Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:22 | Üzenet # 176 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Az volt. *Minek tagadjam.* - Jah, amúgy a szüleim élnek és virulnak. A város másik felében laknak. *Teszem hozzá félvállról.* - Ne akarj. *Mondom kicsit komolyabban. Nem akartam, hogy az emberek értsenek engem. Szopásodra nyögök egyet és a fejedre simítok. A hajadba markolva élvezem, ahogy ajkaiddal kényeztetsz.* - Ügyes fiú....
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:23 | Üzenet # 177 |
 Yaoista
| - Micsoda?? Neked semmi se szent.*Mondom elborzadva. Nekem a csalàdom szent viccből se mondok ilyet. Nem mondok semmit csak tovàbb szoplak de ki vagyok rád és magamra még mindig hogy hittem neked. Picit szoplak még majd abbahagyom és feléd mászva a farkadra ülök mire fàjdalmasan felnyögök de annyira nem a vibri megtette a hatàsát. Nem vàrok és mozogni kezdek és a nyakadat harapom ha nem a számat màr.xd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:23 | Üzenet # 178 |
 Yaoista
| - Nem szokott. *Mondom lazán. MEglepődtem, hogy milyen készséges vagy. Ahogy beleülsz farkamba, felnyögtem egyet. Nem állítottalak meg, hagytalak kibontakozni. Az se zavart, hogy a nyakam harapod. Feneked kezdtem markolgatni és én is löktem rajtad jó párat. Ajkaidnak esve szenvedélyesen csókoltalak, majd ledöntöttelek és mozogtam benned.* - Tiszta nedves vagy már... *Vigyorodom el és mellbimbóid kezdem harapdálni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:24 | Üzenet # 179 |
 Yaoista
| *Ahogyan te is mozogni kezdesz felnyögök jobban. A csòkod viszonozom hevesebben*- Ahhh fogd be*Nyögöm kéjesen és hangom hiába probàlom visszafogni nem igen megy. Hàtad kezdem karmolàszni és veled együtt mozgok.*-Remélem nem kapok el tőled semmit*Közlöm kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:24 | Üzenet # 180 |
 Yaoista
| *Úgy tűnt, megjött a kedved, de legalábbis be adtad a derekad. Egyre jobban mozogtam benned, közben combod belső felét kezdtem cirógatni, hiszen emlékeztem, hogy mennyire érzékeny is vagy ott.* - Nem vagyok beteg. *Közlöm, mindig rendszeresen ellenőriztettem magam már csak az életmódom miatt is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:25 | Üzenet # 181 |
 Yaoista
| *Simogatàsra jobban felnyögök kellett neked rájönnöd a dolgokra.*- Ahhh mèg szerencse....bàr a fejeddel vannak a legnagyobb gondok... egy ilyen ember mint tanàr.... ahh tèged elkéne zàrni.... beteg àllat*Nyögöm.*xd
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:25 | Üzenet # 182 |
 Yaoista
| - Mégis ennek a beteg állatnak a farkától nyögsz... *Suttogom füledbe és közben kicsit megemeltem a csípőd, így teljesen tövig csússzantam benned. Elkezdtem folyamatosan gyönyörpontod izgatni, minden lökésemmel eltaláltam. Farkadra simítottam és kényeztettelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:26 | Üzenet # 183 |
 Yaoista
| Fogd be.*Jövök zavarba. Vàltàsodra hangom is hangosabb lesz és tényleg jobban élvezem mint mùltkor tényleg nagyon jò vagy*- Ahhh bassza meg.. ne simogass*Veszem el kezed hiszen nem sok kell hogy elmenjek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:26 | Üzenet # 184 |
 Yaoista
| - Nem fogom. *Vigyorgok és az ajkaid falom tovább. Elkuncogtam magam, hogy elhúztad a kezem, de ez nem állított meg. Újra ráfogtam farkadra és simogattalak.* - Élvezz el... *Suttogom a füledbe és egyre gyorsítok a kezemen és a mozgásomon is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:27 | Üzenet # 185 |
 Yaoista
| - Ahh picsába.*Morgok és nem is birom tovàbb és elmegyek de a legrosszabb hogy ismét kemény leszek hiszen igazâbòl imâdom sexet és perverz vagyok annyira nem mint te... de hogy ez nàlad is előforduljon kiakasztò.*- Ne örülj..*Lihegemxd*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:27 | Üzenet # 186 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom, ahogy elmész, de rögtön kemény leszel.* - Kis kanos... *Kuncogok, majd kihúzódok belőled, megfordítalak, felhúzlak kutyapózba és ismét tövig megyek benned. Megragadva csípőd keményen mozgok, de nem fájdalmasan.* - Látod mennyivel jobb, ha partner vagy? *Suttogom füledbe, majd hátad csókolgatom, miközben kíméletlenül ostromlom tested.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:27 | Üzenet # 187 |
 Yaoista
| *Morgok hiszen igazad van. Hagyom magam majd amikor ismét belém hatolsz felnyögök*- Ahh... ez nem jelent semmit... hülyeség.*Tiltakozom nem ismerem el szavakkal is dolgokat a testem ùgyis elàrul.*- Esszét.... ahhh hogy irom meg így?*Kérdezlek és veled együtt mozgok még a farkadra is ràszoritok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:28 | Üzenet # 188 |
 Yaoista
| - Persze... *Vigyorgok, egyre jobban élvezem a dolgot. Ha más nem is, a tested az enyém.* - El fogom érni, hogy a tested senki mással ne elégedjen meg, csak velem. *Közlöm veled elég baljóslóan. Kérdésedre elkuncogtam magam, majd nyögtem egy aprót a szorításodra.* - Most is elmondhatod szóban.... *Lökök egy nagyobbat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:28 | Üzenet # 189 |
 Yaoista
| - Micsoda?? Nem fog menni... addig csak nem akarsz dugni.... ràm fogsz unni.... te nem vagy az a fajta... aki leragad egy embernél..*Nyögöm.* - Ahh hülye vagy?? Miközben dugsz... igyis megszívattàl..*Lihegem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:29 | Üzenet # 190 |
 Yaoista
| - Honnan veszed, milyen fajta vagyok? *Kérdezem vigyorogva, hiszen nem tudhattad milyen messzire vagyok képes elmenni. Én élveztem a játékot veled.* - Miközben duglak... mi az, nem megy? *Vigyorgok.* - Pedig mit is mondtál...? Nem adod fel? *Lihegek én is kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:29 | Üzenet # 191 |
 Yaoista
| Valamennyire mâr kiismertelek bàr igaz sose volt dolgom ilyen görénnyel mint te és reméltem nem is lesz*Közlöm.*- Ahh nem is..*Nyögöm és elkezdem mondani a dolgokat bàr igen nehéz... de mondom és lihegek de most is mozgok még a farkadra is szorítok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:30 | Üzenet # 192 |
 Yaoista
| - Már csak azért, mert ezt hiszed, nem engedlek. *Suttogom füledbe vérfagyasztóan.* - Akkor halljam... *Ahogy beszélni kezdesz, még jobban belemelegedtem és ha eddig jó voltam, na akkor most istenkirály. Egyre inkább mozogtam és ismét simogattam farkad is.* -Milyen buja...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:30 | Üzenet # 193 |
 Yaoista
| Ràm fogsz unni meglàtod..*Közlöm de azért paráztam elégé. Egyre nehezebb beszélnem.*- Ahhh ne mond ezt..*Nyögöm és csak ugy cuppogok amitől ki vagyok..*- Sose... élvezel el???*Lihegem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:31 | Üzenet # 194 |
 Yaoista
| - Hiszed. *Kuncogtam el magam.* - Mit? *Suttogom a füledbe és közben a nyakad csókolgatom.* - Ráadásul milyen szégyentelen hangok... *Vigyorgok, egyre jobban élveztem.* - De... lassan igen.... de még egyszer eljutattlak a csúcsra... *Nyalok végig gerinceden.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:31 | Üzenet # 195 |
 Yaoista
| *Nagyon reméltem, hogy ez csak vicc azt kéne, hogy ez sokáig elhúzódjon.* - Ahh fogd be.... fogd be...*Nyögöm zavartan. Nem mondok semmit hiszen már alig tudok beszélni és pár lökés után el is élvezzek és igen csak lihegek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:31 | Üzenet # 196 |
 Yaoista
| *Nem viccnek szántam, de majd rájössz. El se hittem, hogy mennyire odavagy, miközben tegnap még hisztiztél, most meg gyakorlatilag úgy örültél a farkamnak, hogy csak na. Elvigyorodom, ahogy elelvezel. Pár lökés után én is beléd élvezek. Lassan kihúzódtam belőled.* - Ez jó volt... *Lihegem kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:32 | Üzenet # 197 |
 Yaoista
| *Amikor belém élvezel ismét felnyögök. Nem mondok neked semmit, nem örülök, hogy élvezed.xd.* - Hol gyújthatok rá?*Kérdezlek és kiterülök a hátamra, azért igen szexi látványt nyújtok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:32 | Üzenet # 198 |
 Yaoista
| - Akár itt. *Mondom lazán. Elővettem két szál cigit, meggyújtottam őket, majd az egyiket odaadtam neked. Közben azért végig mérlek rendesen. Felkelek, majd elmegyek a tárcámért. Kivettem egy adag lóvét, majd ráddobtam, mi tha tényleg csak egy kurva lennél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:32 | Üzenet # 199 |
 Yaoista
| *Bólintok és nyúlnék a cigimért, de megelőzöl.* - Kösz.*Veszem el és mélyet beleszívok. Követlek a szememmel, majd amikor rám dobod a pénzt, elszakad a cérna.* - Nem vagyok a kurvád te féreg.*Hozzád vágom a pénzt.* - Dugd fel magadnak te paraszt. Elmegyek.*Szállok le az ágyról és persze még a magvad is elkezd folyni belőlem de nem érdekel és az se, hogy remegnek lábaim.* - Gyűlöllek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.05.30, 12:33 | Üzenet # 200 |
 Yaoista
| - De, jelenleg talán ez a fogalom illik hozzád a legjobban. *Jegyzem meg és tovább szívom a cigit.* - Lehet inkább neked kéne feldugni. *Jut eszembe, majd ahogy fölállsz, hogy te most elmész, lazán visszalöklek az ágyra.* - Nem érdekel. *Közlöm veled és elkapva az állad megcsókoltalak.* - Nem mondtam, hogy mehetsz.
|
|
| |