Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.04.29, 14:01 | Üzenet # 26 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Kezdtél nagyon felhúzni, te vagy az a ember, akire elég rá néznem és már kezd felhúzni.* - Sejtettem.*Mondom, majd ahogyan válaszolsz, elszívva cigit eldobom megállok és ezzel téged is megállítalak.* - Kemény küzdöttem, hogy bekerüljek erre az egyetemre ösztöndíjjal. Minden egyes nap a mai napig keményen tanulok, hogy meg is tartsam ezt. Erre vagy te és pont a kedvenc tantárgyamból szívatsz pedig sokkal jobb vagyok többieknél.*Egósan hangzik de így van.* - Eddig se engedtem, hogy megtörj és feladjam és most se fogom. Nem fogja egy ilyen beképzelt, szemét seggfej, aki istennek képzelni magát tönkretenni azt amiért megküzdöttem.*Vágom hozzád a szemeim csak úgy villognak.* - Magától a gondolattól és irtózom, de lefekszek veled, amíg más megoldást ki nem találok, mert biztos lehetsz benne, hogy ebbe nem nyugszok bele.*Közlöm veled a tényeket, majd elmosolyodom de igen gúnyosan.* - Mondjuk azért vicces, te aki mindenkit megkap és mennék hozzá, engem csak úgy tud megdugni, hogy megfenyegeti. Nagyon szánalmas Devan Professzor.*Paskolom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:02 | Üzenet # 27 |
 Yaoista
| *Megállok és hátrafordulok. Unottan hallgatom a dumád, nem nagyon hat meg. * - Nem vagy jobb. Sok hibát ejtesz. *Közlöm veled. Tényleg szoktál hibázni, bár nem akkorát, mint a többiek, de tőled sokkal többet vártam. Tehetséges voltál és becsültem a szorgalmad, de neked ezt nem kell tudni.* - Ez jó. *Nevettem el magam.* - Ilyen fasza jellemzésem is régen volt. *Nevetek tovább jó ízűen. Ennyire érdekelt, amit mondasz.* - Azt hiszed, lesz más megoldás...? Kis naív... *Gonosz vigyor jelenik meg az arcomon, a végére viszont elsötétül a tekintetem. Elkapom a karod és kicsavarom.* - Na ide figyelj... ha akartalak volna, már rég megszereztelek volna... de abba mi a móka? *A füledhez hajolok.* - Ki fogom élvezni minden percét annak, hogy szenvedsz...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:08 | Üzenet # 28 |
 Yaoista
| Igaz hibázok de sokkal jobb vagyok.*Ebben biztos vagyok. Tudom hogy sokat kell meg tanulnom de az átlagnál jobb vagyok.*- Mert mások nem látják vagy nem akarjak látni valós arcod.*Közlöm.*- Nem hiszem hanem tudom... túl sokat gondolsz magadról.*Morgok. Ahogyan elsötétül tekinteted na azt meg nem láttam és kissé ijesztő is főleg ahogy karom kitekered mire felszisszenek.*- Hitegesd magad ezzel úgyse szereztél volna meg.*Morgok a folytatásra igen csak megremegek.*- Igazi aljas patkány vagy.*Vágom hozzád és próbálom kiszabadítani karom.*- Eresz el...
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2014.05.03, 12:11 |
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:12 | Üzenet # 29 |
 Yaoista
| - Ó, dehogynem. Pontosan tudja mindenki milyen vagyok, csak nem érdekli őket. *Ez tényleg igaz volt. Erősen tartottalak, eszembe se jutott elereszteni.* - Hiszed... csak hiszed drágám. *Suttogom a füledbe és nyakadba csókolok.* - A patkányt kikérem magamnak. Ember vagyok. *Vigyorodom el.* - Mi lenne, ha a nyílt utcán dugnálak meg? *Elmélkedem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:14 | Üzenet # 30 |
 Yaoista
| - Idióta az összes.*Morgok.*- Nem hiszem és nem vagyok drágád.*Dühöngök és nyakra csókra felsóhajtok de ez csak reflex. A folytatásra megdermedek mert tudtam hogy megtenned.*- Tényleg patkány vagy.... gyűlöllek..*Rangatom tovább karom*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2014.05.03, 12:15 |
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:16 | Üzenet # 31 |
 Yaoista
| - Szerintem nem. *Kuncogtam el magam.* - Igaz, jelenleg a ribancom vagy. *Olyan negédesen mondtam, ahogy csak futotta tőlem.* - Gyűlölj csak, nem számít. *Nem is lenne jó, ha szeretnék vagy kedvelnél. Elengedem a karod, majd intek a fejjem a kocsim felé.* - Menjünk. Ha jó leszel én is az leszek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:19 | Üzenet # 32 |
 Yaoista
| - Rohadj meg.*Morgok tovább.*- Nagyon meg fogod bánni*Fenyegetőzöm bár most esély nulla erre de akkor se fogom hagyni magam. Karomat megmasszírozom amikor elengeded szépen ott maradt nyomod. Követlek majd csak felnevetek.*- Gondolom mert most is annyira jól viselkedsz. Mond csak hány embert fenyegettél meg?*Vonom fel szemöldököm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:19 | Üzenet # 33 |
 Yaoista
| - Majd a temetőbe. *Közlöm lazán.* - Dehogy fogom. *Vigyorodom el. Kettőnk közül neked nagyobb veszíteni valód volt.* - Mert te jól viselkedsz? *Kérdezek vissza, felhúzott szemöldökkel.* - Kérlek... *Nevettem el magam.* - Hm, nem tudom. Miért érdekes?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:22 | Üzenet # 34 |
 Yaoista
| *Persze nem kívánom azért halálod de ha valami történne veled se sírnék.*- Azt a vigyort a képedről lefogom vakarni valahogyan.*Vágom hozzád.*- Mit tettem? Te vagy az aki megfenyegettél és nem fordítva.*Emlékeztetlek rá*-Nem.*Mondom végül bár éreztem valamiért hogy én vagyok kivételes velem bánsz így csak.*- Menjünk és essünk túl rajta vénember.*Csak azért se fogok normálisan hozzád állni mert minek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:23 | Üzenet # 35 |
 Yaoista
| - Sok sikert. *Vigyorgok tovább.* - Semmit nem kellett tenned. *Úgy a személyeddel nem volt gondom, azon felül, hogy leszartál.* - Na látod. *Veszek elő én is egy szál cigit és rágyújtva élvezem a nikotint.* - Majd meglátjuk az este után is ezt mondod-e. *Ezek után biztos lehetsz benne, hogy keményen megdolgozlak majd. Miután beszálltunk a kocsiba, elhajtok a lakásomra. Szép, tágas modern lakás volt, mint amit várni lehet.* - Fáradj be. *Engedlek előre. Ledobom a nyakkendőm, majd leülök.* - Hozz nekem egy whisky-t. *Intek a fejemmel a bárpult felé.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:27 | Üzenet # 36 |
 Yaoista
| - Mégis szívatsz.*Jegyzem meg.*- Az se biztos hogy ki tudsz elégíteni.*Vigyorgok bár ezt én se gondolom komolyan mert volt egy sejtésem hogy jó vagy de akkor se akarok veled lenni.Úton nem mondok semmit majd lakásba körbe nézzek.*- Ez se tanári fizetésedből van tuti... *Bármennyire kerestél jól.*- Meg kell hagyni jól nézz ki.*Ismerem el. Piára elhúzom szám de viszek egyet majd ledobom magamról felsőt szép kis testem volt.*- Mit akarsz? Szopjalak le?*Kérdezlek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2014.05.03, 12:28 |
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:29 | Üzenet # 37 |
 Yaoista
| *Elröhögtem magam a kielégítős szövegeden.* - Nem. Építészmérnök vagyok én is. Nem csak tanítom. *Túrok hajamba. Mikor odahozod a piát, csak vigyorgok.* - Egész jó. *Nézek végig rajtad, majd csak vigyorgok.* - Hm... *Felállok és a hangrendszerhez megyek. Berakok egy dögös számot, vagy visszaülök.* - Táncolj és vetkőzz pucérra. *Közlöm elsőnek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:42 | Üzenet # 38 |
 Yaoista
| - Jogos.... tudod meg vártam is hogy tanítsál nem hittem hogy egy ekkora görény vagy.*Közlöm lazán.* - Tudom.*Nekem is meg van az ego amennyi kell. Amikor közlöd mit tegyek felsóhajtok egyet. Kibontom a hajam ami amúgy lapockámig ér. Elkezdek táncolni és le se veszem rólad szemem. Értettem dolgom mióta host vagyok még inkább. Felsőtestem simogatni majd lassan kigombolom nadrágom és leveszem. Lábaim is igen formásak.*- Egy vendég előtt se mentem el eddig.*Jegyzem mg bar nem tudom miért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:43 | Üzenet # 39 |
 Yaoista
| - Szar lehet. *Nagyon együtt érző voltam. A tudom-ra csak elmosolyodtam kicsit. Tényleg igazi különleges szépség vagy, ezt be kellett ismernem. Figyeltem a mozgásod, ami nem is volt rossz. Jól mozogtál.* - És? *Nem nagyon érdekelt, hogy mit van veled, ezt minek mondod.* - De örülök, hogy én avathatlak fel. *Vigyorodom el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:46 | Üzenet # 40 |
 Yaoista
| - Az.*Mondom.*- Ezzel egyedül vagy.*Mondom majd az alsóm is leveszem. Kissé azért zavarba vagyok és kellemetlenül érzem magam. Tovább táncolok és meg is fordulok minden szegből formás vagyokxd
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:47 | Üzenet # 41 |
 Yaoista
| - Az nekem nem gond. *Nettem el magam. Végigmértelek és meg kellett hagyni, hogy tényleg jól festettél. Kicsit élvezem még a táncod, majd elvigyorodom megint. Felállok és előveszek egy pici tojás alakú vibrátort, majd a kezedbe nyomom.* - Játssz magaddal.*Suttogom ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:50 | Üzenet # 42 |
 Yaoista
| - Sejtem.*Forgatom meg a szemeim. Figyelek hogy mire készülsz de erre nem számítok pedig sejthetem volna és kitudja meg mi lesz. Csúnyán nézzek rád és erősebben az ajkaidra harapokxd*- Tényleg megfogod bánni.*Közlöm és arrébb megyek de meg nem kezdek neki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:50 | Üzenet # 43 |
 Yaoista
| *Mikor ajkaimra harapsz, nem zavar, mert szerettem.* - Hiszed. *Elkapom a karod és magamhoz rántalak. Átölelem derekad, majd megcsókollak. Bizonyos körülmények között, ez elég romantikus lett volna, de nem most. Hosszan faltam ajkaid és tagadhatatlanul nagyon jól csókoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:53 | Üzenet # 44 |
 Yaoista
| Tudom.*Javítalak ki. Amikor magadhoz rántasz most nem tiltakozom. Nem hittem hogy megfogsz csókolni. Elsőre nem viszonozom majd végül mégis. Átkarolom nyakad és hevesem viszonozom csókod de nem jelent semmit. Rám se lehet panasz de tény hogy te sokkal tapasztaltabb vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:54 | Üzenet # 45 |
 Yaoista
| *Eszemben sem volt előbb elengedni. Meg se rezzentem simulásodra, csak tovább csókoltalak egyre jobban elmélyítve azokat. Közben néha elváltam ajkaidtól és áttértem nyakadba, de sosem sokáig, mindig visszatértem és csókoltalak tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:55 | Üzenet # 46 |
 Yaoista
| *Tényleg nem értettelek de még nem szólok. A nyakamra halkan felsóhajtok és viszonozom újabb csókod de egy idő után elválok ás ellepek tőled.*- Miért csinálod ezt?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:56 | Üzenet # 47 |
 Yaoista
| *Mikor ellépsz és kérdezel, nem válaszolok, csak elkapom a karod és visszahúzlak magamhoz.* - Mit érdekel? *Nyalok végig az ajkaidon és újra szenvedélyesen csókollak meg. Jobban magamhoz húzlak és hátad simogatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 12:59 | Üzenet # 48 |
 Yaoista
| *Nem tiltakozok visszahúzásra balhét nem akarok.*- Csak érdekelt.*Felelem majd az újabb csókod viszonozom. Furcsa egy olyan emberrel csókolózni akit utalok főleg hogy nem hittem hogy ilyet teszel mert egy csók azért mégis csak érzelmesebb legalábbis számomra. Hajadba túrva csókollak és kezdem elengedni kicsit magam.* - Nem megyünk át az ágyra?*Suttogom az ajkaid közé, azért kényelmesebb lenne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:02 | Üzenet # 49 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
| *Kicsit játszani akartam veled, végül is ha már megtehetem, akkor kihasználom.* - Mi lenne, ha azt mondanám, azért vagyok veled görény, mert tetszel? *Suttogom a füledbe igen érzékien és bele is nyalok, majd újra megcsókollak. Persze amúgy semmit se éreztem irántad, ugyan olyan kis szerencsétlen tacskó voltál, mint a többiek, de imádtam szórakozni az emberekkel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:13 | Üzenet # 50 |
 Yaoista
| *Valahogy meg se lep, hogy figyelmen kívül hagyod a kérdésem, viszont a folytatás teljesen ledöbbent.* - Mi van??*Kérdezlek és halkan fel is nyögök. Megcsókolsz válaszolni nem tudok elsőre kicsit engedek, majd elhúzódom.* - Azt mondanám, hogy ez igen gyerekes megoldás lenne.. és elég hihetetlen, egy magadfajta csak önmagát szereti.*Fejtem ki a véleményem, de azért kicsit elgondolkodtattál, de csak halványan.*
|
|
| |