2025.07.20, Vasárnap, 05:45
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.04, 19:55 | Üzenet # 2026
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Felváltva.*Nevetek fel.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Különben meg számomra megtisztelő, hogy egy ilyen tehetséges építesz fogja megcsinálni. A tehetséged mindig is lenyűgözött és lenyűgöz.* - Kicsit várok és ha nem jelentkezik, akkor felkeresem, bár erre kétlem, hogy szükségem lenne. Senki nem dugta meg még így, mint én és ez még semmi. Hülye lenne nem repetázni belőle minél hamarabb.*Lehet nagyképűen hangzik, de ezek a tények.* - Cafatokra fogom szedni a kicsikét. Azt hiszi, hogy van tapasztalata, de rájön mellettem, hogy még nagyon sok dolgot nem ismer.*Vigyorodom el kajánul.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2016.02.04, 20:02

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 22:38 | Üzenet # 2027
Yaoista
- Köszi. *Mosolyodom el, azért az mindig jól esett, ha elismerték a munkám. Ebben az egyben komoly voltam mindig.* - Áhh, értem. Szóval magabiztos vagy. *Nevettem el magam.* - Nem meglepő. *Vigyorgok.* - Abban biztos voltam, hogy jó pár új élménnyel fog gazdagodni. *Kuncogok és lehúzom az italom.* - De aztán tényleg rendesen megdolgozni. *Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 22:52 | Üzenet # 2028
Yaoista
- Egy kicsit. *Mondom édesen, ami tőlem azért ritka volt.* - Na ez meg a másik. Még a végén csalódást okozok. *Vigyorgok, hiszen perverz voltam, még ha tagadtam is.* - Majd lefotózom magam, mielőtt elmegyek. *Kuncogok veled.* - Hmm, de szívesen. *Vigyorgok.* - Esetleg a hajad is oldalra tűzhetjük. *Túrok bele és félrefésülöm.* - Dögös lenne. Mire gondoltál? *Állok fel és megfogva a kezed, viszlek a hálóba a gardróbhoz. Rengeteg ruhám volt.* - Valami bőr?

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.04, 23:02 | Üzenet # 2029
Yaoista
- Na szép szóval csak egy kicsit.*Adom a sértett elő, de persze csak viccből.* - Pontosan.*Kuncogok.* - Most éppen Asami reakciójára voltam kíváncsi, azért nincs olyan szerkó amiben ne láttalak volna, de persze lefotózhatod magad.*Mosolyodom el.* - Nem is tudom, nem akarlak majmolni a ruha is Prof miatt van.*Motyogom és bemegyek veled.* - Rád bízom magam, tudod hogy nem hordok ilyeneket.*Persze vannak dögösebb szerkóim, de ezek a ruhák hozzád valók, de most kivételt teszek.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.04, 23:08 | Üzenet # 2030
Yaoista
- Csak magadnak.*Kacsintok rád.* - Miért te nem az lennél?*Vigyorodom el.* - Csak bízd ide. A most is nehézre esett a mozgás, de akkor meg főleg.*Kuncogok.* - Na és neked mi is a következő terved a kicsikéddel? Miféle játékot találtál ki?

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 23:31 | Üzenet # 2031
Yaoista
- Kérlek. Én az vagyok. *Vigyorgok tovább.* - Jól teszed. *Kuncogtam, majd elgondolkoztam.* - Még nem tudom, majd a helyzet hozza. Nem szoktam előre eltervezni, bár mostanában elkényeztettem... lehet itt az ideje egy kis kikötözésnek. *Vigyorgok.* - Ja és piercinget rakat a farkába. *Teszem hozzá, be is indult a fantáziám.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.02.04, 23:39 | Üzenet # 2032
Yaoista
- Az újat még nem láttad, amit hoztam. *Vigyorgok és mielőtt neked keresnék valamit, megmutatom. Igen szexi darab volt és egy kicsit átsejlett, de nem volt ízléstelen.* - Bár nem ebbe fogok menni. *Vigyorgok, hiszen volt ennél szexibb darabom.* - Áhh, értem, mondjuk lehet a drága profod amúgy is jobban értékeli, ha csak le van engedve. *Mosolyodom el. Kicsit kutatni kezdek és kiveszek egy tapadós bőrnacit meg egy szép inget.* - Hozzád ez jobban illik, mintha tetőtől talpig bőrbe öltöztetnélek. *Az én voltam.* - Na vedd fől, hadd lássam. *Vigyorgok, nagyjából egy méret voltunk szerencsére.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.04, 23:43 | Üzenet # 2033
Yaoista
- Nagyon jól nézz ki.*Mosolyodom el.* - Mire kiválasztod ezer év lesz.*Nevetek fel.* - Igen ez így van.*Bólintok. Kíváncsi vagyok, hogy mit választasz és nagyon tetszik.* - Egyetértek.*Gyorsan átöltözöm, majd amikor meg vagyok rád pillantok.* - Na milyen?*Kérdezlek, igazából mintha rám öntötték volna, de mellette igen csak furcsa érzés, ilyen nadrágban lenni.* - Furcsa érzés, de kényelmes.*Végül csak megnézem magamat.* - Hmm nem is rossz.

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.04, 23:47 | Üzenet # 2034
Yaoista
- Ennyi.*Vigyorgok.* - Hmm a kikötözés jó és piercinget mondtad már, de még mindig tetszik. Komolyan legalább lefotózhatnád szívesen megnézném, hogy is nézz ki.*Vigyorgok.* - Biztos nagyon szexin fog mutatni a farkába.*Képzelem el, azt úgyis szabad.* - Most hogy veled van csak még szexibb lett, szóval még jobban akarják majd.*Vigyorodom el. Kicsit még beszélgettünk, majd elmegyek, de megbeszéljük, hogy a héten még beszélünk és találkozunk. Haza megyek, már nem csinálok semmi különöset, majd másnap megyek dolgozni, mint mindig elegánsan, de mégis dögösen festek.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2016.02.05, 11:56

szela00Dátum: Péntek, 2016.02.05, 00:26 | Üzenet # 2035
Yaoista
- A fenéket fotózom le. *Közlöm veled.* - Majd az enyém megnézheted. *Vigyorgok, bár sejtettem, az nem érdekel annyira.* - Az tuti. *Az nem zavart, ha képzelődsz.* - Persze, mostmár tiltott gyümölcs. Sőt, szerintem majd csinálok egy kis forgalmat neked ezzel. Bár minden szobád hangszigetet, ugye? *Kérdezek vissza vigyorogva.*

MioDátum: Péntek, 2016.02.05, 00:30 | Üzenet # 2036
Yaoista
- Próbálkozni szabad.*Vigyorgok.* - Az annyira nem érdekel, de kösz.*Kuncogok.* - Így van hangszigetelt, de amúgy csinálhatsz nem mintha panaszom lenne rá, különben meg visszakapom a kiesett pénzt, amit neked köszönhetek.*Jegyzem meg, persze tudtam ez téged nem érdekel, na meg én se haltam bele, de hát imádom szívni a véredet.* - Bár sajnálom, mert bent a többiek szétszedik, hogy veled van.*Kuncogok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2016.02.05, 00:31

szela00Dátum: Péntek, 2016.02.05, 00:34 | Üzenet # 2037
Yaoista
- Ugye? Szerintem is. *Mosolygok én is, imádtam az ilyen holmikat.* - Nem, már tudom. *Vigyorgok. Mikor már a ruháimban ácsorogsz, csak nézlek.* - Hm, mennyivel kerekebb a feneked. *Kuncogok.* - Jól áll. *Megyek oda és kigombolok egy gombot az ingen, majd picit begyűröm a derekát.* - Így tökéletes. Kis sminket? *Nevettem el magam, hiszen én néha kihúztam a szemem.* - Hm, még valami hiányzik. *Nézegetlek, majd matatok az egyik fiókomba és a nyakadba teszek egy láncot.* - Így, tökéletes vagy. *Puszillak meg.*

MioDátum: Péntek, 2016.02.05, 00:43 | Üzenet # 2038
Yaoista
- Csoda.*Mosolyodom el.* - Valóban, de azért nem fogok nagyon rászokni, meghagyom neked.*Amúgy se szeretek veled ellentétben feltűnősködni, bár így is mindig észrevesznek.* - Köszi.*Mosolyodom el.* - Azt inkább nem, az már sok lenne, az is a te pályád.*Nálad nem zavart, de hozzám tényleg nem illene.* - Meg nem hinném, hogy Devannak bejönne.*Meg én se akarom.* - Micsoda?*Vonom fel a szemöldökömet, majd amikor meglátom elvigyorodom.* - Ezt viszont imádni fogja.*Ennyire már ismertem.* - Nagyon köszönöm.*Puszillak meg én is. Írok Devannak, hogy egyedül van e és pont elment Asami is.* - Pedig nem beszéltünk össze. Akkor megyek mindent köszönök és majd hívlak még ma, hogy mi volt. Te pedig a klub után és persze pár napon belül találkozunk.*Puszilgatlak és ölelgetlek még meg, majd elindulok haza. Igaz még fáj kicsit a fenekem vagyis inkább zsibbad, de most még annyira se érzem, a ruha elvonja a figyelmem. Most nekem is feltűnik, hogy megbambulnak, fütyülnek és beszólnak nekem, de nem érdekel. Elég hamar megérkezem szerencsére nem lakunk messze egymástól.* - Megjöttem Devan.*Köszönök és megkereslek.* - Hello édesem.*Megyek oda és megcsókollak, de többet nem mondok, de nagyon izgulok, hogy mit szólsz.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.02.06, 01:15 | Üzenet # 2039
Yaoista
- Megúszod a tervezés árát. *Nevettem el magam, hiszen tőled sose kérnék érte pénzt.*- Az tuti, hogy szétszedik. *Vigyorgok.* - Alapból már csomóan össze akartak velem jönni. *Nem egy-két alkalmazottad akart már velem összejönni. Nagyon jót dumálunk, mint mindig. Még iszogatunk is és élvezzük a dolgot. Miután elmentél, írtam Aaeronnak.* - Szia. *Köszönök ki, majd mikor meglátlak, azért meglepődtem. Pár percig meg se tudtam szólalni. Mocsok jól néztél ki, az tény.* - Soha nem mehetsz így az utcára, világos? *Közlöm veled, majd elkaptalak és odarántva magamhoz hosszan és szenvedélyesen csókolni kezdtelek.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.02.06, 01:46 | Üzenet # 2040
Yaoista
- Rendben. *Vigyorgok, mert én viszont imádtam a feltűnő cuccokat.* - Igen, bár én se szoktam túlzásba vinni. *Azért sosem szoktam úgy kinézni, mint egy csaj. Miután elmentél, én ledőltem pihenni kicsit. Azért elég fáradt volt a testem még, de annál elégedettebb. Másnap összeszedtem magam, már semmi bajom nem volt, így gondoltam be is megyek meglátogatni téged. Szexin kiöltöztem (mint a képen), megcsináltam a hajam, még ki is húztam picit a szemem, de csak éppen hogy. Azért tudtam mitől döglik a légy. Miután kész lettem, fogtam magam és bementem a klubba. Leültem és elmosolyodtam.* - Szia. A főnököt kérném. *Kuncogtam.* - Tudni fogja, hogy ki vagyok.

MioDátum: Kedd, 2016.02.09, 19:17 | Üzenet # 2041
Yaoista
*Nagyon vicces, hogy meg se szólalsz, de azért rendesen meglepődöm rajta, de elsőre a csókodat viszonozom.* - Na de miért nem? Esetleg nem tetszik? Nem áll jól?*Kezdem el magam illegetni előled. Abban persze biztos voltam, hogy tetszem és sejtettem, hogy nem akarod, hogy ezt más is lássa, de akkor is tőled akartam hallani.*

MioDátum: Kedd, 2016.02.09, 22:49 | Üzenet # 2042
Yaoista
- Igazi mázlista vagyok.*Vigyorgok. Tudtam jól, hogy pénzt nem fogadnál el, de valamit biztos fogok, majd neked adni.* - Igen tudom jól, nem egyszer rágták már a fülem és rágják is, hogy merre vagy, na meg gyanús nekik, hogy Aaeronnal mentél el és azóta vissza se mentél.*Kuncogok. Nagyon jól elvagyunk, majd később haza megyek. Otthon már semmi különöset nem csinálok, másnap meg dolgozni megyek. Mint mindig nagyon jól elegáns és szexi vagyok. A dolgaimat intézem, amikor közlik, hogy keress egy igen csak szexi és kihívó fiú, amiről egyből te ugrasz be. Kimegyek hozzád és nem is kell csalódnom.* - Hello Gray.*Vigyorodom el és végigmérlek.* - Gyere.*Intek, majd az irodámba megyünk, ami szintén igen csak luxosos.* - Nagyon szexi vagy, csoda hogy nem jelentettek fel, közszemérem sértést.*Kuncogok.* - Kérsz valamit?*Csak azért se csókollak meg és mást se teszek, megvárom hogy te tedd, ha már eljöttél.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.09, 23:43 | Üzenet # 2043
Yaoista
*Kényelmesen üldögélek a kanapén, majd elmosolyodom, mikor meglátlak.* - Hello. *Nem kellett kétszer kérned, mentem utánad.* - Ezért még nem. Ahhoz még pár centit lejjebb kéne húznom a cipzárt. *Vigyorgok, majd önállósítva magam, helyet foglalok a kanapén. Keresztbe teszem a lábam és kényelmesen hátradőlök.* - Egy ital jól esne, köszönöm. *Mosolyodom el csábosan.* - Hogy telt ez a hm, két nap? *Kuncogok, hiszen nem rég találkoztunk.* - Sajnos lebuktam elég hamar Aaeron előtt.

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.09, 23:51 | Üzenet # 2044
Yaoista
*Na ahogy még illegeted is magad, vége volt.* - A nagy francokat... *Morgom és elkapva visszahúzlak magamhoz és újra megcsókolom.* - Csak tedd, amit mondtam. Itthon ok, de az utcára soha többet. *Markolom meg a feneked.* - Az enyém vagy... *Suttogom a füledbe, majd beleharapok a nyakadba.* - És nem szeretem, ha nézegetik, ami az enyém. *Közlöm veled a tényeket.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.10, 00:00 | Üzenet # 2045
Yaoista
- Most akkor nem?*Vigyorgok és persze az újabb csókod viszonozom.* - Mégis miért tenném azt? Elég nagy vagyok és feltudok öltözni.*Vigyorgok.* - Igen a tiéd.*Nyögök fel kéjesen.* - Ohh így már értem.*Mosolyodom el, jó a te szádból hallani.* - Csak miattad vettem fel, ne aggódj ez nem az én világom, csak miattad van.*Csókollak meg.* - Akkor inkább kihámozol belőle?*Harapok az ajkaidra.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2016.02.10, 00:01

MioDátum: Szerda, 2016.02.10, 00:08 | Üzenet # 2046
Yaoista
- Értem.*Vigyorodom el. Töltök neked egy konyakot sejtettem, hogy ez is ízleni fog. Leülök melléd és odaadom az italt.* - Dolgosan és neked?*Kérdezlek.* - Ne is mond én is, túl jól ismer, de azért jó móka volt.*Nevetek fel és koccintva beleiszom az italomba.* - Körbevezesselek a klubba?*Érdeklődöm és tényleg hozzád se érek, érdekelt hogy meddig fogod bírni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.02.14, 01:04 | Üzenet # 2047
Yaoista
*El is fogadom az italt.* - Hát lustálkodással, meg egy kis kutatással. *Mosolyodom el, hiszen ki kellett pihennem a fenekem.* - Igen, vicces volt. Az az arc... nem akarta elhinni, hogy ennyire mellé lőtt. *Kuncogok és koccintás után bele is iszok a konyakba.* - Finom. *Jobban szerettem, mint a whiskyt.* - De aztán azért belepirult a beszámolómba. *Teszem hozzá és ismét belekortyoltam az italomba.* - Jó ötlet, igen. *Én sem értem hozzád, de kellettem magam rendesen. Beletúrtam a hajamba és félrefésültem jobban. Szerettem volna, ha látod a nyakam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.02.14, 13:55 | Üzenet # 2048
Yaoista
- Helyes, miattam szabad. *Vigyorgok és csókod is viszonozom.* - Lehet, bár akkor kihámozhatnád magad benne. *Engedlek és leülök.* - Mit szólsz hozzá? *Azért rendesen végigmérlek.* - Jól áll. *Teszem hozzá és csak nézlek. Szinte már a szememmel megduglak. Reméltem, hogy táncolsz nekem.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 15:09 | Üzenet # 2049
Yaoista
- Ohh milyen rendes vagy.*Vigyorgok.* - Benne vagyok.*Szeretek a kedvedben járni.* - Köszönöm.*Mosolygok. A nézésed, azért nagyon ott van a szeren és egyszerre tüzel fel és ejt zavarba. Sejtettem, hogy egy kis műsort akarsz így kerestem egy jó kis zenét, majd táncolni kezdek neked. Nincs semmi rossz emlék bennem ezzel kapcsolatban, hogy ugye ez az elején is meg volt. Igen lassan kezdem kigombolni az ingemet és le se veszem rólad szemem. A csípőm finoman ringatom, majd ahogyan csupasszá válik a felsőtestem, nem veszem le az ingem, de többször végigsimítok rajta. Lassan megfordulok és a popsimat mutogatom neked, többször meghajolva, tényleg igen csak feszült rajtam a naci.*

MioDátum: Hétfő, 2016.02.15, 16:11 | Üzenet # 2050
Yaoista
- Értem.*Vigyorgok még azt se kérdezem meg, hogy hogy van a feneked, majd amikor rám mászol akkor.* - Szintén, bár ő nem volt zavarban.*Nevetek fel.* - Tudom, hogy finom.*Nem szoktam félrelőni semmivel se. Csak magamban mosolygok, milyen kis édesen teszed nekem magad.* - Akkor gyere.*Még az ajtót is kinyitom neked és elindulunk. Mindenki megnézz téged és persze köszönök neked is. Láthatod, hogy azért nem kicsi tekintélyem van. Ahova tudok beviszlek téged, míg végül egy hangzavarra leszünk figyelmesek és persze már is ott termek. Egyik hostom, egy vendég és már egy biztonsági is ott van, mint kiderült már nekem is szólni akartak.* - Mi ez a hangzavar? Talán valami probléma van?*Kérdezem.* - Nem akarok vele lefeküdni és nem fogja fel.*Mondja a hostom.* - Az a dolgod, hogy lefeküdj velem te kis kurva.*Vágja hozzá a pasi, ami nekem nagyon nem tetszik.* - Uram ez egy nem egy lebuj vagy éppen az utcasarok. Ez egy klub és nem kurvák vannak itt, akik hostok, aki nem akar magával lefeküdni.*Közlöm vele még higgadtan.* - Chh mekkora baromság és te meg ki vagy?*Mér végig fintorogva.* - Inkább maga a barom és én vagyok a tulajdonos és a főnök és ha nem megy el saját magam fogom kidobni.*Látszik, hogy nem viccelek, de a csávó nem igen vett komolyan.* - Ugyan ne nevettessél már.*Mér végig, majd előkap egy köteg pénzt és elém dobja a hostom karját pedig megragadja.* - Akkor is megdugom, azért van itt.*Közli és még mielőtt bárki reagálna elkapom a kezét majd a háta mögé tekerem, mire igen csak felnyekken.* - Igyekeztem kedves és udvarias lenni, de nem értesz a szép szóból. Nem csak ocsmány, de még ostoba is vagy. Takaródj innét és ne merj visszajönni, mert nagyon megbánod.*Közlöm vele, de most igen csak ijesztő látványt nyújtok.* - Az se jusson eszedbe, hogy Noat megkeresed, mert annak nagyon csúnya vége lenne.*Tudhatta ez nem puszta fenyegetés.* - Megértetted?*Már szinte mindjárt eltöröm a karját.* - Igen meg..*Sziszegi, majd amikor elengedem. Gyorsan összeszedi a pénzt és szinte kirohan, de azért a biztonságist utána küldöm.* - Jól vagy szépségem?*Simogatom meg kedvesen az arcát.* - Igen, szerencsére nem tudott semmit tenni. Köszönöm.*Mosolyodik el.* - Természetes, ne köszönd. Nem akarsz haza menni?*Kérdezem tényleg fontosak nekem.* - Nem, köszönöm. Akkor megyek is.*Int neked is és ott is van.* - Bocs, hogy ezt látnod kellett, csak vannak barmok.*Morgok.*

Keresés: