Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2022.08.09, 21:05 | Üzenet # 2951 |
 Yaoista
| - Ők voltak idióták. *Mosolyodom el.* - Áh, a pasik nem olyanok. A pasik tudnak osztozni. Ott inkább hármas lett a vége. *Vigyorgok pofátlanul.* - Persze kis cicaharc megesett, de könnyű volt elsimítani. *Másnem beajánlottam az egyiket Asaminak.* - Nem tudom pontosan. Ki lettek tiltva természetesen, de nem tudom mi lett az egész vége. *Annyira nem is érdekelt.* - Féltékeny vagy Yasura? *Kérdezem kíváncsian.* - Valóban nem. Egy bestia. *Csóválom meg a fejem.* - De talán Noel most elkapja. *Mosolyodom el és adok egy puszit a fejedre. A logikádra elnevettem magam egy kicsit.* - Ez tetszik. Hát akkor fogadjanak el. *Kuncogok még halkan.* - Ebben biztos voltam. *Cirógatlak finoman.* - Egy kevés. *Csókollak meg finoman.* - Ebben látod igazad van, de tudod... Elég jó szemem van a csiszolatlan tehetségekhez. *Kacsintok egy aprót.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2022.08.10, 20:35 | Üzenet # 2952 |
 Yaoista
| - Oké, de attól még démon voltál.*Vigyorgok.* - Na látod ez igaz.*Biztos azért többször előfordult veled ilyen.* - A cicaharcot meg még élvezted is.*Amit azért meg is értek.* - Értem.*Bólintok, lezárva a témát.* - Mintha nem tudnád.*Sóhajtok fel.* - Tudod jól, hogy az vagyok és rá még inkább.*Már nem is tagadom, nem mintha értelme lett volna, hiszen átláttál rajtam.* - Alapból vele többször lefeküdtél és azzal is tisztában vagyok, hogyha nem lenne Noel, akkor továbbra is így tennél.*Nem vagyok hülye.* - Azt meghiszem, csak úgy árad belőle a szexualitás. Hozzá képest szerintem én kevésbé vagyok szexi.*De a lényeg, hogy velem vagy. - Nem tudom, hogy mit fogok csinálni a klubban, ha megjelenik.*Biztos vagyok benne, hogy azért teszi majd nekem a szépet.* - De inkább nem is gondolok rá.*Rázom meg a fejemet.* - Kapja csak el.*Értek egyet.* - Pontosan.*Kár hogy nem ilyen egyszerű a történet.* - Köszi...*Pirulok el a megjegyezésedre.* - Olyan kellemes így..*Mosolyodom el igen csak boldogan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.08.28, 14:56 | Üzenet # 2953 |
 Yaoista
| - Még szép. *Nevetek a cicaharcon.* - Nem tudom. *Adom a hülyét, persze, hogy tudtam.* - Igen? *Ez viszont meglepett. Ahogy hallgattalak, viszont nem bírtam ki, elnevettem magam.* - Drága kicsi Aaron... a pokolnak kell befagynia ahhoz, hogy mi valaha is a szexen kívül mást lássunk a másikba. *Nevetek tovább.* - Velem még randin sem volt, mint Asamival. *Nyugtatlak meg.* - Nem mondom, hogy nem feküdnék le vele később, de nem jelentene többet, mint bárki más. *Persze te kivétel voltál.* - Belőled jobban, csak te nem veszed észre és nem játszol rá. *Simítok végig a hajadon.* - Ó, fel akar majd szedni. *Nevetek.* - Mondjuk megnézném, ahogy próbálkozik. *Vigyorgok pofátlanul. Persze tudtam, hogy esélye sincs.* - Tudod, Yasunál nem az a helyzet, mint nálam. *Jegyzem meg.* - Ő akar valakit, csak maga se tudja, hogy pontosan kit és mit akar. *Magyarázom nyugodtan. Én jobban féltettelek téged magamtól. Édes volt, ahogy elpirultál, erre én is elmosolyodom egy kicsit.* - Nem rossz... *Cirógatlak tovább finoman.* - Feneked hogy van?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2022.09.03, 23:01 | Üzenet # 2954 |
 Yaoista
| - Persze nem tudod.*Csóválom meg a fejemet.* - Ezen most meglepődsz?*Engem meg ez lep meg, a kinevetés már kevésbé.* - Bolond.*Nevetek fel én is, ahogyan kifejted magad, de egyben ahogyan hívsz, attól zavarba is jövök.* - Oké ezt mondtad és persze jó ezt többször a hallani, de a lényeg hogy sokat szexeltettek és na érződik köztetek a kémia.*Morgom egy kicsit.* - Ennek is örülök, de attól még a lényegen nem változtat.*Számomra legalábbis nem.* - Ez remélem tudod, hogy nem nyugtat meg.*Sóhajtok fel.* - Azt mondod?*Mosolyodom el édesen.* - Úgy nem is tudnék és nem is akarok.*Nyilván azért incselkedek veled én is, de biztos vagyok benne hogy kicsit se közelítem meg az ő szintjét.* - Na de ha összejönnek, akkor ugye nem? Bár a vérem akkor is tuti szívni fogja.*Elég csak visszagondolnom az estére.* - Oké tudod hogy nincs esélye, de nem is zavarna?*Talán kivételesen bevallod.* - Hiszen az se tetszett, hogy megadta a számát és invitálni akart egy hármasba.*Emlékeztetlek rá.* - Noelt akarja és minél előbb.*Jelentem ki.* - Nem akarom hogy körülötted legyeskedjen.*Ahogyan mást se, de őt tényleg ne. Ahogyan mondod hogy nem rossz csak elmosolyodom, hiszen nálad ez is nagy dolog már.* - Zsibbadtan, de annál elégedettebben.*Nevetek fel.* - Azt se mondom, hogy elég volt.*Igazából belőled sosem elég és a testem is egyre edzettebb melletted.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2022.09.06, 21:58 | Üzenet # 2955 |
 Yaoista
| - Azon lepődtem meg, hogy rá jobban, mint másokra. *Fejtem ki.* - Köztünk szerinted nem érződik? *Kérdezem kíváncsian.* - Értem. *Azért édes, ahogy reagáltál az egészre.* - Pedig azt hittem egy kicsit igen. Graynek több félnivalója van. *Kuncogok, mert tudtam, hogy egyáltalán nincs neki se.* - Biztos vagyok benne, hogy akkor is be fog próbálkozni, csak máshogy. *Kuncogok.* - Attól függ, meddig megy el. Egy darabig élvezném, ahogy szenvedsz, de egy pont után biztos, hogy megjegyezném neki, hogy elég. *Csókolok a nyakadba.* - Az más. *Jegyzem meg.* - Nem kell, hogy belevigyen a rosszba. *Közlöm a tényeket.* - Szerintem össze fognak jönni. *Reméltem ez azért megnyugtat.* - Mert szerinted ha összejönnek, akkor nem fog? *Kérdezem felhúzott szemöldökkel. Persze akkor már nem feküdnénk le egymással.* - Akkor jó. *Mosolyodom el.* - Ó cicám, én bírom még, de akkor valaki hisztizni fog, hogy nem tud tanulni meg dolgozni. *Vigyorgok és adok egy csókot.* - Na meg a szobát kipakolni. *Mondom kedvesebben.* - Este folytatjuk. *Harapdálom meg a füled játékosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2022.09.07, 22:02 | Üzenet # 2956 |
 Yaoista
| - Ott a pont és most nyugtassál még, hogy más nincsen, aki olyan mint ő.*Az ilyen személy jobban zavar, mint az egy éjszakáspk.* - Persze, hogy érződik vagyis szerintem igen, de mi együtt vagyunk.*Attól még hogy másokkal is dugsz én vagyok az élettársad.* - Te örülnél ha ez megnyugtatna?*Kérdezem kíváncsian.* - Szerintem nem, mert Asami csak Grayyel lesz.*De értem mire mondod.* - Valahogy sejtettem.*Sóhajtok fel.* - Nem is te lennél.*Nevetek fel.* - Azért gondolom, ha már látja rajtam, hogy tényleg kellemetlen, akkor azért leáll. Viszont ha tévedek, akkor beszólok neki, na meg szólok neked és Asaminak.*Bármennyire vannak jóban tudom, hogy ő se hagyná a dolgokat, de nem látok arra esélyt, hogy elfajuljanak a dolgok.* - De abban biztos vagyok, hogy szenvedni fogok és te jót fogsz mulatni.*Úgyis elmondom, na meg Yasu is.* - Szerintem se, nekem bőven elég ha te viszel bele.*Mondom édesen.* - Jól esik, hogy rászólnál, de ugye ha bejön hozzám, akkor nem leszel ott, bár ugye utólag úgyis megtudnád.*Ahogyan az előbb ki is fejtettem.* - Imádni fogom, ha igazad les.*Nevetek fel.* - Biztos, hogy fog, de gondolom Noel se fogja hagyni és én se.*Azért azt nem fogom hagyni, hogy előttem tegye magát neked.* - Komolyan inkább az én vérem szívja és velem legyen elfoglalva, mint veled.*Morgolodom.* - Nem hisztizek csak a tényeket közlöm.*Bár ebben se fogunk egyetérteni.* - A pakolással meg hamar megleszek, úgyis csinálsz nekem helyett.*Maximum majd később fogok jobban berendezkedni.* - Reméltem is.*Sóhajtok fel és megfordulva most én csókollak meg.* - Alig várom hogy lássam, majd a művedet. Nem csak boldogsággal tölt el, hanem igen csak megtisztelő.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2022.10.08, 19:51 | Üzenet # 2957 |
 Yaoista
| - Tőle sincs félni valód. *Puszillam meg.* - Azért zavar, mert barátok vagyunk? *Kérdezek rá, mert tényleg nem értem, hogy Yasu miért nagyobb baj, mint bárki más. Elmosolyodom, ahogy kijeleted, hogy együtt vagyunk. Szerintem nem sokszor teszed ezt.* . Lehet. *Kuncogok.* - Tudod, Asami mindig akart valakit, akivel együtt lehet, viszont... Szóval te, mint főnököd ismered őt. Nem tudod, hogy milyen tapintatlan fasz tud lenni. Sokszor nem gondol bele, hogy egy átlag földönfutó embernek nem feltétlen az a normális, ami neki. Ettől függetlenül... okozhatnak még meglepetést. *Érdekelt, hogy Asami, hogyan fogja kezelni a későbbiekben a különbségeket.* - Nekem is volt vele egy-két vitám emiatt és Leightonnak is. *Teszem hozzá, hogy értsd, mire gondolok.* - Leáll? Kérlek. Akkor kezdi el. *Nevettem el magam.* - Vigyázok rád, ne félj. *Puszilom meg a fejedet.* - Jössz te magadtól. *Haraplak meg játékosan.* - Hidd el, ott leszek. *Fogok róla tudni, az biztos.* - Hm, a harcius kiscicus de beindult. *Kuncogok halkan.* - Megnyugtatlak, ha összejönnek, még csak kavarni se fogunk. *A barátaimra azért vigyázok. A hisztit rád hagytam, a pakolásra pedig bólintok. Hagytalak megfordulni és átölelem a derekad csókod közben.* - Őszintén, nem hittem, hogy valaha ezt megteszem valakiért. *Ismerem be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2022.10.08, 21:35 | Üzenet # 2958 |
 Yaoista
| - Értem, hogy mire gondolok.*Persze jó hogy nem kell félnem tőle.* - Nem, én ennek csak örülök.*Bár nem hittem, hogy barátok vagytok.* - Az a átkozott kémia zavar.*Nem is értem, hogy ezen mit nem értesz.* - Igen ezt mondtad.*Bólintok, majd felnevetek.* - Szóval nem csak hisztis, hanem egy tapintatlan fasz is.*Kuncogok.* - Nos Grayt se kell félteni, de valamiért én is úgy érzem, hogy Asami a durvább.*Azért lesznek náluk is balhék az biztos.* - Igen azt vettem észre.*És én még igazán nem is tapasztaltam.* - Igen mondtad, hogy az én albérletembe se maradt volna meg.*Graynek is hasonló van.* - Szerinted meg lesznek? Hiszen ilyen szinten ég és föld.*És ez változni se fog.* - Micsoda? Basszus.*Sóhajtok fel.* - Igen, azt tudom.*Mosolyodom el.* - Az biztos.*Sóhajtok fel jólesően.* - Akkor jó.*Azért Yasut nem tudom, hogy mennyire tudnám kezelni.* - Naná, hogy az. Mondom most gondolj bele, ha neked kéne ezt látnod.*Hiszen már most ki voltál Yasut te is.* - Nagyon helyes.*Ez valóban megnyugtató.* - Örülök, hogy én lehetek az a személy.*Mosolyodom el lágyan.* - Azért valamit csak tudok, hogy ezt elértem.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 13:07 | Üzenet # 2959 |
 Yaoista
| - Óh, értem. *Nevettem el magam.* - De őszintén... Ezt ne mond el Yasunak, mert kiborulna... de veled jobb. *Harapok a nyakadba. Nem csak a szex, de a kémiánk is.* - Valahogy úgy. *Kuncogok én is.* - Igazából, el tudom képzelni, hogy Asami vérig sérti idővel Grayt. *Volt rá lehetőség.* - Már az nagy szó, ha elfogad egy kávét egy olyan lakásból. *Kuncogok.* - Itt már kényelmesen érzi magát, de eleinte itt is volt egy kis pofavágás. *Nevetek fel.* - Asami... talán képes valamennyit változni, ha nagyon szerelmes lesz. *Mondom végül.* - Grayről te tudsz nyilatkozni. *Mondom végül. Felnevettem a reakciódon.* - Yasu az egy teljesen új faj. *Nevettem el magam. Édes volt, ahogy elmosolyodtál.* - Az más... *Tudtam, hogy nem, de te az enyém voltál.* - Valamit csak... *Mosolyodom el és adok még egy csókot. Kicsit elhallgatok és végül csak magamhoz ölellek és kicsit odabújtam hozzád. Aggódtam, hogy egyszer visszafordíthatatlanul bántódásod esik miattam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 14:49 | Üzenet # 2960 |
 Yaoista
| *Amikor mondom, hogy velem jobb egyszere jövök zavarba, de mellette igen csak virul a fejem.* - Nos ha nem viselkedik, akkor biztosan közölni fogom vele, hogy velem jobb.*Olyan jó megismételni.* - Szerintem is.*Egyre biztosabb vagyok ebben.* - Tényleg nagyon sznob..* Csóválom meg a fejemet.* - És te hogy viselted el? Már mint nem vágtad ki a lakásból?*Azért a sértegetést te se viseled.* - Igazából annyira még nem is lehet hibáztatni, hiszen neki ez a normális.*Nem egyszerű helyzet.* - Nos ő mindig azt állítja, hogy őt aztán senki se változtassa meg és neki ezért nem kell egy kapcsolat.*Adom elő magam, mintha ő mondaná.* - De egy kapcsolat kompromisszumókkal jár.*Bár ugye te erről másképpen vélekedsz.* - Biztos, hogy hallgatni fogjuk őket.*Nevetek fel.* - Ez tetszik.*Kuncogok.* - Igen tudom és nem is zavar..*Legalább engem nem. Nem zavar a csend most annyira kellemes. A bújásodra csak jobban elmosolyodom és finoman cirógatom a karodat..* - Holnap arra gondoltam, hogy elvinnélek egy randira.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 15:51 | Üzenet # 2961 |
 Yaoista
| - Kis egos. Így mondjon el neked az ember dolgokat. *Nevettem el magam, még szép, hogy visszaélsz ezzel.* - Igen... *Túlságosan is az.* - Dehogynem. *Nevettem el magam.* - Közöltem vele, hogy abba hagyja, hogy elmehet. *Rántom meg a vállam.* - Aztán azért megbékélt. *Teszem hozzá. Azért ez is elég luxus volt.* - Persze, de vannak szintek. *Jegyzem meg. Kicsit elnevettem magam rajtad.* - Érdekesek lesznek. *Nyugtázom.* - Ez igaz. *Igazából én is kötöttem nem egy kompromisszumot veled.* - Nem gond, ha megunom elküldöm Leightonhoz. *Mosolyodom el. Jól esik, ahogy cirógatsz.* - És hova vinne a kisördögöm? *Kérdezlek és adok egy puszit.* - Holnap egész nap szabad vagyok. *Csókollak meg hosszan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 16:33 | Üzenet # 2962 |
 Yaoista
| - Na még szerintem ezt se mondtad rám.*Nevetek fel.* - Egos meg rafinált is.*Kuncogok.* - Én csak felkészülök és akkor vetem be, ha muszáj.*Azt azért már te is megtapasztalhattad, hogy nem vagyok egy elveszett lélek.* - Akkor megnyugodtam.*Nevetek veled együtt.* - De legalább megbékélt.*Azóta meg már megszokta.* - Nagyon is.*Legalábbis az én szememben az volt.* - Vannak bizony.*Értek egyet.* - Az biztos.*Mondjuk mi se panaszkodhatunk.* - Na szép vagy.*Csóválom meg a fejemet.* - Mondjuk az vicces lesz, ha majd egyszerre jönnek ide panaszkodni.*És biztos lesz ilyen.* - Azt még kitalálom.*Valami különleges helyre szeretnélek.* - Ennek nagyon örülök.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Már rég volt, hogy egész nap együtt legyünk.*Látszik, hogy milyen kis boldog vagyok ettől.* - Oké én hívtalak el randira, de izgulok is miatta.*Nevetek fel.* - Szeretnék a kedvedbe járni..*Mondom édesen és most én csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 16:52 | Üzenet # 2963 |
 Yaoista
| - Az lehet. *Nevetek veled.* - Az bizony. *Mosolyodom el.* - Áh, értem. szóval a következő találkozásnál. *Nevetek fel.* - Persze, hogy meg. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Tényleg, ebbe bele se gondoltam. *Nevettem el magam.* - Az nagyon vicces lesz. *Simítok végig közben a hátadon.* - Rendben. *Hagyom rád.* - Ma is egész nap együtt voltunk. *Kuncogok halkan.* - Mivel egyesek beittak. *Vigyorgok és adok egy csókot.* - Nem kell. *Hiszen sose volt nagyon nagy igényű.* - Hidd el, minden oké. *Csókollak hosszan.*- Bár ha így folytatjuk, a farkamba fogsz. *Vigyorgok és a nyakad kezdem csókolgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 17:24 | Üzenet # 2964 |
 Yaoista
| - Lehetséges.*Nevetek veled együtt.* - Szerintem is, bár lehet nekik annyira nem.*Kuncogok.* - Jó tudom, de értesz.*Mindig csak kötekedsz.* - Ezt se mosom le magamról.*Sóhajtok fel.* - Megmondtam, hogy legközelebb veled fogok inni, lehet hogy ez holnap lesz.*De ha mégse legközelebb akkor is veled fogok inni.* - Tudom, de én szeretnék.*Motyogom édesen.* - Az csak jó, ha minden oké.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat hosszasan viszonzom.* - És még ellent se tudok mondani.*Nevetek fel, ami nyögésbe megy át.* - Előbb tényleg meg kéne csinálni a szobát, de annyira nehéz neked ellenállnom.*Döntöm oldalra a fejemet.* - Basszus.*Fordulok veled szembe.* - Állítsál le, mert én nem tudok..*Csókollak meg vadabbul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.11.06, 22:38 | Üzenet # 2965 |
 Yaoista
| - Az már az ő bajuk. *Kuncogok kicsit én is.* - Sosem... *Vigyorgok pofátlanul.* - Igen, megígértettem veled, mert tényleg aljas, hogy minden cicával berúgsz, csak velem nem. *Csókolok a nyakadba.* - Várom, ha holnap lesz. *Bár figyelnem kell, hogy ne idd túl magad.* - Nem tartalak vissza. *Mosolyodom el. Tudtam, hogy szeretnél valamit tényleg.* - Nehéz is lenne. *Vigyorgok és jobban magamhoz ölellek.* - Pedig még jó fiú vagyok. *Suttogom a füledbe. Hagytalak megfordulni és végigsimítok a hátadon.* - Biztos azt akarod, hogy leállítsalak? *Simítok a fenekedre és megmarkolom.* - A szoba megvár... *Suttogom ajkaidra és vadabbul csókollak. Szinte tépem ajkaid. Finoman betoltam ujjaim, de csak egy pillanatra, hiszen tudtam, hogy elég laza vagy. Lassan megemeltelek és beleültettelek a farkamba tövig.* - Egész nap tudnám ezt csinálni veled. *Közlöm és egy fergetegeset szeretkezünk ismét. Miután rendesen lefürödtünk, a karomba vittelek a nappaliba a kanapéra. Mégse akartalak a hálóba, itt kényelmes.* - Kérsz valamit? *Kérdezem és megcirógatom az arcod.* - Kipirultál. *Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.11.27, 20:08 | Üzenet # 2966 |
 Yaoista
| - Na da elkezd neked Asami hisztizni, az már a te bajod nem?*Kérdezlek, de közben nevetek, ahogyan elképzelem a jelenetet.* - Na jó ebben van igazság, de ez kölcsönös.*Arról nem is beszélve, hogy sokszor magamat se értem veled kapcsolatban.* - Micsoda egy mocsok vagyok.*Csóválom meg a fejemet.* - Különben ez tényleg zavar vagy csak a vérem szívod?*Kérdezem kíváncsian.* - Úgy lenne igazán jó, ha te is becsípnél vagy csak te.*De talán erre is lesz egyszer lehetőség.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Végzek a szobával utána a randira fogok koncentrálni.* - Ilyen szinten valóban.*Mert azért te is tudod, hogyha olyan a helyzet, akkor ellen tudok neked mondani.* - Te sose voltál jó..*Nyögök fel.* - Ott már bajok lennének, ha erre igent mondanék.*Vagy te most ebben a helyzetben leállítanál.* - Igen meg.*Értek egyet és a csókod hasonló heveséggel viszonzom, mint ahogyan kapom.* - Én is veled..*Egyre többet bírtam is veled. Ismét nagyon jó volt veled.* - Egy nagy pohár víz jól esne, köszönöm.*Azért még igen csak lihegek.* - Kávé az ráér, azért rendesen feldobtad a vérnyomásom.* - Nem is értem miért.*Kuncogok.* - Kicsit szuszanok és akkor csinálom utána a szobát.*Simítok én is az arcodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.12.25, 18:48 | Üzenet # 2967 |
 Yaoista
| - Szerinted nem szerelem le annyival, hogy a te gondod? *Nevettem el magam.* - Bizony, bizony. *Értek egyet, de mosolygok.* - Is-is. *Puszillak meg.* - Mármint nem zavar, ha elmész szórakozni. *Nem akartam félreérthető lenni.* - Csak ezt még én nem láttam és ez zavar. *Pontosítok.* - Majd lesz olyan is, megígérem. *Kuncogok halkan.* - Most pont de. *Mondom a jóra, de persze nem nagyon kellett győzködni.* - Szerintem is... *Csókollak hosszan. Miután kiegyeztünk, hogy fontosabb az, hogy szexeljünk, fantasztikus volt veled.* - Hozom. *Hozok is neked és odaadom. Leülök melléd és magamhoz húzlak.* - Úgy gondolod? *Simítom félre a hajad és a nyakadba csókoltam.* - Én se. *Csókolgatom a nyakad, de csak kedveskedtem, nem másztam rád.* - Ráérsz. *Csókolok a tenyeredbe.* - Nézzünk valami filmet addig? *Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 02:49 | Üzenet # 2968 |
 Yaoista
| - Ott a pont.*Nevetek fel.* - Így már értem is meg is értem.*Igazából engem is zavarna.* - Szavadon foglak.*Ki várom az biztos.* - Kivételesen.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Veszem el és a felét meg is iszom.* - Ez jól esett.*Teszem le, majd visszabújok melléd.* - Igen..*Nyögök fel még nagyon is érzékeny vagyok.* - Benne vagyok.*Ki is választok egy vígjátékot..* - Utána tényleg jöhet a szoba.*Bújok ismét vissza.* - Nagyon rápörögtem, olyan kíváncsi vagyok hogy mit is fogsz csinálni. Igen csak megtisztelő ez számomra, hogy nekem tervezel egy szobát.*Hiszen mégis csak a példaképem vagy az még jobb hogy a párom is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 18:53 | Üzenet # 2969 |
 Yaoista
| - Nincs mit. Ha kérsz még, szólj. *Teszem hozzá.* - Akkor jó. *Mosolyodom el. Nagyon édes, hogy még erre is nyögsz. Hagytam, hogy válassz filmet, de közben nem engedlek.* - Igen. *Ölellek magamhoz és a hátad kezdem simogatni.* - Remélem tetszeni fog. *Mosolyodom el rajtad, annyira édes, ahogy felpörögtél.* - Viszont... addig nincs belépés, míg azt nem mondom, oké? *Hangsúlyozom.* - Csak megtisztelő? *Kérdezem vissza. Nem azért teszem ezt, mert a példaképed vagyok. Azért teszem ezt, mert velem laksz és egyre jobban részese vagy az életemnek. Magamnak se akartam beismerni, de már nagyon nehezen engedtelek volna el és valószínű, soha senkit nem engednék így magamhoz közel többet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 19:25 | Üzenet # 2970 |
 Yaoista
| - Tudsz te kedves lenni.*Pimaszkodom, hiszen azért sokszor előfordul.* - Ebben biztos lehetsz.*Olyan nincs hogy ne tetszen.* - Kisujjeskü, hogy nem fogok bemenni.*Tartom oda neked.* - Nem csak azért, tudod jól hogy mennyit jelent ez nekem.*Mondom és megfogom a kezeid.* - Tisztában vagyok vele hogy részedről ez egy nagyon nagy előrelépés. Igazából szavakba se tudom önteni, hogy az ilyen gesztusaid mit is jelentek számomra.*Közben végig cirógatom a kezed.* - Tudom azt mondod, hogy ne éljem bele magam a dolgokba, de ilyenkor nem tudok mást tenni. Jó párszor kifejtettem már hogy veled képzelem el a jövőmet és senki más nem kell csakis te. Igen tudom, hogy szakíthatsz velem és nálam is eljöhet az a pont, amikor nem bírom, de amikor ilyeneket teszel, akkor eszembe se jut.*Kicsit megszorítom a kezedet.* - És ha egyszer mégis megtörténne, akkor se találnék olyat, mint te.*Kicsit még a hangom is megremeg.* - Na de ugye erre nem is gondolunk.*Térek vissza.* - A lényeg az hogy mindent is jelent ez számomra.*Nevetek fel, majd megcsókollak.* - Amíg csak tudok küzdeni fogok érted.*Mondom a csók után igen csak elszántan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 00:20 | Üzenet # 2971 |
 Yaoista
| - Néha, ha lestrapálom a popsid. *Vigyorgok és finoman rácsapok.* - Hm, lehet rózsaszín falak kellenének. *Vigyorgok, csak hogy húzzam az agyad. Elmosolyodom kicsit a kisujjesküdön. Odatartom én is leteszem veled.* - Talán. *Azért se mondom ki, hogy tudom. Finoman fogom én is a kezeid és csendben hallgatlak. Nem mondtam semmit válaszul, csak szorosan magamhoz ölellek. Tényleg aggódtam, hogy mi lesz velünk, de leginkább téged féltettelek.* - Abban biztos lehetsz. *Nem volt még egy olyan, mint én.* - Én se találnék olyat, mint te. *Suttogom a füledbe lehelet halkan és adtam egy apró puszit.* - Helyes. *Viszonoznom csókod.* - Makacs kis ördög. *Húzlak vissza és finoman simogatlak tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 22:54 | Üzenet # 2972 |
 Yaoista
| Vagy inkább többször, szóval tökre sokat vagy kedves.*Nevetek fel, a popsimra pedig játékosan feljajjdulok.* - A végén kiderük, hogy az a kedvenc színed, bár meg kell hagyni biztosan dögös lennél egy rózsaszín ingben.*Mondjuk neked minden jól áll.* - Azért megköszönöm, hogy megkímélnél a rózsaszínű falakkal.*Kuncogok.* - Mindig ezt mondod.*Én meg mindig elmondom neked a dolgokat. Ahogyan szorosan magadhoz ölelsz, odabújok amennyire csak tudok. Nem lep meg a válaszod, de a folytatás igen még bele is remegek.* - Pedig már kezdtem visszanyerni a színemet.*Suttogom én is.* - Lehet pirosra kéne festened a falakat, úgyis folyton olyan vagyok.*Kuncogok, amit a csókodra hagyok abba.* - Makacs bizony.*Mosolyodom el. Kicsit csendben vagyok és én is cirógatlak.* - Akkor jöhet a film.*Adok egy csókot még. Elfekszek az oldalamra és rád pillantok.* - Idebújsz?*Amikor így teszel hozzád simulok. Az ölelő karodat kezdem el cirógatni a hatalmas mosolyomat pedig nem tudom levakarni az arcomról.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.01.18, 20:58 | Üzenet # 2973 |
 Yaoista
| - Igaz, bár már egyre jobban bírod. *Vigyorgok én is.* - Bármiben dögös lennék. *Közlöm lazán. Még az is lehet, hogy beszerzek egy inget.* - Hát legyen, lásd kivel van dolgod. *Mosolyodom el. Nagyon jól esik most, hogy így bújsz.* - Pedig jól áll a piros. *Piszkállak még picit.* - Akkor nem találnálak meg. *Vigyorgok és adok egy puszit.* - Jöhet. *Mondom a filmre. Kérdésedre elfekszek és magamra húzlak, hogy rajtam feküdj.* - Így jobb. *Cirógatom a derekad. Csak figyelem az arcod, ahogy mosolyogsz. Az állad alá simítok és adok egy finom csókot.* - Édes vagy. *Közlöm veled és utána a fiilmet nézem én is veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.01.23, 19:05 | Üzenet # 2974 |
 Yaoista
| - Szerintem is, azért edzésben vagyok tartva.*Vigyorgok. Az biztos, hogy nem lehet okom panaszra, ahogyan neked se.* - Ez így van, de attól még egoista vagy.*Ezt azért hozzá kellett raknom.* - Köszönöm, köszönöm.*Kuncogok.* - Legalább tetszik.*Ennyi jó legyen benne.* - Az biztos.*Nevetek fel jóízűen.* - Valóban sokkal jobb.*El is helyezkedem kényelmesen. Egy darabig nézem a filmet, majd lassan elalszom. Még nem hevertem ki a tegnapot, na meg a szex is leszívott, de az i-re a pontot te magad tetted fel. Ahogyan simogatsz, a tested melegsége, egyenletes légzésed és a szívverésed álomba ringatott, de a mosoly továbbra is ott marad az arcomon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.04, 23:54 | Üzenet # 2975 |
 Yaoista
| - Az tény. *Kuncogok kicsit.* - Nem tagadom, hogy egészséges önbizalommal rendelkezem. *Azért se adok neked igazat teljesen. Elmosolyodom, ahogy elhelyezkedsz és finoman simogatlak. Éreztem, hogy lassan elalszol, gondoltam, hogy ez lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire hamar. Picit el is mosolyodom rajtad. Lehúztam a plédet a kanapétámláról és óvatosan magunkra terítettem. Igazából én is fáradt voltam, szóval lassan elaludtam én is, de egy pillanatra nem engedtelek el.*
|
|
| |