2025.07.20, Vasárnap, 10:10
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.05, 18:19 | Üzenet # 1701
Yaoista
- Hidd el, az. *Kuncogtam el magam.* - Igen. *Vigyorgok én is, tény, hogy benne voltam a buliba.* - Pontosan. *Adom alád a lovat. Oké, én nem voltam itt, de simán kirakott Aaeron most engem is. Az angyalkára azért felfigyeltem, de gondoltam max. valami ágyasod, az meg nem érdekel. A kis makicimborám úgy is szólt volna, ha van szeretőd. Az nem mintha jobban zavarna, csak szeretem tudni, meddig aludhatok.* - Most éppen valami jó helyre tartok. *Mosolygok rád csábosan, nem hatott meg Aaeron kiakadása. - Mikor jöttem, még alsógatyába voltak. *Nevettem fel.* - Engem se. *Kuncogok.* - Igen, had dugjanak még egy kiadósat. Próbáljátok ki a teát. *Nevetek tovább. Imádtam így szórakozni. Még elköszöntünk, majd kettesben maradtunk.* - Gyakorlatilag ki lettünk hajítva. *Mosolyodom el.* - És most? *Kérdezem kacéran.*

- Ettől nem kell. *Vigyorgok.* - De élvezed, ha mocsok vagyok... *Főleg ügye bizonyos helyzetekben.* - Nem is vagy... annyira.... pótlom, ígérem. *Azért a barátaimra szoktam figyelni.* - Igen, visszajött az a bunkó, nem tudom, mondta-e. Ha tudsz, menj be a kórházba. *Azért aggódtam kicsit Leightonért.* - Mit kaptál? *Nézem meg én is.* - Igen, erről. *Vigyorgok vissza. Miután elmentek és elköszöntünk, tüzetesebben szemügyre veszem a teát.* - Kipróbáljuk? *Vigyorgok.* - Ha már úgy is mocsok vagyunk, játszunk mocskosan.

MioDátum: Kedd, 2015.10.06, 13:28 | Üzenet # 1702
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Csoda, hogy az volt rajtuk.*Vigyorgok.*  - Olyan kis édes vagy.*Kuncogok Aaeronra. Tényleg sajnáltam, hogy nem fektethettem meg, de hát az elveimhez ragaszkodok, na most meg már nem is szabad préda, de majd veled eljátszok.* - Ahogy mondod.*Tényleg bejön ez a pimasz és őszinte stílusod.*- Helyes.*Mondom Devannak a találkozóra.* - Igen említetted.*Én is aggódtam, na meg hiányoltam. Elköszönök, majd kimegyünk.* - Igen ki, de én most leginkább miattad jöttem.*Pillantok rád ismét igen csak csábosan.* - Nos, megismerkedhetnénk igen közelről egymást.*Lehelem a füledbe, majd átkarolom a vállad.* - Ismerek egy nagyon jó szállodát, gondolom megfelel.*Nem szoktam nagyon lakásra felvenni a partnereim, maximum csak azt akikkel többször összefekszek, de elsőre senkit.* - Esetleg szeretnél előtte eltölteni velem egy gyertyafényes vacsorát, ahol szép szavakat mondok neked?*Kérdezem vigyorogva és persze merő gúny az egész, mer tudtam nem vágysz erre.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.10.06, 13:30

MioDátum: Kedd, 2015.10.06, 13:35 | Üzenet # 1703
Yaoista
- Jogos.*Bólintok.* - Na akkor lehet haladni.*Vigyorgok és tényleg meg se lep, hogy mindenki ellenem van. A reakciód meg se lep, azért reméltem változni fog, de egyben jó, hogy mennyire aggódsz, még ha tagadod is.*  - Most már tényleg tűnés.*Vörösödöm el.* - Komolyan? De nekünk erre nincs szükségünk.*Motyogom, de azért nézegetem.* - Ennyire érdekel?*Bár engem azért annyira nem hajt kíváncsiság, de miattad ha akarod bele megyek.* - Sokat voltak itt.*Kuncogok, majd megcsókollak. Mondjuk, ha teával kitudlak engesztelni Gray miatt, akkor főleg bele megyek. Bár tény erre nem lenne szükség, mert jogos volt sőt te bántottál meg, de nem akartam feszültséget.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.10.06, 21:42 | Üzenet # 1704
Yaoista
- Nem is azért, mert szükségünk lenne, csak gondoltam vicces lenne. *Pusziltam meg a buksidat.* - Érdekel, de ha téged nem, akkor nem. *Ez csak akkor vicces, ha te is benne vagy a játékban.* - Hát jah... tuti szexelnek nemsoká. *Nevettem el magam. Csókod viszonozom és a nyakadba csókolok finoman.* - Mi a baj? *Kérdezem komolyan, azért már kezdtem ezek után érdeklődni, ami amúgy eléggé idegesít.* - Nem vagyok dühös, ha erre gondolsz... Majd Asami megbünteti helyettem. *Kuncogok halkan, majd kicsit elhallgattam és jobban odahúztalak magamhoz.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.10.06, 21:59 | Üzenet # 1705
Yaoista
- Hát elég zilált volt Aaeron. *Kuncogtam.* - Ó, ez igazán megtiszteltetés. *Mosolygok én is elég döglesztően.* - Jól hangzik... *Fordítom feléd az arcom és szinte összeér az orrunk.* - Tökéletes. *Bólintok. Ennek nem volt célja, csak egy jó szex.* - Óóó, honnan tudtad, hogy erre vágyom? *Adom elő magam színpadiasan, majd elnevettem magam.* - Inkább menjünk... *Simítok végig az arcodon.* - Nem olyan könnyű kielégíteni... nagy az étvágyam. *Nyalom meg a szám kicsit.* - A vacsorát is megoldom magamnak. *Vigyorgok, utalva arra, hogy bizony leszoplak. Beszállunk a kocsiba, ahol mikor elindulsz, elvigyorodom.* - Igazából... el is kezdhetnénk az estét. *Simítok a combodra, majd kicsit feljebb és farkadon is végighúzom a kezem.* - Hm, azt hiszem nem lesz okom panaszra. *Vigyorgok és szépen kigombolom a nadrágod, majd lehúzom a slicced.* - Figyelj a vezetése. *Kuncogok és odahajolva pár nyalás után tövig nyellek. Finoman szívogattam és nyalogattam közben a farkad, azért tudtam a dolgom rendesen.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.07, 00:25 | Üzenet # 1706
Yaoista
- Nem is tudom.*Motyogom, de nagyon sokat jelent, hogy így számít a véleményem.* - Az biztos, de majd úgyis megtudjuk a részleteket mindkettőtől aztán majd jól összevetjük.*Nevetek fel. Nem számítok rá, hogy megkérdezed mi a baj és nem azért mert nem látszik, hiszen ennyire ismertél, hanem mert érdeklődsz. Megelőzöl a válasszal és nem tudtam, hogy kifejtsem e igazán.* - Az biztos.*Mosolygok és jobban bújok. Kicsit hallgattok, de végül megszólalok, de nem engedlek el.* - Azért mondtam el neki mindent, mert ő a legjobb barátom és azért reagált így, mert félt engem.*Suttogom.* - Nem esett jól, ahogyan reagáltál.*Vallom be végül.* - De nem akarok veled veszekedni.*Suttogom továbbra is a füledbe. Ilyenkor főleg olyan törékenynek érzem a kapcsolatunkat.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.07, 00:44 | Üzenet # 1707
Yaoista
- Megnéztem volna.*Vigyorgok.* - Valóban az, tudod az én időm elég drága.*Szerénység nem az erősségem.* - Helyes.*Nem is gondoltam rá, hogy nemet mondasz.* - Gondolatolvasó vagyok.*Kuncogok.* - Helyes.*Bólintok.* - Ezt örömmel hallom, mert az enyém is és eddig senki se tudta kielégíteni.*Sóhajtok fel, de nagyon reméltem, hogy ez most változni fog.* - Akkor nagyfiú vagy.*Kuncogok, bár most nem esik le, hogy mire is gondolsz. A kocsim persze szintén fullos és nem csak ez a egyetlen ami van. biggrin - Mire gondolsz?*Kérdezlek, de amint kimondom már cselekedsz is.* - Egyáltalán nem lesz aranyom.*Még senki se panaszkodott vagyis csak azért, mert sokáig bírom és telhetetlen vagyok, de ez csak jó szerintem.* - Egyre jobban örülök, hogy eljöttem.*Vigyorgok és halkan felmorranok.* - Nem lesz gond.*Előveszem a telefonom és lefoglalom a lakosztályt és még így szopás közben is tudok beszélni van benne tapasztalatom.* - Ügyes kis szád van.*Pedig aztán igen szépek méreteim és ritka aki önként dalolva tövig nyelve szop.* - Ügyesen, ne kenj össze.*Vigyorgok és erősebben a hajadba markolok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.07, 01:21 | Üzenet # 1708
Yaoista
- Majd ha tudod, mond. *Puszilom meg a buksidat.* - Ez igaz. *Vigyorgok én is. Tudtam már, hogy nálad mit jelent a hallgatás, úgyhogy csak vártam, hogy kibökd, mi a bajod.* - Értem... *Morgom kicsit és nem is tudom, hogy mondjak-e ennél többet.* - Mert hogy kellett volna reagálnom? *Kérdezek vissza komolyan. Nem értettem, hogy mi volt a baj azon, hogy kiakadok, ha valaki beleszól az életembe.* - Nagy fiú vagy és el tudod dönteni, hogy itt akarsz-e lenni. Elmondtam, hogy az ajtó nyitva és ha menni akarsz, nem foglak kikötözni. *Legalábbis már nem.* - A családodnak is elmeséled majd? *Kérdezek rá egyenesen.* - Vagy minden barátodnak? *Pillantok rád.* - Ott a felvételed, mutasd meg nekik... *Jön ki belőlem.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.07, 09:27 | Üzenet # 1709
Yaoista
- Ez egy nagyon jó kihívás. *Vigyorgok, nagyon tetszett a helyzet.* - Bizony. *Bólintok és persze szép a kocsid, de most más foglalt le.* - Hát még én. *Nevettem el magam. Nem akartam abba hagyni, de a beszólásodra kicsit abbahagytam.* - Ne szólj bele... vacsorázok. *Kuncogtam és folytattam a szopást. Igazából én eléggé élveztem én is. Egy kicsit elengedem és végignyaltam a farkadon újra. Egyik kezemmel golyóid is masszírozni kezdem és újra tövig nyeltelek, néha halkan nyöszörögtem.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.07, 11:22 | Üzenet # 1710
Yaoista
- Oké.*Mosolygok, de ez egyre jobban eltűnik főleg az utolsó mondatnál.* - Hogy te mekkora egy szemét vagy.*Közlöm veled és kimászok az öledből, elintézted, hogy ismét rosszul érezzem magam a közeledbe.* - Pont ezért nem akartam ezt felhozni, de mivel rákérdezz mi a baj én hülye azt hittem aggódsz értem.*Húzom el a számat.* - Igen tudom, hogy elmehetek, nem kell minden egyes alkalommal hozzám vágnod.*Rágyújtok egy cigire.* - Elmondtam Graynek, mert a legjobb barátom, de képzeld másoknak nem fogom elmondani. Ő se érti meg, mások meg főleg nem értenék és ha elmondanám, te nem olyan biztos, hogy így üldögélnél itt.*A bátyámtól tuti, hogy kaptál volna és nem egy pofonnal tudja le.* - Tudod édesem, ha nem teszed a dolgokat, akkor nem tartanék itt. A legviccesebb, hogy te vagy felháborodva és megint én vagyok a szar alak. A felvételt meg elmondtam, hogy csak az a egy példány volt és azt hittem elhiszed, de úgy látszik még se. Nekem se volt jó, hogy azt kellett csinálnom, de ezt mind magadnak köszönheted és ha az kibaszott felvétel nincs akkor meg én nem állnék itt veled szembe.*Borulok ki egyre jobban.* - Azt mondtad bántad volna, ha hagyod, hogy megdugjon, de még mindig nem fogod fel, hogy velem mi lett volna. Devan az a ember megakart erőszakolni és ölni, felfogtad te ezt??*Most már hangom is felemelem és minden porcikám remeg. Az a tetted nagyon bennem maradt csak elnyomtam magamba.* - Beszélni is utálok róla és látni őt felért egy rémálommal, csak ugye ez a valóság.*Mosolyodom el keserűen.* - Nem akarom ezek után hallani, hogy mi a faszt hisztizek meg, hogy akkor minek vagyok veled, mert úgyis ez jönne*Ismertelek nagyon  jól.* - Nagyon jól értesz ahhoz, hogy rontsál el egy napot.*Suttogom, de már sokkal halkabban.* - Elment a kedvem mindentől, te csak nyugodtan menj és próbáld ki valaki mással a teát.*Hiszen most én vagyok a hisztis picsa úgyis, aki mindenről tehet.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.07, 12:06 | Üzenet # 1711
Yaoista
- Szerintem is.*Vigyorgok.* - Ohh én kérek elnézést.*Tetszik, hogy ennyire kis perverz dög vagy és már értem, hogy mire mondtad a vacsorát. Néha jólesően felmorranok, de az arcomon látszódik igazán, hogy mennyire is élvezem a helyzetet. Kicsit csípőm is mozgatom, de csak azért nem lendülök be jobban, mert mégis csak vezetek, de lesz alkalmamra rá még.* - Remélem nem terveztél egyhamar alvást.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.07, 23:19 | Üzenet # 1712
Yaoista
*Egyáltalán nem zavart, hogy mozgatod a csípőd, érezhetően volt rutinom és azt se bántam, ha szopattak. Néha felpillantok az arcodra és azért büszke vagyok magamra, hogy azért még vezetés közben is ilyen tekintetet tudok rád varázsolni a kis számmal.* - Reméltem te se. *Kuncogtam kicsit, majd folytattam a kényeztetésed. Egyre gyorsítottam a fejem mozgásán és minden alkalommal tövig nyeltem a méretesed szerszámod. Kezdtem én is megkeményedni, hiszen nagyon izgató volt a helyzet és bizony rendesen feszült a bőrnaci.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.07, 23:31 | Üzenet # 1713
Yaoista
*Nem mondtam semmit az aggódásra, ennyire ismerhettél volna már.* - Nem vágom hozzád. *Nem értetted, hogy miért mondom el neked újra és újra. Nem arról volt szó, hogy ne tudnád. Arra próbáltam ezzel mindig utalni, hogy szabad akaratod van mellettem, nem parancsolok neked.* - Ezt most vegyem fenyegetésnek? *Elég kicsinek néztél te engem. Némán hallgatlak és igazából ez elég sok mindent elárult számomra. Hagytam, hogy elmondj mindent és rágyújtottam egy cigire. Felálltam és megpaskoltam az arcod.* - Úgy látszik nekem lesz igazam, mondhat bárki bármit. *De valahogy szomorú volt a hangom. Azt hittem megbocsátottál, de nem. Azt is tudod jól, hogy vigyázok rád, egy ujjal nem tud hozzád érni, persze ezzel te nem vagy tisztában. Elhúzva a kezem elmegyek melletted, elég közömbösen reagáltam, azaz rendesen megbántottál. Bementem a hálóba, átöltöztem, majd egy szó nélkül eljöttem otthonról. El akartam tőled kicsit távolodni, túl nagy hatással vagy rám. Késő éjszaka, már inkább volt hajnal, mikor hazaértem. Tele voltam kiszívás foltokkal és más parfümjétől bűzlöttem megint, de még arra se vettem a fáradtságot, hogy lefürödjek, vagy levetkőzzek, ruhástól dőltem be az ágyba melléd.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.07, 23:43 | Üzenet # 1714
Yaoista
- Pedig azt teszed.*Jegyzem meg.* - Csak a kérdésedre feleltem.*De már a feltételezés is fájt, de nem vágok vissza, hogy abban te a vagy a jó. Amikor odajössz és megpaskolod az arcom, nem esik jól a folytatás meg főleg nem, hiába volt szomorú a hangod. Ott állok ás akkor is amikor elmész, pedig én hülye még mindig reméltem, hogy maradsz. Az is jobb lett volna, ha veszekszünk és békülünk utána, mint ez. Én nem megyek haza de teljesen magam alatt vagyok és ismét egyedül. Grayt nem akartam hinni legalább neki legyen jó, na meg nem akartam hallgatni ismét, hogy ő megmondta és stb. Időközben a kanapé is megjön, amitől csak rosszabb kedvem lesz, hiszen megbeszéltük, hogy együtt rakjuk össze. Később lefürdök és végül te szobádba fekszem le, de nem bírok aludni és amikor megérkezel is fent vagyok. Neked háttal fekszek, de még így is megérzem a bűzt ami árad belőled és itt végleg elszakad a cérna a mai nap miatt, végigfolyik egy könnycsepp az arcomon. Igen én mentem bele, de egyre jobban fájtak az ilyen húzásaid főleg egy ilyen jó nap után, arról nem beszélve, hogy egyre sűrűbben jársz el. Még se megyek ki, pedig gusztustalannak tartalak most, de még se tudtam megmozdulni, de igen csak remegek a visszafojtott sírástól.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.08, 00:08 | Üzenet # 1715
Yaoista
*Ha nem esel így nekem, maradtam volna, nem mentem volna el, de így semmi értelme nem volt. Kicsit ittas is voltam, így nem igazán érdekelt, hogy én vagy te milyen állapotban vagyunk. Én sem aludtam, csak feküdtem. Azt nem vettem észre, hogy te fent vagy, de végül felültem.* - Mi a franc van velem... *Állok föl és végül lezuhanyoztam, mert tudtam, hogy nem bírod ilyenkor a szagom. Alaposan megmostam magam még a hajam is, majd visszafeküdtem. Akkor láttam meg, hogy remegsz. Kinyújtom a karom és magamhoz húzlak.* - Fázol? *Mivel háttal vagy nekem, nem látom, hogy sírsz.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.08, 00:28 | Üzenet # 1716
Yaoista
*Nem értem miért mondod és hova mész, de továbbra se mozdulok és próbálom abbahagyni a sírást, de nem igen megy, főleg hogy igyekszem magamba tartani. Amint visszajössz és megérzem már a te illatod kicsit elmosolyodom. Ez nagyon sokat jelent. Nem számítok rá, hogy magadhoz ölelsz és a kérdésedre se.* - Így már nem fogok.*Suttogom rekedtesen, de nem fordulok meg, de így bújok és a karod kezdem el cirógatni.*- Örülök, hogy haza jöttél.*Suttogom elcsukló hangon.*

- Abban biztos lehetsz.*Vigyorgok. Feltűnt, hogy felizgultál, amin csak elvigyorodom, de még nem teszem szóvá. Mikor megérkezünk és leparkolok a szádba élvezzek egy hangosabb nyögéssel.* - Ügyes vagy.*Cirógatom meg a pofid és szerencsére nem kentél semmit össze. biggrin * - Tudod ez a naci így még jobban mutat rajtad.*Vigyorgok, de hozzád se nyúlok még.* - Gyere.*Intek a fejemmel, nem nagyon izgat, hogy így kell jönnöd, de sejtettem téged se. Igen csak ismerősként üdvözölnek hiszen itt aztán tényleg törzsvendég vagyok. Átveszem a kulcsot, majd a lifthez megyünk.* - Devan tervezte ezt a szállodát és a lakosztály igen különleges a kis barátod is felavatta már.*Vigyorgok, majd amikor már a liftben vagyunk neki nyomlak a falnak és vadul megcsókollak.* - Felfoglak falni készülj.*Suttogom az ajkaid közé és rá is harapok.* - Itt vagyunk.*Szállok ki, majd bemegyünk.* - Hogy tetszik?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.08, 00:44 | Üzenet # 1717
Yaoista
- Akkor jó... *Suttogom, de érzem, hogy valami más van. Rendesen betakargattam magunkat, majd felkönyököltem és odahajolva adtam egy puszit az arcodra. Rögtön megéreztem a könnyeid.* - Mindig hazajövök... *Suttogom, hiszen teljesen mindegy kit dugok meg, azért azt már én se tudom letagadni, hogy több vagy nekem egy két lábon járó segglyuknál.* - Miért sírsz? *Kérdezek rá egyenesen, hiszen tényleg aggódtam érted.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.08, 12:53 | Üzenet # 1718
Yaoista
*A puszira csak elmosolyodom.* - Igen.*Csak az volt a baj, hogy elmész. Amikor rákérdezel, hogy miért sírok nem tudom, hogy feleljek e, mert ugye ezzel indult el a lavina mielőtt elmentél, de végül válaszolok , hiszen már mindegy, na meg tényleg rosszabb, ha magamba tartom.* - Miattad és a helyzet miatt.*Suttogom és végül megfordulok rád pillantok. Az utcai fényeknek köszönhetően meglátom a kiszívások, ami meg se lep, de nem mondok semmit rá, hiszen tehetem. Mélyen szemedbe nézzek és te pedig láthatod, hogy fáj ez de mégis egyre inkább oda vagyok érted és én tényleg akartam, hogy működjön ami köztünk van.* - Nem szeretek veled veszekedni és rosszban lenni és a kanapét se raktuk össze, pedig annyira akartam.*Mondom édesen még mindig könnyes szemekkel. Azt mondod, hogy nem fog menni, de akkor nem viselkednék így és nem lennék így kiborulva.* - Tényleg kell nekem démonom.*Csókollak meg, de még az ajkaim is sósak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.08, 15:05 | Üzenet # 1719
Yaoista
- Értem... *Csak ennyit mondtam, mást nem igen tudok. Nem értettelek téged egyáltalán. Látom rajtad, hogy szenvedsz mellettem és mégis itt vagy. ez egyre jobban felkavart belül, de nem mutattam ki.* - Holnap összerakjuk... *Csókollak homlokon, de nagyon gyöngéden. Csak kicsit elmosolyodom szavaidra, majd csókod közben eldöntelek és hajadba túrva viszonozom csókod.* - Még így is finomak... *Suttogom a füledbe és leheverek melléd. Tovább cirógatom az arcod és csöndesen nézlek. Valahol félte, hogy tényleg tönkreteszlek. Már nem volt olyan vicces, mint korábban.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.09, 12:23 | Üzenet # 1720
Yaoista
*Örülök, hogy nem morogsz, sőt most a kedvességed nagyon meglep, de nagyon jól esik és ugye ismét itt van a kettősé, ami olyan őrjítő tud lenni.* - Az nagyon jó lesz, milyen jó, hogy hétvége lesz.*Mondom édesen, reméltem hogy nem mész el és velem leszel. A puszid nagyon jól esik, ettől mindig elolvadok.* - Örülök, hogy ízlik.*Suttogom az ajkaid közé. Most már mosolyogva nézlek, majd végül a fejem a mellkasodra fektettem és hozzád bújok.* - Most már végre tudok, majd aludni.*Nélküled már ez se megy vagy csak nagyon nehezen, de ilyenkor egyáltalán nem nem.* - Szép álmokat démonom.*Nagyon bújok, ennyire még sose tettem.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.09, 14:45 | Üzenet # 1721
Yaoista
- Igen... *Bár nem tudom még, hogy elmegyek-e valamerre. Jó volt, hogy megint mosolyogsz végre. Ahogy hozzám bújtál, finoman magamhoz szorítottalak.* - Nem ment nélkülem? *Kérdezem kicsit somolyogva, annyira édes tudtál lenni, de közben teljesen kikészítesz. Akartam is, meg nem is ezt az egészet. Eddig olyan nyugodt életem volt.* - Szép álmokat kisördög... *Finoman cirógatlak bújásodra, nagyon édes voltál, de én nem tudtam aludni. Olyan nehéznek éreztelek most és nem fizikailag. Nem tudtam mi lesz.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.10, 23:54 | Üzenet # 1722
Yaoista
- Nem.*Suttogom. A kisördögre még elmosolyodom, majd el is alszok, azért leszívott ez a nap rendesen. Végig szorosan bújok és többször a neved suttogom, olyan vagyok, mint akik nem is veszekedtek. Reggel előbb ébredek, mint te. Elmosolyodom, majd adok egy csókot és kimászom. Felöltözök és leugrok boltba, majd bevásárlok az ebédhez, megveszek amit kell. Mivel láttam, hogy a cigid is fogyóban van, azt is vettem. Visszamegyek és te még alszol, hát igen nagyon jó alvókád van. Csinálok egy igen gazdag tojásrántottát, hozzá vágok zöldségeket és kenyeret, ami jó friss. Amikor a kávé és lefő és minden elkészül még megterítek, mert azért kint kényelmesebb enni. Visszamegyek hozzád és megcsókollak.* - Ébresztő démonom.*Cirógatom az arcodat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.11, 00:20 | Üzenet # 1723
Yaoista
- Ugye? Szerintem is. *Vigyorgok.* - Rendben. *Engem se zavart különösebben, ha látják, hogy áll a farkam. Természetes emberi reakció volt, puff neki.* - Hoppá, ezt kihagyta a beszámolóból. Miért olyan különleges? *Kérdezem kacéran. Ahogy a lift oldalának nyomsz és megcsókolsz, az nagyon tetszik. Végre valaki, aki tud szórakozni.* - Erre várok. *Harapok vissza. Kiszállok veled, de mikor bemegyünk, igazából nem nagyon érdekelt. A válladra simítok, majd az arcodra és szenvedélyesen megcsókollak.* - Szép meg minden, de van jobb dolgom is, mint nézelődni. *Kezdem rólad lehúzni a zakód.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.11, 00:25 | Üzenet # 1724
Yaoista
*Én nagyon sokára tudtam csak elaludni, de utána legalább jót horpasztottam. Nem ébredtem fel arra, hogy kikeltél mellőlem, sem a csókodra, majd csak az ébresztésedre.* - Mmm.... *Morgok halkan és laposakat pislogva rád nézek.* - Aludj még te is... *Húzlak be az ágyba.* - Mióta vagy fent? *Morgom halkan, most tényleg kómás voltam, tekintve, hogy csak hajnalba aludtam el. Mára még jobban látszódtak a foltjaim.* - Mit főztél? *Éreztem az illatokat.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.11, 00:34 | Üzenet # 1725
Yaoista
*Tényleg tetszik, hogy ennyire laza vagy.* - Mert Aaeront nem ez érdekli.*Célzok itt a pénzre, azt én nem tudom, hogy miatta is ment részben az egyetemre, de abban biztos voltam, hogy felnézz rá így.* - Devannak van egy stílusa, de rohadt tehetséges építész.*Efelől semmi kétség, na még amúgy is imádom a hülye fejét.* - Megfogod tapasztalni.*Vigyorgok. A csókod természetesen viszonozom igen csak vadul.* - Helyes.*Kuncogok, majd kiveszem a kezedből zakómat.* - Erre vigyázni.*Akasztom fel. biggrin * - Még valami.*Húzlak közel magamhoz és végignyalok a nyakadon, amit megszívok.* - Ezt te nem teheted.*Közlöm veled igen komolyan, majd az ágyra löklek.* - Eddig tetszett, amit tapasztaltam, remélem ez meg is marad.*Csókollak meg és vetkőztetni kezdelek.*

Keresés: