Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.06.05, 20:12 | Üzenet # 3001 |
 Yaoista
| - Drágám, tényleg azt hitted, hogy egy paróka elég? *Kérdezem komolyan.* - Mert mit váltok ki? *Kérdezem komolyan.* - Neked tényleg semmi fogalmad. *Nevettem el magam.* - Nem csak "helyes" vagy... *Jegyzem meg és adok egy puszit.* - Miért? *Meglepődtem, hogy visszakérdezel.* - Ha szeretnéd, hogy tényleg komolyan vegyenek, akkor át kell ezen törnöd. Ha nem foglalkozol vele, akkor mindig csak az leszel, akit azért hívnak, mert szép. *Közlöm veled.* - Egyszerű. Ő hasonló szituációban volt eleinte, mint te. *Mosolyodom el picit.* - Ő sem egy mindennapi jelenség és oké, ő belemegy az ajánlatokba, de csak ha megvan az üzlet, amit viszont nem a két szép szemével szerez meg. Igazából elég ügyesen el tudja választani a kinézetét és a munkát. *Fejtem ki.* - Nekem ez nem volt akkora kihívás, mert elég férfias vagyok, szóval hamar kapcsoltak, hogy nem kéne szórakozni. *Na meg a természetem se olyan bájos, mint neked.* - Úgyhogy nem nagyon tudok neked mit mondani ezzel kapcsolatban. *Cirógatom meg az arcod. Ahogy körbe írod Yasut, felnevetek egy kicsit.* - Meglepően komoly tud lenni, ha arról van szó és úgy sem hagynám, hogy egy szobában tartózkodj vele nélkülem. Még elront előttem. *Kuncogok halkan és a nyakadba harapok.* - Is-is. Adna tanácsot vérszívás közben. *Vigyorodom el.* - Ők mások, mint te. Bár a bátyád még jó lehet. Gray, ahogy megismertem... eleve nagy arccal született. *Nem hiszem, hogy dolgoznia kellett rajta.* - Elég szép ufó, ha megjegyezhetem. *Mosolyodom el.* - Igen. *Ebben biztos voltam.* - Így működik a világ. A kérdés az, hogy mit teszel érte és ellene. *Nagyon cuki, ahogy morgolódsz. Viszonozom csókod és hagyom, hogy kimássz az ölemből.* - Feltöltődtél? *Kérdezem.* - Nem "kell", de segítene. *Nem az én döntésem volt. Ahogy befejeztem, csöngettek is.* - Megjött a kaja. *Állok fel és felengedem a futárt. Átveszem és mindent odaviszek a dohányzó asztalra.* - Hozok tálcát, mert tuti leeszed az új kanapét. *Közlöm veled és hoztam azt is.* - Jó étvágyat. *Ülök le melléd és enni kezdek.* - Ízlik?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.06.13, 22:49 | Üzenet # 3002 |
 Yaoista
| - Basszus meddig szívod még a vérem? Igen most már én is tudom, hogy semmit se jelentett és a kontaktlencse se és igen mindenki elmondta, főleg a drágalátos barátod.*Morgok.* - De legalább engedte, de igen tőle is megkaptam, hogy ez nem segít és igen ahogyan te is mondtad, az eredeti külsőmmel többen akarnának, na nem mintha így panaszra lett volna okom. Basszus most akkor ha így megyek, akkor még jobban akarni fognak.*Tudatosul bennem.* - Ezek a fránya gének.*Sóhajtok fel.* - Te is nagyon jól tudod, már ma is kifejtettem. Most is csak szívod a véremet.*Morgok édesen.* - Nincs hát.*Értek egyet.* - Köszi.*Mosolyodom el.* - Na ezt pont nem akarom.*Háborodom fel.* - Tényleg?*Nem hittem volna, hogy volna ilyen helyzetben volt.* - Már mint szexrre gondolsz? Ne értsél félre, mert nem gondolom, hogy azért sikeres. Azért azzal tisztában vagyok, hogy Asami bárkivel nem üzletel. Az biztos, hogy nem mindennapi és igen nekem is van szemem és valóban egy nagyon helyes srác és basszus tényleg van egy kisugárzása. Megértem, hogy miért voltál vele.*Attól még zavar.* - Valóban ügyes lehet.*Ismerem el, hiszen nálad nagy szó hogy valakit így dicsérsz.* - Tudod egy részről mint mondtam, hogy féltékeny vagyok rá vagyis leginkább miattad.*Ezzel nem mondok újat.* - Idegesítő, hogy én is dicsérem.*Nevetek fel.* - De neked is meg volt és van is saját harcod. Oké nem a kinézeted miatt, de mégis ott voltál és vagyis fiatalon, aki sok mindent elért és el is fog és biztos vagyok benne, hogy te is sok ellenségbe ütközöl.*Neked se egyszerű.* - Igazad van.*Simítom az arcom a kezedbe.* - Na de várj azt mondtad úgyis felfog keresni és akkor csak ketten leszünk, akkor az más?*Kérdezlek kíváncsian, ami egy kis nyögésbe megy át.* - Na viszont arra én nem adnék esélyt, hogy elrontson. Szívhatja a véremet és fogja is, de engem csak egy démon tud elrontani.*Csókollak meg.* - Esélye sincsen és lehet nem szokott hozzá, de én ha kell annyi nemet fogok mondani, hogy csak na.*Még ha csak poénkodik akkor is, hiszen ott lesz neki Noel vagyis nagyon remélem.* - Attól még hogy nem tudom kezelni, akkor se fogom hagyni magamat.*Ennyire már ismersz.* - A bátyám?*Kérdezek vissza, majd csak felnevetek.* - Bocsi nem téged nevetlek ki, csak azt amit mondtál. Igen, Grayra igaz, de a bátyámra nem. Nem is értelek, hiszen már tapasztaltad, hogy milyen tud lenni és ehhez képest Gray semmi nem volt. Nos akkor elmondom, hogy a tesómnak akkora arca van és olyan nagy egoja, hogy csoda hogy befér az ajtón. Gray hozzá képest semmi. A bátyám nekem totál az ellentétem. Nagyon is jól tudja kezelni a kinézetét, sőt túlságosan is. Nagy részét nem is tudom és nem is akarom tudni, hogy ő milyen életet él. És igen a munkába is tudja hasznosítani és igen kicsit rá is féltékeny vagyok.*Vallom be.* - Ez tetszik.*Mosolyodom el kissé zavartan.* - Értem.*Bólintok és most nem is mondok többet.* - Igen, de azért majd meg kell ismételni.*Kuncogok.* - Tudom.*Ismét csak bólintok.* - Hmm, ez inkább neked kéne nem?*Nem bírtam kihagyni és csak remélem, hogy nem fogsz nagyon morogni.* - Neked is, köszi.*Kezdek el enni.* - Nagyon finom.*Eszem tovább majd megszólalok.* - Szeretném a segítségét kérni. Bízom benned, hogy ő tud segíteni és ha kell a céljaimhoz, akkor legyen. Nagyon jól tudod, hogy az építészet az egyik álmom és ha Yasu az egyik segítség, akkor legyen így. És csak hálás lehetek neki, ha miatta is fejlődőm.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.06.23, 21:28 | Üzenet # 3003 |
 Yaoista
| - Amíg ilyen viccesen reagálsz. *Nevettem el magam.* - Valahogy úgy. *Mosolyodom el.* - Ha nem lennének azok a fránya génjeid, most lennél itt. *Jegyzem meg és adok egy puszik.* - Nem tehetek róla, hogy ilyen aranyosan morogsz. *Cirógatom meg az arcodat.* - Tudom, hogy nem ezt akarod. *Tetszett, hogy felháborodtál ezen.* - Tényleg. *Mosolyodom el.* - Igen, a szexre, de annak valóban nem sok köze van a sikereihez, de eleinte... Maradjunk annyiban, hogy volt aki fordítva ül a lovon. Yasut viszont nem kell félteni és gyorsan rövidre zárta ezeket. *A szája az nagy volt valóban.* - Én megértek bárkit, aki vele volt. *Nevetek fel.* - Megdolgozott a sikereiért. Nem egy díjat is kapott és ahogy mondtad, Asami sem véletlen őt alkalmazza. Ami azt illeti, én is mindig beajánlom, ha valami olyan rendezvény van. *Volt annyira jó, hogy nyugodtan adtam mellé a nevem.* - Szerintem nem kell sokáig annak lennek. *Utalok Noelre.* - Ez így van, viszont engem nem érdekel. Nem vagyok olyan kis lelkis, mint te. *Cirógatom meg az arcod.* - Szerinted nem fogok róla tudni fél órán belül, hogy veled van? -Húzom fel a szemöldököm.* - Még ő fog írni nekem, hogy bosszantson. *Ebben biztos voltam.* - Helyes. *Nyújtom el csókod.* - Ez jó hozzáállás. *Örültem, hogy vissza fogsz neki szájalni.* - Hm, érdekes. Valamiért azt hittem eleinte azért neki se volt egyszerű. *Hiszen oké, hogy egy egoista barom, de olyan területen van, ahol azért kemények a játékszabályok.* - De akkor nem. Elég rövid beszélgetést folytattunk. *Hiszen verekedés lett belőle.* - Úgy is rajtam alszom. *Mosolyodom el kicsit.* - Nekem? Édesem, én hamarabb koszolom össze az ondóddal, mint kajával. *Vigyorgok.* - Óh, várj... akkor is te koszolod össze. *Vigyorgok még jobban.* - Örülök, hogy ízlik. *Eszek én is közben.* - Még az is megeshet, hogy megkedveled. *Látszik, hogy szextől függetlenül is kedveltem őt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.06.26, 19:33 | Üzenet # 3004 |
 Yaoista
| - Akkor ez sose fog változni.*Sóhajtok fel.* - Szóval ha kevésbé néznék ki jól, akkor fel se figyelsz rám?*Nem arra gondoltam, hogy úgymond csúnya vagyok hanem olyan átlagos.* - Így nem is tudok igazán morogni, mert itt bókolsz nekem, na meg tetszik neked ahogyan reagálok.*Tényleg egy démon vagy.* - Mire gondolsz?*Nem teljesen értem.* - Ott a pont.*Én is belátom, hogy nagyon jó pasi.* - Az azért szép.*Célzok a díjakra.* - Nem hittem, hogy ennyire jó, de minden elismerésem.*Az ilyet mindig is becsültem.* - Értem és tudom, hogy ez nálad is nagy szó.*Mosolyodom el.* - Úgy legyen.*Nem bánom, ha ebben igazad van.* - Igen, ezzel tisztában vagyok. De soha nem vetted magadra?*Azért akár veled is előfordulhat.* - Igaz, ott a pont.*Nevetek fel.* - Ismersz.*Igaz lelkis vagyok de attól még nem hagyom magamat.* - Persze nem volt egyszerű és most se az, de ahogyan rólad úgy róla is lepereg. Yuichi a kora ellenére már nagyon messzire eljutott és ez sok embernek böki a szemét. Na meg a viselkedése is.*Nevetek fel.* - A bátyám amikor sulis volt elég balhés srác volt és amikor közölte hogyan is képzeli el a jövőjét, hát mindenki ki nevette. Nem is vette magára, hiszen ez volt a normális reakció, de végül úgy lett, ahogyan mondta.*Mosolyodom el büszkén.* - Igen, sajnos.*Mondom a beszélgetésre.* - Tudom, hogy nem egyszerű vele és jó pár hibája van, de jó srác ő. Talán egyszer te is megismered ezt az oldalát.*Azért én még reménykedem.* - Ez igaz, mert te vagy a legkényelmesebb.*Mondom édessen.* - Igen, neked.*Már emlékeztetnélek, de akkor te kifejted a dolgokat, amibe persze belevörösödöm.* - Perverz.*Csaplak meg finoman.* - Különben meg arra gondoltam, amikor leettél az étterembe.*Emlékeztetlek már csak azért is.* - Meg van rá az esély.*Szimpatikus volt na meg ha nem lenne az akkor nem is kérnék tőle segítséget és azt se engedném, hogy bejöjjön hozzám.* - Annak ellenére, hogy ugye féltékeny vagyok rá.*És attól még hogy nincs rá okom, ez nem fog változni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.07.02, 19:14 | Üzenet # 3005 |
 Yaoista
| - Akkor sose. *Kuncogok halkan.* - Bár nem úgy festesz, mint aki bánja. *Jegyzem meg mellékesen.* - A tehetségedre igen, de mint szerető, őszintén nem tudom. *Vallom be neked.* - Nyilván így hamarabb kiszúrtalak a tömegből, na meg.. van benne valami, hogy mennyire nem tudod, milyen hatással vagy az emberekre. *Mosolyodom el. Tetszett ez a szerénységed.* - Ez benne a legjobb. *Vigyorgok.* - Úgy mentek hozzá, hogyha lefekszik velük, akkor kap munkát. Fogalmazzunk úgy, hogy Yasu is nagyon kedves tud lenni. *Nevettem el magam.* - Elküldte őket a fenébe. *Mosolyodom el.* - Nagyon jó. *Értek egyet. Megcirógatom csak az arcod.* - Ismersz egy ideje... szerinted magamra vettem? *Kérdezem vissza. Csöndben hallgatlak, ahogy a bátyádról beszélsz.* - Majd kiderül,, hogy megismerem-e. *Igazából elég kis esélyt láttam rá, hogy jól kijöjjek vele.* - Édes vagy. *Mosolyodom el.* - Csak őszinte. *Vigyorgok azon, ahogy megcsapsz.* - Az más. *Közlöm veled, az nem számított.* - Attól nem megy tönkre a kanapé. *Közlöm veled.* - Rá miért vagy féltékenyebb, mint a többiekre? *Ez érdekelt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.07.02, 21:56 | Üzenet # 3006 |
 Yaoista
| - Igazából tényleg nem bánom.*Hülyeség lenne tagadnom, hiszen látszik rajtam, hogy nem zavar.* - Mondjuk ez érthető.*Bólintok.* - Tudod már más is megjegyezte, de ennyire nem mint te.*Jegyzem meg, nem mintha zavarna.* - Valóban a te esetedben, nagyon is jók ezek a fránya gének.*Nevetek fel.* - Látod milyen dolgod van velem.*Kuncogok.* - Azért az durva.*Morranok fel.* - Vajon ez velem is elő fog majd fordulni?*Jut eszembe.* - Ez nem lep meg és milyen jól tette.*Ez a normális reakció.* - Na jó, ott a pont. Csak úgy voltam vele, hátha volt valami kivétel, de rosszul gondoltam.*Nevetem el magamat.* - Ez így van.*Bólintok.* - Bocs nem beszélek róla többet, biztos nem érdekel.*Igazából most úgy jön le, bár amikor feljött a pasizás vele kapcsolatban, akkor valóban megleptél.* - Igaz, de attól még perverz is vagy.*Teszem hozzá, nem mintha bánnám.* - Ja persze gondoltam, hogy más. Most komolyan úgy adod elő a kanapét, mintha te nem is lettél volna őt. Miattad mocskoltam össze szóval közös munka.*Közlöm veled.* - Bár te azt mondod ő nem más, mint többiek de én nem így gondolom és ha jobban bele gondolsz, akkor ezt te is belátod. Igaz a többel találkoztam már ugye ott vannak a srácok a klubból és tudom, hogy volt akivel többször is lefeküdtél, de persze nem annyiszor mint Yasuval. Sőt utánam vele feküdtél le a legtöbbször.*Amíg ő nem jött nem hittem, hogy van ilyen személy az életedben.* - Vele jóban vagy és kedveled és ugye a mai napig tetszik is. Most őszintén, ha nem lenne Noel, akkor ugyanúgy lefeküdnél vele, nem?*Már csak azért is mert ennyire féltékeny vagyok rá.* - Mégis most is érződik köztetek a kémia, ami egyszerre bosszantó, de egyben meg is értem. A fene esne belé, hogy ilyen jó pasi.*Morgok édesen.* - Magam se tudom jobban megmagyarázni. Ő egyszerűen más.*Emitt van hogy rá vagyok leginkább féltékeny.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.08.29, 22:35 | Üzenet # 3007 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Másnál nem buktál le egy hostclub-ba. *Nevettem el magam.* - Szóval örülsz, hogy kiszúrtalak magamnak? *Kérdezem kíváncsian.* - Annak ellenére is, ahogy kezdtünk? *Tisztában voltam vele, hogy nagyon csúnyán játszottam az elején és azaz őrült, aki meg akart ölni, volt a cseresznye a hab tetején. Kicsit elmosolyodom és csak megcirógatom az arcod.* - Ezt még kérdezed? *Húzom fel a szemöldököm.* - Ez még velem is megtörtént. *Teszem hozzá.* - Valóban. Vannak emberek, akikkel azóta én se dolgozok együtt és Asaminál is bannolva vannak. Volt, hogy a clubba futottunk össze és bizony voltak, akik nem tudtak viselkedni. *Teszem hozzá.* - Nem igazán. A kritikát megértem és tudom kezelni, de a tiszta rosszindulat nem érdekel. *Nem figyelek az irigyekre.* - Nyugodtan beszélj róla. *Nem zavart.* - Még mindig fogalmad sincs, hogy mennyire. *Harapok a nyakadba.* - Ó, nagyon is ott voltam. *Vigyorgok.* - Igazából tényleg az én hibám, hiszen az őrületbe kergettelek. *Búgom szexin a füledbe. Figyelmesen hallgatlak és elmosolyodom rajtad kicsit.* - Igen, kedvelem, de nem... romantikus értelemben. Szimplán azért feküdtünk le többször egymással, mert hasonló körökben mozgunk és abban igazad van, hogy a testünk egész jól összepasszol. *Bár veled jobban összepasszoltunk, de ezt egyenlőre megtartom magamnak.* - Igen, le. *Ismerem be.* - De ha megkérnél, hogy ne tegyem, akkor nem tenném. *Ebből látszódott, hogy te valóban más vagy, mint bárki, akivel eddig együtt voltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 14:42 | Üzenet # 3008 |
 Yaoista
| - Más professzor szerintem nem is jár ilyen helyekre.*Nevetek fel.* - Most már igen, sőt jó ideje így gondolom már.*Mosolyodom el.* - Nos valóban vannak elégé rossz élmények, de az már múlt. Tudom jól, hogy ilyeneket már sosem tenném.*Nekem csak ez számít.* - Mint már említettem talán annyira sosem utáltalak, az biztos hogy igen csak idegesítettél és irritáltál.*Kuncogom el magam.* - Ennek azért nem örülök.*Sóhajtok fel.* - Nem lepődőm meg.*Jegyzem meg mindkettőre.* - Ez egy igen bölcs hozzáállás.*Értek egyet.* - Bár azért annyit hozzáraknék, hogy a kritikát csak a munkába bírod.*Nevetek fel.* - Mondjuk őszintén megvallva azt hittem ott se bírod a kritikát.*Jegyzem meg.* - Oké.*Bólintok.* - Kíváncsian várom.*Nyögök fel.* - Na látod ezt mondom én is.*Remegek meg.* - Felfogsz izgatni.*Nézzek rád kissé köd tekintettel.* - Ennek nagyon örülök.*Mondjuk ezzel tisztában voltam magamtól is, de jobb tőled hallani.* - Igen igen.*Bólogatok, majd nem lepsz meg, de a folytatás nagyon is.* - Komolyan mondod? Akkor megkérlek, hogy többé ne feküdjél le vele. Remélem összejönnek tényleg Noellel és ezt nem csak magunk miatt mondom, de így már megnyugtatóbb, hogy nem fekszel vele.*Legalább egy emberrel kevesebb.* - Köszönöm.*Csókollak meg, tudom hogy ez milyen nagy dolog nálad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 16:34 | Üzenet # 3009 |
 Yaoista
| - Óh, meglepődnél. *Nevetek fel én is.* - Akkor jó. *Mosolyodom el én egy kicsit.* - Nem tudom ígérni, hogy nem lesznek még rossz élményeid, de tőle megvédelek. *Puszillak meg.* - Nem lehet, hogy pont azért, mert kedveltél? *Mint az oviban, bár rád ez nem jellemző.* - Tudom, de rendben leszel. *Puszilom meg a buksidat.* - Bölcs? Én? *Kuncogok halkan.* - Mert amúgy teljesen tökéletes vagyok úgy, ahogy vagyok. *Közlöm veled a tiszta tényeket.* - Ha jogos, akkor bírom. *Mondom komolyan.* - Inkább tömd a pocakod. Vagy te akarsz elcsábítani? *Kérdezlek.* - Komolyan. *Erősítem meg.* - Rendben van. *Befejezem a kajálást közben. Viszonozom a csókod és magamhoz ölellek.* - Tudod Aaeron... mielőtt kiakadsz bármin vagy valami zavar, egyszerűbb lenne, ha rögtön mondanád és megkérnél. *Megtanulhattad volna már, hogy kevés dolog van, amit nem tennék meg érted.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 21:19 | Üzenet # 3010 |
 Yaoista
| - Igaz, megint túl naiv voltam.*Nevetek fel.* - Ezzel tisztában vagyok, de annyit hozzá tennék, hogy más rossz élményeim se lesznek, mint voltak. Nem csinálsz már velem olyat, amit én nem akarok és ugye dolog rossz nekem, de abba én mentem bele.*Ami ugye remélem szintén változni fog.* - Biztos hogy nem.*Vágom rá rögtön.* - Ez tuti, de az biztos, hogy valamilyen érzelmet mindig is kiváltottál belőlem.*Most már csak jókat.* - Neked elhiszem.*Mosolyodom el, főleg a puszidon.* - Miért nem tudsz az lenni? Azt hittem, hogy erre is kapásból rávágod, hogy az vagy.*Hiszen ez lenne rád a jellemző, ahogyan a folytatás az totál te vagy.* - Na erről beszélek.*Csóválom meg a fejemet.* - Tudod mit, nekem tényleg az vagy.*Mondom édesen.* - Értem, én kérek elnézést.*Puszillak meg.* - Azt teszem.*Eszek is egy falatot.* - Én egyfolytában.*Nevetek fel.* - Mondtam már, hogy folyton kívánlak.*Ilyen vonzalmat még sose éreztem. Ahogyan te is mondod, hogy komolyan csak elmosolyodom. Én is befejezem a hamit, mire te.* - Ezt még sokszor elfelejtem, de igyekszem észben tartani.*Bújok hozzád.* - Ettől is különlegesnek érzem magam.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.09.05, 20:22 | Üzenet # 3011 |
 Yaoista
| *Kicsit csöndbe vagyok és finoman megcirógatom az arcod szinte bűnbánóan. Már belátom, hogy nagyon messzire mentem egy-két esetben. Felnevetek, ahogy rávágod, hogy nem.* - Nálam szerintem nincs olyan, hogy valaki közömbös irányomba. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen.* - Őszintén, nem szoktam magam úgy jellemezni, hogy bölcs. *Állapítom meg.* - Az olyan öreges és nem vagyok öreg. *Teszem hozzá. Kicsit elmosolyodom, hogy neked az vagyok.* - Furcsa vagy. *Puszillak meg.* - Egyfolytában el akarsz csábítani? És mi lesz a sulival meg a munkával? *Harapok a nyakadba.* - Már engem fog kicsinálni Asami. *Kuncogok halkan.* - Helyes. Attól, hogy kis szőke vagy, nem vagy buta. *Ölellek magamhoz.* - Mitől még? *Érdekelt, hogy mitől érzed azt, hogy különleges vagy számomra, ami persze valóban így volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.09.07, 23:08 | Üzenet # 3012 |
 Yaoista
| *A simogatásra csak elmosolyodom és a kezedre simítok. Nem kelletek ide szavak, hogy tudjam mire gondolsz és nekem ez bőven elég volt.* - Ebbe, ha akarnék se tudnék belekötni.*Kuncogok.* - Ohh, most már értelek.*Nevetek fel.* - Értem mire gondolsz és nem tartalak öregnek, ezzel tisztában vagyok, de attól még tudsz bölcs lenni, de tudod fura vagyok.*Így már biztos megértesz.* - Ez sose tagadtam.*Kuncogok.* - Amúgy feltűnt, hogy egyre több puszit kapok tőled?*Teszem fel a költő kérdést, amira igazából választ nem várok, nekem sokat elmond.* - Nos..*Kicsit fel is nyögök a harapásra.* - Mindkét helyen eltudlak csábítani, de Asami nem hinném, hogy örülne, ha te lennél folyton a vendégem.*Nevetem el magam.* - Szerintem már lassan engem is.*Kuncogok én is.* - Ezt bóknak veszem.*Tudom, hogy nem tartasz butának, de attól még bók tőled.* - Mitől is?*Ismétlem meg a kérdést és hozzádbújok.* - Nos veled élek és kapok pluszban a egy szobát. Nem fekszel le azzal a személlyel, akitől tartok, pedig nem kéne.*Teszem hozzá.* - Meg szimplán az élettársad vagyok és ezt még senki nem mondhatta el. Attól még hogy mással is lefekszel, ezt elérnie senkinek se sikerült, szóval különleges vagyok.*Jelentem ki igen csak büszkén.* - Mielőtt mondanád, nem fogom elbízni magamat, de akarsz engem és fontos vagyok neked és tudod mit erre kibaszott büszke vagyok. Elértem azt, amit senki. Melletted vagyok és te is ezt akarod. Találhatnék jobbat nálad, aki csak velem lenne? Nos ezzel még én is tisztában vagyok, hogy igen. De, találtathatnék olyat, mint te? Biztos, hogy nem. Fura vagyok? Nos igen, de csak te kellesz nekem, ez a válaszom.*Felelem.* - És igen tudom, hogy benne van a pakliban, hogy csúnya vége lesz, de attól még csak téged akarlak.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.09.18, 21:33 | Üzenet # 3013 |
 Yaoista
| - Az biztos. *Értek egyet azzal, hogy fura vagy. A puszis megjegyzésedre elsőre csak felhúzom a szemöldököm.* - Te pedig egyre pimaszabb vagy. *Harapok a nyakadba, de nem hagytam fognyomokat.* - Mint mondtam, Asami már ki fog csinálni. *Ismétlem magam egy halk nevetéssel.* - Téged nem, mert tudja, hogy miattam nem tudsz menni. *Ez elég egyértelmű. Csöndesen hallgatlak, ahogy kifejted, miért érzed azt, hogy különleges vagy nekem. Picit elmosolyodom,, ahogy mondod, hogy büszke vagy magadra.* - Csak abban lenne jobb. *Jegyzem meg. Ezt fontos volt leszögezni. Mikor befejezted, felemelem az állad és lágyan megcsókollak.* - Örülök, hogy már nem kell mindent a szádba rágni. *Cirógatom meg az arcodat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.09.22, 21:51 | Üzenet # 3014 |
 Yaoista
| - Mindig is fura voltam és ez nálad főleg beigazolódott.*Nevetek fel, amit egyáltalán nem bánok, na meg neked is jó.* - Ezzel se vitatkozom.*Nyögök fel kicsit.* - De ezt nem pimaszságnak szántam, csak puszta ténynek.*Közlöm veled.* - Ugyan, nem féltelek téged, na meg tudná hogy én is ettől morcos lennék és ugye kedvence vagyok.*Nevetek fel.* - Jogos és akkor megint ott tartunk, hogy téged fog kicsinálni.*Nevetek tovább.* - Milyen szerencse, hogy Asaminak az én általam keresett pénze se úgymond kenyérre kell. Maximum csak az unja, hogy keresnek, de ettől se féltem.*Én még mindig úgy vagyok vele hogy simán pótolható vagyok.* - Őszintén annyira nem hiányzik ez a meló és tudom melletted nem kellene dolgoznom, de tény hogy itt keresek a legjobban és igen csak szabad beosztásom van. Azt mondtad téged nem zavar a helyzet, de én nem vagyok benne biztos, hogy már annyira menni fog és eddig se voltam szerintem akkora szám. Oké jól nézzek ki és jó társaság vagyok és amit te mondtál tetszik nekik, hogy nem lehet megkapni, de ennél többet nem tudok és nem is akarok nyújtani. Tudom számodra hülyeség és ez csak munka és nincsen testiség, de nem vagyok benne biztos, hogy az a minimális bájolgás menni fog.*Mondom komolyabban.* - De akkor se akarom őt cserben hagyni, mert nagyon sokat köszönhetik neki. Tudom nem várja tőlem, de nagyon sokat köszönhetek a barátodnak és kétlem, hogy ezt máshol is megkaphatnám. Ő valóban mindig nagyon jó főnök volt és mindig számíthattam rá és ez nem a pénz miatt volt. Bár nem tudta hogy rólad van szó, de neki is szidtalak.*Kuncogom el magam.* - De téged is leszámítva voltak olyan pontok, amikor úgy éreztem hogy nem vagyok erre a szakmára való és ő mindig meglátta, amikor magam alatt voltam és mindig biztatott. Általad jobban megismertem, de csak megerősítette hogy mennyire jó ember ő. Minden fura szokása és hülyesége mellett, de nem tudok jobb főnököt elképzelni és ezért is tartok még ki mellette.*Vallom be, bár lehet nem mondok ezzel újat.* - Igen igen csak abban.*Nevetek fel, ez annyira te vagy.* - Látod, fejlődőm*Nevetek fel. Ezzel a válasszál mindent elmondtál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.10.13, 18:59 | Üzenet # 3015 |
 Yaoista
| - Persze, fogd rám. *Mosolyodom el egy kicsit.* - De a hangod szexi. *Vigyorgok perverzül.* - Igen, igen, kis fő kedvenc. *Cirógatom meg az arcodat.* - Bizony. *Csóválom meg a fejem. Pontosan tudtam, hogy egyébként nagyon örül nekünk.* - Szerintem csak szimplán hiányol. Még a vendégek se érdeklik annyira. *Jegyzem meg.* - Édesem... pontosan ennyit kell tudnia nyújtani egy hostnak. *Tényleg fogalmad sincs róla, hogy mennyire megnyerő vagy alapból.* - Tekints rá úgy, mint gyakorlásra. Később is el kell tudnod magad adni. *Így talán menni fog. Figyelmesen hallgatlak, ahogy Asamiról beszélsz.* - Csak óvatosan a hálálkodással. *Jegyzem meg kicsit féltékenyen és lágyan megcsókollak.* - Tényleg fejlődsz. *Mondom komolyabban és finoman megsimogatom az arcodat.* - Sokkal többet, mint hiszed.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.10.15, 20:10 | Üzenet # 3016 |
 Yaoista
| - Megtettem.*Nevetek fel.* - Csak miattad és szerintem ezt nem bánod, hogy rád fogom.*Vigyorodom el.* - És ebben az a vicc, hogy tényleg, az egy dolog, hogy a többiektől megkapom, de Asamitól.*És ugye ilyet csak úgy nem mond.* - A végén még Gray is féltékenyen lesz rám.*Viccelem el.* - Azt mondod?*Kérdezem kissé zavartan, persze ez más mint nálad.* - Bár tény mi azért sokszor elbeszélgettünk, akár komolyabb dolgokról is. A többiek erre is ki voltak és most veled meg összejöttem, hát totál ki lesznek.*Hiszen nagy kedvenc vagy.* - Bár piszkálódnak, de sose volt semmi sértő megjegyzés és még a fülembe se jutott vissza semmi.*Hiszek abban hogy tényleg nincsen semmi rosszindulat bennük.* - Oké értem, de a többiek annyival többet tesznek és most nem a testiségre gondolok én meg hát csak úgy vagyok.*Ez a legjobb kifejezés rá.* - Na jó így már tetszik és nem mondom, hogy könnyű lesz, de menni fog.*Így már másként tekintek rá.* - Köszönöm, ez most jól jött.*Puszillak meg.* - Helyette is neked fogok hálálkodni.*Kuncogok az ajkaid közé.* - Tőle is megkaptam, hogy nem kell hálálkodnom, na meg úgyse tudnám úgy ahogyan ő szeretné.*Nevetek fel.* - Ezt is csak neked köszönhetem és ezzel is egyetértek, de hiszek neked.*Csókollok a tenyeredbe.* - És igen nagyon hálás leszek.*Vigyorodom el.* - Nagyon finom volt a hami, köszönöm.*Csókollak meg.* - Hozok kávét.*Meg se kérdezem, hogy kérsz hiszen tudom a választ. Tőled is elveszem a szemetet, majd elmegyek és a kávékkal térek vissza.* - Parancsolj.*Adom a kezedbe és adok egy puszit a fejedre.* - Szerencsére már nem is vagyok másnapos és pörgök is szóval most már tényleg pakolok.*Mondom és rágyújtok egy cigire is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.10.25, 21:18 | Üzenet # 3017 |
 Yaoista
| - Nem igazán, elbírja az arcom. *Nevettem el magam.* - Nem lep meg. Ódákat zengett rólad mindig, csak nem nevesített. Kicsit már azért is mentem, hogy megnézzelek magamnak jobban. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Lehet, de majd flörtölök vele, hogy te is az legyél rá. *Ami ugye kizárt volt, ezért Gray is a tudtodra adta.* - Igen. Kedvel téged. Majdnem bűnbe vitted. *Vigyorgok.* - Hm, cicaharc. Tetszik. *Cirógatlak finoman.* - Nekem is csak drámáztak miattad, ha ez megnyugtat. *Aztán persze nyögtek a farkamtól.* - Mire gondolsz? *Kérdezlek kíváncsian.* - Tudod Aaeron, te egy tanult, intelligens, földön járó személyiség vagy. Megvan a magad bugyutasága és hihetetlen naív tudsz lenni és bosszantó, de nem vagy hülye. Neked nem kell plussz energiát beleölnöd, mivel alapból beleölöd, csak az egyetem miatt. *Tudtam, hogy foglalkozol a mindennapi élettel is.* - Így már tetszik. Beszéld meg Gray-jel, hogy adja át köszöneted. *Vigyorgok kicsit.* - Szerintem azt már díjazná. *Teszem hozzá.* - Helyes. *Kicsit elmosolyodom, ahogy a tenyerembe csókolsz.* - Egészségedre. *Harapok finoman az ajkaidra. Csak bólintoka kávéra, tudtam, hogy hozol nekem is.* - Köszi. *Veszem is el tőled. Meglep a puszid, ilyet nem szoktál csinálni.* - Hm, pedig még egy kicsit elnéztelek volna, ahogy édesen szenvedsz. *Simítok végig az arcodon. Én is rágyújtok közben.* - Rendben. Én pedig lehet addig felhívom a kivitelezőm. *Elmélkedem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.11.10, 19:51 | Üzenet # 3018 |
 Yaoista
| - Ez tetszett és milyen igaz.*Nevetem el magamat ismét.* - A végén még tényleg zavarba jövök, hiszen ez tényleg nagy dolog. Egy olyan embertől, aki szerintem magát szereti a legjobb dicsérni.*Kuncogok.* - Mik ki nem derülnek.*Mosolyodom el.* - Ezt most azonnal felejtsd el.*Szólok rád erélyesebben és már nem is mosolygok.* - Még viccből se.*Mondom komolyabban.* - Igen tudom, hogy már megtetted és azt is hogyan reagálta le Gray, de attól még ismerem őt. Kitudja neki is kedve támad így féltékenyé tenni Asamit, de azt se fogom hagyni.*Azért van egy határ.* - Igen, igen, ahogyan sokszor elbizonytalanodott, hogy jó döntést hozott e.*Vigyorodom el.* - Azt gondolom, de engem inkább hagyjanak ki.*Az csak neked jó móka.* - Annyira nem és akkor még nem is voltunk együtt szóval ez csak rosszabb lesz és neked is.*Hiszen ugyanúgy panaszkodni fognak neked.* - Megkérnélek, hogy velük se feküdjél le többet.*Jut eszembe.* - Te mondtad, hogy csak szólnom kell.*Bár úgy vagyok vele, hogy nem tennéd meg, de jobb biztosra menni.* - Nem tudom megmagyarázni, de hát tudod hogy dolgoznak.*Hiszen tapasztaltad. Ahogyan elkezded sorolni, hogy milyen is vagyok, azért zavarba jövök.* - Azért annyira nem mindig vagyok földönjáró, de értelek és egyetértek.*Még azzal is hogy bosszantó tudok lenni.* - Nos csak magamat adom.*Mosolyodom el.* - Még csak beszélnem se kell vele.*Vigyorgok veled együtt.* - Milyen kedves vagy de úgyis lesz majd rá lehetőséged és remélem nekem is.*Az sokkal viccesebb.* - Mivel kapcsolatban? Persze csak ha nem titok.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.11.13, 23:03 | Üzenet # 3019 |
 Yaoista
| - Mondhatni szerelmes önmagába. *Kuncogok én is.* - Őszintén, kicsit kíváncsi vagyok ezt hogy fogja kezelni Gray. *Nevetek fel. Meglepett, hogy nem vetted poénra. Kicsit fel is keltetted az érdeklődésem.* - Bennem vagy benne nem bízol? *Kérdezek rá egyenesen.* - Még nekem is panaszkodott. *Nevetek ismét.* - Többet fognak picsogni, az biztos. *Értek veled egyet.* - De ha piszkálnának komolyan, szólj Asaminak, oké? *Kérlek meg. Picit elmosolyodom.* - Szét fognak szedni. *Kuncogok halkan és adtam egy puszit a fejedre. Ezt vehetted egy okének, hogy nem fogok velük lefeküdni.* - Ezért mondom. *Mosolyodom el és kapsz egy puszit is.* - Igaz, néha a fellegekbe repítelek. *Vigyorodom el elég perverzül.* - Tőled ennyi elég is. *Hiszen bájos voltál.* - Óh, neked nem sok. *Nevettem el magam.* - Szerinted? *Kérdezem egy sunyi mosollyal.* - Ötleted sincs?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.11.16, 22:20 | Üzenet # 3020 |
 Yaoista
| - Ezt én is így gondolom, Graynek Asami saját maga a legnagyobb riválisa.*Nevetek fel.* - Nos szerintem nehezen vagyis az elején mindenképpen.*Biztos vagyok benne, hogy sokat fogom hallgatni őt.* - Ez nem bizalom kérdése, hiszen mindkettőtökben teljes mértékben megbízom, viszont azt is tudom, hogy mindketten szeretek szórakozni. Ez viszont csak nektek lenne szórakoztató.*Felelem.* - És akkor még kíváncsibb lettél rám?*Kérdezlek.* - Ahogy mondod.*Bólogatok.* - Így fogok tenni, megígérem.*Mondom komolyabban, de el is mosolyodom. Jól esik a az aggódásod.* - De jó lesz.*Sóhajtok fel, de a folytatás annál jobban tetszik. Nem mondok semmi, csak elmosolyodom. Nekem már ez is sokat jelent.* - Az biztos, de nem csak olyan értelemben.*De ezt már ma is kifejtettem neked, hogy hol a mennyekben hol pedig a pokolban érzem magam miattad.* - Köszi.*Puszillak meg.* - Ez szomorú, de mondtam, hogy majd sokkal többet iszol és akkor talán lesz esélyem.*Nevetek fel én is.* - Most már így tudom, csak azért nem gondolta rá, mert azt hittem, hogy mindent te fogsz csinálni.*Magyarázom meg.* - De jól hangzik.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.11.21, 22:46 | Üzenet # 3021 |
 Yaoista
| - Valahogy úgy. *Értek veled egyet.* - Nem fog neki tetszeni, hogy nem az ő egója van ápolva? *Kérdezek vissza.* - Szóval külön-külön megbízol bennünk, csak abban nem bízol, hogy együtt tudunk viselkedni. *Fejtem ki.* - Nem nyomulnék rá komolyan, remélem tudod. *Jegyzem meg.* - Oké, hogy korábban megtettem, de sosem flörtöltem senkivel, akivel Asami vagy Leighton együtt volt. *Cirógatom meg az arcod.* - Yasuval se találkoztam, amíg randizott Asamival és addig nem is történt semmi, amíg Asami nem mondta ki az áment. *Teszem hozzá, hátha így megnyugodsz.* - De őszintén szólva... Asami nem fogja elengedni Grayt. *Ezt már most meg lehetett mondani.* - Igen. *Tényleg érdekelt, ki miatt panaszkodik Asami.* - Helyes. *Örültem, hogy komolyan veszed a piszkálódást. Egy kicsit elmosolyodom és csak egy puszit kapsz a mennyes dologra.* - Igaz, igaz. *Mondjuk akkor nekem töményeznem kell.* - Hogy Én? *Erre felnevetek.* - De kis naív vagy. *Nevetek tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.12.30, 18:01 | Üzenet # 3022 |
 Yaoista
| - Ennél szebben én se mondhattam volna.*Nevetek fel.* - Basszus nem ezt mondtam!!*Csattanok fel.* - Igen tudom jól ezeket és mondanod se kell, én csak..*Kicsit elhallgatok, hogy mégis hogyan tudnám neked megmagyarázni.* - Például szavakkal is lehet flörtölni nem? És mindezt úgy hogy semmi komoly szándék nincs mögötte.*Talán így megértesz.* - Mondjuk tény, hogy Gray már attól ki volt, hogy Asami bókolt az estén ami mondjuk neked se tetszett.*Ethant meg nem is említettem.* - A lényeg, hogy megbízom bennetek, megbízom benned teljes mértékben.*Szorítom meg a kezedet.* - Végülis mégis csak az egyik legjobb barátod.*Mosolyodom el.* - Azt mondod máris komolyan gondolja vele?*Kérdezlek.* - Értem.*Mosolyodom el kissé zavartan, magam se értem, hogy miért.* - Most megint miért nevetsz ki?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2024.01.26, 22:40 | Üzenet # 3023 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom, ahogy felnevetsz. Nem értettem, hogy min csattantál fel, majd felnevetek.* - Drágám, pontosan ezt mondtam. *Adok egy puszit a fejedre.* - Csak ne bókolhasson neked. *Morgom halkan.* - Bár tudom, hogy feleslegesen mondom. *Nevetek fel. Ahogy megszorítod a kezem, megfogom a tiéd és az ajkaimhoz eleve adok rá egy csókot.* - Akkor jó. *Nézek rád kicsit lágyabban.* - Igen. *Nálam a barátság szent és sérthetetlen volt.* - Kérdés nélkül. *Nevetek ismét.* - Nem vitte volna most el, ha nem gondolná komolyan. *Mondom komolyan.* - Technikailag bemutatta a körének, a barátainak. Ez hatalmas dolog. *NEm volt kétség.* - Mert azt gondoltad, hogy én kemény fizikai munkát fogok végezni. *Nevetek tovább és adok egy csókot.* - Persze lesz, amit én fogok, de az titok. *Teszem hozzá mosolyogva.* - De bocs, hogy a padlót nem én fogom lerakni. *Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 12:05 | Üzenet # 3024 |
 Yaoista
| - De te nem ezt mondtad, mert ez nem bizalom kérdése.*Közlöm veled.* - Mindegy úgyse fogunk szót érteni.*Felesleges róla tovább beszélni.* - Na látod én is ezt magyarázom, csak ugye én nem bókolok neki és másnak se.*Sőt én konkrétan rá se nézzek más pasikra.* - Mondjuk abban biztos lehetsz, de ez a ti meccsetek.*Kuncogok.* - Zavarba hozol...*Pirulok el.* - Mondjuk ez igaz.*Értek egyet.* - Szerintem Gray fel se fogta még a dolgokat.*Ugye én még nem tudok a balhéról.* - Megint elfelejtettem, hogy egy királyfival van dolgom.*Pimaszkodom és persze a csókodat viszonozom.* Szeretem az ilyen titkokat.*Mosolyodom el édesen.* - Neked elnézzem.*Nevetek fel.* - Én még azt is megcsinálnám.*Elmélkedem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 13:47 | Üzenet # 3025 |
 Yaoista
| - Nem. *Csóválom meg a fejem.* - Nem is baj. *Puszilom meg a buksid.* - Neked ez a munkád, hogy bókolj. *Jegyzem meg, de persze nem komolyan és egy puszit is kapsz.* - Mostmár én is tudom szívni a vérét, szóval nem gond. *Vigyorodok el kicsit gonoszkásan.* - Ugyan mivel? *Most nem tudom, hogy mit mondtam, amivel zavarba hozlak.* - Szerintem se. *Értek veled egyet.* - De majd rájön. *Kuncogok halkan.* - Szóval mostmár nem démon, hanem királyfi? *Vigyorgok és nem vettem magamra a pimaszkodást.* - Remélem tetszeni fog. *Mondom picit lágyabban.* - Mert te munkás ember vagy. *Nevetek fel.*
|
|
| |