Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.05.04, 11:45 | Üzenet # 2126 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Azért, mert megvédtem az egyik alkalmazottam, már egy jakuzának állítasz be? Érdekes egy gondolkodás mód.*Mosolyodom el.* - Bár igaz, hogy bármit mondhatok, de nem is állítom, hogy nem ismerek egyet sem, hiszen céloztam is rá, lehet inkább, emiatt feltételezted a dolgokat.*Jegyzem meg, bár mindkettő is közrejátszhat* - De most legyen ennyi elég.*Azért erről még nem akarok neked beszélni és kitudja fogok e.* - Jogos és az sose baj.*Mosolyodom el, engem is sok minden érdekel.* - Miért amúgy bájos vagy?*Pimaszkodom.* - Mit szeretnél enni?*Kérdezlek és elindulunk ki, persze az ajtót is kinyitom neked.* - Mondjuk luxus étterembe nem tudunk menni, oda majd elviszlek legközelebb, de ugye oda elegánsan kell felöltözni.*Ami nekem nem gond, hiszen legtöbbször így vagyok.* - Őszintén megmondva legtöbbször ilyen helyekre járok és tudom, hogy az én randim, de mi lenne ha elvinnélek a kedvenc kajáldába?*Fizetni, persze én fizetek.* - Vagy veszek neked ruhád és megyünk oda, ahova én akarok.*Elmélkedem. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 01:10 | Üzenet # 2127 |
 Yaoista
| - Nem... ajj, ez bonyolult. *Nevettem el magam.* - Inkább mindkettő. *Mosolyodom el.* - Persze. *Sejtettem, hogy nem akarsz ilyesmiről beszélni, őszintén szólva engem meg annyira nem érdekelt.* - Igen, amúgy az vagyok. Pimaszul bájos. *Nevetek fel.* - Kínait. *Közlöm veled és el is indulok az egyik kedvenc helyem felé.* - Miért? Azt hiszed, hogy egy elegáns helyhez nem tudnék felöltözni? *Kérdezek vissza.* - Tudok az lenni, ha szeretnék és a hely megkívánja. Még neked is leesne az állad. *Jegyzem meg neked, de persze közben pimaszkodok.* - Erre. *Szólok neked, majd megállunk egy gyorséttermes kínainál.* - Megjöttünk. Gyere. *Megyek be és le is ülök egy asztalhoz.* - Mit kérsz? *Kérdezem kedvesen. Látszott, hogy rettentő egyszerű hely, még az evőeszköz is műanyag volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 01:36 | Üzenet # 2128 |
 Yaoista
| - Azt mondod?*Nevetek fel.* - Értem.*Biccentek, akkor is volt egy érdekes gondolkodás módod.* - Igen a pimasz az nagyon stimmel.*Vigyorgok.* - A bájos, hát afelől vannak kétségeim.*Tudsz az lenni, de nem mondanám, hogy az a tipikus bájos személyiség vagy.* - Már lebeszéltük, hogy van elegáns ruhád és csak azért mondtam, mert gondoltam gyorsabb beugrani egy ruhát venni, ennyi.*Vonok vállat.* - Akkor legközelebb elviszlek és felveszed a saját ruhádat.*Az más, hogy mennyire találod fel, majd magad ott, mert ahova viszlek olyan helyen biztos nem jártál. Követlek és hát igen csak meglepődöm, mert azért erre nem számítottam és itt meg én nem találom a helyemet az biztos.* - Khmmm nem tudom.*Látszik kissé feszengek és akkor még az evőeszközt is megpillantom.* - Ez most komoly?*Emelem fel.* - Miért ilyennel esznek?*Ez nagyon sokkoló.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 02:01 | Üzenet # 2129 |
 Yaoista
| - Na, ilyenkor azt kell mondani, hogy igen, az vagy. *Kuncogok, mert persze pontosan tudtam, hogy milyen vagyok.* - Neked egyszerűbb ruhát venni, mint otthon felöltözni? *Kérdezek vissza meglepetten.* - Rendben. *Mosolyodom el, kíváncsi voltam, hogy hová viszel.* - Minden finom. *Mondom kedvesen.* - Miért vagy feszült? *Kérdezem értetlenül, majd nem bírtam ki és a tekintetedre hangosan kitört belőlem a nevetés.* - Istenem, sose gondoltam, hogy egyszer így fogsz nézni. *Alig tudtam kimondani.* - Mi olyan meglepő? Ezeket nem kell mosogatni, csak kidobják. Sokkal gyorsabb. *Mosolyodom el, valahol nagyon édes vagy.* Nem az a lényeg mivel eszel, hanem az, hogy a kaja az finom. *Szögezem le.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 11:52 | Üzenet # 2130 |
 Yaoista
| - Tényleg. *Mosolyodom el.* - Nem vagyok az. *Közlöm veled.* - Tudtam. *Kuncogok és adok egy csókot.* - Édes vagy. *Kuncogok rajtad.* - Nem, nem yukatát... kimonot. *Nem véletlen mondtam és azért harapásodra sóhajtottam egy aprót.* - Mintha neked nem tetszene. *Mosolyodom el.* - Értem, értem. Felveszem. *Puszillak meg. Gyorsan lefürödtünk, majd téged az ágyba teszlek. Megállok a szekrényemnél és kivettem a yukatát. Pár perc alatt felöltöztem és úgy álltam előtted, mint aki egy magazinból lépett ki.* - Tetszik? *Kérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 12:10 | Üzenet # 2131 |
 Yaoista
| - Valaki biztos azt mondja.*Vigyorgok.* - Igen egyszerűbb.*Bólintok van egy érdekes gondolkozásmódom nekem is, az már tuti.* - Nem szoktam ilyen helyekre járni.*Bár nem nehéz ezt kitalálni. Ahogyan kinevetsz kapsz egy morcos pillantást.* - Ne nevess ki.*Morgok.* - Ez nem igaz. Nem mindegy, hogy milyen tányérból eszel vagy éppen mivel eszel vagy a bort milyen pohárból iszol. Nagyon is sokat számít.*Mondom komolyan.* - Na de egyszer mindent ki kell próbálni.*Mondom, bár még nem tértem magamhoz.* - Mi a legfinomabb étel itt?*Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 12:54 | Üzenet # 2132 |
 Yaoista
| - Persze, persze.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Mosolygok.* - Oké nem vitatkozom veled.*Ezen nem fogunk összeveszni.* - Ezt nem mondtam.*Vigyorgok. Mint mindig most is nagyon élvezem, hogy ilyen jó dolgom van, majd izgatottan várlak és amint megjelensz, hát leesik az állam és elsőre meg se tudok szólalni.* - Szavak nincsenek rá, annyira jól nézel ki.*Megyek oda és végigsimítva az arcodon megcsókollak.* - Most te vagy gyönyörű.*Suttogom az ajkaid közé.* - De viszont ezt te nem veheted fel az utcára.*Jelentem ki.* - Lefotózhatlak?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 13:01 | Üzenet # 2133 |
 Yaoista
| - Hűűű. *Fejtem ki a véleményem a ruháról. Ilyet még senkitől se hallottam.* - Bocsi, de annyira cuki vagy. *Kuncogok még kicsit.* - Legyen igazad, akkor úgy mondom, hogy nekem nem számít. *Mosolyodom el.* - Így van. *Kuncogok rajtad.* - Hát, attól függ, mit szeretsz *Gondolkozom el. Végül valami olyat ajánlottam, amit mindenki szeretni szokott. Miután kikértünk, leülünk egy félreeső asztalhoz.* - Tényleg nem jártál még ilyen helyen? *Lepődök meg.* - Bár igaz, hogy nem tudlak elképzelni... de hát voltál egyetemista. *Pislogok nagyokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 13:04 | Üzenet # 2134 |
 Yaoista
| *Azért élvezem a reakciód, rettentő aranyosan reagáltál.* - Reméltem ezt mondod. *Csókod még el s nyújtom.* - Legfeljebb dögös. A szépség te vagy. *Csókolok a nyakadba.* - Pedig felfogom. *Közlöm veled.* - Azért ha valami fesztivál van vagy ilyesmi, jó ilyenbe menni. *Jegyzem meg neked.* - Ennyire tetszik? *Kuncogok.* - Persze. *Cirógatom meg az arcodat*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 13:35 | Üzenet # 2135 |
 Yaoista
| - Cuki? Én? Még ezt se mondták rám.*Mosolyodom el picikét.* - Így más.*Biccentek.* - Igazából szinte mindenevő vagyok.*Csak ugye nem mindegy, hogy van elkészítve ugyebár. Rád bízom magam, ami ritka, de hát tényleg nem ismerem ezt a helyet.* - Nem.*Mondom és a széket kihúzom neked.* - Nos akkor is drágább helyekre jártam vagy maximum pizzát rendeltünk hozzám vagy Devanhoz. Elsőre még ő is meglepődött, de hát elfogadta, na meg azért ilyen helyekre ő se jár, de tény ennyire nem is sznob, mint én.*Kuncogok.* - Neked tudom fura, de én ebben nőttem fel, szóval nekem ez normális. Ez hoztam otthonról és ha valakinek nem tetszik pont leszarom.*Vonok vállat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.05.06, 13:54 | Üzenet # 2136 |
 Yaoista
| - Hát most az vagy. *Mosolygok aranyosan.* - Akkor jó. *Meglepődtem, hogy sose jártál ilyen helyen.* - Igazából nekem ez kifejezetten tetszik most. *Kuncogok.* - Élvezem a helyzetet, hogy így megleptelek. Kóstold meg, remélem ízleni fog. *Így viszont most kicsit izgulni kezdtem, mert ez eszembe se jutott.* - Hát tényleg sznob vagy amúgy, de tisztában vagy vele. Így meg már nem is idegesítő. *Magyarázom.* - Jó étvágyat. *Eszek bele és hát rajtam látszódott, hogy mennyire szeretem az ilyen kaját.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.05.24, 11:39 | Üzenet # 2137 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Pirulok el.* - Oké tény melletted főleg inkább szép vagyok.*Kuncogok.* - De csak akkor és én is belebújok.*Az tény, hogy nagyon jól fogunk egymás mellett mutatni.* - Bár tény, hogy akkor meg főleg mindenki oda lesz érted, szóval nagyon rajtad kell tartanom a szemem.*Vigyorgok, de komolyan gondolom.* - Az nem kifejezés, mintha egy magazinból léptél volna ki.*Mérlek ismét végig, majd hozom is a mobilom és elkezdelek fotózni, majd elpirulok.*- Egy közös képet is csinálhatok veled?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.05.24, 12:03 | Üzenet # 2138 |
 Yaoista
| - Ha te mondod.*Kuncogok, hiszen nem veszem sértésnek, csak fura.* - Meghiszem, hogy tetszik, tudod engem igen csak nehéz meglepni, de neked sikerül és nem is egyszer.*Kacsintok rád.* - Mindjárt kiderül.*Mielőtt belennék felnevetek.* - Így gondolom én is.*Vigyorgok, majd jó étvágyat kívánva beleeszem.* - Azt kell, hogy mondjam finom.*Eszek tovább.* - Nem csak a ruhák és a pasik terén van jó ízlésed.*Kuncogok.* - Mond csak te tudsz főzni? - Aaeronról tudom, hogy igen és már kóstoltam is, nagyon ügyes. Mondjuk Devan is az, én pedig nem tudok és nem is akarok, pedig igen csak szép konyhán van.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 14:46 | Üzenet # 2139 |
 Yaoista
| - Tehetségem van hozzá. *Kuncogtam aranyosan.* - Akkor jó. *Azért megnyugszom, hogy ízlik.* - Köszönöm szépen. *Vigyorgok, hiszen tényleg jó ízlésem volt.* - Minek a szép konyha, ha nem használod? *Nevettem el magam.* - Egyébként igen, elég jól. Finomakat tudok, még senki nem panaszkodott rá. *Mosolyodom el büszkén.* - Szeretnéd, ha egyszer főznék neked? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 14:52 | Üzenet # 2140 |
 Yaoista
| - Nem csak mellettem. *Cirógatom meg az arcod.* - Ó, ugyan már. *Ha akarok, úgy is elmegyek szexelni.* - Bolond vagy. *Kuncogok és hagytam, hogy lefotózz. Kérdésedre csak elkaptam a kezed és odahúztalak magamhoz, majd elvettem a telefonod és lefotóztam magunk, majd megragadva az állad megcsókoltalak és lefotóztam magunkat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.01, 00:15 | Üzenet # 2141 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Motyogom, az ugyan mára meg csak megforgatom a szemeim, de nem mondok semmit, felesleges lenne.* - Igen tudom.*Kuncogok és örülök, hogy belemész, de hát a csókra nem vagyok felkészülve és igen csak belevörösödöm.* - Démon.*Suttogom és elvéve a mobilom megnézem a fotókat. Valóban nagyon szép pár vagyunk.* - Jók lettek nagyon, elküldjem?*Kérdezlek, bár már a fülem is vörös.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.01, 11:15 | Üzenet # 2142 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Kuncogok.* - Itt vagyok rá én az élőpélda, hogy milyen jó ízlésed van.*Vigyorgok.* - Azért, mert szép.*Nevetek fel.* - Különben meg ott van az étkező, szexelni is jó ott és attól még, hogy én nem főzök, más főzhet rám.*Fejtem ki a véleményem.* - Hmm, nos mondtam, hogy nem engedek be bárkit a lakásomba, de te már elég közel állsz hozzá, szóval lehet róla szó.*Mosolyodom el.* - Én állom a hozzávalókat, de neked kell mindent csinálni, még a rendrakást is.*Mondom komolyan, én aztán biztos nem csinálok semmit, csak megeszem a főztödet. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.06.03, 00:11 | Üzenet # 2143 |
 Yaoista
| - Igaz. *Nevettem el magam.* - Áhhh, értem. *Csak ennyit mondok de vigyorgok rajtad.* - A-a. *Vágom rá.* - A rendrakás közös munka. *Közlöm veled komolyan.* - Ha nem dolgozol meg a kajáért, nem kapsz. *Engem se kellett félteni.* - És még segíteni is fogsz. *Kuncogok.* - Nem fog fájni, hidd el. Gyengéd leszek. *Nevettek fel hangosan.* - Olyan kis cuki lennél. *Könyökölök föl és megtámasztom a fejem.* - Elképzelem, ahogy bénázol. *Látszott, hogy mindjárt kitör belőlem a nevetés.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.06.03, 00:16 | Üzenet # 2144 |
 Yaoista
| - Kis ördög. *Mosolyodom el.* - Igen. *Tényleg jó képek lettek és bele se gondoltam, hogy ezzel végül is egyre jobban elfogadom a kapcsolatunk. Lehet jártunk, de azért bennem még voltak dolgok. Ahogy elnézlek, mögéd lépek és megharapom a füled.* - Még a füled is vörös... *Suttogom bele halkan és belenyalok.* - Vegyük fel, ahogy szexelünk. *Suttogom és a nyakadba harapok. Persze nem most gondoltam, de akkor is olyan zavarba lennél.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.06.04, 12:49 | Üzenet # 2145 |
 Yaoista
| - Oké.*Így is teszek és el is küldöm neked a képeket. A harapásra halkan felnyögök.* - Nem tehetek róla.*Motyogom és meg is borzongok, tényleg érzékenyeken reagálok rád és ez csak fokozódik.* - Igen erről már beszéltünk.*Nyögök fel jobban.* - Még sose csináltam ilyet, de azt hiszem benne vagyok.*Fordulok meg és megcsókollak.* - Mikor szeretnéd?*Kérdezlek és besimítok a yukatád alá. Bár ki van a popsim, de annyira dögös vagy.* - Nehéz neked ellenállnom, bár nem mintha akarnék.*Csókolok a nyakadba.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2016.06.04, 12:51 |
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.06.04, 12:57 | Üzenet # 2146 |
 Yaoista
| *Csak hallgatlak, ahogyan kifejted a dolgokat, de én nem vigyorgok.* - Nos akkor nem főzöl, mert én biztos nem veszek benne részt, szóval erről lecsúsztál.*Közlöm veled.* - Majd, ha egyszer szerelmes leszek, talán a páromnak segítek, de amúgy meg nem.*Jelentem ki komolyan és már nem igen tetszik, ahogyan szórakozol rajtam.* - Ebben is profi lennék, ha akarnék, de nem akarok.*Teszem hozzá és megeszem a kaját, bár most nem élvezem, annyira randinkat, nem szoktam meg az efelé felállást. *:D
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:38 | Üzenet # 2147 |
 Yaoista
| *Meglepődtem, hogy így reagáltál, azt hittem nevetni fogsz és beszólni. Csöndben hallgatlak, majd lágyan elmosolyodtam.* - Ne haragudj, nem akartalak megbántani. *Finoman az arcodra simítok és megcirógatlak.* - Sem felhúzni, mert nem tudom, hogy melyik történt. *Teszem hozzá és eszek tovább.* - Akkor is főznék neked, ha nem segítenél. *Teszem hozzá és kicsit zavarba jövök, de fel se fogom. Egyre jobban tetszettél, viszont ezzel én se voltam tisztába. Betudtam fizikai vonzalomnak.* - Ízlett? Kérsz még valamit? *Rájöttem, hogy kicsit átestem a ló túloldalára.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:42 | Üzenet # 2148 |
 Yaoista
| - Még szép, hogy benne vagy. Vissza tudod nézni, hogy milyen feslett vagy. *Vigyorgok.* - Amikor olyan állapotban lesz a popsid. *Kuncogok.* - Sose tudtál nekem ellenállni... még akkor sem, amikor ellen akartál. *Nyakamra nyögtem egy aprót.* - Sosem volt esélyed ellenem... *Csókollak meg és magamhoz húzlak. Finoman megmarkolom a feneked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 20:35 | Üzenet # 2149 |
 Yaoista
| - Nem bántottál meg, engem elég nehéz.*Nyugtatlak meg.* - A felhúzás történt, de felejtsük el.*Veszem el a kezed és a tenyeredbe csókolok.* - Valóban? És ettől zavarba vagy?*Mosolyodom most már el, kezd is visszatérni a kedvem.* - Igen és elég volt, köszönöm.*Mosolyodom el.* - Te kérsz még valamit? Egy kis desszert?*Kérdezlek, de most semmi hátsószándék nincs bennem.* - Tudod más erre a stílusomra rég kiakad, de te nem teszed ezt és ez bejön. Tényleg különleges vagy, pedig alig ismerlek még.
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2016.06.05, 20:41 |
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 21:10 | Üzenet # 2150 |
 Yaoista
| - Hülye én biztos, hogy nem nézem vissza és te se mutasd meg senkinek.*Jelentem ki igen csak zavartan.* - Ezzel nem tudok vitatkozni.*Kuncogok.* - Hmm és neked van ellenem?*Kérdezlek és a csókodat viszonozom, majd erősebben ráharapok az ajkaidra. Biztos voltam benne, hogy azt mondod, hogy igen, de szerintem még se így van.* - Mit mondasz démonom?*Simulok hozzád.*
|
|
| |