Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.02.09, 22:28 | Üzenet # 2976 |
 Yaoista
| - Ez rád egy nagyon enyhe kifejezés.*Nevetek fel, én se adok neked igazat. Nagyon jót alszom veled, mint mindig. Amikor felébredve meglátom hogy te is aludtál és el se engedtél, ismét elmosolyodom.* - Démonom..*Suttogom lágy hangon és finoman cirógatni kezdem az arcodat.* - Szia..*Köszönök neked, amikor kinyitod a szemedet és a simogatásod nem hagyom abba.* - Neked is tetszett a film?*Nevetek fel.* - Gondoltam arra hogy elkezdem a szobát, de semmi kedvem nem volt téged itt hagyni.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.11, 14:52 | Üzenet # 2977 |
 Yaoista
| *Ahogy cirógatni kezdesz, lassan ébredezem.* - Szia... *Mosolyodom el egy kicsit.* - Egész jó volt, csak hangosan horkolt. *Vigyorgok.* - Ráérsz. *Simogatom a hátad.* - Itt kényelmesebb, nem? *Simítok a popsidra és megmarkolom.* - Nem sietünk. *Nem voltam rád jó hatással az biztos.* - Egyébként nem vagy éhes? *Én kezdtem az lenni.* - Én ennék és kivételesen nem téged. *Harapom meg a fülcimpád.* - Utána megcsinálunk mindent. *Simítok végig a hajadon is.* - Mennyi hely kell majd a ruháidnak? *Kérdezlek kíváncsian.* - Az ágyamban már elférsz. *Vigyorgok. Igazából nem is nagyon aludtál máshol sosem, mint az ágyam. Az incidenst leszámítva, mindig velem voltál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.11, 17:31 | Üzenet # 2978 |
 Yaoista
| - Chh biztos hogy saját magadat hallottad.*Csaplak meg finoman.* - Oké és sokkal de sokkal finomabb.*Nyögök fel picit, még mindig nagyon érzékeny a testem.* - Nm bizony.*Értek egyet.* - Tudnék enni.*Bólintok.* - Ez csoda.*Nevetek fel és a harapásodra ismét kicsit felnyögök.* - Kivételesen talán én is kibírom, hogy nem engem falsz fel.*Csókollak meg.* - Rendben van.*Bólintok.* - Igazából nincs olyan sok ruhám, szóval sok hely nem kell. Nagyon nem szeretek vásárolni, szóval csak akkor veszek ha kell.*Felelem.* - Ott bizony el..*Mosolyodom el lágyabban.* - Mit szeretnél enni?*Kérdezlek és a simogatásod egy percre se hagyom abba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.02.12, 00:21 | Üzenet # 2979 |
 Yaoista
| - Persze, kismalac. *Kuncogok halkan.* - Én is így gondoltam. *Mosolyodom el.* - Sejtettem. *Általában tudtál azért enni.* - Már nagyon sokat falatoztam belőled. *Mosolyodom el és persze csókod kicsit elnyújtom.* - Rendben. *Cirógatlak finoman.* - Igen. *Kuncogok halkan.* - Valami finoman, de rendelhetnénk is valamit. *Teszem hozzá.* - Elég fáradt vagy, nem? Akkor még kicsit pihenhetnénk, amíg megjön. *Nem akartalak túlterhelni, ami már amúgy is megtörtént valószínűleg.* - Asami már le fogja szedni a fejem, hogy miért nem mész dolgozni. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.02.12, 01:30 | Üzenet # 2980 |
 Yaoista
| - Az tény, hogy enni nem tudok, de a horkolás az nem igaz.*Közlöm veled.* - Nem hittem hogy ilyet fogok tőled hallani.*Kuncogok.* - Azért igen és őszintén most nem bánnám, ha rendelnénk.*Pedig tudod hogy ilyet ritkán mondok.* - Mit szólnál ha hamburgert ennék? És jöhet mellé persze krumpli meg mondjuk fánk.*Tényleg szeretek enni.* - Szerintem az enyémet is.*Nevetek fel.* - Most már tényleg vissza fogok menni, bár nem mintha Asami a pénz kiesést megérezné. Most őszintén neki ez csak hobbi nem? El se tudom képzelni, hogy mennyi pénze lehet. Tuti, hogy a bőre alatt is az van.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.03.05, 22:14 | Üzenet # 2981 |
 Yaoista
| - Na jó... *Mosolyodom el.* - Aranyosan szuszogsz csak. *Puszilom meg a fejed.* - Őszintén, nem is kéne nagyon megerőltetnem magam, hogy folytassam, de valaki már nagyon nyafka lesz, ha holnap se tud semmit csinálni, mert fáj a popsija. *Kuncogok halkan és megsimogatom a feneked.* - Rendben, akkor rendelünk. *Ezt meg is beszéltük. A felsoroláson elnevettem magam.* - Tudok egy jó hamburgerest. *Veszem elő a telefonom.* - És milyet szeretnél? *Mutatom a felhozatalt.* - A tiédet nem, az túl szép hozzá. *Puszilom meg a fejed.* - Hm, hát nem ezen fog múlni a megélhetése. *Értek veled egyet.* - Nem hobbi, inkább... a gyerek? *Nevetek fel.* - Azért csinálja, mert imádja az egészet. Persze nagyon sikeres is benne. Mióta nyitva van, amennyire én tudom, egy mínuszos hónapja sem volt, pedig tudod, hogy nem spórol. *Sem az alkalmazottakon, sem semmin.* - Jó pár hely bezárni kényszerült miatta. Ebből voltak balhék, de azt is megoldotta. *Nem akartam elmondani, hogy van egy kis maffia segítség is.* - Egyébként nem állsz messze a valóságtól. *Nevetek fel.* - De tudod az a pénz nem a szüleitől van. *Mosolyodom el.* - Minden centet, amit megkeres, befekteti. Ha nem a klubba, akkor másba. Nem henceg vele, de ügyes bróker. Nekem is intézett jó pár befektetést, és most is, ha nagyobb bevételem van, amit érdemes beleforgatni valamibe, akkor általában rá bízom.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.03.17, 22:05 | Üzenet # 2982 |
 Yaoista
| - Megbeszélve.*Nevetek fel.* - Különben senki nem panaszkodott arra, hogy horkolnék kivéve ha beteg vagyok, de akkor ki nem.*Jegyzem meg.* - Mondjuk téged se hallottalak még horkolni.*Jut eszembe.* - Nem szoktam nyafogni.*Még ha csak cukkolsz is ezzel, azért unalmas tud lenni. Fordított esetben kíváncsi lennék, hogy te hogyan viselnéd.* - Nem tudom.*Nézem a felhozatatl.* - Innét biztos hogy többször kell rendelni.*Nagyon sok tetszik, ami ugye nem meglepő.* - Legyen ez.*Mondom el mit is szeretnék.* - Köszi.*Mosolyodom el édesen.* - Na meg ugye az nem tenne jót az üzletnek.*Nevetek fel.* - Ez tetszik és most hogy mondod tényleg úgy beszél róla.*Ami igazából egy jó dolog.* - Az biztos.*Sikerét senki nem veheti el.* - Ez is egy olyan dolog, amiről jobb ha nem tudok, igaz?*Kérdezlek.* - Tudod én úgy vagyok vele, hogy Asami bármit is tesz, azt alaposan végig gondolja. Azt meg gondolom megszokta, hogy irigyei vannak.*De abban is biztos vagyok hogy sose érdekelte, sőt élvezni is szokta.* - Erre nem is gondoltam.*Célzok a szüleire.* - Az szép, bár annyira nem lep meg. Már hallottam tőle, hogy jobb több lábon állni. Valóan ezzel nem hencegett, bár az anyagiakra sose szokott vagyis én nem hallottam.*Az más hogy amúgy szokott.* - Ez nagy dolog hogy ennyire bízol benne.*Elég nagy dolog.* - Tudod most még jobban felnézek Asamira.*Ezt most nem azért mondom, hogy féltékeny legyél.* - És vannak még tervei?*Kérdezlek kíváncsian.* - Úgy érzem tőle is érdemes tanulni, bár te vagy az első.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.03.20, 20:28 | Üzenet # 2983 |
 Yaoista
| - Szeretnéd, hogy panaszkodjak? *Húzom fel a szemöldököm. Bármikor megteszem.* - Nem szoktam. Ha mégis, akkor annyira kimerült vagyok, hogy semmire nem kelek fel. *Ismerem be.* - Csak piszkállak, mert aranyos, ahogy ilyenkor felhúzod az orrod. *Kuncogok halkan.* - Jó minden kajájuk. *Értek egyet.* - Rendben. *Minden belepakolok a kosárba és választok magamnak is.* - Nincs mit. *Puszillak meg és meg is rendelem.* - Fél órát ír. Kibírod? *Simogatom meg a hasad.* - Az is igaz. *Értek egyet.* - Ugye? Teljesen. Apuci kicsi gyermeke. *Kuncogok halkan.* - Fogalmazzunk úgy, hogy megteszi a szükséges lépéseket azért, hogy védelmet élvezzetek még akkor is, ha csak az utcán sétáltok. Itthon pedig én vigyázok rád. Senki nem bánthat. *Cirógatom meg az arcod.* - Jól gondolod. *Értek egyet.* - Igen. *Bólintok is egy aprót.* - Nem úgy, hahaha gazdag vagyok, de azért néha villant egy órát vagy egy láncot. *Nevettem el magam.* - Figyeld meg, ha új órája van, mindig élére fel van hajtva az ingének az ujja. *Kuncogok tovább.* - Vagy ha a kedvence van rajta. *Teszem hozzá.* - Asamira és Leightonra bármit rá mernék bízni. Tudod Aaeron, ha nem Asami lenne a főnököd, már rég rávettelek volna, hogy kilépj. *Ismersz, valahogy összehoztam volna. Nagy dolog volt, hogy téged is rájuk mertelek bízni.* - Ezt hallaná, elolvadna. *Mosolyodom el és adok egy apró csókot.* - Végtelen mennyiségű. *Nem is volt kérdés.* - Lehet tőle, de igen... én legyek az első. *Közlöm veled kissé gyerekesen és szinte birtoklóan viszonozom a csókod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.03.21, 22:58 | Üzenet # 2984 |
 Yaoista
| - Nos ha viccesen teszed, akkor miért is ne.*Kuncogok.* - Különben meg nem igen lenne okod panaszra. Lássuk be azért jó dolog van mellettem.*Egyre magabiztosabban ki tudom jelenti még ha egy kis zavar még mindig érződik a hangomba.* - Azt kell hogy mondjam jó parti vagyok.*Melletted az önbizalmam is nőtt, bár még azért van hova alakulnia, hiszen azzal se vagyok még mindig tisztában, hogy a puszta jelenlétemmel milyen hatást váltok ki.* - Mert folyton csak piszkálsz és ez még sokszor nem esik le.*Sóhajtok fel.* - De majd idővel bele jövök jobban bár teljes mértékben sosem.*Kuncogom el magam én is.* - Talán ki.*Simítok én is a pocimra.* - Ahogyan mi is?*Kérdezlek nevetve.* - Ezt nem is gondoltam volna vagyis pontosítva hogy a klubbon kívül is védelemre van szükségünk.*Pedig nekem ezzel pont tisztában kéne lennem.* - Igen tudom.*Simítom az pofim a kezedbe.* - Te jelented számomra a legnagyobb veszélyt.*Csókollak meg.* - Most hogy mondod, tényleg.*Nevetek fel.* - Egyik kedvenc órája meg is van és valóban így tesz. Szerintem más annyiért kocsit vesz. Mellette koldusnak érzem magam.*Mulatozom.* - És rám?*Kérdezlek kíváncsian. Persze köztünk teljesen más a kapcsolat és nem is ismerjük egymást olyan régen, de attól még érdekelt, hogyan is vélekedsz.* - Zavar hogy ott dolgozom?*Kérdezlek komolyabban.* - Mondjuk most olyan mintha nem is dolgoznék.*Hiszen mióta beléptél a klubba és ez által az életembe, azóta nem is voltam. Fordított helyzetben engem zavarna akkor is ha nem lenne semmi testiség. Igazából nem hiányzott a munka, persze a társaság igen na meg nagyon jól keresek vele és bár mondod, hogy nem kell dolgoznom, de én akarok.* - Még nagyobb lenne az egoja szóval megtartom magamnak.*Vigyorgok.* - Attól hogy elolvadna, ha téged hallana.*Biztos vagyok benne hogy neki ezeket nem is mondod.* - Tudsz valami konkrétat is?*Azt is megértem, ha nem mondod el. A kijelentésed meg se lep és kicsit bele is kuncogok a csókodba.* - Te leszel és vagyis az első.*Mondom a csók után.* - Amire nekem szükségem van tudás azt tőled kapom meg és bár kell azért az üzlethez is érteni, de azt is meg tudom tőled na meg minden mást is.*Vigyorodom el huncutul és meg is csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.03.26, 22:02 | Üzenet # 2985 |
 Yaoista
| - Hogy megnőtt a kiscica szája. *Mosolyodom el. Nem gondoltam, hogy ezt így ki fogod jelenteni, kellemes meglepetés volt.* - És még egoista is leszel a végén. *Vigyorgok és adok egy csókot.* - Sosem fogsz. *Adok egy apró csókot.* - Igen, ti is. *Kuncogok mellé.* - Nem tűnt fel, hogy nálatok még sosem volt olyan, hogy elkaptak valakit megverni? *Húzom fel a szemöldököm.* - Tény, Asami klubja jó környéken van, de ettől függetlenül nem árt óvatosan lenni. *Teszem hozzá.* - Tudtam, hogy kis naiv vagy, de azt, hogy ennyire. *Csóválom meg a fejem.* - Én dolgoztam olyan klubban, bár nem sokáig, ahol megvágták az egyik srác arcát. *Mondom komolyan.* - Nem volt rossz hírnevű és az is igaz, hogy tett érte a srác... de megtörtént. Ezért vigyáz rátok. *Simítom félre a hajad.* - Az biztos. *Markolom meg a feneked csókod közben.* - Kocsit...? Kérlek. Házat. *Nevettem el magam.* - Ezért tartalak el. *Vigyorgok a koldusra, mert persze csak piszkálódtam most.* - Rád? *Lepődök meg a kérdéseden. Kicsit elgondolkoztam, hogy hogyan fogalmazzam meg.* - Feléd másfajta bizalommal vagyok, mint feléjük. *Mondom végül.* - Te még kisördög vagy. *Mondom kicsit lágyabban és homlokom csókollak.* - Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé... csak azt, hogy máshogy. *Tényleg így volt. Következő kérdésedre kicsit elmosolyodom.* - Ha nem bíznék benned, akkor zavarna. *Mondom komolyan és megfogva az állad megcsókollak.* - De első kézből tapasztalhattam, hogy milyen makacs vagy... Emellett Asamira rá merlek bízni. *Ami sokat elmondott. Nem attól tartottam, hogy te adod be a derekad, hanem hogy erőszakoskodnak veled.* - Nem tudom, hogy lehet-e még növelni. *Mosolyodom el.* - Asamival az egyetemen kicsit vetélytársak voltunk eleinte. Pontosan tudja, hogy mennyire tisztelem, ahogy ő is tudja, hogy én tisztában vagyok vele. *Mesélem neked.* - Eleinte se veled, se nélküled kapcsolatunk volt, majd a véletlen úgy hozta, hogy megismertük Leightont, aki remek villámhárító volt közöttünk. *Nevettem el magam.* - Mikor megunta ezt a szerepet, úgy letolt minket, hogy pislogni se mertünk. *Kuncogok tovább.* - Kiderült, hogy egymás háta mögött tudtuk a másikat dicsérni, de azért martuk egymást szemtől-szembe. Persze azóta felnőttünk, a civakodások megmaradtak, de már egyikőnk se veszi komolyan. *Mosolyodom el.* - A bővítésről tudok jelenleg én is. Később szeretne több klubbot is, de még nem döntötte el, hogyan oldja meg azt, hogy osztódjon. *Nevettem el magam.* - Helyes. *Cirógatom meg a fejed.* - Minden mást, mi? *Vigyorgok és a popsidra csapok, majd viszonozom a csókod.* - Mondhatom, hogy gyorsan fejlődsz. *Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.03.30, 20:30 | Üzenet # 2986 |
 Yaoista
| - Bizony, fejlődik ez a kiscica.*Nevetek fel.* - Attól még messze vagyok, de tény hogy melletted azért nőtt az egom és van egy olyan sejtésem, hogy még fog.*Közlöm a csók után.* - Na jó ez igaz, de ez nem is baj.*Mosolyodom el és én is adok egy csókot.* - Igazából meg se fordult a fejembe, hogy ilyen előfordujon.*Így nem is gondoltam bele.* - Most hogy mondod jogos.*Értek egyet.* - És ez baj? Én csak nem értem, hogy miért kell valakit a külseje miatt meg úgy alapból bántani.*Pedig aztán nem egyszer tapasztaltam már a saját bőrömön bár igaz hogy legutóbb az miattad volt, hiszen előtte nem volt semmi azzal a barommal.* - Azért az durva.*Remegek meg.* - Gondolom a viselkedése volt kifogásolható, de ilyet akkor se érdemelte volna.*Ahogyan senki más se.* - Basszus sokkal jobb volt amíg ezeket nem tudtam.*Sóhajtok fel.* - Most azért kicsit kattogni fogok ezen.*Még ha tényleg tudom is, hogy nincs mitől félnem.* - Én kérek elnézést.*Nevetek fel.* - Pontosan, hogy aztán majd én tartsalak el téged.*Imádom hozzá rakni és persze nem veszem magamra, hiszen ezek a puszta tények. Mondjuk majd úgyis próbálkozni fogok, hogy hagyj szálljak bele a rezsibe.* - Igen, rám.*Bólintok.* - Értem..*Mosolyodom el édesen és kicsit zavarba is jövök.* - Miért ha nem leszek kisördög, akkor mi leszek?*Kérdezlek és a homlok puszidra mint mindig zavartan elmosolyodom.* - Ez benne a legjobb, hogy máshogy..*Hiszen én olyan szerepet töltök be az életedben, mint senki más.* - Ennek örülök, de féltékeny nem vagy?*Kérdezlek a csók után. Igazából engem ez érdekelt.* - Ohh bizony és ez nálad ez csak fokozodott még magamat is megleptem.*Kuncogok, bár veled kapcsolatban ez teljesen normális.* - Ez így van.*Igaz ugye most kissé bennem lesznek a dolgok, de tisztában vagyok vele, hogy biztonságban vagyok.* - Na látod ez egy jó kérdés. Komolyan ő még nálad is egoistább, pedig azért te is magasra tetted a lécet.*Pimaszkodom, de egyben komolyan is gondolom.* - Szerintem az nem kicsit volt, na meg mondtad hogy munkába is valamilyen szinten azok voltatok. Vagy másként voltatok?*Kérdezlek.* - Meg se leptek.*Nevetek fel.* - Őt hogy ismertétek meg?*Olyan jól esik hogy egyre több dolgot elmesélsz nekem.* - A biztos hogy Leightont se kell félteni.*Hiszen én is tapasztaltam, amikor neked ment.* - Így pont jól kiegészítettek egymást.*Örülök, hogy ilyen jó barátaid vannak.* - Ez így van rendjén, bár szerintem hármotok közül Leighton az aki a leginkább felnőtt.*Vigyorodom el.* - Ohh szóval nem plusz egyet hanem még többet, talán egy egész láncot akar? Komolyan ez annyira rávall, bár az is igaz, hogy ő szeret mindent irányítani, szóval én se tudom hogyan fogja megoldani.*De biztos vagyok benne hogy addig fog menni, amíg meg nem találja a tökéletes megoldást.* - Mondjuk veszélyes lenne, ha több lenne belőle.*Nevetek fel.* - Igen igen.*Vigyorgok az ajkaid közé.* - Köszönöm szépen.*Azért ez tőled igen csak szép bók.* - Különben tudod, hogy kerültem Asamihoz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.04.14, 20:42 | Üzenet # 2987 |
 Yaoista
| - Szerintem is fog. *Igazából még ha nem is látványosan, de teszek érte, hogy nőjön az egód.* - Pedig elég gyakori. *Egyáltalán nem ritka.* - Nem, egyáltalán nem baj. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Itt sem arról szól, hogy a külseje miatt bántanának valakit... de a pénz sok mindenkit meg tud változtatni. *Ez viszont nem meglepő.* - Ha jól tudom, ellopott egy vendéget és a másik host emiatt sokat veszített... vagy valami ilyesmi sztori volt. *Nem emlékeztem pontosan.* - Ne haragudj. *Puszilom meg a fejedet.* - Nincs rá okod. Mondtam... védve vagytok teljesen. *Csókollak meg finoman.* - Igen. *Tetszik, hogy ezt ennyire megjegyezted. Egész édes volt, ahogy zavarba jöttél.* - Maga a sátán. *Kuncogok halkan.* - Nehéz elmagyarázni. *Elmélkedem kicsit.* - Nyilván igen... de egy másik oldalról tudom, hogy úgy sem hagysz semmit és ez munka. Mondjuk úgy, hogy van olyan, akire jobban, mint a vendégeidre. * - Ó, úgy gondolod? *Húzom fel a szemöldököm az egoista dologra.* - Bármit mondtam, igaz, nem? *Kérdezlek és közben persze cirógatlak.* - Igen, ott is. *Hiszen két szexi pasi, de mégis más típusba tartozva... csak is riválisok lehettünk.* - Ezer éves történt. Volt egy óra, amit mindhárman felvettünk. Ugye én az építészetin voltam akkor már az élen, Leighton az orvosin, Asami pedig a gazdaságin. Asamival akkora már ismertük egymást annyira, hogy néha szóváltásba kerültünk vagy éppen szivattuk a másikat. Kaptunk egy fél éves projektfeladatot, ahol 3 fős csapatokban kellett dolgozni és mindenkinek más szakról kellett lennie, ameddig a számok engedték. Mivel mi ketten az élen voltunk, nem akartunk kicseszni magunkkal, így megbeszéltük, hogy együtt csináljuk és keresünk egy harmadikat. Leighton ezt megelőzte, leült mellénk és közölte, hogy ő lesz a harmadik, ha tetszik, ha nem, de nem hagyja, hogy valami idióta lehúzza az átlagát. Mi erre persze csak pislogtunk, elröhögtük magunkat és beleegyeztünk. A nevét már a kiírásokon láttuk és hallottunk is róla. *Teszem hozzá.* - Jól sikerült persze a projekt és megünnepelve beültünk iszogatni. Valahogy a fél év alatt összekovácsolódtunk és jóban lettünk, főleg Leighton közbenjárásával. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Nem, egy kicsit sem. *Nevettem el magam.* - Csak attól a baromtól... *Morgom halkan.* - Igen, szerintem is. *Értek veled egyet.* - Az a helyzet, hogy ezzel nem tudok vitatkozni. *Kuncogok halkan.* - Ő a józan eszünk. *Mosolyodom el.* - Még ő sem biztos benne, de játszik a gondolattal. *Bólintok is mellé.* - Pontosan. *Értek veled egyet, nekem se volt még ötletem, hogy fogja megoldani.* - Hát, ha több lenne belőle, a kis barátod jól megszívná. *Jegyzem meg, majd elnevettem magam.* - Ha tehetné, önmagával járna. *Vigyorgok.* - Nem, sosem beszéltünk róla. *Vártam, hogy elmond.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.04.15, 19:55 | Üzenet # 2988 |
 Yaoista
| - Szeretem, amikor igazat adsz nekem.*Vigyorgok.* - Nem szokom hozzá.*Teszem hozzá mielőtt még mondanád.* - Akkor jó.*Bár ha baj lenne, akkor se tudnék és nem is akarnék csinálni, hiszen ez vagyok én.* - Ohh értem.*Bólintok.* - Szerintem nekem sose lesz annyi pénzem, hogy megváltozzak, de egyetértek azzal amit mondasz. Téged mennyire változtatott meg, már ha megváltoztatott.*Teszem hozzá.* - Az biztos hogy mindig egy démon voltál.*Nevetek fel.* - Mondjuk ez tényleg nem szép dolog, de attól még nem normális amit tett.*Ráz ki a hideg.* - Dehogy haragszom.*Mosolyodom el.* - Igen, tudom.*Suttogom az ajkaid közé és hosszasan viszonzom a csókodat.* - Azt kell hogy mondjam ez tetszik.*Nevetek fel.* - Annál szebb bók.*Nevetek tovább.* - Ez így van és ha hagytam is volna, most már akkor se hagynám.*Teszem hozzá.* - Ezt még így sose mondtad ki.*De ennél nem is mondok többet, már ez is nagy előrelépés nálad, hogy ezt így kimondod.* - Igen így, miért te nem?*Kérdezlek kíváncsan.* - Mire gondolsz?*Hirtelen nem értelek. Ismét figyelmesen hallgatlak és nem szólok közbe csak ha éppen olyan van akkor kicsit nevetek, ahogyan elképzelem a jelenetet.* - Tudom kicsim.*Simítok az arcodra, de most ebbe jobban nem akarok belemenni.* - És most is egyetértesz velem, ez valami csoda nap.*Nevetek fel jóízűen.* - Valóban így van, ahogyan Gray és köztem pedig én.*Mondjuk veled kapcsolatban, ezzel most nem értene egyet.* - És akkor te fogsz neki segíteni? Ennél klubnál ki vetted a részed vagy ezt már így egyben vette?*Jut eszembe.* - Még így sincsen könnye dolga.*Értek egyet.* - Ez jó és még igaz is.*Vigyorgok én is.* - Szerintem annyira nem fog meglepni a történet.*Kuncogok. Mielőtt belekezdenék a fejemet az öledbe hajtom és megfogva az egyik karod magamhoz ölelve cirógatni kezdem.* - Éppen egy kávézóban ültem és telefonon beszéltem az egyik haverommal, hogy kéne egy meló és mire letettem addigra már ott ült Asami vele szemben. Bemutatkozott és odaadta a névjegyét. Elmondta, hogy új hostokat keress és biztos benne hogy én a legjobbak között lennék. Az volt az első hogy kinevetett, hogy milyen arcot vágok.*Amit meg is értek.* - Nem is mondott semmi mást csak hogy várni fog és ezzel ott is hagyott. Nem is tudom meddig ülhettem ott döbbent fejjel.*Kuncogom el magam.* - Utána is néztem a helynek és pár órával később már ott is voltam. Asamit meg se leptem, hiszen ő biztos volt hogy elfogok menni. Mindent elmondott és körbevezetett. Látta rajtam, hogy azért bizonytalan vagyok és félek is, de megnyugtatott mindennel kapcsolatban. Ugye a legnagyobb félelmem az volt, hogy ez testiséggel jár, de ugye nincs így. Mondta hogy próbáljam ki és ha nem megy, akkor elköszönünk egymástól, de persze akkor is mondta, hogy neki lesz igaza. Ami ugye így is történt.*Mosolyodom el.* - Sokat segített, ahogyan mindenki más is.*Nem hiába működik olyan jól a klub.* - Ja és persze azt is mondta hogy vacilált hogy felszedjen vagy inkább alkalmazzon.*Nevetek fel. Ezt ugye már megbeszéltük, hogy simán meg lettem volna neki.* - Basszus olyan sokszor égett fejem.*Emlékszem vissza.* - Ez a mi történetünk.*Húzlak le egy csókra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.04.23, 21:18 | Üzenet # 2989 |
 Yaoista
| *Picit elmosolyodtam, ahogy már közölted is, hogy nem szoksz hozzá.* - Helyes. *Puszillak meg.* - Te nem fogsz. Eleve nem vagy olyan. *Ami nagyon jó dolog volt.* - Őszintén, nem hiszem, hogy sokban. *Elmélkedem.* - Mármint, ugye nekem a szüleim is elég tehetősek, szóval nagy változás nem volt. Nyilván más, mikor már a sajátod költöd, de nem lettem a pénzem miatt se szemetebb, se kedvesebb. *Ugyanígy voltam.* - Igazából erről a szüleimet kéne megkérdezned. *Állapítom meg. Elmosolyodom picit, ahogy azt mondod, ezt sose mondtam ki.* - De azért elég egyértelmű volt, nem? *Simítok félre egy tincset az arcodból.* - Lucast meg tudnám ölni. *Közlöm veled.* - Az egómra. Mindent, amit kijelentettem, igaz, nem? Nem túloztam. *Legalábbis szerintem. Én se akartam jobban belemenni most Leighton kapcsolatába, így hagytam is.* - Jelöld be, nem sok ilyen lesz. *Mosolyodom el kicsit.* - Valahogy úgy. *Értek egyet.* - Az utolsó ajtógombig a közös munkák. Előtte egy jó struktúrájú raktárépület volt. Eljártunk klubbokba, összeszedtük, hogy mi lenne jó, Asami lefektette az igényeket és pedig megterveztem. Végig együtt dolgoztunk rajta. *Szerettem vele dolgozni.* - Egyébként igen, már mondta a bővítést és mondtam neki, hogy bármennyire is vagyok elfoglalt, arra lesz időm. *Látszik, hogy fontos nekem. - Baromira nem lesz egyszerű dolga. *Értek veled egyet.* - Na halljuk. *Hagytam, hogy a fejed az ölembe tedd és én így finoman cirógatni kezdtem az arcodat. Csöndben végighallgatlak, nem szólok közbe.* - Jó helyre kerültél. *Mondom a végét, majd elnevettem magam azért.* - Ez meg se lep. Szerintem még mindig kicsit bántja, hogy nem szedett fel. *Kuncogok halkan.* - Ezzel szoktam szívni a vérét. *Vigyorgok.* - És még milyen sokszor fog, kis részeges. *Nem tudtam kihagyni. Hagytam, hogy lehúzz és kicsit el is nyújtom a csókunkat.* - Meg se lep, tényleg. *Teszem hozzá.* - Asaminak mindig jó szeme volt.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.04.25, 20:12 | Üzenet # 2990 |
 Yaoista
| - Szóval helyes hogy nem szokom hozzá?*Nevetek fel.* - Én is így gondolom.*Nem lep meg hogy így gondolod.* - Mondjuk ez igaz.*Szüleidet el is elfelejtettem.* - Nos ha lesz rá lehetőségem, akkor megteszem. Apuddal furcsább beszélgetésünk kétlem, hogy lehet.*Kicsit zavarba is jövök ahogyan visszagondolok rá.* - Basszus akkor is hogy égtem.*Sóhajtok fel.* - Valóban, de hallani még jobb és ezt szerintem pont neked nem kell mondanom.*Hiszen te is szereted, amikor ezeket kimondom.* - És élvezem is még ha nincs is okod féltékenynek lenni.*Ezzel tisztában vagy.* - Nekem csak te kellesz.*Mondom komolyabban, de mellette el is mosolyodom.* - Nem tudok vitatkozni.*Értek egyet.* - Az biztos, sőt meg is ijednék.*Nevetek fel.* - Basszus és ezt csak most tudom meg? Hogy olyan helyen dolgozom, amit te terveztél? És még Asami se mondta.*Morgok édesen. Tényleg furcsa hogy ezt nem említetted meg.* - Nagyon jó munkát végeztetek és milyen jó hogy ilyen jól együtt tudtok dolgozni.*Jó páros vagytok.* - Remélem egyszer nekünk is lesz legalább egy közös munkák.*Kimondva megcsóválom a fejemet és pontosítok.* - Sőt tudod mit nem is remélem, hanem úgy mondom, hogy tudom, hogy lesz közös projektünk.*Mondom elszántan.* - Az biztos hogy életem egyik legjobb munkája lesz.*Ebben biztos vagyok.* - Ebben biztos voltam.*Cirógatom meg az arcodat.* - Az biztos, de megoldja és ott leszel te neki. Az más hogy Gray ki lesz, hogy hanyagolva lesz.*Kuncogok.* - Igen, szerintem is.*Értek egyet.* - Nekem is megjegyezte párszor, de biztos vagyok benne hogy már nem fogja.*Hiszen itt vagy te na meg ott van Gray.* - Meg se lep.*Csóválom meg a fejemet vigyorogva.* - Mocsok vagy.*Harapom meg a finoman a karodat.* - Lehet most hihetetlenül hangzik, de ennyit sose égtem, mint mióta veled vagyok.*Szóval ez is a te hibád.* - Az lepett volna meg ha meglep téged.*Kuncogok.* - Az biztos.*Értek egyet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.07, 21:45 | Üzenet # 2991 |
 Yaoista
| - Bizony. *Kuncogok kicsit én is veled.* - Szerintem remekül bemutatkoztál. *Nevetek fel. Igazából már terveztem, hogy hazaviszlek és bemutatlak hivatalosan is a közeljövőben, de egyenlőre nem akartam még.* - Neked a véredben van, hogy égsz. *Puszillak meg.* - Van benne valami. *Bár veled imádtam kimondatni mindent, főleg a perverz dolgokat. Csak morgok egy kicsit a nincs okomra. Benned valóban bíztam, csak másokban nem.* - Még szép. *Mosolyodom el kicsit.* - Akkor vigyél el Leightonhoz kivizsgálásra. *Harapok játékosan a nyakadba.* - Ó, nem tudtam, hogy nem tudod. *Lep meg engem is.* - Valamiért alapnak vettem, hogy tisztában vagy vele. Ritkán vállalok el csak belsőépítészetet, mert nagyban korlátoz, de ha róla van szó, akkor bármit. *Mondom komolyabban.* - A házában is vannak helységek, amiket együtt terveztünk. *Teszem hozzá.* - Igen, élvezem, mikor együtt dolgozunk. *Na meg ő is.* - Milyen magabiztosak lettünk. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Szerintem lesz jobb. *Jegyzem meg.* - Lehet az lesz a kedvenced, de biztos vagyok benne, hogy lesz jobb. *Magyarázom meg, mire is gondoltam.* - Nekem is vannak olyan munkáim, amiket szerettem, de nem feltétlenül a legjobbak. *Teszem hozzá.* - Őszintén, akkor lehet te is kicsit. Majd szenvedhettek együtt. *Vigyorgok.* - Nekem lehet, de az más. *Hiszen mi tényleg csak poénkodunk már egymás között.* - Viszont neked tetszik, hogy ilyen mocsok vagyok. *Közlöm a harapásodra.* - Elég hihetetlen. *Ismerem be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.05.08, 19:57 | Üzenet # 2992 |
 Yaoista
| - Nem is te lennél.*Csóválom meg a fejemet, de közben persze mosolygok.* - Ez szerinted a remek bemutatkozás? Basszus ennyire még szerintem még senki se égett, bár tény hogy egyedi volt.*Ahogyan az egész kapcsolatunk.* - Mekkora egy mocsok vagy.*Csaplak meg finoman.* - Mondom hogy ez csak miattad van.*Ami neked csak jó.* - Bizony.*Inkább nem mondom, hogy nekem ez egy megerősítés hogy kellek neked.* - Fogalmad sincs róla hogy nekem ez mennyit jelent és itt nem szimpla féltékenységről van szó.*Mondom komolyabban, nem is várom el, hogy erre mondjál valamit.* - Az lesz első, sürgősségi beutaló.*Nevetek fel, ami egy kis nyögésbe megy át.* - Pedig nem, bár Asami miért is mondta volna.*Jut eszembe, hiszen nem lett volna eddig jelentősége.* - Ez nagyon kedves.*Puszillak meg, látszik hogy milyen jó barátod, hiszen én tudom, hogy milyen elfoglalt vagy.* - Azt még nem láttam, de valószínű veled majd átjutok hozzá. Már amúgy mondta hogy mehetek hozzá, komolyan szerintem ennyi nemet nem hallott mint tőlem.*Nevetek fel.* - Bár nem hinném hogy az egoja, ettől kisebb lenne.*Kuncogok.* - Azt elhiszem.*Mosolyodom el.* - Alakulok.*Mondom a magabiztoságra.* - Megértelek, de majd erre visszatérünk. Neked tényleg fogalmad sincs arról, hogy mennyire felnézek rád. Amit te tettél le ilyen fiatalon az asztalra, azt nem sokan mondhatják el. Tudom ezzel most megint az egod növelem, de nekem az egyik etalon vagy. Minden egyes percét megfogom becsülni, amikor közös munkánk sőt munkáink lesznek. Szóval én azt mondom, hogy nem lesz jobb. Mondtam neked hogy amikor kinéztem az egyetemet te voltál az egyik, aki miatt ide jöttem.*Amellett hogy az egyik legjobb egyetem.* - Mos ne nézzük azt hogy mit gondoltam rólad, de a munkásságod minden elismertem. Már most nagyon sokat jelentek a szavaid, de ha majd együtt dolgozunk és ott elismersz, számomra az leírhatatlan lesz. Tudod milyen rosszul esett amikor leszóltál? Hogy egy senki vagyok? Elégé ki voltam és amikor azt is leszóltad, az nagyon szíven talált és egy kicsit meginogtam.*Picit még most is megremegek.* - De haza mentem és végül felszívtam magam hogy megmutatom neked hogy nagyon is sokat érek.*Mondat végén kicsit elmosolyodom.* .- Akkor még én se tudtam, hogy mennyit érek neked.*Teszem hozzá édesen.* - De ez még szakmailag tudom én is, hogy semmi. Mint megmondtam büszke leszel rám sőt azt akarom hogy én legyek a legjobb tanítványod , hogy büszkén mond rám, hogy miattam is tart itt, mert ez a te büszkeséged is lesz.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.05.12, 22:49 | Üzenet # 2993 |
 Yaoista
| - Mély benyomást tettél. *Nevetek fel.* - Mekkora? *Kérdezek vissza vicceskedve.* - Édes vagy. *Puszillak meg.* - Őszintén, tényleg nem tudom. *Nem tudtam, hogy mit jelentenek neked a szavaim.* - Helyes, .*Mosolyodom el.* - Mert tudja, hogy a rajongóm van. Bár lehet aggódott, hogy akkor folyamatosan az épületet bámulod munka helyett. *Nevetek fel.* - Valószínű nem hallottam és biztos, hogy fogunk hozzá menni. *Értek veled egyet.* - Az ő egója semmitől se kisebb. *Ez tény. Még én se vagyok annyira veszélyes, mint ő.* - Lassan. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Igazából ezzel tisztában vagyok. *Mosolyodom el.* - Nem sokan néznek olyan szerelmesen egy általam készített tervrajzra, mint te. *Ezt nem piszkálásból mondtam, de láttam az arcodat.* - Igen. *Nagyon édes, mennyire rajongsz értem és a munkásságomért.* - Édesem... aki azt nem bírja, hogy leszólják, sajnos nem való ebbe a szakmába. Tudom, hogy azt hsizitek szimplán seggfej vagyok, de úgy kell kezelnetek, mintha a megrendelőtök lennék... és hidd el, azok százszor rosszabbak. *Puszilom meg a fejedet.* - Ez a jó hozzáállás. *Mosolyodom el. Végülis megugrottad a lényeget.* - Többet, mint hiszed. *Jegyzem meg mellékesen. Mosolyogva hallgatlak és finoman cirógatlak.* - Hihetetlenül édes vagy. *Csókollak homlokon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.14, 13:34 | Üzenet # 2994 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Nevettem végül el magamat én is.* - Szavak nincsenek rá, hogy mekkora.*Közlöm veled vigyorova.* - Talán egyszer megtudod.*Mosolyodom el.* - Rajongó, mi?*Bár van benne igazság.* - Azt ne felejtsd el, hogy amíg nem jöttél képbe, addig nem tudta, hogy a rajongód vagyok és ugye azóta még nem sűrűn voltam dolgozni.*Lehetősége se lett volna mondani.* - Ez jó.*Nevetek fel.* - Különben már első perctől tetszett és most más szemmel fogok ránézni, szóval ezért is vissza kell mennem, hogy csodáljam a remekművedet.*Nevetek fel.* - Ohh dehogynem hallotta.*Vigyorgok.* - Egyetértek.*De ezzel nincs gond, ő már csak ilyen marad, na meg van sok alapja az egójának.* - Ez pontosan így van és sose értették meg, de ez nem is számít.*Annak örülök, hogy te látod rajtam.* - Devan ezzel csak részben értek egyet. Hidd el nagyon is bírom a kritikát és tudom még mennyit fogok kapni és teljesen igazad van a megrendelőkkel, de amit te velem csináltál az tényleg a szemétségre ment és enyhe kifejezés, hogy seggfej voltál.*Közlöm veled.* - De látod még ez se tántorított el és melletted olyan edzett lettem és még is leszek is, hogy a többi beszólás az semmi lesz. Sokat köszönhetek neked, de amiket ott a fejemhez vágtál az másról szólt.*És ha mélyen magadba nézel ezzel még vitatkozni se tudsz.* - Köszi.*Puszillak meg.* - Ohh basszus.*Vörösödöm el és a szívem olyan hevesen kezdett elverni, hogy simán hallhatod.* - Te pedig egy démon vagy.*Felülve az öledbe mászva egy igen csak szenvedélyes csókot adok.* - Lassan pakolnom kéne..*Döntöm a homlokom a tiédhez a csók után, amitől kicsit lihegek is.* - Kezdek hinni a spontán öngyulladásba.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.05.17, 19:21 | Üzenet # 2995 |
 Yaoista
| - Nem csináltam semmit és már elakadnak a szavaid? Hm, tudok valamit. *Nem fogtál meg.* - Talán. *Cirógatom meg az arcodat.* - Bizony. *Vigyorgok.* - Igaz, igaz. Azt tudtad, hogy ismerjük egymást? *Eszembe se jutott.* - Édes vagy. *Nagyon tetszett, hogy ennyire szereted az építészetet.* - Nekem jól esik. *Mégha mások nem is értik ezt, nekem azért ez inkább elismerés, mint egy díj.* - Óóóhhhh, hogy arra gondolsz. Akkor persze, hogy csak arra mentem. *Kicsit elhallgattam és finoman megcirógatom az arcod.* - Csak kicsit. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Tudod Aaeron... elmondtam, hogy rég felkeltetted az érdeklődésem. *Már az órákon és ismersz annyira, hogy tudd, ettől mindenképp szabadulni akartam.* - Nem vitatkozom. *Adok neked igazad. Tényleg nem arról szólt. Csak szemét akartam lenni. Nagyon édes, ahogy elvörösödsz.* - Kisördöghöz démon jár. *Vigyorgok és átölelem a derekad, ahogy az ölembe mászol. Hosszan csókollak, nem gondoltam, hogy így belemerülsz.* - Még nincs itt a kaja, ráérsz. *Csókollak meg újra, de nem mélyítem el annyira, mint te.* - Én is. Ezt a színt bárki megirigyelhetné. *Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.05.17, 20:55 | Üzenet # 2996 |
 Yaoista
| - Mint mindig most is milyen szerény.*Csóválom meg a fejemet.* - Dehogy, akkor biztos nem mentem volna.*Örülök, hogy nem így történt.* - Köszi.*Mosolyodom el.* - Most te vagy az édes.*Cirógatom meg az arcodat.* - Óhhh igen.*Bólintok.* - Tudtam.*Nevetek fel.* - Mondjuk jobb is, mintha tényleg az lett volna az igazság.*Akkor nem sok keresnivalóm lenne, ebben a világban.* - Vagy azért picit annál jobban.*Simítok a pofim a kezedbe.* - Igen és azért még mindig hihetetlen.*Bár megmagyázni nem tudom, hogy miért.* - És megint igazadtál adtál, basszus biztos hogy nem leszel beteg?*Simítok a homlokodra és közben nagyon nevetek.* - Az biztos.*Értek egyet.* - Ohh látod azt el is felejtettem.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - És ezzel kötekedni se tudok.*Nevetek fel.* - Kicsit feltöltödöm.*Bújok hozzád.* - Kellemes így.*Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 17:00 | Üzenet # 2997 |
 Yaoista
| - Csak őszinte. *Vigyorgok a fejcsóválásodon.* - Nem? *Lepődök meg kicsit rajta. Valamiért ez meg se fordult a fejemben.* - Csak kicsit. *Hanyom ennyiben, de egy halványan elmosolyodom, ahogy simítod az arcod.* - Miért? *Nem értettem, hogy miért olyan hihetetlen.* - Kitűnsz a tömegből bárkinek. *Különleges kisugárzásod volt, mégha nem is voltál vele tisztában.* - Biztos. *Nevetek kicsit én is.* - Az előbb még éhen akartál halni. *Cirógatom meg a pocidat és persze csókod viszonozom. Csak finom cirógatni kezdem a hátad, ahogy így bújsz az hozzám.* - Milyen kis dorombolós cica vagy most. *Szoktál bújni, de nem így és ennyire. Nem bántam, csak szokatlan volt.* - Akkor jó... *Néha megérdemeltél egy kis kényeztetést.* - Kaja után akkor pakoljunk? *Kérdezem és félrehúzom finoman a hajad a nyakadból és belecsókolok.* - Csak legyen minden üres, a többit majd én intézem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 20:30 | Üzenet # 2998 |
 Yaoista
| - Attól még egoista is vagy.*Kuncogok.* - Nem, mert féltem volna, hogy összefutok veled.*Ami meg is történt.* - De már örülök, hogy így történt.*Mosolyodom el.* - Tessék?*Döbbenek le, hiszen azt hittem morogni fogsz, ahogyan eddig is tetted.* - Magam se tudom megmagyarázni, valamiért nem hittem, hogy egy olyan pasinak mint te, felkeltem a figyelmét.*Ennél jobban nem tudom megmagyarázni.* - Igen ezt már mondtad és mások is, de nekem nem tűnt fel vagyis inkább nem érdekelt és nem is érdekel.*Ez a helyes megfogalmazás.* - Nem te vagy az első, aki ezt mondja, de engem hidegen hagyj.*Pedig te is nagyon jól tudod, hogy igazából nem kéne magam megerőltetni és nagyon jó életem lenne.* - Nem mondom, hogy nem előny, hiszen Asamihoz se kerültem volna be, de sokszor átok is. Sokan azt hiszik, hogy mennyivel könnyebb nekem, de szerintem nincs így. Nem akarom hogy csak egy helyes pofit lássanak, sokkal inkább azt hogy ebben a buksiban milyen sok is van.*Egyszerűsítem le.* - Talán könnyebb dolgom lenne, ha tudnám kezelni a külsőmet.*Ahogyan te is, bár olyan szinten sose leszek.* - Igen, de miattad még ezt is elfelejtettem.*Kuncogok.* - Bizony most az.*Értek egyet.* - Igen igen.*Bólogatok és a nyakamra kicsit felnyögök.* - Úgy lesz.*Csókollak meg.* - Köszi még egyszer.*Suttogom a csók után a füledbe. Nagyon sokat teszel értem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.05.24, 22:07 | Üzenet # 2999 |
 Yaoista
| - Ennyire ijesztő vagyok? *Kérdezem vigyorogva.* - Nem csodálom. *Minimum, hogy örülsz.* - Neked tényleg fogalmad sincs róla, hogy milyen hatással vagy a környezetedre. *Közlöm veled.* - Előbb-utóbb kénytelen leszel vele foglalkozni. *Jegyzem meg és adok egy puszit.* - Tudom. *Mosolyodom el egy kicsit.* - A külsőd csak egy eszköz, amivel meg tudod mutatni, hogy mi is van a buksidban. *Fogom meg és adok rá egy puszit.* - Sokkal. *Mosolyodom el.* - Ha megtanulod kezelni és hárítani, akkor könnyebb lesz. Lehet igazából Yasuval kéne erről beszélgetned, bármennyire utálom ezt kimondani. *Morgom halkan. Ő inkább van olyan helyzetben, mint te.* - Mondtam, hogy én vagyok a legjobb. *Csókollak meg lágyan.* - Micsoda hangok... *Suttogom füledbe és azért csókod viszonozom. Szorosan magamhoz ölellek és adok egy puszit.* - Nem kell... hiszen itt laksz.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.06.02, 21:44 | Üzenet # 3000 |
 Yaoista
| - Amúgy igen. Ijesztő lett volna a gondolat, hogy összefuthatok veled és felismersz ami meg is történt.*Nevetek fel.* - És most ijesztő amit kiváltasz belőlem, de ez egyben egy kellemes félelem.*Mosolyodom el.* - Ez így van.*Értek egyet.* - Oké helyes vagyok de szerintem annyira semmi különleges nincsen bennem, azt leszámítva, hogy egy démonnal élek együtt.*Kuncogok.* - Mégis miért?*Tényleg nem értem.* - Na mondjuk az nem lenne hátrány.*Értek egyet és a puszira csak elmosolyoodm.* - Igen tudom.*Sóhajtok fel majd nagyon ledöbbentesz.* - Tessék? Pont hozzá? De miért?*Ezt főleg nem értem.* - Oké tudom hogy nagy dolog, hogy ezt mondod, de nem biztos, hogy én ezt akarom. Kisördög ide vagy oda de őt kétlem, hogy tudnám kezelni. Te más vagy mert te a démonom vagy de ő nekem sok. Basszus hát amit leművelt és tudom ez még semmi. Bár tény féltékeny vagyok rá, de attól még szimpi, de tartok is tőle. Mondjuk azért bevallom kissé féltékeny is vagyok rá, hogy annyira laza.*És még finoman is fogalmaztam.* - Szerinted nem csak szívná a véremet?*Látszik hogy ismét sokkoltál.* - Mondjuk tanulhatnék a bátyámtól is vagy éppen Graytől, sőt még más barátaimtól is.*Nevetek fel.* - Oké tudom ilyen szinten is ufó vagyok.*Sóhajtok fel egy nagyot.* - Szerinted ez nem változik, akkor később a munkába is hátrányom lehet?*Kérdezlek komolyabban.* - Igazából én azt akarom elérni, hogy legyen idővel egy tekintélyem, értesz? Komolyan ez annyira nevetséges, hogy nem kevés tudásom van és azon kell dolgoznom, hogy ezt észrevegyék. Bosszantó, hogy inkább megdugnának, mintsem hogy lássak ki is vagyok.*Morgom.* - Csak miattad.*Mondom a hangomra.* - Ez a legjobb.*Mosolyodom el és adok még egy csókot, majd kimászok az öledből. Azért láthatod rajtam, hogy most ez a beszélgetés azért elégé bennem van.* - Különben, ha azt mondod ő kell, akkor belemegyek.*Mondom végül, hiszen azért ilyen szinten sokat számít a véleményed és tudom, hogy a legjobbat akarod.*
|
|
| |