Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.10.29, 23:24 | Üzenet # 1801 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Szeretem, ha játszol velem, még ha édes kínzás is.*Bár ezt tudtad jól.* - Szóval a dirigálás miatt értem.*Nevetek fel persze csak viccelek, bár tény szeretsz dirigálni és fordítva nem igen tűröd el.* - Amikor ovis voltam éppen jöttem haza anyuval az óvodából és egy építkezés mellett jöttünk el, ami tökre lenyűgözött és anya alig bírt elrángatni.*Kuncogok.* - Egy családi házat csináltak, de többször visszamentem és néztem, hogy haladnak és kérdeztem és kérdeztem. Lenyűgözött, hogy a semmiből, szinte már bármit fel lehet építeni. Onnét főleg ilyeneket játszottam és egyre több ilyen műsort néztem és újságokat és hát nem fellángolás volt. Kiderült hamar, hogy van bennem tehetség is és ahogyan értem elkezdtem vele foglalkozni komolyabban. Arra is emlékszem, hogy rólad először 16 évesen olvastam és már akkor megtetszett a munkásságod és ez csak fokozódott.*Vallom be zavartan, de láthattad, nekem ez tényleg már most az életem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.30, 00:04 | Üzenet # 1802 |
 Yaoista
| - Ohh szóval most már csak kiderül?*Vonom fel a szemöldököm, de persze vigyorgok.* - Perverz fiúka vagy tényleg.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Így tetszenek a csókjaim?*Suttogom az ajkaid közé és igen csak fallak és már harmadik ujjam is beléd dugom.* - Nagyon hamar eltudsz lazítani.*Harapok az ajkaidra, majd egy darabig még ujjazlak és csókollak, majd kihúzom ujjaimat.* - Lassan csinálom.*Elkezdem óvatosan feldugni és közben a farkad is simogatni kezdem és továbbra is csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.10.30, 01:25 | Üzenet # 1803 |
 Yaoista
| - Mit gondoltál? *Vigyorgok.* - Csak kicsit. *Kuncogok.* - Jól csókolsz nagyon. *Suttogom az ajkaidra és teljesen elvesztem csókjaidba. harmadik ujjadra megremegek, de lassan hozzászoktam, azért nem olyan hamar, mint az első kettőhöz.* - Mert jó vagy... *Simítok végig válladon. Utána csak csókjaid élvezem és ujjaid mozgását, teljesen felizgultam és nagyon nedves volt a fenekem.* - Oké... *Lihegem válaszul és azért eléggé megfeszülök, ahogy benyomtad, bár farkam nagyon jól terelt, de azért éreztem. Ajkaid kiélveztem és lassan azért elengedtem magam, de ilyet még sose éreztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.10.30, 01:43 | Üzenet # 1804 |
 Yaoista
| - Én aztán semmit.*Vigyorgok.* - Annál jobban.*Kuncogok.* - Tudom, de neked se lehet panaszod.*Hiszen nagyon jól csókolsz és másban is jól vagy.* - Mondj újat.*Vigyorgok, na igen tényleg van rendesen önbizalmam.* - Hamarosan nagyon fogod élvezni csak bírd ki.*Most még a hangom is sokkal gyengédebb.* - Ügyes vagy.*Csókollak meg ismét forrón és végül teljesen bent van, amire én is jobban felnyögök és még nekem is fáj, de imádom is egybe.* - Szólj ha mozoghatok.*Túrok a hajadba szabad kezemmel és az ajkaidtól egy percre se szakadok el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.31, 01:16 | Üzenet # 1805 |
 Yaoista
| - Természetesen. *Mosolyodom el. Csöndben hallgattalak és meg se lepett, hogy micsoda történeted van. Nem gondoltam, hogy ennyire régen érdekelt az építészet.* - Szóval 16 voltál. Azt azt jelenti, hogy én akkor voltam 22. *Elmélkedem.* - És be is jöttem? *Kérdezek rá mosolyogva.* - Akkor a diplomamunkámat olvashattad. *Hiszen akkor végeztem.* - azután kaptam a felkérések tömkelegét. *Azért büszke voltam magamra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.10.31, 01:22 | Üzenet # 1806 |
 Yaoista
| - Kibírom, ne aggódj... *Igen csak lihegtem és kapaszkodtam beléd, azért ez egy teljesen új élmény volt és megtisztelve érezhetted magad, hogy neked ezt engedtem. Azért mikor teljesen bennem van a méretes farkad mellett a szintén méretes vibrátor, azért bennem szakadt a levegő és igen csak lihegtem és nyögtem, jobban, mint eddig. Megszólalni nem lettem volna képes. Eléggé fájt, de eszembe nem volt szólni, hogy húzd ki.* - Jó... *Suttogom ajkaidra nagy nehezen és a csókjaidra koncentrálok. Szinte elolvadtam most a karjaid között, nagyon kis engedelmes cica lettem hirtelen. Azért most tényleg lassan lazultam el.* - Azt hiszem... jó lesz... *Harapok finoman az ajkaidra.* - De lassan...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.31, 13:13 | Üzenet # 1807 |
 Yaoista
| - Tudtam.*Kuncogok.* - Igen annyi.*Bólintok, majd a kérdésed meg se lep és csak kicsit megcsóválom a fejemet.* - Persze, hiszen akkor is jóképűnek tartottalak, de csak ennyi.*Felelem.* - Értem.*Mosolyodom el.* - Nem sokan mondhatják el, mások évekig várnak egy felkérésre. Erre mondják, hogy született tehetség.*Hiszen erre részben születni kell.* - Biztos mindenki nagyon büszke volt és büszke is rád.*Simítok a kezedre, de többet nem is mondok, hogy sok legyek neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.10.31, 13:55 | Üzenet # 1808 |
 Yaoista
| - Nem aggódom.*Vigyorgok. Tényleg nagy dolog, hogy ezt nekem engeded főleg így elsőre, de ugye nekem nem lehet ellenállni. * - Édes vagy nagyon.*Mosolygok és tényleg nagyon gyengéd vagyok. Türelmesen várok és tetszik ez a kis visszafogott zavart éned is.* - Lassan fogom.*Csókollak meg és tényleg lassan megmozdulok, mire én is felnyögök.* - De rég éreztem ezt.*Ölellek magamhoz és a gyönyörpontod kezdem el megcélozni, de lassan mozgok.* - Milyen?*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.01, 23:56 | Üzenet # 1809 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy te jó vagy, ez elég hamar kiderült, ne meg ha már Aaeron is ajánlgat, akkor gond nem lehet.* - Helyes... *Lihegem és ahogy megmozdultál, igen hangosan nyögök fel, szinte már sikkantás volt.* - Basszus... *Azért kapaszkodtam beléd és akaratlanul, de kicsit belemartam a karodba, ahogy lassan mozogsz.* - Nem tudom... *Még azért fájt és egyenlőre jobban, mint élveztem. A tarkódra simítva húztalak oda egy vad csókra. Kicsit később azért már tényleg teljesen hozzászoktam a dolgokhoz és egyre élvezettel telibb lett a hangom. Szinte folyt rólam az izzadtság és nem is kapaszkodtam már beléd annyira.* - Asami... *Nézek rád érzékien.* - Mozoghatsz jobban... *Nyalok végig ajkaidon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 00:00 | Üzenet # 1810 |
 Yaoista
| - Szóval még ki se verted rám? *Kérdezem kicsit csalódottan, mert reméltem, hogy ennyit azért elértem.* - Eleinte megterhelő volt, de bele lehet jönni. Ha jó vagy, akkor rád is ez vár. *Ezt komolyan is gondoltam.* - Sosem azért csináltam, de köszönöm. *Nem nagy érdekelt mások véleménye. Megfogtam a kezed és adtam rá egy apró csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 00:33 | Üzenet # 1811 |
 Yaoista
| - Bocs de nem, sőt sose tettem most meg ugye sokkal jobb dolgom van.*Kuncogok.* - Igen, igen.*Bólintok.* - Tudom.*Mosolygok és örülök, hogy így reagálsz a puszira meg picit elpirulok. Még a hamink is megérkezik.* - Jó étvágyat.*Eszek bele.*- Ez nagyon finom.*Mosolygok.* -Elég különleges íze van, de tetszik. Szívesen megtudnám a receptet.*Kuncogok.* - Ezt felülmúlni nehéz lesz.*Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 01:02 | Üzenet # 1812 |
 Yaoista
| - Tudod, ahol nem látszódik, hagyjál nyomot, ha akarsz.*Mondom és a markolás se zavar persze.* - Hamarosan sokkal jobb lesz.*Csókolok a nyakadba és amíg nem mondod, addig nagyon lassan mozgok.* - Rendben.*Csókollak meg, majd kicsit elhúzódom.* - Nagyon jól festesz Gray.*Mérlek végig. Megcsókollak ismét vadul és hevesebben kezdek mozogni és a vibrátort is bekapcsolom.*- Isteni.*Harapok az ajkaidra.* - Milyen jó, hogy holnap hétvége, mert kétlem, hogy lábra tudsz majd állni.*Kuncogok, majd áttérek a nyakadra amit megszívok erősebben.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 23:51 | Üzenet # 1813 |
 Yaoista
| - Nem direkt... *Látszódott, hogy nem tudatos volt. Nyakamra is jobban reagáltam, sőt az egész testem még érzékenyebb lett. Csókodra alig akartalak elengedni, majd kiderülve elmosolyodom.* - Te is... *Azért nem semmi volt, ahogy végigfolyt rajtad a víz. Csókod ismét teljesen eltereli figyelmem és igen meglepődök, ahogy a vibrátort is bekapcsolod. Nem is kellett így sokat mozognod, egy hatalmasat élveztem és lihegtem, nyögtem vegyesen. Szinte folyamatosan remegtem, hiszen a farkad remegett a vibrátortól.* - Szerintem seh.... *Nyakamra hangosan nyögtem és teljesen kész voltam.* - Deh... ahhh... ezt is... kértem... *Szorítalak magamhoz, azért ez új volt nekem, de nagyon élveztem a kevés fájdalom ellenére is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.02, 23:54 | Üzenet # 1814 |
 Yaoista
| - Pff, na ezt majd pótoljuk. *Vigyorgok, bár már kértem, hogy verd ki előttem. Nem hittem, hogy pironkodni fogsz a puszira.* - Neked is. *Eszek bele én is, majd elmosolyodom picit.* - Örülök, hogy ízlik. *Cirógatom meg a pofid.* - Azt nem tudom megszerezni, hétpecsétes titok, de majd eljöhetünk máskor is. *Teszem hozzá.* - Majd kiderül, bár én szeretem a főztöd. *Amúgy ugye tőlem elég nagy dolog.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.11.03, 00:38 | Üzenet # 1815 |
 Yaoista
| - Csak ha te is csinálod.*Vigyorgok, mert azért megnéztem volna.* - Ohh kár, de megegyeztünk.*Mosolygok.* - Ennek nagyon örülök.*Pironkodok tovább, egyszerűen nem tudom szabályozni pedig megtenném, ha lehetne.* - De legközelebb én viszlek étterembe, bár nem ilyenbe, azt majd amikor eltartalak.*Kuncogok.* - Még a desszertnek is tartok helyet úgyis lemozogjuk.*Nyalok végig az ajkaimon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.11.03, 01:22 | Üzenet # 1816 |
 Yaoista
| - Hm, megbeszéltük. *Vigyorgok.* - Rendben. *Reméltem is, hogy tetszik a terv.* - Most erre elpirultál? Pedig ezt mondtam már. *Kicsit kinevetlek, de nem búnkon, inkább csak gonoszkásan.* - Rendben és szavadon foglak. *Hiszen én tudtam, hogy igazam lesz.* - Le bizony. *Végighúzom hüvelykujjam az alsó ajkadon, ahogy végignyalod.* - Az én desszertem más lesz. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.04, 01:10 | Üzenet # 1817 |
 Yaoista
| - Oké, de akkor legyen rajtad csak a nyakkendő.*Halmozom az élvezeteket.* - Nem tehetek róla, tökre gáz tudom.*Sóhajtok fel.* - Úgy legyen.*Mosolyodom el lágyabban. Az ujjadra, finoman ráharapok, ahogyan végigsimítasz rajta.* - Nekem pedig a fő desszertem te leszel.*Engem se kell félteni.* - Milyen jó is lesz és ma tényleg fel kell avatni a kanapét.*Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.04, 01:33 | Üzenet # 1818 |
 Yaoista
| - Nem is csináltál semmi olyat, ami zavarna.*Mosolygok, nagyon kis bújós cica lettél hirtelen, de édes vagy.* - Tudom édes.*Vigyorgok. Igen hirtelen ér, hogy elmész, de virul a fejem nagyon is.* - Már a harmadik és most milyen hamar.*Lökök egy nagyobbat, persze eszem ágába sem volt abbahagyni.* - Igen ezt és még korántsem laktam jól kicsikém.*Harapok a nyakadba.* - Vagy talán te már nem bírod?*Lökök ismét nagyobbat.* - Mert akkor se hagyom abba.*Kezdek el ismét folyamatosan mozogni és vadul falom az ajkaid.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 01:47 | Üzenet # 1819 |
 Yaoista
| - Basszus... ilyet még nem éreztem... *Lihegem és tényleg odavoltam rendesen. Nagyobb lökésedre hangosan nyögtem egyet és reméltem is, hogy nem hagyod abba.* - Helyes.... *Túrok hajadba harapásodra. Újabb lökésedre ismét hangosabb leszek.* - Nehogy azt hidd. *Kuncogok és folyamatos mozgásodra hirtelen benne szakadt a visszavágás. A fejem fölött nyújtózkodtam már és megkapaszkodtam az ágykeretbe. Hangosan nyögtem és lassan én is mozogni kezdtem, de most ne olyan gyorsan, mint mikor csak a farkad volt bennem.* - Asamih... ahhhh... *Nyögöm kéjesen neved. Éreztem, hogy tényleg ájulásig fogsz dugni, de egyáltalán nem bántam. Egyszerűen teljesen kész voltam és egy idő után már nem is számoltam, hogy hányszor élveztem el. Meg kell hagyni, teljesen leszívtál a végére, az utolsó orgazmusomnál már szinte felkiáltottam és egyszerűen nem bírtam, tovább, kidőltem. Közel 20 percet eszméletlen feküdtem, majd mikor magamhoz tértem, rád pillantottam.* - Mi történt? *Kérdezem és hát folyt belőlem rendesen az ondód, de nem zavart.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 01:59 | Üzenet # 1820 |
 Yaoista
| - Micsoda kívánságok. *Vigyorgok, de nem mondtam nemet.* - Nem gáz... inkább aranyos. *Kivételesen nagyon kedves vagyok veled. Nagyon bejött az a harapás, szexi volt.* - Megbeszéltük. *Nem féltettelek egy picit sem, ismertelek már.* - Rendben, de letakarjuk. Akármilyen jól megy, két kanapét venni egymás után, pénzkidobás. *Mosolyodom el.* - És nem foglak kímélni...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 02:07 | Üzenet # 1821 |
 Yaoista
| - Ugye ugye?*Vigyorgok.* - Örülök, hogy te így gondolod.*Bár szerintem égő, de legalább te aranyosnak tartod.* - Egyetértek és reméltem is, hogy nem fogsz.*Bár ettől sose kell tartanom.* - Na de ne is beszéljünk róla, mert akkor nem bírom magam visszafogni.*Nevetek fel.* - Hmm még csak annyi, hogy nekem ma még főznöm kell, a végén még hideget fogsz enni.*Ugye ha nem tudok lábra állni.* - De azért igyekezni fogok.*Simítok a kezedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.05, 02:22 | Üzenet # 1822 |
 Yaoista
| - Ez is megtörtént.*Vigyorgok és a szövegeden is. Nem lep meg, hogy már nem akkora a szád, de meg kell hagyni, hogy tényleg jól bírod a strapát, pedig aztán nem kíméllek és igen csak sok gyönyört adok neked, de engem se kell félteni és elmegyek még párszor, de nem annyiszor, mint te. Amikor kidőlsz csak vigyorgok, majd pár mozdulat után én is elmegyek. Kicsit pihegek, majd lefürdök és egy köntösbe térek vissza. Öntök magamnak egy italt és rágyújtok, nem sokra rá felébredsz.* - Azt hittem reggelig fel se kelsz már úgy voltam vele, hogy kicsit lemoslak.*Vigyorgok, de tényleg megtettem volna.* - Elájultál, ahogyan előre megmondtam.*Kuncogok.* - Hogy érzed magad?*Simítok az arcodra, én igen csak ki vagyok simulva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.06, 02:59 | Üzenet # 1823 |
 Yaoista
| - Annyira még sosem dőltem ki... sőt... igazából még sosem... *Mondom és elkuncogom magam én is.* - Fáradtan... és meg se tudok mozdulni. *Arcomra kicsit elmosolyodom.* - És te? *Kérdezek vissza, mert azért látszott, hogy ki vagy elégülve.* - Reméltem elégedett vagy velem. *Csókolok be a tenyeredbe.* - Segítenél a fürdővel? Nem hiszem, hogy holnap délutánig lábra állok. *Kuncogok halkan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.06, 03:01 | Üzenet # 1824 |
 Yaoista
| - És még én vagyok állandóan kanos. *Ezt még meg kellett jegyeznem neked.* - Megvárom, ne aggódj... de cserébe egy száll köntös lehet rajtad csak. *Mivel én múltkor kimaradtam a buliból és mire hazaértem, már teljesen fel voltál öltözve.* - Helyes. *Vigyorgok és odahajolva megcsókoltalak, közben persze tömöm a hasam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 17:11 | Üzenet # 1825 |
 Yaoista
| - Büszke is vagyok magamra.*Vigyorgok.* - Tényleg jó munkát végeztem.*Virul a fejem.* - Remekül, rám kell csak nézni.*Kuncogok.* - Igen meg és gondolom te is, ez nem kérdés.*Egom most is a helyén van.* - Hmm esetleg lehet róla szó.*Kuncogok és a popsidra csapok.* - Reggel nekem el kell mennem, de ha szeretnél maradsz tovább.*Jegyzem meg, majd csinálok neked vizet.* - Érezd magad megtisztelve nem sokszor teszek ilyet meg.*Kaplak fel és kiviszlek és a kádba is beleraklak.* - Jó?*Ülök le a kád szélére.*
|
|
| |