2025.07.20, Vasárnap, 01:29
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.04, 22:37 | Üzenet # 76
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Pont, hogy szépen fejeztem ki magam.*Pimaszkodok, de most édesen.* - Kicsit igen... ne hidd, hogy könnyen adom ki magam, főleg addig amíg meg nem bizonyosodok, hogy tényleg nem szórakozol.*Jegyzem meg, azért bizalmatlan vagyok még.* - Egyediek? Így is lehet mondani... az biztos, hogy akiknek eddig tetszettem nem így közelítettek felém.*Mondom, majd picit elkomolyodom.* - Én is párszor... és nekem is megértelek...*Suttogom és nekem ez nem kamu.* - Hmm finom illatok vannak....

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 22:50 | Üzenet # 77
Yaoista
- Persze. *Nevettem, ez édes volt, élveztem a színjátékot.* - Mi okom lenne szórakozni? *Kérdezek rá, kíváncsi voltam, erre ugyan mit mondasz nekem.* - Látod? Ezért egyedi. *Mosolyodom el.* - Mindjárt kész. *Közben téged nézlek, de olyan tekintettel, mint aki tényleg oda van érted.* - Mond csak, mikor volt utoljára kapcsolatod? *Kérdezek rá.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.04, 22:59 | Üzenet # 78
Yaoista
- Mert lehet tényleg egy szemétláda vagy és ez jó szórakozás, hogy hülyére vegyél.*Mondom.* - De csak... ekkora görény te se lehetsz.*Teszem hozzá és remélem így van.* - Az biztos, nem vagy semmi.*Csóválom meg a fejem.* - Oké.*Bólintok. A nézésed zavarba hozz picit és el is fordítom a tekintetem, csak a kérdésedre nézzek vissza.* - Nem mostanság... több mint egy éve.... és a kalandom se most volt... igazából mióta itt vagyok egyszer se... lett volna rá lehetőség... de igazából ha nem suliba vagyok vagy éppen dolgozok akkor alszok... persze eljárok a barátokkal kikapcsolódni... de ennyi...*Mesélem el.* - Nagyon fontos ez a iskola... és mint tudod az ösztöndíjasok száma nagyon kevés nem veszíthetem el.*Mondom komolyan.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 23:15 | Üzenet # 79
Yaoista
- Azért az még tőlem is durva lenne. *Mondom halkan, mint akit megbántottál ezzel, de azt meg kellett hagyni, hogy meg volt a magadhoz való eszed.* - Tudtam, hogy ez lesz... *Teszem hozzá suttogva.* - Mi? *Kérdezem döbbenten.* - Több, mint egy éve semmi? *Nézek nagy szemekkel, ez tényleg meglepő volt.* - Kitartó vagy... a többieknek, ahogy én hallom, az egész a piáról, füvezésről és a szexről szól. *Mosolyodom el.* - Nem hiszem, hogy elveszíted. Jók a jegyeid és jól tanulsz.

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.04, 23:25 | Üzenet # 80
Yaoista
- Igen ez így van.*Bólintok.* - Azért érts meg engem is, de azt mondom egyelőre nem tudom mi az igazság, ezért ne szomorodj el, oké?*Simogatom meg az arcod most én, mert azért én kis kedves vagyok.* - Ilyen meglepő? Nem egy éve azért... az mint komoly kapcsolat... volt pár egy éjszakás kalandom, de durván olyan 9 hónapja nem sexeltem és semmiféle testiség nem volt, max. lekaptak ennyi. *Mondom.* - Bár nem te vagy az első, akit ez meglep, sőt amikor megismernek azt is meglepőnek tartják, hogy mit tanulok.*Mosolyodom el picit.* - Köszi... igyekszem. Nem fogok lemondani az álmomról, ide bejutottam, már csak jól kell végeznem, remek melóhely kell, majd saját cég.*Mondom el röviden tömören.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.04, 23:35 | Üzenet # 81
Yaoista
- Jah. *Mondok ennyit tömören, mert ha rögtön rávágom, hogy én nem vagyok szomorú, az eléggé levágós lenne. Az arcomra azért elmosolyodom kicsit.* - Eléggé. Szóval más, a te kinézetteddel... nem várna. *Mondom őszintén, mert ez komoly volt.* - Nagyon durva... *Azért tényleg le voltam teljesen döbbenve.* - Hát valljuk be, nekem sem az építészmérnöki lenne az első gondolatom. *Ismerem be.* - Inkább valami művészeti szak. Tudom, hogy valahol ez is az, de ez más azért. *Magyarázom, közben leveszem a gázról a kaját.* - Ambiciózus terv, bár nem kivitelezhetetlen. *Hiszen én is hasonló cipőben járok, bár nekem nem cégem van, hanem szabadúszó vagyok.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.04, 23:44 | Üzenet # 82
Yaoista
- Tudom és persze szeretem a sexet, de sose voltam az a fajta, aki fűvel - fával összefekszik.*Mondom el, ha már így belendültünk.* - Na elég legyen már.... *Mondom kissé zavartan.* - Vannak helyzetek és idők, amikor sex háttérbe szorul vagy te nem voltál még így vele?*Kérdezlek.* - Édesanyám különben rajztanár és én is kacérkodtam vele, de aztán rájöttem, hogy inkább építészmérnök.*Mosolyodom el.* - Mint mondtam nem adom fel. Sose adtam fel semmit soha és nem is fogom.*Mondom, majd segítek megteríteni.* - Tudod a munkásságod tényleg nagyon becsülöm, tehetséges vagy nagyon.*Ismerem el.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 00:02 | Üzenet # 83
Yaoista
- Értem. *Nyugtázom, ha tudnád mi vár rád.* - Miből? *Mosolyodom el.* - Őszintén? Nem. *Nevettem el magam.* - Elég jó a memóriám, sosem kellett igazán megerőltetnem magam tanulásban, elég sokan utáltak is érte. *Magyarázom, majd elmosolyodom.* - Értem. Biztos büszkék rád. *Teszem hozzá, majd gyorsan megterítünk.* - Köszönöm. *Cirógatom meg az arcod.* - Ez jól esik. Sokan bele se gondolnak, hogy egy-egy épület mit jelenthet a tervezője számára.

MioDátum: Hétfő, 2014.05.05, 00:12 | Üzenet # 84
Yaoista
-Az, hogy mennyire hihetetlen, hogy milyen rég voltam valakivel.*Mondom.* - Aha értem.*Bólintok.* - Nekem is, de a jobbnál is jobb akarok lenni ugye.... meg szeretem, amit tanulok, meg imádok olvasni és a tudásom pluszban tágítani.*Mosolyodom el.* - Inkább már strébernek tartasz mi?*Nevetek fel.* - Azok, köszönöm.*Bólintok.* - Ne köszönd a te érdemed.*Simítom az arcom a tenyeredbe.*  - Mond, miért adsz csak hármast? Tényleg ennyire rossz vagyok?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 00:49 | Üzenet # 85
Yaoista
- Pedig én élveztem. *Kuncogom el magam halkan* - Most azt hiszed, hogy mindenkivel lefekszek, igaz? *Fordulok feléd.* - Tudod, azért ez nem egészen így van. Az is túlzás volt, amit a klubba mondtam. Tényleg lefeküdtem egy-kettővel, de csak a szám járt a többinél. *Adom elő az ártatlant, de ez kemény hazugság volt.* - Nem tartalak. Okosnak tartalak. *Mosolyodom el.* - Köszi. *Vigyorgok.* - Nem vagy rossz. A többiekhez képest tényleg jó vagy. De tőled többet várok. Próbálkozol, de még mindig csak a feladatnak próbálsz megfelelni, ami neked, a többiekhez képest gyerekjáték, ezért szigorúbban is nézem át. Tudom, hogy tudsz más megoldásokat, mégsem használod őket. *Mondom komolyan.* - Ha már annyit tanulsz, használd is fel.

MioDátum: Hétfő, 2014.05.05, 01:04 | Üzenet # 86
Yaoista
- Vettem észre.*Forgatom meg a szemeim.* - Igen.*Vágom rá rögtön.* - Hmm a pletykák nem ezt mondják, bár ugye pletyka az már csak ilyen... majd kiderül milyen is vagy.*Csak ezt tudom megismételni.* - Kösz.*Mosolyodom el.* - Ennyi bókot tőled fura.*Jegyzem meg. Némán végig hallgatlak és picit csöndbe maradok utána is, majd rád pillantva igazán édesen elmosolyodom.* - Igazad van... akkor legközelebb felhasználom.. tudod tényleg nem is vagy te olyan rossz... végén kiderül, hogy tényleg minden igaz amit állítottál.*Mondom, majd jó étvágyat  kívánok.* - Finom lett...

szela00Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 01:32 | Üzenet # 87
Yaoista
- Határozott válasz. *Nevettem el magam.* - Aláírom, hogy nem vetem meg a szexet és elég sok partnerem is volt már. *Ismerem be, de mondjuk ez tényleg így volt.* - De az tényleg túlzás, hogy mindenkit megdugok aki él és mozog. Azért elég válogatós vagyok. *Tényleg megválasztom, azért kit engedek a farkam közelébe xD.* - Miért fura? *Kérdezem. Hagyom, hogy végig gondold a dolgokat, majd bólintok.* - Ha később próbálkozol és nem most, az veszélyes lehet nem csak rád, de minden ember életére, akinek az épületet tervezed. Inkább most kísérletezz, amíg le tudlak érte baszni. *Mosolyodom el. Én is jó étvágyat kívánok és enni kezdek.* - Örülök, hogy ízlik.

MioDátum: Hétfő, 2014.05.05, 01:42 | Üzenet # 88
Yaoista
- Bocsi. *Nevetek fel.*  - Ez már hihetőbb és sejtettem, hogy megválogatod, mondjuk ilyen külsővel meg is teheted és úgy hallottam jó is vagy.... sokszor hallottam. *Jegyzem meg.* - Mert eddig csak szidtál. *Mondom.* - Igen, azt sose akarnám. *Mondom komolyan, majd elmosolyodom.* - Megszoktam már. *Mondom a lebaszásra. Csak elmosolyodom és igen jóizűen eszem, imádok enni.* - Különben olyan sokat nem tudok maradni, de azért még tudunk beszélgetni... egészen élvezem. *Vallom be.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 02:05 | Üzenet # 89
Yaoista
- Sokszor? Ugyan kiktől? *Kérdezem kíváncsian.* - Diákokkal azért nem szoktam sűrűn kikezdeni, pont azért, amiért a klubban se kezdtem kollégával. *Mondom komolyan.* - Ja persze, a klub. *Jut eszembe.* - Mert úgy is viselkedtél. *Mosolyodom el.* - Legalább edzett leszel. A munkában mindenki csak baszogat. *Rántom meg a vállam és én is eszek. A sokáigra majdnem elvigyorodtam, de inkább ettem egy falatot, hogy ne vedd észre.* - Értem.. *Mondom kicsit szomorkásan.*

MioDátum: Hétfő, 2014.05.05, 02:16 | Üzenet # 90
Yaoista
- A klubba nem, nem tudtam, hogy odajársz a mai napig. Igazából pár diáktól, meg ahova járunk kocsmába ott is, de kitudja mennyi volt az igaz, bár tuti holnap, majd a klubba nem fognak békén hagyni.*Sóhajtok fel, ez nagyon nem hiányzott.* - Chhh kiprovokáltad.*Szerintem ez így történt.* - Az biztos.*Értek egyet.* - Azért remélem jó helyre kerülök.*Teszem hozzá.* - Lesz még időnk úgyis, ha úgy alakul. Lassan a melóba is végeznénk és még tanulni is akarok ma.*Persze ezek a szokásos plusz dolgok.* - Huu ez finom volt köszi..*Simogatom meg a pocakom.* - Meg tudnám szokni.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 02:37 | Üzenet # 91
Yaoista
- Rég voltam, az igaz. Sok feladatot adtok. *Mosolyodom el.* - Hm... nem mondtam, hogy egy diákkal se feküdtem le... *Vigyorodom el kicsit.* - Hát bizony nem. *Értek veled egyet.* - Te is a viselkedéseddel. *Ezt a meccset úgy se nyered, ahogy a többit se.* - Ki tudja. *Rántom meg a vállam.* - Lesz bizony... *De ez olyan furán csengett tőlem.* - Holnap nincs is órád ha jól tudom. *Jegyzem meg.* - Egészségedre.* - Igen? *Azért ez jól esett. Leszedtem az asztalt, majd visszaültem hozzád.* - Tudod... kezdem unni ezt  a bájcsevejt. *Támasztom meg a fejem, de most olyan vagyok, mint mindig.* - Érdekes volt meg minden, de már meguntam. Azt hittem érdekesebben fogsz reagálni, de erre... semmi. *Húzom el a szám. Felállok, elkapom a karod, felhúzlak magamhoz és elvigyorodom, majd az asztalra döntelek.* - Kárnak öltöztél fel. *Vigyorgok és elkezdem lehúzni a pólód.*

MioDátum: Hétfő, 2014.05.05, 02:45 | Üzenet # 92
Yaoista
- Szegény te.*Kuncogok.* - Jogos.*Csóválom meg a fejemet.* - Ezen kár vitázni mindketten mást gondolunk.*Jegyzem meg.* - Az nem aj, ha lentről kezdem.*Mondom, hiszen mindenért meg kell küzdeni.* - Lehet...*Ennyit mondok, de tényleg fura vagy.* - Az nem számít...*Mondom komolyan.* - Igen.*Bólintok, majd amikor visszaülsz és megszólalsz igen csak lefagyok.* - Tessék?? Tényleg csak szórakoztál??*Akadok ki de legjobban magamra.* - Sokkal undorítóbb vagy, mint hittem. Utolsó féreg.*Vágom hozzád persze kedvesség már sehol. Amikor már az asztalon vagyok és húzod fel a felsőm, azért még egy pofont lekeverek, bár magát kéne megütnöm.* - Remélem virul a fejed.... hánynom kell tőled...*Remegek egyre jobban de még se tiltakozom, de nem is csinálok semmit.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.05.05, 02:55 | Üzenet # 93
Yaoista
- Hát, kicsit igenis meg nem is. *Vigyorgok.* - Lehordhatsz, aminek csak akarsz. *Teszem hozzá. A pofonra az arcomra simítok és felrántva behúzok egy gyomrost.* - Csak azért nem az arcodat ütöttem meg, mert nem akarok gondot a főnöködnek. *Közöl hidegen, de már szinte félelmetes.* - Figyelj mit művelsz. *Közlöm veled.* - Tudod mit? Meggondoltam magam... gondoltam normálisan megduglak és hagylak elmenni, de így... *Elkapom a karod és a kanapéhoz átsétálva rálöklek, majd leszedem a ruháid, de már nem úgy érek hozzád, mint az előbb. Rögtön beléd nyomtam egy ujjam.* - Te tényleg nem szexeltél... *Vigyorogtam, így még jobban tetszett a helyzet. Elkezdtem mozgatni az ujjam, majd beléd nyomtam még egyet. Amint ellazultál valamennyire, kihúztam. Visszaadtam a vibrit.* - Dugd fel, aztán szopj le.

MioDátum: Hétfő, 2014.05.05, 12:26 | Üzenet # 94
Yaoista
*Szerintem csak szórakoztál.* - El is foglak... minden kedveset visszaszívok.*Közlöm majd amikor gyomrom vágsz nem sok kell hogy elhányjam magam.* - Milyen figyelmes vagy talán a saját bőröd mented*Jegyzem meg. Nem mondok semmit arra hogy vigyázzak mit teszek.*- Erőszak lesz így is úgyis és egy szavad se hiszem el.*Közlöm veled. Ahogyan berángatsz azt hiszem farkad kapom meg de helyette csak az ujjad de arra is fájdalmasan felnyögök. Kezemre harapok hogy a hangom ne halld. Minden egyes mozdulat fáj hiszen ellazulni nem igen tudok. A folytatásra nem mondok semmit csak benyálazom vibrit majd felnyomom magamnak ajkaimra harapok ami vérezni kezd. Letörlöm majd rád pillantok.*- Legalább kiderült tényleg ki is vagy... *Farkad veszem elő.*- Büszke lehetsz... magadra.*Nyögöm ki majd szopni kezdelek amennyire tudlak. A helyzet így tényleg rosszabb hiszen majd nem bedőltem neked.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.05.05, 12:27

MioDátum: Hétfő, 2014.05.05, 12:31 | Üzenet # 95
Yaoista
- Sejtettem. *Nem igazán zavart.* - A sajátom? Miért menteném? *Nevettem el magam.* - Alapból megúsztad volna. *Közlöm komolyan. Azért megerőszakolni (még) nem akartalak. Nem érdekelt, hogy fájdalmasan nyögsz, Te kerested magadnak a bajt. Az ajkaidra se reagálok, sem semmire.* - Még mindig nem ismersz. *Közlöm veled. Feljebb veszem a vibri erősségét és közben nézem, ahogy szopsz.* - Használd többet a nyelved. *Közlöm veled, de nem nyomtam a farkam a torkodra. Kibontom a hajad, majd beletúrok és élvezkedek.*

- Jogos a főnök haverod... elméletileg tudja milyen vagy... pofonért se kaptál volna.*Mondom.* - Chh... nem érdekel.*Felelem na meg nem hittem neked.*- Nem is akarlak...*Mondom ami nyögésbe megy át de semmi élvezet nincs benne. úgy teszek ahogyan mondod és érződik hogy tudok de sokkal jobb lennék ha nem ebbe a helyzetbe lennék. * - Csak magamat hibáztathatom..... ostoba vagyok..... hogy kicsit bedőltem neked, hogy nem vagy féreg..*Bántam, hogy meséltem magamról, hogy normálisnak hittelek, ezzel a színjátékoddal elérted, hogy tényleg rosszul érezem magam, de nem adom meg neked azt az örömet, hogy könyörögjek vagy bármi hasonló.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.05.06, 21:08 | Üzenet # 96
Yaoista
- Tudja, hogy milyen vagyok, de nem örült volna, ha felpofozlak. *Mondom komolyan.* - Persze, hogy nem. *Vigyorgok. Nem reagáltam semmit a nem is akarlak szövegedre. Igazából én se akartam, hogy megismerj, de kihasználtam a lehetőségeket. Azért meg kellett hagyni, hogy valamennyi gyakorlat szorult beléd.* - Nem az én bajom. *Vigyorodom el és tovább élvezkedek, néha sóhajtva egy aprót. Élveztem, hogy megalázhatlak és hogy én dirigálok neked, hogy nem mondhatsz ellent.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.05.08, 12:09 | Üzenet # 97
Yaoista
*Megforgatom a szemeim arra hogy nem örülne. Nem mondok semmit hiszen tudom hogy leszarod a véleményem és nagyon is elvezed a helyzetet. Tovább szoplak amennyire tudom bekapom farkad azért minél előbb szabadulni akarok.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.05.08, 12:10 | Üzenet # 98
Yaoista
*Olyan kis édesen szoptad a farkam, ráadásul azon is csak vigyorogtam, hogy önként és dalolva bekapod be szinte tövig a szerszámom.* - Még a végén megjön a kedved. *Nem is szóltam, csak egy mélyet nyögve beleélvezek a szádba.* - Hm... akkor játssz magaddal, ha már kiprovokáltad. *Közlöm veled és kényelmesen elhelyezkedek a fotelben veled szemben.* - Gyerünk kicsike.

MioDátum: Csütörtök, 2014.05.08, 12:13 | Üzenet # 99
Yaoista
*Csak csúnyán nézzek a kijelentésedre de nem mondok semmit meg. Amikor szó nélkül számba élvezel elkezdek köhögni mivel igen váratlanul ért.*- Sose fog megjönni.*Közlöm amikor már tudok beszélni. Letörlöm számat majd leülök a padlóra és úgy teszek ahogyan kéred és elkezdem mozgatni vibrátort de nem nézzek rád és szabad kezem harapdálom hogy hangom visszafogjam.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.05.08, 12:18 | Üzenet # 100
Yaoista
- Aha... *Nem nagyon érdekelt. Csak nézlek, majd ahogy mozgatni kezded a vibrit, de a kezed harapdálod az nem tetszik. Felálltam és elhúztam a kezed.* - Hallani akarom... *Közlöm veled, mondjuk igazából csak nem akartam, hogy szétgarapd a kezed. Elkezdtem a nyakad kóstolgatni, de a kezed nem engedtem.*

Keresés: