Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 11:46 | Üzenet # 1576 |
 Yaoista
| - Oké, csak azért ezzel legyél tisztában. *Puszilom meg a buksidat. Vigyorodra hosszan megcsókollak.* - Hmm... nem is tudom. *Vigyorgok én is és a nyakadba csókolok.* - Van rá némi esély... *Suttogom a füledbe és belenyalok.* - Az enyém vagy... *Jelentem ki, bele se gondolva, hogy ez igazából mit is jelent.* - Mit találtál? *Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 12:17 | Üzenet # 1577 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Jó.*Bólintok és persze a csókod viszonozom.* - Nem e?*Sóhajtok fel picit, majd igen csak meglepsz, hogy így bevallod.* - Ezt jó tudni.*Suttogom, de el is vörösödöm, te tényleg egy démon vagy.* - Igen tiéd.*Ezt még én is így gondoltam, minden dolog ellenére, és olyan jó hallani ezt tőled, még ha magad se fogod fel.* - Ezt a horrort.*Vigyorgok, majd csinálok popcornt meg egy kis sör és berakjuk a filmet, persze ott ijedezek melletted. * - Ááááá bassza meg.*Dobom el popcornt.* - Banyek szívroham.*Szorongatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 12:53 | Üzenet # 1578 |
 Yaoista
| - Még jó, hogy tudod. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Én nem voltam ijedős. Nem bántam, hogy az ölembe költöztél, sőt nagyon is jó volt így. Én olyan jókat szórakoztam rajtad, hogy mennyire félsz.* - Még jó, hogy nem én takarítok. *Nevettem el magam és a nyakadba fújok, hogy megijedj.* - Miért választasz horrort, ha ennyire félsz? *Kérdezem tőled és közben persze magamhoz szorítalak.* - Majd jönnek éjszaka, és felfalnak... *Harapok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 13:00 | Üzenet # 1579 |
 Yaoista
| - Hülye.*Vigyorgok, majd felüvöltök ismét és megcsaplak.* - Mert szeretem őket, csak nem bírom, mint láthatod.*Közlöm veled, de csak bújok.* - Olyan mocsok vagy, de amúgy biztos, hogy nem mert te megvédesz.*Mondom édesen, majd felnyögök.* - Te előbb fogsz felfalni.*Csókollak meg, majd tovább nézzem, de a helyzet nem változik, sőt a popcorn megint a földön landol és kicsit sörrel is leöntelek, de fel se tűnik.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 22:56 | Üzenet # 1580 |
 Yaoista
| *Én elnevettem magam rajtad.* - Kis hülye vagy. *Mosolyodom el.* - Igaz, majd elűzöm a mumusokat a démoni erőimmel. *Viccelődök.* - Igen, sokkal hamarabb. *Viszonozom csókod. Én elég jót szórakozok és persze nekem feltűnt, hogy leöntöttél a sörrel, de még nem szólok.* - Hm, azt hiszem megint nyalakodnod kell. *Nevettem el magam, majd megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 21:30 | Üzenet # 1581 |
 Yaoista
| - Nem tagadom.*Vigyorgok.* - Igen igen pontosan.*Nevetek fel.* - Mondom én, hogy kis vicces vagy.*Mosolygok.* - Efelől nincs kétségem és kifogásom se.*Suttogom az ajkaid közé.* - Tessék?*Pillantok rád és a csókod persze viszonozom, majd körbenézve kapcsolok.* - Ohh tényleg bocsika.*Nevetek kissé zavartan.* - Különben enélkül is nyalakszom nem de?*Vigyorodom el kajánul, és a farkadra markolok.* - Vagy nem így van?*Kérdezlek, majd ismét egy ijesztő rész történik mire ugrok egyet. * - Áááá bassza meg ez nagyon ijesztő film, tuti hogy lámpánál alszunk és nem megyek egyedül sehova.*Közlöm veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 22:09 | Üzenet # 1582 |
 Yaoista
| - De, igen. Méghozzá elég ügyesen. *Vigyorgok és sóhajtok egy aprót a markolásodra.* - De. *Pont megcsókolnálak, mire te ugrasz egyet, így csak kuncogtam rajtad.* - Na tudod ki fog lámpánál aludni, ne legyél kis nyuszi... és biztos lehetsz benne, ha éjszaka felkeltesz, annak bizony szörnyű következményei lesznek. *Vigyorgok, mert hogy akkor úgy megduglak, hogy holnap se mész suliba, az hétszentség.* - Tessék felnőni. *Paskolom meg a fejed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 22:18 | Üzenet # 1583 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Azért ez a egomnak jót tesz.* - De az vagyok elismerem így szabad?*Kérdezlek, mint egy kisgyerek.* - Nem baj, de legyél már együtt érző.*Nézzek rád kiskutya szemekkel.* - De ez más, csak ma este na kérlek kérlek kérlek.*Rázogatlak. * - Tudtam, hogy nem kell ilyet nézni, most miért engedted? Ááá.*Szenvedek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 23:00 | Üzenet # 1584 |
 Yaoista
| - Így se. *Rázom meg a fejem.* - Nem tudok lámpánál aludni... szóval akkor egyedül maradsz. *Fúj megint a nyakadba.* - Nincs az az isten. *Rázom a fejem tovább.* - Tudtam én, hogy ilyen kis betoji vagy? *Nevettem el magam.* - De komolyan ne kelts fel, hidd el... én vagyok az egyetlen, akitől félnek kell ebben a lakásban. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 23:48 | Üzenet # 1585 |
 Yaoista
| - Na de ne már.*Morcogok.* - Egyszer kibírod és tuti nem alszom egyedül.*Nincs az a isten.* - Hülye.*Rezzenek meg.* - Az részletkérdés.*Valakire fognom kellett.* - De te más vagy és ez nem félelem.*Mondom édesen és hozzád bújok szorosan.* - Akkor érd el, hogy dőljek ki és reggelig fel se ébredjek.*Suttogom a füledbe és bele is nyalok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 23:58 | Üzenet # 1586 |
 Yaoista
| - Nem bírom ki. Kiteszlek. *Meg is teszem és ezt tudtad jól.* - Szerintem vicces. *Csókolok a nyakadba.* - Hanem mi? *Kérdezek rá.* - Még fáj a popsid, nem? *Cirógatom meg a pofidat.* - De szorosan hozzám bújhatsz és tudod, hogy vigyázok rád... *A végét már egész gyöngéden mondtam. Lágyan a hajadba túrok és odahúzva finom csókokkal borítalak el.* - Nem kell félned...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 00:06 | Üzenet # 1587 |
 Yaoista
| - Démon.*Tudtam, hogy nem viccelsz.* - Nem az.*Na jó igazából tényleg az volt.* - Te nem ölsz meg, te csak megőrjítesz.*Mondom, de ezt nem rossz értelembe.* - Tudom te leszel vesztem.*Mosolyodom el. Meglep, hogy nem kapsz az alkalmon, de nagyon jól esik, amit mondasz és teljesen ellágyulok.* - Talán menni fog.*Mosolygok és megcsókollak.* - Oké.*Bújok tovább.* - Azért egy vígjátékot megnézzünk? És most már ne engedj nézni ilyen filmeket, mert mindig megszívom, csak hülye vagyok.*Motyogom, ismét annyira jó veled, már megérte a horror.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 00:45 | Üzenet # 1588 |
 Yaoista
| - Szétszedlek darabjaidra és felfallak. *Vigyorgok.* - Pontosan. *Mosolyodom el kicsit én is.* - Helyes. *Csókod még el is nyújtom kicsit.* - Én élveztem. *Kuncogok halkan.* - Válassz valamit. *Kezdelek el kipakolni az ölemből.* - Aztán aludjunk, mert holnap azért el fog telni a vásárlással. *Vigyáztam rád, de én se értettem, hogy minek. Úgy is meg fogom unni ezt a játékot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 11:24 | Üzenet # 1589 |
 Yaoista
| - Ettől lehet, hogy más menekülne, de engem még jobban maradásra késztet.*Mosolyodom el és megcsókollak. Nekem ez felér azzal, hogy kellek neked.* - Azt gondoltam.*Sóhajtok fel, bár megértem.* - Oké.*Így teszek, majd elfekszünk és én rád feküdve bújok.* - Már várom és majd fel is kell avatni.*Kuncogok. Darabig fent vagyok és jókat mulatozok, majd végül elnyom az álom, de egy percre se engedlek el és rajtad szuszogok. Én igen csak ragaszkodok hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 20:29 | Üzenet # 1590 |
 Yaoista
| - Mert te kis bolond vagy. *Suttogom még ajkaidra a csókunk előtt.* - Felfogjuk, ne aggódj. *Cirógatlak finoman. Igazából egész jól éreztem magam így veled és ez megrémített.* - Tényleg hülye vagy.. *Suttogom, mikor már elaludtál. Kiigazítottam pár tincset az arcodból és tovább cirógattalak. Lassan én is elalszok, de úgy öleltelek, mint aki mindentől meg akar téged védeni. Igazából én voltam az egyetlen, aki bánthatott téged.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 23:46 | Üzenet # 1591 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Mosolygok.* - Ettől nem tartottam.*Vigyorgok. Nem hallom, amit mondasz és szerencsére nagyon jót alszom és rémálmom sincsen. Meglepődök reggel, hogy itt maradtunk, de csak elmosolyodom. Nem mászok le rólad csak finoman cirógatlak, majd hirtelen gondolok egyet és lejjebb csúszok, majd elővéve a farkad elkezdem nyalogatni, majd szopni kezdelek, ébresztő gyanánt. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 23:57 | Üzenet # 1592 |
 Yaoista
| **Én elég jót aludtam, valahogy megnyugtatott, hogy itt vagy velem. Kezdett kikészíteni a tudat, hogy ennyire kellesz nekem. Először csak sóhajtoztam a nyalakodásodra és szépen megkeményedtem. Nem ébredtem fel rögtön, csak halkan nyögdécseltem, végül lassan magamhoz tértem.* - Elfogyott a tej a kávéba? *Vigyorgok és finoman a fejedre simítok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:01 | Üzenet # 1593 |
 Yaoista
| *Mosolygok a hangodon a szövegedre meg felnevetek.* - Ahogyan mondod elfogyott, na meg tudod nincs is jobb egy kiadós reggelinél és hosszú napunk lesz.*Vigyorgok és tövig nyelve hevesen szopni kezdelek.* - Vagy jobban szeretsz órára ébredni?*Kérdezem azért meg, na persze csak poénból.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:21 | Üzenet # 1594 |
 Yaoista
| - Igaz és ez fehérjedús. *Vigyorgok és felnyögök kicsit hangosabban, ahogy tövig nyelsz.* - Csak ha az óra is ezt csinálja. *Kuncogok, de persze közben erősen lihegek.* - Már holnap van. *Jegyzem meg, utalva arra, hogy azt mondtad, mára már rendbe jön a feneked. Hozzád képeset a többiek inkább csak könnyű gyakorlásnak mondatóak.* - Mit mondasz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:31 | Üzenet # 1595 |
 Yaoista
| - Fő az egészséges életmód.*Vigyorgok.* - Hmm kasszálnák vele.*Kuncogok és elsőre leesik amit mondasz.* - Azt hogy már nagyon kívánlak és kell a testedzés a fehérje után, na meg máshova is szeretnék.*Mondom kajánul és végül addig szoplak, amíg el nem mész persze minden magvad lenyelem.* - Fincsi.*Nyalok végig az ajkaimon, majd leveszem alsóm úgy fekszek vissza és megcsókollak.* - Falj fel.*Simítom a fenekem a farkadhoz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 00:51 | Üzenet # 1596 |
 Yaoista
| - Pontosan. *Vigyorgok.* - Az tuti. *Azért szépen keresnél kurvaként, ezt alá kellett írni.* - Akkor hajrá kicsikém. *Mondjuk az volt a minimum, hogy befejezed a szopást, ha már elkezdted.* - Gondoltam. *Az enyém csak finom lehet. Nagyon csábító voltál, így hát nem is álltam ellen. *Odadörzsöltem a farkam a fenekedhez. Máskor simán beléd mennék már most, de mivel tudtam, hogy még sok lehet, így inkább először az ujjam kapod meg.* - De ha nem tudsz később mozogni, ne az én hibám legyen. *Csókolok nyakadba. Szépen előkészítettelek, majd csak akkor hatoltam beléd és nem is egy lökésre, hanem szép fokozatosan.* - Fáj? *Kérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 01:09 | Üzenet # 1597 |
 Yaoista
| - Szerény, mint mindig.*Kuncogok. Legszívesebben én is rögtön akartalak volna, de az fájt volna. Ujjad is kicsit kellemetlen, de azért hamar megszokom.* - Nem lesz és fogok tudni.*Csókollak meg a nyakam után és persze igen hamar forró és nedves leszek, a figyelmességed meg nagyon jól esik.* -Ahh csak egy kicsit, de nem vészes.*Nyögöm, majd amikor bennem vagy teljesen kicsit várok, azért még érzékenyebb a popom, de már igen csak hiányzott, hogy együtt legyünk. Két nap sok volt. * - Hiányzott már a farkad.*Mondom ki, majd felegyenesedve mozogni kezdek.* - Olyan nagy vagy.*Karmolok végig a hasadon és egyre hevesebb leszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 11:24 | Üzenet # 1598 |
 Yaoista
| - Rendben. *Olyan édes voltál, megzabáltalak. Nagyon élveztem, ahogy magadba fogadsz.* - Nekem is a segged. *Kár is tagadni, hogy veled jobban élveztem a szexet, mint a többiekkel. Megmarkolom feneked és hagylak élvezkedni.* - Te pedig szűk. *Lihegek és nyögök vegyeesen, közben persze popsid markolom.* - Isteni... *Kezdem el farkad is izgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 11:37 | Üzenet # 1599 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Vigyorgok.* - Igen nagyon jó.*Nyögök fel a farkamra még jobban, majd lehajolva szinte tépni kezdem az ajkaid és hevesebben mozgok persze a farkadra is rászorítok.* - Ez a két nap kihagyás sok volt, szóval egy menet biztos nem lesz elég.*Na nem mintha te ezt bánnád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 21:30 | Üzenet # 1600 |
 Yaoista
| *Csókod szenvedélyesen viszonozom, majd lehúzom rólad a pólód, majd a bimbóidnak esek. Erősen szívogatni és harapdálni kezdem őket.* - Bizony, hogy sok. *Értek egyet, bár én dugtam melletted ügye.* - Annyiszor mész el, ahányszor csak akarsz. *Vigyorgok és én is mozogni kezdek, persze kényeztetésed nem hagyom abba. Biztos voltam benne, hogy kész leszel, mire végzünk.*
|
|
| |