2025.07.20, Vasárnap, 18:28
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2014.06.21, 15:19 | Üzenet # 276
Yaoista
- Lehet más lenne, de elég unalmas. *Jegyzem meg halkan. Fura volt így látni téged. Hagyom, hogy átfordulj velem, majd elmosolyodom. Finoman hajadba túrok és felhúzom a fejed.* - Menjünk át az ágyba... *Cirógatom meg az arcod. Feltápászkodok és téged is felhúzlak majd hosszan megcsókollak. Majd hirtelen felkaplak és besétálok veled a hálóba. Lefektetlek az ágyra és elmosolyodom.* - Akkor mutasd mit tudsz...

MioDátum: Vasárnap, 2014.06.22, 14:36 | Üzenet # 277
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Szerinted, de szerintem nem.*Mondok csak ennyit. Amikor felhúzod a fejem rád pillantok.* - Oké.*Bólintok. Elfogadom a segítséged és a csókod is viszonozom. Amikor felkapsz és beviszel meglep, de nem tiltakozom.* - Oké.*Vigyorgok és visszamászok rád. A nyakad kezdem el csókolgatni majd lejjebb haladva a felsőtested. Egyik mellbimbódra finoman ráharapok, majd egyre lejjebb haladok, amíg el nem érek farkadig. Végignyalok nacidon keresztül farkadon.* - Milyen nagy..*Vigyorgok kajánul, majd lehúzom és végignyalok farkadon, majd a makkod kezdem el szopogatni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 15:34 | Üzenet # 278
Yaoista
- Az engem nem érdekel. *Jegyzem még meg mellékesen, hiszen igazából hidegen hagyott a véleményed, úgy is az számít én mit gondolok. Minden esetre nagyon furcsa volt, hogy ennyire készségesen vagy a partnerem, megszoktam, hogy mindig ellenkezel. Halkan sóhajtozok kényeztetésedre. Nyalásodra nyögök egyet, majd elmosolyodom.* - Mássz rám... *Jegyzem meg, de nem parancs volt, de gondoltam kiélveznéd a helyzetet.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.06.26, 16:15 | Üzenet # 279
Yaoista
*Nem mondok neked semmit, kár vitatkozni. Amikor mondod, hogy másszak rád, leveszem a maradék ruhám és megfordulok, hogy te is hozzám férj.*- Így gondoltad?*Kérdezlek és tovább szoplak, bár azért zavarba vagyok, de magam se tudom, hogy miért.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 16:52 | Üzenet # 280
Yaoista
*Ahogy megfordulsz a levetkőzésed után, elmosolyodtam.* - Igen... *Láttam, hogy zavarban vagy, amit én kiélvezte nem is kicsit. Eleinte csak combod simogatom, cirógatom, tudva mennyire érzékeny vagy rá, majd golyóid kezdem nyalogatni, végül bejáratodnál kötök ki és nyalni kezdelek. Mikor kicsit ellazultál, amennyire tudtam, a nyelvem is beléd nyomtam. Egyáltalán nem kapkodtam és egyre keményebb is lettem szopásodra.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.06.26, 17:27 | Üzenet # 281
Yaoista
*Combomra felnyögök érzékien, de tovább szoplak, majd a golyóimra jobban felnyögök, a bejáratomra meg főleg.* - Ahh mit csinálsz?*Pillantok rád, alapból bárkivel voltam ettől mindig nagyon zavarba jövök hiába imádom, nálad nem is számítottam erre.* - Ahh.... az mocskos..*Remegek meg és próbállak tovább szopni, de igen nehezen megy, annyira megleptél. biggrin *

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 18:15 | Üzenet # 282
Yaoista
- Kényeztetlek... nem tetszik? *Vigyorgok és tovább nyallak, mert akármit is mondtál volna most, tudtam, hogy élvezed.* - szerintem kis helyes rózsaszín... *Simítok rajta végig egy ujjammal, majd újra nyallak, magamban vigyorogtam, hogy annyira megzavartalak, hogy még a szopással is gondjaid vannak. Egyik kezemmel farkadra fogok és simogatni kezdem.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.06.26, 18:24 | Üzenet # 283
Yaoista
- Nem mondtam...*Persze, hogy tetszik a testem elárul.* - Ahh fogd be..*Nyögöm és próbállak tovább szopni, ami másnál megy, de nálad minden másként történik és nem tudom ez se, hogy miért.* - Ah.... elfogok menni.... hamar...*Nyögöm, majd tövig nyelem farkad és még így is jó vagyok, de igen csak nyögök és látszik, hogy testem többet akar.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.06.26, 22:23 | Üzenet # 284
Yaoista
- Ne is, mert hazudnál. *Vigyorodom el.* - És ha nem? *Kérdezek vissza és tovább kényeztetlek.* - Finom vagy. *Kuncogtam halkan, nem hittem, hogy ennyire oda leszel.* - Mit szeretnél, akkor mit csináljak? *Tolok be még egy ujjam és kicsit rászorítok farkadra, hogy ne tudj elélvezni.* - Így csak jobb lesz... *Lassan már 3 ujjal tágítottalak, de továbbra se engedlek elmenni. Én is kezdtem a határomon lenni.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.06.26, 23:03 | Üzenet # 285
Yaoista
- Csak fogd be.*Ismétlem meg magam, hiszen mást nem tudok mondani.* - Perverz.*Felelem a finomra.* - Ahh nem tudom..*Nyögöm kéjesen és ahogyan már egyre több ujjad kapom meg és a farkam is szorítod én már csak nyalogatlak és simogatlak, ennyi megy.* - Ahh engedj elmenni.... kérlek...*Pillantok rád igen csak kéjesen, most aztán tényleg nagyon feltüzeltél és vágytam rád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 21:40 | Üzenet # 286
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, olyan kis telhetetlen voltál.* - De ennek a perverznek rázod a segged. *Vigyorodom el. Tekinteted az viszont ott volt a szeren és elkuncogtam magam.* - Még nem... *Suttogom és kihúztam az ujjaim, majd újra nyalni kezdelek, hogy biztos elég nedves legyél, viszont a kezem nem vettem le a farkadról és finoma szorítottam, de csak annyira, hogy ne tudj elmenni. Közben benyúltam a fiókba, ahonnan kivettem egy műfaszt, majd lassan elkezdtem beléd tolni.* - Nagyon üres a szád szépségem. *Vigyorodom el. Azért vigyáztam, hogy ne okozzak fájdalmat.* - Hogy szorítod... *Vigyorgok és lassan mozgatni kezdem benned.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.06.29, 23:32 | Üzenet # 287
Yaoista
- Fogd be....*Morgok zavartan, a legrosszabb, hogy igazad van.* - Mocsok...*Nyögöm, majd amikor ismét csak nyalsz jobban felnyögök és nem nézzek rád, így a vibrátor váratlanul ér és ezt hangom is jelzi.* - Ahh.... te tényleg egy démon vagy...*Nyögöm most ha nem fognád a farkam tuti hogy elmentem volna.* - Ne beszélj már...*Morgok édesen, majd ismét szopni kezdelek, amennyire tudlak, hátha elmész, akkor én is elmehetek.* - Devan..... a farkam.... már fáj..*Nyögöm, de egyben tényleg élvezem is, ami igen kiakasztó, hogy tetszik amit egy ilyen pokolfajzat csinál velem, mint te. biggrin *

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.02, 21:20 | Üzenet # 288
Yaoista
- Nem fogom. *Közlöm veled vigyorogva.* - Élvezed, szóval szerintem egy angyal. *Jegyzem meg egy ördögi mosollyal. MErt hát azt senki nem mondta, hogy nem vagyok bukott.* - Már annyira el szeretnél menni? *Kuncogok, majd elengedem farkad és hagylak elmenni. Minden élvezeted a hasamon köt ki.* - Milyen sok, pedig csak most kezdtük. *Kuncogok és kihúzom belőled a műfaszt és újra nyalogatlak.* - Én még nem mentem el kicsike. *Jegyzem meg sunyin és közben tovább izgatlak.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.07.03, 14:22 | Üzenet # 289
Yaoista
- Mocsok..*Morgok édesen.* - Chh... maximum bukott angyal.*Nevetek fel picit.* - Igen... nagyon...*Mondom, majd amikor elengedsz rögtön elmegyek de igen zavarba vagyok a helyzettől na meg attól is mert így rád élvezek. Sose voltam még ilyen zavarba, ilyen helyzetbe és nem tudtam, hogy nálad miért van ez. Talán azért, mert fenyegetés miatt vagyok veled de most mégis élvezem a helyzetet nem tudom.* - Fogd már be.*Ismétlem magamat. Felnyögök, ahogyan kihúzod vibrit és tovább nyalsz. Nem mondok semmit csak lemászok rólad és megfordulva szoplak így jobban megy, de lihegek közbe.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.07.14, 22:44 | Üzenet # 290
Yaoista
*Elvigyorodtam, ahogy inkább lemásztál rólam és úgy szoptál. Finoman a hajadba túrtam, de nem kényszerítettelek semmire.* - Ügyes vagy... *Lihegem halkan és néha megrándul a csípőm, de nem direkt, csak jól esett, amit csinálsz.* - Mindjárt elmegyek... *Szólok neked és pár pillanat múlva elélvezek.* - Nem hittem, hogy ilyen kis készséges leszel. *Mondom és megcsókollak újra, közben az ölembe húzlak szemből. Kicsit megemellek és a farkamba ültetlek, de egyáltalán nem vagyok durva.* - Nem fáj? *Kérdezem és nem is mozdulok meg, pedig most aztán rendesen előkészítettelek.*

MioDátum: Kedd, 2014.07.15, 13:12 | Üzenet # 291
Yaoista
*Ügyes csak elmosolyodom, de nem mondok semmit. Nem zavar, hogy mozgatod a csípőd, majd amikor mondod, hogy elmész mindjárt kedves, hogy figyelmeztetsz, de nem húzom el a fejem és amikor elmész, lenyelem a magvad.* - Jófiú voltál így én is az vagyok.*Mosolygok és a csókod viszonozom és úgy mozdulok, ahogyan te akarod, majd amikor a farkadba ültetsz hangosan felnyögök.* - Nem...*Mosolyodom el, de nagyon édesen.* - Nagyon jó...*Megcsókolva mozogni kezdek, azért jobban élvezem, mint a vibrit, meg hát nagyon figyelmes vagy.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.16, 12:21 | Üzenet # 292
Yaoista
- Ó értem, én mindig jó fiú vagyok, csak nem értékeled. *Vigyorodom el kicsit.Nyögésed nagyon tetszett, amin meg is lepődtem, én általában csak használom a kis játékaim. Ahogy mondod, hogy nem fáj, a mosolyod majdnem, már majdnem megérintett, de azért még nem. biggrin * - Akkor jó... *Viszonozom csókod és simogatni kezdem a hátad, majd én is mozogni kezdek. Egyik kezemmel combod kezdem simizni a legérzékenyebb terülteteken.*

MioDátum: Péntek, 2014.07.18, 13:18 | Üzenet # 293
Yaoista
- Ezt én is mondatnám.*Vigyorgok. Ahogyan te is mozogni kezdesz jobban felnyögök a combom pedig tetézi.* - Ezt nagyon megjegyezted.*Suttogom az ajkaid közé, majd a nyakad kezdem el csókolni.* - Hagyhatok nyomokat?*Lehelem füledbe igen kéjesen és bele is nyalok.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.07.30, 09:16 | Üzenet # 294
Yaoista
- Téves... mikor voltál te jó fiú? *Kérdezem és azért büszke voltam magamra, hogy jobban nyögsz tőlem.* - Mint sok minden mást. *Vigyorodom el és nyakamra néha sóhajtok egy apróbbat.* - Ha tudsz... *Kuncogom el magam és ledöntelek magamról, de nagyon óvatosan. Felemelkedtem és végigsimítok mellkasodon és hasadon. Megragadva combjaid kicsit erőteljesebben kezdtem benned mozogni, de még most se durvultam.* - Egész szép látványt nyújtasz. *Tőlem ez már nagy bók volt. Kicsit feljebb toltam lábaid, hogy mélyebbre jussak benned.* - Egyre nedvesebb vagy... *A hasam szépen lefolyt az élvezeted közbe.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.07.31, 11:24 | Üzenet # 295
Yaoista
- Hmm többször, mint te.*Vigyorgok.* - Mint például?*Kérdezzem kíváncsian, hátha válaszolsz most. Már akarnám kérdezni, hogy miért ne tudnék, amikor fordítasz a helyzeten, ami ellen nem tiltakozok. Ahogyan erőteljesebben kezdesz mozogni még jobban felnyögök.* - Ahhh kösz..*Mosolyodom el tudom én is, hogy ez nálad nagy szó. A beszólásodra csak kicsit elfordítom zavartan a tekintetem, majd visszapillantok rád és lehúzlak egy igen csak forró csókra.* - Nagyon jó vagy.... Prof...*Lehelem az ajkaid közé ezzel is tüzelve téged, na meg eddig sose hívtalak még így.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.03, 23:04 | Üzenet # 296
Yaoista
- Kétlem. *Vigyorgok én is.* - Azaz én titkom marad. *Mondom sejtelmesen, mert nem akarom, hogy tudd, mennyi mindent tudok is rólad. Szinte betéve tudom az aktád, ami a suliban van. Hangodra jobban vigyorgok, azért ahhoz képest hogy "kényszerítelek" meglehetősen élvezed a helyzetet.* - Hogy szívsz magadba... *Folytatom a szöveget, de akkor te lekapsz, ami ellen semmi kifogásom sincs.* - Végre elismered. *Azért keményebb lettem benned az elnevezésre, mert ez tényleg izgató volt.* - Egyszer még megduglak az irodámba. *Vigyorgok és teljesen beléd csúszva gyönyörpontodra koncentrálva mozgok tovább.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.03, 23:15 | Üzenet # 297
Yaoista
- Ismét mást gondolunk.*Vigyorgok.* - Tudtam, hogy ezt mondod.*Sóhajtok fel egy picit, de próbálkozni szabad.* - Ahh fogd be.*Nyögöm zavartan.* - Egész hamar elismertem.*Kuncogok.* - Még keményebb lettél..*Harapok az ajkaidra.* - Perverz..*Nyögök fel hangosabban, de tény izgatott a helyzet nem is kicsit és tudom, hogy meg is fogod tenni.* - Gondolom nem én leszek az első.*Jegyzem meg és erősebben a farkadra szorítok.* - Nem unod.... hogy csak egy segget dugsz??*Kérdezlek hirtelen, bár kitudja mit csinálsz hanem együtt vagyunk.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.08.04, 00:04 | Üzenet # 298
Yaoista
- Akkor nem okoztam csalódást. *Kuncogtam.* - Úgy se fogom. *Közlöm veled.* - Mert izgató vagy. *Közlöm veled, hiszen azt be kell ismerni, hogy szűk volt a segged.* - Élvezed, nem? *Vigyorgok és közben nyakadba csókolok.* - Ha azt mondanám, te lennél? *Kérdezek vissza, hiszen amúgy az irodám szent hely és tényleg nem szexeltem még ott senkivel. Szorításodra nyögtem egyet halkan.* - Ki mondta, hogy csak téged duglak? *Kérdezek vissza, bár való igaz, most nincs másik partnerem, de nem is jelenti azt, hogy nem is lesz. Csak játszok veled, amíg kedvem van.*

MioDátum: Hétfő, 2014.08.04, 00:17 | Üzenet # 299
Yaoista
- Nem és tudom.*Sóhajtok fel picit.* - Hmm egyre több bókot kapok tőled.*Vigyorgok és jól esik, de próbálom nem kimutatni.* - Élvezem.... most igen.*Ismerem el ismét, de nem jelenti azt, hogy a következőt is fogom.* - Én? Meglepnél, de ahhoz értesz.*Vigyorodom el és most még jobban elkezd izgatni a helyet, de magam se tudom, hogy miért.* - Ahh jogos... biztos nem bírnád. Azzal vagy akivel akarsz és én is.*Teszem hozzá persze én nem tervezem, hogy mással is sexelek, mert így is minden időm elveszed.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.08.05, 23:01 | Üzenet # 300
Yaoista
- Ne szokd meg. *Tudtam, hogy jól esik, nem voltam bolond. Kicsit nagyobbat löktem rajtad arra, hogy elismered, mennyire élvezed a szexet.* - Megmondtam, eddig diákommal nem szűrtem össze a levet. *Suttogom a füledbe.* - Én azzal vagyok, akivel akarok. De te csak velem. *Közlöm veled és nem engedtem, hogy válaszolj, csak lesmároltalak és igyekeztelek a felhők fölé repíteni, hogy semmi mást se érezz rajtam kívül.*

Keresés: