Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 16:20 | Üzenet # 3026 |
 Yaoista
| - Szerintem se.*Értek egyet.* - Ohh tényleg.*Nevetek fel.* - Na látod ebből látszik, hogy nem szoktam bókolni.*Nevetek fel.* - Tudod csak úgy vagyok.*Kuncogok.* - Te csak ne szívd a vérét, pont erről beszélek.*Közlöm veled kissé morogva.* - Különben is Graynek már így is nagy az egoja, nem kell azt még növelni.*Vagy megteszi majd Asami.* - Most éppen ahogyan néztél, de amúgy sok mindennel.*Nevetek fel.* - Az biztos, kíváncsi vagyok hogy mit fog mesélni vagyis fognak.*De amiről lehet úgyis egyeztettünk.* - Démon királyfi.*Kuncogok.* - Abban biztos vagyok.*Mosolyodom el.* - Mi az hogy munkás ember?*Vetődök rád, persze figyeltem hogy ne legyen a kezedbe semmi.* - Attól még hogy én képes vagyok megcsinálni nem vagyok munkás ember te vagy egy királyfi.*Vigyorgok majd megcsókollak.* - Fene esne beléd, hogy még ez is jól áll neked.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 19:51 | Üzenet # 3027 |
 Yaoista
| - Szinte sajnálom a vendégeid. *Nevettem el magam. Felnevetek még jobban, ahogy morogni kezdesz.* - Igeni is... *Mondom lágyabban és megemelve az ajkaid, lágyan megcsókollak.* - Nem is növelném. *Mosolyodom el.* - Még mindig furcsa vagy. *Csóválom meg a fejem, de rád hagyom.* - Engem is érdekel. Őszintén, nem hittem, hogy ilyen hamar bármi is lesz velük. *Tényleg meglepett.* - És tudod fokozni. *Nevetek kicsit. Ahogy nekem esel, még jobban felnevetek.* - Hát nem? *Tartalak azért, nehogy leess.* - Igen? És miért? *Kérdezek vissza és viszonozom a csókod.* - Tudom. *Vigyorodok el és megmarkolom a feneked, úgy csókollak meg jó hosszan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 21:25 | Üzenet # 3028 |
 Yaoista
| - Amúgy én is, de hát látod mégis jönnek.*Nevetek tovább.* - Köszi..*Suttogom az ajkaid közé.* - Örülök, hogy egyetértünk.*Kuncogok.* - Azt tudom, de most éppen miért is?*Kérdezem kíváncsian.* - Én se, hiszen szinte most ismerkedtek meg.*Elmélkedem.* - Szerinted összeillenek?*Kérdezlek kíváncsian.* - Naná, hogy tudom.*Vigyorodom el.* - Nem nem, inkább úgy mondanám, hogy nagyon sok mindenhez értek és nyitott is vagyok.*Magyarázom.* - De te persze beszólogatsz nekem.*Mondjuk ez annyira rád vall.* - Pofátlan.*Vigyorgok és egyre jobban elmélyítem a csókunkat.* - Lehet hogy ez most nem volt a legjobb ötlet..*Simulok hozzád.* - Ez is miattad van..*Csókollak tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 01:14 | Üzenet # 3029 |
 Yaoista
| - Nem vagy semmi. *Csóválom meg a fejem.* - Mert zavarba jöttél csak attól, ahogy néztem. *Válaszolom őszintén, mivel nem is értem, hogy ott mi volt zavarba ejtő.* - Valahogy úgy. *Értek veled egyet. Kérdéseden kicsit elgondolkozom.* - Nem ismerem annyira Gray-t, hogy erre igazán válaszolni tudjak, de tűnik annyira őrültnek és bolondnak, hogy tudni fogja kezelni Asamit. *Mondom őszintén.* - Tudod, mikor Yasuval randizott, az is elég tűzvészszerű volt, de nagyon hamar kiderült, hogy nem működnek. Asami hamar fel tudja ezt mérni. *Jó emberismerő volt.* - AH, szóval kis ezermester? *Vigyorgok.* - Ugyan kis ördög... hiszen ez is tetszik neked. *Kuncogok halkan.* - És miért nem? *Markolgatom a feneked.* - Te vetetted magad rám. *Harapok a nyakadba.* - A probléma az, hogy nem igazán akarlak elengedni. *Suttogom füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 02:34 | Üzenet # 3030 |
 Yaoista
| - Ezt most bóknak veszem.*Kuncogok.* - Nem a nézésen van a hangsúly, hanem ahogyan néztél. Most nem értem, hogy ezen miért lepődsz meg, hiszen ezt megszokhattad már, hogy szinte folyton zavarba vagyok melletted.*Szóval szerintem ebben semmi furcsaság nincsen.* - Ez tetszik.*Nevetek fel picit.* - Mondjuk Yasu is elég őrültnek és bolondnak tűnik.*Jegyzem meg.* - Mégis mi nem működött köztük? Az tény, hogy jól mutathattak együtt.*Ahogyan ti ketten is, de ezt ugye kifejtettem már.* - Vajon minket hogy láthat?*Elmélkedem hangosan.* - Bizony az.*Bólogatok.* - Ez valóban így még csak kötekedni se tudok.*Kuncogok veled együtt.* - Mert így sose fogok pakolni.*Sóhajtok fel picit.* - Az is miattad volt.*Nevetek fel, ami nyögésbe megy át.* - A probléma az, hogy nem is akarom hogy elengedjél.*Pillantok rád és vadabbul megcsókollak.* - Mondjuk még elég korán van még...*Simítok be a felsőd alá.* - Szóval igazából rá érek a pakolással.*Csókollak tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 14:12 | Üzenet # 3031 |
 Yaoista
| - Az volt. *Puszillak meg.* - Ez igaz. *Igazából nálad az volt a normális, ha furcsa vagy és zavarban.* - Nem mondom, hogy nem az. *Kuncogok halkan.* - Ha egy valamit ki kéne emeljek, akkor egyik sem tud engedni. *Én is nehéz eset voltam, de ők még rosszabbak voltak.* - Szimplán megölték volna egymást. *Fejezem be.* - Yasu? Kérdezd meg. Én már tudom. *Jegyzem meg, de direkt nem akartam elmondani.* - Csoda. *Kuncogok a kötekedésre.* - És az akkora baj? *Kérdezlek mosolyogva.* - Persze, minden. *Csóválom meg a fejem, de mosolygok.* - Ebben én nem látom a problémát. *Vigyorgok és hosszan megcsókollak.* - Szerintem is. *Markolgatom a feneked.* - Szóval megint szexelni szeretnél? *Kérdezek rá csókod előtt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 14:49 | Üzenet # 3032 |
 Yaoista
| - Na látod.*Kuncogok.* - Ohh így már értem.*Bólintok.* - Yasut?*Kérdezek vissza.* - Én Asamira gondoltam.*Akkor félreérthető voltam.* - De most kíváncsi lettem.*Sóhajtok fel.* - Nem akarnád inkább te elmondani? De ha nem azt is megértem.*Nem foglak faggatni.* - Néha előfordul.*Nevetek fel.* - Nem baj, azért ez sokkal izgalmasabb elfoglaltság.*Vigyorgok.* - Bizony minden.*Kuncogok.* - Elég nagy baj lenne, ha nem így lenne.*Suttogom az ajkaid közé.* - Nem is értem, hogy találtad ki.*Vigyorgok.* - Túlságosan is csábító vagy.*Közlöm a csók után.* - Na meg a kaját is le kell mozogni.*Kuncogok és leveszem a felsődet.* - Még mindig imádom.*Simítok végig rajta és csókolgatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.02.03, 23:15 | Üzenet # 3033 |
 Yaoista
| - Őt is tudom, de őt is kérdezd meg magad. *Adok egy puszit a fejedre.* - Te bajod. *Vigyorgok.* - Nem. *Közlöm veled gonoszan.* - Szerintem is sokkal jobb. *Markolászom a feneked.* - Telhetetlen egy popsid van. *Vigyorgok és hagytam, hogy lehúzd a felsőm. Hagytam, hogy végigsimíts és csókolgass.* - Édes vagy. *Túrok a hajadba és felhúzlak. Hosszan csókolni kezdelek és közben átfordulok veled.* - Te is vedd le. *Kapom le rólad és végignyaltam a mellbimbódon.* - Viszont van egy ajánlatom... ne a kanapén dugjunk. Csak most vettünk újat. *Vigyorgok és megharapom a nyakad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.02.06, 21:41 | Üzenet # 3034 |
 Yaoista
| - Akkor így jártam és nem tudom meg.*Vonok vállat. Semelyiket se fogom megkérdezni, az már biztos.* - Valóban az, de ez neked csak jó.*Vigyorodom el.* - Köszi.*Mosolyodom el. Meg se lep, hogy alattad kötök ki, nem mintha ellenemre lenne. A csókodat hosszasan kiélvezem.* - Így jobb volt.*Célzok arra hogy te vetted le a felsőmet.* - Na de várj ebbe mégis mi az ajánlat?*Kérdezlek nevetve, amibe a harapás miatt bele is nyögök.* - Mert kell majd rá takaró.*Akkor nem lesz probléma.* - Viszont nekem tényleg van egy ajánlatom. Mit szólnál, ha a dolgozószobádban csinálnánk? Még úgyse avattuk fel, mit szólsz?*Kérdezlek.* - Aztán majd jöhet az iroda is, tudod szerintem van egy pimasz diák, akibe keményen bele kéne verni a tiszteletet.*Nyalok végig az ajkaimon és a farkadba markolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.02.11, 22:28 | Üzenet # 3035 |
 Yaoista
| - Nem kérdezed meg őket? *Kérdezek vissza. Azt hittem ennél kíváncsibb vagy.* - Nem panasz volt. *Vigyorodom el én is.* - Szerintem is. *Értek beled egyet.* - Az, hogy ne itt csináljuk. *Haraplak meg újra, de most a vállad és úgy, hogy nyoma is maradjon.* - Majd elmegyünk venni. *Mosolyodom el.* - Még pedig? *Várom a folytatást, majd azért megleptél.* - Még nem is nagyon voltál bent, de felavatnád? *Húzom fel a szemöldököm. Feltápászkodok rólad, majd felhúzlak és felkapva elindulok veled.* -Tetszik. *Csókollak meg.* - Nagyon értesz hozzá, hogy felizgass. *Közlöm veled vigyorogva.* - Nyisd. *Mondom az ajtóra, majd besétálok veled és leteszem a feneked az asztalra.* - Nos, és az asztalon, a székemen vagy a szófán? Esetleg a padlón vagy állva? *Nyalok végig a nyakadon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.02.11, 23:05 | Üzenet # 3036 |
 Yaoista
| - Ezért most miért lepődsz meg ennyire? Oké kíváncsi vagyok, de van egy határ.*Bár Grayt megtudom rá kérni, hogy faggassa ki Asamit.* - Asami mégis csak a főnököm és bár tény hogy nem egy hétköznapi felállás, de mégse vagyunk olyan kapcsolatban hogy ilyeneket kérdezzek, majd talán ez később változni fog.*Hiszen többet fogok vele találkozni miattad na meg Gray miatt is.* - Yasutól meg pont, hogy nem fogok ilyet kérdezni, hülye azért nem vagyok. Piszkál ő magától is, nem adok neki pluszban még rá okot és a batárodnak se.*Magyarázom meg.* - De ez nem ajánlat.*Kuncogok, ami egy jajjdulásba megy át.* - Még mindig szép a fognyomod.*Vigyorodom el, ahogyan megcsodálom a művedet.* - Mert sose invitáltál és zavarni ott még se akartalak.*Adom meg a választ.* - De attól még ideje felavatni, sőt megtisztelő hogy meg is engeded.*Nevetek fel.* - Ennek örülök.*Ezt váltod ki belőlem. Nem kell kétszer mondanod és ki is nyitom az ajtót.* - Micsoda felsorolás.*Kuncogok.* - Csak egyet lehet választani Professzor Úr?*Kérdezlek kacéran és közben körbenézzek.* - Ez csodás.*Csillannak fel a szemeim és láthatod, hogy kissé kezdek elkalandozni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2024.02.19, 18:52 | Üzenet # 3037 |
 Yaoista
| - Azt hittem ezt a határt simán átléped. *Nevetek fel.* - Értem. *Mondom miután kifejtetted őket.* - Örülök, hogy tetszik. *Mondom dicséretedre.* - Nem vagy kitiltva sehonnan. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Ott még annyian se voltak, mint a lakás többi részében. *Jegyzem meg mellékesen. Mikor bent vagyunk, kérdésedre csak elvigyorodom.* - Annyit választasz, amennyit akarsz. *Simítok végig az arcodon. Ahogy elkalandozik a tekinteted, felhúzom a szemöldököm. Ellépek tőled és ledobom a maradék ruhadarabom.* - És mi az izgalmasabb? *Kezdem el magam simogatni és meglehetősen szexin nézek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2024.03.01, 22:08 | Üzenet # 3038 |
 Yaoista
| - Akkor ismét sikerült téged meglepnelek.*Mosolyodom el.* - Látod néha nálam is van egy határ, bár tény nem sűrűn fordul elő.*Nevetek fel.* - Arra nem is gondoltam, de hogy is fogalmazzam meg.*Kicsit elgondolkodok.* - Nem akartalak úgymond azon a szent helyen megzavarni?*Így tudom a leginkább megmagyázni.* - Értem, ezt örömmel hallom.*Mosolyodom el édesen és kicsit is el is pirulok, hiszen én aztán tudom, hogy ez milyen nagy dolog.* - Ez nagyon jó válasz.*Simítom az arcom a kezedbe. Nem is figyelek rád, csak amikor megszólalsz.* - Azt a rohadt...*Bukik ki belőlem.* - Egyértelműen te.*Nyalok végig az ajkaimon, de ez fel se tűnik.* - Úgyis beszéltük ezt és eltekintek a nyakkendőtől most.*Vigyorodom el.* - Baromi szexi vagy...*Már most kezd melegem lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.03.17, 23:28 | Üzenet # 3039 |
 Yaoista
| *Láttam, hogy nem figyelsz és nagyon érdekelt, hogy mi lesz a reakciód. Az biztos, hogy megérte.* - Azt a rohadt, igen. *Simogatom magam tovább és hát elég jól festek. Az a nyalás nagyon édes volt.* - Mi az? Talán nyalogatnád? *Kérdezek is rá.* - Majd lesz az is. *Nyugtatlak meg azért.* - Igen? *Lépek közelebb, hogy még jobban láss mindent.* - Szóval mit is szeretnél kis ördög? *Nyalok bele a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.03.24, 10:52 | Üzenet # 3040 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom azon, hogy megismétled a szavaimat.* - Tessék?*Mivel ösztönösen jött így nem értelek.* - Amúgy persze majd nyalakodnék, de mindent a maga idejében.*Most élvezni akarom a műsort.* - Akkor jó.*Igen csak meg örülök neki. Ahogyan közelebb lépsz, szépen lassan végigmérlek.* - Hogy mit?*Kérdezek vissza, ami egy kis nyögésbe megy át.* - Nos teljes műsort kérek.*Közlöm veled a szemeidbe nézve.* - Kényelembe is helyezem magam, de előtte.*Hajadba túrva forrón megcsókollak, majd átmegyek a díványra.* - Lássuk mit is tud egy volt number one host.*Már most igen csak csillognak a szemeim.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2024.03.25, 21:35 | Üzenet # 3041 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam, ahogy visszakérdezel.* - Megnyaltad a szád. *Vigyorgok. Így még jobb, hogy ösztönösen jött neked.* - Helyes. *Vigyorgok még jobban. Vártam, hogy mit kérsz.* - Szóval teljes műsor. *Féloldalasan rád mosolygok, főleg, ahogy előtte a hajamba túrva megcsókoltál.* - Ugye tudod, hogy magas az órabérem? *Kérdezem pofátlanul, majd csak nézem, ahogy elhelyezkedsz.* - Már otthon érzed magad a dolgozószobámban. *Csóválom meg a fejem, de mosolygok közben.* - Arra a műsorra máskor szakítunk időt. Tudod ahhoz kicsit több ruha kéne. *Nevetek fel.* - De remélem most se fogok csalódást okozni. *Odamegyek melléd és félig feltérdelek a kanapér. Egyik kezemmel megtámaszkodok a háttámlán, a másikat pedig szép lassan elkezdem végighúzni az ajkaimtól a felsőtestemen. Elég dögösen rád nézek és végig húzom ujjaim a farkamon is.* - És meddig menjek? *Kérdezem, miközben simogatni kezdem magam.* - Tudom, hogy nem szereted, ha rád élveznek. *Legalábbis az arcodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2024.03.25, 23:23 | Üzenet # 3042 |
 Yaoista
| - Ohh így már értem.*Nos ilyen hatással vagy rám.* - Igen igen.*Bólogatok.* - Az nem számít, majd természetben fizetek, tudod csóró vagyok.*Nevetek fel.* - Most hogy mondod, de ezt most szerintem a műsorodnak köszönheti.*El is feledtettem velem, hogy most vagyok itt először.* - Azt tudom, de akár vissza is vehetted volna.*Jegyzem meg.* - Várom majd.*Bár biztos vagyok benne, hogy nem mostanság fogom megkapni.* - Arra nem látok sok esélyt.*Nevetek fel. Folyamatosan követlen a tekintetemmel és egyre inkább melegem lesz.* - És csak rám lehet? Én most csak nézlek és majd utána leszek csak a műsor része.*Közlöm veled.* - Ameddig el nem élvezel.*Közlöm veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2024.05.09, 19:42 | Üzenet # 3043 |
 Yaoista
| - Igaz, igaz. *Vigyorgok én is. Tetszik ez a természetben ledolgozod dolog.* - A műsorom sok mindenre képes. *Mosolyodom el kicsit. Nem tudtam még, hogy mikor kapod meg a műsorod, de most be kell érned a jelenlegivel.* - Nem csak rád lehet, de nem tervezek venni még egy kanapét. *Vigyorodom el, mert persze csak vicceltem.* - Szóval a kedves vendég a teljes csomagot kéri. *Közben persze folyamatosan simogatom magam és egyre keményebb leszek.* - Pedig leszoptalak volna közben, de ha nem, hát nem. *Húzom az agyad és kicsit gyorsítok a kezemen. Láthattad, ahogy izmaim meg-meg feszülnek. Többet nem beszéltem, de halhattad, ahogy egyre gyorsabban veszem a levegőt és persze a szemem le se veszem rólad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.07.20, 20:13 | Üzenet # 3044 |
 Yaoista
| - Hiszen te magad vagy a műsor, persze hogy sok mindenre képes.*Mondom édesen.* - Még mindig a kettőnk munkája volt.*Forgatom meg a szemeim, bár tudtam semmi értelme nincsen.* - Bizony azt sőt annál is többet biztos van olyan csomag ami csak Vip vendégeknek jár.*Vigyorodom el, mondjuk azon se lepődnék meg, ha tényleg lett volna ilyen.* - Ott is ekkora egy mocsok voltál?*Kérdezlek vigyorogva.* - Úgy is lefogsz szopni még, szóval kibírom.*Nem fogom hagyni magamat. Azért meg lett a műsorodnak az eredménye és már én is igen csak kemény leszek.* - Hihetetlen, hogy mennyire szexi vagy..*Harapok az ajkaimra.* - Tényleg a puszta látványodtól el tudnék élvezni..*De tartom magam és nem nyúlok magamhoz, meghagyom neked.*
|
|
| |