2025.07.20, Vasárnap, 21:15
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Szerda, 2014.08.06, 12:53 | Üzenet # 301
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem fogom.*Komolyan mondom, mert azért ismerlek már ennyire meg nincs szükségem olyan kedvességre, ami nem igaz meg különben se zavarj össze és tegyél úgy, mint aki kedvel.* - Azt mondtad... hogy voltál azért.*Lihegem, most nem tudtam, hogy mi az igazság és ha tényleg ez akkor miért pont velem vagy, tényleg csak azért mert én leszarlak? Furcsa voltál nagyon is. Amikor közlöd, hogy én csak veled lehetek az igen csak pofátlan bár nem akarok, de nem miattad és mi az, hogy ebbe is bele akarsz szólni. A csókod viszonozom és nem mondok semmit, mert nem akarok balhét, hiszen én szívnék, de látszik, hogy ez a kijelentés sokkolt.* - Mocsok vagy.*Nyögöm és vadul csókollak, nem akarok most a kijelentéseddel foglalkozni. Igen erősen karmolok végig a hátadon és az ajkaid is már harapom.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.06, 16:41 | Üzenet # 302
Yaoista
- Lehet hazudtam, vagy nem? *Hagylak kétségek között, élveztem, hogy sose tudod mikor vagyok őszinte. Tudtam, hogy pofátlanság, amit mondok, de én már csak ilyen voltam. Nem akartam más lucskos maradék gecijét a seggedben találni, ha netán dugni támad kedvem.* - Tudom. *Vigyorodom el és kicsit keményebben kezdek benned mozogni. Nem bírtam már magam visszafogni, de még így sem okoztam fájdalmat. Elég sokáig szeretkeztem veled, nem csináltam most semmi durvát, vagy perverzet..* - Ez jó volt. *Nyugtázom, mikor már csak feküdtünk.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.06, 17:08 | Üzenet # 303
Yaoista
- Nálad nem lehet tudni semmit se mi igaz és mi nem.*Sóhajtok fel, de nem is mondok többet, csak a sexet élvezem most tényleg.* - Igen az.*Lihegek. Szerencsére el is engedsz szóval egy gyors fürdés után meg egy kis pihi után haza is indulok és semmi másra nem vágyom csak egy kiadós alvásra, de amikor a ház elé élek ott vár az a görény és pár pajtása és ellátják kissé bajom, közbe meg mondja a dumát, hogy száljak le rólad. Elég késő van és rajtam kívül senki nem volt az utcán. Miután elmennek felvonszolom magam és persze mondják, hogy ne köpjek amit nem akarok, bár elég könnyű összerakni a képet, hogy ő volt. Lefürdök és amennyire tudom leápolom magam, senkinek nem akarok erről szólni. Nem súlyos sérülés de arra elég, hogy otthon maradjak pár napig, na meg utána is magyarázkodhatok. Egyik haveromnak írok, hogy elkaptam egy vírust így pár napig maradok otthon, szerencsére lebeszélem, hogy nem kell átjönni, ha kell szólok. Elfekszek és igen ki vagyok a csávóra meg rád is, mert minden miattad van. Lassan elnyom az álom és teljesen kidőlök.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.06, 18:04 | Üzenet # 304
Yaoista
*Hagytalak elmenni, amikor csak szerettél volna. Másnap mentem tanítani és feltűnt, hogy hiányoztál, hiszen sosem szoktál. A pletykák persze terjengtek, így aztán hamar kiderült, hogy mi is van, ugyan is a kis rajongómnak túl nagy volt a szája. Nagyon ideges és mérges lettem. Szerencsére nem volt sok órám, így miután végeztem elmentem boltba venni pár dolgot, majd hozzád indultam. Leparkoltam előtted, majd becsöngettem.* - Engedj be, én vagyok. *Közlöm veled, de mérgesen. Nem rád voltam ideges, de úgy hangzott, közben csak azt a kis idiótát tudtam volna belefojtani egy kiskanál vízbe.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.06, 18:21 | Üzenet # 305
Yaoista
*Éjszaka többször felébredek végül, mert azért kaptam az oldalamra is ütést és az orromra is ismét és nehezen kapok levegőt. Reggel is szarul vagyok minden értelembe. A főnököm is felhívom és elmondom mi van. Jól esik, hogy aggódik és meg is mondja, hogy ettől még kapuk fizut, aminek örülök, hiszen miattad nem kapok. Mielőtt rólad kezdene el dumálni lerakom. Fel se öltözök csak egy alsóba és atlétába vagyok és úgy pihenek, amíg meg nem jössz, ami azért meglep.* - Nyitom.*Morgok és odamegyek és kinyitom az ajtót gondolom a kapun beengedtek.* - Gyere.*Erőm sincsen veled veszekedni, csak visszamegyek nappaliba és elterülök.* - Csak nem hiányoltál?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.06, 21:04 | Üzenet # 306
Yaoista
*Be is mentem, mikor beengedtél. Nem mondtam semmit, nem válaszoltam, csak odamentem és felhúztam a trikód.* - Zuhanyozz le, aztán ellátom a sebeid. Ettél ma már? *Kérdezek rá, mert akkor csináltam volna neked kaját is. Arra viszont nem kérdeztem, hogy mi történt veled. Előszedtem a dolgokat, amiket vásároltam, mint egy-két sebtapasz, kötszer, fertőtlenítő meg fájdalomcsillapító, mert nem tudtam, hogy neked vannak-e, meg azt se tudtam hogy élsz. Őszintén szólva, azon kívül, ami a kartonodban van, nem sok mást tudtam rólad.* - Elhoztam a mai óra anyagát is.

MioDátum: Szerda, 2014.08.06, 21:14 | Üzenet # 307
Yaoista
- Mit csinálsz?*Ijedek meg kissé, mert azért sexelni most nem akarok. Ahogyan folytatod, azért meglep, de kitudja mi lesz később.* - Ettem pár falatot.*Mondom, majd elmegyek fürdeni, de még mindig igen csak le vagyok döbbenve. Hamar végzek és visszamegyek de csak alsóba.* - Ohh köszi.*Mosolyodom el picit.* - Figyelj, miért jöttél? Nem értelek.

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.06, 22:15 | Üzenet # 308
Yaoista
- Semmit nem fogok csinálni, ne ijedezz. *Közlöm veled. Türelmesen vártam, majd mikor odajössz alsógatyába, leülök melléd és szemügyre veszem a sebeid.* - A pár falat kevés lesz, később csinálok kaját. *Még mindig mérges és dühös voltam.* - Nem mindegy!? Jöttem és kész. *Förmedek rád, majd finoman közrefogom az arcod és szemügyre veszem.* - Az a faszfej. *Dühöngök és amilyen óvatosan csak tudlak, ellátlak.* - Sajnálom, ez csípni fog. *Törölgetem át a sebeket fertőtlenítővel, majd szépen leragasztom.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.06, 22:24 | Üzenet # 309
Yaoista
- Oké.*Bár nem tudtam, hogy igazat mondasz e.* - Oké köszi.*Igazad van.* - Jó jó befogtam.*Sóhajtok fel, igazából most aranyos vagy inkább mint ijesztő, de ezt nem említettem meg.* - Honnét tudtad meg? Senkinek nem mondtam.*Sóhajtok fel. Hagyom, hogy ellássál és bólintok, de fel is szisszenek, de jól bírom.* - Köszönöm.*Mosolyodom el picit.* - Amikor haza jöttem, akkor itt vártak este a haverjaival. Közölte, hogy szálljak le rólad. Nagyon oda van érted.*Jegyzem meg.* - Remélem nem fajul el jobban, mert nem akarom, hogy az legyen, mint múltba.*Mondom komolyabban, majd csak felsóhajtok.* - Kérsz valamit? Kávét esetleg?*Tényleg fura hogy itt vagy.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.06, 23:41 | Üzenet # 310
Yaoista
*Jó is volt, hogy csöndben maradtál, nem volt kedvem kérdésekhez.* - Túl nagy volt a pofája. *Mondom komolyan, de még mindig dühösen. Nagyon óvatos voltam veled.* - Mondanám, hogy máskor is, de inkább ne legyen ilyen többet. *Cirógatlak.* - Akkor sem kellett volna ilyet művelnie. *Robbanni tudtam volna.* - Ha bármi történne még, szólj! Világos voltam? *Nézek a szemeidbe, majd megcsókollak.* - Nem kell semmi, maradj csak szépen a fenekeden és pihenj. *Odaadom a jegyzeteket.* - Ezt másold le.

MioDátum: Szerda, 2014.08.06, 23:51 | Üzenet # 311
Yaoista
- Az mindig.*Morgok.* - Jogos.*Bólintok és tényleg nem értelek.* - Szerintem se, de mindig betalálnak.*Sóhajtok fel, majd a folytatás igen meglep, hogy miért is akadtál ki ennyire.* - Oké szólok, bár remélem, hogy nem lesz rá szükség, de szólok.*Ígérem meg és csókod viszonozom.* - Oké és később leírom, ha nem gond.*Leteszem és eldőlök a díványon.* - Azt mondtad, hogy  beszélni fogsz vele. Komolyan gondoltad?*Pillantok rád.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.07, 00:18 | Üzenet # 312
Yaoista
- Rendben. *Nyugtázom, reméltem tényleg szólni fogsz.* - Ráérsz. *Cirógatom meg az arcod.* - Komolyan. Nincs szükségem ilyen diákra. *Mondom komolyan, persze ez csak duma volt. Nagyon mérges voltam, hogy bántott. Gyerek és idióta viselkedés volt.* - Csinálok neked kaját. *Állok föl és a konyhádba megyek. Elég hamar megtaláltam mindent és ami volt nálad, abból főztem kaját, valami nagyon egyszerűt. Lassan lehiggadtam, majd visszamentem hozzád.* - Hogy vagy? Nem kell gyógyszer?

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.07, 00:27 | Üzenet # 313
Yaoista
*Bólintok most tényleg nincs erőm bármennyire elszánt is vagyok.* - Köszönöm még ha nem is miattam csinálod.*Nem tudtam, hogy miért teszed, de örültem, ha lépsz az ügyben. Ismét csak bólintok és csak pihenek.* - Hogyan? Elég vacakul és levegőt is nehezen kapok. Vettem be fájdalomcsillapítót. Nem akarom teletömni magam. Különben beszéltem a főnökkel és azt mondta, hogy emiatt nem von le a fizetésemből meg intézkedek ha kell. Rendes fickó.*Mosolyodom el. Meg voltak szokásai de kedveltem.* - Devan nem tudom, hogy miért vagy itt és bár én nem kértem segítséget, de jól jött, szóval tényleg hálás vagyok.*Simítok a kezedre.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.07, 23:28 | Üzenet # 314
Yaoista
*Igazából én se tudtam, hogy miért csináltam. Leültem melléd és hallgattalak.* - Rendben, de ha kell még, vegyél be. Ne szenvedj. *Mondom komolyan.* - Az. Engem is elvisel. *Nyugtázom, gondolván itt a főnöködre. Tudtam, hogy kiállhatatlan vagyok.* - Jól van, jól van. Elég volt a hálálkodásból. *Morgom, igazából ez volt talán az első, hogy valakinek így segítettem, mint neked.* - Ha hétvégére rendbe jössz annyira, kiviszlek egy építkezésre. *Cirógatom meg pofid. Igazából most egészen úgy néztünk ki, mint a szeretők, leszámítva, hogy nem voltunk azok.* - 

MioDátum: Szombat, 2014.08.09, 13:56 | Üzenet # 315
Yaoista
- Oké így lesz.*Mosolyodom el, majd felnevetek, de az oldalamhoz kapok.* - Ez jó volt, még ha fájt is.*Kuncogok.* - Oké nem is akartam folytatni.*Vigyorgok, majd a folytatás meglep.* - Tényleg??*Ragyognak fel a szemeim és felülve adok egy puszit az arcodra.* - Már érzem sokkal jobban vagyok.*Kuncogok és visszadőlök. Furcsa volt veled így ismét, hogy teljesen normális vagy és ez ijesztő, hiszen egy szemétláda vagy de az utóbbi alkalmakkal de nem, de ezt nem szabad elfelejtenem.* - Elmehetsz nyugodtan köszi.*Fordulok a hasamra.* - Furcsa vagy.*Suttogom ismét.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 22:05 | Üzenet # 316
Yaoista
- Bocsi. *Simogatom meg buksid.* - Tényleg. *Bólintok és a puszidon kicsit meglepődök. Igazéból gyakran már egyáltalán nem úgy viselkedsz, mintha nagyon ellened lenne a helyzet.* - Abban biztos voltam. *Attól, hogy közlöd, hogy mehetek, nem mozdultam.* - Majd akkor megyek, ha akarok. *Közlöm veled.* - Miért lennék furcsa? *Kérdezek rá és kisöpröm a hajad az arcodból. Szerintem egyáltalán nem voltam furcsa.* - Holnap is maradj itthon, világos? *Közlöm veled.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.10, 22:40 | Üzenet # 317
Yaoista
- Semmi gond.*Mosolygok. Ez se fordul elő sűrűn, hogy te bocsánatot kérsz, sőt nem is emlékszem, hogy tetted e volna valaha.*  - Na ez már te vagy.*Mosolyodom el. A kérdésedre nem válaszolok először.* - Maradok maradok.*Bólintok, majd felülök és rád pillantok.* - Megint olyan normálisan viselkedsz velem, átjöttél és leápoltál. Tényleg nem értelek.*Sóhajtok fel.* - Végén még megkedvelek vagy ez a célod?*Kérdezzelek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 22:49 | Üzenet # 318
Yaoista
- Helyes. *A többit rád hagytam, nem nagyon érdekelt.* - Azért annyira nem vagyok szemét, hogy akkor dugjalak meg, mikor tele vagy sérülésekkel. *Igazából csak a szex miatt voltam normális.* - Nekem nincs célom. Sem veled, sem ezzel az egésszel. Csak élvezem. *Közlöm veled lazán. Előveszek egy szál cigit, majd meggyújtom.* - Vagy azt hitted ez valami más? *Kérdezek vissza.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.10, 23:02 | Üzenet # 319
Yaoista
- Pedig kinéztem belőled, de bocsánatot is kérek.*El is szégyellem magam kissé. Végighallgatlak és én is rágyújtok még ha nem is kéne.* - Semmit nem hittem mivel nem tudok rajtad kiigazodni, de így elmondva a dolgokat már minden tiszta, ez már te vagy.*Jegyzem meg.* - Mit fogsz csinálni a sráccal? Azért ne rúgasd ki.

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 23:30 | Üzenet # 320
Yaoista
- Semmi élmény nincs benne. Nem haragszok. *Teszem hozzá, mert még a végén azt hiszed besértődtem.* - Mit jelent nálad ez a "te vagy" szöveg? *Nézek rád kíváncsian.* - Még nem tudom, mit fogok vele csinálni, de nem lesz benne köszönet. Lehet nem rúgatom ki, de nem biztos, hogy valaha is építész lesz belőle. *Jegyzem meg, azért láthatóan felidegelt a csávókám rendesen.* - Tudod... a másik játékát nem vesszük el kérdezés nélkül. Ezt még egy óvódás is tudja.

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.10, 23:40 | Üzenet # 321
Yaoista
*Bólintok, hiszen igazad van.* - Azt, hogy amilyen vagy igazából.*Mondom.* - Nem ér annyit, oké leszarod, amit mondok és tényleg egy pöcs, de egy kis hülye gyerek, aki oda van érted, de ennyire messze nem kéne menni, meg azért ő se megy messzebb gondolom.*Bennem tényleg nincsen bosszúvágy és semmi ilyesmi és téged se értelek, de ahogyan folytatod arra megremegek, de legalább ismét észhez térít.* - Na látod pontosan ez vagy te, még ha éppen normálisan is viselkedtél.*Húzom el a szám.* - Nem vagy a játékod és senki más se.*Morgok és mélyen cigimbe szívok.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 23:55 | Üzenet # 322
Yaoista
- Rendben, hagyom egyenlőre. De még egy húzása van és vége. *Látszott, hogy nem viccelek, legalábbis nagyon fontolgatom, hogy kicsinálom a kis taknyot.* - Ez vagyok én...? Semmit se tudsz te rólam. *Közlöm veled, bár én nem akartam, hogy tudj rólam bármit is.* - Nem vagy? Akkor mégis, minek neveznéd magad? *Nézek rá vigyorogva.* - Akkor duglak meg, amikor kedvem támad. Jelenleg egy gumibaba vagy, csak éppen gondolkozol. *Az arcodra simítok és a szemeidbe nézek.* - Te az enyém vagy.

MioDátum: Hétfő, 2014.08.11, 00:05 | Üzenet # 323
Yaoista
- Oké.*Bólintok és reméltem, hogy tényleg lenyugszik, mindenki érdekébe.* - Valamennyit tudok és hidd el nem akarlak jobban megismerni.*Vágom hozzád, de ahogyan folytatod egyre jobban remegek és szívesen behúznék, de nem teszem. Elnyomom a cigit és csak úgy villognak a szemeim.* - Takaródj innét most azonnal.*Állok fel.* - A rohadt zsarolásod miatt vagyok veled és nem egy kibaszott gumibaba vagyok és főleg nem vagyok tied.*Emelem fel hangom. Nagyon szarul esik, amit mondtál de legalább tényleg felnyílt a szemem ismét. Nem szabad elfelejtenem, hogy ki is vagy.* - Menj el most.*Mutatok az ajtó felé.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 00:21 | Üzenet # 324
Yaoista
- Nem lepődtem meg. *Soha nem akart senki megismerni. Nem igazán zavartatom magam, hogy fölállsz és elzavarsz. Nem nagyon érdekel, hogy kikelsz magadból, csak nyugodtan cigizek tovább.* - Nem megyek. *Közlöm veled.* - Megmondtam, majd akkor megyek, ha akarok. *Túrok szexin a hajamba és közben a szemeid kémlelem.* - Ha nem lennél sérült, most legyűrnélek. *Jó lehetett veled a szex, ha ennyire mérges vagy.* - inkább tedd vissza a segged és pihenjél. *Veszem el a jegyzetem és olvasgatom.*

MioDátum: Hétfő, 2014.08.11, 00:26 | Üzenet # 325
Yaoista
- Komolyan, hogy lehetsz ennyire pofátlan??*Morgok és még itt szexizél is nekem pluszba. biggrin * - Az én lakásom és azt mondtam menj el, mert nem vagy szívesen látott baszki.*Hergelem fel egyre jobban magam.* - Komolyan örülök, hogy sérült vagyok.*Gúnyolódom. * - Menj és szedj fel valakit és akkor mindenki jól jár.*Levágódok melléd.* - Komolyan még egy ilyen pasit, mint te.*Morgok magamba.*

Keresés: