2025.07.20, Vasárnap, 05:43
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2016.02.16, 23:54 | Üzenet # 2051
Yaoista
- Neked kár bókolni. *Vigyorgok, persze nem zavart az egód, hiszen tényleg jó voltál az ágyban. Fel is álltam, ahogy mondod, de az italom is viszem magammal. Nagyon élvezem a túrát. Azért Aaeronnal nem nézhettem ennyire szét. Lehet régésznek készültem, de az épületek is nagyon érdekeltek. Megyek utánad a hangzavarra és csöndesen figyeltelek. Azért meglep, ahogy a csávó karját kitekered. Olyan úriembernek tűntél eddig, de teljesen jogos volt. A viselkedésed a hostoddal az viszont mosolyra késztetett. Olyan kedves voltál vele, megértettem, hogy a kis cimbim miért szeret itt dolgozni.* - Semmi gond. *Lépek oda melléd és a mellkasodra simítok.* - Meggyűrődött az inged. *Jegyzem meg mosolyogva, majd megfogtam a nyakkendőd és közelebb húztalak. Nem zavart, hogy látnak mások.* - Ne vegyük le? *Hajolok közel, de még nem csókoltalak meg. Alig pár centi volt közöttünk és én csábosan mosolygok. Élveztem a játékot, de belül kicsit türelmetlen voltam, na meg beindított ez az egész.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.17, 00:50 | Üzenet # 2052
Yaoista
*Nézem, ahogy ringatod magad, nagyon jól néztél ki. Tényleg szinte felfaltalak a szemeimmel. Felálltam és odamentem hozzád, majd elkapva átöleltelek hátulról és táncolni kezdek veled. Magamhoz húzlak, hogy még levegő se legyen közöttünk és így mozgok veled egy ütemre. Félrehúzom a hajad és érzékien csókolgatni, harapdálni és szívogatni kezdem.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.17, 01:07 | Üzenet # 2053
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Azért meglep, hogy pont ezek után nyúlsz hozzám, bár mondjuk belegondolva nálad inkább ez a normális reakció.* - Valóban.*Bólintok, de azért elvigyorodom rajtad önelégülten.* - Hmm nem is tudom.*Suttogom az ajkaid közé és engem se érdekel ki lát meg minket, elvégre egy host klubban vagyunk, maximum ki lesznek rád, hogy te megkaphatsz.* - Ennyire tetszett a helyzet? Komolyan te tényleg annyira más vagy.*Nyalok az ajkaidra de többet nem teszek.*

MioDátum: Szerda, 2016.02.17, 01:10 | Üzenet # 2054
Yaoista
*Nem hittem, hogy mögém jössz, de azért így sokkal jobban élvezem én is a dolgokat.* - Ez nagyon kellemes.*Célzok mindenre. A nyakam oldalra döntöm és többször felnyögök. A fenekem neked nyomom egy kicsit így vagyok, majd megfordulok és megcsókollak. Elkezdem a felsőd levenni, de továbbra is táncolok veled.* - Annyira jó mozgásod van, nem csodálom, hogy te voltál az első számú..*Harapok finoman az ajkaidra.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.17, 01:41 | Üzenet # 2055
Yaoista
- Sejtettem, hogy tetszik. *Jegyzem meg, hiszen azért már elég jól ismertem a gyenge pontjaid. Hagylak megfordulni és a kezem már a fenekeden is landol. Csókod hosszan viszonozom és húzlak is magamhoz.* - Van még mit tanulnod. *Vigyorgok és hagyom, hogy levedd a fölsőm. Amint a földön landolt, visszahúzlak és megragadom a csípőd.* - Ha ezt csinálod, el fogják dobni az agyukat. *Mutatom a mozdulatot persze úgy, hogy közben neked nyomom a farkam, majd az egyik kezem a csípődről a popsidra csúszott és megmarkoltam.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.02.17, 01:46 | Üzenet # 2056
Yaoista
- Azt szeretnéd, ha én venném le? *Kérdezem édesen, de mégis szexin.* - Igen. *Válaszolok őszintén, majd szélesen elmosolyodom. Nyalásod után végignyalok én is a számon.* - Szexi voltál. *Játszok közben a nyakkendőddel, de én se teszek többet.* - Tudom, hogy akarsz. *Húzom végig mutatóujjam az ajkadon.* - Az ajkaid csókot kérnek. *Tudtam én is játszani és el akartam érni, hogy te lépj előbb.* - Érdekel, hogy miért tetszett a helyzet? *Kérdezem, de közben kihívóan nézek a szemeidbe.* - Vagy másra használjam a szám?

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.18, 01:06 | Üzenet # 2057
Yaoista
- Lehet róla szó.*Vigyorgok.* - Én mindig az vagyok.*Még betegen is. biggrin * - Ehhez nem kell zseninek lenni édesem.*Vigyorgok és az ujjaidra harapok finoman.* - Azt is.*Javítalak ki, de akkor se fogok lépni.* - Mond el, aztán nyugodtan használhatod másra is azt az édes kis szád.*Vigyorgok.* - Gyere.*Bemegyünk az irodámba és leülök.* - Hallgatlak.*Pillantok rád.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.02.18, 01:12 | Üzenet # 2058
Yaoista
- De a legjobb mesterem van.*Kuncogok, bár én a tanultakat csakis rajtad akarom használni. Tényleg nagyon ott van a szeren a mozgásod, nem egyszer fel is sóhajtok.* - Szóval nem zavarna, ha a vendégeimen csinálnám ezt?*Simulok én is hozzád és a hátadon finoman végigkarmolok.* - Mert tény ők biztos nagyon élveznék.*Lehelem a füledbe és bele is nyalok, azért értem én is a dolgomat.* - Bár rajtad kívül senki sem izgat.*Csókollak meg vadul, kezdek kemény is lenni.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.03.05, 00:20 | Üzenet # 2059
Yaoista
- Amíg nem fogdossák a segged és a farkad, talán nem. *Motyogom, mert hát persze, hogy zavarna.* - Szerintem már azt is élvezni fogják, hogy nem hordod többé azt a gáz parókát. *Vigyorgok és a nyakadba csókolok.  Éreztem, hogy kezdesz megmerevedni, de még ki akartam használni a helyzetet.* - Nézni akarom, ahogy kivered magadnak. *Suttogom füledbe és ujjammal végigsimítottam nadrágon keresztül bejáratodon. Tetszett a bőrnaci nagyon is.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.03.05, 00:34 | Üzenet # 2060
Yaoista
*Mentem utánad és nem is akárhová ülök, rögtön az öledbe.* - Szóval érdekel. *Kuncogtam és kicsit húztam az agyad.* - Végig tökéletes úriember voltál nem csak velem, hanem a körülötted lévőkkel is. Aztán mikor az a barom nem értette meg a játékszabályokat, teketória nélkül léptél. Nem kényszerítetted rá a hostodra a vendéget. *Mondom komolyan és közben a szemeidbe nézek.* - Kezdem megérteni, hogy Aaeron miért szeret itt dolgozni. *Finoman a mellkasodra simítok és úgy csinálok, mintha pár szöszt söpörnék le.* - Szexi volt az arcod, ahogy néztél, miközben védted ezt a helyet. Aztán mégis... mintha csak elfújták volna a haragod. nagyon kedves voltál az alkalmazottaddal. *Finoman a tarkódra simítva játszani kezed pár tincseddel.* - Szerintem ezek egy jó ember tulajdonságai, ami csak még vonzóbbá tesznek téged. *Hajolok közelebb.* - Ez a kettősség... veszélyes, de mégis kedves... határozottan figyelemreméltó. *Már az orrunk is összeért, de akkor sem csókoltalak meg.* - És akkor most mire használjam a szám? *Nyalom meg az ajkaid.*

MioDátum: Szombat, 2016.03.05, 14:31 | Üzenet # 2061
Yaoista
- Hmm értem, de akkor se fogom csinálni.*Tudtam én, hogy nem akarod, na meg én se.* - Nem kell többször mondanod, hogy szar.*Vigyorgok a csókra pedig felnyögök. Valamiért nem lep meg a kérdésed, de azért zavarba jövök és az érintésre ismét felnyögök.* - Rendben.*Csókollak meg. Lenyomlak, hogy ülj le, majd előveszem a farkamat. Gondoltam tetszene, ha ebben a nacimban maradnék és majd kitisztítom. biggrin Simogatni kezdem magad és le se veszem rólad szemem. Másik kezemmel az egyik piercingemmel kezdek el játszani. Persze zavarban vagyok, de ettől csak szexibb látványt nyújtok.*

MioDátum: Szombat, 2016.03.05, 14:44 | Üzenet # 2062
Yaoista
*Nem zavar, hogy az ölembe ülsz, sőt tetszik és át is karolom a derekad.* - Különben nem mondanám.*Jegyzem meg. Figyelmesen hallgatlak és hát mit mondjak minden egyes szavaddal egyetértek, de ennyire szépen én se tudtam volna megfogalmazni. Természetesen értem én is az érintésed és párszor én is végigsimítok az oldaladon, de én is úgy, mintha véletlen lenne.* - Nagyon szép levezetés és minden egyes szavaddal egyetértek.*Lehelem az ajkaid közé, de én se csókollak meg.* - Még nem is tudod, hogy milyen veszélyes is vagyok én.*Mosolyodom el sejtelmesen.* - Amire csak szeretnéd.*Nyalok végig az ajkaidon, de többet nem teszek.* - Szeretek játszani Gray, ilyen kiscicákkal meg főleg, de tudod ez a munkahelyem és ezer dolgom van, szóval ha akarsz valamit akkor kezdj neki.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.03.05, 17:24 | Üzenet # 2063
Yaoista
- Reméltem is, hogy egyet értesz. Mertél volna mást mondani. *Kuncogtam édesen.* - Kíváncsian várom. *Kacérkodok veled folyamatosan.* - Szabad kezet kapok? *Vigyorgok.* - Mi van ha kiszívom a nyakad? *Csókolok bele, de persze nem szívom meg, megértettem, hogy nem szeretnéd és azt is, hogy miért.* - Én is szeretek játszani és ha zavarok, el is mehetek egyedül. *Vigyorgok, reméltem érted, hogy mire célzok.* - Egyébként pedig nem így kell szépen kérni, ha akarsz valamit. *Jegyzem meg sunyin, nem kellett engem se félteni. Ha kiraksz sem esek kétségbe, szaladgál azért itt jó pár helyes srác.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.03.05, 17:48 | Üzenet # 2064
Yaoista
- Rendben. *Azért örültem neki.* - Helyes. *Vigyorgok. Hagyom, hogy lenyomj. Karjaim két oldalt felteszem a kanapéra. Hozzád se nyúlok, csak nézem, ahogy elkezded magad kényeztetni.* - Remélem tudod, hogy te mosol. *Jegyzem meg, hiszen ha összekoszolsz, biztos nem én fogom kitakarítani a dolgokat. Nem mintha egyébként takarítanék.* - Szép... *Nézlek, majd finoman végigsimítok a hasadon. Kicsit gonoszkásan elmosolyodom, majd finoman kiraklak az ölemből. Egy szalaggal jövök vissza. Leülök, visszahúzlak és a szalagot a farkadra kötöm gy, hogy ne tudj elélvezni.* - Csináld csak... *Vigyorgok és közben a fened markolom.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.03.06, 18:49 | Üzenet # 2065
Yaoista
- Nagyon jól mutatsz.*Mosolyodom el.* - Amúgy is én mosok szívem.*Kuncogok, nem mintha gondolom lenne vele.* - Örülök.*Sóhajtok fel az érintésedre. Nem igazán tudom hova tenni az ördögi vigyorod, de hamar megtudom.* - Olyan kis mocsok vagy...*Vigyorgok, de azért benne vagyok a játékba.* - Értettem mester*Kuncogok és tovább simogatom magam és megcsókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.03.06, 19:27 | Üzenet # 2066
Yaoista
- Huu de megijedtem.*Kuncogok.* - Meg ne gondold magad.*Vigyorgok.* - Azt bizony.*Bólintok.* - Tudod jól a választ erre.*Jegyzem meg komolyabban és persze a nyakamra jólesően felsóhajtok, de ha kimernéd szívni a nyakam, kivágnálak innét és nem a legkedvesebben.* - Majd olyat is játszunk, amikor elmész én meg nézem.*Kuncogok.* - Szépségem, azért jöttél ide, hogy megdugjalak és nem bájcsevegni nem de? Majd amikor én kereslek fel, akkor hidd el már rég benned leszek.*Csapok a popsidra.* - Szóval mit akarsz?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.06, 23:08 | Üzenet # 2067
Yaoista
- Nem fogom. *Kuncogok halkan.* - Igen... kirúgnál. *Nevettem el magam, persze a nyakad tovább kóstolgatom.* - Hm, tetszik. *Vigyorgok.* - Bár fordítva is tetszene. *Jegyzem meg.* - Nem is bájcsevegek. *Vigyorgok, majd elnevettem magam.* - Ez tetszik. *Simulok hozzád. Felállok az öledből, majd teljesen lehúztam a cipzárt szép lassan. Elvettem az italom és beleittam. Szemből visszaültem az öledbe és szenvedélyesen ajkaidnak estem, de szinte már agresszívan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.03.07, 00:01 | Üzenet # 2068
Yaoista
- Tudom. *Bár mondtam, ha kell, hívok takarítónőt.* - Csak kicsit. *Suttogom a füledbe. Annyira édes voltál, ahogy így simogatod magad, persze ezt sose mondanám ki.* - Helyes. *Vigyorgok és jobban magamhoz húzva falom ajkaid. Közben kezem a popsidon pihenek és igen csak szorítalak magamhoz.* - Ha kitágítod magad, berakom. *Nyalok végig nyakadon. Csak egy kicsit akartam most játszani.*

MioDátum: Hétfő, 2016.03.07, 12:56 | Üzenet # 2069
Yaoista
- Úgy legyen.*Vigyorodom el.* - Pontosan.*Nevetek fel.* - Akár lehet róla szó.*Kacsintok rád, hiszen imádok játszani.* - Őszinte vagyok, mint mindig.*Vigyorgok és örülök, hogy végre cselekszel. A csókod mohón viszonozom, majd eltollak kicsit magamtól.* - Tényleg bejön ez a ruha...*Simítok végig a felsőtesteden, majd elkezdem kiszívogatni.*

MioDátum: Hétfő, 2016.03.07, 13:04 | Üzenet # 2070
Yaoista
*Hevesen csókollak, még a farkam simogatását is abbahagyom és amennyire csak tudom bújok. A kijelentésedre rád pillantok félénken, de mellette igen csak érzékien.* - Oké.*Csókollak még meg. Felállok és mindent leveszek most már magamról, csak a lánc marad. Leülök veled szembe, majd benyálazva az ujjaim egyet felnyomok magamnak és a farkam is ismét izgatni kezdem. Egyre forróbb vagyok és keményebb, de persze nem szedem le a szalagot.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.03.10, 17:35 | Üzenet # 2071
Yaoista
- Majd versenyzünk. *Kuncogok, bár sejtettem, hogy én kapnék ki. Azért éreztem, hogy már nagyon vártad a csókot.* - Reméltem is... érezd magad megtisztelve. *Sóhajtok fel.* - Nem veszem fel akárkinek. *Nyögök egyet a szívogatásra. Hajadba túrok és kicsit megmarkolom. Felemelem így a fejed és a füledhez hajoltam.* - Kitágítottam magam előre... *Nyalok bele, majd megmarkolom a farkad nadrágon keresztül, majd megfogva a nyakkendőd egy szexi mozdulattal lehúzom rólad. Az inged kezdem kigombolni és harapdálni kezdem a mellkasod, de óvatosan. Ha marad is nyoma, egy fél órán belül el is fog tűnni.*

MioDátum: Péntek, 2016.03.18, 21:56 | Üzenet # 2072
Yaoista
- Még sose veszítettem.*Jegyzem meg mellékesen.* - Annak érzem.*Kuncogom.* - Valóban?*Ezért ez meglep, de így tényleg virul a fejem, ha igaz.* - Nagyon tetszik az ötlet.*Vigyorodom el szélesen, te aztán tényleg tudod a dolgodat. A markolásra jólesően felsóhajtok és csak hagyom, hogy tedd a dolgod.* - Igen itt kiélheted magad nyugodtan.*Túrok a hajadban.* - Csak, hogy tud, veled avatom fel az irodámat.*Hiszen a hostjaim nem dugom és mást se hoztam be.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.27, 23:10 | Üzenet # 2073
Yaoista
- Ellened nem bánom, ha kikapok. *Kuncogok. Folyamatosan harapdállak és közben szép lassan kimászok az öledből.* - Megtisztelő. *Vigyorgok és kigombolom a nadrágod, majd a slicced már a számmal húzom le.* - Várod már, hogy belém gyere? *Kérdezem és alsón keresztül megnyalom a farkad. Kiszabadítom tagod, de csak makkod szopogatom ráérősen.* - Mint egy nyalóka... *Vigyorgok és megnyalom a szám, majd folytatom a kényeztetésed. Elveszem az asztalról a konyakom és közben beleiszom. Felállok, majd levéve minden ruhám, alsó persze nem is volt rajtam, visszaülök szemből az öledbe. Nekidörzsölöm a popsim a farkadnak, majd lassan beleülök.* - Ahhh... *Nyögök fel elégedetten. Meglehetősen szűk voltam és szinte megremegtem az érzésre.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.03.27, 23:38 | Üzenet # 2074
Yaoista
*Imádtam ezt a perverz, de ártatlan tekinteted. Kényelmesen visszaülök és nézlek. Közben előveszem a farkam, már én is kőkemény vagyok. Elkezdtem simogatni a farkam.* - Gyere ide kincsi... ülj a farkamba. *Hívogatlak az ujjammal. Amint beleültél a farkamba, hirtelen mohón megcsókollak.* - Csak simogasd magad, de ne mozogj. *Suttogom ajkaidra és a hátad kezdem cirógatni, miközben a nyakad harapdálom.*

MioDátum: Szerda, 2016.03.30, 00:13 | Üzenet # 2075
Yaoista
- Tökéletes válasz.*Vigyorodom el.* - Különben tényleg az.*Kuncogok, de komolyan gondolom. Hagylak szépen kibontakozni, a slicc lehúzás meg igen csak ott van a szeren.* - Micsoda hülye kérdés, persze hogy várom, hogy a szűk seggedbe legyek.*Nyalok végig az ajkaimon.* - De jobb, mint egy nyalóka igaz?*Sóhajtok fel.* - Te aztán tudod mi a jó.*Kuncogok és tényleg egyre jobban bejössz. Nem kell sokat ügyködnöd, hiszen alapból fel voltam már hevülve.* - Nagyon biztosra menték, kitágítottad magad és még alsót se vettél te kis perverz.*Vigyorgok, majd ahogyan a farkamra ülsz jólesően felnyögök.* - De jó szűk vagy.*Csókollak meg.* - Tényleg egy igazi vadmacska vagy.*Kezdek el benned mozogni jó mélyen, az ajkaid pedig szinte tépem.*

Keresés: