Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:21 | Üzenet # 51 |
 Yaoista
| - Komolyan kérdeztem. *Azért színésznek jó vagyok.* - Nem ismersz. Lehet manipulálom az embereket, de lehet csak így védem magam. *Azért tudtam adni az ártatlant, ha megkövetelte a helyzet. Gyöngéden arcodra simítok és újra megcsókollak.* - Sokan akarnak a közelembe férkőzni csak azért, hogy hasznot húzzanak belőlem... *Cirógatlak közbe, de magamba röhögök a fejeden.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:29 | Üzenet # 52 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Komolyan?*Kérdezzek vissza. Van benne valami amit mondasz, hiszen nagyon nem ismerlek téged, de akkor is furcsa, amit állítasz. A gyöngéd simogatás jobban összezavar. A csókod nem is tudom most viszonozni. Ismét ellépek tőled.* - Tegyük fel igaz amit mondasz, akkor miért fenyegettél meg? Miért nem álltál hozzám normálisan?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:40 | Üzenet # 53 |
 Yaoista
| - Komolyan. *Erősítem meg. Látom, hogy kezdesz összezavarodni, ami nagyon tetszik. Egyre jobban élvezem a dolgot.* - Hát... hát... *Kezdek bele, minta egy ártatlan emberke lennék, aki oda van érted.* - Féltem, hogy... elutasítasz. *Mondom halkan, mint aki zavarba van.* - Biztosra akartam menni, hogy nem mondhatsz nekem nemet. *Túrok a hajamba finoman, majd lassan megfogod a kezed és megszorítom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 13:50 | Üzenet # 54 |
 Yaoista
| *Tényleg kezdesz egyre jobban összezavarni és rád se ismerek. Semmi gúny, se felsőbbrendűség.* - Hihetetlennek tűnik ez az egész.*Mondom. Ahogyan a kezem megszorítod elhallgatok picit.* - Ha igaz amit mondasz, akkor most elengedsz és elfelejted ezt az egész fenyítést.*Jelentem ki, de még mindig nem hiszek neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:24 | Üzenet # 55 |
 Yaoista
| *Csak elfordítom a fejem, hogy hihetetlennek tűnik.* - Ha most elengedlek, nemet fogsz mondani. *Mondom halkan, mint aki fél, hogy tényleg nincs esélye.* - Én ezt... *Nem akartam megtenni, legalábbis látszólag. Láttam, hogy teljesen összezavarodtál. Igazából el akartam érni, hogy te lépj felém valamennyire. Odahajoltam és adtam egy finom puszit az arcodra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:30 | Üzenet # 56 |
 Yaoista
| *Egyre jobban nem értelek és bár még mindig nem hiszek neked teljesen, de arra kezdek hajlani, hogy talán igaz, amit mondasz.* - Engedj el és kezdjünk mindent tiszta lappal.*Mondom. Amikor még egy puszit is adsz, az annyira nem te voltál vagyis, akit megismertem eddig.* - Devan....*Nagyon ritkán mondom így a neved.* - Most ha elengedsz, esküszöm elmegyek veled valahova.*Mondom komolyan, talán tényleg normális vagy és félreismertelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:37 | Üzenet # 57 |
 Yaoista
| *Látszólag tényleg nem akartalak elengedni és kicsit jobban megszorítom a kezed. Nevemre már kezdtem magam nyeregbe érezni.* - Nem fogsz... *Mondom halkan.* - Miért jönnél el velem....? Hiszen gyűlölsz... *Suttogom, mint akit ez bánt, de már röhög a vakbelem. Nem gondoltam, hogy ennyire hamar be fogod adni a derekad.* - Most csak szívatsz bosszúból...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:42 | Üzenet # 58 |
 Yaoista
| *Nem húzom el kezemet, valamiért aranyos tőled, hogy így fogod, ami azért egyben elég vicces is és furcsa.* - De fogok.*Mondom.* - Talán tényleg félreismertelek és egy vacsorába nem hallok be, jobb mint ez a felállás, ennél minden jobb.*Mondom komolyan.* - Nem szívatlak, bár megértem, hogy így gondolod. Nézd nem vagyok biztos, hogy nem csak hülyítesz és a szívem csücske se vagy sőt... de ha normálisan viselkednél velem, akkor én is és én is másképpen viselkednék veled.*Jegyzem meg.* - Elengedsz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:48 | Üzenet # 59 |
 Yaoista
| - De ha már nem érzed magad veszélybe, nem kell megtenned... *Mondom halkan. Picit emésztem a hallottakat, majd kitaláltam valamit.* - És ha most vacsoráznál velem? *Kérdezem kíváncsian.* - Főznék valamit... *Mondom, de olyan könyörgő kiskutyaszemekkel, aminek nehéz nemet mondani.* - Kérlek... *Lépek hozzád közelebb és az arcodra simítok gyöngéden.* - Nem csinálok semmit... *Engedlek el.* - Öltözz fel nyugodtan...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:53 | Üzenet # 60 |
 Yaoista
| - Megfogom, ha ígérek valamit betartom.*Tényleg így van.* - Most?*Kérdezem és azért a nézésed nem volt semmi és igen csak édes, ami kiakasztó, hogy miért gondolok ilyet.* - Legyen, úgyis éhes vagyok.*Mondom és az arcom most a kezedbe simul ösztönösen.* - Köszi.*Gyorsan fel is öltözök és a hajam is összekötöm.* - Érdekes fordulat, mit ne mondjak.*Jegyzem meg, de a hangom is sokkal kedvesebb.* - Segítsek?*Kérdezlek, de közben azért méregetlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 14:59 | Üzenet # 61 |
 Yaoista
| - Most... *Ismétlem meg.* - Tényleg? *Örülök meg és amint ruhába vagy megölellek, sőt magamhoz szorítalak.* - Ne haragudj, elragadtattam magam... *Nevettem zavartan* - Ha van kedved... *Mondom, de én is teljesen máshogy viselkedtem, kicsit magamba akartalak bolondítani.* - Mit ennél? *Kérdezek rá, hiszen akkor már járjunk a kedvedbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 15:10 | Üzenet # 62 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolyodom el de kedvesen. Amikor megölelsz kicsit felnyekkenek.* - Semmi gond.*Nevetek fel.* - Szívesen.*Bólintok.* - Nekem mindegy mindenevő voltam mindig is, na meg tudod mióta egyedül lakom főleg figyelnem kell mire költök. Hostként is azért kezdtem el dolgozni, mert jól keresek vele és több időm marad a tanulásra. Nem akarom a szüleimet lehúzni.*Mondom el bár magam se értem miért.* - Na de nem ez volt a kérdés. Együnk azt amit te.*Mondom.* - Tudod így tényleg teljesen más vagy.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 15:14 | Üzenet # 63 |
 Yaoista
| - Rendben. *A konyhába megyek szétnézni mit találok.* - Én azért hostkodtam, hogy legyen pénzem. Árva vagyok. *Közlöm tök érzelemmentes hangon. De ez még igaz is volt, amit én se értek, hogy miért ismertem be.* - És ez baj? *Kérdezem kicsit aggódva. Odamegyek hozzád és a helyére igazítok egy rakoncátlan szőke tincset.* - Tudod... a normális kinézeteddel többet keresnél. *Mosolyodom el és visszamegyek. Kipakolok mindent, amit találtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 15:23 | Üzenet # 64 |
 Yaoista
| - Árva??*Döbbenek le, nem gondoltam volna.* - Sajnálom, biztosan nehéz lehetett.*Mondom együtt érzően de nem sajnálkozva Kíváncsi lettem volna, hogy vajon örökbe fogadtak, de nem kérdezzek rá, túl személyes.* - Nem.. csak furcsa, eddig abban hittben voltam egészen úgy 10 perccel ez előttig, hogy egy szemétláda vagy, de talán még se így van.*Mosolyodom el picit. A hajamra nem szólok semmit, de nem is zavar.* - Meg lehet.... de akkor nagyobb az esély, hogy felismernek, bár nálad ugye az álca se működött.*Sóhajtok fel picit, majd melléd sétálok.* - Végén lehet, hogy megfogadom, mindenki ezt mondja bent is, a főnök is többször megjegyzi, akkor nem kell bemutatnod neked.*Jut eszembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 15:33 | Üzenet # 65 |
 Yaoista
| - Túléltem. *Rántom meg a vállam, nem tudom mit kellene mondanom. Kicsit elmosolyodom, hogy talán mégse úgy van. Br én tényleg nem voltam szemétláda, csak öntörvényű.* - Szégyelled, hogy host vagy? *Kérdezek rá nyíltan, de nem bunkón.* - De amúgy tényleg beszerezhetnél egy jobb parókát, ha a játékodnál akarsz maradni. *Ez tényleg egy jó tanács volt, nem is mondtam bunkón.* - Régóta ismerem. *Bólintok, majd összeütök valami egyszerűt, legalábbis elkezdem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.05.03, 15:44 | Üzenet # 66 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit, hiszen ez nem olyan téma, az is nagy dolog szerintem, hogy elmondtad. A kérdésed elégé meglep.* - Nem is tudom, talán kicsit. Ne értsél félre, mert nem nézzem le a többieket, de magam talán kicsit. Meg hát nem hinném, hogy a családom büszke lenne, ha megtudná, bár tény nagy szerencse, hogy szeretnek és támogatnak engem. Azt is elfogadták, hogy meleg vagyok.*Mondom el és engem is meglep, hogy így megnyílok.* - Talán segíthetnél kiválasztani.... mégis csak jobban értesz hozzá, ha gondolod.*Mondom kissé zavartan, én nem játszom meg magam.* - Talán ő is meg volt?*Kérdezlek, de meg is bánom.* - Bocsi nem tartozik rám.*Mondom, majd segítek, amit mondasz.* - Mi tetszik bennem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 19:04 | Üzenet # 67 |
 Yaoista
| - És magam miért nézed le? *Kérdezgetlek tovább.* - Az jó. *Bólintok és elmosolyodom kedvesen.* - Megbeszéltünk. *Azért tényleg aranyos voltál így zavartan, de még akkor milyen édes leszel, mikor rájössz, hogy csak szívatlak. Kérdéseden elnevettem magam.* - Nem, ő nem. Kollégákkal nem kavartam soha. Eléggé rosszul jött volna ki, ha éppen a vendéggel foglalkozok, aztán valaki féltékenységi jelenetet rendez. *Kuncogok. Mondogattam mi csinálj, majd kérdésedre abbahagyom azt, amit éppen gyártok.* - Hm... *Gondolkozom el. Nem tudom mit mondjak elsőre.* - Azt tény, hogy gyönyörű vagy... de talán pont az, hogy téged nem érdekel egy pillanatig sem az, hogy milyen a munkám vagy mennyi pénzem van. Többiekkel mindegy hogy viselkedek, mindegy mit mondok, futkároznak utánam, ami elég idegesítő tud lenni. *Ez valahol őszinte volt, ha valami tetszene benned a külsődön kívül, ami nincs úgy, akkor ez lenne.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 19:18 | Üzenet # 68 |
 Yaoista
| - Nem tudom megmondani.*Tényleg nem tudtam.* - Oké, köszi.*Bólintok.* - Tény azért sokféle embert ismertem meg, ami jó, meg tényleg jó helyen vagyok és nem kell félnem vagyis az esély, hogy baj legyen ott nagyon minimális.*Mondom, hiszen tényleg nem mehetett be bárki na meg voltak biztonságiak, meg minden ami kell.* - Jogos, de vicces is lenne. Most elképzeltem a főnököt hisztizve.*Nevetek fel, hiszen nagyon nem illik rá. Szépen csinálom, amit mondasz.* - Férfi vagyok ne feled, de azért köszi.*Mosolyodom el.* - Nos ez így van pont leszartam, na jó meg téged is. Tudod sose voltam az a fajta, akinek elég pénz és ehhez hasonlók és a többi nem érdekli, inkább egyedül döglök meg.*Mondom komolyabban.* - Nekem úgy tűnt élvezed a rajongótáborod, chhh engem meg kifejezetten nem bírnak a nagy rajongóid, amikor szidlak.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 20:06 | Üzenet # 69 |
 Yaoista
| - A főnököd erre figyel, hidd el. Semmi esély rá, hogy olyan történjen, amit te nem akarsz. *az én helyzetem más volt, hiszen nem akartad, de önként jöttél. Én is elképzeltem és elnevettem magam.* - Mert egy férfi nem lehet gyönyörű? *Kérdezek vissza.* - Rád nem illik annyira az, hogy jóképű vagy. *Mondom egyszerűen. Szavaidra csak megcirógatom az arcod és lágyan elmosolyodom. Annyira élveztem, hogy szívatlak.* - Vannak előnyei, de nem élvezem. *Kuncogok, majd elvigyorodom.* - Mit szoktál mondani? *Hallok vissza dolgokat, kíváncsi vagyok, mennyire leszel őszinte.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 20:20 | Üzenet # 70 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Bólintok.* - Nem... vagyis nem tudom..*Felelem szórakozottan.* - Akkor különlegesen vagyok jóképű.*Nevetek fel.* - Anyukámra ütöttem az tény.*Jegyzem meg. Az érintésed és a mosolyod most is furcsán érint és ez látszik is rajtam.* - Ha te mondod.*Mosolygok.* - Mekkora egy görény vagy, seggfej, patkány, beképzelt ficsúr és ehhez hasonlókat.*Mondom teljesen őszintén.* - Amiket neked is szoktam mondani... pedig nem szoktam így beszélni a tanáraimmal, de talán veled se fogok így és tényleg jól kifogunk jönni..
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 20:47 | Üzenet # 71 |
 Yaoista
| *Aranyos voltál, legalábbis ahogy reagáltál.* - Ez jó *Nevettem el magam veled.* - Akkor anyukád biztos szép nő. *Ez őszinte volt, mert a külőd valóban tetszett.* - Igen, ilyesmiket hallottam én is. *Vigyorodom el.* - Tudod, nekem panaszkodnak, hogy te szidsz engem... *Magyarázom meg, majd csak elmosolyodom.* - Lehet. *Bár ha tudnád, hogy mire készülök, lehet nem mondanád ezt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 20:57 | Üzenet # 72 |
 Yaoista
| - Ugye?*Mosolygok.* - Tudod ez a nevetésed és mosolyod jobban tetszik.*Jegyzem meg.* - Valóban az.*Bólintok.* - Na látod, most minek hazudjak.*Vigyorok.* - Nem nagyon érdekel velük nem jövök ki jól, meg van a saját társaságom.*Ami azt illeti azért igen csak népszerű vagyok.* - Minden kiderül, hogy valóban ki is vagy te... melyik az a éned, ami nem is te vagy... de remélem, hogy az a hamis, akit eddig tapasztaltam és nem az, akit most kezdek megismerni.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 21:45 | Üzenet # 73 |
 Yaoista
| - Még a végén kiderül, hogy titkon bejövök neked. *Kuncogtam el magam.* - Igaz. *Vigyorodom el.* - Azt sejtettem. Elég nagy az egyetem. *Közben már lassan a tűzre rakom föl a kaját.* - Valahol az is én vagyok. Mindenkinek több arca van. *Mosolyodom el.* - Te kis pukkancs tudsz lenni, közben aranyos vagy. *Cirógatom meg az arcod és odahajolva adok megint egy puszit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 21:56 | Üzenet # 74 |
 Yaoista
| -Azt nem mondanám azért, de kitudja lehet változik. Azt sose tagadtam, hogy jóképű pasi vagy, de a személyiséged botrányos.*Nevetek fel.* - Igen az, kellett pár hét mire megszoktam, de még eltudok nevetni.*Nevetek fel zavartan.* - Ez igaz.*Bólintok.* - Nos tudok, de te se ismersz engem és nem tudod ki is vagyok.*Jegyzem meg és azért ezekkel az érintésekkel egyre jobban megkavarsz.* - Nehéz elhinni, hogy tényleg tetszem és nem szórakozol velem.... ahogyan viselkedsz... furcsa tényleg...*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 22:27 | Üzenet # 75 |
 Yaoista
| - Ugyan, túlzol. *Mondom a személyiségemre, de nevetve.* - Pedig nem olyan bonyolult azért. *Mosolyodom el.* - Ez igaz, de most megismerlek, nem? *Kérdezem kedvesen.* - Furcsa? Tudom, hogy elég egyediek a módszereim... de égettem meg magam már annyiszor... *Túrók a hajamba.* - Nem csak szeretővel, baráttal is... elég volt. *Mondom halkan, hogy hiteles legyen. Ez persze kamu volt, annyi volt az egész, hogy én így éreztem magam jól a bőrömbe.*
|
|
| |