Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 01:06 | Üzenet # 1876 |
 Yaoista
| - Telhetetlen. *Kuncogtam halkan, de nem mondtam nemet.* - Rendben, de aztán nem kérek panaszt, ha nem tetszik. *Bár jó voltam ebben is, mint mindenben.* - Igen. *Állok föl.* - Nagyon jó dolgod van ma, remélem tudod. *Vigyorgok és finoman megharapom a vállad, de azért ott marad a fogam nyoma.* - Csinálok fürdőt. *Megyek ki. Engedek vizet, majd visszajöttem érted és a karomba vittelek ki, ez se volt sűrű tőlem. Szépen beleraktalak a kádba, majd bemásztam mögéd.* - Jó a víz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 13:03 | Üzenet # 1877 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen az vagyok, meg nem vagyok hülye.*Vigyorgok, hiszen ha van rá lehetőség, miért ne halmozom az élvezetet.* - Nem lesz semmi panasz.*Esélyt se láttam, hogy olyat csinálsz, ami nem ízlene.* - Igen tudom.*Mosolygok és ki is élvezem, mert nálunk bármikor változhat, de erre nem is gondolok. A harapásra kissé felszisszenek, de csak játékosan.* - Szép fogsor.*Kuncogok.* - Rendben.*Várlak vissza és azért kissé zavarban vagyok, de hát még a járás nehezen menne, na meg kiélvezem a helyzetet.* - Igen nagyon jó, köszönöm.*Dőlök neked és a karod kezdem el simogatni.* - Köszönöm ezt a mai napot.*Suttogom, minden percét kiélvezem. Míg a volt párommal ezek természetes dolgok voltak és alapból egy normális kapcsolatba is, de nálunk igen csak különlegesek ezek a pillanatok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 13:12 | Üzenet # 1878 |
 Yaoista
| - Ehhez is értek.*Vigyorgok.* - Ez olyan általános megfogalmazás Devanról.*Nevetek fel.* - Igazából csak annyit, hogy legyen mellettem valaki, akivel élem a mindennapjaim.*Mást nem tudtam mondani.* - Ilyenről velem nem tudsz beszélni.*Kuncogok.* - Neked is.*Kezdek el én is enni.* - Hmm szóval randi is szoktál és nem csak dugni rögtön?*Pimaszkodom.* - Büszke is vagyok magamra.*Nevetek fel.* - Igazából szarban lennél, ha most közöltem volna, hogy menj el.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 18:05 | Üzenet # 1879 |
 Yaoista
| - Én még nem tudnám elképzelni. *Főleg ugye a korlátozás miatt.* - Lehet, ha lenne valaki, aki elfogadná, hogy olyan vagyok, amilyen és nem akar bezárni a világ szeme elől, akkor még én is szerelmes lennék. *Kuncogok.* - Csak kíváncsi voltam. *Hamizok tovább.* - Szeretem a szexet, de nem vagyok szajha. *Vigyorgok.* - Lehetsz is. *Nevetek veled.* - Hát valljuk be, nem is kicsibe. Még négykézláb se tudnék elkúszni, nem hogy elsétálni. *Nevetek fel.* - De teljesen megérte. Végre valaki úgy bánt velem, ahogy szeretem. *Én élveztem a vad szexet rendesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.23, 18:15 | Üzenet # 1880 |
 Yaoista
| - Köténybe, oké? A nyakkendőt másra tartogatom. *Vigyorgok, hiszen az is biztos, hogy aztán kikötözlek vele.* - Helyes. *Bólintok egy aprót is.* - A nyoma is szép. *Kuncogok veled. Jól esett, ahogy simogatsz és kicsit elmosolyodom. Nem mondok semmit, csak adok egy puszit a buksidra.* - Jól érezted magad? *Kérdezem és közben a pocid kezdem cirógatni, de egyre lejjebb. Gondoltam még játszhatunk kicsit, de kíváncsi voltam, te mit szólsz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.25, 13:13 | Üzenet # 1881 |
 Yaoista
| - Oké. akkor a nyakkendő megmarad, amikor kivered előttem.*Vigyorgok.* - Szerintem nagyon jól áll.*Kuncogok.* - Igen nagyon jól és most is jól érzem magam.*Mosolygok.* - Te?*Kérdezlek, a kezedre pedig nagyobbat sóhajtok. Nincs ellenemre a játékod és a popsim a farkadnak nyomom, de úgy mintha csak helyezkednék.* - Kíváncsi vagyok mivel lepsz meg.*Most nem csak kajára gondolok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.11.25, 13:28 | Üzenet # 1882 |
 Yaoista
| - Na de most ott van a még szócska.*Azért nem mindegy, hogy egyáltalán nem tudod elképzelni vagy még nem.* - Attól még hogy valakivel együtt vagy, nem jelenti azt, hogy elzárod a világtól és persze nem is csalod meg.*Én biztos nem csinálnám azt amit Devan.* - Nem is mondtam.*Nem tartalak annak. A folytatásra felnevetek.* - Vicces vagy.*Nevetek jóízűen, ahogyan elképzelem.* - Helyes.*Kuncogok.* - Most hogy fogod bírni ezek után másokkal a szexet? Hiszen ilyenkor főleg azt akarja az ember, amibe belekóstolt nem de?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 02:27 | Üzenet # 1883 |
 Yaoista
| - Hát nem tudom mi lesz velem öt év múlva mondjuk. *Ezt be kellett ismernem.* - Vannak céljaim, de ezeket változhatnak. *Azért nem voltam egy elveszett teremtés.* - Tudom, nehéz elképzelni, de hűséges típus vagyok. *Mosolyodom el.* - Az eddig kapcsolataim többnyire erről szóltak. Tetszett, nekik a stílusom, de miért vagyok olyan közvetlen mással... blablabla... ez pedig illúzióromboló és nincs is értelme, na meg nem is kérek belőle. *Rázom meg a fejem. Végül veled együtt nevetek, mert én is elképzeltem magam.* - Hm... ez egy nagyon jó kérdés, még bele se gondoltam. *Hagyom abba hirtelen az evést és erősen gondolkozni kezdek.* - Legfeljebb, ha nagyon hiányzik egy kiadós dugás, felkereslek. *Vigyorgok.* - Persze csak ha addig nem találod meg az igazidat. *Teszem hozzá. Nálam ez alapszabály volt. Olyanra nem hajtok, akinek van valakije.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 02:38 | Üzenet # 1884 |
 Yaoista
| - Meg amikor te előttem. *Vigyorgok én is.* - Valóban. *Azért adok rá egy puszit.* - Akkor jó. *Mosolyodom kicsit el.* - Én is, nem úgy tűnik? *Cirógatlak tovább, de már ágyékod súrolom. Helyezkedésedre persze éreztem, hogy nem véletlen volt.* - Amivel csak szeretnéd. *Simítok az arcodra és lágyan megcsókollak. Másik kezemmel megragadom farkad és simogatni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 12:14 | Üzenet # 1885 |
 Yaoista
| - Így van.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Kuncogok a puszira.* - De igen, csak tőled akartam hallani.*Mosolygok, a simogatásra pedig felnyögök most már.* - Jól hangzik, bár te tényleg tudsz mindig meglepetést okozni.*Minden értelembe gondom. A csókod viszonozom és az ajkaid közé nyögök. Kicsit elhúzódom, de csak hogy szembe forduljak veled. A farkadra markolok én is, szabad kezemmel a hajadba túrok és vadabbul megcsókollak. A szex után most még érzékenyebb a testem, na meg alapból nagyon kívánlak téged.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.11.26, 12:23 | Üzenet # 1886 |
 Yaoista
| - Semmi elképzelésed sincsen?*Kérdezlek.* - Már mint az egyetem után, hogy képzeled el az életed? Mik a céljaid?*Kérdezlek és tényleg érdekel.* - Nos valóban ez, de csak azért mert az elején pont más jött le és azt se gondoltam, hogy volt kapcsolatod.*Nem rosszból, de teljesen másként adtad elő magad.* - Úgy voltam vele, hogy már pár nap múlva hívni fogsz.*Vigyorgok.* - Miért az zavarna?*Kérdezlek.* - Egyre jobban meglepsz, kissé mintha ellentmondásos lennél.*Kuncogok.* - Különben meg, erre nincs esély. Biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar összefogunk gabalyodni.*Harapok a nyakadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.11.27, 23:00 | Üzenet # 1887 |
 Yaoista
| - Az egyetem után szeretnék elhelyezkedni egy kutatócsoportnál vagy egy múzeumnál, régészeti részlegen. Több ásatásra el akarok jutni, a megfelelő gyakorlat után vezetni szeretném. *Magyarázom.* - De ami a magán életet jelenti, fogalmam sincs. *Rántom meg a vállam.* - Volt, de nem túl hosszú. Mondjuk 1 hónap? Aztán már elegem is lett. *Nevettem el magam.* - Hát, lehet. Elég telhetetlen tudok lenni. *Vigyorgok én is.* - Olyannal nem kezdek, aki kapcsolatba van. Van gerincem. Persze volt már, hogy úgy jött ki, de ha tudom az illetőről, akkor nem engedek. *Azért volt pár szabályom, amit betartottam magamnak.* - Mondták már. *Kuncogok az ellentmondásra.* - Úgy legyen. *Vigyorgok és harapásodra nyögtem egyet, még elég érzékeny volt a testem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.11.28, 00:25 | Üzenet # 1888 |
 Yaoista
| - Ja értem. *Ma tényleg olyan kis telhetetlen vagy, de nem bántam.* - Én mindig. *Suttogom még ajkaidra. Hagytam, hogy megfordulj de utána jó szorosan odahúztalak magamhoz. Farkamra sóhajtottam egyet és egyre jobban elmélyítem csókunkat. Közben már újra farkad simogatom, sőt másik kezemmel végigsimítok egyik bimbódon, majd finoman csavargatni kezdem, majd egyre erősebben. Kicsit megdöntelek, így harapdálni kezdem őket. Kezem teljesen lecsúsztattam fenekedre és megmarkoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.29, 20:20 | Üzenet # 1889 |
 Yaoista
| *Hevesen simogatlak és az ajkaid közé nyögök, a bimbómra pedig jobban felnyögök, főleg ahogyan a szádba is veszed.* - Ez nagyon jó.*Nyögök fel jobban.* - Kívánlak nagyon, ennyi nem elég.*Közlöm veled és megemelkedve lassan elkezdek a farkad ülni, addig meg se állok, amíg tövig nem vagy bennem. Elég nedves vagyok, így csak minimális a fájdalom.* - Olyan vagy, mint drog, több és több kell belőled.*Mondom igen csak komolyan, majd megcsókolva mozogni kezdek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.11.29, 20:44 | Üzenet # 1890 |
 Yaoista
| - Ez jól hangzik. Mond csak vannak ismeretségeid?*Kérdezlek, mert ez igen csak fontos és minél előbb ki kell alakítani.* - Én már egyetemen neki kezdtem.*Emlékszem vissza.* - Nem mindig ha okos az ember.*Bár gondolom ebben tisztában vagy.* - Majd elválik.*Mosolygok.* - Az aztán komoly.*Nevetek fel.* - Nekem is voltak, de legutoljára gimiben.*Kuncogok, ahol azért elég sok pasival voltam akkor is, egy - két tanárral is.* - Az sose baj.*Ki az a hülye, aki a jóból nem akar sokat.* - Engem nem zavar, szóval nem az én dolgom, ha az illető félrelép, mondjuk az tény, hogy én nem lépnék félre.*Mondom komolyabban, azért én is elég összetett személyiség vagyok.* - Vigyázz, mert leteperlek, ha ilyen hangokat adsz ki aztán napokig itt maradsz.*Kuncogok.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.11.29, 20:45 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 00:19 | Üzenet # 1891 |
 Yaoista
| - Alakulnak, igyekszem ismerkedni. *Bólintok egy nagyot.* - Én is azon vagyok. *Mosolyodom el.* - Ezt komolyan veszem azért. *Mondom komolyan.* - Szerintem se baj. *Vigyorgok.* - Szóval akkor te is hűséges vagy, meglepő. *Mosolyodom el.* - Hmm... lehet még nem is bánnám. *Dorombolok neked édesen és végignyalva a nyakadon, finoman ráharapok füledre.* - Még játszhatunk... *Simítok az arcodra.* - Csak ne tedd be... de azon kívül bármit lehet. *Vigyorgok és besimítok a köntösöd alá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 00:34 | Üzenet # 1892 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy szereted. *Nevettem el magam.* - Akkor gyere cicám. *Nem is volt ellenemre, hogy a farkamba ülsz, bár meglepett, hiszen eléggé lestrapáltnak tűntél még az előbb.* - Belőled is... *Suttogom füledbe és mozgásodra sokkal jobban émelyítem a csókunkat. Igen csak élvezem a helyzetet és eléggé lihegek is, teljesen beindítottál.* - Jó vagy... *Harapok nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 01:02 | Üzenet # 1893 |
 Yaoista
| - Helyes.*Bólintok.* - Valamit komolyan kell venni azért az életbe.*Kuncogok.* - Igen, ahogyan az is, hogy akarok majd magam mellé egy párt.*Vigyorgok.*- Valóban?*Vonom fel a szemöldököm.* - Nem bírsz magaddal.*Morranok fel.* - Hmm akkor leszophatsz vagy semmi.*Közlöm veled, de nem viccelek.* - Megduglak még szívesen, de máshoz nincs kedvem.*Eszek tovább, a többi rajtad áll.* - Bár lassan fekszem, mert hamarosan kelek.*Bár ugye szopás belefér, na meg szexre se mondanék nemet, de azt nem akarod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.11.30, 01:30 | Üzenet # 1894 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy te is így vélekedsz, mint én.* - Te is nagyon.*Nyögöm és én is a nyakadba harapok, majd inkább megcsókollak igen csak forrón.* - A kád méretét nagyon jól eltaláltad, te kis profi.*Kuncogok és hevesebb leszek.* - Egész nap tudnám veled ezt csinálni.*Karmolok végig a hátadon. Nem érdekelt mennyire lesz zsibbadt a popsim és leszek hulla, mert nagyon is megéri.* - Olyan jó kemény vagy.*Harapok az ajkaidra és a farkadra szorítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.12.05, 17:34 | Üzenet # 1895 |
 Yaoista
| - Értek hozzá. *Vigyorgok és nem bántam a hevességed, sőt.* - Ki tart vissza. *Kezdek el én is mozogni és mélyeket lökök benned. Hátamra nyögtem egyet mély hangon.* - Te pedig szűk és forró. *Vadul veszem birtokba ajkaid és keményebben mozgok már.* - Kapaszkodj. *Döntelek meg egy kicsit, amint megkapaszkodtál a kád két oldalába és picit megemelve még keményebben duglak, folyamatosan a gyönörpontod célozva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 01:28 | Üzenet # 1896 |
 Yaoista
| - Igen. Valamiért nem gondoltam, hogy hűséges lennél. *Igazából ez valahol nagyon aranyos volt, hogy mennyire ragaszkodni akarsz idővel valakihez.* - Miért? Kéne? *Csókolgatom közben nyakad finoman. Válaszodra abbahagyom a kóstolgatásod.* - Úgy nem buli. *Közlöm én is és tovább eszek. Kicsit forgolódok és a nadrágom felvéve, kiveszem belőle a telefonom.* - Nem is gondoltam, hogy már ennyi az idő. *Lepődök meg, persze közben igencsak gyönyörködhetsz bennem.* - Kicsit ébren tartottalak. *Kuncogok és befejezve a kaját, félreraktam az éjjeliszekrényre az üres tányért. Szépen eldőltem, semmi kedvem nem volt felöltözni. Kényelmes volt így nagyon. Mikor te is kifeküdtél, elgondolkozva néztelek.* - Kíváncsi vagyok, milyen ember lesz, akivel majd leéled az életed. *Mondom hirtelen és kinyújtva a kezem, végigsimítok az arcodon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 19:34 | Üzenet # 1897 |
 Yaoista
| - Valóban.*Ezt nem lehet vitatni.* - Nos, azért mert akkor nem járnék egyetemre és te se tanítani, ha folyton szexelnék, a többiről nem is beszélve.*Vigyorgok. A mozgásodra és a hangodra, ami igen csak őrjítően szexi még keményebb leszek. Amikor mondod, hogy kapaszkodjak úgy teszem, de azért kissé csúszik a kezem. Még hangosabb leszek és igen csak visszhangzik a hangom, amitől kicsit zavarba jövök, de ettől csak még szexibben festek.* - Megőrjítesz...*Nyögöm kéjesen hátra vetett fejjel. Te vagy az első, aki kihoztam belőlem ezt a perverz és szenvedélyes ént.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.06, 20:08 | Üzenet # 1898 |
 Yaoista
| - Tele vagyok meglepetéssel.*Kuncogok.* - Alapból nem vagyok unalmas, így meg főleg nem.*Vigyorgok.* - Nem is tudom.*Mosolyodom el féloldalasan.* - Pedig úgy vettem észre, hogy tetszett, amikor a farkam szoptad.*Mondom igen csak pimaszul. Figyellek persze és erősebben a popsira csapok.* - Jól mutat rajta a kezem nyoma.*Állapítom meg.* - Vagy én téged, de maradjunk annyiban, hogy kölcsönösen.*Kacsintok rád.* - Megszoktam már, hogy fent vagyok sokáig és nem csak a szex miatt.*Hiszen a munka miatt is van, hogy nem egyszer késő hajnalba vagy szinte reggel esek haza. Miután befejezem kaját leveszem a köntöst és elfekszek én is.* - Miért izgatja ennyire a fantáziát?*Kérdezlek és a tenyeredbe csókolok. Lekapcsolom a villanyt, majd a mellkasomra húzlak, aki szimpi szeretek így vele aludni, bár te vagy az első, aki elsőre ezt kiváltja, de ugye veled tényleg minden más.* - Felelj és akkor én is megteszem.*Ölellek magamhoz, most nagyon gyengéd az érintésem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.12.07, 14:18 | Üzenet # 1899 |
 Yaoista
| - De annál jobban élveznénk. *Vigyorgok én is és persze nem hagyom abba. Egyre jobban élveztem veled a szexet és már kiismertem a tested elég jól.* - Milyen erortikus. *Nézek rajtad végig. A hangod én nagyon élveztem.* - Már megtettem. *Vigyorgok még jobban, majd hirtelen kihúzódtam belőled, megfordítottalak és egy lökéssel újra tövig benned voltam.* - Isteni... *Harapdálom a hátad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.12.07, 19:48 | Üzenet # 1900 |
 Yaoista
| - Tetszett. *Vigyorgok, most minek kamuzzak, de azért én is el tudok fáradni.* - Majd bepótolom legközelebb. *Kuncogok, majd fenekemre nyögtem egyet.* - Hé... *Nézek a popsimra, majd elnevettem magam.* - Igaz. *Valóban egymást tartottuk ébren.* - Munkamániás? *Nevetek fel, hiszen mi másért. Nem hittem, hogy visszakérdezel. Nem bántam, hogy odahúzol, sőt elhelyezkedve szinte hozzád simultam. Meglepően jól esett most ez a gyengédség.* - Igazából nem tudom. Nem tűnsz egy könnyen megkapható fickónak. *Most nem a szexre gondoltam.* - Ezért talán. Most te jössz.
|
|
| |