2025.07.20, Vasárnap, 05:46
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Szombat, 2015.10.24, 01:12 | Üzenet # 1776
Yaoista
- Majd megkötöm neked és biztos vagyok benne, hogy jól fog állni. *Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot.* - Miért pirultál el? *Kérdezek rá egyenesen.* - Így nem, amúgy nem bánom... te is nyálcsorgatva szoktál nézni. *Vigyorgok.* - Remek. *Édes voltál nagyon. Kérdésedre kicsit elgondolkozom.* - Igazából megkeresett az egyetem, hogy nincs-e hozzá kedvem. Az előző tanár nyugdíjba ment és egy gyakorló építészt akartak. Valahogy megtetszett a dolog, hogy láthatom, ahogy a szemem előtt lesznek építészek.

MioDátum: Szombat, 2015.10.24, 11:24 | Üzenet # 1777
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
-Köszönöm.*Ettől csak még vörösebb leszek főleg, hogy még egy kézcsókot is kapok.* - Elképzeltem, ahogyan megkötöd és ez nem is tudom olyan zavarba ejtő.*Motyogom, mint amikor a filmbe megkötik a párjának a nő, csak annyi a különbség, hogy te férfi vagy. biggrin * - Csak egy kicsit, de nem tehetek róla ez úgy ösztönösen jön.*Magyarázom piros kis pofival.* - Értem, azért ez elég megtisztelő na meg fordítva is ugye.*Mosolyodom el.* - Akkor nagyon bejött a tanítás, hiszen nem ma kezdted.*Mosolygok.*

MioDátum: Szombat, 2015.10.24, 12:32 | Üzenet # 1778
Yaoista
- Akkor ideje lenne elhinnünk.*Vigyorgok és meg kell hagyni, tényleg rohadt jól mutatsz.* - Rendben.*Hiszen még tényleg így is visszafogom magam. Hallgatlak persze közben folyton mozgok és a farkamra jobban felnyögök.* - Semelyikkel nem leptél meg és azt is sejtettem, hogy telhetetlen egy kis segged van.*Vigyorgok és fel is dugom az egyik hüvelykujjam.* - Mond csak mennyi farok volt benned egyszerre?*Kérdezlek és igen durván a nyakadba harapok.* - Csak ne, hogy megbánd, hogy eljöttél velem.*A tekintetem és a hangom is megváltozik és sokkal vadabb lesz.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.25, 00:25 | Üzenet # 1779
Yaoista
- Nem könnyű téged... meglepni. *Kuncogtam el magam, persze igen kéjes nyögés lett a vége. Hirtelen ért hüvelykujjad és egy pillanatra fájdalmasan nyögök fel, de aztán ismét élvezettel.* - Eddig egy... *Nyakamra a hajadba túrtam.* - Ez jóh... *Lihegem. Teljesen kikészítettél, de azt tudtam, hogy most biztos ki fogok elégülni.* - Nem hinném... *Még hangosabb leszek vad tempódra és bizony ugyan úgy szorítottam farkadra, bár most ott volt ujjad is. Hangodtól végem volt, teljesen magával ragadt ez a vad, állatias szex, egyszerűen imádtam, hogy végre tényleg tudja valaki, hogy kell engem megdugni.* - Utána meg akarom lovagolni a nagy, kemény farkad. *Közlöm veled lihegve.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.10.25, 00:36 | Üzenet # 1780
Yaoista
- Igen? Bár lehet inkább levenném rólad. *Vigyorgok.* - Kicsit? *Húzom fel a szemöldököm, de mellé mosolygok. Éppen nem szokott kiesni a szemed.* - Igen, végül is az. *Elmélkedem.* - Már volt, hogy fel akartam mondani. Például amikor a szállodának volt az építése, egyszerűen másra nem volt időm, de megegyeztem az egyetemmel, hogy kevesebb órám lesz, így maradtam. Csak ezért tanítalak még téged. *Simítok végig az arcodon.* - Meg valahol élvezem, hogy kínozhatom a népet. *Nevettem el magam, hiszen amúgy elég korrekt voltam.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.10.25, 17:28 | Üzenet # 1781
Yaoista
- Nem rossz vagy te lennél csak egy száll nyakkendőbe.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Na jó nagyon.*Mindig kihúzod belőlem választ.* - Ennek nagyon örülök, azért csalódott lettem volna, ha nem tanítasz.*Mondom édesen.* - Azt tudom, te démon.*Vigyorgok.* - Tényleg nagyon sokra vitted és még milyen sokra is fogod venni.*Munkásságod nagyon csodálom.* - Még mindig meg van a cikk, amit írtak rólad és interjút is adsz, mint az egyik legtehetségesebb fiatal építész.*Láthatod, hogy tényleg figyelemmel követtelek és követlek.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 00:34 | Üzenet # 1782
Yaoista
- Valóban ez így van, de hát ha neked, majd mégis sikerül.*Vigyorgok.* - A fájdalmas hangod is irtó szexi.*Jegyzem meg.* - Máris megleptél, mert lemertem fogadni, hogy volt nem is egyszer vagy talán még nem találtál rá partnert?*Nyalok a füledbe.* - Ez az szorítsd.*Nyögöm és még keményebb leszek tőled.* - Ahányszor csak akarod Gray.*Lehelem a füledbe és megkapod még egy ujjamat.* - Mond, hogy akarsz még egy farkat seggedbe, kérj meg rá, hogy neked ez a hatalmas farok se elég.*Vigyorgok és a te farkadra erősebben rászorítok.*  - Akkor megkapod.*Haraplak meg ismét, most már aztán nem fogsz tudni leállítani.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 01:49 | Üzenet # 1783
Yaoista
- Egy gyors numera... ahhh... nem éppen alkalmas rá. *Főleg, ha olyan helyen esik meg, mint WC vagy ilyesmi.* - Keményebb... lett. *Nyögöm elégedetten és persze mozgok én is folyamatosan. Újabb ujjadra is hasonlóan reagáltam. Elsőre kicsit fájdalmasan nyögtem, utána pedig az élvezet még jobban kijött a hangomon.* - Csináld... *Fordítom feléd az arcom, már a nyálam folyt végig az államon.* - Kérlek... a farkad mellé... *Szorításodtól esélytelen volt, hogy elélvezzek, pedig már nagyon csöpögött a farkam, bár a fenekem is nagyon nedves volt. Harapásod aztán élvezetes volt, az tuti.* - Tégy velem, amit csak akarsz... csak ne sebezz meg. *Ennyi volt, amit nem akartam, legalábbis első alkalommal nem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 01:54 | Üzenet # 1784
Yaoista
- Szeretnéd? *Kérdezek rá vissza, mert hát ezt megejthetjük akkor is, ha visszaértünk.* - Na mindjárt jobb. *Mosolyodom el rajtad.* - Miattam jöttél erre az egyetemre? *Kérdezek rá egyenesen. Csak elvigyorodom a démonra most.* - Reméljük. *Azért jól esett, bárhogy is reagáltam.* - Szóval te gyűjtötted rólam a cikkeket? *Ez azért elég meglepő volt számomra.* - Pedig az ezer éves. *Csöndben figyellek pár percig.* - Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy én az első pillanattól kezdve tudom, hogy benned sokkal több van? Még nálam is jobb lehetsz. *Ezt viccen kívül mondtam.* - És ha hozzá tenném azt, hogy ezért kezdtél el érdekelni.

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 02:05 | Üzenet # 1785
Yaoista
- Igen.*Hülye lennék kihagyni.* - Sejtettem.*Morcogok édesen.* - Részben miattad igen.*Minek is tagadjam.* - Biztos.*Nagyon biztos voltam ebben.* - Igen gyűjtöm.*Vörösödöm el ismét.* - Azért annyira nem és arról se feledkezzünk meg, hogy igen csak neves és elismert szakmai lapról van szó.*Mondom nagyon büszke hangon, de a folytatásra teljesen ledöbbenek és el se akarom hinni.* - Tessék? Ezt most komolyan mondod?*Szinte dadogok. Oké azt tudom, hogy többre tartasz, de minden más annyira hihetetlen.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 03:01 | Üzenet # 1786
Yaoista
- Akkor megbeszéltük. *Mosolyodom el kicsit, de perverzen.* - Csak részben? Kár. *Sóhajtok egy nagyot.* - Mik ki nem derülnek. *Vigyorgok, főleg, hogy megint rák vagy.* - Talán igen, talán nem. Ha komolyan mondanám, mit szólnál hozzá? *Kérdezek rá, hiszen nagyon érdekelt a véleményed.* - Aztán majd elmondom, hogy komolyan gondoltam-e. *Mosolyodom el, de ebből már levehetted, hogy tényleg így gondolom.* - Maradjuk annyiba, hogy olyanokat nem cseszegetek, akik nem érdekelnek.

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 03:15 | Üzenet # 1787
Yaoista
- Meg.*Már nagyon várom.* - Azért az a rész elég nagy, na meg az is számít, hogy az egyik legjobb egyetem.*Teszem hozzá.* - Megmutathatom, ha szeretnéd.*Motyogom.* - Mindig visszakérdezel ez nem ér ám.*Ez a szokásod olyan kiakasztó főleg, mert mindig én maradok alul, bár a folytatás azért elgondolkodtat és sejtem a választ, de tőled akarom hallani.* - Igen ezt említetted és a folytatás nos nagyon boldoggá tenne, sőt az nem kifejezés, hiszen egy ilyen tehetség, mint te ilyet mondjon, olyan mintha egy álom lenne.*Mondom zavartan és nem is tudok végig rád nézni.* - Nem fogok neked csalódást okozni.*Motyogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 10:19 | Üzenet # 1788
Yaoista
- Pedig szép is lett volna, ha miattam jöttél volna csak. *Majd elkuncogtam magam rajtad, nagyon édes volt ez most.* - Kíváncsi vagyok. *Ismerem be.* - Szokd meg. *De legalább most nem tettem hozzá, hogy vagy megszöksz.* - Reméltem is. *Nagyon szelíden mondom és finoman megcirógatom az arcod.* - Egyébként elég hamar rájöttem erre... ezért is próbáltam megértetni veled, hogy nem elég, ha a tanultakat követed. *Kivételesen tényleg nagyon kedves voltam.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 12:18 | Üzenet # 1789
Yaoista
- Miért így már nem szép?*Kérdezlek mosolyogva.* - Akkor megmutatom. Különben nem vagyok őrült rajongó és semmi ilyesmi, csak egyszerűen mindig is lenyűgözött a munkásságod és az, hogy  ilyen magabiztos vagyok és kíváncsi voltam, vajon milyen is vagy személyesen és hát elsőre nem volt a legjobb a tapasztalatom a személyigéddel, de a tehetségedről semmit se változott a véleményem, azóta meg minden megváltozott.*Mosolyodom el.* - Kezdem.*Kuncogom, az arcom a kezedbe simul.* - Igen tudom, most már főleg tudom, hogy nem hülyítesz.*Hiszen az elején nem tudtam, na meg akkor azt is leszartad, hogy büszke vagyok rád és ezeket főleg nem ismerted volna el.* - Köszönöm Devan.*Hajolok oda és adok egy szájra puszit. Még ha nem is mondtad ki ezek után konkrétan, tudtam, hogy komolyan beszélsz.* - Tudom még nagyon sokat kell tanulnom és bevallom én nem hiszem, hogy jobb leszek nálad, de neked elhiszem.*Persze ez nem ma lesz.*

MioDátum: Hétfő, 2015.10.26, 12:54 | Üzenet # 1790
Yaoista
- Jogos.*Vigyorgok, hiszen nekem is volt sok, bár én szeretem kiélvezni, na meg megadom a módját.* - Igen miattad és hidd el ezt nem sokan érik el.*Sőt igazából te vagy az első aki ilyen hatással vagy rám.* - Szexi.*Nyalom le a nyálad és meg is csókollak.* - Mivel ilyen szépen kéred megkapod.*Kuncogok.* - Egy állat tudok lenni az tény és végre elengedhetem magam, de sose tennék olyat, ami partneremnek ez esetben neked rossz.*Csókolok a nyakadba finoman.* - Tudod a szépséges kis barátodban már volt kettő egyszerre.*Lehelem a füledbe, majd a farkad simogatni kezdem, amíg el nem mész.* - Mondtam, hogy sokszor fogsz elmenni.*Vigyorgok és kihúzódom belőled, én még nem mentem el.* - Maradj így.*Megkeresem vibrátort, majd visszamegyek és ismét beléd hatolok.* - Nyálazd be.*Teszem a szádhoz műfaszt és persze a tükörből nézlek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 23:24 | Üzenet # 1791
Yaoista
- Akkor büszke vagyok... *Lihegem édesen. Egyáltalán nem jövök zavarba, ahogy lenyalod a nyálam, sőt nagyon is tetszett, főleg a csók. Tetszett, hogy megkapom, amit akarok.* - Micsoda úriember... *Csókodra azért ugyan úgy megborzongok.* - Ezt nem is mesélte... *Pedig illet volna, hiszen ilyesmit mindig megbeszélünk, na meg kifaggattam volna, milyen érzés. Bár én mindig feslettebb voltam, mint ő. Válaszolni azt már nem tudtam, mert simogatni kezdted a farkam, ami elég hirtelen és és meg is markolom a takarót elég rendesen. Nem kellett sok és igen nagyot élveztem* Nagyon lihegtem és alig tartottam magam.* - Ez eddig kettő. *Kuncogok halkan, majd ahogy kicsúszol, ismét nyögtem egyet.* - Oké... *A farkamból még csöpögött az ondóm és a combom is úszott már a nedvességbe. Ahogy újra belém hatolsz, felnyögtem egy nagyobbat. Kérdésed teljesítve nyalogatni kezdem a vibrit, de akkor észreveszem, hogy a tükörből figyelsz. Onnantól a szemedbe néztem és erotikusabbra vettem a figurát. Úgy szopogattam és nyalogattam, mintha csak a farkad lenne előttem és nem egyszer a torkomra is engedtem. Közben mozgattam a csípőm rendesen.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.10.26, 23:31 | Üzenet # 1792
Yaoista
- Na jó, de, de nem annyira. *Mosolyodom el én is.* - Helyes. *Kíváncsi voltam, hogy miket gyűjtöttél te rólam.* - Azt is tudod, hogy mi volt az első épületem? *Érdekelt, hogy mennyit tudsz rólam pontosan.* - Azóta oda vagy értem, valljuk be. *Vigyorodom el.* - Helyes. *Bólintok egy aprót, ezzel legalábbis nem hülyítettelek.* - Ne nekem köszönd, magadnak. *Mondom komolyan, de azért puszidból én egy rövid csókocskát csinálok.* - Van még mit és hidd el, én ezt jobban látom, mint te. Komoly konkurencia leszel a piacon. A végén még te tartasz el engem és nem fordítva. *Vigyorgok kicsit.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.27, 00:44 | Üzenet # 1793
Yaoista
- Legyél is.*Vigyorgok.* - Valóban az vagyok vagyis az is.*Kuncogok, hiszen igen csak összetett személyiség vagyok az már biztos.* - Biztos el akarta, csak nem volt rá ideje. Tényleg igaz a mondás, hogy aki ártatlannak nézz ki, igen csak perverz.*Kuncogok.* - Még csak kettő és még mennyi lesz.*Végén már számolni se tudod, majd az biztos.* - Értesz nagyon a csábításhoz.*Tetszik, hogy tényleg úgy szopod a vibrátort, mintha a farkam lenne.* - Nagyon búja fiú vagy.*Nyalok a füledbe, majd kihúzódom belőled és a vibrátort is elveszem.* - Most szopj engem le.*Helyezem magam kényelembe, majd ahogyan neki kezdesz beléd nyomom a vibrátort.* - Lemerem fogadni neked is van otthon és nem is csak egy.*Vigyorgok és be is kapcsolom és úgy mozgatom benned.* - Farkam finomabb ugye?*Túrok a hajadba erősebben.*

MioDátum: Kedd, 2015.10.27, 00:51 | Üzenet # 1794
Yaoista
- Gondoltam.*Csóválom a fejem, nem is te lennél.* - Igen tudom.*Meg is mondtam.* - Szerintem már nálad is jobban tudom, hogy miket csináltál és mikor.*Nevetek fel.* - Chhh azt nem mondanám.*Vigyorgok, de most már más az eset, hiszen kezdek érted oda lenni egyre inkább.* - De sokat köszönhetek neked is, mert ha te nem biztatsz és nem mondod el a dolgokat, akkor sose vagy nagyon későn léptem volna meg, amit kell.*Kivéve persze, ha más tanárom felfigyel rám, de tény nálad vagyok a legjobb kezekbe.* - Téged bármikor eltartanálak.*Mosolygok, de ismét elpirulok, hogy így  a jövőbe tervezel, bár ezt nem tudom mennyire is gondolod komolyan, hiszen ugye te még mindig másként vélekedsz rólunk.* - Szóval mondhatni egyszer vetélytársak leszünk a munkába.*Gondolkodom el, azért igen csak érdekes szitu lenne, ha addig együtt maradunk.* - Mondjuk az ágyban, majd mindent lerendezünk.*Vigyorgok. Olyan kis boldog vagyok az ilyen kijelentésektől, talán túlságosan is, pedig azért minden annyira képlékeny, de ilyenkor csak jóra tudok gondolni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 16:26 | Üzenet # 1795
Yaoista
- Lehet. *Mosolyodom el rajtad.* - Tudom, de szerencsédre itt vagyok. *Vigyorgok.* - Minimum. *Cirógatom meg a pofidat.* - Valószínűleg, illetve majd még kialakul, hogy milyen stílus fekszik neked legjobban. *Teszem hozzá.* - Előre sajnállak akkor. *Vigyorgok én is. Biztos lehetsz benne, hogy akkor többnyire neked lenne bünti, nem nekem.* - Érdekes belegondolni, hogy mi lesz később. *Közben kihozzák a borunkat, és még kérek egy kis időt, hogy eldöntsük, mit akarunk. Töltök neked, majd magamnak és koccintunk.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 16:47 | Üzenet # 1796
Yaoista
- Igen.*Mosolyodom el, majd csak felnevetek.* - Így van.*De ez még nagyon is a jövő zenéje.* - Annyira én azért nem.*Vigyorgok, hiszen az ágyban nem teszel olyat, amit én nem akarok.*- Valóban.*Értek egyet, majd a koccintás után beleiszok a borba.* - Finom.*Mosolygok, lassan a rendelést is leadjuk.* - Neked, hogy jött, hogy építész leszel?*Kérdezlek kíváncsian.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 18:23 | Üzenet # 1797
Yaoista
- Aaeronnál ez duplán... *Kuncogtam el magam.* - Igyekszem. *Vigyorodom el kicsit és persze tovább folytatom a vibrátorral való játszadozást. Ahogy kihúzódsz, értetlenül nézek rád.* - Rendben... *Nyalom meg a szám szélét és már értettem a dolgot. Odamászok és kitolom a fenekem, hogy könnyebben be tudd nyomni a vibrátort. Minden teketória nélkül nyelem tövig a farkad és szoplak.* - Van egy pár.. ülönböző méretű és fajtájú... sőt van egy, ami cicafarokba végződik. *Nyalok végig a farkadon, majd újra szoplak.* - A számban és a seggemben is. *Nyögök fel, főleg, hogy még be is kapcsoltad és hát azért elég jól mozgattad. Felnézve az arcodra szoplak tovább igen kéjes tekintettel, miközben szexin nyöszörgök.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.10.29, 19:27 | Üzenet # 1798
Yaoista
- Viszont te egyáltalán nem tűnsz annak és nem is vagy.*Vigyorgok.* - Neked ez a véredben van.*Mosolygok.* - Hmm a cicafarkos nagyon jól hangzik.*Szívesen megnéztem volna.* - Helyes.*Vigyorgok és kicsivel később elélvezek, de előtte azért szólok és rögtön kemény leszek.* - Kettő kettő.*Kacsintok rád, majd felhúzlak egy csókra és kiveszem belőled a vibrátort. Eldöntelek és ismét beléd hatolok, majd megkapod két ujjam.* - Lassan megkapod a vibrátort is.*Csókollak meg vadul.* - De tényleg nem akarom, hogy rossz legyen.*Harapok az ajkaidra.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 22:51 | Üzenet # 1799
Yaoista
- Majd kiderül, hogy megmutatom-e. *Kuncogtam halkan. Egyáltalán nem bántam, hogy elélvezel, minden csepped lenyeltem.* - Én pedig folytattam a vacsit. *Nevettem fel édesen. Amit csókod szakít félbe. Még vissza is húzlak, annyira jó érzés érezni az ajkaid, jól csókoltál. Hagyom, hogy eldöntsd és farkad felnyögtem egy nagyobbat, ujjaidra meg még jobban és rá is szorítok.* - Jó... *Suttogom és hasonlóan viszonozom csókod. Még hajadba is belemarkoltam kicsit.* - Hidd el, ha valami nem tetszik, fogok szólni. *Persze végig lihegtem meg nyögtem. Finoman az arcodra simítok és átölelve nyakad vonlak közelebb. Még élvezni akartam az ajkaid. Elég hamar ellazultam mindenféle segítség nélkül.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 23:12 | Üzenet # 1800
Yaoista
- Miért nem? *Kérdezek vissza.* - Örülök, hogy ízlik. *Cirógatom meg a pofid. A rendelés után elgondolkoztam kérdéseden.* - Találkoztam apámmal, ő vállalkozó és igazból innen indult az egész. Anyám pedig belsőépítész. Engem jobban érdekelt a téma, ezért inkább az egész épületet tervezem, nem csak egy lakrészt vagy szobát, belső teret. Így én alakítok ki mindent és még a vállalkozónak is én dirigálok. Sokkal kényelmesebb. *Magyarázom.* - Te miért akarsz építész lenni?

Keresés: