nem kell elhúznod.*Pillantok rád kéjesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 20:02 | Üzenet # 2913 |
 Yaoista
| - Nem volt rá szükségem és nem akartam senkinek lekötelezni magam. *Túl bonyolult lett volna.* - Abban biztos voltam. *Nem meglepő.* - Az nem az én problémám. *Vigyorodom el. Én is ugye kifejezetten örültem, hogy folyamatosan zavarba tudlak hozni.* - Kisördög. *Csókollak meg. Az élettársra nem mondtam semmit, a te dolgod, hogy hogyan gondolsz a kapcsolatunkra, hiszen a játékszabályok nem változtak.* - Ugyan, ez még semmi. *Közlöm veled, hiszen ha akarnám, egész nap főtt rák lennél álló farokkal mellettem.* - Majd most játszok eleget, vagy a sok panasz miatt hagyjam abba? *Kérdezem és nyalásod abba is hagyom, de persze gyönyörpontod tovább nyomkodom.* - Nos? *Simítok farkadra és megszorítom egy kicsit.* - Egy ilyen szemtelen fiú büntit érdemel, nem gondolod? *Nyalom meg az ajkam. Nem is húztam el az előkészületeket. Elhúzva a kezem, lassan elkezdtem beléd hatolni, de azért óvatosan.* - Nem fáj? *Kérdezem, mikor benned vagyok, hiszen nagyon szűk és forró vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 21:17 | Üzenet # 2914 |
 Yaoista
| - Így már értem.*Bólintok.* - Igazából szerintem az lenne problémád, ha nem jönnék zavarba.*Biztos hogy igen csak ki lennél rá akadva, nem mintha erre esély lenne.* - Igen tudom.*Az biztos, hogy a végtelenségig tudod fokozni a zavaromat.* - Akkora egy szemét vagy.*Morgok ami azért ebben a helyzetben nem igazán meggyőző, nem mintha amúgy máskor komolyan vennéd.* - Tudod jól a választ.*Morranok fel.* - Kettőnk közül téged kéne megbüntetni..*Akkor se bírom befogni. Amikor megérzem a farkad azért kicsit fájdalmasan felnyögök.* - Csak egy kicsit, de jól vagyok.*Azért nem mostanság csináltuk így.* - Milyen kemény vagy pedig semmit se csináltam...*Mosolyodom el.* - Mozoghatsz.*Mozdítom meg a csípőmet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.02.24, 22:42 | Üzenet # 2915 |
 Yaoista
| - Az nagyon furcsa lenne. *Ismerem be.* - Csak a démonod. *Vigyorgok a szemétre.* - Engem...? Nem én vagyok szemtelen. *Mosolyodom el.* - Nyugi... *Simítok végig hátadon és persze nem mozdultam meg.* - Ugyan.. már mondtam, hogy farokmerevítő egy látvány vagy. *Simítok végig csípődön.* - Így főleg.-Vigyorgok és lökök egy nagyobbat rajtad.* - Így jó? *Kérdezlek azért és finoman mozogni kezdek.* - Szűk és forró... isteni. *Morranok egyet és előre dőlve a nyakadba harapok.* - Szóval milyen bünti legyen? *Mozgok folyamatosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2021.02.24, 23:39 | Üzenet # 2916 |
 Yaoista
| - Valóban, de úgyse tudjuk meg hiszen esélytelen.*Nevetek fel.* - Az igaz de attól még egy kis szemét démon vagy.*Közlöm veled a tényeket, majd én is elvigyorodom.* - Tudom.*Mosolyodom el lágyabban.* - Te tényleg egyedien bókolsz.*Nevetek fel, persze ismét zavarba jövök, csak te vagy képes ilyeneket mondani.* - Remélem másnak ilyeneket nem mondasz.*Attól még hogy másokat is dugsz mégis csak velem élsz együtt és én jobb vagyok mint ők.* - Örülök.*Nyögök fel.* - Igen nagyon jó..*Kezdek el mozogni én is.* - Nagy, forró és kemény.. a legjobb..*Nyögöm kéjesen.* - Miért is kéne? Szerintem nem csináltam semmit, mondom hogy téged kéne.*Szorítok a farkadra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.27, 20:03 | Üzenet # 2917 |
 Yaoista
| - Szerintem egyszer úgy fogsz maradni. *Kuncogok halkan.* - Amit te imádsz bennem. *Jegyzem meg vigyorogva, hiszen pontosan tudtam, hogy mennyire élvezed ezt az egészet velem, mégha aggódtam is kicsit, hogy nagyon beleéled magad a dolgokba.* - Másnak nincs ilyen tökéletes segge, mint neked. *Vigyorgok egyre jobban. Mozgásodra morrantam ismét.* - Próbáld meg. *Állok meg a mozgásban és elveszem a kezeim is, sőt végül a farkam is kihúzom.* - Mit csinálnál? *Csak hozzá simítom a farkam a lyukadhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.27, 22:35 | Üzenet # 2918 |
 Yaoista
| - Szerintem is.*Kuncogok én is.* - És ezzel még vitatkozni se tudok vagyis úgy mondanám hogy ezt imádom.*Amikor szemét szemét vagy azt már nem imádom, de elhagyni se tudlak miatta.* - Egyre szebb bókok.*Nevetek fel és persze igen csak élvezem, mert nálad ez tényleg nagy dicséret.* - Tessék?*Lepődöm.* - Ezt most komoly?*Remegek meg a farkadra.* - Akkor várjál.*Adok egy csókot majd elmegyek és egy nyakkendővel térek vissza.* - Szabad?*Kérdezlek izgatottan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.28, 01:29 | Üzenet # 2919 |
 Yaoista
| - Engem csak szeretni lehet. *Nevetek fel hangosan.*- Tudom még párat, ha szeretnéd. *Mosolyodom el.* - Komoly. *Várlak, ahogy kéred.* - Egy büntetésnél mégis miért kérdezel rá arra, hogy mit szabad? *Húzom fel a szemöldököm. Elkapom a csuklód és lelöklek az ágyra.* - Ha megkérdezed, már elrontottad. *Kezdelek kikötözni.* - Lassú vagy. *Vigyorgok pofátlanul és hosszan birtokbe veszem ajkaid, miközben újra belédhatolok.* - Máris jobb. *Nevetek fel és mozogni kezdek benned.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.28, 01:51 | Üzenet # 2920 |
 Yaoista
| - Persze, persze.*Nevetek fel.* - Olyan kis vicces vagy.*Hiszen ez a te esetedben lássuk be csak egy vicc.* -Igen ezek után már érdekel.*Hülye lennék erre nemet mondani.* - Mert még soha senkit nem büntettem meg és ebben kezdő vagyok.*Magyarázom.* - Mit csinálsz? Nem erről volt szó.*Persze esélyem sincs, hiszen gyorsabb vagy nálam.* - Jó mert te nem először csináltad én meg igen, de ezt se engeded..*Morgok kicsit de azért viszonzom a csókodat.* - Nem is tudom mit reméltem..*Nyögök fel.* - Egyszer hagyhattál volna játszani...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.03.01, 00:01 | Üzenet # 2921 |
 Yaoista
| - Majd folyamatosan megkapod őket. *Vigyorgok a bókokra.* - Akkor első lecke: Nem kérdezel. *Mosolyodom el.* - Nem, nem először, mert mindig rosszalkodsz. *Csókollak meg jó hosszan.* - Egy jó szeretkezést, vagy tévednék? *Mosolyodom el.* - Micsoda kérések. *Előre dőlve hosszan megcsókollak és nem engedlek el még. Farkadra fogok és simogatni kezdem.* - A következő menet a tiéd, de már nagyon kívánlak. *Suttogom ajkaidra és hosszan csókolni kezdelek. Addig mozgok benned, míg el nem élvezünk mindketten, majd elengedlek.* - Szóval mivel büntetnél édesem? *Még benned voltam.* - Hallgatlak... tégy amit szeretnél... *Finoman hajadba túrok és hosszan megcsókollak ismét.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.03.01, 01:31 | Üzenet # 2922 |
 Yaoista
| - Mondom én hogy egy mocsok démon vagy.*Vigyorgok.* - Az lett volna fura, ha sok bókot mondasz egyszerre.*Nevetek fel.* - Jó most már tudom, de hát én csak egy kisördög vagyok, még sokat kell tanulnom.*Kuncogok.* - Nem többet mint te.*Jegyzem meg a csók után.* - De tagadni nem tudom.*Hiszen azért engem se kell félteni, de hozzád képest tényleg kezdő vagyok.* - Nem tévedsz, de ez így akkor se ér.*Morgok édesen.* - Nos ha már úgyis rossz vagyok.*Kuncogok az ajkaid közé és viszonzom hevesen a csókodat.* - Ahogyan én is, de szavadon foglak.*Nyögöm. Mint mindig fantasztikusat szeretkezünk.* - Mindjárt megtudod.*Azért még lihegek.* - Zene füleimnek.*Azért ilyet nem sűrűn mondasz. Kiélvezem a csókodat, majd fordítok a helyzeten, így kicsusszansz belőlem, amire felnyögök.* - Ezt élvezni fogok.*Szépen kikötezlek.* - Hmm micsoda látvány, ennyitől képes lennék felizgulni.*Nagyon szexi látványt nyújtasz.* - Viszont ez ugye egyben büntetés is..*Vigyorodom el gonoszkásan, majd megcsókollak.* - És mielőtt mondanád tudom, hogy megfogom bánni, de nem érdekel.*Jegyzem meg majd végig csókolom testedet egészen le a farkadig, addig szoplak amíg meg nem keményedsz.* - Akkor most jön a bünti.*Mászok le rólad.* - Hmm kifolyt...*Húzom végig az ujjamat a lecsurgó spermádon és lenyalogatom igen csak erotikusan, ezzel is tüzelve téged.* - Igaz te most elélvezni se tudsz, hiszen a szexi feneked tabu.*Pedig ugye úgy visszakapnád azt amit én éltem át.* - Akkor kicsit pakolok.*Neki is kezdek.* - Szólj ha már nem bírod.*Persze azért direkt feléd fordulva hajolgattok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.04.06, 21:54 | Üzenet # 2923 |
 Yaoista
| - Ami késik, nem múlik. *Mosolyodom el a kisördög dologra.* - Dehogynem. *Nevetek fel. Nagyon édes volt, ahogy makacskodtál.* - Senkinek se engedtem még ezt meg. *Remélem azért legalább ennyivel tisztában vagy. Hagytam, hogy ledöntsd és halkan morranok én is az érzésre, ahogy kicsúszok belőled.* - Én is. *Biztos voltam benne, hogy kis édes leszel.* - Mi tetszik rajtam a legjobban? *Kérdezlek kíváncsian. Csókod kicsit el is nyújtom.* - Nem feltétlen bánod meg. *Attól függ, mi a terved. Egy kis játékért még nem állnék komoly bosszút most, hiszen megengedtem. Nyalintásodra végig nyaltam ajkaimon. Irtó szexi mozdulat volt. Még az elején nem gondoltam semmi rosszra, gondoltam szórakozol és húzol, de a folytatás már nem tetszett annyira.* - Most ezt nem mondod komolyan. *Közlöm veled. Nem hittem, hogy a játékból egyfajta bosszúhadjárat lesz egy olyan hibáért, aminél tényleg nem akartalak bántani csak egyszerűen túl izgatott lettem. Egy darabig csendben figyeltelek és persze kemény voltam, mert hát jól néztél ki.* - Engedj el. *Rettentő komoly a tekintetem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2021.04.07, 19:35 | Üzenet # 2924 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Kuncogok.* - Melletted még sok mindent fogok tanulni.*Minden értelemben mondom.* - Pedig de.*Nevetek fel végül én is.* - Tényleg?*Lepődöm meg.* - Így még jobban fogom élvezni.*Mosolyodom el de szinte fülig, azért ez tényleg nagy dolog.* - Hogy mi?*Kérdezek vissza és végig mérlek többször, majd elmosolyodom.* - Nem tudok mit kiemelni, mert minden tetszik benned.*Én tényleg oda vagyok érted.* - Szerintem nekem lesz igazam.*Az lepne meg, ha nem így lenne.* - Pedig látod, hogy komolyan gondolom.*Vigyorodom el gonoszkásan és tovább pakolok, amíg ismét meg nem szólalsz.* - Mégis miért engednélek el?*Vonom fel a szemöldökömet.* - És mi ez a komoly tekintet?*Ilyen reakcióra nem számítottam.* - Hiszen még csak most kezdtünk el játszani.*Mászok a lábad közé.* - Nos ha szépen kéred, akkor kezelésbe veszlek.*Simítok végig a farkadon.* - Kérd szépen, hogy segítsek rajtad.*Igen csak tetszik ez a fordított helyzet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.04.14, 20:09 | Üzenet # 2925 |
 Yaoista
| - Tényleg. *Mosolyodom el kicsit, aranyos volt, hogy mennyire bepörögtél.* - Nem erre a válaszra számítottam, de azt kell mondjam, tetszik. *Kuncogok halkan.* - Ha szeretnéd, visszakaphatod kamatostól. *Vigyorodok el kicsit ördögien. Ha már ennyire erőlteted, nem okozhatok csalódást. Szavaidra csak néztem, arcizmom se rezzent. Először nem válaszolok semmit. Simításodra azért halványan megremegtem, mert jól esett.* - Ha bosszút akarsz állni rajtam, akkor rohadtul nem fogjuk ezt játszani. *Közlöm veled és továbbra is komoly az arcom.* - Nem hittem, hogy ennyire benned maradt. *Valahogy nem is volt annyira már kedvem az egészhez, bár ez egy fontos dolgot mutatott. Bűntudatom volt a tetteim miatt.*
|
|
| |