2025.07.20, Vasárnap, 01:39
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.31, 12:22 | Üzenet # 1976
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Tudom.*Vigyorgok, nem hiába vagyunk barátok.* - Ott akarsz lenni? Mert akkor tuti rák lesz, majd kis pukkancs.*Nevetek fel.* - Igazából tényleg tetszik vagyis amit eddig megtapasztaltam belőle, ami ugye leginkább a teste.*Vigyorgok.* - Ez tetszik, megjegyzem.*Nevetek fel.* - Ő is ezt mondta és kitudja.*Mosolyodom el, én nem zárkózom el úgy, mint te.* - De ez még nagyon a jövő kérdése, lehet párszor megdugom és ráunok, na meg akivel én együtt leszek, az ne csak a testem kösse le és tudod, hogy van egy természetem.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.12.31, 12:24 | Üzenet # 1977
Yaoista
- Ó, sajnálom. *Fogok meg egy kispárnát és berakom a fejünk alá.* - Így jó maki? *Kérdezem vigyorogva.* - Hát nagyon is. *Bólintok.*- Hm, most te melegedtél ki. *Nevettem el magam.* - Volt rá jelentkező, csak bénák voltak. *Azért nem hagynám bárkinek.* - De ő már az elején úgy bánt velem minden jelzés nélkül, ahogy szeretem. *Elég jól összepasszolt a testünk.* - Ritkán szokott, de most nagyon. *Sóhajtok fel szomorúan.* - Valld be, hogy csak meg akartad fogni. *Csapok rá édesen.* - Köszönöm szépen maik királya, hogy bemutattál egy Adonisznak. *Kuncogok.* - Áhhhh.... *De azért elmesélem, hogy ő akar valakit.* - Hm, egy egoista, önimádó, kedves és figyelmes. Ja és rettentő kényes. *Kuncogok és elmeélem a ruhás dolgot is.*- Egy igazi piperkőc. De amúgy tényleg rendes azt hiszem.

MioDátum: Csütörtök, 2015.12.31, 12:47 | Üzenet # 1978
Yaoista
- Elmegy, bár te kényelmesebb voltál.*Vigyorgok, de tényleg szeretek rajtad feküdni.* - Nekem is jó a fantáziám.*Vigyorgok.* - Ennek nagyon örülök.*Kuncogok.* - Nekem az utóbbi időben elég sokat fáj, de nem bánom.*Igen csak kielégített fejem van az utóbbi időben. biggrin *  - Ez így van, hiszen olyan kis formás.*Kuncogok.* - Nagyon szívesen, bár a makik királya te vagy.*Vigyorgok.* - Igen ezt tudom róla elsőre meg is lepődtem.*Kuncogok, majd csak felnevetek.* - Ez tényleg pontos meghatározás, majd neki is mond.*Vigyorgok.* - Olyan vicces, amit a ruhájával lerendezz, de hogy még a szex miatt is, istenem.*Nem semmi pasi volt.* - Valóban nagyon rendes tényleg. Bent nagyon vigyázz ránk. Nem egyszer volt, hogy tökre sok pénzt ajánlottak fel, de az illető nem akart elmenni és Asamit nem zavarta. Meg van válogatva a vendégkör és ha mégis balhé van, ő maga intézkedik. Tudod igen csak félelmetes tud lenni.*Hiszen én láttam, amikor közbe lépett.* - Mindent saját erejéből ért el. Szerintem jó parti.*Vigyorgok rád.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.01.02, 00:25 | Üzenet # 1979
Yaoista
- Azt tudom. *Kuncogok.* - Azt elhiszem. *Nevetek aranyosan, tudtam, hogy mire gondoltál.* - Hát nem is nézel ki úgy, mint akinek hiánya van. *Vigyorgok.* - Tudtam. *Kuncogok veled, meg persze, hogy formás.* - Nagyon vicces volt. *Gondolok vissza és még mindig kuncoghatnékom van.* - Rendben, majd legközelebb. *Nevetek fel. Csöndben hallgatlak és csak elmosolyodom.* - El tudom képzelni, hogy ijesztő is tud lenni. *Bár engem ilyen szinten nem érintett.* - Te már eldöntötted, hogy én majd összejövök vele, mi? *Vigyorgok, mert csak rád kellett nézni.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.01.02, 00:28 | Üzenet # 1980
Yaoista
- Még szép. *Nevetek veled ismét.* - Meg a nagy szája. *Vigyorgok én is.* - Ezt te tudod majd, hogy mit akarsz és kitől. *De azzal én is tisztában voltam, hogy egy üres valakivel akinek nincs személyisége és egy kicsit se talpraesett, sosem leszel együtt. Annyira pedig még én sem ismertem Grayt, hogy bármit tudjak ezzel kapcsolatban mondani.* - De ha más nem, legalább a pár dugásod jó lesz. *Vigyorgok.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 01:57 | Üzenet # 1981
Yaoista
- Milyen ügyes is.*Kuncogok.* - Így van.*Bólintok.* - Az biztos, tényleg végre valaki kielégít és ennek annyira örülök.*Vigyorgok.* - Különben azt tudtad, hogy oké nem volt köztük semmi komoly, de smároltak és tapi volt? Azért azt is szívesen megnézném, nem tudtam, te hogy vagy vele.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Talán belendülnek és tovább mennek.*Indul be a fantáziám.* - Őszintén Grayen meglepődtem, hogy ő se menne tovább és nem dugná meg a kicsikéd.*Tény ott ő lenne felül.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.03, 02:05 | Üzenet # 1982
Yaoista
- Nincs is. Most, hogy ismét rákaptam az ízére és egy napig nem csináljuk, akkor hiányom van.*Vigyorgok.* - De ez ritkábban van szerencsére, de tény nem lennék az ellensége.*Kuncogok.* - Igen el.*Minek tagadjam, hiszen ismersz.* - De nem fogok beleavatkozni.*Sosem voltam az a fajta.* - Majd kiderül mi lesz, nekem az a fontos, hogy boldog legyél.*Ölellek magamhoz. Tényleg nagyon szeretlek és fontos vagy, persze csak mint barát.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 22:33 | Üzenet # 1983
Yaoista
- Meg ahogy elnézem tudja a prof a dolgát. *Meg ugye a mesédből is.* - Még nem ismerem annyira, de erre én is rájöttem. *Majd csak elmosolyodtam rajtad.* - Én nem hiszem, hogy összejönnénk. *Veszem kicsit komolyabbra a dolgot.* - Tudod, hogy mennyire nem bírom, ha megkötnek és ő pont annak a típusnak tűnik, aki magának akarja a párját. *Magyarázom neked.* - Ez így hülyén hangzik... *Nevetek fel.* - Tudom szivem. *És ennek nagyon is örültem.* - Nagyon szeretlek.. *-Bújok is kicsit.* - Én boldog vagyok így is.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.03, 22:38 | Üzenet # 1984
Yaoista
- Ez így van. *Vigyorgok.* - Ezt is megéltük. *Nevettem el magam. Még sosem láttalak ennyire elégedettnek egy dugás után.* - Igen, tudtam. *Bólintok.* - Én fel is dobtad ötletnek, de a múltkori szívatás óta nem nagyon akar inni. *Kuncogok, hiszen még mindig nem tudja, hogy nem mozdult rád.* - Sajnos egy hármasba nincsenek benne. *Sóhajtok egy nagyot.* - Aaeron se feküdne alá. *Legalábbis ahogy levettem.* - Engem is meglepett egyébként.

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 00:04 | Üzenet # 1985
Yaoista
- Igen nagyon tudja, ő eddig a legjobb.*Pedig aztán Lucas is jó volt, de prof olyat vált ki belőlem, mint senki más.* - Ez a természetes, ha együtt vagy valakivel, hogy csak magadnak akarod.*Én is csak magamnak akartam Devant, de hát sajnos itt még nem tartunk.* - De te másképpen gondolkozol.*Igazából így felesleges neked bármit is mondani.* - Értelek.*Hiszen ismertelek.*  - Én is téged.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Puszillak meg.* - De ha van változás tudni akarom.*Kuncogok és elengedlek.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 12:42 | Üzenet # 1986
Yaoista
- Ideje volt.*Vigyorgok.* - Talán, ha megtudná az igazat, akkor inna. Tény nagyon mértékkel iszik bent is.*Kuncogok.* - Szomorú, szomorú.*Csóválom a fejemet.*  - Mondjuk, ha nem lennének barátok, akkor igen és valljuk be azért szép, hogy a barátság fontosabb.*Mosolyodom el.* - Viszont most már kérem vissza Aaeront. Baszki tudod mekkora kiesés ez?  A fejemet veszik lassan, hogy hol van.*Sóhajtok fel.* - Ukék közül ő a number 1. Nincs óta régóta mégis mindenkit meghódított, amit nem is csodálok.*Mosolygok.* - Mellette sokszor érzem úgy, hogy szégyelli amit csinál.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 22:57 | Üzenet # 1987
Yaoista
- NE aggódj, be fogom még rúgatni. *Kuncogok, hiszen vicces lehet még így szexelni.* - Bizony az. *Sóhajtok egyet.* - Akkor biztos, és ők tudják. *Szerintem tudtak volna barátok lenni, attól hogy dugnak.* - Nem tehetek róla, hogy az én társaságom jobban élvezi. *Nevettem el magam.* - Nem féltem én a te fejed. *Vigyorgok.* - Nem fog parókát venni, szóval hamar összeszedi neked azt a kiesést. *Mosolyodom el.* - Nem büszke rá, de szereti. Inkább fél az emberek reakciójától. *Legalábbis én úgy gondoltam.* - Nem akar kurvának tűnni, erre nagyon önérzetes.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.04, 23:01 | Üzenet # 1988
Yaoista
- Látszik, hogy barátok. *Sóhajtok egy nagyot.* - De engem ne tartson pórázon senki. *Makacskodom, kissé máshogy láttam ezt a ragaszkodást, mint te.* - Egy kicsit. *Mosolyodom el.* - Még szép, hogy te is engem. *Vigyorgok és puszid jól esik.* - Megígérem, te leszel az első, akinek szólok. *Nevettem el magam.* - Na, miért engedtél el? *Húzlak vissza, azért hiányoztál nagyon.* - Rossz volt nélküled. *Mosolyodom el édesen, mert olyat is tudok.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.04, 23:45 | Üzenet # 1989
Yaoista
- De ott akarok lenni.*Vigyorgok.* - Szóval, ha én ukésabb típus lennék megdugnál?*Kérdezlek, mert láttam, hogy nem értesz egyet.* - Valóban nem.*Kuncogok, hiszen már nem azért jön, mert sérült és hasonlók.* - Na jó igaz, de én is hiányolom.*Kuncogok.* - Ez igaz, de attól nagyon messze van. Semmi testiséget nem enged és nem fogad el ajándékokat sem, ha bele gondolsz ez nagyon ritka. Szerintem emiatt is imádják, na meg ő nézz ki a legjobban a kis cicák közül.*Kuncogok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2016.01.06, 00:29

MioDátum: Kedd, 2016.01.05, 00:10 | Üzenet # 1990
Yaoista
- És ez baj?*Kérdezlek.* - Értem értem.*Forgatom meg a szemeimet, ebben tényleg nem fogunk egyetérteni, számomra a felfogásod nagyon nagy butaság, de hát nem vagyunk egyformák.* - Kis ego.*Kuncogok.* - Helyes.*Mosolygok.* - Én kérek elnézést.*Ölellek át ismét.* - Nélküled is édesem.*Puszilom meg a buksidat és a felsőd alá nyúlva simogatom a hátadat, mert tudtam jól, hogy szereted.* - Szerinted a bátyám mit fog szólni Devanhoz?*Már találkoztál vele és elsőre téged se kedvelt, de hamar rájött, hogy jó barát vagy.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.01.05, 22:39 | Üzenet # 1991
Yaoista
- Nem. *Vigyorgok.* - Csak kicsi. *Kuncogtam.* - Na minimum. *Nevettem el magam. Hátamra sóhajtok egyet, mert jól esik nagyon.* - Hát nem is tudom... engem se bírt, pedig én egy rossz szót nem szóltam hozzád. *Elmélkedem.* - Szerintem egyáltalán nem fogja kedvelni és nem magam miatt mondom. *Teszem hozzá, hogy félre ne érts.* - Főleg, ha megtudja mi történt, de anélkül is. Velem is az volt a baja, hogy nagy a szám, hát akkor még a prof, aki bárkit leolt.... szóval én készülnék egy kis balhéra a helyedbe. *Cirógatom meg a pofid.* - Sajnálom, de nem fogok neked hazudni. *Puszillak meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.06, 00:23 | Üzenet # 1992
Yaoista
- Renden. Hozd a cicád is. *Kacsintok.* - Sőt... mi mehetnék a klubba. *Jut eszembe.* - Hmm... *Gondolkozom el.* - Szerintem simán, feltéve ha benne lennél. Leightont is gond nélkül megdugnám, csak ő előbb vágná le a farkam. *Nevettem el magam.* - A szemnek szabad. *Mosolyodom el kicsit.* - Tudom, elmondta ő is és te is. *Majd elkuncogtam magam.* - És elárulom, hogy az ágyban is ő a legjobb a cicák közül. *Nevettem el magam, hiszen a legtöbbet már ágyba vittem. Rám nem vonatkozott a te szabályod.*

MioDátum: Péntek, 2016.01.08, 01:28 | Üzenet # 1993
Yaoista
- Nem a kiscicám.*Vigyorgok, de tényleg nem volt az, egyszer megdugtam eddig és kész.* - Nos, ha viselkedtek oké, de Aaeron ott dolgozik szóval annyira számára nem nagy móka.*Ha érdekel ez téged egyáltalán.* - Abban biztos lehetsz.*Vigyorgok.* - Lehet még bele is mennék.*Kacsintok rád.* - Annak bármit szabad.*Kuncogok.* - Valahogy sejtettem.*Sóhajtok fel ismét csalódottan, hogy nekem nem volt meg.* - Mikor megyünk Leightonnal el valahova? Vagy teljesen le van foglalva?

MioDátum: Péntek, 2016.01.08, 01:38 | Üzenet # 1994
Yaoista
- Inkább nagy.*Kuncogok. Végighallgatlak némán és hát egyre gondolunk.* - Nem is akarom, hogy hazudjál.*Mosolygok és én is megpuszillak.* - Egyetértek veled, biztosan kifog akadni, sőt majd próbálkozni fog, hogy dobjam meg hasonlók.*Sóhajtok fel.* - Nagy balhéra készülök és nem szabad kiderülnie, hogy mik is történtek, mert annak rossz vége lenne és rajtam csattana.*Azt meg nagyon nem akartam.* - Nagyon szeretem a bátyám, de a féltése sok tud lenni. Na meg tuti, hogy ő is fog jönni, majd Lucassal.*Előre kivagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 09:23 | Üzenet # 1995
Yaoista
- Valószínű. *Bólintok.* - Nem hiszem, hogy rajtad csattanna, de az biztos, hogy akkor nem fogja engedni, hogy a professzorral legyél. *Ebbe biztos voltam.* - Csak vigyázni akar rád, főleg azóta... *Hiszen mióta volt az a fasz, aki bántani akart, azóta még jobban félt.* - Látod? Lucast szerettük. *Nevettem el magam.* - Ne haragudj, nem tudtam kihagyni. *Mosolyodom el.* - Nekem csak az a fontos, hogy boldog legyél. *Puszillak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.10, 09:27 | Üzenet # 1996
Yaoista
- Vadmacska? *Vigyorgok én is, persze tudtam, hogy mire érted.* - Kikérem privátba. *Kuncogok.* - Van egy olyan érzésem, hogy nekem nem fog nemet mondani. *Nem nagyon zavart, ha ott rúg be.* - Lehet? *Húzom föl a szemöldököm.* - Hát nem tudom. Most nem beszéltem vele, de... ha jól ismerem, most nem fogod elmozdítani a kis szívszerelme mellől. *Sóhajtok egy nagyot, aggódtam érte.* - Aggódom, hogy bántani fogja.... *Célzok itt a katonára.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.11, 12:45 | Üzenet # 1997
Yaoista
- Az biztos, de nem az enyém.*Kuncogok.* - Rendben, de az akkor nem négyes randi.*Vigyorgok.* - Igen az első vendég, akivel majd tovább is megy majd.*Nevetek fel.* - Lehet. Mit hittél igent mondok?*Kérdezlek.* - Akkor, majd megyünk mi oda.*Jegyzem meg.* - Komolyan mindenki hanyagol engem a kis cicája miatt.*Morgok. biggrin * - Nem olyan biztos az.*Gyújtok rá, majd csak elmosolyodom.* - Más a helyzet, de a lényeg ugyanaz, mint Aaeronnál. Gray félti tőled nem kicsit és azért kissé én is. Ebbe kicsit azért gondolj bele.*Jegyzem meg, de már éreztem, hogy nem fogsz velem egyetérteni.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.11, 13:07 | Üzenet # 1998
Yaoista
- Vagyis rajtam csattan.*Én így fogtam fel.* - Igen tudom jól és megértem, de akkor is engednie kell, hogy éljem az életem. Különben meg előtte is nagyon féltett és ez csak fokozódót.*Sóhajtok fel. Természetesen jól esik a törődése és az aggódása, de amikor átlép egy határt az már sok.* - Magas labda volt.*Kuncogok.* - Tudom és most az vagyok. Oké nem mindig de amúgy igen. Szeretek Devannal lenni és ő kell nekem.*Mondom igen komolyan.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.13, 10:16 | Üzenet # 1999
Yaoista
- Jajj édesem. *Cirógatom meg a pofid.* - Hidd el, én megértelek. *A bátyádat én is kicsit soknak éreztem, de tudtam, hogy csak szeret téged.* - Kis szerelmes tubica. *Nevettem el magam és közben cirógattalak folyamatosan.* - Ilyenkor olyan édes tudsz lenni amúgy. *Kuncogok még.* - Majd segítek leszerelni a bátyád, ha ezen múlik a boldogságod, oké? *Ajánlom föl, hiszen nekem tényleg a boldogságod a fontos, na meg ha tesz valamit a prof, én herélem ki.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.01.13, 10:26 | Üzenet # 2000
Yaoista
- A vége felé majd hazahozom. *Vigyorgok.* - Nekem szabad. *Gyújtok rá.* - Hát minimum. *Azért nekem ne mondj már nemet szexre.* - Ó, te kis szegény, mindjárt sajnállak, amúgy én nem is hanyagollak. *Teszem hozzá.* - Mondjuk lehet rá tudod venni. *Gondolkozom el.* - Nem ugyanaz, teljesen más. Én nem hitegetem Aaeront, közöltem vele a dolgokat. *Jegyzem meg.* - Nem hagytam itt és tűntem el egy szó nélkül. *Szívok mélyet a cigimből.* - Aaeron tudja mit vállalt és azt is tudja, hogy bármikor felállhat. *Tényleg tudta.* - Azért szerintem én egy fokkal jobb vagyok, mint az a barom. *Tényleg aggódtam Leightonért.*

Keresés: