2025.07.20, Vasárnap, 05:41
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.17, 16:04 | Üzenet # 1751
Yaoista
- Akkor majd megcsináltatom és kipróbálhatod. *Kuncogok, amiből igen kéjes nyögés lett ujjadra.* - Tudod... én még nem mentem el egyszer... se... ahh... *Lihegem alélt állapotba és erősn szorítom az ujjaid. Következő ujjadra még jobban nyögtem és ismét hajadba túrtam, ahogy szoptál. Alig vártam, hogy végre belém gyere, de ezt is annyira élveztem, hogy egyáltalán nem siettelek. Végigsimítok magamon és közben mellbimbóm is izgatni kezdem magamnak. Elég szexi volt, ahogy az ujjaidtól néha megvonaglottam és közben izgatom magam.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.17, 16:17 | Üzenet # 1752
Yaoista
*Elmosolyodom azért rajtad, tudtam, hogy nagyon jól fogsz kinézni.* - Te meg kisördög... *Helyezkedek el és odabújok hozzád Elég hamar be is alszok, arra se kelek fel, hogy kimész. Alaposan kialudtam magam és persze furcsa volt, hogy nem vagy mellettem, mikor felkelek. Kimegyek utánad, de megállok az ajtóba, és nézem, ahogy táncikálsz. Odamegyek hozzád és a csípődre fogva hozzád simulok és táncolni kezdek veled meglehetősen túlfűtött stílusba.* - Szia... *Harapok fülcimpádra.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.17, 16:48 | Üzenet # 1753
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Kicsit megrezzenek rád, mert annyira bele vagyok merülve a dolgokba.* - Szia Démonom megijesztettél.*Mosolygok és adok egy csókot.* - Szóval kipihented magad igaz?*Kérdezlek és neked simulva tovább táncolok veled.* - Még itt is jól mozogsz.*Bár ezt tapasztaltam az első találkozáskor, de azért így mégis jobb táncolni.* - Megkóstolod?*Nyújtok feled is kis szószt.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.18, 04:27 | Üzenet # 1754
Yaoista
- Nem akartalak... más nem nagyon ölelgethet itt téged. *Puszillak meg, de persze csókod viszonozom.* - Igen, ki most már. *Bólintok és élvezem a helyzetet.* - Még szép... valamikor elmehetünk bulizni is. *Jut eszembe, szívesen felvágtam volna veled azért.* - Meg. *Eszem meg a szószt, de persze úgy, hogy nyújtod, az én kezem a csípődön pihen.* Finom lesz, ízlik. *Bólintok.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.20, 23:58 | Üzenet # 1755
Yaoista
-Jogos, de rájöhettél már milyen kis ijedős vagyok.*Vigyorgok.* - Lehet róla szó.*Persze csak akkor, ha nem lépsz le mással és nem fogsz flörtölgetni, mert akkor én kihagyom.* - Akkor jó.*Mosolygok. Tovább csinálom hamit, de közben veled táncolok.* - Na még így se főztem.*Vigyorgok és a popsim jobban neked nyomom.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.21, 00:08 | Üzenet # 1756
Yaoista
- Este után visszatérünk rá.*Netalán mégse lennél olyan jó, bár erre nem látok sok esélyt, hogy így történne, de jobb biztosra menni.*  - Elfogsz sokszor hidd el, annyiszor jutottak csúcsra, mint eddig senki más.*Tisztában vagyok a képességeimmel. Nagyon szexi látványt nyújtasz és már nem is bírom visszafogni magam.* - Most már meg akarlak dugni.*Jelentem ki és mindent leveszek magamról, persze kőkemény vagyok.* - Utálom a gumit, de elsőre sose dugok meg senkit nélküle.*Fel is teszem magamra, majd elhelyezkedem a lábaid között.* - Lazíts te kis vadóc.*Vigyorgok és egy lökéssel beléd hatolok, mire jobban felnyögök.* - Hmm de finom.*Morranok fel elégedetten. Lehajolva megcsókollak és mozogni is kezdek, de még nem vadulok azért.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.21, 12:16 | Üzenet # 1757
Yaoista
- Igaz, lehet csak a szád jár. *Vigyorgok pimaszul, hiszen biztos voltam benne, hogy nem.* - Jól hangzik nagyon. *Lihegem közben.* - Gyere. Húzom föl neked a lábaim és még tartom is a combomnál, hogy könnyebben tudj belém jönni.* - Érthető. *Mosolyodom el kicsit elsőr én se szerettem gumi nélkül, főleg ha csak kis kalandok. Azért vigyázok magamra.* - Ne várass... *Szinte remegett a lyukam. Ahogy végre bennem vagy, hangosan felnyögtem és hátra vetettem a fejem.* - Rég volt... *Lihegem és nyögöm elégedetten. Köréd fontam a lábaim, hogy igazán mélyen belém hatolhass.* - Nagyon... nhh...jóh... *Nyögöm, majd persze csókodba teljesen beleveszek. Mozgásodra folyamatosan belenyögtem a csókunkba. Felvettem a ritmusod és hozzád igazodva elkezdtem én is mozogni, ami azt illeti nagyon jól tudtam mozgatni a csípőm.* - Nem vagyok cukorból... keményebben. *Lihegem ajkaidra és ráharaptam.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.10.21, 12:20 | Üzenet # 1758
Yaoista
- Ez igaz... legközelebb benézzek az ágy alá, nincs-e ott szörny? *Kérdezem vigyorogva és nagyon pimaszul.* - Megbeszéltük. *Nem lépnék le, veled dicsekednék, bár meg kell hagyni szoktak lenni hasonló kaliberű szépségek, mint te, de ők többnyire kurvák. Élveztem a helyzetet nagyon.* - Egyszer azt is ki kellett próbálni. *Csókolok a nyakadba és ring a csípőm, főleg, ahogy még jobban nekem nyomod a feneked.* - Fel fogs izgatni, ha ezt tovább csinálod... *Húzlak még jobban magamhoz.*

MioDátum: Szerda, 2015.10.21, 12:33 | Üzenet # 1759
Yaoista
- Mindenképpen kis mocsok.*Vigyorgok.* - Igen az biztos.*Nyögök fel halkan.* - Mire gondolsz?*Adom az ártatlant és a popsim továbbra is a farkadnak nyomom.* - Igazából a kaja lassan kész van és van mit bepótolnunk..*Pillantok rád igen csak kacéran.* - Vagy te nem így gondolod.*Dörgölőzöm tovább.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.22, 03:22 | Üzenet # 1760
Yaoista
*Csak megpusziltalak a mocsok dologra.* - Óóóó, mintha nem értenéd. *Markolom meg feneked, majd visszasimítok csípődre.* - Hm, jól hangzik, de akkor abból nem lesz ebéd, ha most hozzáfogunk szexelni. *Markolom meg a farkad. Hiszen nem 10 perces meneteket szoktunk lezavarni.* - De, hasonlóan... szóval mi legyen? *Suttogom füledbe és adok egy puszit a buksidra, majd hajad elhúzva picit megszívom a nyakad.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.22, 12:11 | Üzenet # 1761
Yaoista
- Tökre nem értem.*Kuncogok.* - Ez igaz.*Főleg, hogy tegnap se tudtunk úgy játszani, ahogyan akartunk. A markolásra persze felnyögök.*  - Nos, ha ilyeneket csinálsz, akkor felizgulok.*Nyögök fel, majd megcsókolva megcsókollak.* - Menjünk el ebédelni, utána pedig haza jövünk és le mozogjuk.*Suttogom a füledbe és bele is nyalok, majd ellépek tőled.* - Akkor menjek készülni?*Kérdezlek és leveszem a felsőm, imádok veled játszani.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.22, 12:17 | Üzenet # 1762
Yaoista
- Inkább neked.*Tény tapasztalt vagy, de azért én nálad is jobban és ebben biztos vagyok.* - Ahogy akarod, de utána nem akarok panaszt.*Vigyorgok, majd kihúzódom belőled. Kutyapózba húzlak és megragadva a csípőd beléd hatolok egy mozdulattal és vadul döngetni kezdelek. Felhúzlak magamhoz és megcsókollak,majd az arcod a tükrök felé fordítom.* - Nézd micsoda kéjes arcot vágsz, te kis szégyentelen.*Lehelem a füledbe, majd a nyakad kezdem el kipingálni és folyton a gyönyörpontod találom el és a tekintetem le se veszem rólad.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 14:00 | Üzenet # 1763
Yaoista
- Nem fogsz. *Lihegem. Hagytam, hogy megfordítsd és még ki is toltam neked a fenekem. Ahogy belém hatolsz, kéjesen felnyögtem.* - Ez az... ahh... *Mozgásodra szinte a levegő is bennem szakadt. Csókod persze viszonozom és még a hajadba túrok.* - Az vagyok... de neked ez tetszik. *Nyalok végig az ajkadon és rászorítok még így is farkadra. Nyakamra elhúztam a hajam az útból és folyamatosan nyögtem.* - Ezt folytasd,,, *Nagyon jól mozogtál és minden lökésedre megremegtem kicsit. A tekinteted szinte felperzselt. Nagyon fel voltam izgulva és hát annak eredményeképp, hogy mindig gyönyörpontom találtad el, bizony elég nagyon élveztem és erősen szorítom a farkad.* - Abba ne hagyd... *Lihegem és hiába mentem el most, már újra kemény voltam és mozgatni kezdtem a csípőm is.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 14:05 | Üzenet # 1764
Yaoista
- Téged könnyű felizgatni. *Mosolyodom el. Csókod még el is nyújtom, na meg elmélyítem, szinte tépem az ajkaid.* - Rendben. *Tetszett a program nagyon is. Ahogy ledobod a felsőd, elég lépek és végigsimítok mellbimbóidon.* - Menj, mert itt foglak gerincre vágni. *Vigyorgok és beleharapok a nyakadba.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 19:24 | Üzenet # 1765
Yaoista
- Neked meg főleg.*Vigyorgok és a csókba többször belenyögök.* - Ahh ebben biztos voltam.*Nyögök fel hangosabban, majd ellépek.* - Na de megyek, mert tényleg szex lesz a vége.*Vigyorgok, majd lefürdök, utána pedig a szobámba megyek és amennyire gyorsan tudok hamar elkészülök és igen csak szexin festek és persze a hajam nem fogom össze, a szerkóm meg pont ott tapad ahol kéne, a hétköznapokba, azért nem hordok ilyet.* - Na milyen?*Kérdezlek, amikor meg vagyok.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 21:01 | Üzenet # 1766
Yaoista
- Imádom igen.*Vigyorgok.* - Nem fogom, ne aggódj csak egyre jobb és jobb lesz.*Lihegem a füledbe, majd amikor elmész, magamtól se akartam abbahagyni a mozgást, hiszen el se mentem, na meg be se lendültem még.* - Addig foglak dugni, amíg el nem ájulsz, de lehet utána is folytatom.*Harapok a nyakadba, majd lenyomom a felső tested és rád dőlve még keményebben mozgok veled.* - Azt rohadt de jó benned.*Simítok előre és a farkad is simogatni kezdem. Nem vagyok finom, de mégis gyönyört adok neked.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 21:04 | Üzenet # 1767
Yaoista
- Pontosan, siess. *Csapok a fenekedre. Én is megyek felöltözni, elég szexin nézek ki, ahogy kint várlak. Egy italt kortyolgattam, amikor kijössz.* - Nagyon jól nézel ki. *Nézek rajtad végig, majd felállok és lágyan megcsókollak.* - Gyönyörű vagy. *Ismerem be és megmarkolom a feneked.* - Menjünk... *Fogom meg a kezed és el is indulunk. Az autóban nem mondtam semmit, csak megálltam egy elegánsabb étteremnél. Nem volt azért giccses, de jó kis hely volt.* - Remélem tetszeni fog. *Szállok ki és még az ajtót is kinyitom neked.* - Gyere. *Ahogy kiszállsz, adtam még egy puszit. Bemegyünk, ahol egy félreesőbb sarkot választok magunknak. Még a széket is kihúzom neked.* - Foglalj helyet.

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 21:24 | Üzenet # 1768
Yaoista
-Ahogyan te is remekül festesz.*Mérlek végig és a csókod viszonozom.* - Köszönöm.*Pirulok el.* - Menjünk, mert a végén tényleg nem jutunk el. A kezed megszorítom és kivételesen én is csendben vagyok és izgulok kicsit, de magam se tudom, hogy miért.* - Biztos vagyok benne.*Én is adok egy puszit neked.* - Köszönöm.*Ülök le és el is pirulok a viselkedésedtől.* - Nagyon elegáns ez a hely.*Nézzek körbe, lemertem fogadni van egy ára.* - Tényleg jó ízlésed van.*Mosolygok, néha jó ilyenbe lenni, de én tényleg lazábbat szeretem jobban, de most ez is tökéletes.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 22:40 | Üzenet # 1769
Yaoista
- Meg van engedve. *Nevetek fel, de hangos nyögés lesz belőle, hiszen így még érzékenyebb lettem. Nem zavart, hogy lenyomsz, sőt külön élvezem, hogy így csinálod.* - Igen... mélyen... *Nyögöm és érezhetően nagyon elégedett vagyok a helyzettel. Farkamra kéjes hangok hagyják el ajkaim és még a karodra is rásimítok. Isteni volt. Nem bántam, hogy nem finomkodsz velem, amúgy is a vadabb szexet szerettem és úgy tűnik, neked ez nagyon feküdt.* - Remélem nem fogok... ahhh... holnaprah... lábra állni. *Kuncogok és lihegek, na meg nyögök vegyesen.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 22:48 | Üzenet # 1770
Yaoista
- Köszönöm. *Mosolyodom el. Gondoltam, hogy tetszeni fog.* - Igen, bár ezt nem ér terveztem, hanem egy volt osztálytársam. *Magyarázom neked.* - Köszi. *Aranyos volt, hogy elpirultál.* - Na meg csak részben ilyen elegáns, de nem puccos. *Teszem hozzá.* - Oké, nem olyan, ahova csak úgy beül az ember, de tudok olyan helyet, ahova csak öltönybe van belépés. Majd oda is elviszlek. *Simítok a kezedre.* - Jó ez a hely, mert aránylag szeparáltan vannak az asztalok. *Teszem hozzá, bár ide még nem hoztam senkit. Közben hoznak nekünk étlapot és tényleg voltak eléggé bonyolult ételek, de egyszerűek is.* - Italt mit hozhatok? *Kérdezi a pincér, mire én rendelek egy üveg bort magunknak.* - Remélem jó lesz. *Teszem hozzá neked, mikor már elment a pincér.*

MioDátum: Péntek, 2015.10.23, 23:07 | Üzenet # 1771
Yaoista
- Értem, akkor ő is nagyon tehetséges.*Mosolygok. Olyan furcsa, hogy ennyi mindent megköszönsz.* - Igen egyetértek.*Bólintok.* - Igen? De nekem nincs olyan nagyon elegáns és nyakkendőm is csak egy van.*Magyarázom és a kézfejed kezdem el cirógatni.* - Nem szeretem, ha zsúfoltan vannak.*Értek egyet.* - Tökéletes választás.*Mosolygok és látszik, hogy igen csak el vagyok veszve.* - Jártas vagyok a konyhaművészetbe, de itt nagyon elveszettnek érzem magam.*Kuncogok.* - Segítenél?*Pillantok rád.*

szela00Dátum: Péntek, 2015.10.23, 23:54 | Üzenet # 1772
Yaoista
- Majd akkor kapsz egyet és nyakkendőt is. *Közlöm veled.* - Egy jó öltöny mindig kell. *Mosolyodom el és nem zavart, hogy a kézfejem cirógatod, sőt jól is esett.* - Nem szeretem, ha bámulnak. *És valljuk be, ha mi valahova együtt bemegyünk, az bámulásra ad okot.* - Akkor jó. *Elkuncogtam magam rajtad és minden elmagyaráztam neked, hogy micsoda és mire lehet számítani, milyen. Bár én se ettem még végig az étlapot, azt tudtam, hogy mi micsoda.* - Van még valami, ami nem tiszta? *Kérdezem.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.24, 00:09 | Üzenet # 1773
Yaoista
- Jogos, de hozzám annyira nem illik és nem tudok nyakkendőt kötni se.*Alig volt rajtam és sose jegyeztem meg. Vicces, hogy mennyi mindenhez értek, de ehhez nem. Elképzeltem, hogy te kötöd meg nekem és ettől jobban elpirulok.* - Valóban? Vagy inkább helyzettől függ?*Kérdezlek vigyorogva, én tényleg nem szeretem.* - Minden világos köszönöm, már csak a bőségzavara maradt meg.*Kuncogok.* - Hogy jött hogy tanár is szeretnél lenni?*Kérdezlek hirtelen.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.24, 00:12 | Üzenet # 1774
Yaoista
- Kis perverz.*Vigyorgok, de tudtam jól, hogy nem viccelsz.* - El se hiszem, hogy végre tényleg egy igazi vadmacskát dughatok meg, pedig nem egy partnerem volt.*De mégse sikerült egy igazi vadócot kifognom.* - De jó, hogy Aaeron ott dolgozik és Devannal van.*Vigyorgok, mert amúgy kevés az esély, hogy találkoztunk volna. Kicsit így mozgok, majd felrántalak és az arcod magam felé fordítom.* - Mond mit szeretsz még szépségem?*Kérdezlek és meg is csókollak a farkadról, a kezem az egyik bimbódra vándorol és csavargatni kezdem.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.24, 01:04 | Üzenet # 1775
Yaoista
- El se hiszem... ahh.... hogy végre valaki tudja... nhhh... hogy bánjon velem. *Iszonyat erotikusan festettem.* - Igen... *Nevettem és nyögtem vegyesen ismét. Nem bántam, hogy ismét felrántasz és feléd is fordulok. Mellbimbómra felnyögtem édesen.* - Még csinálhatod keményebben... és engedd el magad. *Lihegem.* - Eddig még... ezt se tudta... senki teljesíteni. *Lesz egyre kéjesebb a hangom.* - Szeretem, hah... játszanak... velem. Persze csak akkor, ha... jól... *Nyögöm és erősen rászorítok farkadra.* - Asamih... *Vetem hátra fejem és én is mozgok folyamatosan.* - Azt se bánom.. *Lihegem.* - Ha több minden van bennem... *Vigyorgok és ajkaidra harapok.*

Keresés: