Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 02:58 | Üzenet # 1926 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ott a pont, én kérek elnézést.*Kuncogok.* - Belőve pedig még jobban.*Vigyorgok.* - Oké, akkor megbeszéltük, bár nagyon jóknak kell lennünk, mert azért Devan nagyon jól ismeri az ízlésem és a képességeim, de bevettem magam a móka kedvéért.*Vigyorgok.* - Majd kitalálod.*Lépek eléd.* - Kis malac, bár meg kell hagyni a gecim, az még jobban mutatott rajtad.*Vigyorgok és lenyalom joghurtot.* - Fincsi.*Csókollak meg vadul.* - Egyél rendesen, mert a végén ismét megduglak és holnap is itt leszel.*Suttogom a füledbe és bele is nyalok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 14:35 | Üzenet # 1927 |
 Yaoista
| - Mert szerinted Aaeron nem az enyém? Bár azt is tudja, hogy milyen szeszélyes tudok lenni. *Kuncogok.* - Bizony. *Mosolyodom el. Elsőre nem értettem a beszólásod, majd elvigyorodtam és csókod odaadóan viszonoztam.* - Bár a gecid finomabb volt. *Vigyorgok, azért engem se kellett félteni.* - Én nem bánnám. *Csókolok a nyakadba.* - De te vagy, aki már felöltözött és nem veszi vissza a ruháit. *Kuncogok és pimaszul vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 14:43 | Üzenet # 1928 |
 Yaoista
| - Értem, bár tele vagy folttal, mondjuk megmondod mással dugtál ez se meglepő, nem de?*Kérdezlek vigyorogva.* - Igen tudom.*Kuncogok.* - Pimaszkodjál csak.*Harapok a nyakadba, nem fogok leállni veled erről beszélni.* - Tényleg elég csábító az ajánlat, de még ezer a dolgom, tudod én nagyon elfogult ember vagyok.*Paskolom meg az arcod, majd kapsz még egy csókot. Felállva előveszem a pénztárcám, ami tele van kártyákkal és pénzzel. * - Itt a taxi névjegye.*Adom neked oda.* - Na és meddig szívassuk őket?*Kérdezlek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.12.27, 14:53 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 14:51 | Üzenet # 1929 |
 Yaoista
| *Már csak az arcodért megérte ezt mondani neked.* - Helyes. *Vigyorgok. Felmorranok, ahogy tövig nyelsz és hát még mindig ügyes volt a kis szád.* - Valahogy így. *Vigyorgok, de az arcomon rajta volt, hogy mennyire élvezem. Finoman simogatom a fejed közben, majd megmarkolom a hajad, de kicsit sem durván.* - Ez az... *Lihegem és közben mély hangon nyögtem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 15:00 | Üzenet # 1930 |
 Yaoista
| *Nagyon tetszik az arcod és még a kis önelégült fejed is bejön. Egyáltalán nem bánom, hogy megmarkolod a hajam, hiszen nem csinálod durván.*- Rohadt szexi vagy.*Leszek még hevesebb és én is kezdek megkeményedni, a látványodtól és a hangodtól.* - Tényleg finom.*Vigyorgok, teljesen elengedve magamat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 16:29 | Üzenet # 1931 |
 Yaoista
| - Tudom. *Vigyorgok és hevességedre kicsit hangosabb leszek, de nagyon szexi, ahogy mély hangon nyögök.* - Vegyél csak belőle, amennyit szeretnél. *Simítok az arcodra és közben téged nézlek.* - Jól áll a szádba a farkam. *Vigyorgok és látom, hogy te is kezdesz megkeményedni.* - Felizgulsz arra, hogy leszopsz? *Nagyon büszke voltam magamra.* - Kis perverz...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 16:46 | Üzenet # 1932 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nem. *Vigyorgok veled.* - Azt teszem. *Harapásodra nyögtem egyet édesen.* - Szóval nincs időd még egy menetre? Szomorú. *Sóhajtok kicsit csalódottan, de persze csókod még viszonozom.* - Köszönöm. *Mondom a névjegyre.* - Hm... a következő alkalmunkig? *Kérdezem kacéran.* - Bár nem tudom, hogy tényleg beveszik-e. *Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 16:56 | Üzenet # 1933 |
 Yaoista
| - Köszönöm a lehetőséget.*Kuncogok.* - Ezt már említetted, örülök hogy még mindig így gondolod.*Vigyorgok.* - Mert annyira szexi vagy és a hangok, amiket kiakadsz.*Magyarázom kissé zavartan.* - Miattad van.*Közlöm veled és tovább szoplak, de közben magamat is simogatni kezdem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 17:02 | Üzenet # 1934 |
 Yaoista
| - Majd pótoljuk, mert ez a menet nem pár perce lenne.*Vigyorgok.* - És az mikor legyen?*Mert ez sem mindegy.* - Szerintem ez úgy fog kinézni, hogy előadjunk magunkat és a találkozó végére, úgyis lebukunk.*Kuncogok. Megiszom a kávémat és még egy pillantást vetek magamra.* - Nos akkor én megyek.*Megyek oda és kapsz még egy igen csak vad csókot.* - Nagyon örültem Gray.*Búgóm a füledbe igen csak erotikusan.* - Akkor hamarosan találkozunk. Szia.*Indulok ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 19:52 | Üzenet # 1935 |
 Yaoista
| - Úgy se állnánk meg egynél. *Vigyorgok én is.* - Amikor ráérsz. *A számom meg van.* - Valószínű. *Nevettem el magam.* - Rendben. *Mosolygok és hát semmi kifogásom a vad csókod ellen, sőt ki is élvezem.* - Én is Asami. *Mondom szexi hangon.* - Szia. *Köszönök el tőled. Bekajáltam rendesen, majd aludtam még egy nagyot, rám fért. Letusoltam, majd felöltöztem és hívtam a taxit, amit mondtál. Mikor hazaértem, nagyon jól éreztem magam, tényleg tetszett, hogy végre volt valaki, aki tudott velem bánni.* - Szia Aaeron... *Hívlak fel.* - Mond csak, mikor érsz rá? Tudom, hogy majd megpukkadsz... gyere át, ha tudsz. *Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 19:59 | Üzenet # 1936 |
 Yaoista
| - Egyre jobban áll. *Vigyorgok.* - Még szép. *Kuncogtam, majd néztem, ahogy vered magadnak.* - Ne nyúlj a farkadhoz. *Szólok rád, de csak ennyit. Utána persze elkényeztettelek és én is leszoptalak. Persze utána megcsináltam a kaját neked és szexeltünk még egy hatalmasat. Másnap nekem dolgom volt, de téged hagytalak pihenni, sőt még kávét is vittem neked. Bementem az irodába és csak ültem és firkálgattam. Zavart, ahogy viselkedek veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 21:37 | Üzenet # 1937 |
 Yaoista
| - Nem bizony.*Vigyorgok.* - Egyeztettünk.*Elmegyek és tényleg teljesen ki vagyok virulva. Miután minden fontossal végzek felhívom Devant, hogy ráér e és mivel rábólint így később átmegyek, de akkor már Aaeron nincs ott és persze nem nehéz kitalálni, hogy merre is lehet.* - Hello Devan.*Köszönök neki.* - Kiscicád merre van?*Kérdezek azért rá.* - Gondoltam vele is közlöm, hogy a kis barátjával nagyon félrelőtt szóval valamivel ki kell, hogy engeszteljetek.*Adom elő a sértettet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 22:55 | Üzenet # 1938 |
 Yaoista
| - Szia. *Invitállak be.* - A kiscicám a kiscicádnál. *Vigyorgok, majd meglepetten nézek rád.* - Ezt elég nehéz elhinnem, mi történt? *Kérdezem kíváncsian, de nagyon gyanús volt a dolog.* - Pedig úgy tűnt, nagy az összhang, míg itt voltatok. Megkockáztattam volna, hogy jobban is tetszik, mint egy dugnivaló fiúka. *Öntök italt mindkettőnknek, majd leülök veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 23:09 | Üzenet # 1939 |
 Yaoista
| - Örülök.*Kuncogok. Teljesítem a kérésed, ahogyan egyre jobban a kedvedbe járok a szex terén, de hát tényleg nem lehet panaszom, hiszen most is megkapom a magam gyönyörét, na meg tényleg szeretlek kényeztetni. Nagyon finomat főzöl és a hami is isteni, azért rendesen elfáradok, az alvással nincsen gondom. Másnap nagyon jól esik a kedvességed és ez meg is lep vagyis a kávé, hiszen ilyet ritkán teszel. Hagylak dolgozni én pihenek, egészen addig amíg nem hív fel Gray.* - Megyek is.*Kuncogok, majd elkészülök és elköszönve tőled átmegyek, bár azért a járás még nehezen megy.* - Hello édes.*Puszilom meg, majd bent leülök.* - Na milyen volt az este? A nyomaid és a járásod elég sokat mond.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 23:48 | Üzenet # 1940 |
 Yaoista
| -Várlak. *Mikor megjössz beengedlek és csak vigyorgok.* - Szia szívem. *Puszillak meg én is téged.* - Eltelt. *Majd csak grimaszolok egyet.* - Hát elég szar kerítő vagy. *Ülök le veled.* - Kérsz egy kávét? *Kérdezem közbe.* - Asami egy seggfej. *Közlöm veled a tényeket.* - Már éppen a témánál tartottunk volna, erre neki munka miatt menni kell.. legalábbis ez volt a szöveg, de szerintem csak szimplán nem állt fel neki. Na mindegy, aztán kerítettem magamnak egy adoniszt. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 23:52 | Üzenet # 1941 |
 Yaoista
| - Micsoda?*Döbbenek le.* - Igen kérek, de ráér.*Mondom komolyan és rágyújtok, persze neked is adok.* - Oké tény, hogy tud seggfej lenni és a munka is fontos neki, de hogy nem állt fel neki, az kizárt. Kétlem, hogy gondjai lennének, na meg rád biztos felállt.*Vigyorgok.* - Na és milyen adoniszt szedtél fel?*Kérdezlek.* - Gyanús vagy nekem. Pont akkor találkozol egy állattal, amikor Asamival mentél el.*Méregetlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.12.27, 23:58 | Üzenet # 1942 |
 Yaoista
| - Oké, azért megcsinálom. *Teszek fel egyet, addig visszamegyek és én is rágyújtok.* - Jó, azt mérgembe mondtam, de engem akkor se hagyjon ott senki. *Durcázok, méghozzá elég jól.* - Cuki vagy. *Vigyorgok, azért jól esett, hogy rám be kell indulnia.* - Az egyik felszolgáló a hotelben, ahova mentünk. Értette a dolgát. *Sóhajtok egy nagyot.* - Megengedtem neki, hogy plusz vibrátorral dugjon meg. *Teszem hozzá.* - Nem hiszel nekem? *Nézek bánatosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:01 | Üzenet # 1943 |
 Yaoista
| - Nem a kiscicám.*Morgok.* - Pedig így van.*Mondom és az italt megköszönve elveszem és beleiszok.* - Igen elvoltunk és tényleg a kedvemre való volt, de a kinézete ellenére igen csak sokat rinyált és beszélt, én pedig dugni akartam egy jót és nem enyelegni.*Adom elő magam, ami hiteles, de ugye te nagyon jól ismersz.* - Szóval máskor nem hallgatok rátok.*Közlöm, de már vártam, hogy az igazat mondjam.* - És veletek mi van?*Vűltok témát.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2015.12.28, 00:13 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:10 | Üzenet # 1944 |
 Yaoista
| - Áh, értem. Ezt el tudom képzelni, bár... *Még mindig elég hihetetlen volt, főleg azok után, hogy simán megütött engem is.* - Ahha... még mindig nem hiszek neked. *Közlöm veled végül.* - Egész éjszaka szexeltünk. *Fújom ki a füstöt.* - Nem tudom, hogy mit kezdjek vele... *Teszem hozzá és látszik, hogy mennyire gondolkozok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:34 | Üzenet # 1945 |
 Yaoista
| - Nincs semmi bár.*Jelentem ki.* - Mi okom lenne hazudni?*Kérdezlek.* - Milyen mázlista vagy. Komolyan engesztelésül kölcsön adhatnád.*Persze csak a véred szívom.* - Minden ki fog majd magától alakulni.*Mosolyodom el.* - Én azért szurkolok nektek, szerintem jó páros vagytok.*Paskolom meg a vállad.* - Azért elég strapabíró is.*Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 00:34 | Üzenet # 1946 |
 Yaoista
| - Oké ez jogos.*De akkor se hittem el, hogy ez történt.* - Őszinte.*Mosolygok.* - Na és melyik hotelban voltatok? Asami biztos igen csak jó helyre vitt.*Jegyzem meg, majd a vibrátorra elmosolyodom.* - Megelőztelek amúgy, mert bennem is volt.*Jegyzem meg mellékesen.* - Nem igen vagyis ezt nem. Nem szokott csalni a radorom és basszus Asami ott van a szeren, szóval nagyon gyanús vagy te nekem.*Méregetlek.* - Hogy nézett ki a pincér? Mindent mesélj el.*De szinte szuggerállak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:11 | Üzenet # 1947 |
 Yaoista
| *Elmondom melyik hotelbe mentünk, de igazból már vártam, hogy az igazat mondjam.* - Tudok róla. *Vigyorgok.* - Neked tetszett? *Kérdezem meg egyenesen.* - Lehet gyanús vagyok, akkor is ott hagyott. *Kötöm az ebet a karóhoz.* - Magas volt, izmos és nagyon szexi. *Eddig Asami is lehetne.* - Sötét haj, sötét szemek, nagyon helyes volt. *Sóhajtok egy nagyot.* - Rendesen megdugott, tudod... szoktam panaszkodni, hogy nem mernek velem bánni. Na ő tudott. *Vigyorgok, látszik, hogy elégedett vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:13 | Üzenet # 1948 |
 Yaoista
| - Szereted szopatni az embereket szó szerint. *Vigyorgok.* - Hát nem tudom... *De nem mondok többet.* - Mást is találok, aki dughatok kedvem szerint. *Jegyzem meg, ilyen téren nekem nem volt különleges Aaeron.* - De mi van, ha én nem akarom? *Kérdezek rá.* - Pff... *Fordítom el a tekintetem.* - Nem vagyunk semmilyen páros. *Közlöm veled.* - Mondjuk ez igaz. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:21 | Üzenet # 1949 |
 Yaoista
| - Ez igaz, de téged most nem szopatlak.*Mondom, ez a szöveg nagyon tetszik.* - Szóval a nem tudom a kölcsön adásra vonatkozott?*Érdeklődöm vigyorogva.* - Azért nem mindenki engedne meg ennyi mindent.*Ezt te is tudtad.* - Akkor vess neki minél előbb véget mielőtt teljesen beléd esik.*Mondom komolyabban.* - Ha te mondod.*Vonok vállat, azért ilyen téren az önfejűséged szörnyű.* - Bármennyire tagadod, neked is egyre többet jelent Aaeron.*Tagadhatod, de ismertelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:49 | Üzenet # 1950 |
 Yaoista
| - Peersze. *Nem akartam elhinni, hogy mindketten ennyire mellélőttünk.* - Dehogy, kezeket el... *Vágom rá, bele se gondolok.* - És engem ennek érdekelnie kéne? *Kérdezek vissza.* - Nem tudom. *Tényleg nem tudtam, de továbbra is tartottam magam, hogy előbb-utóbb be fog tőlem sokallni.* - Nem jelent többet. *Makacskodok tovább.* - Csak itt lakik és megdugom, ennyi... *De látszik rajtam, hogy zavar, ahogy viselkedek vele.*
|
|
| |