Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.11, 13:59 | Üzenet # 1851 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Attól azért nem lesznek kockáid.*Kuncogok.* - Én is szoktam futni meg súlyozni, mondjuk az otthon is van, de terembe is lejárok, mert annak is meg van a varázsa.*Ergo megnéznek és megdugok egy - két kicsikét.* - Milyen igaza van, okos fiú.*Kuncogok, majd felnevetek.* - Valóban az lenne, bár főnyeremény vagyok.*Persze nagyon szerény.* - Igen szerintem is.*Elég ritka.* - Nálam ez fő és utálom a hazug embereket. Tudod szerintem a kegyes hazugság sokkal jobban fáj, mint az olykor fájdalmas igazság.*Mondom komolyabban.* - Hmm mesélj, mit jelent a kavarás.*Tetszik ez a téma.* - Megértelek és egy barátság sokkal többet ér, ebben az esetben.*Mosolygok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.11, 14:01 | Üzenet # 1852 |
 Yaoista
| - Nem is mondtam, hogy baj.*Mosolygok, hiszen külön élvezem, hogy nem tudsz nekem ellenállni. Nem baj, hogy te nem mondasz semmit, hiszen a tetteid mindent elárulnak.* - Ahh igen én.*Nyögök fel jobban és még keményebbek leszek.* - Ez nagyon jó.*Kezdek el én is jobban mozogni és folyton a farkadra szorítok. Hajadba túrok erősebben és szinte tépem az ajkaid. Igen csak be vagyok indulva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.13, 05:57 | Üzenet # 1853 |
 Yaoista
| *Reméltem is, hogy tetszik, amit én csinálok veled. Nagyon jó érzés volt, ahogy szorosan körbeölelt a lyukad.* - Jó vagy... *Lihegem és közben falom ajkaid. Szexeltünk már állat módra, de így még nem. Ez túl tett mindenen. Hirtelen átfordultam veled, hogy fölöttem legyél. Végigsimítottam a combjaidon, majd löktem egyet.* - Mozogj.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.13, 06:01 | Üzenet # 1854 |
 Yaoista
| - Jó hát néha edzek is, de a futás a rendszeres. A többit, csak amikor kedvem van. *Magyarázom mosolyogva.* - Aha, szóval dugni. *Nevettem el magam.* - Ó, hát persze, akárcsak én. *Vigyorgok, hiszen azért én is az lennék, valljuk be.* - Én is így vagyok vele. *Értek egyet, de nem is fűzök hozzá többet.* - Hát heves smárolás és nyelvcsata, na meg a másik felhúzása. *Vigyorgok elég perverzül.* - Csókolóztunk, taperoltuk a másikat, de tovább nem mentünk. *Sejtettem, hogy tetszeni fog a téma.* - Igen... Jó volt már látni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 17:25 | Üzenet # 1855 |
 Yaoista
| - Értem, de azt is tudom, hogy mitől lesznek ilyen kockák.*Simítok végig a hasadon, bár én izmosabb vagyok, de te se panaszkodhatsz.* - Igen meg, hogy megnézzenek.*Vigyorgok.* - Te is nagyon szerény vagy.*Kuncogok.* - Hmm de megnézném tényleg egyszer.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Devan, ha ezt hallaná.*Vigyorgok.* - Amikor hívott is mondta, hogy simogattátok és puszilgattátok egymást.*Jegyzem meg.* - Azt elhiszem.*Bólintok, majd picit elhallgatok.* - Féltem Aaeront.*Szólalok meg pár perc után.* - Ismerem Devant nagyon jól és azt is tudom, hogy áll a szöszihez. Még, ha tagadja is, de vágyik egy kapcsolatra és arra, hogy elfogadják őt és Aeeronnal az működne, mással biztos hogy nem. Viszont azt hajtogatja, hogy úgyse fogja vele bírni és kezd beparázni, mert egyre jobban vonzódik hozzá. Jó pár húzása volt, ami nekem is sok, de a kicsike mégis vele van, de tartok tőle, hogy egyszer befog sokkalni, ami természetes, de az a barom, azt fogja hajtogatni, hogy ő megmondta, de nagyon is ki lesz magára.*Mondom komolyan.* - Csak azt remélem, hogy észhez tér és nem akarja elüldözni magától.
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.11.16, 17:25 |
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 17:32 | Üzenet # 1856 |
 Yaoista
| - Te is.*Nyögöm és nincs ellenemre, hogy fordítasz a helyzeten. A mozgásra jobban felnyögök és kétszer se kell mondanod ismét mozogni kezdek. Leszedem a felsőmet magamról.* - Falj fel...*Karmolok végig a felsőtesteden, majd kiegyenesedve az egyik mellbimbóm kezdem el csavargatni. Le se veszem rólad a tekintetem amiből csak úgy árad a vágy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 19:06 | Üzenet # 1857 |
 Yaoista
| - Azt teszem. *Vigyorgok és élvezettel figyelem, ahogy meglovagolsz.* - Micsoda tekintet. *Én is végig a szemeid kémlelem. Egy szexi mozdulattal lekaptam a szemüvegem, ráraktam az éjjeliszekrényre, majd felülve erősebben megharaptam alsó ajkad, végül egy forró csókot adok. Közénk simítva farkadra markolok és ott is izgatni kezdelek.* - Hm, már nagyon nedves vagy. *Vigyorgok és kicsit erősebben rászorítok, hogy ne tudj elélvezni, ha odajutnál.* - Az enyém vagy, Aaeron... *Suttogom a füledbe, ellenkezést nem tűrve.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 19:44 | Üzenet # 1858 |
 Yaoista
| *Simításodra sóhajtok egyet, azért még érzékeny voltam a szextől.* - Pont annyira, amennyire te. *Kuncogtam veled.* - Szerintem tetszene. Mindketten dögösek vagyunk és elég vadul smároltunk. *Vigyorgok visszagondolva.* - Megszokás, igen. *Bólintok és hát én szerettem meg Aaeron is.* - Én is... *Mondom kicsit komorabban. Csöndben hallgattalak és sóhajtottam egy nagyot.* - Tudod az a baj, ha Aaeron valamit a fejébe vesz, az úgy lesz. Ha ő ki akar tartani a prof mellett, akkor kitart, bármit is tesz az a seggfej. Én is megütöttem. *Erre azért büszke voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 22:44 | Üzenet # 1859 |
 Yaoista
| - Akkor még jobban.*Vigyorgok.* - Miattad van.*Tényleg nem váltotta ki belőlem senki. Igen csak ott van a szeren, ahogyan leveszed a szemüveged.* - Olyan ritkán látlak így.*Persze így is nagyon dögös vagy. A harapás nagyon tetszik, a farkamra pedig jobban felnyögök.* - Igen nagyon..*Nyögöm a szorításra pedig felmorranok.* - Démon.*Vigyorgok.* - Igen a tied...*Ráz ki a hideg is, de jó értelemben.* - Csak a tiéd.*Ölellek át szorosan és megcsókollak igen csak nagy szenvedéllyel és még vadabb leszek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.16, 22:56 | Üzenet # 1860 |
 Yaoista
| - Te tényleg szerényebb vagy.*Vigyorgok, de viccen kívül mondom.* - Ez nem kérdés, bár Aaeron inkább szép, bár te se vagy az a tipikus helyes srác.*Simogatom meg az arcod.* - Nos ez jó is, meg rossz is, mert nem akarom én se, hogy rossz vége legyen, bírom őt.*Mondom, majd csak elnevetem magam, olyan kis édesen jelented ki.* - Tőlem megúszta, mert a másik haverunktól kapott, de a fejmosást megkapta, meg megkapja. Hidd el, nem rossz ember ő. Nem ismered elhiszem, hogy így vélekedsz, tényleg nagy seggfej tud lenni, de mellette nagyon jó barát és mindig lehet rá számítani.*Én tényleg szeretem és fontos nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.18, 18:27 | Üzenet # 1861 |
 Yaoista
| - De nem sokkal. *Mosolyodom el.* - Még szép, hogy nem vagyok tipikus. *Vigyorgok.* - És összehasonlítva minket, melyikünk jön be jobban? *Kérdezek rá konkrétan.* - Ha rossz vége lesz, kinyírom azt a barmot. *Morgom.* - Aaeron sokkal jobbat érdemel. *Állapítom meg.* - Helyes. *Bólintok és nagyon örülök, hogy megkapta a magáét.* - Ne vedd sértésnek, de szerintem csak egy bunkó fasz. Bár jól tanít, de nem bírom őt. *Morgom, de az látszódott rajta, hogy te nagy bírod.* - De tudod mit? Ne legyen igazam és legyenek együtt... szóval Aaeront még az exével se láttam ilyen boldognak.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.11.18, 18:30 | Üzenet # 1862 |
 Yaoista
| - Mert nem látok nélküle... *Mosolyodom el kicsit.* - De te imádod ezt a démont. *Vigyorgok én is. Jó hallani a válaszod és teljesen átadtam magam a szexünknek. Élveztem veled szeretkezni, így aztán nem egyszer és nem egy pózban tettelek a magamévá. Órákon át szeretkeztem veled, végül aztán azért én is kifulladtam.* - Kérsz egy cigit? *Kérdezem a végén és kisimítom a hajad az arcodból, de rettentő lágy mozdulattal. Úgy értem hozzád, mintha valami kincs lennél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.19, 16:26 | Üzenet # 1863 |
 Yaoista
| - Tudod az évek és rutin.*Nevetek fel.* - Mertem volna mást mondani.*Vigyorgok, persze csak viccelek, mert ha nem így gondolnám, nem mondanám.* - Ez nehéz kérdés, mert őszintén nem tudok választani. Mindketten az eseteim vagytok és azért sajnálom, hogy Aaeront nem tudtam jól megdolgozni.*Sóhajtok fel picit.* - Különben meg te is dugnál Devannal nem?*Kérdezlek.* - Másik oldalon játszanék én is így tennék.*Kuncogok, hiszen tényleg jó pasi csak ugye mi egy súlycsoportba játszunk, na meg barátok vagyunk.* - Ilyen egy jó barát.*Teljesen megértem a gondolkozásod.* - Meg lehet, de neki mégis Devan kell és ennek oka van.*Jegyzem meg, még ha ezt kívülről nem látja az ember.* - Én nem veszem sértésnek megértelek, de mint mondtam, te nem ismered őt.*Mást nem tudok mondani.* - Na látod. Ez most nem arról szól, hogy kinek van igaza. Aaeron boldog és Devan is az. Személy szerint nagyon szurkolok nekik.
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.11.19, 16:27 |
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.19, 16:44 | Üzenet # 1864 |
 Yaoista
| - Igen ez így.*Mosolyodom el. Nagyon élvezem az együttlétünket, nem csak egyre jobban kívánlak, hanem mindent sokkal intenzívebben élek meg és minél többet akarok. A végére persze rendesen elfáradok és alig kapok levegőt, de a főzésről nem mondok le így se.* - Igen köszi.*Nehezen beszélek, de a mozdulat nagyon jól esik.* - A vacsit is előre lemozogtuk.*Kuncogok.* - Isteni voltál.*Csókollak meg.* - Bár ez nem meglepő.*Kuncogok.* - Egy fürdés se ártana.*Nézzek végig magamon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.20, 12:31 | Üzenet # 1865 |
 Yaoista
| *Meggyújtom a cigid és a szádba teszem, na meg én is elszívok egy szállal.* - Le, az biztos. *Értek veled egyet.* - Te is. *Csókod kicsit még el is nyújtom, meglepő milyen úriember voltam ma.* - Hát még szép, hogy nem. *Kuncogok veled.* - Elszívtuk, utána fürdünk egyet. *Cirógatom meg a pofidat, majd átkarollak szabad kezemmel.* - Édes vagy... *Állapítom meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.20, 12:37 | Üzenet # 1866 |
 Yaoista
| - Véged lenne, ha mást mondanál. *Nevettem el magam.* - Én bevállalósabb vagyok, mint Aaeron. *Vigyorgok.* - Nem mondom, hogy nem. *Nevettem el magam.* - Egy körre jó lehet, elnézve, hogy nézett ki ma.* - Az, hogy kis bolond és elcsavarta a fejét. *Nem értettem továbbra se, mit eszik rajta.* - Persze, de amiket mesélt... *Látszott, hogy nagyon aggódok érte.* - Tudom... *Igazából nekem csak az volt a lényeg, hogy ne bántsa ismét Aaeront. Szexin kiterülök és a pocim kezdem simogatni. Nagyon jól éreztem magam.* - Szép ez a szoba. *Állapítom meg most már, hogy érdekel is.* - Eddig fel se tűnt, mással voltam elfoglalva. *Kuncogtam.* - És mond csak, te hogy állsz a szerelemmel?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.11.21, 13:08 | Üzenet # 1867 |
 Yaoista
| - Bocs, hogy ezt mondom, de nem ijedtem meg.*Vigyorgok.* - Hmm most ezt én nem tudom így kijelenteni vagyis mióta Devannal van, még téged is megelőzött nem egy dologba.*Kuncogok.* - Más személyiségek vagytok. Te alapból kihívóan öltözöl és egy vadóc vagy, míg Aaeron inkább egy megközelíthetetlen szépség. A klubba is imádják és nem csak a vendégek akarják elvinni egy - két körre.*Vigyorgok.* - Kétlem, hogy panaszod lenne rá.*De ez úgyse fog kiderülni.* - De a jót is mesélte.*Teszem hozzá.* - Jó barát vagy.*Mosolygok és végigmérlek.* - Te pedig még szebbé teszed.*Kezdem el a hasad cirógatni.* - Még jó, hogy mással egy sokkal jobb dologgal.*Vigyorgok.* - Nos még sose voltam szerelmes, de nem zárkózom el tőle, de még nem találkoztam olyannal, aki megfogott volna. Élvezem az életet, de később azért egy állandó partnert szeretnék.*Mondom őszintén.* - Nem hitted volna igaz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.11.21, 13:17 | Üzenet # 1868 |
 Yaoista
| - Köszi.*Szívok bele.* - Akkor jó.*Azért szeretem, ha megdicsérsz, még ha tudom, hogy imádod a szexet velem.* - Oké.*Bólintok és odabújok persze vigyázva, hogy ne égesselek meg.* - Nem tudom miért mondod, de köszönöm.*Pirulok el kicsit. Nagyon jól érzem magam veled, ez a nap annyira jó.* - Nem felejtettem el a főzést, csak még kicsit pihenek, na meg ott van még a kanapé is, de most első a hami.*Hiszen megígértem neked, azt is, hogyan fogom csinálni és a kedvedbe akartam járni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 00:18 | Üzenet # 1869 |
 Yaoista
| - Ha nem főzöl, az se gond. *Jegyzem meg, hiszen azért most rendesen lestrapáltalak, az tény.* - Pihenj, amennyit jól esik. *Puszilom meg a buksid.* - Sőt... mi lenne, ha ma kivételesen én főznék rád? *Túrok finoman a hajadba.* - Mit szólsz? *Meglepően kedves és normális vagyok ma, persze attól hozom a formám.* - A kanapéval meg ráérünk, persze felavatjuk rendesen. *Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 01:26 | Üzenet # 1870 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*De akkor is szeretem volna.* - Pihenek előtte.*Mondom, de kedves tőled, viszont a folytatás az tényleg igen csak ledöbbent.* - Komolyan?*Pillantok rád.* - Az nagyon jó lenne.*Szeretem a főztöd, igaz csak kétszer ettem és akkor minden nagyon más volt és most tényleg rám főznél.* - Az tuti.*Kuncogok és megcsókollak.* - Mond csak te is egy száll kötényben főzöl vagy mondjuk most lesz, hogy csak egy nyakkendő lesz rajtad?*Kérdezlek széles vigyorral.* - Köszönöm.*Puszillak meg, nagyon jól esik, hogy ilyet teszel értem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 02:28 | Üzenet # 1871 |
 Yaoista
| - Legközelebb még vééletlen leharapom. *Kuncogtam, mert hát ilyet sose tennék.* - Hé, ezt kikérem magamnak. *Sértődök meg kicsit.* - Ebben van valami. *Értek egyet és elmosolyodom.* - Mert még nem találkoztak velem. *Nevettem el magam.* - Hát ezt már nem tudjuk meg. *Hiszen ha szét is mennek, akkor se dugnék a proffal.* - Igen, de most a rossz súlyosabbnak tűnik. *Hiszen megerőszakolta és megütötte.* - Micsoda bók. *Mosolyodom el és igazából jól esett, ahogy cirógatsz.* - Bizony. *Nyalom meg a szám elég perverz fejjel.* - Őszintén? Meg se fordult a fejembe. *Kuncogok.* - Nem tűnsz annak a típusnak. Igazából inkább az örök agglegénynek néznélek. *Simítok végig a karodon kacéran.* - Mindenkivel így szoktál még beszélgetni, vagy kidobod őket?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 22:33 | Üzenet # 1872 |
 Yaoista
| - Nem élnél sokáig.*Vigyorgok.* - De igaz és ha ők nincsenek együtt mi se találkozunk és ez a este se történt volna meg.*Vigyorgok.* - Ohh értem szóval te jobb pasi vagy, mint Aaeron.*Kuncogok, mert nekem ez jön le.* - Bánod?*Kérdezzek rá.* - Igen ez igaz.*Nem tudok vitatkozni.* - Sejtettem, nem vagy egyedül.*Kuncogok.* - Mint mondtam szeretem ezt az életet, de később egy társat szeretnék és nem kalandokat. Nem tartok attól, hogy idősebben nem érnek el sikereket, de nem ezt az életet akarom, bár kitudja, hogy találok magamnak valakit.*Majd elválik minden.* - Akiket ismerek azokat nem, akiket meg azokat se, maximum én megyek el a szex után, mert ugye a lakásomra senkit nem viszek fel elsőre. Viszont te vagy az első, akivel így elbeszélgetek elsőre a szex után rögtön, de a mi helyzetünk alapból más.*Kuncogok és közben kopognak is. Odamegyek és átveszem a kaját, meg adok pénzt, majd odaviszem.* - Egyél.*Cirógatom meg az arcod.* - Na és te? Szex után lelépsz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.11.22, 23:59 | Üzenet # 1873 |
 Yaoista
| - Komolyan. *Bólintok egy aprót. Nem hittem, hogy neked ez ilyen nagy dolog. Csókod viszonozom, majd elvigyorodom.* - Azt szeretnéd? *Azért téged se kellett félteni.* - Nincs mit... *Túrok lágyan a hajadba és finoman simogatom fürtjeid.* - És mit ennél? *Még azt is te dönthetted el, hogy mit csináljak. Egyébként tudtam főzni, csak lusta voltam hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 00:11 | Üzenet # 1874 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Értek veled egyet.* - Nem, nem vagyok jobb. Nagyon jól megfogalmaztad a dolgokat. *Kuncogok.* - Nem igazán. Nem rossz pasi, sőt valljuk be, szexi, de ki nem állhatom Aaerontól függetlenül. *Nem bírtam a profot.* - Milyen életet képzelsz el? *Kérdezem kíváncsian. Annyira hihetetlenül hangzik, hogy egy olyan valaki, mint te, így beszél.* - Ez érthető. *Mondom a lakásra.* - Én se viszek fel senkit. *Olyat sosem, akivel csak egyszer dugok.* - Igaz, egy kicsit valóban más. *Mosolyodom el. A kajára azért felülök és el is veszem tőled.* - Köszönöm. Jó étvágyat. *Kezdek el enni, láthatóan ízlett nagyon.* - Változó. Ez sok mindentől függ. *Elmélkedem.* - Ha csak egy kaland, akkor igen. *Bólintok.* - Ha már megbeszélt randi, akkor attól függ, hol vagyunk. *Magyarázom és közben tömöm a fejem.* - De veled az első, hogy nem tudok lábra állni és a beszélgetés is.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 00:31 | Üzenet # 1875 |
 Yaoista
| - Naná, hogy még jobban élvezem a látványt.*Vigyorgok.* - Hmm nem is tudom.*Gondolkodom el.* - Lepj meg, mit szólsz? Az úgy még jobb lenne.*Puszillak meg.* - Akkor fürdünk?*Kérdezlek, miután elszívom a cigit.* - Utána pedig élvezkedem tovább a látványodba utána pedig a mesterművedbe.*Kuncogok.*
|
|
| |