2025.07.20, Vasárnap, 14:16
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Tanár-Diák
szela00Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A szívatás magasiskolája biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 21:15 | Üzenet # 2151
Yaoista
*Mikor elveszed a kezed, azt hittem nagy haragszol, de megnyugszom, hogy a tenyerembe csókolsz. El is mosolyodom.* - Hagyjál... nem vagyok zavarba. *Közlöm veled, de nem valami hitelesen.* - Nem én sem kérek semmit. *Rázom meg a fejem.* - Hát tudom, hogy én is sok tud lenni. *Azért tisztában voltam vele, hogy elég nagy a szám. A különlegesre édesen elmosolyodom.* - Általában azt kapom meg, hogy egy őrült ribi vagyok. *Kuncogok, látszik, hogy leszarom.* - Furcsa, ha valaki különlegesnek titulál. *De látszott, hogy mennyire jól esett.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 21:30 | Üzenet # 2152
Yaoista
- Majd meglátjuk. *Vigyorgok.* - Sosem szexeltél még pronó mellett? *Kuncogok.* - Nekem volt, sőt van is. *Közlöm veled, hiszen én tényleg elég szívtelen tudtam lenni, főleg ha valakit el akarok lökni magamtól. Harapásodra sóhajtottam egyet, majd nyakadba haraptam.* - Nekem mindig van és mindig lesz esélyem ellened. *Közlöm veled, de a tekintetem nem egészen ezt mutatta. Már rég megszereztél magadnak belül, csak túl makacs voltam ezt beismerni. Ezért raktam eléd akadályokat és ezért hagytam magamnak kiskapukat.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 22:52 | Üzenet # 2153
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nincs mit meglátni.*Morgok édesen.* - Képzeld nem, most ez olyan nagy szám?*Szerintem ezzel nincs gond, arról nem tehetek, hogy te ennyire perverz és erkölcstelen vagy.* - Ez nem lep meg, a fordítottja igen.*Jegyzem meg.* - Aha persze.*Magadnak bemagyarázhattad, de nekem nem. Végül nem szexelünk, azért tényleg ki vagyok. Megbeszéljük, hogy hétvégén lemegyünk a szüleimhez és hát így is teszünk és hát elégé izgulok. Azért azt elmondom, hogy van egy pár, aki jön velem így is elég szép meglepetés lesz és pár nappal előtte mondom, de hát jobb, mintha ott tudják meg. Az úton róluk beszélek, majd olyan bő 4 óra autózás után megérkezünk egy nagyon szép kertes házhoz.* - Itt vagyunk.*Szállunk ki és a csomagjainkkal bemegyünk.* - Sziasztok, megjöttünk.*Szólok be és anyukám meg is jelenik. Gyönyörű nő volt, aki igen csak sokat letagadhatott a korából.* - Sziasztok.*Mosolyodik el.* - Kicsikém.*Puszil meg.* - Ő biztos a párod. Hmm micsoda fess úriember.*Kuncog.* - Aaeron édesanyja vagyok, Keiko. Nagyon örvendek.*Nyújt kezet és persze meg is puszil.* - Nyugodtan tegezzél.*Mondja rögtön.* - Apád is nem sokára bejön, na de gyertek beljebb.*Mire bármit is mondanál a neveden kívül már bent vagyunk.XD* 

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.06, 00:18 | Üzenet # 2154
Yaoista
- Szép ház. *Mondom, mikor odaértünk és kiszálltunk. Persze viszem a csomagjainkat és amit csak tudok.* - Jó napot. *Köszönök én is, mikor bemegyünk.* - Én is örvendek, Devan vagyok. *Mutatkozok be. A puszin meglepődök, de viszonzom a gesztust. Bólintok, hogy tegezhetem, de követni alig tudom.* - Hasonlítasz anyukádra. *Súgom oda és hát tényleg gyönyörű nő volt. Bent csak pislogok, majd odamegyek édesanyádhoz.* - Köszönöm a vendéglátást, ezt neked hoztam. *Adok oda neki egy doboz bonbont, de persze mellette rettentő csábító vagyok.* - Gyönyörű nő vagy, jó pár évet és a gyerekeit is letagadhatod, egyáltalán nem látszik. *Dicsérem meg, persze azért a host előjött belőlem.*

MioDátum: Hétfő, 2016.06.06, 00:26 | Üzenet # 2155
Yaoista
- Köszönjünk.*Mosolygok.* - Mondtam.*Kuncogok és meg se leptek.* - Ohh nem kellett volna kedveském.*Kuncogok és elveszi, majd azért elpirul a bókodra.* - Milyen szemtelen fiú vagy te, hogy egy idősebb nőt zavarba hozol.*Persze élvezi a helyzetet.* - Nagyon köszönöm.*Simogatja meg az arcodat.* - Mit kértek inni?*Persze nem hagyj segíteni és hozz amit kérünk, de nagyon hamar visszatér.* - Na és hogy ismerkedtetek meg? Olyan ismerős a neved.*Méreget és mielőtt mondanám ki vagy leesik neki.*  - Te vagy a professzor??*Kérdezi döbbenten.* - Igen, tudod megismertük egymást jobban és kiderült mégse olyan szörnyű alak.*Kuncogok, mást ugye nem mondok el.* - Tudod Devan én mindig azt vallom, amíg a gyerekeim boldogak, addig nem érdekel, hogy ki a párjuk.*Mosolyodik el.*

j

MioDátum: Hétfő, 2016.06.06, 00:34 | Üzenet # 2156
Yaoista
- Ha te mondod.*Kuncogok.* - Az csak jó, ha valaki tisztában van a rossz tulajdonságaival is.*Én így látom.* - Az őrült az stimmel.*Vigyorgok.* - Szerintem ebben nincsen semmi furcsa és aki azt nem látja, na az a idióta. Különben meg szexeltünk nem egyszer, na meg amúgy se szoktam kamuzni senkinek, hogy megdughassam.*Csak, hogy tud tényleg komolyan mondom.* - Szóval a legközelebbi randi, amire én viszlek, ha lesz, akkor átjöhetsz esetleg.*Simítok a kezedre.*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2016.06.06, 00:35

szela00Dátum: Szerda, 2016.06.08, 09:31 | Üzenet # 2157
Yaoista
- Azt hiszzem, mondhatom azt, hogy ismerem magam... nagyjából. *Kuncogok aranyosan.* - Szóval még neked is őrült vagyok? Pedig te sem vagy semmi. *Jegyzem meg szemtelenül. Szótlanul hallgatlak és ismét kicsit zavarba jövök. ~Mi van velem???~ Nem értettem, hogy miért pirulok el ilyesmitől.* - Ez jól esik... *Mondom halkan, de most nem volt nagy a szám, sőt, meglepően édes voltam.* - Jól hangzik, majd megbeszéljük. *Bólintok és kicsit kémlelem az arcod.* - Amire én viszlek, pedig te jöhetsz át talán...

szela00Dátum: Szerda, 2016.06.08, 09:45 | Üzenet # 2158
Yaoista
- Ez semmiség. *Tényleg az volt.* - Hát pont ilyen. *Azért én is élveztem a helyzetet. Szerettem a szépet na.* - Egy kávét, köszönöm. *De szinte ki se mondom, anyukáf már fordul is egyet. Nem váladzolok, csak várom, hogy koppanjon.* -Igen, én vagyok a gonosz professzor. *Mosolyodom el kissé sunyin.* - THa Aaeron ledönti a határait, remek építész válhat belőle, de ehhez kell egy akadály, amin átrágja magát. *És ez ah akadály én lennék.* - Köszönöm a bókot. *Cirógatom,meg a pofid.* - Érrem és ez jó gondolat. *Anyulád egész szimpi volt, még meg is fektettem volna.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.08, 12:43 | Üzenet # 2159
Yaoista
*Kuncogunk rajtad.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Ezt nagyon jó hallani. Mi is mindig biztatjuk őt és tudjuk, hogy tehetséges, de egy szülő mindig elfogult meg nem is vagyunk szakmabelik, nem úgy mint te.*Hiszen tudta, hogy nem csak tanár vagy, mert attól még, hogy nem bírtalak sokat beszéltem rólad. biggrin *- Bármikor.*Vigyorodom el.*  - Szerintem is.*Kacsint rád. Még kicsit beszélgettünk, majd anyum közli, hogy van fent pár könyv számomra és nézem meg ergo elküldött, hogy beszélhessen veled, amit tudtam jól úgyse úszol meg.* - Anya finoman és Devan sok sikert.*Kuncogok és adva egy puszit felmegyek.* - Pimasz egy kölyök.*Vigyorog.* - Gyere menjünk ki teraszra.*Kifele menet visz ki sós és édes sütit.* - Nagy izgalomba elfelejtettem eddig.*Nevet zavartan.* - Itt kint nyugodtan dohányozhatsz, éreztem rajtad és igazából az egész család dohányzik, rossz szokás.*Csóválja fejét és persze rágyújt utánaXD.* - Tényleg nagyon örülök neked. A kicsikémet régen láttam ennyire boldognak és kivirultnak.* - Hallottál róla, hogy mi történt vele a gimnáziumban gondolom.*Amint bólintasz, folytatja is.* - Az eset az egész családot megviselte, de ugye főleg őt. Nagyon magába fordult és kezdetben mindenkit ellökött magától. Rémálmaim voltak, ha aludt egyáltalán. Nem evett, egyszerűen élni, se akart. Azt hajtogatta, hogy utálja, ahogyan kinézz és féltünk, hogy kárt tesz magába.*Suttogja szomorúan.* - Természetesen mi akkor se adtuk fel és barátai se és szép lassan kezdett a régi lenni, de a végső lökést úgy gondolom, hogy a volt párja adta meg. Nem szereti, ha beszélek róla, de az édesanyja vagyok és féltem, szóval csak arra kérlek, hogy vigyázz rá és ne bántsd jó? Sokat szenvedett már.*Szív mélyet a cigijéből.* - Nem akarom úgy többé látni, ez egy szülőnek az egyik legrosszabb, hogy nem tud segíteni a gyermekén.*Suttogja, majd elmosolyodik.* - De szerencsére felépült és bár mi is picit jobban féltjük, de a bátyja meg főleg, bár ő mindig. Cukkoljuk is, hogy biztos komplexusa is van.*Nevet fel.* - Előre is elnézést miatta, mert biztos, hogy ellenséges lesz kezdetben főleg, hogy ő is hallott rólad és elég fafejű.*De még ezt is szeretetteljes hangon mondja.* - Ne haragudj, hogy ebből így letámadtalak, de én már csak ilyen vagyok.*Mondja édesen.* - Na de mostantól csak mulatunk.*Nevet fel, alapjáratban egy nagyon vicces és szórakoztató nő.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.08, 23:25 | Üzenet # 2160
Yaoista
- Az is sokat jelent.*Kuncogok.* - Persze és csak is jó értelemben, ahogyan én is.*Nevetek fel.* - Normálisnak lenni amúgy is unalmas.*Vigyorgok.* - Tényleg nagyon édes cica vagy most.*Mosolygok és igen csak tetszik, hogy ilyen hatással vagyok rád, pedig tényleg nem mondtam semmi nagy dolgot.* - Csak őszinte vagyok.*Kacsintok rád.* - Visszatérünk mindkettőre.*Mondom, majd odahajolva megcsókollak.* - Még így is finom a csókod.*Nyugtázom.* - Meddig érsz rá? Nekem van még olyan 1,5 órám.*Most tényleg nem szexelni akartam, igazából tényleg kíváncsi vagyok rád.*

szela00Dátum: Péntek, 2016.06.10, 11:04 | Üzenet # 2161
Yaoista
- Áhh értem. *Kuncogok.* - Ez így van. *Értek veled egyet.* - Ez csak veled van és kicsit bosszant. *Egyébként is tudtam édes lenni, nem erről van szó, de ennyire csak előtted voltam ilyen.* - Rendben. *Bólintok a visszatérésre. Ahogy megcsókolsz, semmi kifogásom ellene, sőt alig akarlak elengedni.* - A tiéd is. *Mosolyodom el. Ránéztem az órámra és bólintottam.* - Addig én is. Igazából ma semmi dolgom sincs, csak be szeretném majd fejezni a beadandót még ma. *Magyarázom.* - És mit szeretnél csinálni? *Kérdezek rá.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.06.11, 00:15 | Üzenet # 2162
Yaoista
- Ne félts. *Azért a nőkkel is tudtam bánni.* - Rendben. *Követem édesanyád. Szépen elő is vettem a cigit és rágyújtottam én is.* - Az bizony. *Mégis nagyon jól esett már ez a kis nikotin.* - Igen, hallottam. *Bólintok is mellé. Csöndesen hallgatom a történetet és nem szólok közbe. Tudtam jól, hogy mennyire megviselt ez az egész, mennyire kikészültél miatta, pont ezért akartalak ezzel elüldözni magam mellől. Egy pillanatra bűntudatom volt, de hamar el is múlt, hiszen tudtam akkor is és most is tudom, hogy képes vagyok megvédeni téged egy olyan féregtől. Nem tudtam, hogy erre milyen választ vár, de hazudni se akartam.* - Tiszta lapokkal játszok. *Mondom ki végül.* - Nem tudom mit akarok Aaerontól, hogy akarom-e ezt egyáltalán, de ezzel tisztában van. Nem árulok neki zsákbamacskát. *Hova szépítsem, úgy is kiderülne, azért az anyák ilyenekben jók.* - Én nem a szőke herceg vagyok fehér lovon. *Bár ez elég egyértelmű volt.* - De bármikor felállhat, ha elege van belőlem. *Viszont az valahogy látszódott az arcomon, hogy ennek annyira nem örülnék. Zavart, hogy valaki ennyire befolyásolni tudjon és ennyire hatással legyen rám. Láthatóan küzdöttem ellene, ami nem biztos, hogy a legjobb taktika és természetes, hogy így megbántalak.* - Jól kezelem az utálkozókat. *Fújom ki a füstöt.* - Nem a természetem miatt vagyok népszerű. *Jegyzem meg, majd meglepődtem azért még én is.* - Tényleg látszik, hogy a fiad. *Sóhajtok egy nagyot.* - Tényleg gyönyörű vagy... nem szoktam idősebb nőkkel kikezdeni, de veled kivételt tennék. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen.*

MioDátum: Szombat, 2016.06.11, 11:34 | Üzenet # 2163
Yaoista
- Helyes, ezzel én is így vagyok.*Bólintok és figyelmesen hallgat és a végére kicsit zavarba jön.* - Nos, ha nem a fiam párja lennél és nem lennék házas, talán még engednék is.*Mosolyodik el kacéran.* - A diákjaim is szeretnek ilyen kijelentést tenni, de azért mégis más egy érett férfi szájából hallani, aki még ilyen jó képű is.*Őt se kell félteni.* - Viszont számomra csak egy férfi létezik.*Mosolyodik el nagyon édesen.* - Ami meg titeket illet. Nem szokásom beleszólni a fiaim életébe elvégre mégis csak felnőtt emberek, de akkor is mindig a gyermekeim maradnak, akárhány évesek is. Elég érdekes egy kapcsolat, bár ezt az első perctől így gondolom. Az én véleményem az, ha pusztán neked egy játék lenne, akkor most nem lennél itt és nem kezelnéd olyan lazán, ha elhagyna mint ahogyan állítod, de ez persze csak az én meglátásom.*Bár igen csak jó ember ismerő.* - Igaz nem szólok bele a dolgokba, de ha mégis csúnya vége lesz a kapcsolatotoknak és összefutnánk, annak csúnya vége lenne.*Tudja jól, hogy nem ijedsz meg tőle és nem is fenyegetésnek szánta csak megemlítette.* - Azért én szurkolok nektek.*Simogatja meg a kezedet.* - Valóban nem vagy szőke herceg, de ezzel nincsen semmi baj. Úgy gondolom Aaeronnak imponál, hogy ennyire más vagy.*Kuncog.* - Helyes, helyes és bár sejtem nem vagy az a fajta, aki visszafogja magát, de csak nyugodtan szólj be neki, bár ismerve Aaeront, ha bátyja nem áll le, balhét csap, de erre majd akkor visszatérünk.*Kár előre erre gondolni.* - Mondjuk mi fedezékbe vonulunk és amíg ők vitáznak, mi rajtuk mozizunk.*Nevet fel.* - Az olyan őszinte embereket, mint te nevezik bunkónak, pedig ez nem így van. Amit eddig láttam, meg kell, hogy mondjam tetszik. Nyers vagy és pimasz és mindent kimondasz. Nem akarsz nekem megfelelni, csak adod önmagad ez tetszik.*Tényleg szimpatikus voltál neki.* - Örülök, hogy nem tudom letagadni a kis szöszimet. Az egyik büszkeségem.*Mosolyodik el.* - Mesélj magadról, amit gondolsz.*Ő is kíváncsi természetű.* - Tessék szépen enni. Remélem az ebéd is ízleni fog, mivel nem tudtam mit szeretsz, így olyat csináltam, amit általában mindenki szeret és remélem nem az lesz vége, hogy te nem vagy allergiás vagy rá.*Jut eszébe.* - Komolyan néha úgy gondolom, hogy  fiaim fognak sírba vinni.*Csóválja fejét.* - Holnap viszont a kedvencedet főzöm.*Jelenti ki.* - Na de mesélj.*Ő is igen csak gyorsan tud váltani.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 16:37 | Üzenet # 2164
Yaoista
- Nem talán, biztos. *Vigyorgok magabiztosan. Most én hallgattam türelmesen, hiszen érdekelt mit mond.* - Nem tudom, hogy fog végződni. *Én jelenleg szinte biztos voltam, hogy csúnya lesz a vége. Nem fogsz elviselni.* - Szerintem valahol élvezi, hogy nem tud megvenni a mosolyával. Általában ez fordítva működik. *Kuncogok, hiszen viszont nekem képtelen nemet mondani.* - Jól hangzik ez a mozi. *Nevetek én is. Érdeklődve hallgatom a jellemzésem és érdekes volt.* - És bunkó is vagyok. *Nevettem el magam.* - Nincs nagyon mesélni valóm. *Szívom a cigit közben.* - Elég válogatós vagyok, szóval majd kiderül. Aaeronnak kész listája van. *Nem kételkedtem az anyukád főzőtudásáról, de ha valami nem tetszik, úgy sem eszem meg.* - Nem hiszem... *Nem hittem, hogy sírba vinnétek anyátok.* - Egyébként normális család, normális élet. Semmi rendkívülit nem tudok mesélni, meg gondolom Aaeron már mesélt eleget. *Gondolkozom el.* - Ő milyen volt régen? *Most nem arra a féregre gondoltam, hanem egyébként.* - Esetleg annyit még elmondhatok, hogy vigyázok rá... bár nem magamtól védem meg. Sőt, ami azt illeti, sokat is szokott bőgni... az ágyban. *Kuncogok.* - De itt visszafogom magam valamennyire.

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 17:35 | Üzenet # 2165
Yaoista
- Magabiztos vagy az biztos.*Mosolyog.* - Minden kiderül, majd.*Ezt senki se tudja biztosan.* - Értem.*Nevet fel.* - Legalább tényleg tisztában vagy vele.*Kuncog.* - Na most nem nyugtattál meg. Mi lenne, ha most megkóstolnád és ha nem jó, akkor főzök mást.*Mondja komolyan.* Ne haragudj elégé kíváncsi vagyok, de tényleg nem akarlak faggatni.*Mondja. Már válaszolna a kérdésre, de folytatod és az elején csak elmosolyodik, majd igen csak ledöbben és kissé el is pirul.* - Te aztán nem semmi pasas vagy, ami a szíveden az a szádon.*Nevet fel.* - Vastagak a falak.*Kacsint rád.* - Nem sokat változott, csak kicsivel érettebb lett meg talán már, annyira nem hiperaktív bár ezt te tudod megmondani.*Kuncog.* - Azért furcsa, hogy már nincsenek itt a fiúk, de az élet rendje, hogy a gyerekek kirepülnek, de amikor tudnak jönnek, meg mi is megyünk. Néha meglátogathatom nálad is?*Mégis csak te lakásod.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 17:43 | Üzenet # 2166
Yaoista
- Én élvezem, így meg főleg. Mit gondolsz miért csak nálam van így?*Igen csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondolsz.*  - Enyém mindig.*Vigyorgok.* - Nagyon helyes.*Bólintok.* - Szép idő van, arra gondoltam, hogy sétálhatnánk olyan szép idő van.*Amint rábólintasz, fizetek és el is indulunk a parkba.* - Tudod szeretek amúgy sétálni. Éjszaka kifejezetten, amikor már alig vannak az utcán vagy kora hajnalban.*Mondom.* - Mesélj még magadról nekem, kíváncsi vagyok rád.

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 19:29 | Üzenet # 2167
Yaoista
- Hm... talán, mert még nem találkoztam olyan emberrel, mint te. *Azért sármod és karizmád volt rendesen.* - Rendben. *Megyek is veled sétálni, jól esett.* - Akkor már lehet rosszalkodni, mi? *Kuncogok és hamar el is érjük a parkot.* - Szeretem ezt a helyes... olyan csendes. *Csak az állatok motoszkálását lehetett hallani, mindenki elfoglalt volt.* - Hát... nagy családom van. Sokan vagyunk testvérek és egyébként vidékről jövök. *Magyarázom és közben egy mókust nézek.* - Aztán... nem tudom... így nehéz. *Kuncogok.* - Inkább kérdezz. *Pillantok rád.* - Egyébként miért érdekellek ennyire? *Kérdezem vissza kicsit kacéran, szerettem veled flörtölni.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 19:35 | Üzenet # 2168
Yaoista
- Nem kell, megoldom. Ha nem tetszik, majd Aaeron csinál mást. Ő már tudja, mit eszek meg és mit nem. Egyébként gondolom tőled tanult, ezért nem hiszem, hogy baj lenne. *Én megoldottam a dolgot.* - Nem faggatsz. Ha nem akarok, úgy se válaszolok neked. * - Általában kimondom, amit gondolok. *Hiszen így volt.* - Remek. *Vigyorgok a falra.* - Hát... én eléggé lefárasztom, szóval ilyen gond nincs. *Ugye azért a szexszel le tudlak foglalni elég rendesen.* - Persze, hogy meg. *Ez nem volt kérdés.* - A szüleim is beugranak néha. Találkozott már apámmal.

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 23:02 | Üzenet # 2169
Yaoista
- Rendben van.  Igen én és tényleg nagyon ügyes és szeret is főzni.*Mondja.* - Jogos.*Kuncogok.* - Igen, feltűnt.*Nevet fel.* - Köszönöm.*Ez sokat jelent neki.* - Az is megtervezett volt?*Kérdezi.* - Majd ebéd után Aaeron biztos megmutatja a környéket, remélem tetszeni fog. Fiatalként én is a belvárosban laktam, de gyerekként hasonló helyen és mindig is úgy terveztem, ha házas leszek ismét egy nyugodtabb környéken fogok élni, ami teljesült is.*Meséli el.*  - Mindjárt megérkezik apuci csak elment edzeni.*Ő is szokott járni.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 23:43 | Üzenet # 2170
Yaoista
- Miért milyen vagyok?*Kérdezzek vissza.* - Valóban, de most tényleg sétára gondoltam, olyankor mindig kitudom szellőztetni a fejem.**Főleg, hogy most még több munka vár rám.* - Hány testvéred van? Mennyire vidékről? Ez most meglepett.*Azt hittem a városban nőttél fel.* - Most kérdeztem.*Kuncogok.* - Azért, mert még nem találkoztam hozzád hasonlóval és felkeltetted az érdeklődésemet.*Felelem egyszerűen.* - Ezért többet akarok rólad tudni, talán tényleg te leszel, akiért teljesen oda leszek.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.20, 20:17 | Üzenet # 2171
Yaoista
- Hát... az alapján, amit eddig láttam egy egoista sznob, nagy szívvel. *Kuncogtam.* - Igen, az általában jót tesz. *Én is szerettem, csak én máshogy szoktam elmélkedni.* - Én általában csak elfekszek a padlón és nézem, ahogy a légy kapaszkodik a plafonon. *Nagyon el tud lazítani néha.* - Még három. Van egy 25 éves bátyám és két 8 éves húgom, ők ikrek.*Mosolyodom el.* - Nagyon. *Kuncogok.* - Földjeink vannak és állataink. Nincs jobb a friss tehéntejnél. *Pillantok rád.* - Meglepettnek tűnsz. *Kuncogok.* - Azért ez megtisztelő. *Vigyorgok, de közben jól esett.* - Tudod... eddig nem sokan vették a fáradtságot, hogy tényleg megismerjenek. Általában hamar megítélnek.

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.20, 20:44 | Üzenet # 2172
Yaoista
- Hát... mellettem nem sok választása van. *Hiszen én nem főzök.* - Nem, hozzám jött megbeszélni valamit, de én az egyetemen voltam. *Magyarázom.* - Hát engem ez a veszély nem fenyeget, hogy házas legyek. *Senkit se vettem volna el.* - Én mindig a városban laktam. A szüleim is. *Nem sűrűn jártam ilyen helyeken, mint ez.* - Értem. *Cigizek tovább.* - Gondolom az apja is jóképű. *Állapítom meg.* - Ne vedd sértésnek, ha esetleg lesznek megjegyzéseim. *Vigyorgok.*

MioDátum: Kedd, 2016.06.21, 11:32 | Üzenet # 2173
Yaoista
- Nos, ha Aaeron nem szeretne főzni, akkor nem tenné.*Jegyzi meg. Persze tény kis gondoskodó vagyok, de ha csak muszájból kéne főznöm, akkor nem tenném.* - Értem.*Bólint.* - Sose tudhatod.*Nevet fel.* - Néha nem árt a környezetváltozás, jót tesz.*Mosolyodik el.* - Valóban az és ezt nem csak azért mondom, mert elfogult vagyok.*Mondja, majd felnevet.* - Ugyan én nem veszem és ő se fogja, ha meg sokan érzi, akkor lefog állítani. Aaeron lesz a legjobban zavarba.*Nevet fel.*  - A férjem vagy Yuki is érti a viccet és ő maga is humoros és csak akkor állít le, ha már sértő, de szerintem ez logikus.*Nyomja el a cigit.* - Nem csak te vagy itt szókimondó.*Kacsint rád és végszóra be is fut apám.* - Sziasztok.*Sétál oda.* - Hello szépségem.*Csókolja meg lazán anyumat.* - Szia édes.*Olyanok mint a friss házasok.* - Biztos te vagy Aaeron barátja, én pedig az apja vagyok Yuki.*Nyújt neked kezet. Magas, sportos, jóképű férfi sötétszőke hajjal és zöld szemekkel.*  

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2016.06.21, 12:15

MioDátum: Kedd, 2016.06.21, 11:39 | Üzenet # 2174
Yaoista
- A nagy szívet nem sokan teszi hozzá.*Kuncogok, de jól esik, amit mondasz.* - Vicces vagy.*Nevetek fel.* - Értem, ezek után többre számítottam.*Bár magam se tudom, hogy miért.* - Tényleg teljesen más helyről jövünk.*Amivel persze nincsen baj.* - Akkor szüleid ezzel foglalkoznak?*Érdeklődöm.* - Nem tűnsz vidékinek, szóval a viselkedésedből egyáltalán nem ez jön le.*Legalábbis nekem.* - Szerintem is.*Kuncogok.* - Én meg, hogy pont nem engedtem.*Nagyon kevés embert engedek közel magamhoz.* - Nem vagyok hülye és igen csak jó emberismerő vagyok. Gazdag vagyok és igen csak befolyásos, már alapból a családom révén is és sok embert ez vonz, csak ugye engem nem lehet palira venni.*Jegyzem meg.* - Mielőtt azt hinnéd nincsen rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban, na meg akit én érdekeltem a személyem, az meg engem nem. Elégé válogatás vagyok, talán túlságosan is.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.06.21, 21:01 | Üzenet # 2175
Yaoista
- Hát így is mindig tele a ház. *Kuncogok.* - Igen, ezzel. Ebből élünk és éltünk. Persze én dolgozok itt is. *Magyarázom közben neked.* - Igazából én vagyok a család fekete báránya. *Nevetek fel. Mindig kilógtam mindenhonnan. Pont kérdezném, hogy miért nem engedted, de magadtól is választ adsz kérdésemre.* - Egyébként kíváncsi lennék arra az emberre, aki palira vesz. *Elmélkedem.* - Értem... azért örülök, hogy nincsenek rossz tapasztalataid. Milyen téren vagy válogatós? *Érdekelt, mégis milyen emberek idegesítenek.* - És így külön megtisztelő, hogy velem találkoznál még. *Mosolyodom el.*

Keresés: