2025.07.20, Vasárnap, 19:54
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 00:09 | Üzenet # 1601
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*A bimbóimra még jobban felnyögök és még keményebb és forróbb leszek.* - Azzal nem lesz gond.*Vigyorgok, hiszen nagyon sokszor csúcsra juttatsz ezt még az exem se érte el, nem hogy a kalandjaim.* - Milyen jó, hogy ma későn kell mennem és csak két órám van.*Így volt bőven időnk még.* - Démonom..*Karmolom végig a felsőtested, majd a nyakad szépen elkezdem kipingálni és egyre hevesebb leszek.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:25 | Üzenet # 1602
Yaoista
- Milyen jó, hogy nekem ma nincs is órám. *Vigyorgok és még mélyebbre hatolok benned.* - Mi az kis ördög? *Sóhajtok karmolásodra, nagyon jó voltál, sőt egyre jobb. Elég gyorsan megtanultad, hogy mit élvezek igazán. Nyakamra élvezettel nyögök párat mély hangom. Kezdted kapisgálni, hogy mitől vesztem el az eszem.* - Ez az kicsim, csak így tovább. *Mozgok én is gyorsabban.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 00:50 | Üzenet # 1603
Yaoista
- Mázlista.*Bár nekem se lett volna muszáj bemennem, de hát kis stréberke vagyok. biggrin - Semmi csak szeretem mondani..*Mosolygok.*  - Olyan mélyen bennem vagy.*Nyögöm elégedetten, na igen melletted aztán tényleg igen csak buja lettem. Ahogyan megdicsérsz és még lekicsimezzel is, azért elpirulok.* - Imádlak.*Nyögöm és még hevesebb leszek felvéve a ritmusod és a hangom se fogom vissza. Tovább karmolászlak és harapdállak persze.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.08.26, 01:08

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 01:04 | Üzenet # 1604
Yaoista
- Bizony... *Azért én is tudtam, hogy te mitől dobod el az agyadat. Igazából imádtam, hogy milyen kis perverz lettél, főleg a kezdethez képest.* - Nagyon buja vagy. *Suttogom a füledbe. Nem értettem, hogy miért pirultál el, gondoltam kimelegedtél.* - Tudom. *Vigyorodom el, hiszen engem csak imádni lehet. Nem is kellett több, inkább csöndbe maradtam és élveztem veled a szexet. Valahogy veled tényleg jobb volt, mint a többiekkel.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 12:16 | Üzenet # 1605
Yaoista
- Te teszel azzá.*És ez tényleg így volt.* - Kis szerény.*Vigyorgok, majd csak élvezkedek. Persze nem egy menetet nyomunk le és még a fürdőbe se bírjuk ki, hogy ne essünk egymásnak. Elzsibbadok kissé, de mégis fel vagyok töltődve. Egy reggelit is összedobok, majd el is dobsz a suliba, mert elment az időbe és megbeszéljük, hogy amikor végzek megyünk is vásárolni. Jól telik a napon és gyorsan és persze látják a többiek, hogy ragyogok és a friss nyomokat is, egyre kíváncsibbak ki is hódított meg ennyire. Megnézném a fejüket, ha megtudnák, hogy te vagy az a bizonyos illető, de majd ennek is elfog jönni az ideje. Végezve rád csörgök, azért majd kimegyek oda, ahol kiraktál és már ott is vagy. Megcsókollak és elmondom milyen napom volt. Elég hamar megérkezünk és neki is kezdek a nézelődésnek egy kicsit arrébb kerülök tőled, téged pedig az egyik eladó betalál.* - Szép jó napot.*Mosolygok rád igen csak csábosan, nem minden nap vannak ilyen vásárlóik.* - Segíthetek?

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 16:37 | Üzenet # 1606
Yaoista
*Azért már hiányzott a kis formás feneked, úgyhogy meg se álltam, amíg nem lettem elégedett. A reggelit betermelem, nagyon jól esett. Én teljesen jól el vagyok otthon, persze dolgozok azért közben. Vannak tervek, amiket el kell készítenem. Mikor csörögsz, megyek is érted és a csókod is viszonozom. Igazából nem nagyon figyeltem, mit magyarázol, meg őszintén szólva nem is érdemelt. Hagylak nézelődni, tényleg rád akartam bízni a dolgot.* - Jó napot. *Köszönök neki és viszonozom a mosolyt.* - Nekem nem, csak annak a szöszinek ott. Én csak a pénztárca vagyok ma. *Közben mosolyogva nézlek, de észre se veszem magam.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 16:57 | Üzenet # 1607
Yaoista
*Nekem nem tűnik fel, hogy nézel éppen nagyon el vagyok mélyülve, de láthattad nagyon komolyan veszem a feladatot.* biggrin - Ohh és az a fiú a szeretője?*Kérdezz rá nyíltan és közben azért igen csak csábosan méreget. Nem volt csúnya sőt, de azért nyomomba se ért.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 18:21 | Üzenet # 1608
Yaoista
*Majdnem elnevettem magam rajtad, annyira aranyos voltál, ahogy koncentráltál.* - Miért kérdezi? *Kérdezek vissza, bár nem akartam tagadni, csak érdekelt.* - Egyébként olyasmi, igen. Éppen az összemocskolt kanapét cseréljük le. *Vigyorodom el, gondoltam a fantáziájára bízom, hogy mit is műveltem veled.* - Nyugodtan segíthet neki. *Mondom mosolyogva.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 18:41 | Üzenet # 1609
Yaoista
- Csak úgy kíváncsiságból.*Mosolygok, de hamar el is tűnik.* - Ohh milyen kár.*Mondja csalódottan főleg a folytatásra, hiszen ő is összemocskolt volna veled ezt azt. Nem is próbálkozott tovább és oda akart jönni, de én megelőztem és én jelentem meg.* - Ohh jó napot, de jó, hogy itt van.*Ha tudnám, hogy nyomult nem ezt mondanám.* - Lenne pár kérdésem.*Már neki is kezdtem, de persze nem pár kérdés volt és igazából úgymond csak egy kanapé vásárlásról volt szó, mi lenne ha egy lakást rendeznék be. biggrin *

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 21:07 | Üzenet # 1610
Yaoista
- Azt nem mondtam, hogy nem dugok mellette. *Kíváncsi voltam, hogy hogyan reagál erre. Mondjuk ő annyira nem jött be, nem volt rossz, de nála jobbakhoz vagyok szokva. Mikor odajössz és mindenfélét kérdezel, csak elmosolyodtam rajtad. Nem hittem, hogy ennyire komolyan fogod venni a dolgot, de nagyon édes volt tőled, azt meg kell hagyni. Én csöndesen vártam és kész voltam tőled.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 21:26 | Üzenet # 1611
Yaoista
- Pedig ez egy fontos tényező.*Vigyorog, azért benne lett volna, sőt egy hármasba is.* - Oké azt hiszem nincs több kérdésem most hirtelen.*Azért megdolgoztattam.* - Mond csak neked, hogy tetszik? Gyere próbáld ki.*El is kezdelek húzni, majd leülök veled.* - Hmm kényelmes és szerintem mindenhez az lesz.*Vigyorgok kajánul.* - Jó lesz? 

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 21:34 | Üzenet # 1612
Yaoista
- Mondtam, hogy te választasz. *Jegyzem meg, de azért leültem rá veled.* - És még én vagyok perverz. *Vigyorgok veled.* - Nekem jó, te választasz, megmondtam. *Cirógatom meg az arcod.* - Milyen színben szeretnéd? *Kérdezem még, tényleg rád akartam hagyni. Reméltem azért érzed a törődést. Közben a srácot a tekintetemmel követtem.*

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 21:51 | Üzenet # 1613
Yaoista
- Oké, de azért érdekel a véleményed.*Elvégre mégis csak a te lakásod.*  - Nem mondtam, hogy nem vagyok az.*Vigyorgok.* - Oké akkor legyen ez.*Közben helyezkedek, simogatom. biggrin * - Feketébe az jól fog menni a többi bútorhoz meg a szobához és arra bármilyen takaró mehet.*Mondom, majd feltűnnek a dolgok.* - Bejön?*Kérdezlek, nem hittem el, hogy most is pasizol.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.08.26, 22:06 | Üzenet # 1614
Yaoista
- Nekem tetszik. *Mondom ki végül.* - Jogos. *Vigyorgok vissza.* - Rendben. *Bólintok és majdnem elnevettem magam rajtad.* - Megbeszéltük. *Nyugtázom a dolgot, majd kérdésedre felhúzom a szemöldököm.* - Zavarna, ha igen? *Kérdezem, majd elmosolyodom.* - Egyébként nem, de felajánlkozott... de tudod... nem üti meg a mércét. *Simítok az arcodra.* - Azért nem bújok ágyba minden jött-menttel. *Jegyzem meg.* - Párnákat is szeretnél?

MioDátum: Szerda, 2015.08.26, 22:22 | Üzenet # 1615
Yaoista
- Akkor ezt megbeszéltük.*Egész hamar döntöttem. A kérdésedre már válaszolnék, de megelőzöl.* - A kis ribanc, nem kértem volna így tőle segítséget.*Morgok. Ez a mondat nem igen nyugtat meg, mert ha megüti, akkor lehet simán itt hagysz, de ugye erre semmit nem mondhatok.* - Különben igen zavar, mert most velem vagy.*Jelentem ki és megcsókollak, amit persze a kis csávó végignézz.* - Igen szeretnék.*El is mentem nézni és a gyerekre igen gyilkoló tekintettel néztem. Reméltem nem akadsz ki, de csak őszinte voltam.* - Úgy látom a kis párodnak nem vagyok szimpatikus, pedig benne lettem volna egy hármasba is, de így csak te maradsz, ami szintén remek.*Suttogja a füledbe, de én nem figyelek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:24 | Üzenet # 1616
Yaoista
- Ugyan, hagyd rá. *Engem nem nagyon izgatott a dolog.* - Ó, értem. Szóval, ha veled vagyok, ne flörtöljek mással? *Kérdezem, kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz erre. Csókod persze viszonozom, de nagyon élvezem, hogy itt féltékenykedsz. Mikor odajön a kis eladó, felhúzom a szemöldököm.* - Elég féltékeny típus, igazi vadmacska. *Erősítem meg, majd ránézek.* - Bocs, de nézd meg őt... te azt hiszed, hogy a közelében vagy? Elárulom: nem. *Állok föl.* - Nem ütöd meg a mércét. *Simítom hátra a hajam, majd odamegyek hozzád.* - Hogy állsz? *Suttogom a füledbe, reméltem, hogy megijedsz egy kicsit.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:33 | Üzenet # 1617
Yaoista
- Oké.*Morgok.* - Pontosan.*Vágom rá és azért ez tényleg nem nagy kérés szerintem, mert feltétel ide vagy oda, de akkor is a pasim vagy és legalább ilyenkor csak én számítsak.  A gyerek persze besértődik és be is szól, sajnos én ezt nem hallottam, pedig ez tetszett volna. Most a párnák kötöttek le így megijedek és el is dobom őket. biggrin *- Banyek mit osonsz itt, mint egy ninja?*Kérdezlek és megütlek az egyikkel vigyorogva.* - A kiegészítők sokkal nagyobb kihívás.*Közlöm veled igen komolyan. Élvezem a helyzetet, mert azért magamnak igen csak spóroltam és most kiélhetem magam, persze azért nem esek túlzásba.* - Nem is tudom mennyi legyen.*Dőlök neked.* 

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 00:44 | Üzenet # 1618
Yaoista
- Oké. *Én csak kinevettem a srácot, élveztem a szórakozást.* - Tényleg ijedős vagy. *Nevettem el magam és hagytam magam, hogy megüss.* - Igen? *Kérdezem érdeklődve, nagyon cuki voltál.* - Hát azért ne temessék el az egész kanapét. *Ölellek át hátulról.* - Mondjuk lehetne két fajta. *Magyarázom közben.* - Tudod, az építész olykor belső építész és lakberendező is, szóval gyakorolj csak. *Puszilom meg a buksidat.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:02 | Üzenet # 1619
Yaoista
- Szerintem ebben nincs semmi ciki és ettől más is megijedne.*Motyogom.* - Igen igen.*Bólogatok.* - Azt azért nem akartam.*Nevetek fel és meglep, hogy átölelsz, de nagyon örülök neki.* - Milyen igazad van.*Simítok a karodra és a puszira is csak jobban elmosolyodom és kicsit zavarban is vagyok. Tényleg egy démon voltál.* - Szeretem az illatod.*Ezt már mondtam neked nem is egyszer. Közben persze elmélkedek, de a közelséged megszédít.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:45 | Üzenet # 1620
Yaoista
- Nem mondtam, hogy ciki. *Mosolyodom el.* - Nekem mindig igazam van. *Közlöm veled a tényeket.* - Mondtad már. *Nézlek és nem úgy tűntél, mint aki a párnáknál tart.* - Válaszd ki őket gyorsan és akkor hazamehetünk. *Közben a füledbe suttogok.* - És még jobban érezheted az illatom, sőt meg is kóstolhatsz. *Cirógatlak az orrommal, majd adtam még egy puszit a buksidra.* - Nos?

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.27, 01:51 | Üzenet # 1621
Yaoista
- Na azért.*Mosolygok.* - Persze persze.*Csóválom meg a fejemet.* - Igen tudom és még fogom is.*Tényleg annyira finom. Ahogyan a fülembe suttogsz megremegek.* - Jó ötlet.*El is húzódom és igen hamar kiválasztom meg két takarót is.*- Meg vagyok. A kanapét szerinted kihozzák már ma? Mert akkor rögtön felavathatnánk.*Vigyorgok.* - Mi lesz régivel? Ugye nem akarod kidobni?

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.08.27, 01:52

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 15:44 | Üzenet # 1622
Yaoista
*Hagylak válogatni, majd elgondolkoztam.* - Nem tudom, attól függ, van-e nekik raktáron, de mindjárt kiderül. *Végül csak vigyorogtam.* - Már össze akarod koszolni. *Kuncogok, persze nem voltam ellene.* - Dehogynem, mert mit csináljak vele? *Kérdezek vissza.* - Azt a foltot ugyan már ki nem szeded belőle, szóval szemét. *Közlöm veled.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.08.27, 23:58 | Üzenet # 1623
Yaoista
- Oké.*Bólintok.* - A takarót csak már megbocsáss.*Vigyorgok.* - Azt nem tudom, de olyan pazarlás, de igazad van. Na ezt is megéltem. Kidobni egy bútort a szex miatt.*Nevetek fel.* - Maximum azért tudtam elképzelni, hogy leszakad, de nem így.*Kuncogok. Kiválasztok mindent, amit kell és megyünk is kasszához.* - Na és ha eltudjuk vinni összerakjuk mi?*Kérdezem izgatottan.* - Már csináltam ilyet.

szela00Dátum: Péntek, 2015.08.28, 00:41 | Üzenet # 1624
Yaoista
- Ó, bocsánat. Szerintem vegyünk tartalékot is. *Vigyorgok veled.* - Hát én nem küzdök vele. *Ha pazarlás, ha nem, akkor se tartok meg ilyen bútort.* - Hm, ha valahogy leszakad az ágyam, akkor nagyon profi vagy. *Nevetek halkan.* - Szeretnéd? *Nekem mindegy volt, bár biztos voltam benne, hogy annak szex lesz a vége.* - Rendben. *A kasszánál szépen leadom a rendelést és szerencsére van nekik raktáron. Megbeszélem, hogy később kihozzák, hiszen a mostanit még szét kellett szedni és kidobálni. Megveszem a többi cuccot is és még azért rád nézek.* - Még valami?

MioDátum: Péntek, 2015.08.28, 11:26 | Üzenet # 1625
Yaoista
- Veszünk hát.*Vigyorgok.* - Oké, oké jogos.*Értek egyet.* - Sose lehet tudni, na meg nem csak az ágyad tud leszakadni.*Kacsintok rád.* - Igen igen.*Bólogatok izgatottan. Örülök, hogy van raktáron és nem kell más semmi.* - Nem és köszönöm a lehetőséget.*Kuncogok, majd adok egy csókot. Persze haza fele is én beszélek, majd megérkezve azért a takarókat bedobom a gépbe, én pedig átöltözök melegítőbe és atlétába és a hajam is felfogom.* - Munkára készen Uram.*Tisztelgek előtted, de nagyon nevetek.*

Keresés: