Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 12:59 | Üzenet # 1626 |
 Yaoista
| - Ha az asztalt szeretnéd tönkretenni, szólj előre. *Vigyorgok.* - Nincs mit. *Végül is megérdemelted, mivel amit művelhettem veled, az nem volt semmi. Plusz, ezért is jutalom jár és tuti, hogy jól meg foglak dugni. Nem nagyon figyelek a szövegedre, csak néha bólogatok. Mikor hazaértünk, azért én is átöltöztem melegítőbe és egy trikóba.* - Helyes. *Megragadom az arcod és hosszan megcsókoltalak.* - Akkor szedjük szét. *Vettem elő szerszámokat is, ami kelhet és nekiestünk szétbontani.* - Pedig milyen jókat játszottam veled... *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 13:07 | Üzenet # 1627 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Oké, bár ha elfog a hév, ami veled eléd sokszor előfordul, nem tudok szólni.*Vigyorgok.* - Nagyon jól nézel ki.*Mérlek végig, mert így még soha nem láttalak és biztos voltam benne, hogy sokan nem is láttak. A csókod viszonozom és nem igen akarok tőled elválni.* - A másikkal is milyen jókat fogunk.*Vigyorgok és mivel másokat nem hoztál fel, így velük nem játszhattál ugye.* - Jól áll a kezedbe.*Kuncogok és azért én is elég ügyesen bánok a szerszámokkal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 19:08 | Üzenet # 1628 |
 Yaoista
| - Ahha, ki mászott rám reggel? *Kérdezek vissza, hiszen lehet engem kap el a hév, de te kezdeményezel.* - Sejtem... *Sóhajtok, azért a külsőmre nagyon igényes vagyok.* - Még szép. *Vigyorgok én is.* - Van, ami jobban. *Utalok a farkadra, de közben persze operáljuk a kanapét.* - Bár meglepő, de a te kezedbe is. *Nézek rajtad végig.* - Végeztünk, megduglak. *Közlöm veled a tényeket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 00:04 | Üzenet # 1629 |
 Yaoista
| - Ugyan azt nem mondtam, hogy engem nem fog el. Szeretem a szexet, veled meg főleg.*De ezt egyszer se tagadtam mióta összemelegedtünk.* - Egyetértünk.*Vigyorgok.* - Ez miért meglepő? Szerintem egy építésznél ez elvárható meg mindig is szeretem barkácsolni, de ez a családban jellemző, anyukám is, ugye rajztanár, na meg apukám is, a bátyám az egyedüli kivétel.*Vigyorgok.* - Na de gondolom téged ez nem nagyon érdekel.*Jegyzem meg.* - Reméltem is.*Csókollak meg.* - A következő hétvégén haza megyek.*Mondom hirtelen, bár gondolom ez se hat meg téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 00:15 | Üzenet # 1630 |
 Yaoista
| - Helyes. *Még szép, hogy szereted velem a szexet, ez a minimum.* - Nem tudom. Mert te inkább az a szépség vagy, nem pedig az a férfias férfi. *Magyarázom meg neked.* - Te kis házias vagy. *Teszem hozzá. Valahogy nem tudlak elképzelni egy műhelybe barkácsolni. Arra, hogy érdekel-e a családod, nem is reagáltam. Nem mondanám, hogy rákérdeznék, de nem zavart a szövegelésed.* - Rendben. *Nem tudtam, hogy mit mondjak erre neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 00:28 | Üzenet # 1631 |
 Yaoista
| - Jó kinézet alapján tényleg.*Ezt el kell ismernem.* - Házias és kis ezermester is vagyok.*Vigyorgok, de tényleg így van, hiszen nincs amit ne csinálnék meg, szóval igazából elég jó party vagyok.* - Csak gondoltam tud.*Bár biztos nem terveztél semmit és nem is fogsz unatkozni. sőt bele se gondolok, hogy hányszor fogsz baszni. Szívesen hívnálak, de hát tudom neked korai lenne, talán tényleg az.* - Majd hozok neked valami finomat.*Mosolygok és egy puszit is kapsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 01:08 | Üzenet # 1632 |
 Yaoista
| - Nem csak kinézet, viselkedés is. *Persze ez nem volt rossz dolog.* - Tiszta haszon vagy a háznál. *Nevettem el magam.* - Oké. *Tényleg nem tudtam, hogy mit mondjak neked erre. Semmit nem terveztem, de már eléggé megszoktam, hogy itt vagy mellettem.* - Rendben. Biztos jól főz anyukád is. *Hiszen a te kajád is finom volt. Kicsit elhallgattam és leszedtem a karfát közben.* - Azért mondtad, mert azt akarod, hogy veled menjek?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 01:12 | Üzenet # 1633 |
 Yaoista
| - Jó igaz, de milyen jól meg lehet rajta lepődni.*Kuncogok, ami nem csak ebben nyilvánul meg. Az építészeten is meglepődnek meg úgy a személyiségemen.* - Szerintem is.*Nevetek fel.* - Valóban, hozzá képest én semmi vagyok, bár szereti, ha főzök nekik.*Mosolygok, majd amikor meghallom kérdésed, hát igen csak elvörösödöm, mert erre nem számítottam.* - Nem vagyis igen vagyis nem tudom.*Motyogom.* - Mert tényleg korai, de igazából nem zavarna, ha jönnél, de tudom neked sok.*Beszélek összevissza, kellett nekem megszólalni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 01:46 | Üzenet # 1634 |
 Yaoista
| - Igaz. *Tényleg tele voltál meglepetéssel.* - Majd megmondom, ha ettem a főztjéből. *Akkor majd össze tudom hasonlítani, bár biztos vagyok benne, hogy nekem jobban fog ízleni a tiéd.* - Na most döntsd el. *Kuncogtam, ez azért aranyos volt.* - Igazából nem arról van szó, hogy sok. Nekem... nem nekem lesz sok. *Nem fogom magam megjátszani senkinek.* - Csak érdekelt, hogy mit mondasz. *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 01:54 | Üzenet # 1635 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - De nem olyan egyszerű.*Fogom a fejemet.* - Nem neked? De hát nekem se.*Megzavartál.* - Akkor csak ezért kérdezted?*Hiszen, amikor múltkor kimondattad velem, hogy ne menj e, mégis elmentél.* - Akkor megkérdezem. Eljönnél a családomhoz?*Kérdezlek meg, de még vörösebb vagyok és magam se tudtam mi lesz, de mégis akartam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 02:04 | Üzenet # 1636 |
 Yaoista
| - A családodra gondoltam. *Teszem hozzá, hiszen eleinte neked is nagyon sok voltam.* - Részben. *Imádtam szívni a véred, olyan vicces volt. Meglepődtem, hogy ilyen nyíltan megkérdezted, ráadásul ennyire elvörösödtél.* - Szeretnéd, hogy elmegyek a családodhoz? *Kérdezek vissza. Tényleg élveztem. Leraktam a szerszámot és az arcodra simítottam.* - Mint a pasid?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 11:41 | Üzenet # 1637 |
 Yaoista
| - Ohh értem. Nos nem lesz gond szerintem mondtam, hogy a bátyám a legféltőbb.*Mosolygok. Természetesen a szüleimnél is meg van, de a bátyámnál nagyon is. Igaz, ha elmondom, hogy mik történtek és hogy vagyunk együtt, akkor nem tárt karokkal várnának.* - Héé nem illik visszakérdezni és én kérdeztem előbb.*Motyogom és már a fülem is vörös.* - Igen szeretném.*Bólintok.* - Most már te jössz. Szeretnél eljönni?
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.08.29, 11:50 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 12:09 | Üzenet # 1638 |
 Yaoista
| - Rendben. *Nem hittem, hogy féltenének tőlem.* - Az exed bírták? *Kérdezek rá.* - Mert én pont azaz illedelmes fajta vagyok, ugyan már. *Nevetlek ki, olyan kis naiv tudtál lenni néha. Cuki volt, hogy mennyire vörösöd. Odahajolok és megharapom a füled.* - Kis piroska... *Mosolyodom el.* - Ha ennyire szeretnéd, akkor nem mondhatok nemet. *Adom elő úgy, mintha te akarnád annyira, hogy én menjek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.29, 12:27 | Üzenet # 1639 |
 Yaoista
| - Igen bírták.*De hát teljesen mások vagyok.* - Na jó ez igaz.*Mosolyodom el.* - Mocsok.*Kapok a fülemhez.* - Komolyan ezt a dumát.*Csóválom a fejem, de mosolygok, annyira te voltál. Ilyen esetekben sosem vagy egyértelmű.* - Akkor majd felhívom.*Erre a fordulatra én se számítottam nagyon nem.* - Bár azt se tudják, hogy van új pasim.*Jut eszembe.* - Vicces lesz, mert tudják mit gondoltam rólad.*Kuncogok.* - De rajtam nem tudsz túltenni.*Célozva hogy találkoztam az apáddal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.30, 23:52 | Üzenet # 1640 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el kicsit. Még senki nem vitt el így magához, bár az esélyt se adtam meg neki.* - Hát, majd most megtudják. *Felhúzom a szemöldököm, hogy mégis mit mondhattál te rólam otthon a családodnak.* - Mire számítsak? Megköveznek? *Kérdezek rá.* - Hát az tuti... *Mosolyodom el kedvesen.* - Édes vagy. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.31, 11:33 | Üzenet # 1641 |
 Yaoista
| - Igen igen.*Bólogatok.* - Ugyan dehogy.*Nevetek fel.* - Vicces vagy tényleg. Különben meg, nem lesz semmi gond és mindent meg nem kell tudniuk.*Célzok itt az egyezségre, na meg a zsarolásra.* - Jó lesz ebben biztos vagyok. Nagyon laza családom van.*Szerintem jól kifogtok jönni.* - Köszi.*Motyogom és csak azért nem pirulok, mert nincs hova.* - Na fejezzük be gyorsan.*Így is teszünk.* - Szép munkát végeztünk.*Vigyorgok.* - Szerintem lejárt a gép is, szóval kiteregetek.*Megnézem és igazam is lesz így ki is teregetek gyorsan.* - Szerinted mikor ér ide a kanapé?*Kérdezlek és odamenve megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.02, 11:25 | Üzenet # 1642 |
 Yaoista
| - Igaz. *Értek veled egyet.* - Rendben, én elhiszem neked. *Mondom nagy komolyan. Csak bólintottam neked és gyorsba szét kaptuk a dolgokat, levittük a szemetet, a többit én rád hagytam. Én elvből nem mosok magamra.* - Nem tudom, valamikor a délután folyamán. *Puszillak meg és közben hátulról átöleltelek.* - Van valami, amivel el akarod ütni az időt? *Csókollak a nyakadba és hozzád simulok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.02, 12:02 | Üzenet # 1643 |
 Yaoista
| - Bár nem olyanok, mint apukád, de jó fejek.*Mosolyodom el, tényleg nagyon szeretem őket.* - Értem, már várom.*Kuncogok.* - Hmm nem is tudom.*Sóhajtok fel és neked simulok.* - Mintha mondtál volna valami olyasmit, hogy ha végzünk megdugsz vagy az csak akkora vonatkozik, amikor már az új kanapéval végzünk?*Kérdezem vigyorogva, persze tudtam jól, hogy nem.* - Mert akkor elég csalódott lennék.*Adom elő magam és persze a popsim a farkadnak simítom folyamatosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.02, 23:40 | Üzenet # 1644 |
 Yaoista
| - Hát apám az ha nem lenne, ki kéne találni. *Mosolyodom el kicsit, azért látszott, hogy szeretem.* - Igazából nem... *Suttogom a füledbe, majd beleharapok a nyakadba.* - Hát azt nem hagyhatjuk, hogy csalódott legyél... *Simítok a farkadra és megmarkollak.* - És mit szeretnél pontosan, mint tegyek veled? *Masszírozom közben persze tagod nadrágon keresztül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.02, 23:58 | Üzenet # 1645 |
 Yaoista
| - Ahogyan a kisfiát is.*Kuncogok és persze tudtam jól, hiszen láttam, hogy szereted az édesapád, de efelől előtte se volt kétségem.* - Akkor jó.*Vigyorgok és a harapásra felnyögök.* - Nem bizony.*Kuncogok és ismét csak felnyögök.* - Ez például kezdetnek nagyon jó és folytatásként.*Hátra pillantok és az arcodra simítok.* - Dugj meg jó keményen.*Közlöm veled és vadul megcsókollak. Te tényleg előhoztad belőlem a vad perverz énem, akinek nincsenek gátlásai.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.09.04, 12:20 | Üzenet # 1646 |
 Yaoista
| *Hagylak megfordulni és kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz.* - Ahogy szeretnéd. *Harapok ismét a nyakadba, majd felkaplak és beviszlek a hálóba. Ledoblak rá, majd már veszem is le a fölsőm, majd a tiéd. Hosszan megcsókoltalak és közben cirógatom a bimbóidat, ha már ennyire érzékenyek lettek. Alig vártam, hogy rávegyelek, a farkadba is tettes.* - Édes vagy... *Imádtam, ahogy nyöszörögsz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.09.04, 12:54 | Üzenet # 1647 |
 Yaoista
| *Felnyögök ismét a harapásra. Egyértelmű volt, hogy erre nem mondsz nemet, a meglepő az, hogy kivételesen nem tettél megjegyzést. Hagyom neked magam és én is lekapom a felsődet a csókod pedig viszonozom.* - Ez tényleg jó ötlet volt.*Nyögöm édesen a bimbómra célozva.* - Te váltod ki belőlem.*Simítok az arcodra és igen lágyan elmosolyodom és ugyan ilyen érzelmekkel megcsókollak.* - Tényleg szeretek veled lenni.*Suttogom az ajkaid közé. Egyre jobban oda voltam érted és egyre inkább nem tudtam meglenni nélküled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.06, 00:27 | Üzenet # 1648 |
 Yaoista
| - Tudom, hiszen, az enyém. *Vigyorgok, mint a tejbetök. Ugyan én nem annyi érzelemmel, de érzelemmel csókollak, ami tőlem azért már teljesítmény. Rád vigyázni akartam, de egyben mégis bántani és kínozni, látni a reakcióid.* - Játszunk kicsit. *Vigyorgok és még egyszer megcsókoltalak, majd végig nyaltam a nyakadon, végül apró csókok után a mellbimbóid kezdem izgatni ajkaimmal.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.06, 19:40 | Üzenet # 1649 |
 Yaoista
| - Egy egoista majom vagy.*Nevetek fel. A csókodnak én is érzem a változását, amit egyre többször tapasztalok, aminek nagyon örülök.* - Mindig játszani akarsz.*Vigyorgok, de persze nincs ellenemre és a csókod is viszonozom.*- Tudod te a dolgod nagyon is..*Nyögdécselek és persze már kemény vagyok.* - Akarlak.*Markolok a farkadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:34 | Üzenet # 1650 |
 Yaoista
| - Nem, démon. *Közlöm veled, nehogy már majom legyek, az te vagy.* - Mert az izgalmas. *Kuncogok halkan.* - Tudom bizony. *Izgatom tovább a bimbóid.* - Lássuk, hogy el tudsz-e élvezni, ha csak itt izgatlak. *Vigyorgo és erősen dörzsölni kezdem a bimbócskáid.* - Kemények és meredeznek. *Éreztem a tenyeremen, majd az ujjam között morzsolgatom és játszok a piercingeiddel.*
|
|
| |