2025.07.20, Vasárnap, 23:38
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2015.08.09, 21:46 | Üzenet # 1551
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Édesre elmosolyodom.* - Oké.*Elkészülök és igyekszem összeszedni magam.* - Igen.*Csókod persze viszonozom, majd elmegyek egyetemre, ahol végül találkozunk. Végezve kicsit beszélgettek még a fiúkkal, majd elmegyek vásárolni a hamihoz, na meg feltöltöm a hűtőt és végre én fizethetek. Haza megyek bepakolok, majd átöltözök és már jobb a kedvem. Kicsit tanulok és pihenek, majd neki kezdek a haminak. Csinálok levest, húsit körettel és salátával és igen csak oda teszem magam és több órát ott töltök. Pont már a végén tartok, amikor haza érsz.* - Szia.*Csókod viszonozom és már kérdezném, hogy telt a napod, de akkor meglátom rajtad a nyomokat, amiket nem én csináltam.* - Látom jól mulattál.*Mondom remegő hangon végül elmondom miket csináltam. Nem tudtam, hogy most miért kezdtél el hirtelen másokkal szexelni, hogy azért mert én két napja nem feküdtem le veled vagy szimplán nem vagyok elég, amit az elején is közöltél.* - Fürödj le, addig megterítek.*Fordulok el tőled. A rossz kedvem ismét visszatért.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.08.11, 21:32 | Üzenet # 1552
Yaoista
- Sok volt a meló. *Beszólásoddal nem is foglalkozok. Nagyon jól hangzott minden, amit csináltál.* - Oké. *Hagylak ott, nem nagyon hatott meg a rossz kedved, na meg nem is értettem, hogy mi bajod van. Te belementél ebbe, akkor meg mit hisztizel? Semmi olyat nem tettem, amiről ne tudnál. Szépen lefürdök, majd köntösbe jövök ki és ülök le benne az asztalhoz.* - Jól néz ki. *Nézelődök, hogy mik is vannak. Nagyon ügyesen főztél, az tény.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 09:36 | Üzenet # 1553
Yaoista
- Azt látom.*Morgom. Megterítek és még egy cigit is elszívok.* - Remélem ízleni is fog.*Szedek neked és jó étvágyat kívánok. Én inkább kavargatom a levest és nagyon csendben vagyok egy darabig de végül nem bírom.* - Azért szexelsz az elmúlt két napban, mert nem feküdtem le veled? Igen én mentem bele az alkuba, de eddig nem tetted. Ennyire nem vagyok elég?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 10:39 | Üzenet # 1554
Yaoista
*Én is jóétvágyat kívánok és közben kajálok.* - Finom. *Én nyugodtan kajáltam, farkas éhes voltam. Kérdésedre meglepődtem és nem értettelek.* - Most mit hisztizel? *Nem értettem, hogy mi bajod van.* - Csak ilyen kedvem volt. Semmi köze hozzád. *Rántom meg a vállam.* - Az én dolgom, hogy kivel dugok, nem? Megmondtam előre és belementél, akkor meg ne vonj kérdőre. *Jegyzem meg.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 10:57 | Üzenet # 1555
Yaoista
- Akkor jó.*Biccentek. Nem lep meg a válaszod, mégis mit is vártam.* - Mostantól nem foglak. Én kérek elnézést, hogy megmertem szólalni.*Állok fel.* - Szolgáld ki magad.*Ott hagyok mindent és a szobámba menve becsapom az ajtót. Tudtam jól, hogy nem akadhatok, de tényleg annyira jól meg voltunk és ez a hirtelen váltás nagyon szarul esik.  Már vártam, hogy Gray visszajöjjön és tudjak vele beszélni, bár az első az lesz, hogy azt mondja lépjek ki ebből a kapcsolatból és fordítva én is ezt tenném, de még se tudom megtenni. Egy darabig bent vagyok, majd kimegyek és a nappaliba talállak.* - Bocs az előbbiért.*Hiszen tényleg én mentem ebbe bele, bár azért lehetnél kedvesebb velem.* - Jól laktál?

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 11:13 | Üzenet # 1556
Yaoista
*Tényleg nem értettem a hisztid okát. Nem érdekelt, hogy ott hagytál, én ettem tovább. Be is kajáltam, de persze mindent ott hagytam az asztalon. Épp tévézek, cigizek és iszogatom a kis italom, mikor kijössz.* - Semmi. *Mondok ennyit.* - Igen, köszi. *Persze a fotelben ültem, mert a kanapé az elég szar állapotban volt.* - Áruld már el nekem, hogy mi bajod van hirtelen? *Kérdezek rá.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 11:22 | Üzenet # 1557
Yaoista
*Én is rágyújtok egy cigire, reméltem, hogy nem fogsz kérdezni.* - Csupán az utóbbi időben annyira jól elvoltunk és a váltás hirtelen ért ennyi.*Igazából mást nem is tudtam mondani ez lényeg.* - Mindegy ez a én bajom.*Ebben a kapcsolatban te jártál a legjobban és nem én.* - Hagyjuk inkább.*Te ezt úgyse érted. Kimegyek a konyhába és most még arra se szólok, hogy mindent ott hagytál. Elszívom a cigit, majd elpakolok és rendet teszek, majd úgy megyek vissza hozzád és leülök a földre, de nem mondok semmit.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 11:37 | Üzenet # 1558
Yaoista
*Nem értettem, milyen váltás, de rád hagytam.* - Oké. *Hagyom rád. Nem akartam erőltetni a dolgot. Mikor leülsz a földre, nem értettem. Elkaptam a karod és felhúztalak, majd bele az ölembe.* - Ne a földön ülj. *Puszillak meg és beleiszok az italomba.* - Elfáradtál? *Kérdezem kedvesen és közben cirógatlak, majd lágyan megcsókoltalak.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 12:07 | Üzenet # 1559
Yaoista
*Nem tiltakozom az ellen, amikor felhúzol az öledbe.* - Oké. Tényleg vehetnék egy kanapét.*Mondom.* - Kicsit.*Dőlök neked, majd a csókod persze viszonozom és igyekszem nem arra gondolni, hogy nem rég még mással tetted.* - Ízlett minden? Jó lesz ez holnapra is? Elég sokat csináltam.*Mondom és én is simogatlak.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 13:17 | Üzenet # 1560
Yaoista
- Én komolyan mondtam. Kiválaszthatod te, ha szeretnéd. *Cirógatom a derekad finoman.* - Igen, jó volt minden, ügyes vagy. *Csókollak homlokon.* - Jó lesz, persze. *Láttam, hogy van valami bajod, de akkor sem értettem, hogy pontosan mi.* - Mit vársz tőlem? *Kérdezem komolyan, mert nem volt tiszta a dolog. Oké, értem én, hogy zavar, ha mással szexelek, de akkor minek mentél bele?* - Egyáltalán nem értele. *Sóhajtok egy nagyot.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.12, 13:33 | Üzenet # 1561
Yaoista
- Oké, akkor kiválasztom, csak beszéljük meg mikor megyünk.*Mosolygok.* - Köszönöm. Tudod, ha az építészet nem jön be, megyek szakácsnak.*Kuncogok, persze erre esély sincsen.* - Mire gondolsz?*Kérdezlek, majd felsóhajtok.* - Azt hittem ezt hagyjuk.*Motyogom, már bántam, hogy nem maradtam csendben. Kicsit hallgatok, de végül felelek.* - Azt, hogy csak velem legyél.*Persze ezt tudtad jól, hiába mondod, hogy nem értesz. Komolyan mintha élveznéd, hogy ezeket kimondom.* - Igen tudom én mentem bele, csak mint mondtam olyan jól elvoltunk és reméltem még se leszel mással, mert elég leszek. Nem haragudhatsz rám emiatt, inkább örülj, hogy ennyire akarlak.*Motyogom vörösen.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.12, 19:40 | Üzenet # 1562
Yaoista
- Nekem mindegy. *Én jobban ráértem.* - Jól keresnél vele. *Ezt komolyan mondtam.* - Nem bírtam ki, bocs. *Persze azért nem sajnáltam annyira. Őszintén szólva nem örültem a válaszodnak. Egyszer sem mondtam, hogy csak veled leszek és nem is akartam.* - Én nem haragszom, te haragszol rám olyasmiért, amibe belementél. *Jegyzem meg, de azért cuki volt, ahogy elvörösödtél. Felemeltem az állad és hosszan megcsókoltalak.* - Én ennél többre nem vagyok képes. *Neked kellett eldöntened, hogy kibírod-e és elég-e neked ez.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.13, 10:00 | Üzenet # 1563
Yaoista
- Akkor holnap? Időben végzek.*Tudtam, hogy te is.* - Köszönöm, de elég nekem az itthoni főzés.*Jól esik, hogy ennyire ízlik a főztöm.* - Én se haragszom, csak rossz.*Igazából ez a legjobb kifejezés rá. A csókod viszonozom, majd csak felsóhajtok és rágyújtok.* - Tudom Devan nem kell mindig elmondanod. Igyekszem nem felhozni a dolgokat, hiszen értelme nincs.*Bár az érzelmeimet nehéz megtagadnom.* - Te elmondod, ha elmész, ahogyan megbeszéltük. Én pedig, ha besokallok összepakolok, visszaadod a lakásom és végzünk egymással. Nem akarok erről többet beszélni erről.*Mondom komolyan.* - Nézzünk egy filmet?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 10:20 | Üzenet # 1564
Yaoista
- Megbeszéltük. *Én is ráértem, építkezésre se kellett mennem.* - Nekem jó. *Mosolyodom el kicsit.* - Értem... *Én mégis úgy éreztem, hogy haragszol rám, amiért nem esküszök neked örök hűséget. Csöndesen hallgattalak, majd végül csak bólintottam egyet, de nem mondtam semmit. Szívtam egy slukkot a cigidből, majd megpusziltalak.* - Nézhetünk, a van kedved. *Túrtam lágyan a hajadba. Igazából nem volt nálam teljesen tudatos, hogy mennyire is próbállak ellökni magamtól. Persze tudtam, hogy én húztam egy határvonalat közénk, ami nekem kényelmes volt. Egyszerűbb volt fenntartani ezt a kapcsolatot.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.13, 10:33 | Üzenet # 1565
Yaoista
- Oké.*Bólintok. Nem zavar, hogy szívsz a cigimből és a puszin csak elmosolyodom.* - Van valami filmed vagy töltsünk le?*Kérdezlek, de a kedvem még nem az igazi. Ebben a kapcsolatban csak én sérülhetek. Neked maximum annyi bajod lesz, hogy nem lesz egy házvezetőd és egy biztos segg, akit megdughatsz, mert ez vagyok én, hiába akarom szépíteni, de mégis mellette olyan kedves tudsz velem lenni és olyan vagy nem egyszer, mintha tényleg járnánk, hogy nem akarlak itt hagyni.* 

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 11:42 | Üzenet # 1566
Yaoista
- Amik ott vannak, meg a gépen, de válassz valamit nyugodtan. Nekem mindegy, hogy mit nézünk. *Tényleg nem tudtam érted többet tenni, hogy jó kedved legyen. Finoman cirógatlak, majd újra megcsókoltalak, de meglepő lágysággal és kedvességgel, amivel még én se voltam tisztában. Ragaszkodtam hozzád, de ezzel egy időben próbáltak eltaszítani is magamtól.* - A beadandóval hogy haladsz? *Kérdezek rá, kíváncsi voltam, hogy mit kapok tőled.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.13, 12:21 | Üzenet # 1567
Yaoista
- Hmm akkor lehet töltök le valami jó nyálas filmet vagy lehet titkon te olyanokat nézel.*Nevetek fel, persze csak viccelek, hiszen én se szeretem. A csókod viszonozom és teljesen beleremegek, pont ezekről a jó dolgokról beszélek. Elnyomom cigimet, majd szembe fordulok az öledbe.* - Jól, még ma is fogom csinálni.*Mondom, majd hozzád bújok.* - Csak egy kicsit.*Suttogom és lehunyom a szememet.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 12:35 | Üzenet # 1568
Yaoista
- Ahha, persze. Azt egyedül nézed. *Közlöm veled, de vigyorgok. Hagytam, hogy szembefordulj és elmosolyodom rajtad egy kicsit.* - Ameddig csak szeretnéd... *Ölellek át és a derekad cirógatom, közben finom puszikat adok a buksidra.* - Nagyon cuki vagy... *Tényleg az voltál most. Nem értettem a váltásaidat kicsit sem.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.13, 12:51 | Üzenet # 1569
Yaoista
- Kihagyom.*Kuncogok. Örülök, hogy nem tiltakozol és annyira jó így lenni és csak fokozod is.* - Köszi.*Mosolyodom el kissé zavartan.* - Te pedig még mindig egy démon, bár most egy édes démon.*Csókolok a nyakadba.* - Még sose vettem kanapét ez tökre izgalmas.*Kuncogok, bár én biztos többet gondolok bele, mint kéne.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 20:42 | Üzenet # 1570
Yaoista
- Tudom, tudom. *Puszillak meg, nyakamra meg csak mosolyogtam.* - Nem olyan nagy kaland azért *Kuncogtam.* - Bármilyet választhatsz, csak férjen be. *Simogatlak közbe, na meg popsid is megmarkolom.* - Meg lehet jó lenne, ha könnyen lehetne tisztítani. *Vigyorgok. Ahhoz képest, hogy azt mondtam neked, hogy a szobalányom vagy na meg a kis házi dugónyuszim, nem viselkedtem úgy veled azért. Oké, nem takarítottam, de azt eddig se én csináltam és mondtam, hogy hívok valakit, ha akarod.* - Kényelmes vagyok?

MioDátum: Péntek, 2015.08.14, 12:53 | Üzenet # 1571
Yaoista
- Oké, de nekem ez új, tudod, hogy senkivel nem laktam míg így.*Bár te se, de te másként állsz hozzá úgyis.* - Befog azért.*Kuncogok.* - Hmm lehet nem rossz gondolat, vagy választunk hozzá valami jó kis huzatot vagy egy garnitúrát.*Nevetek fel.* - Meg különben praktikus, mert azt csak ki kell mosni.*Most nem a szex miatt mondom.* - Igen nagyon.*Bújok jobban, majd megpillantva az egyik foltot, amit nem én csináltam, kiszívom igen erősen, majd mintha mi sem történt volna lemászok rólad.* - Akkor választok filmet.*Hozom oda a laptopod és odaadom.* - Írd be a jelszód vagy elárulod?*Kérdezem vigyorogva, de csak viccelek.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.08.14, 22:52 | Üzenet # 1572
Yaoista
- Mondjuk én se hagytam még senkinek, hogy bútort vegyen hozzám... *Ez azért sokat elmondott.* - Lehet azt kellene. *Mosolyodom el.* - Majd ha ott leszünk, kitaláljuk. *Puszillak meg, de tetszett, hogy ilyeneken gondolkozol. Kicsit fájdalmasan felszisszenek szívásodra, de nem mondok rá semmit.* - Rendben. *Hagyom rád és közben nézlek. Kérdésed nem tudtam mennyire komoly, de elmondtam a jelszót.* - Válogass kedvedre. *Mondom utána. Nem volt semmi titok a gépemen.*

MioDátum: Szombat, 2015.08.15, 10:18 | Üzenet # 1573
Yaoista
- De izgalmas.*Mosolygok.* - Ígérem jót fogok választani, na meg azért közösen választunk.*Gondoltam pénzbe úgyse szállhatok bele.* - Oké.*Bólintok a szisszenésedre meg kicsit elmosolyodom. Meglep, hogy elmondod a jelszót és ez is sokat jelent, de magam se tudom miért.* - Köszi.*Elkezdek nézelődni és magamban vigyorgok.* - Otthon a haverokkal nagyon sokat filmeztünk. Moziba mentünk meg minden hónapban legalább egyszer csináltunk maratont, aztán a nagy profik kiértékelték.*Nevetek fel.* - Olykor hiányoznak azok az idők, néha még mindig nem hiszem el, hogy egyetemista vagyok.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.08.16, 20:14 | Üzenet # 1574
Yaoista
- Én csak fizetek. *Cirógatlak. Csöndesen hallgatlak, de nem nagyon tudok neked mit mondani erre.* - Ez csak jobb lesz. *Mondom végül.* - Tudod nem muszáj dolgoznod. *Jegyzem meg neked, de nem rosszból.* - Bár tudom, hogy szereted, meg Asami is hoppon maradna azért, de ha sok, nem kell. *Nem csak azért költöztettelek ide, hogy farok közelben legyél, hanem azért, mert így valószínű könnyebb neked.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.20, 11:40 | Üzenet # 1575
Yaoista
- Ahogy gondolod.*Ezen nem fogunk összeveszni.* - Meg más.*Mosolygok, azért nekem azok a pillanatok is nagyon jók voltak.* - Tessék?*Hirtelen ér, hogy ezt mondod.* - Igen tudom, de szeretnék, mert nem akarok senkitől függni és most nem arról van szó, hogy legyen pénzem, ha mégis szétválunk, hanem amúgy is.*Mondom komolyan.* - Különben meg szeretek ott dolgozni és már hiányzik is.*Jövő héten már megyek is.* - Valld be igazából féltékeny vagy.*Vigyorgok, de nem teljesen viccnek szántam, hiszen voltak megmozdulásaid, ami azért vicces, mert ugye én nem szexelek mással és nem is akarok, na meg ugye neked elv ez csak egy játék.*

Keresés: