2025.07.20, Vasárnap, 01:34
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Szerda, 2016.01.13, 11:44 | Üzenet # 2001
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Jól van jól van.*Kuncogok.* - Devan ez csak egy feltételezés, ne pörögj rajta.*Sóhajtok fel.* - Mostantól talán nem.*Jegyzem meg, de azért nem haragudtam rád. Igazából reméltem, hogy egyszer így fogsz hanyagolni egy kiscica miatt és lám megtörtént, persze azért ebből ne legyen rendszer. biggrin - Rá tudom venni.*Biztos voltam benne vagyok elég kitartó hozzá. Figyelmesen hallgatlak, de látszik, hogy nem értek egyet.* - Ugye nem akarod, hogy elmondjam miket tettél Aaeronnal?*Kérdezlek.* - Ezzel nyugtatod magad Devan, hogy bármikor eljöhet és így te bármit megtehetsz vele?*Kérdezlek.* - Szeretlek Devan, de egyáltalán nem vagy jobb, sőt szerintem rosszabb.*Nem fogok neked hazudni, na meg úgyis leszarod ilyen téren, amit mondok.*

MioDátum: Szerda, 2016.01.13, 11:50 | Üzenet # 2002
Yaoista
- Legalább ilyen téren.*Mosolyodom el.* - Nem vagyok szerelmés még, de jobban közelítek felé.*Most minek tagadjam.* - Én még mindig édes vagyok.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Puszillak meg és felülve rágyújtok.* - Kedves vagy, de ez a én harcom lesz úgymond.*Mondom komolyabban.* - Na de erről még ne is beszéljünk, csak ideges leszek előre.*Kuncogok.* - Különben ő főzött nekem.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.14, 12:39 | Üzenet # 2003
Yaoista
- Persze, persze. *Tudtam, hogy nem vagy még az, csak piszkálódtam, de ismertél, tudtad.* - Jogos. *Vigyorgok én is.* - Rendben. *Nevettem el magam, majd elmosolyodom.* - Helyes, tartson is jól nekem. *Ha már egy bunkó. Én is felültem és követtem a példád. Elővettem egy cigit, de odahajolva a tiédről gyújtottam meg.* - De jól esik. Egyébként tényleg nem láttalak még ilyen boldognak. *Ismerem be, bár nem szívesen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.01.14, 12:50 | Üzenet # 2004
Yaoista
*Kicsit megsértődtem, de nem folytattam a témát.* - Igaz. *Ha valaki, akkor te biztos, hogy rá tudod venni. Csöndben hallgatlak és közben cigizek.* - Már más a felállás. *Jegyzem meg neked. Elmesélem, hogy mi volt azzal a görénnyel és aztán mi történt Leighton lakásán.* - Most járunk vagy mi a szösz. *Fejezem be végül.* - Ez bonyolult... *Sóhajtok egy nagyot. Igazából csak én tettem azzá.* - Akarom is, meg nem is... *Azért húztam egy falat közénk, ami a dugások voltak.*

MioDátum: Péntek, 2016.01.15, 18:53 | Üzenet # 2005
Yaoista
- Ilyenkor olyan édes vagy.*Kuncogok.* - Igen ezt tudom, de akkor is bántod.*Jegyzem meg.* - Igen és ki miatt az?*Kérdezlek mosolyogva.* - Tudod most először mondod ki, hogy jártok.*Kuncogok.* - Igen erre én is rájöttem, de végre őszintébb vagy.*Azért ezeket nem mondtad ki.* - Miért nem próbálod meg, hogy csak vele vagy? Ha még se megy, akkor szakítasz vele.

MioDátum: Péntek, 2016.01.15, 19:03 | Üzenet # 2006
Yaoista
- Na ugye.*Mosolyodom el.* - Lehet tényleg mazochista vagyok.*Nevetek fel.* - Ma minden annyira jó volt, de tegnap ugye meg tökre padlón voltam. Lehet az lesz a vége, hogy nagyot koppanok, de az is lehet, hogy nagyon sokáig együtt maradunk és csak velem akar lenni és senki mással.*Tényleg bizakodtam ebbe.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 18:54 | Üzenet # 2007
Yaoista
- Csak egy picit. Mazocica. *Nevettem el magam.* - Bááár ez az én számból nem valami hiteles. *Kuncogok mellé.* - Tudod mit? Még ha nem is bírom.... inkább legyen a második. *Cirógatom meg az arcod, azért aggódtam érted, hogy nem jól alakul, de azért reménykedtem én is.* - De aztán nem hanyagolni a lovagod miatt. *Vigyorgok.* - Mert azért nagyon mérges és morcos leszek. *Téged nem fenyegetett ez a veszély.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 18:57 | Üzenet # 2008
Yaoista
- Ő veszi magára. *Makacs voltam, nem is kicsit.* - Egyáltalán nem is bántottam és kényszerítettem semmire. *Mostanában már persze.* - Miatta. *Fogtam rá Aaeronra.* - Nem, azt nem... *Rázom meg a fejem. Nem akartam még ennél is közelebb engedni magamhoz. Nem akarok senkihez így ragaszkodni.* - Tudom mi lenne a vége. *Meg voltam róla győződve, hogy Aaeron hagyna el, azt pedig nem akartam. Más, ha én lököm el, vagy ő hagy el.* - Ez így most fogjuk rá, hogy jó. Nekem tökély, neki megfelel.

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.17, 19:49 | Üzenet # 2009
Yaoista
- Szexterén tényleg nem kéne.*Mosolygok.* - Na látod.*Kuncogok.* - Nem foglak ne aggódjál.*Simizem meg az arcodat.* - Eszembe se jutott, így is sokat voltál távol.*Jegyzem meg.* - Különben tényleg a teát hoztad nekem és semmi értelmeset?*Kérdezlek persze nem baj, ha nem, de erre hülyeségre nem volt szükség.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.17, 19:52 | Üzenet # 2010
Yaoista
- Na persze.*Nem voltunk egy véleményen.* - Engem is beavatsz?*Nem tudtam mire gondolsz.* - Persze neked miért is ne lenne jó, a többi meg nem számít igaz?*Sóhajtok fel.* - Na jó most mára már tényleg hagylak.*Mondom komolyabban.* - És amúgy mi a helyzet? Családod jól van?*Érdeklődöm.* - Rég találkoztam velük.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 23:09 | Üzenet # 2011
Yaoista
- Mibe? *Én meg nem értettem, hogy mit nem értesz.* - Belement. *Szögezem le. Nem volt kötelező akkor belemennie semmibe. Nemet is mondhatott volna.* - Megköszönöm. *Kicsit azért el voltam gondolkozva.* - Igen, jól vannak. Élik az életük, mint mindig. *Ismerted őket, tudtad milyenek.* - Egyébként eltemet a meló. Rengeteg van. *Elmesélek pár nagyobb projectem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.17, 23:11 | Üzenet # 2012
Yaoista
- Akkor jó. *Nyugszom meg.* - Tudom és ne haragudj. *Azért volt egy kis bűntudatom.* - Így ismersz? *Nevettem el magam. Felálltam és hoztam még neked pár könyvet.* - De a teát muszáj volt. *Kuncogtam.* - Ritkaságok. *Teszem hozzá, természetesen mindegyik az építészettel volt kapcsolatban.* - Remélem tetszik.

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.17, 23:27 | Üzenet # 2013
Yaoista
- Nem haragszom nagyon jól tetted, hogy elmentél.*Egy ilyen lehetőséget nem szabad kihagyni.* - Ne emészd magad jó?*Tudtam jól, hogy azért vagy ki, mert nem voltál itt a dolgoknál, de hát nem tehettél róla.* - Nem.*Kuncogok.* - Váóóó ezek gyönyörűek köszönöm.*Puszillak körbe.* - Annyira hülye vagy.*Sóhajtok fel.* - De mondjuk lehet kipróbáljuk, Devant érdekli de csak akkor ha benne vagyok.*Teszem hozzá.*- Haza megyek olvasok.*Nagyon tetszettek.*

MioDátum: Hétfő, 2016.01.18, 11:49 | Üzenet # 2014
Yaoista
- Annak, hogy mi lesz a vége.*Felelem és csak megforgatom a szavaimat.* - Az a fő, hogy jól vannak.*Mosolygok, bár aztán sokat nem mondtál. Figyelmesen hallgatlak, ahogyan munkádról beszélsz, akkor tényleg mindig komoly vagy.*- Jól hangzanak.*Büszke voltam rád.*- Én lehet nyitok még egy host clubot vagy ezt kibővítem meg kellenek újítások. Nincsen semmi kihívás és kezdem unni magam.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:50 | Üzenet # 2015
Yaoista
- Igen. *Bólintok.* - Lehet valamikor elviszem Aaeront. *Mármint bemutatni anyámnak is.* - De az nem most lesz még. *Teszem hozzá.* - Remélem tervezhetem én. *Mindegy mennyire elfoglalt lennék, te akkor is elsőbbséget élveznél minden projektem előtt.* - A piac előtted van. Simán lehetne egy teljes hálózatod. *Hiba volt egy két klub, a tiédbe akkor is többen jártak, mert megválogattad az embereid.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.01.18, 22:54 | Üzenet # 2016
Yaoista
- Nem emésztem. *Azért kicsit bántott, de hát ez van.* - Nincs mit. *Mosolyodom el, imádtam neked örömet okozni.*- Dehogy vagyok. Te se hagytad volna ott. *Nevettem el magam.* - Hm, lehet ki kéne próbálnom legközelebb Asamival. *Vigyorgok.* - Ó, micsoda lovag. *Áradt a szavaimból a gúny, de azért visszafogtam magam.* - Majd kölcsön kérem őket. *Kuncogok.*

MioDátum: Kedd, 2016.01.19, 15:30 | Üzenet # 2017
Yaoista
- Majd számolj be róla.*Mosolygok és többet direkt nem mondok, de ugye ez elég komoly dolog, még ha te tagadod és nem most lesz, de ha már kijelented sokat jelent.* - Nélküled neki sem kezdenék, köszönöm.*Paskolom meg a vállad.* - Igen erre én is gondoltam, de azt is tudod, hogy mindent én szeretek felügyelni, ha tudnám magam klónoztatni az lenne a legjobb.*Vigyorgok.* - De ezek még csak tervek és te meg tudod mivel jár egy építkezés.*Tény meg vannak a kapcsolataim.*

MioDátum: Kedd, 2016.01.19, 15:34 | Üzenet # 2018
Yaoista
- Persze, persze.*Tény én is ilyen lennék.* - De az vagy és az más, mert tudom, hogy téged izgat az ilyen.*Jegyzem meg.* - Helyes, benne is lenne.*Vigyorgok.* - Na ne gúnyolódjál.*Sóhajtok fel.* - Adok bőven.*Mosolygok és a könyveket inkább leteszem mielőtt még teljesen elmerülnék.* - Magadnak mit hoztál?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 20:40 | Üzenet # 2019
Yaoista
- Nah jó, talán az vagyok. *Nevettem el magam.* - Szerintem is. *Mosolyodom el, azért tényleg élveztem a szexet Asamival.* - Megbeszéltük. *Hiszen azért én is elolvastam volna őket szívesen.* - Egy-két régészeti könyvet, egy inget, homokot. *Nevettek fel.* - Mikor visszaértem, egy kész homokozót csinálhattam volna a fürdőkádamból. *Kuncogok. Visszaültem melléd és neked dőltem.* - Tényleg nagyon hiányoztál...

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.01.31, 20:45 | Üzenet # 2020
Yaoista
- Rendben. *Bár nem voltam benne biztos, hogy van-e értelme bemutatni.* - Köszi. *Mosolyodom el, jól esik, hogy nélkülem nem kezdenéd el.* - Szerintem nem csak azért klónoznád le magad. *Vigyorgok, mert hát ha lehetne, szerintem te magad dugnád meg.* - Tisztában vagyok vele, hogy mivel jár, de azzal neked annyira úgy sem kell foglalkoznod, ezért vagyok én. *Bár ismertelek és tudtam, hogy minden szöget leellenőriznél.* - Minden esetre szólj, ha eldöntötted és megvan a hely. Vagy az alapoktól te akarod?

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.31, 21:37 | Üzenet # 2021
Yaoista
- Túl jól ismersz. Hmm nagy lenne a szerelem és az összhang a klónommal.*Nevetek fel.* - Félreérted én utána gondoltam, amikor már megnyílt, nem tudom, hogy kire hagynám ott, amikor én nem vagyok.*Sóhajtok fel.* - Igazából elmondanám az elképzelésem a többit meg rád bíznám, hiszen bízok benned.*Mosolyodom el.* - De inkább maradok a bővítésnél és akkor tudom felügyelni.*De azért még alszok rá.* 

MioDátum: Vasárnap, 2016.01.31, 21:44 | Üzenet # 2022
Yaoista
- Inkább biztos.*Kuncogok.* - Meg se lep.*Nevetek fel.* - Bár én is biztos így jöttem volna vissza.*Kuncogok.* - Te is nekem édesem.*Ölellek magamhoz.* - Na és te vagy ő fog hívni majd? Vagy esetleg túl büszke vagy és megvárod míg jelentkezik?*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 00:29 | Üzenet # 2023
Yaoista
- Valószínű. *Kuncogtam és olyan jó volt, ahogy magadhoz öleltél.* - Ó, szerintem meglepetés szerűen fel fogok bukkanni a klubba. *Mosolyodom el.* - Nem arról van szó, hogy büszke vagyok. *Nevettem el magam.* - Csak szerintem az olyan snassz, ha csak felhívom. *Magyarázom.* - Arra gondoltam, hogy kicsípem magam valami szexi ruciba, majd besétálok és közlöm, hogy a főnököt kérem. *Nevettem el magam.* - Szerinted? *Vigyorgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 00:31 | Üzenet # 2024
Yaoista
- És te dugnád a klónod vagy az téged? *Kérdezem nevetve.* - Értem. *Mosolyodom el.* - Ez sokat jelent. *Főleg, mivel tudom, hogy mennyire maximalista vagy.* - Rendben. Ha eldöntötted, csak add meg a részleteket és már fogok is hozzá. Prioritást élvezel. *Kacsintottam.* - És mikor találkozol legközelebb a nem cicáddal? *Vigyorgok.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.04, 19:49 | Üzenet # 2025
Yaoista
- Ennyire hiányzott az ölelésem?*Mosolyodom el.* - Oké ez igaz és nem is illene rád.*Nevetek fel.* - Nos szerintem te mindig szexi vagy.*Kacsintok rád. Én ritkábban csípem magam kihívóbb szerkókba és akkor se olyanba, mint te.* - Amúgy nagyon jó ötlet, kár hogy nem látom.*Kuncogok.* - Figyelj, ha már így feljött a ruha, nem adsz nekem valamit kölcsön? Abba mennék haza, meglepem a démonom.*Vigyorgok.*

Keresés: