2025.07.20, Vasárnap, 05:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2014.05.13, 02:18 | Üzenet # 126
Yaoista
- Nem lenne felesleges. *Vigyorodom el.* - Nem tudom még... *Mondom őszintén, majd mivel te kihúztad az ujjaid én visszanyomtam a sajátjaim.* - Még nem tudom mit akarok... *Csókolok a nyakadba. Majd leljebb indultam és végigharapdáltam a hasad, majd a farkadat kikerültem.* - Milyen nedves vagy belül. *Nevettem el magam, majd a combod kezdem harapdálni.*

MioDátum: Kedd, 2014.05.13, 02:32 | Üzenet # 127
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Megforgatom a szemeimet.* - De azért nem pofoztál fel, mi? Érdekes...*Jegyzem meg, majd amikor megkapom az ujjaid hangosabban felnyögök.* - Remek...*Suttogom, ami nyögésbe megy át.* - Nem jelent semmit..... *Közlöm viszont amikor a combom kezed harapdálni igen hangos leszek..* - Ahh ott ne....... 

szela00Dátum: Kedd, 2014.05.13, 18:47 | Üzenet # 128
Yaoista
- Miről beszélsz? Maradandó nyomot nem hagynék rajtad. *Mondom komolyan, legalábbis most így gondoltam.* - Tudom, tudom. *Vigyorogtam még attól. Nem hittem, hogy így fogsz reagálni a combodra.* - Mármint, itt? *Szívom meg erősebben a bőröd, azért is csináltam. Megfogtam a kezed és a fenekedhez vezettem, majd az én ujjaim mellé benyomtam a tiéd is.* - Csináld csak... *Fogaimmal karcoltam a bőröd és jó sok foltot hagytam.*

MioDátum: Szerda, 2014.05.14, 14:14 | Üzenet # 129
Yaoista
- Valóban?*Vonom fel a szemöldököm.* - Nagyon remélem.*Mondom, de látszik, hogy nem bízom benned, ami teljesen jogos.* - Ahhh igen ott... te mocsok...*Nyögök fel jobban, bár alap, hogy ezek után pont, hogy nem fogod abbahagyni. Az ujjam nem veszem ki és én is mozgatni kezdem kicsit, de hát a harapdálásod kikészít és kőkemény vagyok és ezt tényleg élvezem ami elkeserítő. biggrin * - Ahhh te tényleg egy démon vagy..*Nyögöm kéjesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.05.14, 14:58 | Üzenet # 130
Yaoista
- Tényleg nem fogok. *Nem akartam benned kárt tenni azért, csak színi a véred és kihasználni. Csak vigyorgok, hogy élvezed. Látom, milyen kemény vagy, így tovább csókolgattam a combod.* - Dehogy... *Kuncogok. Azért is elértem, hogy élvezd és erre büszke voltam.* - Ne húzd ki az ujjad... *Kihúzom a sajátjaim és farkad kezdem cirógatni, de közben végig combod kóstolgatom, aztán hirtelen abbahagyom és egy lökéssel beléd hatolok az ujjaid mellett, majd mozogni kezdek.*

MioDátum: Szerda, 2014.05.14, 15:02 | Üzenet # 131
Yaoista
- Legyen így.*Reméltem legalább ennyiben normális leszel.* - De...*Nyögöm és még szépen fejeztem ki magam. Nem húzom ki az ujjam de továbbra se mozgatom csak nyögdécselek alattad de amikor belém hatolsz fájdalmasabban felnyögök.*- Szemét..*Fordítom el a tekintem mert azért ez nem legkellemesebb mert azért a farkad nagy és még nem vagyok hozzá szokva és ez így főleg sok de nem húzom ki az ujjamat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 18:12 | Üzenet # 132
Yaoista
*Láttam rajtad, hogy nem kicsit fáj a dolog. Elgondolkoztam rajta, hogy így folytatom, de egyenlőre bele akartal ringatni a hitbe, hogy csak normálisan megduglak, lehetőség szerint nem okozok fájdalmat, aztán később még jobban megkínozlak. Már alig vártam. Kihúztam az ujjad és lefogtam két oldalt a kezeid.* - Úgy láttam nagyon fáj... *Cirógatom meg az arcod, szinte kedvesen és tovább mozogtam benned, elérve gyönyörpontod.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.18, 19:03 | Üzenet # 133
Yaoista
*Meglep amikor kihúzod az ujjadat. Rád pillantok és nem rángatom a kezemet se.* - Vajon miért?? Rég sexeltem.... a farkad is nagy.... *Közlöm veled, amiket tudsz is.* - Ezt ne...*Célzok a simításra, sokkal rosszabbak ezek a mozdulatok, mert tudom nem igazak és még se értettem miért teszed, hogy miért vetted ki az ujjad és miért figyelsz rám. Féltem, hogy ez nem fog sokáig tartani és még jobban beszívom. Ahogyan eltalálod a pontom kéjesen felnyögök de mégis látszik a szemeimen, hogy mennyire nem akarom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 20:25 | Üzenet # 134
Yaoista
- Igaz. *Vigyorodtam el.* - Mit ne? *Kérdezek rá és megtámaszkodva melletted szenvedélyesen megcsókollak. Ki akartalak készíteni teljesen, be akartalak törni. Láttam rajtad, hogy még mindig nem adtad át magad teljesen a gyönyörnek, hogy nem akarod, de ez nem zavart. Combod kezdem simogatni és karmolászni.* - Még mindig nem árulod, hogy szereted? *Suttogom a füledbe és belenyalok. Egész éjszaka dugtalak, de egyszer sem durvultam be. Csak normálisan. Már hajnal volt, mire leálltam.* - Ez jó volt... *Lihegem. Hagytalak pihenni, majd reggel elvigyorodtam.* - Akkor majd találkozunk. *Csókollak meg, majd hagylak elmenni. Aznap ugye nem volt órád, másnap viszont velem kezdtetek. Bementem a teremben és téged kerestelek a tekintettemmel.* - Aaeron! *Szólok rád.* - Hozz krétát. *Ebből vehetted, hogy bizony te leszel a csicskám.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.18, 20:59 | Üzenet # 135
Yaoista
- Nem kell megjátszott kedvességed.... elég volt..*Közlöm veled. A csókod viszonozom, mert tényleg nem akarok ellenkezni. A combomra ismét felnyögök, kellett neked máris kiszúrnod, hogy mennyire érzékeny vagyok ott.* - Ahh nem...*Felelem makacsul. Sok menetet én már egyre kevésbé bírom, ami vicces mert téged szidtalak, mondjuk tudtam vagyis sejtettem, hogy jól bírod, de ennyire nem. A végén én rögtön elalszom szinte elájulok. Reggel semmi erőm nincs és nem is mondok semmit. Haza érve egyszerűen fürdés után kidőlök és suliba se tudok bemenni. Igaz csak két órám lett volna és előadás, de én nagyon ritkán nem megyek be, de egyszerűen kidőltem, szerencsére melóba nem kellett mennem, bár a főnök ismer téged szóval gondolom nem is várt volna rám. Másnap persze bemegyek. Nyakamon hiába próbálom foltot nem tudom eltüntetni így sálat veszek és azt mondom, hogy szarul voltam és ezért nem mentem tegnap. Mozgásomon azért picit látszik a dolog, de leginkább te szúrhatod ki és persze fájt még a popsim. Ahogyan órán kéred tőlem krétát ami eddig nem történt meg rosszat sejtek.* - Máris Prof..*Hangom mint mindig gúnyos. el is megyek majd odaviszem neked.* - Óhajt még valamit?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 21:07 | Üzenet # 136
Yaoista
*Láttam a mozgásodon, hogy még nem jött rendbe a feneked, de nem is baj, legalább megszokod.* - A hangnemért holnapra egy 20 oldalas esszét a modern építészet legfontosabb mérföldköveiről és anyagairól. *Közlöm veled, kicsit se pofátlanul és nem érdekelt, mennyire lehetetlen dolgot kérek tőled.* - Ezt pedig vidd el fénymásolni. *Adok e kezedbe egy lapot.* - Annyi példányban, ahányan vagytok. *Közlöm és elkezdem az órát. Nem érdekelt, hogy majdnem a feléről hiányozni fogsz.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.18, 21:12 | Üzenet # 137
Yaoista
*Megremegek.* - Nem probléma.*Persze tudtam ez szinte lehetetlen de nem fogom megadni azt az örömet neked, hogy könyörögjek hogy ne kelljen.* - Rögtön.*Veszem el persze a szemeimmel meggyilkollak téged. Többiket is meglepi, hiszen eddig se jöttünk ki jól de erre nem volt példa de még jobban tudták, hogy nem szabad veled rosszban lenni, nem mintha akarnának. Amikor végzek visszamegyek és levágom eléd. Első lapon volt egy üzenet neked, vagyis "ROHADJ MEG" állt rajta.* - Visszamehetek?

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 21:17 | Üzenet # 138
Yaoista
*Te még nem tudtad azt, amit én tudtam. Mikor visszajösz, már sok bonyolult dolgot írtam fel a táblára, a többiek csak fogták a fejüket.* - Köszönöm. *Láttam az üzenetet, de nem zavar. Felvettem egy tollat és ráírtam, hogy ma, délután 3-kor legyél nálam.* - Oszd szét őket, aztán igen. *Veszem le az elsőt, mintha nekem kéne és zavartalanul folytatom az órát. Mikor szünet volt, megszólaltam.* - Aaeron, hozz nekem egy kávét két cukorral és tejszínnel, most.

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.18, 21:21 | Üzenet # 139
Yaoista
*Amikor láttam táblát, már tudtam kölcsön kell kérnem egy füzetet kölcsön de a szemeimen látszik, hogy nekem tetszik amit látok. 3-ra bólintok, bár nem tudtam így, hogy fogom megírni az esszét. Nem mondok már semmit csak szétosztom a lapokat, majd amit tudok leírok és az óra végén kölcsön kérek egy füzetet. Menni akarnék a többiekkel, de hát te megelőzöl. Mindenkire erre jobban less én pedig elmegyek kávédért és visszamegyek és lebaszom szinte eléd.* - Most már csicskád is vagyok??*Morgok.* - Nem lesz nyugtom se??*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 22:00 | Üzenet # 140
Yaoista
*Nem igazán foglalkoztam a szemeiddel. Amikor meghozod a kávém, elmosolyodom.* - Mit hittél? *Kérdezek vissza, majd elnevettem magam.* - Te még feltételezted? De aranyos vagy... *Nevettem tovább.* - Most pedig hozz nekem reggelit. *Adok pénzt is.* - Valami egyszerűt. *Közlöm és belekortyolok a kávémba.* - Fujj... nem ezt kértem. *Öntöm rád.* - Szedd össze magad, mert rossz vége lesz.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.18, 22:10 | Üzenet # 141
Yaoista
- Igaz egy ilyen görénytől mit is várhatok.*Morgok.* - Igaz tényleg én voltam a hülye.*Sóhajtok fel.* - Igenis őfelsége.*Gúnyolódom és elveszem a pénzt, de amikor kávét rám öntöd hangosabban felkiáltok mivel forró.* - Akkor mond normálisan te szerencsétlen. Komolyan mi lesz legközelebb a forró levest vágod az arcomba??*Húzom fel magam.* - Rossz rossz, szar minden így is és neked semmi jó.*Remegek egyre jobban. Gyűlöltelek annyira, hogy szavak nincsenek rá.* - Seggfej.*Indulok ki, persze hála neked mindenhol kávés vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 22:31 | Üzenet # 142
Yaoista
- Vigyázz a szádra, mert a 20 oldalból mindjárt 30 lesz. *Mondom komolyan. Nem érdekelt, hogy forró a kávé, kibírod.* - Ki tudja? *Kérdezek vissza, nem érdekelt a hisztid.* - Szar lehet. *Hagyom rád, nem érdekelt, hogy gyűlölsz.* - Hisztikirálynő. *Vágom vissza és közben előkészítem a következő órát, na meg várlak vissza a kajámmal.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.18, 22:43 | Üzenet # 143
Yaoista
- Véleményem kifogom fejteni, fenyegess csak nyugodtan, mert ahhoz értesz nagyon is.*Vágom hozzád.* - Ja de sérülést nem akarsz okozni nem de??*Kérdezlek, majd nem mondok többet. Az ajtót igen csak bevágom, majd lemegyek a büfébe és amikor végzek leteszem eléd.* - Azt mondták ezt szereted.*Mondom és kaptál egy újabb kávét, mondtam, hogy csinálják meg neked ahogyan szereted.* - Most már elmehetek? Az óra előtt szeretném kicsit rendbe tenni magam.*Mondom egy fokkal normálisabban.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 23:08 | Üzenet # 144
Yaoista
- Nem csak fenyegetlek. *Mondom komolyan.* - Azt nem. *Bólintok, majd elnevetem magam.* - Milyen kis harcias kiscica... ez érdekes lesz. *Vigyorgok magamba. Mikor meghozod a kajám és a másik kávét, csak bólintok.* - Igen, ezt szeretem.* - Mehetsz. *Engedlek el. Én megkajálok és megiszom a kávém. Mikor visszajössz, még senki nem volt ott, így elkaptam a karod.* - Tudod... szerintem egész izgalmas lenne, ha itt fugnálak meg... ki tudja mikor jönnek meg a többiek. *Suttogom a füledbe.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.05.18, 23:35 | Üzenet # 145
Yaoista
- Igen tudom, de egy a lényeg.*Mondom még egy szemét vagy és ezen semmi se változtat. Nem mondok semmit és rögtön elmegyek. Amennyire tudom kimosom a kávét, majd megyek a következő órára rögtön megyek is. Amikor vége elszívok egy cigit a többiekkel és nem mondok nekik semmit vagyis azt mondom biztos meguntad, ahogyan viselkedtem veled meg szemét kedvedbe vagy és hát ez hihető. biggrin A barátaim más merre mennek így egyedül megyek, de amikor meglátom, hogy csak te vagy már mennék ki, de te gyorsabb vagy.* - Nem ez lenne az első nem de?*Kérdezem gúnyosan.* - Azt is kinézem belőled, hogy egy templomba sexelsz szóval semmi se lep meg.*Közlöm bár remélem nem teszed meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.05.18, 23:55 | Üzenet # 146
Yaoista
- Az, hogy itt dugok meg valakit? De, az első lenne. Nem kockáztathattam. *Nevettem el magam.* - Na látod, temploma már dugtam. *Vigyorodtam el és elhúzom a sálat.* - Hm, szép... *Mosolyodom el és végignyalok rajta, mert tudtam, hogy érzékeny. Elkezdem simogatni a farkad nadrágon keresztül, addig, amíg kemény nem leszel.* - Mindjárt jönnek a többiek... ülj a helyedre. *Engedlek el.*

MioDátum: Hétfő, 2014.05.19, 00:02 | Üzenet # 147
Yaoista
- Meglepő.*Jegyzem meg.* - Komolyan te tényleg egy démon vagy.*Közlöm veled, mert oké én is perverz vagyok és szeretem az új dolgokat, de nem ennyire.* - Csodás.*Sóhajtok fel és a a nyalásra felnyögök halkan. Ahogyan simogatni kezdesz halkan nyögdécselek, de a végére igen kiakadok.* - Féreg...*Közlöm veled, de leülök és a táskám az ölembe teszem és sálam visszaveszem és próbálok undorító dolgokra gondolni.XD*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 00:11 | Üzenet # 148
Yaoista
- Ugyan... *Nevettem el magam. Lassan visszaszivárogtak a többiek is. Reméltem még kemény vagy, mert kérésem volt.* - Aaeron! Gyere a táblához és ezt csináld meg. *Közlöm veled. az egész osztály feléfordult, mert ilyen még nem fordult elő, hogy téged hívtalak ki.* - Haladj! *Közlöm komolyan, közben én leültem és vártalak.*

MioDátum: Hétfő, 2014.05.19, 00:15 | Üzenet # 149
Yaoista
*Amikor meghallom nevem megremegek. Gondolhattam volna, hogy tovább mész. Felállok és amennyire tudom takarom magam és gyorsan megyek le a táblához, de jó páran összesúgnak a hátam mögött kuncogva. Odaérve rögtön a táblára alkotni kezdek de láthatod, mennyire ki vagyok rád és milyen égőnek tartom a helyzetet. A feladatot megoldom és helyesen csak a helyzet miatt lassabban mert ideges vagyok.* - Kész vagyok.*Mondom de nem fordulok meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 00:48 | Üzenet # 150
Yaoista
*Láttam, a többieken, hogy kuncognak és belül én is élveztem, de csak rezzenéstelenül néztelek. Folyamatosan figyeltem, ahogy megoldod a feladatot, de nem mondtam semmit. Ahogy szólsz, hogy kész, felállok és szemügyre veszem.* - Helyes. *Mondom komolyan.* - Most ezt. *Mutatok egy másik feladatra.* - Lehetőleg gyorsabban. *Közlöm veled szemét mond, de te láthattad, hogy mennyire élvezem.*

Keresés: