Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.03.30, 00:17 | Üzenet # 2076 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Szexi.*Nyalok végig az ajkaimon, amikor simogatni kezded magadat. Nem kell kétszer mondanod megyek is és bele is ülök a farkadba egy nyögés kíséretében. A csókodat hevesen viszonozom és már éppen mozognék, de te megelőzöl a szövegeddel.* - Tényleg démon vagy.*Motyogom, de teljesítem a kérésed. A fejem oldalra döntöm és csak farkam simogatom, de már igen csak ki vagyok. A farkam is fáj kissé és csak úgy égek és többet akarok.* - Devan kérlek mozogjál, érezni akarlak.*Nyöszörgöm és megcsókollak igen csak vadul.* - Nem elég ennyi.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.04.01, 15:35 | Üzenet # 2077 |
 Yaoista
| - De élvezed. *Vigyorgok és nézlek, ahogy szenvedsz.* - Milyen forró vagy belül. *Harapdálom a nyakad közben és simogatom a hátad.* - Majd ha kedvem lesz. *Falom ajkaid és élveztem a dolgot. Én is farkadra fogok és simogatlak. Újra megcsókoltalak és közben leveszem a szalagot. Addig izgattalak, amíg el nem élveztél. Akkor hirtelen elkezdtem mozogni, mélyeket löktem beléd és minden lökésemmel gyönyörpontod céloztam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.04.01, 15:51 | Üzenet # 2078 |
 Yaoista
| - Jobb bizony. *Vigyorgok.* - Minek vegyem fel, ha úgy is le kell vennem? *Nevettem el magam. Azért kicsit szoknom kellett a méreteid, de hamar ellazultam. Csókod szenvedélyesen viszonozom, majd egy édes mosoly terül el az arcomon. Füledhez hajolok és nyávogok egyet, amiből hangos nyögés lesz mozgásodra. Átölelem a nyakad és egyik kezemmel a hajadba markolva húzlak még közelebb. Alig győzöm viszonozni a csókjaid. Teljesen odavoltam és már csöpögött a farkam.* - Keméh... keményebben... *Kérlek meg suttogva az ajkaidra.* - Dugj meg.... nh... minth... múltkor... *Suttogom ajkaidra. Nem tudtam miért, de határozottan élveztem, ha irányítasz. Amúgy is keményebben szerettem a szexet, de te voltál annyira jó, hogy hagytam magam, amit nem nagyon szoktam.* - Ez istenih... *Lihegem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.04.02, 12:33 | Üzenet # 2079 |
 Yaoista
| - Jogos.*Kuncogok.* - Ohh szóval te ilyen édes mosolyt is előtudsz csalni, csak egy méretes farok kell hozzá.*Vigyorgok.* - Mi van te macska is vagy? Múltkor ennyit mindent nem váltottam ki belőled.*Nevetek fel.* - Tényleg édes vagy.*Mosolyodom el. A szövegedre még keményebb leszek.* - Ahogyan akarod, de azt neked kell tudnod, hogy mész innét el.*Vigyorgok. Lelöklek magamról, majd kutyapózba húzlak fel. Beleharapok a nyakadba, majd a hátad is végigharapom és a popsid se hagyom ki végül egy mozdulattal beléd hatolok és igen keményen mozogni kezdek benned. Felhúzlak és egyik kezemmel átkarollak és az egyik mellbimbód kezdem el csavargatni, a másikkal a farkadra simítok.* - Milyen nedves vagy már.*Kuncogok.* - Hmm a nyakad nem elég foltos.*Vigyorgok és a szabad területet elkezdem szívogatni és továbbra mélyen keményen mozgok benned.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.04.02, 12:38 | Üzenet # 2080 |
 Yaoista
| - Ezzel nem tudok vitatkozni.*Hiszen tényleg élvezem.* - Miattad.*Nyögöm kéjesen.* - Te vagy a leggonoszabb...*Nyöszörgöm és ahogyan még te is simogatni kezdesz az csak tetézi a dolgokat. A csókodat mohón viszonozom, majd ahogyan leszeded a szalagot, nem kell sok és elég hamar elélvezzek, de rögtön kemény is leszek. Ahogyan még mozogni is kezdesz felsikkantok, de még kapkodom a levegőt.* - Annyira jó vagy .... a legjobb...*Csókollak meg és én is mozogni kezdek. Az egész testem szinte lángolt.* - Még több és több kell belőled.*Szorítok a farkadra és a nyakad is szívogatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 09:57 | Üzenet # 2081 |
 Yaoista
| *Imádtam, mikor így reagáltál rám. Igaza volt Asaminak, tényleg eléggé kezdtem, de csak kezdtem odalenni érted. Viszont ezt nem akartam beismerni, nemhogy neked, még magamnak se.* - Ez csak természetes. *Vigyorgok, hiszen kinek ne kellenék, ha az ágyról van szó. Mélyeket lökök benned, de hagylak téged is mozogni. Egyszer csak ledöntelek, majd megfordítalak. Csípőd megragadva kicsit keményebben kezdek benned mozogni.* - Hogy szívsz magadba. *Csapok a popsidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 10:31 | Üzenet # 2082 |
 Yaoista
| - Egy vadmacska. *Vigyorgok. Ritkán mondják rám, hogy édes vagyok, általában minden mást hallok.* - Valahogy megoldom. *Kuncogok. Hagytam, hogy irányíts és úgy helyezkedem, ahogy szeretted volna. Harapásaidra jólesően nyögdécselek, majd mikor visszakapom a farkad, még hangosabb leszek.* - Akkor... dekoráld... *Nagyon élveztem a helyzetet és én s mozogni kezdtem közben. Fejem oldalra döntöm és még a hajam is elhúzom az útból, hogy kényelmesen hozzám férj. Nagyon értetted a dolgod, az tuti.* - Nagyon... jóh...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.04.08, 09:23 | Üzenet # 2083 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Kuncogok.* - Jogos a te dolgod.*Vigyorgok. Te jöttél ide és te kérted, hogy vadabb legyek vadabb, szóval a te felelősséged. Persze taxit szívesen hívok neked, de itt nem maradhatsz.* - Engedély nélkül is megteszem.*Harapok jobban a nyakadba.* - Igen tudom..*Van egy egom az tény, de okom is van rá. Sose volt panasz rám, nem hiába akar mindenki repetát tőlem, ha volt egyszer velem.* - Hányszor dugtál már irodába?*Suttogom búján a füledbe és meg is harapom, a tested meg folyton ostromolom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.04.08, 09:31 | Üzenet # 2084 |
 Yaoista
| - Kis egom...*Kuncogok. Hagyom neked magam, hiszen nagyon jól tudod te a dolgod. Kéjesebben felnyögök a keményebb mozgásra.* - Ahhh miattad van..*Nyögöm és a lepedőbe markolok. Amennyire tudok én is mozgok, de így sokkal nehezebb tartanom veled a tempót, a farkadra azért sokszor rászorítok.* - Isteni...*Még a nyálam is kicsordult az élvezettől.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.10, 00:42 | Üzenet # 2085 |
 Yaoista
| *Nem bántam, ha nem tartod a tempót, elég jó voltam én kettőnknek is. Lenyalom álladról a nyálad, majd szenvedélyesen megcsókollak.* - Meghiszem azt... *Mozgok egyre gyorsabban, bár nem voltam ettől durva. Egészen addig szeretkeztem veled, míg el nem mentünk mindketten. Teljesen kész voltam.* - Tényleg ne merészelj ilyen cuccba az utcára merészkedni... *Fogom meg az állad és lekaplak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.10, 00:57 | Üzenet # 2086 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy nem maradhatok, de ez nem érdekelt.* - Sejtettem. *Vigyorgok és élvezkedek. Tényleg nagyon tetszett, hogy milyen vagy velem.* - Nem... ahhh.... sokszor... *Nyögök egy nagyobbat és karodra simítva megszorítom.. Szinte végigsimította farkad a gyönyörpontom. Nem csak néha találtad el, hanem folyamatosan úgy mozogtál és ettől kész voltam.*Gyakran szorítottam rá farkadra, azért én is tudtam a dolgom. Olyan szexi volt a hangod, nagyon tetszett.* - Asamih... *Sóhajtom és nyögöd vegyesen, elég búján és fesletten festettem. Én tényleg nem szégyenkeztem és csak élveztem a szexet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 17:13 | Üzenet # 2087 |
 Yaoista
| *A csókodat viszonozom, de éreztem már nem fogom sokáig bírni és pár lökés után el is megyek.* - Nem fogok ígérem...*Suttogom az ajkaid közé és igen csak lihegek.* - De itthonra szerezzek be?*Kérdezlek mosolyogva, majd hozzád bújok, amikor kihúzódsz belőlem hozzád bújok.* - Isteni volt... nem érzem a popsimat most mér tényleg.*Kuncogok. Eddig is nehezen jártam, most meg főleg, de nem bántam.* - Bejön, hogy ilyen kis féltékeny vagy.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 18:05 | Üzenet # 2088 |
 Yaoista
| - Akkor valamit nagyon jól csinálok. *Vigyorgok és én persze élveztem ezt a helyzetet.* - Itthonra majd szerzek én be. *Kuncogok, hiszen sejthetted, hogy azok nem egyszerű darabok lesznek, az is biztos.* - Nem vagyok féltékeny. *Morgom halkan, azért se mondom ki. Jó persze egyértelmű volt, de nem érdekelt.* - Jó nagyot élveztél egyébként. *Nézek végig, hogy mennyi az ondó.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 19:00 | Üzenet # 2089 |
 Yaoista
| - Igen valamit nagyon jól csinálsz.*Kuncogok.* - Nem biztos, hogy ez annyira jó ötlet*Méregetlek gyanúsan.* - Oké oké, akkor nem.*Mosolygok, hiszen alap, hogy nekem van igazam, de nem fogok veled összeveszni ezen.* - Ne is mond, még mindig ki vagyok.*Kuncogok és még azért lihegek.* - Szerinted mi lesz Asamiékkal? Őt érdekli a komoly kapcsolat?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 19:07 | Üzenet # 2090 |
 Yaoista
| - Annyira gyönyörű látványt nyújtasz.*Ettől csak még jobban beindultam. Igaz, hogy csak egy menetet nyomunk le, de az egy igen hosszú és kemény menet.* - Hmm isteni voltál ismét.*Vigyorgok, amikor már a cigimet szívom.* - Annyira vagyok jó fej, hogy megengedem, hogy kicsit pihenj és lefürödjél és még taxit is hívok neked.*Vigyorgok.* - Most mond, hogy nem vagyok egy lovag.*Nevetek fel, de tényleg figyelmes vagyok.* - Nagyon ráéreztél, hogy mikor kell jönnöd, mert ennyi szabadidőm nagyon ritkán van és mostanság nem is lesz. Bővíteni akkor a klubbot.*Nem is tudom, hogy miért mondom el neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 00:05 | Üzenet # 2091 |
 Yaoista
| - Szerintem nagyon jó és nekem úgy is felveszed. *Mosolyodom el.* - Helyes. *Puszillak meg.* - Nem tudom. Egy párszor biztos megdugja. *Cirógatom meg az arcod.* - Asami mindig úgy képzelte el, hogy lesz vele valaki. Élvezi a szexet, de akar majd valakit. *Kicsit elgondolkozom.* - Szerinted? Összejönnek? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 00:25 | Üzenet # 2092 |
 Yaoista
| - Na jó meg lehet*Motyogom.* - Valóban? Bár igaz sokat nem tudok róla, de ez pozitív csalódás.*Mosolyodom el.* - Nem is tudom, mert Gray nagyon nehéz eset szóval ha Asami komolyan gondolja egy idővel, nem lesz a legegyszerűbb dolga.*Elmélkedem.* - De szerintem jó páros lennének, de ugye ez a ő dolguk, bár sose árt egy kis segítség.*Kuncogok.* - Tudom te nem értesz velem egyet.*Ennyire már ismtelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 00:52 | Üzenet # 2093 |
 Yaoista
| *Nem bántam, hogy csak egy menet, mert így is épp kielégültem.* - Te is. *Mosolygok és lihegek egyszerre.* - Én is kérek. *Mondom a cigire, majd elkuncogom magam.* - Köszönöm, igazán rendes vagy. *Persze tényleg az voltál, és látszott is rajtam, hogy jól esik, bár nem vártam el.* - De az vagy, az a hercegnő mentő fajta. *Nevetek fel.* - Igen? *Lepődök meg.* - Nem is mesélte Aaeron. *Mosolygok tovább.* - És milyen irányba? Új embereket is veszel fel? A prof tervezi? *Érdeklődök mindenről és nem csak azért, mert felhoztad, hanem mert érdekelt is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 01:54 | Üzenet # 2094 |
 Yaoista
| - Parancsolj.*Még meg is gyújtom neked.* - Ezt mondom én is.*Vigyorgok.* - Inkább herceg mentő vagy inkább cica.*Kacsintok rád.* - Mert még nem is tud róla. Rajtad kívül még Devan tudja és ő is csak ma tudta meg, de lehet, hogy elmondta Aaeronnak.*Igazából nem zavarna, ha esetleg így történne.* - Milyen kíváncsi vagy.*Mosolyodom el.* - Igen veszek fel és ő fogja csinálni, hiszen ő a legjobb.*Valóban így gondoltam.* - Még egyeztettünk, meg szabad kezet kap, hiszen ő ért hozzá és feltétel nélkül megbízok benne. Tudom, hogy nem kedveled őt és én is sokszor ki vagyok rá és nem értek egyet minden döntésével, de szakembernek és barátnak kiváló. Igaz egy igazi seggfej tud lenni, de mindig is számíthattam rá.*Mosolyodom el.* - Különben, ha tudok többet és érdekel, akkor elmondom.*Cirógatom meg a buksidat.* - Majd egy időre be is zárunk, de persze fiúk fizetett szabadságon lesznek. Az egyik legjobb klub az enyém az országban, de azt akarom, hogy a legjobb legyen és a világon is. Valaki csak azért utazzon ide, hogy ebbe a klubba mulasson.*Elég merész tervek, de komolyan gondolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 20:43 | Üzenet # 2095 |
 Yaoista
| - Vagy vadmacska? *Vigyorgok.* - Á, értem. *Hiszen biztos mesélte volna.* - Mert ez érdekes. *Tényleg az volt, legalábbis számomra.* - Ezzel saaaajnos nem tudok vitatkozni, de attól még egy barom. *Kuncogtam.* - Igen, érdekel. *Bólintok.* - Még lehet dolgozni is jelentkeznék. *Vigyorgok, bár én nem voltam az a típus, aki itt jól ellene.* - Szóval lesz szabadidőd. *Vigyorgok, nekem ez volt a lényeg, de egyébként jó volt hallani, hogy is állsz az embereidhez.* - Nem aprózod el. *Ez tetszett.* - Van ám önbizalmad. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 21:10 | Üzenet # 2096 |
 Yaoista
| *Bólintok egyet, hogy tényleg.* - Ezt nem tudhatod. *Ismertem Asamit, amit akar, azt megszerzi.* - Én nem szólnék bele. *Teszem hozzá, majd adok egy puszit.* - Nem erről van szó. ők tudják, mit akarnak, de nem avatkoznék közbe egyik esetben sem. Akkor sem, ha összejönnének és fordítva se. *Teszem hozzá.* - Én nem viselem el, ha beleszólnak a dolgaimba, ezért én sem teszem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.04.13, 11:10 | Üzenet # 2097 |
 Yaoista
| - Igen.*Vigyorodom el.* - Igen valóban az.*Bólintok.* - Igen az, ezzel meg én nem tudok vitatkozni, de számomra fontos ember.*Mosolyodom el lágyabban.* - Dolgozni?*Vonom fel a szemöldököm.* - Bocs édesem, tudod én a hostjaimmal nem dugok és veled még akarok nem egyszer.*Csókolok a nyakadba.* - Pont, hogy rengeteg munkám lesz kis édes, de ne aggódj rád szakítok időt.*Kuncogok.* - Semmit se szoktam és igen van, ehhez a munkához főleg kell és sose érem be kevéssel.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.04.13, 11:14 | Üzenet # 2098 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Bólintok.* - Jó jó oké, ebben is igazad van, szóval igyekszem kimaradni.*Sóhajtok fel.* - Igen azt tudom jól és én se úgy akarok bele szólni, csak hát Gray olyan hülye tud lenni, bár igaz én se szeretem, ha bele szólnak az életembe.*Meg ha hagynám, akkor nem is lennék veled.* - Okos démon vagy te.*Kuncogok és megcsókollak.* - Azért vicces lenne elmenni egy négyes randira.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 11:52 | Üzenet # 2099 |
 Yaoista
| - Ügyes. *Simogatom meg a buksidat.* - Miért tud hülye lenni? *Kérdezem és közben cirógatlak.* - Tudom. *Vigyorgok és csókod is viszonozom.* - Hát én nem is tudom. *Gondolkozom el.* - Bár cukik vagytok együtt. *Kuncogok és újra megcsókolnálak.* - Megnéztem volna régen, ahogy elvagytok. *Vigyorgok.* - Bár most is, de most csak akkor, ha bevesztek. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 11:56 | Üzenet # 2100 |
 Yaoista
| *Azért kicsit elmosolyodom, hogy neked fontos.* - Ó, még csak nem is jelentkeztem és bár dobsz. *Nevettem el magam.* - Bár megéri. *Vigyorgok és nyakamra nyögök egyet édesen.* - Helyes. *Kacérkodok veled.* - Ez tetszik. *Állapítom meg.* - Nagyra vágyó és még tesz is érte. *Azért ez elég vonzó tulajdonság.* - Tudod... valamiért úgy érzem, ha valakinek, akkor neked sikerülni fog. *Cirógatom meg az arcodat.* -Szurkolok. *Kacsintok rád.*
|
|
| |