2025.07.20, Vasárnap, 10:01
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.17, 22:32 | Üzenet # 2101
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Köszike.*Kuncogok.* - Mert ő aztán nagyon makacs, de tényleg. Imádom és szeretem őt, de mellette féltem, mert annyi pasival összefekszik. Komolyan nem ítélem el, de kitudja, hogy egyszer kivel kavarodik össze.*Azért elégé aggódom érte.* - Asami mellett szerintem jó kezekben lenne. Tény, hogy elégé ficsúr tud lenni, de mellette jó ember.*Mosolyodom el, de a folytatás nagyon nem tetszik.* - Én nem lehetek ilyen gatyába, te pedig felejtsd el így minket. Komolyan el is ment a kedvem ettől a randitól.*Morgok és igen csak ráncolom a szemöldököm.* - Amúgy jobban tetszik, mint én? Mert a gatyából ítélve, azért elégé bejön neked ez a stílus.*Jut eszembe.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.17, 22:45 | Üzenet # 2102
Yaoista
- Ilyen téren igen.*Nevetek fel.* - Na látod.*Vigyorodom el.* - Bár tény, hogy oda lennének érted.*Ebben biztos vagyok.* - Örülök, hogy tetszik.*Kuncogok.* - Ez kedves, köszönöm.*Cirógatom meg az arcodat.* - Nem ismersz, de ezt te elhiszed rólam és nem nagyképűnek tartasz, mint sokan mások, bár tény az vagyok és egoista, de mindenre meg van az okom.*Mondom igen csak pofátlanul.* - Viszont tény, hogy amit mondok az úgyis lesz, addig teperek és küzdök, amíg nem úgy alakul, ahogyan megmondtam. Sok rosszat lehet mondani rólam, de tény, hogy a munkámat nagyon komolyan veszem. A klubom olyan, mintha a gyermekem lenne és mindenki aki nekem dolgozik a családtagjaim. Tudod jómódú családból származom és tény volt egy kezdő tőkém , de minden centet visszafizettem a családomnak, még ha nem is vártak el tőlem. Azt meg pont leszarom, hogy egyesek úgy gondolják milyen könnyű dolgom volt.*Vonok vállat.* - Elég sokan nem bírnak, de azok csak mind irigyek, hiszen nagyon jó pasi vagyok, gazdag és sikeres üzletember.*Valóban nagy önbizalommal vagyok megáldva, de úgy gondolom, hogy minden szavam igaz.* - Sokan látnának  a föld alatt az tuti, de még onnan is visszajönnék.*Nevetek fel.* - Bármennyire élvezed és éled is az életet, fogalmad sincs róla, hogy mennyire mocskos tud lenni, de jól van ez így.*Simogatom meg a fejed és ezt nem rosszból mondom.* - Tényleg megfogtál nem szoktam így magamról beszélni.*Kuncogok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2016.04.17, 23:33

szela00Dátum: Hétfő, 2016.04.18, 23:53 | Üzenet # 2103
Yaoista
- Értem mindenki oda van, csak változó az időtartam. *Nevettem el magam.* - Ettől függetlenül beképzeltnek és egoistának tartalak. *Vigyorgok, bár igaz, ami igaz, semmi olyat nem mondtál eddig, ami ne lenne valós. Csöndben hallgatlak, ahogy beszélsz magadról. Furcsa olyan valakivel beszélni, aki úgymond tudja pontosan, hogy mennyit ér a piacon. Sokan nem tudják megérteni és felbecsülni önmagukat, de te igen és ez nagyon tetszett. Valamiért nagyot dobbant a szívem a szavaidra, de nem mutatom jelét. Én se tudom pontosan miért, de úgy voltam vele, hogy csak véletlen és még a szex miatt. Semmi köze hozzád.* - Ez most érdekesnek hangzik. *Jegyzem meg a mocskos világra. Tisztában voltam vele, hogy én messze vagyok az "alvilágtól" és nem is szándékozom még a közelébe se kerülni, de tőled úgy hangzott, hogy van hozzá valami közöd.* - Pedig még csak nem is kérdeztem. *Kuncogok én is.* - Bár attól érdekel. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.19, 00:03 | Üzenet # 2104
Yaoista
- Értem. *Így már megértettem, hogy min aggódsz. Meglepődtem a kitörésedre és valamiért nagyon viccesnek találtam, így elnevettem magam. Megfogtam az állad és megcsókoltalak.* - Kis hülye... *Mondom lágyabban.* - Azért jött be, mert rajtad volt. Nem mondom, jól néz ki és tényleg megfektetném, de te más vagy. *Simítok az arcodra.* - Sose tudnám úgy zavarba hozni, mint téged. *Amit én élveztem.* - Nem tetszik jobban. *Mondom ki egyenesen és újra megcsókoltalak, de most szinte birtoklóan.* - Szépek vagytok, de te inkább vagy bájos, ő meg vadóc. *Bár te is tudsz vadulni azért, nem kell félteni.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.19, 11:11 | Üzenet # 2105
Yaoista
- Neked is a szerénység a legfőbb tulajdonságod.*Nevetek fel, de ez igen csak bejön benned.* - Mert az vagyok.*Vigyorgok.* - Valóban és én egy érdekes személy vagyok.*Kacsintok rád.* - Pont ez az, szóval tényleg érezd magad megtisztelve, mert ez tényleg ritka.*Jegyzem meg.* - Na és mit szeretnél még tudni?*Suttogom a füledbe és bele is nyalok.* - Még van egy kis időm.*Újabb cigire gyújtok rá.* - Különben kérsz valamit?

MioDátum: Kedd, 2016.04.19, 11:22 | Üzenet # 2106
Yaoista
*Beszólnék éppen, hogy ne nevessél ki, de akkor megcsókolsz és azt persze viszonozom még így is.* - Csak egy kicsit.*Morcogok és mindenre számítok, de amiket mondsz arra nem. Egyre jobban elvörösödöm és rettentő boldog leszek. A csókod most igen csak mohón viszonozom.* - Tényleg egy démon vagy és te leszel a vesztem, de nem bánom.*Csókollak meg. Egyre jobban oda vagyok érted.* - Nagyon jó ezeket hallani.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.19, 22:38 | Üzenet # 2107
Yaoista
- Mondta a kisördög. *Mosolyodom el kicsit. Csókod hasonlóan viszonozom, mint ahogy kapom.* - Igen? *Cirógatom meg a pofidat.* - Édes vagy.... *Mondom kedvesen és újra megcsókoltalak.* - Amúgy az a hármas se Gray miatt érdekelne annyira... *Jó persze benne volt, de inkább téged néztelek volna meg.* - Na de a nacira visszatérve. *Harapok a nyakadba.* - Tényleg nem veheted fel.... *Jegyzem meg.* - Elég, ha én nézegetem a formás kis segged. *Harapom meg fülcimpád. Néha észre se vettem, hogy kezdem kimutatni a ragaszkodásom.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.19, 22:46 | Üzenet # 2108
Yaoista
- Nagyjából. *Nevettem el magam én is.* - Igen, erre már rájöttem. *Bólintok az érdekesre.* - Még a végén az ujjam köré csavarlak. *Vigyorgok. Hangodra megborzongok és nyögtem egy aprót a nyalásodra.* - Amit magadtól elmesélsz. *Simulok hozzád kicsit.* - Nem... elveszem magamnak. *Kuncogok és kivéve a cigit a szádból megcsókoltalak, majd beleszívtam a cigidbe és visszaadtam.* - Ez jól esett. *Kuncogok és mellkasod cirógatom.* - Mennyi az a kis idő? *Kérdezem és végignyalok a nyakadon.* - Azt mondtad, lefürödhetek. Mi lenne, ha spórolnánk a vízzel? *Kérdezem kihívóan.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.19, 22:57 | Üzenet # 2109
Yaoista
- Hmmm akár ez is meglehet, semmi sincsen kizárva.*Mosolyodom el.* - Kis érzékeny.*Kuncogok.* - Nos most nem igazán jut eszembe.*Jegyzem meg.* - Rendben.*Bólintok és a csókod viszonozom, majd megcsóválom a fejemet.* - Csábító ajánlat, de még egy menet nem férne bele.*Borzolom meg a hajadat.* - De attól még fürödhetünk együtt.*Csókolok a nyakadba.* - Ezt a ruhát amúgy máskor is felvehetnéd.*Jut eszembe.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.04.20, 01:03 | Üzenet # 2110
Yaoista
- Ezt bóknak veszem. *Mosolygok én is.* - Ilyen jó szex után nem csoda. *Kuncogtam.* - Hé, a hajam. *Nevettek fel.* - Kivételesen csak fürdésre gondoltam. Azért haza szeretnék érni. *Hiszen még egy menetet azért már rendesen megérezne a fenekem. Nagy volt a farkad.* - De máskor nem lesz kifogásom ellene. *Teszem azért hozzá.* - Tetszik? *Kérdezem mosolyogva.* - Tudod van ám több ott, ahonnan ez jött, bár nem pont ilyenek. *De azt meg kell hagyni, hogy tudtam öltözködni és elég felvágósan ráadásul.* - Amúgy lehet róla szó.

MioDátum: Szerda, 2016.04.20, 12:53 | Üzenet # 2111
Yaoista
- Annak szántam.*Kuncogok.* - Ahogy mondod.*Vigyorgok elégedetten.* - Amúgy is már elégé összekócoltam.*Túrok bele ismét.* - Kivételesen mi? De, ha rád mozdultam volna kétlem, hogy nemet mondtál volna.*Hiába mondod, hogy csak fürdeni akarsz.* - Legközelebb, addig dugunk amíg ki nem dőlünk.*Csókollak meg.* - Különben nem mondanám.*Bólintok.* - Mond azért van olyan ruhád, ami nem kihívó? Esetleg, ha elvinnélek olyan helyre, ahova azért fel kell rendesen öltözni.*De ez még csak tényleg feltételezés.* - Helyes.*Elszívom a cigit.* - Na gyere.*Be is megyünk, majd a zuhanyban megeresztem a vizet. Amint bejössz megcsókollak és fürdetni kezdelek.*

MioDátum: Szerda, 2016.04.20, 13:03 | Üzenet # 2112
Yaoista
- Igen, igen.*Kuncogok.* - Igen.*Simul az arcom a tenyeredbe.* - Köszönöm.*Suttogom az ajkaid közé és igen csak hosszasan viszonozom a csókodat.* - Helyes, de akkor is verd ki a fejedből.*Morcogok, de már édesen.* - Igen?*Nyögök fel, majd elvigyorodom.* - Megmondtam, hogy csak neked veszem fel. Devan én csak neked akarok tetszeni és amúgy is tudod jól, hogy nem bírom, ha megnéznek, kivéve, ha rólad van szó.*Csókollak meg és igen csak örülök, hogy ilyen kis féltékeny vagy. Úgy érzem egyre közelebb vagyok ahhoz, hogy csak velem legyél.* - Viszont nem hittem, hogy ekkora sikere lesz.*Kuncogok.* - Jut eszembe mondtad a beöltözést, szóval arra gondoltam, hogy te is felvehetnél valamit. Szívesen megnéznélek valamilyen egyenruhába.*Indul be a fantáziám.* - Biztos, hogy nagyon szexi voltál a gimis egyenruhádba is. Meg van még?*Csillannak fel a szemeim. biggrin *

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:30 | Üzenet # 2113
Yaoista
- Az egy dolog, hogy csak nekem akarsz... *Az egy másik, hogy ettől függetlenül mindenkinek tetszel. Bár valljuk be, tényleg jól kell kinézni mellém. Csókod viszonozom és nem is gondoltam bele, hogy ez tényleg féltékenység és te mit szűrhetsz le belőle.* - Feszes cucc van rajtad.... miért ne jönne be? *Kérdezek vissza.* - Én? Mit? *Kérdezek vissza, majd elnevettem magam.* - Meg van... de már kicsit kicsi. Gimi után még nőttem 10 centit. *Vigyorgok.* - De rád lehet jó. *Elmélkedem, mert azrt én is megnéztelek volna.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:33 | Üzenet # 2114
Yaoista
- Igen, sejtettem. *Kuncogok a hajamra.* - Hát hülye nem vagyok. *Vigyorgok.* - Helyesbítenék... míg én ki nem dőlök. *Nevetek fel, de nagyon jó ízűt.* - Először is... ezek is rendesek. *Jegyzem meg morogva.* - Másodszor: igen, van kevésbé kihívó, sőt elegáns is. *Mosolyodom el.* - Oké. *Azért segítened kellett felállni. Csókod viszonozom és hagytam magam fürdetni.* - Általában nem szeretek így fürdeni valakivel, de veled egész jó. *Nézek rád édesen és én s fürdetni kezdelek.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 16:24 | Üzenet # 2115
Yaoista
- Oké ott a pont, de lehet neked sikerülni elérni, hogy kicsit kidőljek.*Kacsintok rád.* - Oké oké bocsánat.*Mosolyodom el.* - Megnéznélek benne, tudod néha a kevesebb sokkal több, na meg te mindenben jól mutatsz, abban is biztos vagyok.*Mosolygok rád.* - Megtisztelő.*Kuncogok, majd amint végzünk mindennel, kint öltözködni kezdek.*  - Akkor majd találkozunk.*Adok egy csókot és ha kérted ugye hívtam neked taxit. A munkát folytatom, majd így telnek a napjaim, amikor egyik nap a városban, pont végzek egy tárgyaláson és beugrok egy kávéra, ahol az egyik asztalnál megpillantalak. Megveszem a kávémat és odamegyek.* - Hello édes mond csak leülhetek?*Kérdezem vigyorogva és egy szexi mozdulattal letolom a szemüvegem, majd leveszem. biggrin *- Micsoda meglepetés.*Ülök le.* - Hogy vagy?

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 16:31 | Üzenet # 2116
Yaoista
- Beszélsz az, akit mindenki megnézz és akar.*Én nem tagadom a féltékenységem.* - Oké ott a pont.*Nevetek fel.* - Katonai ruhába vagy yukatába vagy rendőr ruhába és még sorolhatnám.*Nevetek fel.* - Oké felpróbálom, bár szerintem kicsit nagy lesz, mert tuti akkor is izmosabb voltál, mint most én, sőt izmaim sincsenek.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 16:58 | Üzenet # 2117
Yaoista
- Na majd legközelebb. *Mosolyodom el. Én is elég gyorsan felöltöztem és persze alsóm az továbbra se volt.* - Igen, most a te köröd jön. *Vigyorgok és csókod viszonozom elég hosszan. Nagyon jól el vagyok, tanulok gőzerővel. Unalmamba beültem az egyik kedvenc kávézómba olvasni. Mikor meghallom a hangod, meglepetten kapom fel a fejem.* - Lehet róla szó. *Vigyorgok és hát mozdulatod ott volt. Kicsit arrébb pakoltam az asztalon, hogy kényelmesen elférj. Most elég szolidan voltam öltözve, legalábbis magamhoz képest. Feszülős farmer és egy lazább póló, persze nagyon picit átsejlett az anyag.* - Valóban az, de annál kellemesebb. *Rakom félre a könyvet is.* - Jól, zajlik az élet. *Mosolyodom el.* - És te? Mi járatban errefelé? Megvallom őszintén, bárki másra számítottam volna, csak rád nem.

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 17:15 | Üzenet # 2118
Yaoista
- Tényleg nagyon jól nézel ki mindenben, remekül festesz.*Mérlek végig.* -Egyetértek.*Mosolyodom el.* - Ezt én is mondhatnám.*Kuncogok.*  - Tárgyaláson voltam a bővítés miatt.*Mondom, majd elveszem az egyik könyved.* - A régi szép idők.*Mosolyodom el.* - Tanulsz? Esetleg zavarlak?*Bár gondoltam nem, de azért megkérdezem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 17:41 | Üzenet # 2119
Yaoista
- Ó, tényleg. *Kuncogok.* - Látod? Betartottam, ez szolid. *Mosolyodom el.* - És köszönöm. *Teszem hozzá.* - Gondolom sikeres volt, igaz? *Nem hittem, hogy nem.* - Nem zavarsz. Inkább önképzés, nem órára lesz. *Magyarázom neked.* - Ha csak azt tanulnám meg, ami órára kell, akkor az édes kevés lenne ahhoz, hogy tényleg régész lehessek. *Ezt látszott, hogy tényleg komolyan veszem.* - Persze alapnak jó a suli, de rengeteg olvasmány van. *Most volt jó pár.* - A könyvtárba már hazajárok szinte. *Kuncogok és beleiszok a kávémba.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 20:35 | Üzenet # 2120
Yaoista
- Igen, igen, bár másnak ez a merész.*Nevetek fel.* - Csak magadnak.*Kacsintok rád.* - Ahogyan mondod.*Bólintok.* - Ez tetszik nagyon is. Bejön, hogy nem csak egy szépfiú vagy.*Igazából utálom az üresfejűket, azokat tényleg csak egyszer megdugom, mást úgyse tudok velük tenni, de lehet még azt se teszem meg.* - Ezért nem szabad a külsőből ítélni, belőlem se néznek ki sok dolgot.*Vigyorgok.* - Tényleg jobban megtetszettél.*Simítok a kezedre nem zavartatom magamat.* - A végén még tényleg beléd esek.*Vigyorgok.* - Anno én is sokat jártam a könyvtárba és dugni is igen izgató, főleg hogy elvileg kussban kell lenni.*Emlékezem vissza.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.26, 00:08 | Üzenet # 2121
Yaoista
- Pedig nem is az. *Kuncogok.* - Mondtam, hogy okos vagyok. *Vigyorgok kicsit egoistán.* - De, szerintem belőled kinéznek, csak nem olyanokat. *Kuncogok.* - Ha nem tudnám, azt hinném yakuza vagy. *Magyarázom neked.* - Azért remélem a külsőmből is jót ítéltél. *Mosolyodom el.* - Az nem lenne túl jól. *Vigyorgok, de nem viccelek igazán.* - Még nem dugtam a könyvtárba. *Kuncogok.* - De jól hangzik. *Elmélkedem.* - Na majd kipróbálom. *Állapítom meg végül.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.26, 20:08 | Üzenet # 2122
Yaoista
- Mondani bármit lehet.*Vigyorodom el.* - Yakuza?*Vonom fel a szemöldököm és felnevetek.* - Na ezt nem sűrűn mondják rám és nem tudom, hogy most ez bók vagy sértés. Inkább a szépfiút kapom meg és nem azt, hogy ijesztő kinézetem van.*Jegyzem meg, tényleg nem értem, hogy jött nálad.* - Igazából az egyetem nem lepett meg, de jobban néztelek mondjuk valami divat vagy művészi irányzatot tanulsz.*Mondom.* - Kitudja lehet legközelebb, majd ott futunk össze.*Vigyorodom el.* - Most, hogy így összefutottunk, mi lenne, ha elmennénk enni valahova? Úgyis én vagyok soros.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.05.01, 21:55 | Üzenet # 2123
Yaoista
- Igazából nem sértésnek szántam, de bóknak se. *Nevettem el magam.* - Van egy kisugárzásod. Bár lehet én is csak azért gondolom így, mert láttalak azzal a fickóval múltkor. *Akit kiosztottál eléggé.* - Áh, értem. Végül is valahol a régészet is művészet. *Gondolkozom el.* - Rengeteg stílust, irányzatot, kort kell ismerni. Bár én még nem választottam szakterületet. Túl sok minden érdekel. *Kuncogok.* - Várom. *Vigyorgok én is.* - Tetszik az ötlet. Amúgy is kezdek éhes lenni. Ha pedig éhes vagyok, nem vagyok túl bájos. *Magyarázom és közben elkezdek elpakolni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.05.01, 22:01 | Üzenet # 2124
Yaoista
- Hát még szép. Gazdag, sikeres és jóképű vagyok. *Vigyorgok.* - A yukatán könnyen segíthetek. *Cirógatlak finoman.*- Izmosabb voltam, mint te. *Bólintok.* - Majd meglátjuk. *Harapok a nyakadba.* - Szóval mikor akarod az a yukatát? Tudod van ám itthon. *Jegyzem meg.* - Lehet veszek majd neked egy kimonot. *Nézek rajtad végig.* - Elég ledér lennél benne. *Tény, hogy rögtön rád ugranék.*

MioDátum: Szerda, 2016.05.04, 11:33 | Üzenet # 2125
Yaoista
- Azt kifelejtetted, hogy milyen szerény is vagy.*Nevetek fel.* - Te kis ego majom.*Puszillak meg.* - Valóban?*Csillannak fel a szemeim.* - Ezt mondtam én is.*Kuncogok.* - Mégis mit?*Kérdezlek és kicsit fel is nyögök.* - Miért nem ezzel kezdted? Akkor most akarom.*Mondom kissé akaratosan, de tényleg nagyon kíváncsi vagyok.* - Vagyis yukatát te.*Haraplak meg most én.* - Bejönne mi?*Vigyorodom el.*- Bár úgy érzem, hogy nem jutnék el benne sokáig, de benne vagyok.*Mindig is akartam egyet.* - Na de tessék szépen felvenni a yukatát.

Keresés: