2025.07.20, Vasárnap, 14:58
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 12:23 | Üzenet # 1676
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem kell, hogy még te is szívjad a vérem.*Vigyorgok.* - Akkor majd elkísérlek.*Kacsintok rád és a remegésre csak vigyorgok.* - A démonom csinálta.*Mondom édesen.* - Akkor jó.*Kuncogok.* - Igen valóban az.*Bólintok, majd amikor megjelensz nem számítok rád, főleg erre nem, hogy ezt fogod tenni és elsőre belém ragad a hang is, de amikor kapcsolok felnyögök igen hangosan, főleg hogy szex miatt még érzékenyebb vagyok és fülig el is vörösödöm.* - Fejezd be te perverz és disztingváljál.*Húzódom el és a felsőm is lehúzom.* - Nem csak ketten vagyunk te hülye.*Motyogom és igen csak zavarba vagyok, azért Gray se látott így maximum csak csókolózni.* - Khmm szóval kérsz valamit?*Pattanok fel.* - Vagyis kértek.*Totál kész vagyok, bár ez légkör jobb köztettek, mint az előző.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 18:10 | Üzenet # 1677
Yaoista
- Szívom én anélkül is. *Nevettem el magam.* - Rendben. Majd amikor neked a farkad lyukasztják. *Vigyorgok szélesen.* - Bátor vagy. *Bólintok elismerően, én sose hagynám senkinek, hogy megcsinálja, még neked se. Azért nyögésedre még én is elpirultam, nagyon szexi voltál, az tény. Nem voltam beléd zúgva, de szemem volt.* - Engem nem zavar. *Kuncogok, bár nem akartam végignézni, ahogy szexelsz valakivel, miközben én nem.* - Egy kávé jól esne, köszi. *Kuncogok rajtad.*

*Igen csak kezdtem belendülni, mikor hirtelen leállítasz.* - Ünneprontó. *Közlöm veled, majd felröhögtem.* - Hozzám beszélsz, cicám. *Vicces volt ez a disztingváljam magam.* - Látod, nem zavarja. *Vigyorgok, de nem folytatom.* - Hozhatsz nekem is egy kávét. *Ahogy fölállsz, a fenekedre csapok és vigyorgok mellette.* - Biztos nem vagytok benne egy hármasba? *Kérdezem újra, azért beindult a fantáziám.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 18:38 | Üzenet # 1678
Yaoista
- Az biztos.*Nevetek fel.* - Oké.*Bár veled beszéltem le, de akkor megyünk hárman, hiszen ugye neked is lesz elvileg.* - Inkább bolondnak mondanám.*Nevetek fel.* - De azért köszi.*Mosolygok. A pirulásod azért nem tűnik fel, mert én is túlságosan zavarba vagyok.* - Nem baj, de akkor se csináld.*Jegyzem meg.* - Jogos, mintha a falnak beszélnék.*Nevetek fel.* - Oké.*Bólintok és a popsim nem zavar.* - Biztos, hogy nem. Ő a legjobb barátom szóval nem fogunk szexelni és te se vele.*Közlöm veled igen komolyan, majd azért egy röpke csókot adok, majd kimegyek és gyorsan visszatérek, nem akarlak titeket magatokra hagyni sokáig. biggrin * - Tessék.*Úgy csináltam, ahogy szeretitek és leültem közétek és én is iszok kávét, de feltűnően zavarba vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 20:06 | Üzenet # 1679
Yaoista
- Elveszed a mókám. *Duzzogok kicsit, mert én élveztem, hogy szívom a véred.* - Azt hiszed, mert ezt mondod, engem érdekel? *Nevetek fel, hiszen ha akarok, akkor próbálkozok nála. Csókod azért viszonozom, majd hagylak elmenni.* - Biztos nem? *Kérdezem Graytől és közben az arcára simítok.* - Pedig szívesen megdugnálak. Szerintem még Aaeronnál is vadócabb lehetsz. *Vigyorodom el és végigsimítok a nyakán is.* - Köszi. *Veszem el a kezem Grayről és elveszem a kávét.* - Miért vagy ennyire zavarba cicám? *Kérdezem tőled és belecsókolok a nyakadba.*

*Eléggé meglepődtem ezen a duzzogáson, kezdtem érteni, hogy mi tetszik neked ebben a baromban.* - Biztos. *Erősítem meg én is, majd összehúzom a szemem.* - Óóó, biztos lehetsz benne, hogy egyformán vadócok vagyunk. *Nevettem el magam, de nem zavart, hogy simogat, úgy se engedek neki többet. biggrin Én is elveszem a kávét.* - Istenem, de hiányzott már a kávéd. *Mindig olyan finomra csináltad.* - Tényleg, mi a baj édeske?

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 20:45 | Üzenet # 1680
Yaoista
- Csak neked mókás.*Közlöm.* - Feleslegesen próbálkozol.*Mondom még és én ezen nem nevetek, főleg a folytatás miatt, mert láttam, hogy mit műveltetek vagyis végét, de azt se tetszett, ami kiborító, hogy erre féltékeny vagyok, de akkor se fogdosd, ő meg jó lenne, ha nem engedné. Kicsit éles váltás azért pofon után, bár ez jellemző rá.* - Pedig semmi nagy szám, de köszi.*Mosolygok.* - Semmin.*Motyogom és a nyakamra kicsit felsóhajtok, de kaptok mindketten egy szúrós pillantást is.* - Na akkor beszélj Asamival a randiról.*Mondom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 22:13 | Üzenet # 1681
Yaoista
*Élveztem, hogy játszod a pukkancsot.* - Semmin, mi? *Vigyorgok. Elkapom az állad és kérdésed után szenvedélyesen megcsókoltalak téged.* - Ne féltékenykedj... nem ő az egyetlen, akit meg akarok dugni. *Suttogom a füledbe és belenyalok. Nem zavart, hogy most szexeltünk, tudtam volna még folytatni.* - Viszont most jó fiú leszek és felhívom Asamit. Igazából ha van kedve, át is ugorhat. *Vigyorgok és felállva kettesbe hagylak titeket,majd már Asamit hívom.* - Hello, figyelj, emlékszel, mikor meséltem Aaeron egyik haverjáról? Nos... itt ül a kanapémon, ha érdekel. *Még a hangomon is lehetett érezni, hogy vigyorgok.*

*A szúrós pillantásodon elnevettem magam.* - Annyira imádlak. *Hagylak titeket kibontakozni, majd a nyakadba kötöttem ki.* - Attól még egy seggfej, remélem tudod... *Jegyzem meg és adok egy puszit.* - Nem feküdnék l vele soha, ugye ezzel tisztában vagy? *Kérdezek rá egyenesen és kicsit komolyabban.* - Csak szeretek tetszeni, de ha ő lenne az utolsó pasi... hát inkább hetero lennék.

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 22:31 | Üzenet # 1682
Yaoista
- Én is, de ilyenkor nem.*Jegyzem meg morogva, de édesen.* - Pontosan.*Bólintok neked, majd a csókod azért viszonozom, de el is pirulok, viszont a szöveged elég szarul esik és inkább nem is mondok neked semmit. Nekem aztán ezzel nem teszel szívességet, hogy felhívod, de erre se mondok semmit.* - Igen tudom jól.*Sóhajtok fel ismét kissé szomorkásan.* - Igen tudom és bocsánat, csak tökre hülye vagyok.*Túrok a hajamba és rágyújtok.* - Mit csinált veled?

*Éppen papírmunkát végzek, amikor hívsz.* - Cső te rossz életű.*Köszönök.* -Elég csábító ajánlat és igazából mindent meg is csináltam vagyis még van egy kis dolgom.*De azzal hamar végzek.* - Menjetek át hozzátok? Kanos vagyok.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.09.27, 23:33 | Üzenet # 1683
Yaoista
- Tudom, ezt mondom. *Kuncogtam és adtam egy puszit neked.* - Én is kapok egyet? *Kérek tőled egy szál cigit, majd rágyújtok.* - Ó, csak az arcom simogatta meg, de ha zavar, nem hagyom. Igazából kíváncsi voltam meddig megy el úgy, hogy itt vagy. *Jegyzem meg úgy mellékesen.* - Hátha akkor nem cseszel le, ha megütöm. *Nagyon angyali hangon fejezem be.* - De többet nem hagyom. *Borzolom meg a hajad.* - Sokkal előbb hordhattad volna így.

- Szerintem elég jól élek. Aaeront dugom veled ellentétbe. *Nevettem el magam.* - Igen, gyere, ha szépet akarsz látni. *Kuncogok.* - De valami jóféle piát is hozhatnál, ha már... amúgy a vendégszoba a tiétek lehet. *Ugye most ez Aaeroné.* - De az én ágyamba meg ne merd dugni. *Teszem hozzá.* - A kanapé pedig új. *Vigyorgok tovább.* - Van mit mesélnem. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.09.27, 23:58 | Üzenet # 1684
Yaoista
*A puszin azért elmosolyodom.* - Persze.*Adok is egy szálat.* - Igazából bármeddig, ha nem rajtad múlna.*Tagadni se tudom mennyire szarul esik és ez nem csupán féltékenység, hanem rossz érzés és fáj.* - De hát én mentem bele.*Sóhajtok fel.* - Jól esett, hogy megvédtél, de nem akartam nagyobb balhét ígyis csoda, hogy ennyivel letudta na meg nem ütött vissza. Én visszakaptam tőle.*Bár ezt se hagytam ki a történetből.* - Köszi, ne értsd félre megbízom benned, de nem akarom, hogy fogdosson.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Most már így fogom.*Mosolygok, azért sok mindenben jót is tett nekem Devan, kettős érzés fog megőrjíteni.* - Amúgy Asami jó party. Mint láttad helyes és a teste is jó, igen csak jó ízlése van. Úgy hallottam az ágyban is remek. Gazdag és korrekt ember, tényleg jó főnök, de igen csak beképzelt és van egy egyedi stílusa. Az a fajta, hogy vagy bírod vagy nem, de kettős állapot nincs.*Kuncogok.* - Kitudja a végén még belezúgsz.*Nevetek fel.*

- Igazi seggfej vagy, de ezért imádlak.*Vigyorgok.* - Megyek megyek.*Vigyorgok.* - Én csak jó piákat iszok és nagyon rendes vagy, hogy szexelhetek ott.*Vigyorgok, hiszen ilyen még nem volt, de te se szexeltél nálam.* - De megoldom máshol, iszunk együtt és ha tényleg bejön kicsike bár nem kétség, mi elmegyünk, hogy aztán te is el legyél kiscicáddal bár előbb várom beszámolót.*Kíváncsi voltam.* - Jól meg vagytok?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.09.28, 23:22 | Üzenet # 1685
Yaoista
*El is fogadom és rá is gyújtok.* - Ahh, ez életmentő volt már. *Kuncogok halkan.* - Pff.... *Ezzel el is mondtam a véleményem a drága pasidról.* - Minek mentél ebbe bele? *Kérdezem komolyan.* - Tényleg annyira jó vele egyébként? *Nem értettelek. Annyival jobb és rendesebb embert is össze tudnál szedni.* - A végén még egyszer megütöm. *Morgom. Dühös voltam azért, csak rád voltam tekintettel.* - Persze. *Mosolyodom el.* - Egy menetre szinte biztos, hogy kipróbálom a farkát, aztán majd elmesélem milyen volt. *Vigyorgok elég rendesen, majd elnevettem magam.* - Aaeron... én meg a szerelem? Mióta is ismersz már? *Kuncogok.* - Nekem az nem játszik, én szeretek élni. *Mosolyodom el.* - Tudod, hogy már nem egy jó partyt hagytam... *Hiszen lett volna gazdag is, szexi is, de nekem nem kellettek, csak egy-egy alkalomra.*

- Neked az élére vasalt nadrág, nekem pedig ez a sármom. *Kuncogtam el magam.* - Helyes. *Tudtam azért, hogy mivel lehet megfogni téged.* - Ez igaz és tudom. *Igazából csak azért engedtem meg, mert Aaeron szobája.* - Tudod jól, hogy jó ízlésem van a kiscicák terén... és ahogy elnézem, ő egy igazi vadmacska. *Adom hozzá neked még a kedvet.* - Ó, ne aggódj... mi már elvoltunk ma... bár tudnám még folytatni. *Nyugtázom azért. Kérdésedre azért kicsit elkomolyodom.* - Nem tudom. *Válaszolok végül.* - Elvisz a szüleihez... *Kezdek bele.* - De lehet nekem ez már túl komoly lesz a végére... *Visszamegyek és megállok kicsit messzebb, úgy nézem Aaeront.* - Nem akarom, hogy ennél komolyabb legyen.

MioDátum: Kedd, 2015.09.29, 00:10 | Üzenet # 1686
Yaoista
- Hiányzott, hogy lenyúlsz cigivel.*Vigyorgok.* - Édes vagy.*Kuncogok, majd a kérdésedre felsóhajtok.* - Nem igazán tudok erre értelmes választ adni, sokszor magam se tudom.*Ezzel Devan is tisztában volt.* - Ezzel nem csak te vagy így, hanem a két barátja is.*Kuncogok.* - Ez a minimum.*Vigyorgok, majd csak megcsóválom a fejemet.* - Sose lehet tudni.*Azért én kis romantikus lélek vagyok, persze nem annyira, de hozzád képest nagyon is, na meg én ugye a komoly kapcsolatok híve voltam.* - Lehet pont egymást fogjátok megszelídíteni.*Kuncogok.* - Talán nekem Devant sikerül magamba bolondítani és végül nem neki lesz igaza, hogy nem bírom mellette.*Mondom hirtelen.* - Kérdésedre válaszolva amúgy tényleg jó vele és most ez nem a szexre gondolok, bár tény vele a legjobb, olyat hozott belőlem előle, amit még Lucasnak se sikerült. Devan teljesen új érzelmeket vált ki belőlem. Sose voltam előtte féltékeny, de mellette mégis. Sokkal magabiztosabbak vagyok és bátrabb, most már merni fogom az ötleteim megvalósítani.*Még ha benned is bíztam és jó hatással vagy rám, még te szavadra se mertem úgy igazán teljesíteni.* - Vele olyan, mintha egy érzelmi hullámvasúton lennék és sose unatkozom.*Mosolyodom el.* - Megismertem egy olyan arcát, amit nagyon kevesen ismernek és tudom, hogy én is felforgattam az életét. Egy része el akar lökni és nem egyszer mondja, ha nem bírom akkor hagyjuk, de utána meg azt mondja az övé vagyok és féltékeny.*Ami nekem nagyon jól esik.* - Tudom, hogy ezt külső szemmel nehéz megérteni és féltesz és lehet tényleg a vesztembe rohanok, de lehet nagyon sokáig együtt maradunk.*Tényleg nagyon elcsavarta a fejem.* - Különben meg, ha úgy alakul te majd felkaparsz a padlóról.*Puszillak meg.*

- Az is barátom az is.*Vigyorgok. Tisztában vagyok vele, hogy nagyon jó stílusom van. biggrin * - Hmm nagyon gyorsan fogok végezni a papírmunkával, nem mostanság volt dolgom egy igazi kis vadmacskával.*Az volt a baj, hogy nem bírják a strapát és hamar kidőlnek.* - Aaeronnal én is egész nap játszanék.*Imádom szívni a véred, de komolyan is gondolom.* - A szüleihez?*Döbbenek le, azért ez elég komoly dolog.* -Pedig ez elég nagy dolog főleg, hogy igent mondtál.*Mosolyodom el. Titkon reméltem, hogy Aaeron veled marad és te is rájössz, hogy jó ő neked.* - Csak sodródj az árral Devan.*Mondom kedvesebb hangon.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.09.29, 01:54 | Üzenet # 1687
Yaoista
- Hát még nekem hogy hiányzott. *Nevettem el magam.* - Fura vagy. *Mosolyodom el.* - Áhh, értem. *Nyugtázom kuncogva.* - Bla-bla.. *Tudtad mi a véleményem erről a szerelmes dologról.* - Na azon hatalmasat nevetnék a végén. *Vigyorgok.* - Pedig amennyire tudom Lucas-szal is gyűrtétek a lepedőt rendesen. *Vigyorgok, de ez azt jelentette, hogy még perverzebb lettél.* - Hát egyformán furák vagytok, összeilletek. *Kuncogok halkan, de közben nagyon aggódtam érted.* - Tudod mit? Legyen igazad. *Mondom végül.* - Abban biztos lehetsz. Megyünk bulizni, felszedünk pár jó pait és rögtön jó kedved lesz. *Ölellek magamhoz.*

- Ja, a gyűrődés mentes inged kihagytam, bocsi. *Kuncogtam, ezzel imádtam szívni a véred.* - Mi lenne, ha meghagynád holnapra? *Dobom fel az ötletet.* - Hidd el, ez sokkal izgalmasabb. *Főleg mikor megpusziljátok egymást.* - Igen... *Tudtam, hogy komoly dolog és pont ez volt a gond.* - Gyakorlatilag meghívattam magam, bár nem direkt. Érdekes szitu volt. *Ismerem be.* - Nem biztos, hogy kéne... *Nézem közben, ahogy puszilgatják meg ölelgetik egymást a cicák.* - Látnád, amit most én látok... *Vigyorgok.* - Kár, hogy egy hármasban nincsenek benne. *Sóhajtok egy nagyot.*

MioDátum: Kedd, 2015.09.29, 13:08 | Üzenet # 1688
Yaoista
- Sejtettem.*Vigyorgok.* - Ezt eddig is tudhattad.*Nevetek fel.* - Mások vagyunk.*Vonok vállat, úgyse fogom megérteni ezt az életvitelt, de Devannal ilyen szinten igen csak megegyeztek.* - Valóban sosem lehetett panaszom rá.*Mosolygok, meg se lep, hogy te az egészből csak ennyit vontál le és semmi másra nem reagáltál. Kivetted belőle a szexet azt ennyi.*  - Igen furák, a többi meg kiderül.*Suttogom.* - Nos, ha azt akarod, hogy boldog legyek, tényleg legyen igazam.*Jegyzem meg és a folytatás annyira te vagy.* - Kösz, de tudod pont akkor nem fogok vágyni pasikra.*Na meg nekem nem szex és a pasik körülforog az életem.* - Ettől neked lesz jó kedved, te majom.*Vigyorgok. Elején nem hittem, hogy legjobb barátok leszünk, de úgy látszik az ellentétek itt is vonzzák egymást.*  - Erről ne beszéljünk jó?*Mert attól csak rossz kedvem lesz.* - Na de végre itt vagy, szóval majd elmehetnénk valahova, meg átmegyek hozzád.*Jelentem ki, minden héten volt egy nap minimum, amikor te vagy én átmentem.*

- Megbocsátva.*Vigyorgok.* - Mondjuk annyira nem sürgős.*Gondolkodom el, mert ha tényleg fontos lenne, abból nem engednék.* - Tudod nektek amúgy se átlagos a kapcsolatotok.*Kuncogok.* - Mitől tartasz ennyire Devan? Hiszen Aaeron már most oda van érted és meg ilyen fiút nem fogsz találni.*Ismertelek, hogy milyen makacs vagy, de tényleg olyan jó lett volna, ha másként gondolkodnál. Az is biztos, ha vele nem, akkor mással biztos nem fog menni.* - Fél óra és ott vagyok.*Csuktam össze a dossziét.* - Hmm lehet, hogy velem lennének.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.09.30, 00:33 | Üzenet # 1689
Yaoista
- Igen, ebbe mindig megegyezünk. *Vigyorgok, hiszen teljesen másképp láttuk a világot.* - Én neked szurkolok, tudod jól. *Cirógatom meg a pofidat.* - Én azt akarom, hogy a legboldogabb legyél. *Mosolyodom el.* - Igen nekem, amitől neked, maki. *Vigyorgok vissza. Imádtam veled így beszélgetni.* - Rendben. *Tudtam, hogy miért nem akarsz róla beszélni.* - Elmehetnénk moziba, meg kajálni, meg állatkertbe, meg úúú vidámparkba! Meg kocsmázni. *Azért ezt nem lehetett kihagyni a sorba.* - És mond csak, meglátogathatlak a klubba? *Kérdezem kíváncsian, hiszen azért ott nem egy-két jó pasi van.* - Oké, hogy mondtad Asamit, de azért na. *Kuncogtam halkan.*

- Na látod, tudtam én. *Vigyorgok még inkább.* - Ezzel tisztában vagyok. *Gondolkozom el kicsit.* - Attól, hogy ez bármikor megváltozhat. Már most is a határait feszegeti. *Ezt kicsit komolyabban mondtam.* - Meg amúgy se akarok komoly kapcsolatot, nekem jó így. *Rántom meg a vállam, persze az más, hogy már ez is elég komoly Aaeronnal.* - Oké, piát ne feledd. *Teszem hozzá.* - Álmodik a nyomor... *Nevetek fel.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.02, 11:36 | Üzenet # 1690
Yaoista
- Pontosan.*Mosolygok.* - Köszönöm szépen.*Ölellek magamhoz, a szavaid nagyon jól esnek é tudom, hogy komolyan is gondolod.* - Ez így van.*Vigyorgok, majd ahogyan kifejted miket csinálunk felnevetek.* - Te óriás gyerek.*Kuncogok, bár ebben nagyon is hasonlítunk.* - Akkor ezt meg is beszéltük, már csak idő kell.*Kacsintok rád.* - Telhetetlen vagy.*Csóválom a fejem, de persze vigyorgok.* - Rendben, de csak akkor ha viselkedsz.*Jegyzem meg és csak azért is megborzolom a hajad, imádlak ezzel szívatni.* - Tényleg vissza kéne mennem már nekem is, de jövő héten tuti megyek.

- Nem mondok semmit.*Vagyis most legalábbis többet nem. Ez már rég komoly volt, ha akartad, ha nem.* - Nos, ha nem lenne veled Aaeron te is tudod jól, hogy elég nagy esélyem lenne.*Vigyorgok.* - Mindjárt ott vagyok.*Leteszem a telefont. Elvégzem amit kell felkapok egy piát, ami most új szállítmány és már meg akartam veled kóstoltatni. Összeszedem magam, majd el is indulok és odaérve felcsöngettek.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.02, 23:20 | Üzenet # 1691
Yaoista
- Mintha te nem lennél az. *Nevetek fel.* - Azt meg teremtünk rá. *Kacsintok én is.* - Csak kicsit... tudom mi a jó. *Vigyorgok én is.* - Én mindig jól viselkedem a saját mércém szerint. *Nyalom meg a szám a kicsit, de erre te megborzolod a hajam.* - Ne máááár... *Kezdek el kiakadni és szépen visszaigazítom.* - Vigyázzál magadra. *Jegyzem meg, majd kicsit megropogtatom a kezem és neked esve csikizni kezdelek kicsit.* - Akkor majd bemegyek hozzád jövőhéten. *Hagyom abba kicsit, majd folytatom a kínzásod. biggrin *

- Tudom, de édeshármasra nem... közölte, hogy a legjobb haverja... *Sóhajtok egy nagyot.* - Oké. *Teszem el én is. Pont a csikizésre megyek be, mire csak megcsóválom a fejem. A csöngetésre már indulok is ajtóhoz.* - Na csá. *Rázok kezet Asamival.* - Nézd meg őket. *Kuncogok és megmutatom, ahogy Gray éppen nagyban csikizik téged.* - Azért nem rossz, igaz? *Vigyorgok, majd a kezedre téved a tekintetem.* - Mit hoztál? *Érdeklődök.* - Aaeron! *Szólok neked, hogy lásd, megjött Asami.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.03, 00:09 | Üzenet # 1692
Yaoista
- Nem mondtam, hogy nem vagyok.*Vigyorgok.* - Igen.*Azért még Devan előtt a suli és a munka mellett, veled mindig voltam, amikor tudtam és sose hanyagoltalak.* - Igen és olykor pont ez a baj. Tudod jól, hogy imádlak, de az a munkahelyem, na meg Asami is elvárja a viselkedést.*Vigyorgok, de komolyan gondolom.* - Ne máaaar.*Utánozlak, olyan kis vicces vagy.* - Én vigyázok.*Vigyorgok, ami nevetésbe megy át.* - Baszki te kis mocsok.*Nevetek, igen csak csikis vagyok és sokszor így vágsz vissza, de akkor is vicces a hajad basztatni.*  - Oké.*Reméltem, hogy megkímélsz de nem így történik. A csöngetést se hallom meg csak a hangodra leszek figyelmes.* - Szia.*Szabadulok nagy nehezen, de igen csak ki vagyok pirulva.* - Ezt még visszakapod.*Közlöm veled, majd odamegyek Asamihoz.* - Szia szépségem.*Nyom le két puszit, valamikor rászokott jönni.* - Hello főnök. Ő itt a barátom Gray.*Mutatlak be.*

*Meglep, hogy azért egyetértesz, a folytatás viszont nem.* - Beérem akkor csak a kicsikével.*Vigyorgok.* - Hello.*Fogok kezet.* - Hmm de édesek tényleg, csinálhatnának mást is.*Vigyorgok.* - Egy újfajta whisky, már amúgy is meg akartam veled kóstoltatni, ilyet aztán nem ihatsz bárhol.*Vigyorgok, majd bemenve köszönök és csak azért is puszival.* - Hello Asami.*Fogok vele kezet és igen csak végigmérem. Nagyon tetszik a látvány.* - Remélem nem zavartam meg a kis játékotokat.*Mosolygok csábosan.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2015.10.03, 00:10

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.03, 00:28 | Üzenet # 1693
Yaoista
- Ugyan már, majd vele is játszok kicsit és akkor nem fog haragudni. *Kuncogtam aranyosan.* - gonosz vagy. *Nevetek veled.* - Megérdemled. *Most én voltam a gonosz és folyamatosan csikizlek, amíg meg nem hallom Asami hangját.* - Úgy is te veszítesz. *Kuncogok, majd felállok én is.* - Szia, Gray. *Mutatkozok be én is és kezet rázok. Feltűnik, hogy végigmérsz, persze én is így teszek és egyre jobban tetszik a látvány.* - Nem túloztál. *Szólok oda Aaeronnak.* - Ó, ugyan, még úgy is megszívja. *Vigyorgok.*

*A kézrázás után elmosolyodom.* - Mondtam és elnézném azt is. *Vigyorgok veled.* - Hm, jól hangzik. *Bólintok és elveszem tőled. Elmélyülten nézegetem az üveget, de azért a puszit észreveszem.* - Egész eddig játszottatok, most már velünk is törődhetnétek. *Mosolyodom el és odamegyek Aaeronhoz.* - Töltesz nekünk? *Puszilom meg a fejét.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.03, 00:48 | Üzenet # 1694
Yaoista
- De előre tervezett valaki.*Vigyorgok, ezt nem bírtam kihagyni.*  - Amennyire te.*Vigyorgok.* - Álmaidban édesem.*Olyanok vagyunk tényleg mint a rossz gyerekek. Elég feltűnőek vagytok, de csak mosolygok.* - Sose szoktam.*Ilyen esetben meg főleg nem.* - Hidd csak ezt kis majom.*Kuncogok.* - Különben meg pont jókor jöttél.*Jegyzem meg.* - Azt mondod?*Pillantok Devanra és a puszira elmosolyodom.* - Persze.*Mindenkinek töltök, magamnak azért keveset és reméltem nem jön fel a múltkori esetem témába.:D * - Jövő héten már megyek melóba.*Mondom amikor már odaadom az italokat és az öledbe ülök hely hiány miatt, na meg szeretek így lenni.* 

- Nem vagy egyedül.*Vigyorgok.* - Kis édesek.*Kuncogok rajtok. Tényleg megnéznénk egy cicaharcot. biggrin * - Szóval te is egyetemista vagy?*Kérdezlek és Devanon csak mosolygok. Életembe nem láttam őt így viselkedni és ez is sokat elmond.* - Helyes gyere is, mert már igen csak hiányolunk és nem csak az ügyfelek, de a fülemet nagyon rágják.*Sóhajtok fel. A piát elveszem és megköszönöm.* - Elnyeri a tetszésed, akkor hozok még neked drága barátom.*Vigyorgok és persze melléd ültem le.* - Lemerem fogadni te is bírod az erőset Gray.*Neved igen csak érzékien mondom.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.03, 01:19 | Üzenet # 1695
Yaoista
- Annyira azért nem. *Kuncogok.* - De nekem szabad. *Vigyorgok. Imádtam veled civakodni, olyan vicces volt.* - Nem hiszem, tudom kis maki. *Kuncogok veled.* - Óóó, oda ne rohanjaaak. *Adom elő magam erre az előadásra, amit Daven csinált.* - Igen, én is, csak én most oda voltam külföldön tanulni egy pár hónapot. *Magyarázom nagyban.* - Én is bemehetek meglátogatni? *Kérdezem édesen és elég csábosan. A piát persze elfogadom.* - Igen, szeretem. A legtöbb alkohol a fogamra való, főleg a jó. *Mosolyodom el.*

- Igen, azt. *Mosolyodom el. Amint megkaptam a piám, megszagolom.* - Megbeszéltük. *Vigyorgok. Nem zavart, hogy az ölembe kötsz ki, sőt még át is öleltem a derekad és finoman cirógatni kezdelek. Egyre jobban beengedtelek és nem csak a lakásomba, vagy az életembe.* - Egészségetekre. *Iszok bele az italomba.* - Ez jó. *Bólogatok is mellé, majd beleiszok újra.* - Azt hiszem hozhatsz még. Jól fog nálatok fogyni ez a whisky. *Meg se lepődtem, hogy bejön neked Gray.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.03, 13:48 | Üzenet # 1696
Yaoista
- Még nem.*Vigyorgok.* - Na persze.*Nyújtok nyelvet.* - Nagyot fogsz koppanni.*Nevetek fel. Meg se lep a beszólásra rád, de  csak mosolygok. A cirógatás jól esik és én is finoman simogatlak.*  - Menni fogok ígérem.*Mosolygok, majd amint beleiszok a piámba elhúzom a számat.* - Ez aztán jó erős, de tényleg jó.*Az is biztos, hogy ennyi elég volt. Gray mindig is jobban bírta a piát, mint én, bár nálam nem nehezebb.* - Mit gondolsz mikor lépnek le?*Suttogom a füledbe, mert igen csak izzik a levegő közöttük, ami nem meglepő.*

- Biztos jó lehetett.*Szeretem, ha valakinek van esze is.* - Egy ilyen szépséget bármikor szívesen látok.*Mosolyodom el és biztos voltam benne, hogy hamarosan megízlelhetlek.* - Nekem csak jó italaim vannak.*Ez nem ego, de így van. Minden apró részletre figyelek, így nem hiába az én klubom az egyik legjobban működő.* - Mondtam én, hogy jó és akkor majd kapsz. Az biztos.*Vigyorgok elégedetten. Aaeron meg se lep, hogy neki túl erős.* - Mond csak Gray mindig ilyen merészen öltözöl?*Simítok végig az egyik ujjammal a felsőtesteden, de alig érek hozzád még.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.03, 23:53 | Üzenet # 1697
Yaoista
- Vagy te. *Nevetek veled, tényleg élvezem.* - Én is. *Vigyorgok, szerettem a szemem legeltetni. Én is beleiszok az italomba, de nekem jól esett, nem éreztem erősnek.* - Egyébként tényleg élveztem, csak már hiányzott ez a kis hülye. *Célzok Aaeronra vigyorogva. Ahogy végighúzod az ujjad a felsőtestemen, rád pillantok, de nagyon csábosan.* - Mindig így öltözök... ami szép, miért ne mutassam meg? *Kérdezem kicsit flörtölősen, majd elmosolyodom.* - Rejt még jobb dolgokat ez a ruha. *Bár szépen kiemelte az alakom a bőr, az tény.*

- Legyen igazad, és köszi. *Mondom a piára. Az nem lepett meg, hogy neked erős.* - Ugyan cicám, igyál nyugodtan, legalább megint kis készséges leszel. *Kuncogtam el magam, mert muszáj volt szívnom a véred.* - Nem hittem, hogy ilyen türelmetlen vagy. *Jegyzem meg halkan kuncogva, gondoltam folytatnád, amit elkezdtünk.* - Egyébként nézz rájuk... úgy negyed óra... max. *Állapítom meg, mert azért ha már Asami fogdos, ott már van valami.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.04, 00:08 | Üzenet # 1698
Yaoista
- Mint a gyerekek.*Kuncogok, bár Devannol mi is tudunk ilyenek lenni.* - Azt máris gondoltam.*Mosolyodom el.*- Azt meghiszem én is hiányolom már.*Vigyorgok és Devanra pillantok, persze ugye őt ez nem érdekli.* - Milyen igazad van.*Tetszik a stílusod nagyon is. Hozzád hasonlóval még nem akartam, ezt külsőre is igaz és a személyiségedre is pedig alig beszéltünk még. Egyre jobban érdekeltél.* - Egyre kíváncsibbá teszel.*Nyalok végig az ajkaimon, majd lehúzom piát és rágyújtok.* - Szabad vagy az este akkor igaz?

- Ki beszél.*Kuncogok.* - Na fogd be.*Morgok édesen.* - Anélkül se lehet panaszod.*Hiszen pia nélkül is igen készséges vagyok.* - Nem azért mondtam, na jó azért is.*Most minek tagadjam. Kívántalak egyre inkább.* - Maximum.*Nevetek fel.* - Édesek vagytok, én is hiányoltalak már titeket.*Persze főleg Grayt.* - De most elrabolhatod főnök megengedem.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.04, 00:31 | Üzenet # 1699
Yaoista
- Végül is még kicsit azok vagyunk, kiélvezzük. *Vigyorgok egyet.* - Tudom, hogy igazam van. *Igazítom meg kicsit a hajam, mert ugye Aaeron elintézte és zavart.* - Rám mindig kíváncsiak... a meglepő inkább az, hogy én is az lettem. *Ismerem be. Volt valami benned, ami érdekelt. Lehet, hogy kétszer is ágyba bújok veled.* - Ezek szerint igen. *Nevetek Aaeronok, imádtam.* - Bepótoljuk, megígérem. Na meg most már itt vagyok, szóval bármikor felemelheted a fenekem és jöhetsz hozzám. Jajj, tényleg. *Kezdek keresgélni a táskámba.* - Ezt neked hoztam. *Adom oda az ajándékot meg egy kulcsot.* - Bár nem hiszem, hogy szükséged lenne rá. *Egy tea volt, ami felfűti a szexuális vágyakat, gondoltam vicces lenne ilyet adni neked.*

- Ne aggódj, vigyázok rá. *Bár kissé sajátosan, az tény.* - Miért is? *Kuncogtam el magam.* - Nincsen, ez igaz. *Csókolok a nyakadba.* - Akkor meg ne tagadd. *Csípek a fenekedbe.* - Maximum. *Értek veled egyet.* - De csak akkor engedem, ha nem érzem magam hanyagolva. *Vigyorgok, mert mondjuk mostmár nem zárnálak be a négy fal közé, ezt tudtad jól.* - Na jó, menjetek már. Szeretném már folytatni a szexet, de zavartok. illetve engem nem, de Aaeronnak vannak problémái a közönséggel. *Vigyorgok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.04, 00:54 | Üzenet # 1700
Yaoista
- Ezzel nincs is baj.*Rátok és magunkra is értettem.* - Ettől félek én is.*Csóválom a fejem, bár tudtam már testileg nem bántaná. - Még szerény is vagy.*Felvágtak a nyelved rendesen, de igen csak bejövős. Reméltem az ágyban is ilyen vadmacska leszel.* - Édesem az én esetben nem meglepő.*Szerénységem nekem is a nagy előnyöm.* biggrin - Ez gyorsan el lett döntve.*Vigyorgok.* - Majd akkor én szórakoztatlak, úgyis mostanság mindketten hanyagoltatok.*Adom elő a sértettet persze csak viccelek, de tényleg keveset találkoztunk. Munka mellett Aaeronnal vagy a legtöbbet és ezt még tagadni se tudod.* - Angyalkával is kéne találkozni.*Célzok Leightonra bár ugye most el van ő foglalva, de érdekel mi is van vele, meg hiányoltam.* - Ohh szóval erről van szó.*Vigyorgok.* - Ugyan engem nem zavarna.*Vigyorgok és elnyomom a cigit.* - Majd gondold végig.*Kacsintok Aaeronra.* - Akkor mehetünk?*Pillantok rád.*

- Szerintem se.*Mosolygok.* - Így van.*Igazából sok esetben tényleg vigyáztál rám.* - Mert mocsok vagy azért.*Vigyorgok.* - Kis ego makik.*Nevetek fel.* - Na azért.*Sóhajtok fel picit.* - Nem tagadom nem tagadom.*Kuncogok.* - Nem leszel és pontosan.*Bólintok.* - Te se leszel már.*Vigyorgok Asamira. Nem volt nehéz kitalálni, hogy Leightonra gondol, majd én is megakarom keresni. A szövegedre elpirulok és a többiek csak fokozzák.* - Biztos lehetsz benne, hogy ez nem fog megtörténni.*Motyogom és az ajándéknak örülök, amíg meg nem látom mi az.* - Na jól van elmehetsz már tudod hova.*Pufogok édesen. Nem szexeltem, mert nem akartam és nem azért mert gondjaim lennének, de hát mégis mit is várnék tőled ilyen esetbe.* - Na jó tényleg el lehet menni túl sokan vagytok ellenem.*Közlöm morogva.*

Keresés: