Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 12:24 | Üzenet # 101 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Baszodj meg.*Közlöm amikor a kezem elvezed. Bar mar nem igen faj ahogyan mozgatom vibrit es a testem reagál de a valós élvezet nincs meg. Amennyire tudom visszafogom hangom de a nyakammal nem könnyíted meg a helyzetem.*- Sose... aláztak meg igy.... *Sziszegem.*- Én barom..... kicsit is.... bedőltem neked..*Nagyon ki vagyok emiatt ez a legrosszabb.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 12:25 | Üzenet # 102 |
 Yaoista
| - Én nem alázlak, ugyan... *Vigyorgok és tovább harapdálom nyakad, de nyomot nem hagyok. Ledobom a pólóm, és végigsimítok oldaladon.* - Mond csak, hogy szereted, ha megdugnak? *Kérdezem kíváncsian, közben farkadra simítok és simogatni kezdem.* - Hm?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 14:08 | Üzenet # 103 |
 Yaoista
| - Áá nem persze....*Morgok. Annak örülők hogy nyomot nem hagysz bar kitudja meddig tart. Amikor felsőd ledobod azért végigmérlek hiszen vonzó pasi vagy és a szemelyiség amit előadtál is megnyerő ha igaz lett volna kitudja talán lett is volna valami köztünk de ugye hazugság volt az egész.* - Nem mindegy?*Pillantok rad.*- Tőled sehogy... csak dugj meg és engedj el...*Közlöm veled ridegen persze nyögés miatt nem leghatásosabb*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.05.08, 14:08 |
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 14:09 | Üzenet # 104 |
 Yaoista
| - Nem, nem mindegy. *Vigyorodom el, majd elnevettem magam.* - Azt hiszed elengedlek? Tényleg? De cukiii vaaagy... *Kuncogok és a füledbe suttogom.* - Egész éjszaka szexelni fogunk. *Közlöm veled. Felállok és visszaülök a fotelba.* - Vedd ki... gyere ide és lovagolj meg. *Közlöm veled és közben csábítóan simogatom kicsit a farkam, hogy keményebb legyek és nedvesebb. Azért nem akartam sérülést okozni neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 14:13 | Üzenet # 105 |
 Yaoista
| - Nincs közöd hozza... sokat mondtam így is.*Közlöm.* - Egyszer el kell.. és ne gúnyolódj..*Morgok majd a folytatásra megremegek.*- Te fogsz dugni.... mi nem sexelünk... ez egyoldalú..*Közlöm veled. Kihúzom a vibrátort és oda megyek. Persze sexy vagy de egy igazi féreg. Öled fölé mászok és lassan a farkadra ülök amire hangom fájdalmasabbá válik hiszen nagyobb mint vibri. Amikor bennem van mar farkad nem mozdulok. Próbálok lazítani de ismét nehezen megy. Szorosan markolom vállad és igen csak lihegek*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 14:13 | Üzenet # 106 |
 Yaoista
| - Nem igazán. *Közlöm, hiszen van, amit egyébként tudtam. * - Egyszer... *Vigyorodom el. Csak rántottam egyet a vállamon, nem érdekelt, hogyan kezeled a dolgot. Ahogy fölém mászol, derekadra simítok. Ami meglepő volt, nem siettettelek, hiszen mondtad, mióta nem szexeltél és egyébként is elég szép méretekkel vagyok megáldva. Helyette nyakad csókolgatom ismét és farkad simogatom, hogy lazíts kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 14:17 | Üzenet # 107 |
 Yaoista
| *Vártam hogy beszólj vagy elkezd mozogni de egyik se történik meg sőt még gyengéd is vagy velem amit nem értek és ez így sokkal zavaróbb. Kényszerítesz de még se vagy erőszakos legalábbis még nem. Kicsit azért ellazulok de elégé feszítesz főleg hogy akikkel utoljára voltam nem volt nekik ilyen nagy sőt senkinek akivel együtt voltam.*- Tanulnom.... kell még...*Nyögök csak ennyit bár magam se értem miért.*- Miért... én...*Suttogom és lassan mozogni kezdek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2014.05.08, 14:17 |
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 14:17 | Üzenet # 108 |
 Yaoista
| *Gondoltam, hogy fáj azért valamennyire.* - Ugyan, mit? *Suttogom a füledbe és megharapdálom kicsit.* - Nincs különösebb oka. *Mondom, bár volt. Tetszett, hogy mennyire ellenállsz nekem, be akartalak törni.* - Ha fáj, még várj... *Suttogom és újra a nyakad csókolgatom és farkad is simogatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 14:20 | Üzenet # 109 |
 Yaoista
| - Ahh... sok mindent... de legtöbbet..a te órádra..*Közlöm most minek hazudjak.* - Akkor miért.... bármit megkaphatnál....*Pillantok rád és a szememből sok érzelem volt kiolvasható. Abbahagyom a mozgást azért ennek miért mondjak ellent legalább a fájdalom tűnjön el valamennyire. Arcom a nyakadba fúrom hogy ne lásd... és a füledbe nyögdécselek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 14:20 | Üzenet # 110 |
 Yaoista
| - Arról már elmondtam a dolgokat... *Mosolyodom el, végül is az ne vicc volt.* - Nem tudom... alkalom adta... *Én is rád nézek, de nem tudtam mit kezdeni a tekinteteddel. Én nem voltam zavartam, sem semmi, de most görény sem annyira. Ahogy megálltál, csak magamban mosolyogtam.* - Milyen édes hangok... *Vigyorodom el és gyorsítok kezemen. Azért nem volt egyszerű visszafognom magam, nagyon szűk voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 14:24 | Üzenet # 111 |
 Yaoista
| - Ki tudja... hogy igazat mondtál... de még ha igen... akkor is fejlődnöm kell...*Közlöm, tényleg nagyon fontos nekem ez a iskola. Nem mondok erre semmit, hogy az alkalom adta, hiszen erre nem tudok mit mondani.* - Fogd be...*Morgok. Érezheted, hogy nedvesebb és lazább leszek de ez egyszerű testi reakció. Továbbra se nézzek rád és mozogni kezdek lassan és a vállad jobban markolom, az ajkaim harapdálom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.10, 21:07 | Üzenet # 112 |
 Yaoista
| - Makacs... *Nevettem el magam rajtad. Kitartó voltál, az már biztos. Mikor észreveszem, hogy szádat harapdálod, arcodra simítok és megcsókoltalak, hogy abbahagyd. Így is ki lesz rád a főnököd, hogy milyen a szád. Azért meg kellett hagyni, hogy tudtál. Lassan én is mozogtam és mélyeket löktem benned, próbáltam gyönyörpontod elérni. Éreztem én, hogy annyira nem élvezed, gondoltam a második harmadik alkalom után ár tetszeni fog.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 19:10 | Üzenet # 113 |
 Yaoista
| - Ebben egyetértünk.*Bólintok. A csókod nem akarom viszonozni, de mégis megteszem, ami most igen csak hevesre sikeredik főleg, ahogyan mozogni is kezdesz és amikor a gyönyörpontom eltalálod, arra azért kéjesebben felnyögök, ami zavaró.* - Ne örülj..*Suttogom az ajkaid közé, bár tudom úgyis virul a fejed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 21:47 | Üzenet # 114 |
 Yaoista
| *Élveztem, hogy elveztetted azt a rideg kontrollod és visszacsókoltál.Nyögésedre elvigyorodtam, hiszen azért is elérem, hogy élvezd.* - Én nem... *Válaszoltam, de a vigyor ott volt. Újra megcsókoltalak és persze tovább mozogtam és farkad is simogattam. Én büszke voltam magamra, hogy fél év megtartóztatás után az ágyamba, legalábbis most az ölembe kényszerítettelek. Viszont azért se vadultam és estem a ló túloldalára, gondoltam meglesz még annak is az ideje, hogy darabjaidra szedjelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 21:58 | Üzenet # 115 |
 Yaoista
| - De nagyon vigyorogsz..*Morgok. Tényleg igen csak érted a dolgod, ami bosszantó. Tényleg nem értem, hogy miért is vagy ennyire figyelmes, hiszen lehetnél sokkal vadabb, nem figyelve rám. Persze ezek se jelentik azt, hogy nem vagy egy szemétláda. Az újabb csókod viszonozom és többször az ajkaidra harapok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 22:40 | Üzenet # 116 |
 Yaoista
| - És? *Vigyorgok tovább. Az túlzás, hogy figyelmes vagyok veled, de elsőre mégse akartalak megerőszakolni.* - Kezd tetszeni? *Kérdezem csókunk után, mert bizony kezdtél úgy viselkedni, mint aki élvezi a dolgot. Kicsit lefogtam a csípőd és gyorsabban mozogtam. Keményebbeket löktem, de mindig eltaláltam gyönyörpontod és közben nyakad csókolgattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 22:51 | Üzenet # 117 |
 Yaoista
| *Ésre nem mondok semmit, hiszen leszarnád.* - Soha.*Vágom rá rögtön.* - Ez csak tipikus testi reakció....*Makacskodom tovább, de tényleg így gondolom. Amikor lefogsz nem ellenkezem és a keményebb lökésre megremegek és érzem már most igen csak határomon vagyok, hiszen mégis csak 9 hónapja nem voltam senkivel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 23:15 | Üzenet # 118 |
 Yaoista
| - Ahha, persze. *Vigyorgok és tovább mozgok egyre inkább. Kicsit megdöntelek és mellbimbóid kezdem kényeztetni. Szívogatom és erősebben ráharapok, közben a kezem egy pillanatra nem áll meg farkadon. Érdekelt, hogy meddig bírod még tartani magad. Bár már én is elértem lassan a határaim, de nem volt gond, hogy visszafogjam magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.12, 23:41 | Üzenet # 119 |
 Yaoista
| *Morgok de nem mondok neked semmit. Amikor már a mellbimbóm is kényeztetted igen édesen nyögök fel, az a szerencse, hogy a legérzékenyebb pontom, nem találtad még meg. Kicsit még bírom, majd végül egy hangosabb nyögéssel elélvezzek.* - Francba..*Lihegem és az arcomat eltakarom, de nem mozdulok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 00:18 | Üzenet # 120 |
 Yaoista
| *Nagyon kis édes tudtál te lenni, ha akartál.* - Mi a gond, kicsike? *Nevettem el magam, pár lökés után, pedig én is beléd élveztem.* - Menjünk az ágyba... *Suttogom a füledbe és bele is nyalok.* - Folytatjuk még, ne aggódj. *Harapdálom a nyakad.* - Nem engedlek... *Suttogom kissé ördögien a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 00:37 | Üzenet # 121 |
 Yaoista
| - Semmi..*Lihegem, amikor te is elmész ismét felnyögök.* - Miért belém...*Morgok.* - Menjünk.*Megforgatom a szemeimet és nyalásra felsóhajtok.* - Remek..*Morgok, ami ismét csak nyögésbe megy át.* - Remélem, hamar megunsz.*Mondom, majd lemászok rólad és így magvad elkezd kifolyni belőlem és ha ez nem lenne elég még a lábaim is megremegnek így muszáj visszaülnöm.* - Komolyan már...*Motyogom zavarba vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 01:03 | Üzenet # 122 |
 Yaoista
| - Mert ehhez volt kedvem. *Vigyorodom el.* - Örülök, hogy örülsz. *Természetesen az irónia és cinizmus erősen hallattszódott a hangomból.* - Kétlem... egész jó vagy. *Vigyorgok tovább. Én elnevettem magam rajtad.* - Hm... szexi... *Húzom végig mutatóujjam az ondómon, majd lenyaltam. Felkaptalak és bementem veled a hálóba. Mint a ház többi része, a hálóm is igen stílusos volt. Lefektettelek az ágyra, majd meztelen vetkőztem.* - Nos lássuk, mit is csináljak veled... *Tanakodok, közben cirógatlak.* - Lehet szereznem kéne bár SM cuccot... *Gondolkozok el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 01:17 | Üzenet # 123 |
 Yaoista
| *Ismét csak morgok neked, ennyit senkire nem morgok az is biztos. Persze érzem én a hangsúlyt.* - Pedig ez semmi hidd el..*Jegyzem meg, és nem örülök, hogy ezt gondolod.* - Perverz.*Közlöm veled, bár azért igen szexi mozdulat volt.* - Hééé mit csinálsz?*Kérdezlek, mert meglep, hogy felkaptál. Amikor bent vagyok körbe nézzek, azért ez is jól nézz ki és te is, ahogyan levetkőzöl.* - Szerintem semmit....*Suttogom és csak fekszek.* - Micsoda?? Szerintem nem kell.... *Mondom és elfordítom a tekintetem. Haza akartam menni már.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 02:02 | Üzenet # 124 |
 Yaoista
| - Valamit mégis csak. *Elmélkedem és föléd mászok.* - Pedig nagyon jól állna rajtad... *Simítok végig oldaladon.* - Valami gönc... és persze egy farok gyűrű. *Elmélkedem és végigsimítok farkadon.* - Kezd el magad ujjazni... *Adom ki az utasítást, de közben nézlek.* - Lehet egy korbácsot is be kéne szereznem. *Nyalom meg a szám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.13, 02:12 | Üzenet # 125 |
 Yaoista
| - Ne költs feleslegen.*Mondom, nem mintha számítana.* - Szerintem nem..*Felelem. Nem mondok semmit a simításra felnyögök. Szétteszem lábaim és egy ujjam feldugom magamnak, de folytatásra nézzek egy nagyot.* - Micsoda??? Tényleg ilyen nyomot akarsz hagyni rajtam??? Ekkora görény te se lehetsz..*Akadok ki és az ujjam is kihúzom.*
|
|
| |