Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 01:04 | Üzenet # 151 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Kezem ökölbe szorul és ettől még a kréta is eltörik a kezembe. Nem törődöm vele és elveszek egy másikat és gyorsabban oldom meg. Szerencsére azért középtájon már kicsit jobb helyzetbe vagyok de az idegtől remegésem alig tudom visszafogni.* - Kész vagyok...*Mondom de még múltkor se voltam ennyire ki rád és kitudja mit fogsz velem tenni még.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 01:18 | Üzenet # 152 |
 Yaoista
| - Szedd fel a krétát! *Szólok rád.* - Ne legyél bunkó. *Közlöm veled, mint jó tanárhoz illik. Végignézem a feladatot, majd közvetlenül mögéd lépek.* - Elrontottad... *Mutatom, hogy hol.* - Élvezed? *Suttogom a füledbe és elvigyorodom, mivel háttal vagyunk.* - Még egyet. *Lépek el és amíg te oldod a példát, a többiek már majd megpukkadnak a röhögéstől.* - Ha ezt is elrontod, beírok egy egyest. *Közlöm komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 01:25 | Üzenet # 153 |
 Yaoista
| - Nem szándékosan tettem és ez csak egy kréta.*Jelentem ki. Ahogyan mögém jössz csak egyre jobban remegek.* - Miattad.*Közlöm hiszen ha nem lennék ideges ez nem történne meg.* - Rajtam kívül mindenki élvezi.*Suttogom. Nagyon aljas vagy, hogy ennyire megalázol mások előtt is.* - Egyest?*Pillantok rád, majd csak elmosolyodom fanyarul.* - Ez vagy te... gerinctelen féreg nem több.*Közlöm veled, de csak, hogy te halld majd megcsinálom feladatot de egyre inkább nem tudok megszólalni, mert nem csak, hogy kiröhögnek. hanem be is szólnak páran nekem, hogy biztos miattad viselkedek így, ami igaz de nem olyan értelembe. Amikor kész vagyok csak lerakom krétát és nem mondok semmit. Más már rég elmenekült volna de én nem. Első alkalom, hogy rosszul érzem itt magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 01:45 | Üzenet # 154 |
 Yaoista
| - Attól össze kéne szedni. *Közlöm komolyan.* - Nem érdekel, miért rontottad el. *Közlöm veled. Az egyesre bólintok, majd figyelem, ahogy megoldod a feladatot. Nem is figyelek a sértéseidre, sőt már rájöttem, hogy ezt tőled, bókként kell kezelnem. Mikor befejezed, szemügyre veszem és bólintok.* - A másikat hol rontottad el? *Kérdezek rá és várom a választ, kíváncsi voltam, meddig bírod cérnával.* - Miért nem fekszel fel az asztalra? Akkor biztos kapnál egy ötöst végre... *Szól be az egyik srác röhögve, de nem is figyelek rájuk.* - Szóval?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 01:52 | Üzenet # 155 |
 Yaoista
| - Majd összeszedem.*Közlöm. Amikor kérdezed a másikat hol rontottam el, elkezdem nézni de a beszólást meghallva igen csak megfeszül minden porcikám, de nem szólok semmit. Veszek egy nagy levegőt és tovább koncentrálok.* - Most látom, hogy itt.... itt rosszul végeztem el számítást és ha ezt kijavítom.*Letörlöm és beírok egy más számot.* - Szerintem így jó lesz.*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 02:21 | Üzenet # 156 |
 Yaoista
| *Nem segítek kicsit sem, csak néztem, mit ügyködsz. Megnézem és elmosolyodom kicsit.* - Látod? Nem is volt olyan nehéz. *Mondom komolyan, majd odamentem melléd megint.* - Ha ezt a számot elrontod élesben, az épület fel sem épül. Körülbelül a negyedénél összeomlik. *Mondom komolyan, azért nem viccből szívatlak ilyenekkel titeket.* - Helyedre mehetsz. *Miután így teszel felétek fordulok.* - Jövőhétre mindenki adjon le egy tervet! Aki határidőre nem készíti el, autómatikusan megbuktatom és vizsgázni se engedem! *Közlöm komolyan, ilyenekkel nem vicceltem. Miután végeztünk, elkaptam a karod.* - Hová sietsz? *Intek a fejemmel a kréta felé, ami még a földön hevert.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 02:36 | Üzenet # 157 |
 Yaoista
| - Tényleg nem.*Bólintok és nem mondom, hogy miért volt az, mert felesleges lenne, meg azért meg kell tanulnom kizárni a dolgokat.* - Igazad van.*Bólintok, azért tényleg jó tanár voltál, de másnak nem voltál jó. Visszamegyek a srác meg most azt szólja be, hogy stréber. Nem jöttünk ki jól, de most se foglalkozok vele. Tovább jegyzetelek, majd amikor csöngetnek próbálok elmenni de ismét elkapsz. Morogva elkezdem felszedni krétát.* - Élvezted? Mindenki előtt leégettél és erről fognak beszélni és pletykálni, persze ezt leszarod bár a pletykába te is benne leszel.*Jegyzem meg és kidobom ami már használhatatlan.* - Van még valami? Leöntöttél, csicskáztattál, merevedésem lett, elég sokan látták van még itt valami? Esetleg ruháim is elveszed és úgy menjek el? Vagy talán kikötözöl valahova?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 03:01 | Üzenet # 158 |
 Yaoista
| - Nagyon. *Vigyorodom el. Nézem, ahogy összeszeded a krétát, igazából ez csak kifogás volt.* - Hmm... egész jó ötleteid vannak. A kikötözés nagyon tetszik. *Vigyorodom el.* - Gyere ide... *Mikor így teszel, a tarkódra simítottam és oda húztalak magamhoz, majd megcsókoltalak.* - Ügyes voltál... *Cirógatom meg az arcod.* - A holnapi és a jövőheti beadandd ne felejtsd és azt se, amit mondtam. *Utalok itt a kreativitásodra.* - ELég lesz, ha csak 4re jössz, még dolgom van. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 13:47 | Üzenet # 159 |
 Yaoista
| - Gondoltam.*Morgok.* - Kell nekem jártatnom a számat.*Sóhajtok fel, majd amikor mondod menjek oda, így teszek, de azt hiszem tényleg beváltod az ötletem, így csóktól megkönnyebbülök, na nem mintha máskor nem csinálhatnád meg.* - Valóban?*Vonom fel a szemölködöm. Nem értettem megint mi ez a simogatás és ez a kedvesség, de szerintem ez is csak arra ment ki, hogy jobban kikészíts.* - Nem szokásom.*Mondom és csak bólintok, majd kiderül, mennyire mondtad azt komolyan.* - Rendben.... hello.*Ki is viharzok. Szinte menekülök ki az egyetemről, majd kint a biciklimről leszedem a zárt és felpattanok rá. Szerencsére közel lakom így elég bicaj vagy gyalog menni úgyse szeretem a tömegközlekedést. Haza érve lefürdök és ruháim a szennyesbe teszem. Átöltözök egy térdig érő vászonnacit és atlétát veszek fel. Rágyújtok egy cigire és próbálok megnyugodni amennyire lehet, de nehezen jön össze. Neki fekszek a holnapi esszémnek és igen nehéz de akkor se adom fel. Addig írom amíg el nem kell indulnom. Ismét bicajra pattanok, majd elmegyek hozzád úgy ahogyan vagyok, most nyakam se érdekel. Odaérve felcsöngetek hozzád, majd felmegyek.* - Hello.*Köszönök neked.* - Ma dolgoznom is kell.*Jegyzem meg, bár kedvem nincs, mert még írnom kell ugye az eszét, meg a sok kérdéshez sincs kedvem, de hát ez munkám és a pénz az kell.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.05.24, 20:19 | Üzenet # 160 |
 Yaoista
| *Ahogy menekülőre fogod, csak vigyorgok. Miután befejeztem a tanítást, én is hazamentem és kicsit dolgoztam. Mielőtt jöttél, felhívtam a főnököd, hogy nem hiszem, hogy ma eljutsz a munkába, de velem vagy és természetesen fizetem is az estét. Belement, hiszen én is vendég voltam. Ahogy megjössz, kinyitom neked az ajtót és beengedlek.* - Szia. *Majd elröhögöm magam.* - Nem, nem kell menned. *Mondom komolyan.* - Kibéreltelek egész estére. *Paskolom meg az arcod, majd öntök magamnak egy pohárkával.* - Úgyhogy időnk, mint a tenger. *Iszok bele.* - Mond csak, mit szeretnél ma? Megengedem, hogy válassz valamit. *Természetesen szexuális dologra gondoltam.* - És semmit nem mondhatsz. *Teszem hozzá és leülök. A tervek még elől voltak, most egy elég nagyszabású terven dolgoztam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 14:51 | Üzenet # 161 |
 Yaoista
| - Ohhh de jó nekem.*Morgom a főnököm most nagyon nem bírom.:D* - Mint egy ribanc.*Morgok. Amikor kérdésed meghallom felsóhajtok.* - Leszoplak.*Mondok ennyit hogy mondjak valamit úgyis az lesz amit te akarsz. Én nem ülök le csak állok, de a terveket észreveszem.* - Újabb projekt?*Kérdezlek.* - Várom, hogy én is itt tartsak... van sok tervem meg rajzom is már.*Mosolyodom el, ettől mindig jobb kedvem lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 14:59 | Üzenet # 162 |
 Yaoista
| - Ugye? Szerintem is. *Vigyorgok, mint a tejbe tök.* - A te dolgod, hogy gondolkozol magadról. *Jegyzem meg.* - Egynek jó, bár ez alap. *Közlöm lazán, hiszen e nélkül úgy se kezdenénk neki.* - Mi az, karót nyeltél? Gyere csak ide... *Hívogatlak, de bár elég baljós volt a légkor körülöttem.* - Aha... *Mondom unottan, nem érdekelt, hogy téged mi érdekel .* - Erre a szintre te sose fogsz eljutni. A helyedbe örülnék, ha egy-két mellékes melót kapnék. *Gonoszkodok, közbe iszogatok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 15:12 | Üzenet # 163 |
 Yaoista
| *Vigyorod nagyon idegesítő.* - Nem gondolom magam ribancnak inkább egy szerencsétlennek, aki igen csak megszívta.*Mondom.* - Gondolom.*Forgatom meg a szemeimet.* - Jó itt kösz..*Amíg lehet tartom a távolságot. Ahogyan beszólsz igen szarul esik, de így már tudom, hogy amikor múltkor dicsértél is kamu volt.* - Leszarom, hogy te mit gondolsz. Semmit se tudsz rólam, majd megfogsz lepődni hova is fogok eljutni csak nehogy meglepődj, ha majd lekörözlek. Mindig fordul a kocka és én fiatal vagyok tele ötletekkel, lendülettel te pedig csak öregszel és öregszel.*Közlöm veled. Nem fogom hagyni, hogy ilyen téren összetörj, sőt ettől csak még elszántabb leszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 15:17 | Üzenet # 164 |
 Yaoista
| - Azt hiszem, nem voltam elég egyértelmű. Gyere ide. *Jobb volt, ha addig jössz oda, amíg még szépen mondom, lehet utána nem köszönted volna meg, amit kapsz. Élveztem, hogy mennyire összezavarlak.* - Tudtál róla, hogy az én engedélyem nélkül nem kapod meg a diplomád? *Kérdezem csak úgy mellékesen.* - Szerinted te nem öregszel? Csak tudod...míg az én szavaimat van, mi alátámasztja, te egy kettesnél jobban nem tudtál még összeszedni nálam. *Közlöm veled.* - Tele ötlettel? Ugyan kérlek... a kisujjamban több az ötlet, mint a te egész lényedbe...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 15:25 | Üzenet # 165 |
 Yaoista
| - Nem megyek.*Mondom és tényleg nem mozdulok.* - Ismét csak fenyegetsz, hogy te milyen szánalmas vagy.*Mondom gúnyosan és egyre jobban remegek.* - Mert szívatsz ezerrel csak azért mert nem liheglek körbe és önként nem fekszek alád.*Emelem fel a hangom.*- De igen de te idősebb vagy és igen jobb vagy sokkal de nem fogom feladni érted?? Ne becsülj le engem!!*Szinte üvöltök veled.*XD
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 15:32 | Üzenet # 166 |
 Yaoista
| - Nem? Hát rendben. *Megiszom az italom, majd felállok és elindulok feléd.* - Nem fenyegetlek. Ez nem fenyegetés volt. Csak annak fogom engedélyezni, aki megérdemli. *Ez őszinte volt, de azért tetszett, hogy fenyegetésnek vetted.* - Nem. Azért, mert gyenge vagy. *Közlöm és megállok előtted.* - Ahhoz ellenfélnek kéne kezeljelek kis taknyos. *Hirtelen belemarkoltam a hajadba igen fájdalmasan és húzni kezdtelek a háló felé.* - Megadtam a lehetőséget. *Teszem hozzá. A hálóba érbe az ágyra vágtalak, majd elkaptam két bilincset. Mielőtt reagálhatnál, már az ágytámlához bilincseltelek.* - Ha nem viselkedsz, bünti jár. *Leveszem a nadrágod és az alsód, majd előveszek egy kést.* - Bár csak összevagdoshatnálak... *Sóhajtok, majd szépen levágom rólad a pólód. Előveszek egy méretes vibrátort, meg egy kis síkosítót, Nyomog a kezembe a cuccból, majd felnyomtam két ujjam. Kicsit mozgattam, majd bekentem a vibrátort és felnyomtam beléd tövig, végül bekapcsoltam. Természetesen elég erős volt.* - Élvezd... *Jövök ki a szobából.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 15:40 | Üzenet # 167 |
 Yaoista
| *Elkezdek hátrálni azért.* - Én nem érdemlem meg, mert nem nyalok neked és utállak, de teljesen logikus.*Morgok.* - Még az vagyok, de ez változni fog.*Amikor a hajamnál elkezdesz cibálni fájdalmasan felnyekkenek. Tényleg nagyon gyors vagy és esélyem sincs még kicsit se küzdeni.* - Az egész egy kibaszott nagy büntetés.*Közlöm veled. A késre megremegek, majd a folytatáson elmosolyodom.* - Azon se lepődnék meg, ha kinyírnál mindent kinézzek belőled.*Közlöm de a para bennem van. Pólóra morgok és a vibrátor nagyon nem tetszik. Az ujjaidra felnyögök a vibrátorra hangom igen fájdalmassá válik. Amikor elmész karom elkezdem rángatni igen erősen az ajkaim harapom de véresre.* ~ nem szabad sírnod... nem szabad összetörnöd...~
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 15:53 | Üzenet # 168 |
 Yaoista
| *Én kint vártam, közbe főztem magamnak kaját és befejeztem az előzetes terveket. Jó pár órát hagytalak szenvedni a vibrátortól. Mikor meguntam a várakozást. Benyitok és csak azt látom, hogy a karodon alvadt és friss vér keveredik, nem beszélve a szádról, hasadon pedig nem kevés ondó.* - Látom elélveztél párszor. *De most nem vigyorogtam. Kihúztam belőled a vibrátort, majd leszedtem a bilincseket.* - Idióta. *Közlöm a sebekre. Nem engedtelek felkelni, visszanyomtalak. Vettem elő kötszert és fertőtlenítőt, meg hoztam egy lavórt, televízzel és törölközővel. Elkezdtem letörölni az arcod, majd a karod, de nem mondtam semmit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 15:57 | Üzenet # 169 |
 Yaoista
| *Persze a testem reagál és elmegyek többször. Mire bejössz már nem küzdök, azért igen csak ki vagyok merülve. Nem felelek semmit és nem is nézzek rád. Amikor visszanyomsz nem mozdulok.* - Minek segítesz?? Nincs szükségem rá.... csak dobj ki az utcára nyugodtan....*Közlöm veled.* - Mert nem csak feküdtem itt? Ez vagyok.... sose fogsz betörni bármennyiszer is alázol meg.*Közlöm veled halkan. Jó lesz suliba ezt is rejteni még csak az kéne, hogy az a pletyka legyen, hogy vagdosom magam.:D* - Boldog vagy?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.05.26, 16:33 | Üzenet # 170 |
 Yaoista
| - Aha... *Hagyom rád, hogy nincs rám szükséged.* - Nem, azért mert megsebezted magad. A küzdésed egész imponáló, bár felesleges, csak magadnak okozol sebeket. *Szépen lemostam rólad a vért, majd elkezdtem finoman fertőtleníteni a csuklód.* - Nem is betörni karlak, abba hol a móka? *Vigyorodom el, közben bekötöztem, majd a szád kezdtem ellátni.* - Erről leszokhatnál, elcsúfítja a pofid. *Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.27, 14:14 | Üzenet # 171 |
 Yaoista
| Ezzel jàr, hogy küzdök*Mondom.* - Nem akarok neked imponàlni.*Jegyzem meg mellékesen.* - Akkor mit akarsz? Szòrakozol amíg meg unod? Vagy talân ki is rugatsz? Vagy mit akarsz?*Kérdezlek. Azért jò hogy leàpoltàl és lemostàl.* - A szépség mulandó.*Mondom és a csòkod viszonozom nem akarok ellenkezni most màra elèg volt.*- Mára elèg volt? Elmehetek?*Kérdezlek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.05.27, 14:20 |
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.05.27, 14:20 | Üzenet # 172 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mondom az imponálásra.* - Őszintén? Semmit. *Mondom komolyan. Nem akartam tőled semmit, csak kiélveztem a helyzetet.* - Vannak esetek, mikor nem. Egy építész az örökkévalóságnak tervez. *Jegyzem meg. Meglepődtem, hogy ezek után viszonoztad a csókom.* - Nem, nem mehetsz. *Közlöm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:21 | Üzenet # 173 |
 Yaoista
| Akkor nem értelek... pedig milyen jòl kijöhettünk volna.*Suttogom.* - Az teljesen màs...*Mosolyodom el picit.* - Gondoltam.*Dőlök vissza.*- Vicces vagy megvàgdosnàl de most meg leàpoltàl... nem értelek.*Suttogom.* - Mit akarsz most?*Kérdezlek és felülve a farkadra simitok.*- Leszopjalak vagy a seggem akarod vagy mindkettő?*Kérdezlek majd a kezem elveszem arcodra simitva megcsòkollak most tényleg jò vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:22 | Üzenet # 174 |
 Yaoista
| - Nem hiszem. *Hagyom rád.* - Nem feltétlen. *Szerintem nem volt más azért teljes mértékben.* - Mit akarsz érteni? *Kérdezem, bár nem érdekelt igazán. Meglepődtem, hogy hirtelen milyen készséges lettél, a csókba majdnem belevigyorodtam.* - Ebben a sorrendben tökéletes. *Suttogom az ajkaidra, majd felállok és ledobom az ingem, meg a nadrágom alsóval, így pucéran álltam előtted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:22 | Üzenet # 175 |
 Yaoista
| Igaz mert hazugsâg volt.*Mondom. *- Mindegy.*Vonok vàllat.* - Tèged.*Közlöm. Bòlintok majd az àgyra hùzlak. Bàr nem tudtam mennyivel engedsz előbb ha jòl viselkedek de a szadizàs elég volt de lehet kapok még. Végignyalok farkadon majd hevesen szopni kezdelek*
|
|
| |