2025.07.21, Hétfő, 00:30
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Szerda, 2021.04.14, 21:34 | Üzenet # 2926
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor jó.*Mosolygok tovább.* - Még jó hogy tetszik, hiszen mindened dicsértem.*Nevetek fel.* - Miért mit hittél mit mondok?*Kérdezem kíváncsian.* - Csak annyit tudok mondani még ha kínzás is mindig élvezni szoktam.*Magyarázom meg, de ezek után tudtam, hogy visszakapom és duplán is rám fogod fogni.* - Mégis miről beszélsz?*Kérdezem értetlenül, majd leesnek a dolgok.* - Te még mindig ott tartasz, hogy bosszút akarok rajtad állni?*Kérdezlek, már nekem is elment a kedvem ettől a játéktól.* - Nem a kikötözések miatt csináltam ezt.*Mondom már én is komolyan és elengedlek.* - Én csupán játszani akartam, ahogyan te is szoktál velem.*Nem gondoltam hogy ez lesz belőle.* - Sokszor nem tudom mi jár a fejedben, de azt ismét tisztáznám, hogy nincs bennem, amiket tettél velem. Devan én részemről tiszta lappal kezdtem veled és csak az egyetlen dolog zavar, de az ellen nem tudok tenni.*Ugye hogy ne legyél másokkal.* - Mondjuk azért vicces mert láttam rajtad, hogy ott van a bűntudat benned, de megjegyzed hogy nem fogjuk ezt játszani.*Ez a kettőség annyira jellemző rád.* - Jobb lesz ha inkább pakolunk.*Gyújtok rá egy cigire. Még ha egyben jól is esik, hogy bűntudaton van, az azért szarul esik, hogy mit nézel ki belőlem.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.04.17, 21:56 | Üzenet # 2927
Yaoista
- Nem egészen. *Mondom a bosszúra. Csak most lett volna egy lehetőséged megleckéztetni. Nem igazán tényleges bosszú fordult meg a fejemben. Ahogy elengedsz, felülök. Csöndben maradtam pár percre, megvártam, míg elszívod a cigid. Mikor elnyomtad, elkaptam a kezed és odahúztalak magamhoz. Átfordultam veled, finoman végig futtattam ujjaim fürtjeid között, hogy kisimítsam az arcodból, majd szorosan ölelve hosszan megcsókoltalak nagyon gyöngéden. Finoman falom ajkaid, talán ilyen csókot még nem adtam neked soha.* - Aaeron... *Szólalok meg, mikor elváltunk.* - Talán aggódok érted egy kicsit. *Suttogom ajkaidra és újra megcsókoltalak hasonlóan, mint az előbb. Finoman végig simítok rajtad és nem engedlek. Megfogom a köntös övét, amivel kikötöztél, majd rákötöttem az egyik végét a te csuklódra, a másikat a sajátomra és tovább csókoltalak.*

MioDátum: Szerda, 2021.04.21, 20:44 | Üzenet # 2928
Yaoista
*Meg se lep, hogy nem válaszolsz a kérdésemre és nem is firtatom, hiszen felesleges.* - Akkor meg?*Nem értettelek. Én is csöndbe maradok, hiszen nem tudok többet hozzáfűzni. Cigi után fürdeni mennék, de te marasztalsz. Nem tiltakozom és csak nézlek, hogy vajon mit fogsz tenni. Az érintésedre felsóhajtok, majd ahogyan megcsókolsz az egyszerűen leírhatatlan érzés. Már sokszor kaptam tőled gyengéd csókot, de ez teljesen más volt. Hasonlóan viszonzom és persze bele is pirulok, a szívemről nem is beszélve, ami majd kiugrik a helyéről.* - Igen?*Pillantok rád szinte ködös tekintettel. A döbbentem csak fokozod, de mielőtt bármit mondanék te ismét megcsókolsz, amit örömmel viszonozok.* - Tényleg te leszel a vesztem.*Vörösödöm el végül teljesen az újabb tettedre. Összekulcsolom az ujjainkat és amíg el nem fogy a levegőnk csókollak.* - Talán fontos vagyok neked és azért aggódsz.*Direkt úgy fogalmazok, mint te. Nálad már ez is nagy szó, hiszen még Leightonnál se mondtad ki konkrétan, hogy aggódsz érte. Most ismét úgy érzem, hogy közelebb kerültem ahhoz, hogy csak engem akarjál.* - Valóban magadhoz láncoltál.*Mosolyodom el lágyan, majd adok egy csókot a kézfejedre, amelyiket fogom. Mint mindig most se tudtam ellenállni neked és ismét jó kedvem van, mintha pár perce ki se lettem volna rád.* - Remélem ez örökké így marad.*Csókollak meg miközben magamhoz ölellek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.10.31, 16:13 | Üzenet # 2929
Yaoista
*Elmosolyodtam, hogy hogyan reagáltál a csókomra.* - Hm, vagy te az enyém. *Kuncogok halkan rajtad.* - Talán... de csak talán. *Suttogom ajkaidra és még egyszer megcsókollak, miközben kicsit megszorítom a kezed.* - Bánod? *Kérdezem mosolyogva, főleg a csókod utána. Nem mondtam semmit az örökre dologra, de ahogy öleltél, én is jobban odahúztalak és hevesen csókoltalak. Kezdtem ismét beindulni, azért tényleg izgató vagy.* - Olyan kis hülye vagy egyébként. *Jegyzem meg.* - Mindig elfelejted, hogy senkit nem engedtem még így magam mellé, mint téged. *Már csak az, hogy felajánlottam a szobát egy olyan hatalmas dolog volt, mintha megkértem volna a kezed.* - Most mi legyen? *Kérdezlek és közben hozzád nyomom merev farkam.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.10.31, 17:37 | Üzenet # 2930
Yaoista
- Majd minden kiderül.*Kuncogok.*  - Igen igen én is így gondoltam.*Kuncogok az ajkaid közé majd a csókodat viszonzom. A kéz szorításra elmosolyodom.* - Egyáltalán nem. Devan te vagy az egyik legjobb dolog az életemben.*Simítok az arcodra a szabad kezemmel. Most már boldog vagyok hogy akkor besétáltál a klubba. A csókunkba belenyögök ismét megjött a szexhez a kedvem.* - Most éppen miért is?*Kérdezlek nevetve.* - Igen ez valóban így van.*Pirulok el* - Szóval nem árt, ha emlékeztetsz, olykor.*Nevetek el magam ismét.* - Nos elég nehéz lenne keményen pakolni.*Simulok én is hozzád és érezheted, hogy én is kezdek ismét kemény lenni.* - Maradjunk így.*Célzok a kezünkre.* - És gyere belém, majd máskor játszok.*Csókollak meg vadabbul.*

szela00Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 19:14 | Üzenet # 2931
Yaoista
*Azért picit megnyugszom szavaidra.* - Húha, eddig elég szar életed lehetett. *Nevetek fel, de persze csak elviccelem és az arcom kicsit belesimítom a tenyeredben.* - Most is emlékeztetlek, nem? *Mosolyodom el.* - Óh, hát nem lenne egyszerű. *Simítok végig a farkadon.* - Rendben. *Mondom mindkettőre. Finoman megemeltem a csípőd csókunk közben és lassan beléd hatoltam. Kicsit vártam, majd felemelkedtem és felhúztalak az ölembe.* - Mozogj te ahogy jól esik. *Suttogom füledbe, majd belenyalok és a nyakad kezdem harapdálni, de a kezed végig fogtam, nem engedtem el, ahogy kérted.*

MioDátum: Hétfő, 2021.11.01, 21:27 | Üzenet # 2932
Yaoista
- Mocsok.*Nevetek fel.* - Inkább akkor azt mondanám, hogy ennyi izgalom nem volt benne, mint most veled.*És ez egyben igaz a jó és rossz dologokra is.* - Igen, igen.*Mosolyodom el.* - Nagyon nem.*Nyögök fel, arra csak jobban amikor belém hatolsz. Úgy mozogtam, ahogyan szeretnéd.* - Rendben.*Bújok hozzád, de úgy hogy a nyakamhoz hozzá tudjál férni. Lassan mozogni kezdek és a kezed végig szorítom, azért ettől a helyzettől zavarban vagyok.* - Annyira jó veled.*Pillantok rád és a szabad kezemmel az arcodra simítva lágyan megcsókollak.* 

szela00Dátum: Szerda, 2021.11.10, 22:14 | Üzenet # 2933
Yaoista
- Akkor meg unalmas. *Vigyorgok pofátlanul. Tetszett, ahogy reagáltál simításomra. Mindig annyira érzékeny voltál. Hangod nagyon szexi, amikor már benned vagyok. Édes, ahogy beleegyezel és bújsz hozzám. Szabad kezemmel magamhoz ölellek és tartalak, amennyire tudlak, hogy könnyítsem a dolgod. Feltűnt, hogy felkínálod a nyakad, így élve a lehetőséggel, ismét kidekorálom.* - Ezt jegyezd meg akkora is, mikor úgy gondolod, hogy nem. *Suttogom ajkaidra még csókod előtt. Eléggé elhúzom és élvezem, ahogy cirógatsz közben.* - Ügyes vagy. *Sóhajtom jólesően, jól használtad a csipődet.*

MioDátum: Szombat, 2021.11.13, 13:39 | Üzenet # 2934
Yaoista
- Egy egoista démon vagy.*Hagyom most ennyiben, hiszen van jobb dolgunk, mint beszélgetni. Ahogyan elkezded a nyakam kidekorálni még keményebb leszek.* - Így szoktam tenni.*Jegyzem meg mosolyogva.* - Jó mesterem van.*Vigyorodom el. Eddig se lehetett rám panasz és Lucas mellett is sokat tanultam, na meg ugye ő vezetett be ebbe az új világa, de a veled a szex is teljesen más. Ismét fantasztikus szeretkezünk.* - Nagyon jó volt..*Lihegek kicsit és addig a mellkasodon pihenek, amíg kicsit normalizálódik a lélegzetem. Felülve előveszek két cigit, majd meggyújtva az egyiket odaadom, a hamutálat pedig középre teszem.* - Mint mondtam egy egoista démon vagy és tudom, hogy a vérem is szívod részben, hogy unalmas életem volt.*De az is biztos, hogy egy kicsit így gondolod.* - Nem volt unalmas és szar életem se. Talán a legmegfelelőbb szó rá, hogy sose volt ennyire intenzív. Ahogyan te is mondtad, hogy jegyezem meg, hogy jó veled, hát nem egyszer így teszek. Most is kiakasztottál, aztán a következő percben a mennyekbe repítettél, szó szerint.*Nevetek fel.* - Viccet félretéve itt most részben félre is értettelek és ez többször megtörténik köztünk, de ugye nagyon is megtudsz bántani. Te ugye ezt előre elmondtad, na meg sokszor tapaszaltam, de mégis veled akarok lenni.*Mosolyodom el és az összekötözött kezeinkre nézek.* - Amit melletted érzek még sose éreztem mással és nem is fogok.*Leginkább remélem azért mert együtt maradunk, de ha mégse akkor se fogok találkozni olyannal, aki egy kicsit is hasonlít hozzád.* - De szerintem ez rólad is elmondható, mármint hogy előttem az életed teljesen más volt.*Hiszen előttem senkivel se voltál együtt.* - Devan én tényleg komolyan gondolom veled.*Kulcsolom össze az ujjainkat.* - Na de ideje fürdeni aztán pakolni.*Váltok hirtelen majd elnyomva a cigit megcsókollak.* - Velem tartasz?

szela00Dátum: Hétfő, 2021.11.22, 21:04 | Üzenet # 2935
Yaoista
- Úgy mondod, mintha ezt eddig nem tudtad volna. *Tény volt, hogy csak piszkálódok, de olyan édes voltál, hogy nem bírtam ki. Elmosolyodom a mester dologra. Azért örültem, hogy egy-két dolgot én tanítottam neked.* - Egyetértek. *Lihegek én is veled és közben finoman simogatlak. A cigit elfogadom és csöndesen hallgatlak. Csak bólintottam egy aprót arra, amit mondasz, de nem mondtam még semmit. Megsimogatom a kezed, ahogy összekulcsolod az ujjainkat. Csókod viszonzom, majd elnyomom a cigit.* - Igen. *Kibontom a kezünk, hogy azért tudjunk mozogni. A fürdőben a kádban ülve elmélázgatva nézlek.* - Aaeron. *Szólalok meg egy kicsit komolyabban.* - Rohadtul féltelek téged magamtól. *Mondom hirtelen, majd lassan átölellek és kicsit ismét csöndben vagyok.* - Tudom, hogy ezzel most fel foglak megint bosszantani... *Kezdek bele.* - Mondtam többször, hogy bármikor felállhatsz. *Okkal nem láncoltalak magamhoz.* - Viszont ha azt látom, hogy te azért is kitartanál, mert kis makacs vagy... *Puszilom meg a fejed.* - ...és úgy érezném, hogy belerokkannál, akkor elhagynálak. *Jobban magamhoz szorítalak.* - Vagy annyira fontos nekem, hogy megvédjelek önmagamtól. *Önző voltam és egoista, de téged magam elé helyeztelek, mégha ezt sajátosan is fejeztem ki.*

MioDátum: Csütörtök, 2021.11.25, 21:07 | Üzenet # 2936
Yaoista
- Azért mondom, hogy te ne felejtsd el.*Nevetek fel.* - Imádom, amikor egyetértesz velem.*Vigyorodom el. Tény, hogy a szexben mindig egyetértünk, de attól még jól jön a megerősítés. Igazából nem lep meg, hogy nem mondasz semmit, azért ez sokszor előszokott fordulni, én már annak is örülök, hogy nem teszel már ilyenkor megjegyzést, ami nálad nagyon nagy előrelépés.* - Oké.*Bólintok, majd a kádban neked dőlök.* - Hallgatlak.*Meglep a komoly hangod, a folytatás meg főleg.* - Pedig értesz hozzá.*Kuncogok hiszen ezt most csak viccnek szánom, még ha van is benne igazság. Ahogyan hallgatlak a döbbenetem csak fokozódik és persze olyan szinten zavarba jövök, hogy még a fülem is piros lesz. Pár percig meg se tudok szólalni csak az ölelő karodra szorítok, de azt is érezheted, hogy a szívem milyen hevesen ver.* - Ezzel csak azt érted el, hogy még jobban akarlak.*Még mindig nem szedtem össze magamat.* - Remélem erre sose fog sor kerülni.*Tisztában voltam vele, hogy fontos vagyok neked, de azt nem hogy ennyire.* - Tudom bolond vagyok és ahogyan mondtad makacs, de most még több esélyt látok, hogy egyszer csak engem akarjál.*Egyre biztosabbnak éreztem magam.* - De legalább elismered végre, hogy nem lehet könnyen szabadulni tőlem.*Nevetek fel, de ezt most csak azért mondom, hogy a saját zavarom próbáljam enyhíteni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 19:32 | Üzenet # 2937
Yaoista
*Nem hittem, hogy ennyire zavarba jössz attól, amit mondok neked.* - Pedig nem az volt a célom. *Kuncogok halkan. Közben finoman adok egy apró csókot a nyakad hátuljára, miután elhúztam a hajad.* - Erre nem tudok biztosat mondani neked. *Ismerem be. Nem mondom semmit arra, hogy csak téged akarjalak. Valójában ezzel csak határt húztam magunk közé, amire én úgy éreztem, hogy hatalmas szükség volt.* - Ezt kénytelen vagyok belátni. *Mosolyodom el kicsit. Magam felé fordítom az arcodat és hosszan megcsókollak.* - Kis levakarhatatlan kisördög. *Csókollak tovább.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.12.05, 21:18 | Üzenet # 2938
Yaoista
- Az már részletkérdés.*Nevetek fel, ami egy halknyögésbe megy át.* - Igen ezzel tisztában vagyok, de ugye bármi lehet.*Hiszen így is nagyon sokat fejlődött a kapcsolatunk.* - Azért annyira csak nem bánod.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - De még milyen levakarhatatlan.*Nevetek a csókod közé, majd összeszedve magam már rendesen megcsókollak, amit igen csak elhúzok.* - Milyen vicces, hogy mennyire tiltakoztam ellened most meg már le se tudsz magadról vakarni, azért erre te se számítottál.*Oké mondtad, hogy nem volt ezzel semmi célod, de erre semelyikünk se számított.* - Megmondtad hogy eléred, hogy a testem csak téged akarjon, nos igazán szép munkát végeztél, hiszen minden porcikám, az egész lényem téged akar.*Mosolyodom el.* - Sose akartam még így senkit, mint téged, szóval ez is bizonyítja, hogy egy démon vagy.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2021.12.27, 21:49 | Üzenet # 2939
Yaoista
- Talán annyira nem. *Mosolyodom el. Én is kuncogtam kicsit, majd teljesen elmerülök ajkaidba.* - Valóban nem. Meg se fordult a fejembe, hogy ez lesz a vége. *Őszintén azt hittem mostanra már rég feladod. Sót, miután előkerítettem az az undorító patkányt, azt hittem, sose látlak többé, mindegy mit mondok.* - Lepaktáltam egy kisördöggel. *Vigyorgok rád.* - Szóval a szobád. *Váltok témát és közben finoman fürdetlek.* - Mi a kedvenc színed? *Rájöttem, hogy egy ennyire alap infót nem tudok rólad, ami fontos lenne.* - Illetve... szeretnéd-e, hogy úgy alakítsam ki, hogyha átjön valaki, akkor félre tudjatok húzódni? *Őszintén szólva, nem tudtam, hogy mennyire legyen csak úgymond a "tanuló" szobád vagy egy átmenet közösségi térbe is.* - Szeretném, ha jól éreznéd magad.

MioDátum: Kedd, 2021.12.28, 17:16 | Üzenet # 2940
Yaoista
*A talánra csak elmosolyodom.* - Az ellentetje lepne meg.*Nevetek fel.* - Nos te mondtad, hogy maga vagyok az ördög, szóval neked se volt esélyed ellenem.*Nevetek fel.* - Szóval a szobám.*Bólintok, meg se lep a témaváltásod.* - A kedvenc színem?*Lepődöm meg.* - Micsoda kérdések.*Pirulok el ismét, majd megfordulva megcsókollak.* - Én már most nagyon jól érzem magamat.*Suttogom az ajkaid közé.* - A kérdésedre válaszolva nincs igazán kedvenc színem. Igazából mindig úgy képzeltem, hogy a dolgozószobám falát képek és rajzok fogják díszíteni, amik az építészetről szólnak. Szóval, hogy én rajzolok rá vagy megkérek valamit.*Magyarázzom.* - Jól hangzik, ha félretudnék vonulni, bár nem hinném, hogy mostanság annyi vendégem lenne.*A srácokat még nem akarom felhívni, Gray és a bátyámnak pedig nem vagy ugye a szíve csücske.* - De amúgy nagyon jó ötlet.*Mosolyodom el.* - Mi legyen a holmimmal? A ruháim ott maradnak majd vagy átkerülnek hozzád?*Igazából nekem mindegy volt, de már maga a gondolat, hogy egy szekrényben lenne a holmink, attól is zavarba jövök meg úgy az egész helyzettől.* - Ez az egész nagyon sokat jelent számomra.*Cirógatom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Hétfő, 2022.05.30, 22:33 | Üzenet # 2941
Yaoista
- Lehet, hogy nem. *Mosolyodom el. Hagytam, hogy megfordulj.* - Nekem kezd ez lenni. *Simítok az arcodra, ami megint piros.* - Az jó. *Örülök, hogy visszatért a jó kedved.* - Értem. *Már ki is találtam, hogy mi lesz, de nem árulok el neked semmit.* - Tudom, hogy Gray utál, de ő nem az a fajta, aki ilyesmi miatt aggódik, nem igaz? *Sejtettem mi jár a fejedben.* - És egyébként is, ha jön a húgod, legalább tudsz vele hol lenni. *Nem felejtettem el az ígéretem. Nem hittem, hogy ennyire zavarba jössz.* - Nos, lehet bővíteni kéne a gardóbot is egy-két polccal és akasztóval. *Puszillak meg.* - Amúgy is, az új öltönyödet nem lehet csak úgy szekrényben tartani. *Mosolyodom el és adok egy apró csókot.* - De segítened kell helyet csinálni. *Teszem hozzá. Az arcom picit belehajtom a tenyeredbe és egy kissé elhallgatok. Végül megfogom a kezed és adok rá egy puszit.* - Remélem legalább egy kicsit használni fogod. *Azért nem engedtem el a gondolatot, hogy egy ponton sok lesz minden és el akarsz majd hagyni.*

szela00Dátum: Kedd, 2022.05.31, 22:05 | Üzenet # 2942
Yaoista
*Lehetre csak elmosolyodom.* - Az a baj, hogy ezzel még vitatkozni se tudok.*Nevetek fel.* - Az biztos.*Értek egyet.* - De szerintem kölcsönösen mondhatjuk, hogy nem szívlelitek egymást vagy neked inkább az a nem érdekel kategória?*Kérdezlek kíváncsian.* -  A bátyám ő meg egy külön kategória.*Gray azért nem sok vizet zavart.* - Tényleg.*Mosolyodom el lágyabban.* - Köszönöm.*Nem voltam benne teljesen biztos, hogy tényleg belemész, de most már más a helyzet.* - Ohh igaz is.*Kuncogok és viszonzom a csókodat.* - Persze, mindenben segítek amibe csak kell.*Ez természetes. Én is hallgatok, amíg te meg nem szólalsz.* - Abban biztos lehetsz.*Csókollak meg.* - Na meg kell egy hely, ahol majd tervezhetek, hiszen ugye el kell majd téged tartanom.*Nevetek fel.* - Sőt kitudja lehet hogy egyszer lesz egy saját cégünk.*Merengek el.* - Veled úgy érzem bármi akadályt letudok küzdeni.*Igazából veled kapcsolatban van a legnagyobb akadály, ami a legküzdelmesebb lesz.* - Azt szeretném, ha büszke lennél rám.

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.06.05, 02:30 | Üzenet # 2943
Yaoista
- Hm, igazából érdekes figura. Nem ismerem annyira, hogy utáljam. *Teszem hozzá.* - Már csak amiatt is érdekel, hogy összejött Asamival. *Látszik, hogy nem úgy beszélek róla, mint akit megdugnék. Igazából korábban is csak húztalak vele.* - Nekem nincs bajom a bátyáddal, neki van velem. *Rántom meg a vállam.* - Testvérkomplexusos. *Csóválom meg a fejem.* - Mondtam, hogy megbeszéljük, nem igaz? *Cirógatom meg az arcod.* - Oké. *Többségét úgy is szakemberre bízom, de aranyos volt a lelkesedésed. Kicsit elmosolyodom és viszonzom csókod.* - Igaz. *Kuncogok halkan.* - Micsoda álmok. *Jegyzem meg, de ez ugye sok mindentől függöt.* - Segítek, mégha te nem is úgy érzed. *Nevettem el magam.* - Viszont egy valami nagyon fontos. *Mondom kicsit komolyabban.* - Ne engem akarj büszkévé tenni, hanem magadat. *Simítok az arcodra.* - Akkor fogod elérni, amit akarsz, ha nem másoknak akarsz megfelelni, hanem magadnak.

szela00Dátum: Péntek, 2022.06.10, 22:16 | Üzenet # 2944
Yaoista
- Igen valóban érdekes.*És ezt nem csak azért mondom, mert a legjobb barátom, hanem az első pillanattól kezdve így gondoltam, amióta megláttam.* - Értem.*Mosolyodom el és most kivételesen nem mondom, hogy édes vagy. Hallom, hogy mint pasi tényleg nem érdekel, aminek azért örülök, még ha tudom, hogy úgyse lenne semmi.* - A bátyámnak sok mindenkivel baja van, könnyebb megszámolni azt, akivel nincsen.*Sóhajtok fel.* - Ezzel nem tudok vitatkozni. Remélem majd a találka jól fog elsülni, bár azon lepődnék meg, ha nem lennének még húzásai.*Az túl szép is lenne.* - Jó lenne, ha valaki elcsavarná a fejét valaki és akkor talán leakadna rólam. Tudod ő ilyen szinten nálad is rosszabb, mert még ennyire se jött össze senkivel, mint te velem.*Mondom, majd csak megrázom a fejemet.* - Na de ennyit a bátyámról.*Azért látszik, hogy bánt amiért a srácok ilyenek veled.* - Igaz.*Mosolyodom el, az arcomat a kezedbe simítom.* - Nos az álmok arra vannak, hogy valóra váltsuk őket és eddig így is történt.*Akár ez is valóra válhat.* - Most már azért érzem.*Nevetek veled együtt.* - Igen?*Pillantok rád, majd csak elmosolyodom.* - Hidd el büszke vagyok magamra, de attól még azt is szeretném, ha te is az lennél. Tudod úgy érzem, hogy amikor büszke leszel rám, akkor elértem arra a szintre, ahová szerinted való vagyok. Értesz?* Nem tudom másként megfogalmazni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.06.12, 20:59 | Üzenet # 2945
Yaoista
- Akkor már nem is velem van a probléma. *Jelentem ki. A bátyád hibája.* - Nem tudom, mivel tud még előállni, de majd kiderül. *Igazából nem a bátyád meggyőző ereje miatt gondoltam, hogy egyszer el fogsz hagyni. Pont elég makacs vagy ahhoz, hogy ne érdekeljen, mit mond ebben a témában.* - Úgy gondolod, lenne, aki lefoglalná? *Kérdezlek, miközben fürdetlek.* - Nincs ismerősöd, akivel össze tudnád hozni, hátha? *Kérdezem.* - Vagy ha körbe írod szerinted kivel jönne, elgondolkozhatok rajta én is. *Mint Asamiék esetében.* - És még beszól nekem. *Nevetek fel.* - Igen, szerintem is elég. *Látom rajtad, hogy bánt téged a helyzet.* - Egyébként ne aggódj, idővel úgyis megnyugszik mindkettő. *Puszilom meg a fejed.* - Valóban. *Édes volt ez az elgondolás az álmokkal kapcsolatban.* - Igen, így már értelek és így már nem is gond, hogy ez egy célod. *Mosolyodom el kicsit féloldalasan.* - A megfelelő segítséggel és szorgalommal, tényleg nagyon jó lehetsz. *Simogatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Kedd, 2022.06.21, 18:40 | Üzenet # 2946
Yaoista
- Azért te se vagy egy ma született bárány.*Jegyzem meg.* - Az a baj, hogy bármit kinézzek belőle. Szerintem még azt is megfogja nézni, hogy volt e valaha gyorshajtásod.*Mondok egy példát.* - Abban is biztos vagyok, hogy Grayt is megfogja keresni, aki nagyon remélem, hogy tartani fogja a száját.*Mert ha a bátyám megtudja, hogy mik is voltak, abban aztán tényleg nem lesz köszönet.* - Nehéz kérdés.*Sóhajtok fel.* - Attól még hogy az öccse vagyok, azzal én is tisztában vagyok, hogy nagyon jó pasi.*Ezt neked mondanom se kell.* - Egyrészt a munkája miatt mondja, hogy nem akar kapcsolatot, hiszen azért nem egy szokványos munkája van és ugye kollégával meg nem akar kezdeni. Meg azzal is jön, hogy neki nincs ideje meg szüksége se, de szerintem ha találkozna valakivel, akkor nem így gondolná.*Ugye ez a te esetedben is már félig elmondható.* - Meg azért tényleg nem egyszerű a természete. Nem rossz ember ő, csak hát túlságosan félt és így túlzásokba tud esni.*Még úgyis hogy ugye nem tudja a részleteket, csak hogy nem bírtalak na meg azért elég jó emberismerő.* - Kérdésedre válaszolva, azért jelentkező lenne bőven, de neki az csak szex lenne. Gondolhatod, hogy akik találkoztak vele, hogy csorgatták a nyálukat és ő még rá is tett. Igen csak nagy önbizalma van és szeret szórakozni na meg a pasik agyát húzni.*Ezekben szöges ellentétem.* - Ezt komolyan mondod?*Döbbenek le.* - Ez most váratlanul ért.*Nem számítottam tőled erre.* - Mindenképpen egy erős egyéniség illene hozzá, de őszintén magam se tudom, hogy milyen is lenne pontosan, szerintem ő se.*Nevetek fel.* - Beszól hát.*Kuncogok.* - Remélem igazad lesz.*Annyira jó lenne.* - Már az is nagy előrelépés lenne, ha elfogadnának. Igazából a legszebb az egészben, hogy amúgy Yuichivel tökre jól kijönnétek.*Még az is jobb lenne, ha együtt szívnátok a véremet.* - Szerintem se.*Mosolyodom el.* - A segítségem meg van és a szorgalmam is, szóval minden adót.*Melletted sokkal magabiztosabb lettem, még nem az igazi, de jobb mint volt.* - Sose voltam még ennyire biztos magamban és ezt csak neked köszönhetem.

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.07.03, 22:40 | Üzenet # 2947
Yaoista
- Nem, én tegnap születtem. *Vigyorgok és adok egy puszit.* - Az nem volt, de egy-két balhé keveredett miattam a régen. *A host klubban volt, aki nem értette a nem fogalmát. Kicsit csöndben maradok és tudom, hogy megígérted nekem, hogy köztünk marad minden, de végül halkan megszólaltam.* - Ha úgy érzed, hogy segítene, mond el te. *Viszont az látszott rajtam, hogy amiatt még mindig szégyellem magam.* - Szerencsére nem maradt nyoma semminek. *Simítok végig az arcodon. Csöndesen hallgatlak, ahogy beszélsz a tesódról és finoman cirógatlak közben.* - Hát ez nem segített nagyon. Akit tudok, ő foglalt vagyis az lesz. *Utalok Noelre. Ő talán olyan, aki levenné a lábáról a bátyád.* - Neked senki nem jut eszedbe? *Érdeklődöm.* - Mi lesz akkor, ha sosem fogadnak el? *Kérdezem kíváncsian.* - Nem is tudom. *Nem tudtam eldönteni, hogy tényleg ki tudnánk-e jönni.* - Ez igaz. *Simítom félre a hajad és a nyakadba csókolok.* - Nem tudom, hogy mit tettem érte, de enne örülök. Azt hittem pont az ellenkezője történt.*

szela00Dátum: Kedd, 2022.07.05, 18:14 | Üzenet # 2948
Yaoista
- Olyan vicces vagy.*Nevetek fel.* - Valamiért ezen nem lepődőm meg.*Kuncogok.* - Mondasz egy példát?*Mint mindig most is kíváncsi vagyok veled kapcsolatban. Nem tudom, hogy miért hallgatsz, de erre tényleg nem számítok.* - Rég döbbentem meg ennyiszer, mint ebben a kb. elmúlt fél órában és kitudja, hogy mi lesz még.*Nevetem el magam, majd azért elkomolyodom.* - Köszönöm ez nagyon sokat jelent, de nem szeretném elmondani. Vannak dolgok, amiket ő jobb, ha nem tud és ez ilyen. Nagyon bekattanna akkor és nem érdekelné, hogy ez a múltban történt. Azon lenne, hogy lecsukasson.*Ebben biztos vagyok.* - Ahogy mondod.*Megfogom a kezedet és kicsit megszorítom.* - Devan, én egyáltalán nem haragszom rád.*Csókolok a tenyeredbe.* - Tisztában vagyok vele, hogy soha többé nem fognak ilyenek előfordulni.*Megbíztam benned teljes mértékben.* - És ki lenne az? Amúgy bocsi, de hát nehéz eset.*Még szépe fejezem ki magam.* - Senki, de majd elmélkedem.*Megkérdezem majd Grayt is.* - Nos szar lesz, de akkor ez van. Szerintem azzal te is tisztában vagy hogyha egyszer mégis elhagylak, akkor az nem miattuk vagy más miatt lesz.*Csakis a saját döntésem.* - Talán majd egyszer kiderül.*Az is biztos, hogy az még nagyon messze van, már ha megfog egyáltalán történi.* - Annyit tettél, hogy végre tudom hogyan is vélekedsz a tudásomról és akkor a többiről ne is beszéljünk. Néha elgondolkoztam, hogy lehet tényleg nem vagyok jó és azért kapok szar jegyeket, de a vége az lett, hogy felspannoltam magam és még jobban hajtottam. Azt akartam, hogy elismerjél engem. Most ha így nézzük még jót is tettél ezzel, nem mintha baj lett volna a szorgalommal, de még inkább belehúztam. Most meg hogy már tudom az igazságot, így ezért húzok bele.*Magyarázom meg.* - El se tudod képzelni, hogy milyen nagy motiváció vagy számomra.

szela00Dátum: Szerda, 2022.07.06, 19:58 | Üzenet # 2949
Yaoista
- Hát, volt egy komolyabb eset. Végülis úgy indult, hogy volt nálam egy vendég, de aznap, megbeszélés nélkül beesett egy rendszeres vendégem is. Szinte párbajt vívtak, egyre drágább italokat kértek ki, ami belefér. *Magyarázom neked, miközben cirógatlak.* - Végül az újdonsült megunta, mert nem tudta tartani a lépést és felkapott egy Don Perignon-os üveget és fejbe verte a másikat, akinek ki szakadt a feje. A legérdekesebb része a történetnek, hogy ez két nő volt. *Fejezem be.* - Elég szürreális jelenet volt. Asami fetrengett a röhögéstől, gondolhatod. Ezek után szépen leépítettem a női vendégköröm. Egyébként is mindig ment a cicaharc, de ez volt az utolsó csepp. *Fejezem be a sztorit.* - Miért? *Nem értettem, hogy mit mondtam most.* - Rendben. *Puszillak meg.* - Abban biztos lehetsz. *Mosolyodom el kicsit.* - Noel. *Nevetek fel.* - Ha Yasuval elbír, lehet a bátyáddal is. *Vigyorgok.* - De úgy látszik most valami lesz közöttük, de majd kiderül. *Ismertem Yasut, hogy nem egy egyszerű eset.* - Őszintén, tudva, hogy mennyire fontosak neked, más válaszra számítottam. *Persze ettől jó volt hallani, hogy nem szakítanál velem miattuk.* - Pontosan az volt a cél. *Mosolyodom el kicsit.* - Értem. *Nagyon tehetséges voltál, reméltem, hogy maradsz ezen az úton.* - Tényleg nem. *Ismerem be neked.*

szela00Dátum: Szerda, 2022.07.06, 21:25 | Üzenet # 2950
Yaoista
- Basszus azért ez durva.*Mondom miután elmeséled a történeted.* - Látod már akkor is egy démon voltál.*Nevetek fel.* - Na és a pasik sose vesztek rajtad össze? Egy kicsit biztos.*Még ha nem is durvult el.* - Asami pedig meg se lep.*Csóválom meg a fejemet.* - Mi lett vége az ügynek?*Ilyet sokan nem mondhatnak el.* - Azért mert meglepő dolgokat mondasz.*Felelem egyszerűen. Abban hogy biztos lehetek csak elmosolyodom.* - Ez jó.*Nevetek fel.* - Én szurkolok nekik, na meg az csak jó, ha nem legyeskedik körülötted.*Azért abban biztos vagyok, ha most nem lenne Noel, akkor a múltkori estét leszámítva, úgyis elmennél vele.* - Szerintem rajtam kívül nem sokan mondanak neki nemet.*Tény hogy jó pasi és van egy igen erős szexuális kisugárzása is.* - Valóban fontosak, de te is vagy. Különben én is fontos vagyok neki, szóval fogadjanak el téged és pont.*Mondom igen csak komolyan.* - És mivel makacs vagyok, ebből nem fogok engedni.*Nem akarok balhét, de ez ugye rajtuk múlik vagyis főleg a bátyámon, hiszen ő a problémásabb.* - Akkor csak volt valami célod vagyis ilyen szempontból.*Kuncogok.* - Na majd idővel rájössz.*Megfordulva megcsókollak.* - Különben meg nem hozhatok rád szégyent, azt tiszta ciki lenne.*Nevetek fel, de komolyan is gondolom.*

Keresés: