2025.07.20, Vasárnap, 22:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 00:46 | Üzenet # 326
Yaoista
- Hát így. Hogy mondod? Ez vagyok én? *Vigyorodom el.* - És szerinted érdekel, aranyom? *Igazából magasról tojtam rá, hogy most szívesen látsz, vagy sem.* - Hát akkor örülj. *Tudtam jól, hogy gúnyolódsz, de én nem vagyok köteles venni a lapod.* - Nem értem mi a problémád. Legalább nem vagyok egy unalmas balfasz. *Közlöm veled.* - Milyen volt az exed? *Kérdezem hirtelen.*

MioDátum: Hétfő, 2014.08.11, 01:14 | Üzenet # 327
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen pontosan.*Bólintok.* - Nem, de attól még kifogok mondani, amit gondolok.*Tudtam jól, hogy nem fogsz úgyse elmenni, pedig jó lenne.* - Ez igaz, de most miért örüljek annak, hogy egy szemétláda vagy?*Kérdezlek, majd a kérdésed igen meglep és nem is értem ezt se, hogy minek kérdezed.* - Csak nem ki akarod gúnyolni?*Kérdezlek és eldőlök.* - Akivel együtt voltam utoljára és a leghosszabb kapcsolatom is volt egyben ő volt Lucas. Mindig mindenbe támogatott, sose unatkoztam mellette. Bolond volt amennyire kellett, de mégis kettőnk közül ő volt a komolyabb és a meggondoltabb. Fantasztikus volt az ágyba és minden szempontból remek szerető volt.*Mosolyodom el.* - Számodra ez biztos nyálasnak hangzik, de ezt úgyse értheted, mert gondolom nem volt komolyabb kapcsolatod.*Pillantok rád, de igazából választ nem vártam.* - Telt az idő és a szerelem elmúlt, de teljesen békében váltunk el. Röviden ennyi.*Azt nem kell tudnod, hogy szoktunk beszélni még egymással.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 01:33 | Üzenet # 328
Yaoista
- Hajrá. *tőlem aztán tépheted a szád. A szemétládás kérdésed azt nem is figyeltem direkt.* - Lehet éppen ahhoz támadt kedvem. *Gúnyolódok kicsit. Csöndesen hallgatlak közben újra rágyújtok.* - Nem volt, de nem rajtam múlott. *Jegyzem meg mellékesen. Egyszerűen nem volt senki, aki engem elfogadott volna hosszútávon, aztán meg már nem is próbálkoztam. Rád pillantottam és elgondolkozva néztelek.* - Nem vagyok olyan, mint amit a magadfajták elvártok. *Közlöm veled, gondolva itt a megjátszott vacsira.* - Megjátszani megtudom, de nem vagyok olyan.

MioDátum: Hétfő, 2014.08.11, 01:42 | Üzenet # 329
Yaoista
- Nem lepne meg.*Szokásod.* - Nem rajtad?*Nézzek döbbenten, mert ez olyan hihetetlen bár igaz tényleg nem ismerlek.* - Magamfajta?*Ismét felülök és rád pillantok.* - Te se ismersz engem szóval ne vonj le csak úgy következtetéseket. Nézd én se mondtam, hogy a szőke lovagra várok, sőt falra is másznék tőle. Nekem is van egy stílusom, ami nem mindenkinek tetszik, de azt pont leszarom, ahogyan te is. Egy rövid ideig játszottad meg magad, de azon kívül volt pillanat, amikor elbeszélgettünk és elvoltunk.*Gondolok itt a tegnapra.* - Viszont azért vagyok veled, mert megfenyegettél és ugye hogy is mondtad számodra csak egy játék vagyok egy egyszerű bábu, akit csak dugni jó nem de?*Kérdezlek.* - De te többet teszel vagy ez is játék része?*Kérdezlek, majd csak elmosolyodom kicsit.* - Vigyázz, mert a végén még belém szeretsz.*Vigyorodom el.* - Vagy én beléd, sőt egy pár lennék.*Kezdek el nevetni, ami persze ismét fáj.* - Vicces vagyok mi??*Nevetek és szenvedek egybe.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 22:15 | Üzenet # 330
Yaoista
- Képzeld, nem. Egyszerűen senki nem tud elviselni. *Közlöm veled komolyan, de még ha nem is akarom, akkor is látszik rajtam, hogy ez valahol mélyen, naaaagyon mélyen, rosszul esik.* - Az ilyen szerelmet meg a nagy őt kereső kiscicák. *Fejtem ki a véleményem.* - Bár te nem teljesen felelsz meg ennek, de a lényeg ez. *Teszem hozzá, mert azért nem voltál picsogó liba.* - Jah, volt. *Hagyom rád. Én ezt nem vettem észre, hiszen csak azért viselkedsz velem úgy, ahogy, mert zsarollak. Kérdésedre nem válaszolok. Nem is akartam válaszolni.* - Ki tudja? *Teszem fel a költő kérdést. Valahogy a viccedet én találtam olyan mulatságosnak.* - Igazad van. Egy bábu, akit dugni jó. *Veszek elő egy másik szálat. Kicsit sértődöttnek tűntem, de ezzel nem voltam tisztában.* - Ennyi vagy.

MioDátum: Kedd, 2014.08.12, 21:30 | Üzenet # 331
Yaoista
- Ez nem lep meg, de erről te is tehetsz nagy részben.*Jegyzem meg, de ami meglep, hogy úgy tűnik, hogy ez téged bánt, ami viszont érdekes. Élből elítéled a kapcsolatokat, erre úgy tűnik, hogy te is vágynál rá, ha lenne egy személy, aki elviselne.* - Na látod legalább elismered, hogy nem felelek meg teljesen.*Mondom. Azt gondoltam, hogy nem fogsz úgy nevetni, mint én, de arra se gondoltam volna, hogy ennyire komoly leszel meg, hogy ilyen dolgokat tudok meg rólad.*  - Most valahogy nem tudom komolyan venni a beszólásod.*Jegyzem meg és én is rágyújtok és figyellek.* - Mi lenne, ha én eltudnálak viselni és veled akarnék lenni?*Kérdezlek bár magam se tudom miért, de most érdekelt ez az egész, még ha feltételezés is.* 

szela00Dátum: Kedd, 2014.08.12, 22:39 | Üzenet # 332
Yaoista
- Nem hiszem, hogy meg kéne változnom bárki kedvéért is. *Ebben részben igazam volt, csak azt nem mértem fel, hogy mekkora paraszt is vagyok valójában.* - És neked ez most öröm? *Kérdezek vissza.* - Nem izgat. *Nem érdekelt, hogy nem veszed komolyan a beszólásom. Kérdéseden viszont elnevettem magam.* - Ez még feltételezésnek is vicc. *Fejezem be, majd elgondolkozom.* - Még belegondolni se tudok, mert tudom, hogy nincs így. Te magad mondtad, hogy gyűlölsz engem, akkor minek ilyesmiről beszélni?

MioDátum: Kedd, 2014.08.12, 22:52 | Üzenet # 333
Yaoista
- Nem is ezt mondtam, hiszen annak nincs értelme.*Az is más ha tudnál viselkedni.* - Igen, de ne kérdezd miért.*Magam se tudtam volna megválaszolni.* - Az nem baj.*Kuncogok.* - Hmm kitudja mit hozz a jövő és nálam aztán sose lehet tudni mit fogok gondolni vagy érezni. Képes vagyok saját magamat is meglepni.*Vigyorodom el.* - A testünk összepasszol ez tegnap kiderült az persze más kérdés, hogy mindig élvezni fogom e.*Teszem hozzá.* - Lehet jó páros lennénk, maximum kicsinálnánk egymást.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.08.12, 23:34 | Üzenet # 334
Yaoista
- Na látod. *Ebben azért igaza volt.* - És még én vagyok furcsa. *Nézek rád, majd szívok egy mélyet a cigimből.* - Jah, képzelem, hogy belém zúgsz. *Persze addig nincs gond, amíg egy-egy órára találkozok valakivel, de egy idő után mindenki besokall tőlem és nem tudom, hogy miért.* - Az egy dolog. Van még pár ember, akivel összepasszolok. *Jegyzem meg.* - Még a végén azt hiszem, hogy össze akarsz velem jönni.

MioDátum: Kedd, 2014.08.12, 23:51 | Üzenet # 335
Yaoista
- Te is az vagy, de nem mondtam soha, hogy én nem vagyok az.*Mosolygok.* - Ki tudja.*Ismétlem meg magam.* - Hmm ez igaz, de a lényeget érted.*Mondom. Elszívom a cigit és elterülök melletted. A fejem lábadnál van, de nem teszem az öledbe.* - Nem lehet tudni mit hozz a jövő. Velem igaz nagyon szemét vagy, de mégis tudsz rendes is lenni. Nem tudom mit hozz a jövő, mert lehet tönkreteszel, de az is lehet, hogy beléd zúgok, hiszen az érzelmeknek nem lehet parancsolni.*Fejtem ki a véleményem.* - Tudom számodra ez hülyeség..

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.13, 00:00 | Üzenet # 336
Yaoista
- Ez igaz. *Ezzel egyet kellett értenem. Rád hagytam, hülyeségnek tartottam, hogy te belém szeretsz. Nézem, ahogy elfekszel és hogy a fejed hol is van. A kezem a homlokodra teszem, leellenőrizve, hogy van-e lázad.* - Ha nem lennék szemét, szóba se álltál volna velem. /Jegyzem meg, hiszen én voltam a köcsög tanár, aki csak szívatni képes téged.* - Szerintem nem lesz semmi. Én rád unok és ennyi. *Közlöm veled, de közben észre veszem és hajad cirógatom finoman.* - Az. Címeres marhaság. *Nyugtázom.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.13, 00:09 | Üzenet # 337
Yaoista
- Néha egyet lehet velem érteni.*Na persze tudom, hogy ez nálad nem sűrűn fordul elő, bár ez kölcsönös. Kezed meglep de nem mondok semmit.* - Ez hülyeség, sőt lehet előbb kezdtem veled volna beszélni, sőt biztos. Megmondtam neked, hogy alig vártam, hogy tanítsál, hiszen a munkásságod régebb óta követem és mint szakember és tanár remek vagy, ezt sose tagadtam. Azt nem értettem velem mi a bajod bár most se értem.*Teszem hozzá. Nem szólok a haj simogatásra sőt jól is esik, szeretem, amikor a hajam finoman birizgálják.* - Akkor rám unsz maximum én hoppon maradok, minden kiderül.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Értek hozzá.*Hunyom le a szemem.* - Finom illatok vannak.*Célzok a kajára is.* - Neked is jó az illatod....

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.13, 00:24 | Üzenet # 338
Yaoista
- Néha. *Erősítem meg, mert tőlem azért teljesítmény már ez is.* - Ahha, persze. *Mondom neked cinikusan.* - Nincs veled semmi bajom, már elmondtam, nem? *Nézek rád, hiszen már elmagyaráztam neked, hogy mi a helyzet. Tovább birizgálom a hajad, de tényleg nem veszem észre.* - Egyél, ha éhes vagy. *A többire nem mondtam semmit. Az illatom meg nem tudtam hova tenni.* - Parfüm. *Válaszolok röviden, még véletlenül sem úgy reagáltam a bókodra, mint mások. Elnyomtam a csikket és kényelmesen hátradőltem.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.13, 00:34 | Üzenet # 339
Yaoista
- Nem hazudok.*Nem szokásom.* - Igen el, de mégis megfenyegettél, lehet egyszer megértelek.*Bár attól még nagyon messze vagyok.* - Később köszi most jó így.*Továbbra se nyitom ki a szememet.* - Magamtól nem találtam volna ki.*Kuncogok, kis vicces vagy még ha nem is szánod annak.* - Picit pihenek...*Nem is kell sok és el is alszom, azért rendesen ki vagyok. Kicsit mocorgok, majd a fejem végül az öledbe köt ki.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.13, 00:43 | Üzenet # 340
Yaoista
- Csak álmodozol. *Közlöm veled.* - NEm hiszem, de sok sikert. *Én se tudom néha, mit gondolok, nem hogy még más kitalálja a gondolatmenetem.* - Oké. *Cirógatlak tovább. Nem értettem, mi vicceset mondtam, de rád hagyom.* - Pihenj csak. *Gondoltam én, hogy már ki vagy merülve. Meglepődtem, hogy végül az ölembe teszed a fejed. Lassan, óvatosan felemeltem, majd felálltam. Fölvettelek a karomba és bementem veled a hálódba. Lefektettelek az ágyba, majd én is leheveredtem melléd és hagytam, hogy álmodban odabújj.* - Kár ilyesmiket mondanod... úgy sem így lesz, én meg nem fogom magam álomvilágba ringatni. *Suttogom halkan és adok egy puszit a fejedre és csak nézem, ahogy alszol.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.13, 00:56 | Üzenet # 341
Yaoista
- Ezek a tények.*Teszem még hozzá, de mily meglepő, hogy más véleményen vagyunk.* - Köszi.*Tényleg nagyon nagy dolog lenne, ha kicsit megértenélek mit miért csinálsz. Nem ébredek fel arra, hogy beviszel és beszélsz hozzám, de rögtön hozzád bújok. A fejem a mellkasodra fektettem és az egyik kezemmel átölellek. Még így is látszik, hogy fájdalmaim vannak és nehezen veszem a levegőt, de amúgy jó így feküdni.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.13, 11:19 | Üzenet # 342
Yaoista
*Ahogy bújsz, látom, hogy elég nehézkes a légzésed. Kicsit megigazítottalak, hogy ne nyomd magad nagyon, de vigyázva, nehogy felkeltselek. Reméltem, így nem fogod magad annyira nyomni és talán nem fog fájni minden porcikád, mikor felkelsz. Finoman simogatom a hátad és elgondolkozva nézlek. Nagyon dühös voltam még mindig arra a baromra, amiért hozzád mert érni. Lassan engem is elnyomott az álom, azért fáradt voltam én is és kimerült.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.13, 12:26 | Üzenet # 343
Yaoista
*Motyogok, ahogyan igazgatsz, de nem ébredek fel és tényleg jobban alszom. Pár óráig fel se ébredek, majd amikor igen elsőre meglep, hogy hol vagyok, de főleg, hogy hogyan. Behoztál én meg megint így aludtam el és te hagytad. Picit zavarba is jövök ismét erre a helyzetre.* - Tényleg egy démon vagy.*Suttogom. Leveszem a szemüveged és az arcodra simítok finoman. Nem mentek ki a szavaid a fejemből és bár sokat hazudtál már, úgy gondolom, amiket mondtál az igaz volt és úgy tűnt tényleg bánt téged, hogy senki nem fogad el. Magam se értem, hogy miért kezdtem el feltételezni, de ami vicces, hogy leszámítva azt a tényt, hogy milyen aljas dolgokat teszel velem, de vannak jó pillanataink, amik tényleg jó.* - Tényleg furcsa vagy.*Suttogom odahajolva adok egy apró csókot az ajkaidra.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 11:42 | Üzenet # 344
Yaoista
*Én tovább aludtam, nem ébredtem fel arra, hogy leveszed a szemüvegem. Kezedre sóhajtok egy aprót, mint akinek ez tényleg hiányzik, csak hát ha ébren vagyok, túl makacs vagyok ezt beismerni, meg amúgy se volt a stílusom. Csókodra lassan ébredezek és kicsit kómásan nézlek.* - Elaludtam...? *Motyogom és közben a hajadba túrtam.* - Hogy vagy? Miért nem alszol még? *Feltűnt, hogy nincs rajtam a szemövegem, de nem zavartattam magam.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.14, 11:49 | Üzenet # 345
Yaoista
*Feltűnt, hogy jól esik a simogatás, aminek csak elmosolyodom. Az ember mégis csak egy társas lény és jól esik, ha tőrödnek vele, még ha egyesek tagadják is.* - Igen...*Felelek, amikor felébredsz.* - Meg vagyok köszi. Most jó így, de azt nem mondom, hogy nem fogok pihizni.*Mosolygok, de most melléd fekszek, bár igen közel.* - Bocsi, hogy megint rajtad kötöttem ki.*Motyogom, bár biztos nincsen ellenedre, de akkor is zavarba ejtő.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 12:10 | Üzenet # 346
Yaoista
- Oké. *Csak nézem, ahogy kifekszel mellettem.* - Nem gond, nem zavart. Automatikusan bújtál. *Vigyorodtam el kicsit.* - Lehet nem is megyek annyira az agyadra, mint hiszed. *Nevettem el magam.* - Már kint is az ölembe kötöttél ki. *Folytatom azért is.* - Csak úgy is elég fájdalmasnak tűnt a helyzeted, ezért behoztalak. *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.14, 12:46 | Üzenet # 347
Yaoista
- Akkor jó.*Jó tőled is hallani.* - Khmm igen mondtam, hogy ilyen kis bújós vagyok.*Nevetek zavartan.* - Ilyenkor tényleg nem.*Mosolyodom el én is.* - Meg se lep.*Sóhajtok fel.* - Ez kedves tőled köszi.*Simítom bele az arcom a kezedbe.* - Tényleg furcsa vagy, nem győzőm elégszer hangoztatni.*Mosolygok és odahajolva adok egy puszit az arcodra.* - Eszünk?

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 23:49 | Üzenet # 348
Yaoista
- Nem is értem, hogy voltál meg egyedül ilyen bújósan. *Ismerem be, hiszen engem zsigerből utáltál, mégis bújtál gond nélkül.* - Pedig ugyan az vagyok. *Jegyzem meg neked mellesleg. Nem mondok semmit bókodra, rád hagyom.* - Nem vagyok furcsa, csak te hiszed azt. *Puszidon meglepődök kicsit, de nem mutatom ki nyíltan.* - Együnk. *Felülök és nyújtózok egyet.* - Ideadod a szemüvegem? *Kérem el.* - Elég szarul látok nélküle. Legalábbis nincsenek kontúrok.

MioDátum: Péntek, 2014.08.15, 12:16 | Üzenet # 349
Yaoista
- Nehezen. Olykor még a szexnél is jobban hiányzott meg ha akarom azt megoldom.*Mondom.* - Igen ugyanaz.*Bólintok.* - Téves.*Nevetek fel, de ismét az oldalamhoz kapod.* - Komolyan, hogy ilyenkor nevettetsz meg, még ha nem is direkt csinálod.*Sóhajtok fel, de mosolygok.* - Persze, csak nem akartam, hogy bajod legyen vagy összetörd.*Odaadom neked.* - Nem gondoltál még kontaktlencsére? Vagy azért hordod, mert tudod hogy jól áll?*Kuncogok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2014.08.15, 12:17

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.15, 21:55 | Üzenet # 350
Yaoista
- Felszedsz egy pasit vagy kivered magadnak? *Kérdezek rá egyenesen.* - Bár abból kiindulva, amit mondtál, kivered magadnak. Mond csak... az ujjaid is felszoktad magadnak dugni? *Kíváncsivá tettél kicsit.* - Nem tudom mi olyan vicces. *Tényleg nem értettem, hogy min nevetsz, de nekem aztán mindegy volt.* - Kösz. *Veszem el és felrakom.* - Gondoltam már rá és részben, de nem bírja a szemem a kontaktlencsét, így marad a szemüveg. De mint mondtad jól és szexi. Úgyhogy nincs vele gond. *Odahajolok és végignyalok az ajkaidon.* - De jó tudni, hogy tetszik neked. *Vigyorodom el.*

Keresés: