Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 01:58 | Üzenet # 1951 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Szóval elvitt abba a drága szállodába, amit Devan tervezett, majd elment, de te maradhattál.*Azért ez nem vall Asamira, hogy semmi akció és mégis maradhattál.* - Tudtál?*Vonom fel szemöldököm.* - Beszélgetni volt idő?*Tényleg gyanús vagy.* - Igen élveztem, oké nem minden nap csinálnám, de olykor belefér. Devan nagyon érti a dolgát.*Mondom, majd a fejem az öledbe fektetem és elterülök.* - Tényleg nagyon gyanús vagy nekem.*Szívok mélyet a cigimből.* - Igen minden akkor történik, amikor Asamival mész el. Lásd be azért egy ilyen egybeesés igen csak véletlen, de persze örülök, hogy ki lettél elégedve.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:20 | Üzenet # 1952 |
 Yaoista
| - Mivel otthagyott. *Bólintok.* - Még a kocsiban mondta. *Magyarázom.* - Szóval tetszik. *Kuncogok, néha olyan ártatlan tudtál lenni. Ahogy a fejed az ölembe köt ki, elmosolyodom és simogatni kezdem a buksid.* - Nem értem, hogy miért. *Cigizek én is.* - Ez van, véletlenek léteznek. *Nagyon finoman cirógatlak.* - Na és veled miújság? Te is elég furán sétálsz. *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:25 | Üzenet # 1953 |
 Yaoista
| -Hát jó.*Sóhajtok fel, de magamban vigyorgok, hiszen ez is azt igazolja, hogy Aaeron érdekel téged és nem csak a szex miatt.* - Igen kéne és érdekel is.*Vigyorgok.* - Hmm akkor meg minek húzod fel magad?*Kérdezlek és megiszom az italom.* - A szüleihez se mennél le és sorolhatnám.*Jegyzem meg.* - Egy szerető nem is olyan rossz dolog szerintem.*Dőlök hátra.* - Tudod, hogy engem nem tudsz átvágni.
Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2015.12.29, 01:13 |
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.12.28, 02:30 | Üzenet # 1954 |
 Yaoista
| - Nem jellemző ez rá.*Csóválom a fejemet.* - Mégis ez, hogy jött fel köztettek?*Érdeklődöm.* - Kis pletykás, én akartam elmondani.*Sóhajtok fel.* - Ja ja persze.*Úgysem fogom annyiban hagyni.* - Ez finom.*Mondom a simire és elnyomom a cigimet.* - Elég sokat szexeltünk.*Vigyorgok.* - Bár nem indult a legjobban.*Azzal mindent elmesélek és már várom, hogy mikor kapom meg, hogy hülye vagyok.* - Csak kérlek ne menj neki többször.*Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 00:42 | Üzenet # 1955 |
 Yaoista
| - Ennyi jár azok után, hogy ott hagyott, nem? *Húzom föl magam elég hitelesen.* - Kérdezte mennyire vagyok bevállalós. *Magyarázom el.* - Még a kocsiba. *Teszem hozzá.* - De azért a részletekbe beavathatsz. *Vigyorgok.* - Mostanában leengedve hordod. *Állapítom meg.* - Akkor gondolom most te is oda vagy. *Nevetek fel. Végighallgatlak csöndben és azért csúnyán néztem.* - Jó, jó... *Morgom és még mindig gyilkos a pillantásom.* - De kedvelnem nem kell.... és még elviselni se fogom. *Közlöm veled.* - Ha itt lettem volna, rögtön elhoztalak volna tőle... *Bűntudatom volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 00:49 | Üzenet # 1956 |
 Yaoista
| - Téves, nem érdekel. *Igazából, hogy mennyit enged nekem, az tényleg nem érdekelt.* - Mert felidegesítesz. *Iszok bele én is az italomban.* - Csak kíváncsi vagyok. *Jegyzem meg én is.* - Akkor miért nincs? Tudod még mindig nem vettem be, hogy nem jött be Gray. *azért ezt még hozzá kellett fűznöm.* - Én nem akarok senkit átvágni. *Legfeljebb Aaeront.* - De nekem ez így elég... sőt sok is. Nagyon. *Hallgatok el.* - Nem akarok vele ilyen lenni és nem akarok komolyabbat. *Ezt komolyan is gondoltam. Elméletben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 01:09 | Üzenet # 1957 |
 Yaoista
| - Jogos.*Bár akkor se hittem neked.* - Értem.*Mondjuk ez hihető, de akkor is nagyon gyanús vagy.* - Érdekelnek a szaftos részletek mi?*Vigyorgok.* - Igen.*Mosolyodom el.* - Az nem kifejezés.*Igazából csak úgy ragyogok.* - Tudom és nem is várom el, de remélem azért egyszer majd jól kijöttök.*Nagyon örülnék neki, de hát kitudja meddig leszünk együtt.* - Tudom édesem, de nem biztos, hogy eljöttem volna, szóval kérlek ne marcangold önmagad.*Mosolyodom el lágyabban.* - Szeretek vele lenni és egyre jobban tetszik.*Mondom lágyabb hangon.* - Tudom bolond vagyok, de tényleg ő kell.*Ismerhettél, hogy ilyenből nem csinálok viccet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.12.29, 01:20 | Üzenet # 1958 |
 Yaoista
| - Makacs öszvér vagy.*Csóválom a fejemet.* - Ugyan tökre visszafogom még a magamat.*Kuncogok.* - Aha persze.*Nem hittem neked.* - Mert még nem találkoztam olyan személlyel és a te bajod.*Vonom meg a vállamat.* - De mégis az ellenkezőjét teszed.*Jegyzem meg.* - Sose viselkedtél senkivel úgy, mint Aaeronnal.*Ezt te is tudtad jól, hiába tagadod.* - Talán baj, hogy jót akarok neked?*Kérdezlek.* - Na meg Aaeront is kedvelem és nem akarom a padlón látni.*Szerintem te se, hiába makacskodsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 01:02 | Üzenet # 1959 |
 Yaoista
| - Nem vagyok az. *Makacskodok tovább.* - Mondjuk ez igaz. *Ezzel egyet kellett értenem.* - Ennyire nem nézhettük be mindketten. *Akkor sem hittem neked.* - Szerinted engem nem idegesít? *Hiszen valóban az ellenkezőjét tettem.* - Tudom. *Szívok egy mélyet a cigimből.* - Nem baj... de nekem ez miért lenne jó? *Kérdezek vissza.* - Ha baja van, majd mondja, meg hamar talál úgy is felejtőt. *Igazából Aaeronnak se kellett magát megerőltetni, ha valakit fel akar szedni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 01:06 | Üzenet # 1960 |
 Yaoista
| - Minden egyes apró mocskos részlet. *Vigyorgok.* - Ebben azért nem reménykednék a helyedbe. *Morgom halkan, bár belőlem még a düh beszélt.* - Igyekszem, de akkor is... fordítva te is ki lennél... *Lehet még jobban, mint én.* - Fura ízlésed van.. nem is értem. Lucas olyan kedves volt veled mindig... igazi herceg volt, ahhoz képest ez a fickó... egy antiherceg. *Kuncogok. Csöndben hallgattalak és csak sóhajtok egy nagyot.* - Minden esetre, ha megbántana, hozzám bármikor jöhetsz kisírni magad. *Cirógatom meg az arcod.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 02:05 | Üzenet # 1961 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom és elmesélek neked mindent.* - Jó jó értem, csak ne morogjál.*Elég Devan morogását hallgatni.* - Tudom és ezt meg is mondtam, de azért egyben örülhetnél is nekem.*Jegyzem meg.* - De Lucas a múlt és nem kell mindig felhoznod.*Morgok most már kicsit én is.* - Lehet ezért tetszik, mert ő annyira más.*Mosolyodom el picit. Te csak rosszat látod és ezzel nem tudok mit tenni.* - Igen tudom és köszönöm.*Bár nem fogok azért mindig jönni, hogy ne aggódj.* - Azért nem csak akkor fogjuk jönni, meg jobb ha nálad találkozunk, valamikor itt is aludhatnék.*Elmélkedem.* - Tényleg hiányoztál kis majmom.*Kuncogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 02:11 | Üzenet # 1962 |
 Yaoista
| *Csak kuncogok rajtad, ennyire még én se vagyok makacs pedig én se vagyok egy egyszerű eset.* - Pedig mégis.*Sóhajtok fel.* - Akkor miért teszed, ha idegesít?*Kérdezlek és újabb cigire gyújtok.* - Hasztalan neked bármit is mondani.*Jegyzem meg.* - Az biztos, de neki te kellesz, de inkább nem mondok semmit, mára belefáradtam.*Fogom még rágni a füled, de most egyszerre ennyi volt, sok tudsz lenni azért. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 02:28 | Üzenet # 1963 |
 Yaoista
| - Már megteszem és csak utána esik le... *Motyogom és inkább beleiszok az italomba.* - Mintha neked lenne haszna. *Legalább annyira makacs voltál, mint.* - Hála az égnek. *Sóhajtok egy nagyot.* - Asami... meséld már el mi volt Gray-jel. *Azért se hagyott nyugodni a gondolat.* - Oké, hogy rinyált, de legalább megdugtad? *Még mindig gyanúsan méregettelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 02:34 | Üzenet # 1964 |
 Yaoista
| *Kíváncsian hallgatok mindent és kicsit melegem is lett.* - Hűűű.... szexi. *Fejtem ki a véleményem.* - Nem morgok... *Morolyodom el.* - Örülök is, csak még emésztenem kell, ne haragudj... *Cirógatom meg a pofidat.* - Bocsi. *Adok egy puszit a fejedre.* - Fura ízlésed van. *Kuncogtam el magam.* - Félsz, hogy összeveszek a professzoroddal? *Vigyorgok.* - Te is nekem maki. *Ölelgetlek meg.* - De tényleg gyere... ismerlek. *Jegyzem meg, tudtam, hogy mikor ki vagy, szeretsz bujkálni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 13:46 | Üzenet # 1965 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Vigyorgok.* - Micsoda reakció, tiszta meleg vagy.*Cirógatom meg a pofidat.* - Persze.*Vigyorgok.* - Nem haragszom.*Csókolok a tenyeredbe.* -Te is bocsi.*Az volt a jó, hogy sose tudtunk egymásra haragudni sokáig, a legtöbb idő is csak pár óra volt és akkor is valami baromságon kaptunk össze.* - Igen tudom, nagyon fura és lehet tényleg kissé mazo vagyok.*Nevetek fel.* - Eltaláltad.*Most minek tagadjam.* -Bár azt mondta bárkit felvihetek.*Jó persze nem dugásra gondolt és ugye nem is érdekel senki rajta kívül.* - Oké igyekszem, köszönöm.*Mosolyodom el.* - Azt mondta, hogy még nála is jobb építész lehetett és majd akkor én tartom el őt.*Mosolyodom el lágyan.* - Talán tényleg együtt maradunk nagyon nagyon sokáig.*Jelenleg csak vele tudom elképzelni az életem.* - Azért ez elég nagy dolog, az meg, hogy elismeri a tehetségem főleg.*Ezt te se tagadhatod.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2015.12.30, 13:47 |
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.12.30, 14:23 | Üzenet # 1966 |
 Yaoista
| - Értem.*Mosolyodom el. Olyan kis édes vagy ilyenkor de persze nem mondom vagyis most még.* - Te azért makacsabb vagy mint én, pedig én se vagyok egyszerű eset.*Vigyorgok.* - Seggfej.*Vágok a válladba vigyorogva.* - Mondom, hogy nem volt semmi, sokat rinyált ott hagytam.*Vigyorgok, majd csak nem bírom ki.* - Na jó nyertél. Életem legjobb dugása volt a kicsike.*Vigyorgok igen önelégülten, majd elmondok neked mindent.* - Biztos jó párszor megfogom még dugni, pont úgy szeretni, ahogy én és lehet vele bármit csinálni.*Virul a fejem.* - Poénból kitaláltam, hogy etessünk be titeket, kíváncsi vagyok ő meddig bírja.*Kuncogok.* - Szóval kösz Devan.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 00:10 | Üzenet # 1967 |
 Yaoista
| - De így szeretsz.*Folyamatosan vártam, hogy mond már mi van.* - Azért. *Vigyorgok. Folyamatosan hallgatlak, majd vigyorgok.* - Annyira tudtam. *Nem tudtál meggyőzni a marhaságodról.* - Túl jól ismerlek. *Most én vertelek vállba.* - Nem hiszem, hogy sokáig. *Nevettem el magam.* - Szóval rendesen megdugtak, ráadásul vibrátorral. *Vigyorgok.* - Szép barátom, szép, főleg, hogy elsőre. Kicsit sajnálom, hogy én nem dugtam meg. *Vigyorgok.* - Minimum.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 00:16 | Üzenet # 1968 |
 Yaoista
| - Jól van na, jó a fantáziám. *Kuncogom el magam.* - Nem kissé, rohadtul. *Vigyorgok.* - Majdnem utolérsz engem. *Nevetek veled.* - Na látod, ne aggódj, jó leszek. *Mosolyodom el, mert hát érted még ezt is megteszem.* - Aaron... csak vigyázz magadra. *Kérlek meg, mert én nagyon aggódtam. Tudtam, hogy mennyire bele tudod magad lovalni a dolgokba.* - Ez igaz, de én is mindig mondtam, hogy milyen ügyes vagy... az semmit se számít?? Mindjárt megsértődök... *Játszom a durcást.* - Tegnap faképnél hagynak, ma meg te... *Motyogom, de látszik, hogy nem komoly.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 00:59 | Üzenet # 1969 |
 Yaoista
| - Így bizony.*Vigyorgok.* - Igen igen.*Kuncogok.* - De még milyen rendesen, a járással is gondok voltak még a mai nap is és segge is fájni fog neki még pár napig.*Vigyorgok büszkén.* - Köszönöm köszönöm.*Nevetek fel.* - Én így vagyok Aaeronnal szóval egálba vagyunk, bár amint dobod, majd én megvigasztalom.*Imádom szívni a véred és olyan viccesen reagálsz, na meg elárulod magadat nem kicsit. Persze tény, akkor se hajtanék rá, hiszen az exed lenne és ennyi gerinc van bennem.* - Nála azért sajnálom a szabályom, bár kétlem, hogy engedett volna mivel a főnöke vagyok.*Amúgy simán megtudtam volna fektetni, ha másképpen találkozunk.* - Olyan erkölcsös tud lenni, de egyben milyen perverz is, nem lehet neked se okod panaszra.*Vigyorgok.* - Na és mesélj, mi a következő játék vele?*Érdeklődöm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 01:05 | Üzenet # 1970 |
 Yaoista
| - Ezzel nincsen semmi baj.*Kuncogok.* - Oké, ott a pont.*Kuncogok.* - Én nem versenyzek ilyenben tudod jól.*Más személyiségek vagyunk, de attól még, hogy én nem fekszek össze csomó pasival szeretem a szexet és kellőképpen perverz vagyok.* - De igen csak forrófejű vagy és tudom, hogy csak engem védesz, de balhét nem akarok, mert ismét rajtam csattan.*Sóhajtok fel.* - Igyekszem.*Mosolyodom el lágyabban.* - Tudod, hogy sokat számít, de ismersz milyen vagyok és ő mégis csak egy szakember, ne csináld ezt.*Cirógatom meg az arcod.* - Meddig fogod még ezt játszani?*Vonom fel a szemöldököm.* - Majd megesz a kíváncsiság, szóval az igazat akarom.*Jelentem ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 01:52 | Üzenet # 1971 |
 Yaoista
| - Én sem azért mondtam. *Mosolyodom el, meg amúgy is, én alapból mazochistább vagyok nálad kicsit, de pontosan tudtam, hogy te is milyen kis perverz vagy.*- Ezzel nem tudok vitába szállni. *Kuncogok halkan, tényleg hamar felkaptam a vizet, főleg akkor, ha a barátaimról volt szó.* - Tudom... *Mosolyodom el és belehajtom a fejem a tenyeredbe.* - Mire gondolsz? *Adom a hülyét, majd elnevettem magam.* - Oké, feladom. *Vigyorgok, majd kicsit fészkelődtem és lefeküdtem melléd a kanapéra. Még jó, hogy egyikőnk se volt nagy darab, így kényelmesen elfértünk.* - Isteni volt... *Elmesélek mindent, a kocsit is és hogy mennyire élveztem.* - Még fogunk találkozni. *Fejezem be.* - Ha nem mentünk volna tegnap olyan messzire, már most hívnám. *Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 01:57 | Üzenet # 1972 |
 Yaoista
| - Akkor gondolom miután már nem fáj a segge, dugtok megint. *Állapítom meg.* - Utána már azt csinálsz vele, amit akarsz. *De ezt igazából komolyan is gondoltam, még ha tudtam is, hogy nem dugod meg akkor sem.* - Nem tudom, hogy engedett-e volna, ezt tőle kell megkérdezned. *Bár szerintem sem.* - Nincs okom, ami azt illeti, az ágyban elég ügyes és fejlődik. *Ezt be kellett ismernem.* - Még nem tudom. *Vigyorgok.* - Bár valószínű a piercing lesz. *Kuncogok.* - Kap egy szépséget a farkába.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 02:11 | Üzenet # 1973 |
 Yaoista
| - Kár lenne.*Kuncogok.* - Na végre.*Azt hittem már sosem mondod el az igazat.* - Na elment a kispárnám.*Sóhajtok fel játékosan és igen csak izgatottan hallgatlak most én nekem lesz melegem.* - Szóval akkor igaz a hír, hogy érti a dolgát.*Vigyorgok.* - Viszont elsőre ilyen messzire elmenni ez annyira rád vall, bár igaz rég megtetted volna, ha lett volna rá jelentkező.*Jegyzem meg.* - Csoda, hogy zavar, hogy fáj a popid.*Markolom meg finoman.* - Na és hol marad a hála?*Adom elő magam, de persze csak viccelek.* - Talán még több is lesz köztetek.*Kacsintok rád.* - Amúgy a szexen kívül mi a véleményed róla?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 02:22 | Üzenet # 1974 |
 Yaoista
| - Így van, bár engem nem zavar, hogy fáj segge, most is megdugnám.*Vigyorgok.* - Értem.*Bár látszik nem erre számítottam.* - Most már tényleg megkérdezzem, de látom előre a reakcióját, hogy én minek kérdezzek ilyet.*Nevetek fel.* - Fejleszted, ahogy te szereted mi?*Vigyorodom el.* -Jól hangzik.*Képzelem el.* - Gray is akar majd piercinget, az a furcsa, hogy nincs neki, bár tetkója van, nagyon jól áll neki.*Igazából már vártam, hogy ismét megfektessem.* - Érdekes egy srác az egyszer biztos.*Elmondom miket beszéltünk.* - Őt is megleptem, hogy akarok magamnak később valakit.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 12:16 | Üzenet # 1975 |
 Yaoista
| - Azt sejtettem. Engem se szokott zavarni. *Vigyorgok veled, jól megértettük egymást.* - Rák vörös lesz. *Mosolyodom el kicsit.* - Még szép. *Nevettem el magam kicsit. Csöndben hallgatlak és méregetlek.* - Ha már ennyire mondogatod nekem... szerintem neked tetszik ez a srác. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen.* - Mármint jobban, mint egy faszlyuk (most tanultam xd). *Hiszen még én se láttalak eg dugás miatt így felvillanyozódni.* - Még a végén belé zúgsz. *Vigyorgok.*
|
|
| |