2025.07.20, Vasárnap, 01:41
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 17:28 | Üzenet # 1826
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Te is meg én is.*Kuncogok.* - Oké megbeszéltük.*Mosolygok, hiszen múltkor csak úgy felvettem neked.* - Remélem azért most apád nem állít be.*Nevetek fel.* - Megbeszéltük.*A csókod viszonozom és tovább eszek. Nagyon finom a hami és jól elbeszélgettünk, mint mindig én beszélek többet.* - Köszönöm, hogy elhoztál.*Mondom, amikor már a desszertet eszem.* - Megkóstolod?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 18:07 | Üzenet # 1827
Yaoista
- Ha igen, kicsukom. *Mosolyodom el, azért most ki akarom élvezni a dolgokat.* - Nem kell megköszönnöd. *Kicsit lágyabban mondom, tőlem szokatlanul.* - Meg... *Hajolok oda és hosszan csókolni kezdek. Miután elváltunk, finoman végigsimítottam a hajadon.* - Így még nekem is ízlik. *Hiszen nem voltam valami édesszájú. Mondjuk amiket te csináltál szerettem, meg amit anym, de ez nekem már sok lett volna.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 18:46 | Üzenet # 1828
Yaoista
- Gondoltam. *Nevettem el magam.* - Igen... *Vigyorgok én is* - Valóban. *Nevetek fel.* - Még senkivel se volt ennyire jó a szex. *Ismerem be. Popsimra nyögtem egyet.* - Rendben, köszönöm. *Nem tudtam még, hogy reggel mi lesz velem.* - Óh, hát akkor még meghálálom. *Kacérkodok és mikor felkapsz, finoman a nyakadba harapok, de úgy, hogy ne maradjon nyoma. A vízre felsóhajtottam és kényelmesen elterültem.* - Igen, nagyon. *Pillantok rád és hát én tele voltam a foltjaiddal.* - Szép munka... *Simítok végig a felsőtestemen és elkuncogtam magam. Kicsit sem zavart.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 19:23 | Üzenet # 1829
Yaoista
- Jó gyerek.*Kuncogok.* - Oké.*Mosolyodom el, olyan kedves vagy most. Éppen adnék egy falatot, amikor megcsókolsz és viszonozom hosszasan, el se akarok tőled válni.* - Akkor jó.*Eszek még egy falatot, majd megcsókollak most én.* - Annyira imádom az ajkaidat.*Harapok rá és elválok tőled.* - Mielőtt kiraknak.*Kuncogok.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 19:31 | Üzenet # 1830
Yaoista
- Talán én is elmondhatom.*Vigyorgok.* - Ez a minimum.*Kuncogok, a nyakamra pedig kicsit felsóhajtok.* - Akkor jó.*Bólintok és persze végigmérlek.* - Szerintem is, nagyon jól mutat rajtad.*Simítok végig a felsőtesteden.* - Szóval szeretnél majd ismételni?*Kérdezlek, mert én igen, hiszen tényleg remek volt veled a szex.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 21:21 | Üzenet # 1831
Yaoista
- Csak talán? *Húzom fel a szemöldököm, de mosolyogtam közben.* - De el fognak múlni... *Jegyzem meg és simításodra halkan sóhajtok egyet, majd elvigyorodom.* - Ha nem akarod, hogy eltűnjenek a foltjaim, akkor tegyél érte. *Simítok a kezedre és szexin végignyalok a középső ujjadon.* - Teljesen megérte Aaeronnal találkozni tegnap. *Kuncogok kicsit pimaszul.* - Nem mondom, hogy már ma ismételjünk, de ha van szabadidőd, szólj. *Mosolyodom el, de azért látszott, hogy fáradt vagyok.* - Vegyem megtiszteltetésnek, hogy ismételnél velem?

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.11.08, 21:32 | Üzenet # 1832
Yaoista
*Kiélveztem az újabb csókod.* - Tudom. Jók a csókjaim. *Vigyorgok és én végignyalok a tiéden.* - Nem fognak. *Puszillak meg.* - Ezen ne aggódj. *Cirógatom közben az arcod.* - Szép vagy. *Szólalok meg hirtelen. Szoktalak dicsérni, de ez valahogy más volt tőlem, sokkal őszintébb és még a tekintetem is lágy volt mellette.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 21:34 | Üzenet # 1833
Yaoista
- Na jó annál jobban.*Vigyorgok.* - Inkább te nem akarod igaz?*Kuncogok és igen csak szexi a mozdulatod.* - Nem bírsz magaddal.*Hajolok oda és megszívom a bőröd egy ponton.* - Az biztos és az, hogy Devannal van együtt nem?*Hiszen amúgy nem biztos, hogy találkozunk.* - Rendben akkor ad meg a számodat.*Mondom.* - Igen vedd, talán még magamhoz is felviszlek.*Vigyorgok és egy csókot is kapsz.* - Persze ez továbbra is csak szex.

MioDátum: Vasárnap, 2015.11.08, 21:49 | Üzenet # 1834
Yaoista
- Igen nagyon jók.*Értek egyet.* - Akkor jó.*Simul az arcom a kezedbe,a bókodra pedig elpirulok kicsit, most annyira másként mondod.* - Köszönöm.*Túrok zavartan a hajamba.* - Tőled nem zavar, hogy azt mondod szép vagyok.*Mosolyodom el.* - Melletted ki kell valahogy néznem.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.09, 00:28 | Üzenet # 1835
Yaoista
- Mert mástól zavar? *Kérdezem és elmosolyodom.* - Ugyan... megnyugtatlak, jól nézel ki. *Simítok végig újra tincseiden. Tényleg nagyon szerettem a hajadat.* - Amint beléptünk az ajtón, neked fogok esni. *Közlöm komolyan és úgy nézek rád, mint aki itt rád tudna ugrani. Iszok bele a boromba.* - Máskor is eljövünk majd, rendben?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.09, 00:51 | Üzenet # 1836
Yaoista
- Jobban hangzik. *Mosolyodom el.* - Lehet. *Kuncogok veled.* - Nem hát. *Kuncogok, majd nyögtem egyet édesen.* - Igen, az is. *Bólintok.* - Megbeszéltük. *Bólintok a számomra.*- Micsoda megtiszteltetés. *Csókod viszonozom, sőt még el is nyújtom, tényleg jól csókolsz.* - Miért, úgy tűnt más? *Kérdezem buján.* - Engem nem érdekelnek a kapcsolatok. Nekem a szex elég. *Mondom komolyan, majd azért odahúzlak még egy csókra.* - Én az élvezeteknek élek... *Nyalok végig ajkaidon.* - Nekem nem való a párkapcsolat. Próbáltam, de nem igazán... nem bírom, ha korlátoznak.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.09, 01:39 | Üzenet # 1837
Yaoista
- Mástól nem igen szeretem, elvégre mégis csak férfi vagyok.*A te bókjaid viszont igen csak szeretem.* - Akkor jó.*Kuncogok.* - Reméltem is, hogy felfogsz falni.*Vigyorgok.* - Benne vagyok.*Mosolygok és mindent befejezek.* - Na most már tele a pocak.*Simogatom meg.* - Lassan mehetünk is.*Iszom meg a maradék boromat.* - Vagy itt mászok rád.*Simítok végig a combodon.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.09, 01:57 | Üzenet # 1838
Yaoista
- Ezt mondom én is és ez nem vicc.*Mondom komolyabban, de azért vigyorgok.* - Nem, csak azért megjegyeztem.*Mondom. Volt egy érdekes gondolatmeneted az már biztos. Nekem nem volt bajom a kapcsolatokkal, de még nem találtam meg azt aki tényleg le tudna kötni.* -  Valahogy ezek a dolgok meg se lepnek, de sose tudhatod, hogy mit hozz jövő.*Kacsintok rád.* - Szólj, ha kiáztál akkor majd visszaviszlek.*Indulok el kifele.*

szela00Dátum: Hétfő, 2015.11.09, 02:49 | Üzenet # 1839
Yaoista
*Örültem, hogy ilyen jól megértjük egymást ilyen téren.*- Ebben igazad van. Kíváncsian várom azt az embert, aki ezt megváltoztatná nálam. *Látszott, hogy egyáltalán nem hiszek abban, hogy ez eljön.* - Itt hagysz magányomba? *Kérdezem mosolyogva, de hagylak menni. Még kényelmesen ázok kicsit, majd szólok neked, hogy segíts. Nagyon el volt gyengülve a lábam, nem tudtam ráállni egyáltalán. az ágyon egy szál törölközőbe kiterültem.*- Mikor elvesztettem a szüzességem, még akkor is tudtam járni. *Kuncogtam.*

MioDátum: Hétfő, 2015.11.09, 12:24 | Üzenet # 1840
Yaoista
- Elég fiatal vagy még.*Előtted az élet és tényleg sose tudhatod.* - Persze, hogy itt.*Vigyorgok és tényleg kimegyek. Töltök még egy italt és rágyújtok ismét. A tévét benyomom, majd nézem, hogy mit is ehetnénk, majd amikor szólsz behozlak.* - Mert akkor nem két fasz volt benned.*Vigyorgok.* - Van köntös is, ha gondolod, de persze lehetsz pucér is.*Kuncogok.* - Te nem vagy éhes? Mert én rendelek fel magamnak kaját, egy jó szex után mindig megéhezek.*Adom oda az ajánlatot.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 00:47 | Üzenet # 1841
Yaoista
- Hát szép is lett volna. *Nevettem el magam.* - Most így kényelmes. *Sóhajtok egy nagyot.* - De, kezdek... elég sok kalóriát leégettünk. *Kuncogtam el magam. Elveszem az ajánlatot és nézegetni kezdem. Választok egy nagyon szimpatikusat, majd visszaadom.* - Elfáradtam. *Mosolyodom el kicsit és közben nézlek. * - Úgy nézel ki, mint aki teljesen feltöltődött. *Azért jól néztél ki.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.10, 01:20 | Üzenet # 1842
Yaoista
- Elég durva.*Vigyorgok.* - Az biztos, az egyik legjobb sport.*Kuncogok. A választásod után, leadom a rendelést.* - Elég csak rád nézni.*Hiszen látszik rajtad, de nem is csodálom.* - Édesem egy jó szex engem mindig feltölt és veled rohadt jó volt.*Vigyorgok.* - Már tényleg rám fért ez a jó kis lazítás.*Ülök le melléd.* - Tudod elég elfoglalt ember vagyok.*Amit persze nem bánok, hiszen imádom a munkámat.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 01:25 | Üzenet # 1843
Yaoista
- Nem sértésből, de nem vagy valami férfias alapból. *Mosolyodom el kicsit.* - Te tényleg inkább szépség vagy. *Inkább voltál szépfiú, mint férfi.* - Felfoglak. *Biztosítalak róla.* - Az jó. *Aranyos voltál.* - Én is jól laktam. *Dőlök hátra.* - Rendben. *Mosolyodom el. Fejezek be én is mindent.* - Kanos. *Kuncogtam. *Intettem a pincérnek, majd fizettem és már mentünk is. Kicsit gyorsan is hajtottam, majd bementem veled a lakásban és amint becsukódott az ajtó, nekinyomtalak a falnak és ajkaidnak estem. Annyira finomak voltak az ajkaid.* - Hm... Tetszik?

MioDátum: Kedd, 2015.11.10, 01:46 | Üzenet # 1844
Yaoista
- Igen tudom, ezt még az elején megbeszéltük és elmondtam, hogy különleges vagyok jóképű.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Mosolygok zavartan.* - Tényleg édesanyámra hasonlítok.*Mosolyodom el lágyabban.* - Már várom.*Vigyorgok.* - Igen az vagyok.*Kuncogok. Nem zavar, hogy gyorsabban mész, sőt örülök is neki. Bent engem se kell félteni és csak úgy falom az ajkaid.* - Igen nagyon.*Tényleg felizgat a helyzet, már nem zavar, hogy dominálsz, hiszen teljesen más.* - Falj fel démonom.*Csókollak meg ismét és már vetkőztetni kezdelek, de szinte tépem a ruháid. Napról napra egyre jobban kívánlak.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 03:05 | Üzenet # 1845
Yaoista
- Akkor biztos szép nő. *Nyugtázom a dolgot. Hagytam, hogy tépd a ruháim és én se tökölésztem most. Hirtelen felkaplak és a hálóba viszlek. Lehúzom a nadrágod és végigsimítok bejáratodon.* - Még puha. *Vigyorgok és meg is kapod két ujjam. Azért nem olyan rég szexeltünk.* - Majd később avatunk kanapét. *Suttogom ajkaidra és megcsókollak, majd a nyakad. Még félig ruhában voltunk, rajtam a nadrág, rajtad felső. Amint ellazultál, csak kigomboltam a nacim és elővéve farkam beléd mentem.* - Már az étteremben is kemény voltam... *Lihegem, de még nem mozgok.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.10, 12:19 | Üzenet # 1846
Yaoista
- Valóban.*Mosolygok. Azt hittem, hogy már itt helyben megdugsz, de nincs ellenemre az se, hogy beviszel a hálóba.* - Igen.*Nyögök fel. Kicsit azért feszít az ujjad, de egyáltalán nem vészes.* - Azt még össze kell rakni.*Harapok az ajkaidra. Sejtettem, hogy a nap folyamán még többször fogunk szexelni, ami egyáltalán nem baj. Persze én is csókollak és simogatlak. A farkadra jobban felnyögök, azért ez tényleg kissé fáj.* - Még így sose csináltunk.*Ölellek magamhoz.* - Én is.*Csókollak meg és mozdítok egyet a csípőmön.* - Mozogj Devan, érezni akarlak.*Harapok az ajkaidra és a hátadon és végigkarmolok.* - Nem hogy elmúlna a vágy, de egyre jobban kívánlak.*Lehelem a füledbe és bele is nyalok.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.11.10, 12:27 | Üzenet # 1847
Yaoista
- Bizony. *Értek egyet a sportba, bár én futottam is rendszeresen.* - Szerintem normális. *Kuncogtam halkan.* - Ennek örülök. *Hiszen nekem is nagyon jó volt és szerettem a partnerem kielégíteni.* - Gondolom te is túlhajtod magad. *Mérlek végig.* - Hallottam Aaerontól. *Bólintok.* - Őt miért nem dugtad meg? Előbb-utóbb beadta volna a derekát. *Bár ezt tőlem is lehetne kérdezni.*

MioDátum: Kedd, 2015.11.10, 12:56 | Üzenet # 1848
Yaoista
- Mondjuk a szextől nem lesz izmos tested és a genetikától se, szóval te is edzel, mint én.*Jelentem ki.* - Szerintem is.*Vigyorgok.* - Előszokott fordulni igen.*Bólintok.* - Na és még miket mondott rólam?*Kérdezem kíváncsian.* - Azért mert a hostom és az alkalmazottaimhoz nem nyúlok, bármennyire is csábító főleg ő. Meg kell, hogy mondjam nála volt eddig a legnehezebb visszafogni magam.*Mosolyodom el.* - Másként találkozunk, akkor megdugom és nem is egyszer, de ezt Aaeron is tudja és Devan is.*Vigyorgok.* - De ugye a hostom és ha ki is lépne most meg Devannal van és a barát partneréhez nem nyúlok.*Az más, hogy másnál nem izgat, ha van valakije.* - Na és te? Biztos, hogy bejön azért neked.*Vigyorgok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.11.10, 12:57

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.11, 13:49 | Üzenet # 1849
Yaoista
- Igen... futok leginkább. *Mosolyodom el kicsit.* - Hogy dögös vagy és biztos be fogsz nekem jönni. *Kuncogok.* - Jah és hogy mennyire vicces lenne, ha a végén beléd zúgnék. *Nevetek fel halkan.* - Értem, amúgy ez tök jó. *Azért valljuk be, sokan kihasználnák a helyzetet a helyedben és biztos voltam benne, hogy nem egy tulaj dugja a hostjait.* - Őszinte ember vagy. *Jelentem ki. Kérdésedre elmosolyodtam kicsit.* - A mi kapcsolatunk plátói. * Fogalmazom meg.* - Kavartunk már bulikon. *Vigyorgok.* - De csak barátok vagyunk. Imádom, ő is engem, de mi barátoknak vagyunk jók, szeretőknek nem lennénk. Megölnénk egymást. *Nevetek ismét.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.11.11, 13:52 | Üzenet # 1850
Yaoista
- Nem tehetek róla... *Igazából valahol fel is húzott, hogy ennyire érdekelsz. Minden percben tudnék veled szexelni és egyre jobban magadhoz vonzasz, amit nem akartam. Nem akartam tartozni senkihez. Csókod még el is mélyítem és morrantam egyet, mikor megmozdulsz.* - Te kérted... *Erősen megharapom a nyakad és hátamra még keményebb leszek. Én nem mondok semmit a vágyra, csak felemelkedek rólad és a combjaid megragadva erős lökéssekkel újra és újra beléd hatolok.*

Keresés: