Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 13:08 | Üzenet # 1651 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Majom is kicsit.*Pimaszkodom.* - Igen.*Mosolyodom el.* - Azt hittem már bennem akarsz lenni.*Főleg a szövegem után, de hát tele vagy meglepetéssel, főleg ha játékról van szó és e felét már csináltunk.* - Legyen.*Bár biztos voltam benne, hogy igen. Másnál nem lennék így, de rólad van szó és rád igen csak érzékenyen reagálok.* - Ne lepődj meg.*Nyögöm és azért én is simogatlak és igen csak kezdek felizgulni.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.09.09, 12:45 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.09, 00:59 | Üzenet # 1652 |
 Yaoista
| - Nem kértem az engedélyed. *Vigyorgok rád és tovább kényeztetlek. Még mindig hihetetlen volt, hogy milyen érzékenyen reagálsz a kis bimbóidra.* - Min? *Kérdezem mosolyogva és megharapom az egyiket erőteljesebben. Közben megcsörrent a telefonod, de persze én nem álltam le.* - Nem veszed fel? *Cirógatlak tovább.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.09, 13:48 | Üzenet # 1653 |
 Yaoista
| - Én kérek elnézést.*Vigyorgok.* - Azon, hogy ilyenek a bimbóim.*Motyogom zavartan, ami igen hangos nyögésbe megy át. Először nem akarok foglalkozni a mobilommal, de csak nem hallgat el.*- De..*Odanyúlok és nem más, mint a barátom hív. Amikor felveszem bele se tudok szólni, mert rögtön nekem esik, hogy mi az hogy én elköltöztem és neki nem szóltam.* - Mert nem volt rá alkalmam még.*Nyögöm ki, ami most azért nem tűnik fel neki, mert totál ki van akadva.* - Elköltöztem.*Pillantok rád és persze kérdezi hova. Kicsit hallgatok végül elmondom a címet, nem akartam, hogy így tudja meg, de hát nincs mit már tenni. Bármit is tennék már lerakja.* - Ide fog jönni a barátom.*Mondom neked, majd egy mozdulattal feléd kerülök.* - Szóval térjünk a lényegre nem?*Simítok a farkadra. Tudtam, hogy ezért még kapni fogok és én is akartam játszani még, de hát most nincs esély.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.09.15, 00:00 | Üzenet # 1654 |
 Yaoista
| *Persze amíg beszéltél telefonon én végig kényeztettelek, sőt még farkadon is végigsimítottam egy párszor. Nem érdekel, hogy mit diskurálsz a haveroddal, csak a vége, hogy idejön.* - Értem. *Nyugtázom és hagyom, hogy fölém kerülj.* - Ez esetben, igen. *Markolom meg a feneked, majd rögtön két ujjam nyomtam föl neked, de azért hellyel-közzel óvatosan. Belül rögtön gyönyörpontod dörzsölni kezdem, majd abba is hagytam, amint elég laza voltál, hogy beléd hatoljak.* - Ülj a farkamba. *Közlöm veled minden cécó nélkül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.09.15, 12:45 | Üzenet # 1655 |
 Yaoista
| *Persze meg se lep, hogy végig kényeztettél én is ezt tettem volna és mire a haverom lenyugszik, neki is utólag lefog esni, na meg kitudja milyen állapotba leszek mire jön. Az ujjadra kéjesen felnyögök, azért még kissé tág vagyok, hiszen megdolgoztál rendesen. - Nem kell kétszer mondanod.*Vigyorgok és bele is ülök a farkadba, mire hangosan felnyögök.* - Este pótoljuk a játékot.*Harapok az ajkaidra, majd megcsókolva mozogni kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 00:23 | Üzenet # 1656 |
 Yaoista
| - Hát reméltem is. *Vigyorgok és én is nyögtem egy aprót, ahogy felnyögtem.* - Abban biztos lehetsz, de akkor komoly játék lesz. *Értsd: agony foglak szadizni és meg fogod bánni ezt a kijelentésed. Persze azért még most megdugtalak rendesen. Pont befejeztük, mikor váratlanul csöngetnek, éppen annyi időd volt, hogy megtöröld a feneked, én meg a farkam és felkaptam egy nadrágot, de fel nem emeltem a seggem, hogy kinyissam az ajtót, csak rágyújtottam egy cigire.* - Aaeron, nyisd már ki, meddig várjak!? *Kiabál be az ajtón.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 00:45 | Üzenet # 1657 |
 Yaoista
| - Mernék mást mondani.*Vigyorgok, persze tudtam jól nem bántanál, de azért nem egy dologra tudtál már ugye rávenni az ágyban és tudtam már előre hogy reggel sajogni fogok, de kíváncsi voltam, hogy mit találsz ki. Mint mindig fantasztikusat szexelünk, de még igen csak lihegek, amikor csöngetnek, na meg fürdeni is szeretem volna.* - Megyek már.*Én csak alsót húzok, majd igen csak remegő lábakkal, zilált állapotba ajtót nyitok.* - Szia.*Köszönök neki és persze nagyon örülök, csak most nem a legjobb az időzítés.* - Khmm mint mindig legjobbkor időzítettél.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 01:33 | Üzenet # 1658 |
 Yaoista
| - Véged lenne. *Ezt még muszáj volt megjegyeznem. Persze jó volt a szex, már eléggé megedzettem a feneked. Hozzám szoktál rendesen, most kezdődik csak igazán a játék.* - Érdekes. *Nyugtázom a haverodra, bár láttam már az egyetemen. Odamegyek mögéd és megtámaszkodok az ajtófélfánál.* - Hello. *Vigyorodom el, kíváncsi voltam a reakcióra.*
*Már türelmetlenül vártam, szinte toporzékoltam.* - Na végre. *Mondom, mikor végre kinyitod. Pont a nyakadba kötnék ki, de hát levágtam a helyzetet.* - Mondtam, hogy jövök, senki nem mondta, hogy akkor fogjál hozzá dugni. *Már le is jött, hogy miért voltál olyan a telefonba. Amint meglátom azt a faszt, kitágulnak a szemeim.* - Nem mondod, hogy a proffal laksz!? Azta rohadt... *Ámulok el, totál ledöbbentem.* - Aaeron... te magadnál vagy!? *Kérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.09.16, 01:42 | Üzenet # 1659 |
 Yaoista
| - Valahogy úgy.*Vigyorgok.* - Már akkor belekezdtünk szóval fogd be.*Vigyorgok, már tényleg nagyon hiányzott a hülye feje. Mielőtt bármit mondanék megjelensz te is. Meg kell hagyni, hogy igen csak vicces fejet vág.* - Mi lenne, ha bejönnél előbb.*Amikor így tesz bemegyek a nappaliba, gondoltam jöttök utánam.* - Ez elég hosszú történet, de igen együtt lakunk és nos szeretők vagyunk.*Pirulok el és rágyújtok.* - Inkább mesélj te.*Váltok gyorsan témát, nem mintha esélyem lenne, de még se most akarok mindent kifejteni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.09.17, 16:08 | Üzenet # 1660 |
 Yaoista
| - Hát az engem hol érdekel!? *Vágok vissza, én fontosabb vagyok, mint egy kis hancúr, kivéve, ha én szexelek.* - Oké... *De még mindig pofákat vágok. Bemegyek utánad a nappaliba, de még mindig furán méregetlek.* - Jobb jegyért? *Kérdezem először, de aztán mondod, hogy szeretők vagytok, amire szó szerint tátva marad a szám.* - Naaaneeee.... *Közlöm veled.* - Hát te nem vagy eszednél.. elmegyek egy kicsit és mit művelsz??? *Akadok ki.* - Nem, nem, majd utána, ez izgibb. Na miért?
*Én nagyon jót vidulok rajta.* - Majd legközelebb beveszünk. *Vigyorgok neki, igazából tényleg megdugnám na meg hármasba is nyomnám.* - Asszed ezért adnék neki? *Kérdem szkeptikusan, de választ nem kapok.* - Pedig de, legalábbis olyasmi. *Nyugtázom, hiszen azért még érdekes volt a kapcsolatunk.* - Velem dug. *Vágom rá, hogy mit csinálsz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.09.18, 11:44 | Üzenet # 1661 |
 Yaoista
| - Pontosan tudom, hogy te is ezt csináltad volna.*Vigyorgok.* - Biztos, hogy nem.*Morgok, bár nem tudom miért lep meg, hogy már nem viselkedsz. A kérdésre is szintén csak morgok, na meg kissé zokon veszem.* - Na kösz, így ismertél meg?*Kérdezzem, de azért rád picit elmosolyodom annyira te vagy.* - Nem csak dugunk.*Motyogom, azért a barátom se láthatott még így viselkedni.* - Szerintem se vagyok eszemnél ez nem kétség.*Mosolyodom el.* - Nem bánnád, ha félrevonulnánk?*Kérdezlek, mert oké az igazat mondom, de még se akarom előtted, na meg nem kell mindent hallanod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.09.18, 21:00 | Üzenet # 1662 |
 Yaoista
| - Az más, nekem szabad. *Vigyorgok én is.* - Ünneprontó. *Szólal meg a professzor, de persze én se lettem volna benne egy hármasba.* - Honnan tudjam!? Annyit panaszkodtál rá, hogy a Háború és béke egy brossúra mellette. *Közlöm veled, azért ne háborodj már fel.* - Igaz, van, hogy szopsz. *Jegyzi meg, mire én csak pislogok. Sose láttalak még ilyennek senkivel és kész vagyok.* - Nem, dolgozok. *Ad egy puszit a fejedre, majd elmegy, de nekem megint a padlón van az állam.* - Ezt én nem hiszem el. Tuti történt valami.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.09.19, 13:54 | Üzenet # 1663 |
 Yaoista
| *Felnevetek, tényleg nagyon hiányzott már.* - Megmondtam már erről a véleményem.*Vagyis a barátom nem szexelne veled, na meg semmilyen hármasba nem lennék benne.* - Jó jó ez tény, de attól még sértő.*Teszem hozzá, de kuncogva, mindig is imádtam a dumáját, nagyszájú és őszinte.* - Perverz.*Csóválom rád a fejem, persze miért is mondanád a randikat, hiszen azt még előttem se nevezed nem én, de nem zavar a dumád, ez vagy te.* - Oké.*Bólintok és a puszira elmosolyodom.* - Nem kevés dolog. Figyelj maradj így, gyorsan letusolok és mesélek.*Ott is hagyom és se perc alatt ott vagyok felöltözve, azért így sokkal jobb.* - Hozok piát is.*Így teszek erőset hozok, még biztos kérni fog.* - Nem is mondom, hogy ne akadj ki még jobban, mert kifogsz szóval inkább csak mondom.*Kicsit iszok, majd rágyújtok és mindent elmesélek. Ugye hostot tudja és onnét mindent. Fenyegetéstől egészen oda, ahol most tartunk. Minden jót és rosszat* - Ennyi.*Féltem nagyon fog robbanni, de amit igazából megértek, hiszen helyébe én is ezt tenném. Te pedig úgyis leszarod, hogy neked megy.* - Tudom, hogy hülye vagyok és lehet vesztem lesz, de tényleg nagyon megkedveltem, nem vagyok szerelmes, de nem állok messze tőle.*Vallom be zavartan.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.09.19, 14:16 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 19:42 | Üzenet # 1664 |
 Yaoista
| - Dehogy sértő. *Nevettem el magam.* - Oké, oké, még levegőt se veszek meg nem pislogok. *Nevettem el magam.* - Na jó volt a pancsi? *Kérdezem vigyorogva.* - Hozzál. *Vigyorgok és várom már nagyon a mesét.* - Hajaj, istenem... de egy idióta vagy. *Várom, hogy belekezdj és folyamatosan megy fel bennem a pumpa.* - A fenéket, de nem vagy normális! Hogy jut ez egyáltalán eszedbe!? Nem, nem és nem!! *Kezdek el járkálni,majd végleg eldurran az agyam.* - Nem hülye vagy, egy komplett idióta! *Közlöm veled.* - Ezen mit!? Egy seggfej... Pattan el az idegrendszerem, majd felállok és berontok a dolgozóba és egy emberes pofonnal kezdem.* - De egy barom vagy! *Kiabálok a proffal.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 20:05 | Üzenet # 1665 |
 Yaoista
| - Pedig az.*Viccen kívül mondtam.* - Igen rám fért.*Vigyorgok.* - Pedig még semmit se mondtam.*Kuncogok az idiótára.* - Jó tudom, de így alakult csak sodródtam az árral.*Nem tudtam mit mondani.* - Jó tudom, de hallottad a jó részét is?*Bár ezt most pont leszarja.* - De nem csak seggfej, te nem ismered úgy ahogy én, sokkal több ennél.*Mondom komolyan, viszont arra nem számítok, hogy bemegy és felpofoz téged.* - Ne haragudj Devan.*Állok közétek mielőtt még visszaütnél.* - Értem a kiakadásod, de ezzel nem mész semmire. Gyere ki kérlek.*Fogom meg kezét és elkezdem kihúzni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 20:56 | Üzenet # 1666 |
 Yaoista
| - Ennek nincs jó része, csak te képzeled. *Közli veled Gray.* - Mi a fasz? *Lepődök meg, aztán már kapom is a pofont. Visszakézből megpofoztam volna, de szerencsére odajöttél közénk, ez mentette meg. Csak pislogok, majd leesett, hogy mi is történt. Legszívesebben pofán vertelek volna téged is.* - Arról volt szó, hogy befogod a pofád, nem? *Kérdezek rá komolyan.* - Neked meg semmi közöd hozzá. Ha dugni akarsz, oké. De az életembe baszottul ne szólj bele. *Erre a haverod felhúzta magát megint.* - Egy idióta barom vagy. *Közli még velem, majd megy inkább veled.* - Ezt nem hiszem el, mi a jó mégis ebbe a féregbe? *Morgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 21:08 | Üzenet # 1667 |
 Yaoista
| - De van.*Akkor is volt, bármit mond.* - Ne beszélj így velem. Nem volt róla szó egyáltalán és nem fogok a legjobb barátomnak hazudni.*Morgok, ne hogy már te legyél kiakadva, a saját saraid miatt. Nem mondok neked többet csak kimegyek.* - Most hiába mondok bármit is úgyse hiszed el szóval teljesen mindegy.*Morgok én is, most azért ismét megbántottál.* - Ismét a rossz oldalát mutatta meg, de nem csak ilyen.*Ülök és rágyújtok.* - Legalább ne veszekedj velem.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 22:29 | Üzenet # 1668 |
 Yaoista
| - Hát már hogy hinném el! *Csattanok fel elég hangosan.* - Mert milyen még, most már igazán érdekel. Mondja neked, hogy szeret? *Kérdezek rá egyenesen.* - Nem veszekszek veled... jajj kis hülye. *Ülök le melléd és magamhoz ölellek.* - De nem értelek... Lucas olyan kedves és jófej volt... ez a prof... meg egy igazi seggfej. *Nyugtázom a dolgokat.* - Szóval miért?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.20, 22:52 | Üzenet # 1669 |
 Yaoista
| - Mert nem hiszed el, hogy más is tud lenni.*Vágok vissza.* - Nem mondta, de én se neki és azért nem rég jöttünk össze.*Jegyzem azért meg.* - Pedig de.*Suttogom, de persze bújok hozzá.* - Igen tudom jól és Lucas se érti.*Mondom, majd elválva hátra dőlök.* - Talán, mert ő annyira más. Tényleg olyan hatással van rám, mint eddig senki más, még Lucas se. Igen egy paraszt tud lenni és most is megbántott és van, hogy napi szinten megteszi, de mellette mégis olyan kedves tud lenni és törődő.*Mondtam neked erre példákat, hogy például milyen szépeket mondtál nekem mielőtt felhívtam Lucast, vagy hogy milyen jók voltak a randik, meg úgy alapból, amikor tökre édes vagy.* - Megértelek, hogy ki vagy, fordítva én is ezt tenném és tényleg sokszor a padlón vagyok, de mégis sokszor meg annyira boldog vagyok minden ellenére is. Igen hülye vagyok és idióta és csak én sérülhetek, de vele akarok lenni.*Igen komolyan mondom.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.09.20, 23:34 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 00:34 | Üzenet # 1670 |
 Yaoista
| - De érzed, hogy beléd tudna szeretni? *Én se rosszból kérdezem, csak aggódtam érted nagyon.* - Hát meg tudom érteni. *Ezt az annyira más dolgot ismertem és bele se tudok kötni.* - Te tényleg bolond vagy. *Sóhajtok egy nagyot, majd lehuppanok melléd.* - Minden esetre, ha bajban vagy, szólj. Laposra verem. Ha kidobna, akkor pedig nálam mindig van szabad hely neked. *Simogatom meg az arcod.* - Egyébként tartom magam ahhoz, hogy egy szemétláda.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 01:00 | Üzenet # 1671 |
 Yaoista
| - Nem tudom, tényleg nem. Van, hogy igen, de aztán még sem és egyelőre ez a több.*Minek is tagadjam.* - Na látod.*Mosolyodom el picit.* - Igen tudom.*Ezt nem is tagadtam.* - Oké köszönöm. Alapból mentem volna hozzád, ha itt lettél volna.*Tudtam mindig mehetek, ahogyan te is hozzám.* - Te vagy a legjobb.*Simul az arcom a kezedbe.* - Igen valóban az, ő a démonom.*Mosolyodom el és láthatod, bár ki vagyok sokszor mégis boldog vagyok.* - Hiányoztál már.*Borzolom meg haját.* - Mesélj te is nekem.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.21, 23:26 | Üzenet # 1672 |
 Yaoista
| - Nem is értem, hogy mi ez a random váltás... eddig a jó fiúkra buktál. *Jegyzem meg vigyorogva.* - Még szép, hogy jöttél volna. *Ez alap volt.* - Tudom. *Vigyorodom el újra. Nem értettelek egyáltalán, de csak sóhajtottam egyet.* - Gyagyás vagy. *Mosolyodom el.* - Te is nekem. *A hajamra, mint mindig hisztizni kezdek.* - Hagyd már abba! *Kezdem el igazítgatni, mert hát királyul be volt fésülve.* - Hú, hát nagyon jó volt. Sok pasival összegabalyodtam. *Sóhajtok egyet ámuldozva.* - Még szívesen maradtam volna. *Aztán belemegyek a részletekbe és elmesélek mindent. A megérkezéstől addig míg visszajöttem.* - Ennyi lenne. *Fejezem be.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.09.22, 12:22 | Üzenet # 1673 |
 Yaoista
| - Én se értem és csak addig.*Mosolyodom el.* - Eddig se voltam százas-*Vigyorgok.* - Semmit se változtál.*Nevetek fel, olyan kis hiú tudsz lenni, de ezt is imádtam benned.* - Ez meg se lep.*Még ha éppen én is szexeltem volna, akkor se csinálnám azt amit te. Ilyen szempontból nagyon mások vagyunk, hiszen te egyáltalán nem vetted meg az egy éjszakás kalandokat, ami ilyen szinten egyáltalán nem az én műfajom.* - Na szép, akkor mégse hiányoztam.*Adom a sértettet, de persze csak viccelek.* - Komolyan nem vagy semmi.*Csóválom a fejemet.* - Apropó pasik, mit szólnál egy négyes randihoz? Devan találta ki és a negyedik a főnököm lenne Asami. Pont az eseted lenne, sőt szerintem überelne mindenkit.*Vigyorgok és keresek neked róla képet.* - Ő lenne.*Mutatom meg.* - Különben a piercingek fel se tűntek?*Kérdezlek és felhúzom pólómat.* - Mit szólsz?*Kérdezlek és az is feltűnheted, hogy a hajam ki van bontva, ami eddig ugye ritka volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.09.23, 23:28 | Üzenet # 1674 |
 Yaoista
| - Na az tuti. *Nevettem el magam.* - Hát még szép, hogy nem. *Vigyorgok én is. Én mindig kapható voltam egy jó kis szexre, ha arról volt szó.* - Háát... azért de. *Ölelgetlek meg, imádtalak.* - Mire mondod? *Vágok ártatlan képet, mint aki nem tudja, hogy mire gondolsz.* - Asami? Hmm... Mutass róla egy képet vagy valami, bár ha a főnököd, tuti jó pasi. *Elmélkedem. A képet elnézve felhúztam az egyik szemöldököm.* - És ezt még kérdezned kell? *Kuncogtam.* - Csak mond, hogy mikor és hol. *Nyalom meg a szám kicsit perverzen.* - De, néztem, mintha furin dudorodna, de győzködtem magam, hogy ááá Aaeron sose. *Nevettem el magam.* - Hm, szexi. Lehet nekem is kéne. *Azért piszkálódásból megfogdostam az egyiket.* - Aztán mi ez az új stílus? *Kérdezem a hajadra. Persze nekem ugyan úgy oldalra van fésülve, mint szokott.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.09.26, 23:15 | Üzenet # 1675 |
 Yaoista
| *Pont elsétálok az ajtó előtt, mikor meglátom, ahogy simogatjátok egymást. Megvárom, míg végigmondod a dolgokat.* - Kis édesek. *Megyek oda és leül, majd felhúzom a felsőd egy határozott mozdulattal.* - Nézd csak, így kell. *Nyalok végig a nyakadon, majd mellbimbóid kezdem morzsolgatni az ujjaim között. Persze nyakad se hagyom békés és tovább szívogatom, igyekszem kicsalni a szexi hangod.*
- Ó, kár, hogy erről lemaradtam. *Nevettem el magam.* - Igen, veszem észre. *Vigyorgok.* - Már gondoltam rá, hogy kéne csináltatni, de sose jutok odáig. *Sóhajtok egy nagyot. Azért persze érintésedre kicsit megremegtem, mert én is elég érzékeny voltam.* - Szóval a bimbóidba nem szakember csinálta? *Kérdezem, majd csak nagyokat pislogok.* - Nem, gáznak nem, csak hülyének. *De ezt eddig is tudtam.* - Ez meglepő. *Mondom a szüleidre, hiszen nem sok mindenkit tudok, akit elvittél volna. Válaszolni sincs időm utolsó mondatodra, a prof megjelenik és izgatni kezd, amit én hirtelen nem is tudom, hogy kezeljek.*
|
|
| |