Tanár-Diák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 21:06 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A szívatás magasiskolája
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.06.21, 21:10 | Üzenet # 2176 |
 Yaoista
| - Ebben van valami. De igazából ő csinál minden házimunkát is. *Teszem hozzá.* - Lehet. *Igazából én inkább kíváncsi vagyok, hogy honnan is jöttél pontosan.* - Aaeron az mindentől zavarban van. *Kuncogok.* - A sértéseket senki sem szereti... általában ezért nem tolerálnak engem sem. *Teszem hozzá, tisztában voltam vele, hogy tudok elég sértő is lenni.* - Értem. *De annyira akkor sem, mint én.* - Jó napot. *Köszönök én is. A csókra én semmit se reagálok, csak elnyomom én is a cigit.* - Devan. *Rázok vele kezet.* - Aaeronnak esélye se volt rondának születni. *Állapítom meg, de tény ami tény, kiköpött anyukád vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.22, 00:33 | Üzenet # 2177 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Itthon is mindig segített.*Sose voltam az a trehány fiú.* - Ebben van valami.*Nevet fel.* - Szerintem csak tudni kell téged kezelni.*Kuncogok.* - Örvendek Devan.*Neki még nem esnek le a dolgok.* - Az biztos.*Vigyorog apám büszkén és most azért én is megjelenek.* - Szia apa.*Megyek oda.* - Hello kölyök.*Köszönünk egymásnak.* - Gyorsan letusolok és aztán beszélünk.*Mivel közel van a terem, általában itthon tusol. El is megy.* - Én pedig előkészülök az ebédhez, te csak maradj kicsim.*Be is megy így ketten maradunk.* - Elfogod árulni, hogy miről beszéltetek?*Kérdezem meg rögtön, azért igen csak érdekelt.* - Jól érzed magad?*Kérdezlek és odamenve megcsókollak, majd rágyújtok egy cigire.* - Jó itthon.*Ülök le.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.22, 00:45 | Üzenet # 2178 |
 Yaoista
| - Azt megértem.*Mosolygok.* - Jól megéltek egyből? Vagyis, hát például az időjárás sokat számít.*Nem nézlek le, sőt kíváncsi vagyok.* - Viselkedésre mondod vagy külső vagy inkább mindkettő?*Kérdezlek.* - Te leszel az első diplomás?*Érdeklődöm.* - Na látod arra én is.*Vigyorgok és biztos vagyok benne, hogy nincsen olyan ember.* - Édes vagy.*Cirógatom meg a buksidat.* - Külsőre is válogatósabb vagyok, de főleg belsőleg, de ezt már kifejtettem, hogy mit is várok el. Azonkívül utálom, ha valaki kétszínű és naplopó. Elvárná, hogy eltartsam és ő pedig semmit nem csinál, ettől hánynom kell.*Húzom el a számát.* - Ne érts félre itt most nem olyanokról beszélek, akik háztartásbeliek, mert az más, bár én nem tudnám elképzelni, hogy ne csináljak semmit, pedig annyi pénzem van, hogy ezt simán megtudnám tenni.*Ezt nem felvágásból mondom.* - Igaz beképzelt vagyok és egy sznob, de mégse vagyok egy elkényeztet ficsúr, mert nem úgy neveltek a szüleim, amiért hálás vagyok. Sok embert ismerek ebből a világból és sok visszataszító egyén van.*Fintorodom el.* - De ez már másik történet.*Hagyom is ennyiben.* - Arról nem beszélve, hogy tény válogatós vagyok, de én se vagyok a legkönnyebb természet.*Kuncogok.* - Csak magadnak.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.06.25, 22:51 | Üzenet # 2179 |
 Yaoista
| - Igen, sokat. *Bólintok.* - Eddig sosem volt gond és igen, elég jól. Rengeteg mindent magunknak termelünk, szóval ha nem is megy olyan jól, szinte önfenntartó az egész. Persze számlák vannak, de az már más tészta. *Tetszett, hogy kíváncsi vagy tényleg.* - Mindkettő. *Vigyorgok.*- Nem, a bátyámnak van már, csak neki gazdasági. Ő tovább akarja vinni az egész vállalkozást. Nem azért, mert ő a legidősebb, csak ezt választotta. *Sosem kényszerítettek ránk semmit.* - Értem, hát ebben van valami. *Kuncogok.* - Nem is vagy az a típus már így sem. Sőt pont olyannak tűnsz, aki képtelen pihenni. *Állapítom meg. Nem is kérdeztem többet, hiszen lezártad a témát.* - Igazából engem egyre kíváncsibbá teszel. *Ami azért nagy szó. Közben ahogy sétálunk, meglátok egy újságot egy padon, amibe te vagy.* - Jééé... *Állok meg és beleolvasok.* - Azta... te aztán tényleg híres vagy. *Állapítom meg.* - Szóval szállodalánc. *Bár engem ez igazából hidegen hagyott.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.06.25, 23:22 | Üzenet # 2180 |
 Yaoista
| *Miután lelépett a családod, meg se lepődtem a kérdéseden.* - Arról, hogy vastagok a falak. *Vigyorgok, azért hoztam a formám.* - Igen.... érdekes az anyukád. *Igazából meglehetősen szimpatikus nő volt. Csókod még el is nyújtom.* - Régen voltál? *Ülök le melléd.* - Mennyire gyakran szoktál hazajárni? *Kérdezem még.* - Mennyire érdekel, hogy miről beszéltünk? *Karollak át.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.26, 22:56 | Üzenet # 2181 |
 Yaoista
| - Ezt most komoly?*Vörösödöm el kissé.* - Bár valóban vastagak.*Mondom, bár nem hittem, hogy ilyenről is beszéltek, de legalább ez azt jelenti, hogy jól kijöttök.* - Valóban, szerintem nem sűrűn mondanak olyat az anyukák, hogy vastagak falak.*Nevetek most már fel, nem zavar, hogy ilyenről beszéltek, de azért zavarba ejtő kissé azért.* - Tudod az utóbbi időben elégé összejöttek dolgok.*Nem kell felsorolnom miért is.* - Amúgy havonta igyekszek, meg azért telefonon beszélünk.*Ki nem hagynám, tényleg fontos a családom.* - Elégé, de ha nem mondod el az se zavar.*Bújok oda.* - Nagyon örülök, hogy eljöttél.*Teszem le a cigit és az arcodva simítva ismét megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.06.30, 00:34 | Üzenet # 2182 |
 Yaoista
| - Ennek örülök és jól hangzik, hiszen mindig a saját dolgok a legjobbak.*Mondom és érdeklődve tovább hallgatlak.* - Akkor a szüleid lassan duplán büszkék lehetnek vagyis még inkább, hiszen most is biztos az rád.*Mosolyodom el.* - Ez így van, de azért olykor kiszoktam kapcsolni.*Rendszerint, akkor elutazom valahova.* - Ezt örömmel hallom és kölcsönös.*Kacsintok rád. Megállok én is és az újság nem lep meg, de a reakciód igen, hiszen azért furcsa, hogy ennyivel reagálod le.* - Milyen jól nézzek ki itt is, bár az ősök se panaszkodhatnak.*Kuncogok. Az apám kiköpött, mint csak idősebben.* - Igen igen.*Bólintok mindkettőre, majd leülök és gondoltam te is csatlakozol.* - Megmondtam, hogy gazdag vagyok.*Gyújtok rá.* - De te viszont tényleg érdekes vagy, mert akit tényleg nem érdekel pénzem, ezen mégis meglepődik.*Fordított esetben én is így lennék.* - Majd talán elviszlek valamelyikbe vagy ha nem együtt megyünk esetleg intézzek neked kedvezményt.*Kuncogok, bár komolyan gondolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.07.02, 23:26 | Üzenet # 2183 |
 Yaoista
| - Hát volt egy idő, mikor kicsit harcoltunk, de már béke van. Azért nem vették annyira könnyen, hogy meleg vagyok. *Magyarázom.* - Nem volt nagy veszekedés, de azért meg kellett emészteniük. *Mosolyodom el, mert nagyon örültem, hogy az egész családom ilyen lazán elfogadott.* - Hm, igaz jó kép. *Felpillantok egy pillanatra az újságból.* - De azért az eredeti helyesebb. *Kuncogok. Leülök melléd és csöndben hallgatlak.* - Igaz. *Csak azt nem gondoltam, hogy ennyire.* - Hát én sem gondoltam, hogy ilyesmi, csak... hm... pont amit mondtál, mégse vagy ficsúr. *Magyarázom és én is rágyújtok, de nem akárhogy. Előveszek egy szál cigit és odahajolva hozzád, a tiédről gyújtom meg, majd lassan rád fújom a füstöt.* - Ha megyek, akkor veled. *Közlöm.* - Most amúgy sincs más partnerem. *Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.07.02, 23:45 | Üzenet # 2184 |
 Yaoista
| *Csak bólintok és a pirosságod meg se lep.* - Akkor készülj. *Közlöm veled, bár akkor is megdugtalak volna az este, ha vékonyak.* - Hát, az enyém nem mondaná. *Az biztos.* - Igen. *Nem mondok többet, kár is lenne.* - Értem. *Tudtam, hogy fontos a családod neked nagyon.* - Akkor meg tartom magamnak. Hagytam, hogy bújj, sőt még a hajad végét is elkezdtem birizgálni.* - Tudom... *Valahol azért jöttem, hogy boldog legyél, ami elég egy nyomasztó gondolat volt. Csókod rendesen elmélyítem és el is nyújtom. Nem hagytalak egyhamar levegőhöz jutni. Mikor elváltunk, csak figyeltem az arcod.* - Ne legyen hamis reményeid... *Én még mindig nem hittem a tündérmesékben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.07.05, 18:54 | Üzenet # 2185 |
 Yaoista
| - Ez most úgy hangzik, mintha nekem olyan rossz lenne, ha szexelnünk kell.*Vigyorgok.* - Csak az apukád.*Nevetek fel.* - Talán egyszer anyukád is látom.*Kíváncsi vagyok rá.* - Tartasd.*Bólintok, bár tényleg érdekelt elfogadom, hogy nem akarod elmondani. Nem bánom, hogy elhúzod a csókot és kissé ki is pirulok. A megjegyzésed annyidra rád vall, de ez se fogja elrontani a kedvemet.* - Nyugodj meg nincsenek hamis reményeim.*Szívom tovább a cigim. Nem tudhatjuk mit hozz a jövő, de tény, hogy hiába játszod itt a kemény macsót, egyre közelebb engedsz magadhoz, persze lehet, hogy a végén koppanok, de fordítva is történhetnek a dolgok és ténylegesen járni fogunk.* - Akkor ebéd után van kedved sétálni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.07.05, 18:59 | Üzenet # 2186 |
 Yaoista
| - Az a fő, hogy elfogadták.*Az, hogy meg emészteni kellett, teljesen normális.* - Nagyon jó.*Javítalak ki.* - Szerintem is.*Vigyorgok.* - Nem szoktam a levegőbe beszélni, ezt jobb, ha megtanulod.*Kuncogok. Nem zavar a meggyújtás a folytatás sem.* - Majd kiderül, hogy mi lesz.*Ez azért még a jövő kérdése.* - Éppen én sem dugtam mással az elmúlt napokban, az más kérdés, hogy ez simán változhat.*Hiszen nincs köztünk semmi.* - A végén még te fogsz belém szeretni, kis édes.*Vigyorgok és az arcodra simítok.* - Ma tényleg olyan vagy, mint egy édes kiscica.*Fújom a füstöt a szádba, majd megcsókollak, pont nem érdekel, hogy ki lát meg minket.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.07.05, 22:02 | Üzenet # 2187 |
 Yaoista
| - Igen, szerintem is. *Bólintok.* - Én kérek elnézést. *Nevettem fel az egózásodon.* - Igen, kezdem sejteni. *Reméltem is, hogy nem fog zavarni.* - Rendben... *Szerintem is minden kifog derül és persze elmentem volna egy ilyen helyre, de nem ez lett volna az elsődleges.* - Én sem azért mondtam... természetesen változhat. *Hiszen azért én is elég kapós voltam.* - Nem reménykednék. *Nevetek fel.* - Nem akarok az lenni. *Nem a legjobb módon álltam a szerelem kérdéséhez. Arcomra elmosolyodtam és semmi gondom a füsttel, ki is fújom lassan.* - Néha egy vadmacskának is pihenni kell. *Suttogom csókod előtt, majd azt viszonoztam. Engem se nagyon érdekelt, hogy ki lát, amúgy se igazán tudnám tagadni, hogy meleg vagyok.* - Egyébként te hamarabb szeretnél belém. *Kuncogok, mert csak kacérkodásból mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.07.05, 22:10 | Üzenet # 2188 |
 Yaoista
| - Jogos. Szerintem te jobban élvezed, mint én. *Vigyorgok én is.* - Apám az más. *Nem mondok semmi a folytatásra, mert hát ki tudja.* - Rendben. *Nem voltam benne biztos, hogy nincsenek, de én elmondtam.* - Igen, van. Elmehetünk erre-arra. *Bólintok, majd hozzád elsimítok egy tincsed, de közben lopva végig is simítok az arcodon. A szavaim ellenére gyöngéden viselkedtem veled.* - Mutasd meg a várost. Gray is itt lakott? *Nem tudtam, hogy mióta ismeritek egymást.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.07.07, 12:48 | Üzenet # 2189 |
 Yaoista
| - Na ez most úgy hangzik, mintha te annyira nem élveznéd.*Csíplek meg finoman.* - Megbeszélve.*Az érintésre elmosolyodom, pont ezek a gesztusok miatt gondolom, hogy talán egyszer csak én kellek neked.* - Oké.*Puszillak meg.* - Nem, az egyetem óta ismerem, de sokszor volt nálunk, nagyon szereti a családom és kölcsönös is, bár elsőre meglepődtek az öltözködésén, de hamar túlléptek rajta.*Nevetek fel, tényleg lazák és nem szoktak feleslegesen ítélkezni.* - Különben csak megsúgom, hogy bár vastagak a falak, még senkivel se szexeltem a szobámba.*Gondoltam ezért virulni fog a fejed.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.07.07, 12:56 | Üzenet # 2190 |
 Yaoista
| - Elnézve.*Nevetek fel.* - Igen tudom.*Azért cuki, hogy megmagyarázod.* - Nem szokásom reménykedni.*Jegyzem meg.* - Ez nem akarás kérdése.*Az csak úgy jön.* - Valóban.*Kuncogok és elhúzom a csókot.* - Meg lehet, de én nem is vélekedek úgy a szerelemről, mint te.*Jegyzem meg, de nem fogom kifejteni ismét neked a dolgokat.* - Nézd Gray én erről már kifejtettem a véleményem.*Mondom komolyabban, ezért velem kár kacérkodnod.* - Viszont azt is jobb, ha tudod, ha én akarok valamit vagy éppen valakit, azt meg is szerzem és ha téged akarlak, akkor megfoglak szerezni.*Jelentem ki. * - Biztos megszoktad, hogy vezeted az orruknál fogva a pasikat és bárkivel szórakozhatsz, de nálam ez nem fog működni.*Csak, hogy tisztában legyél a dolgokkal.* - De kár erről beszélni, mert most érdekelsz, de lehet, hogy pár alkalom után rád unok vagy te rám.*Bármi megtörténhet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.07.10, 17:02 | Üzenet # 2191 |
 Yaoista
| - Attól én még makacskodhatok. *Mondjuk ha egyszer tényleg szerelmes leszek, nem tudom, mit csinálnék.* - Igaz. *Bólintok neked.* - Ez igazából kicsit ijesztő is. *Mosolyodom el, mert igazából kevesebbet nem is vártam tőled.* - Nem szoktam senkit az orránál fogva vezetni. Bár az igaz, hogy van, akiket elég könnyű irányítani... de az ilyen emberek engem nem érdekelnek. *Jobban szerettem, ha van egy bizonyos akarata annak, akivel vagyok, még akkor is, ha csak kavarásról van szó.* - Nem olyan könnyű rám unni. *Mosolyodom el és most én csókoltalak meg, közben a nyakad is átölelem. Miután elváltak ajkaink, lassan elengedtelek.* - Megnyugtatlak, téged eszembe se jutott megvezetni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.07.10, 17:12 | Üzenet # 2192 |
 Yaoista
| - Te provokálsz. *Csípésedre játékosan feljajdulok.* - Értem. *Ht igen, Graynek volt egy stílusa, bár nekem azzal semmi gondom nem volt.* - Hm... akkor leteszteljük őket rendesen. *Csókolok a nyakadba, majd az ajkaid.* - Mondjuk lehet te már maszturbálással rég letesztelted. *Azért tényleg volt bennem egy kis öröm, amiért én foglak először megdönteni a szobádba.* - Azt hittem volt itt az exed... ódákat zeng róla mindenki. *Jegyzem meg azért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.07.10, 22:07 | Üzenet # 2193 |
 Yaoista
| - Talán.*Nevetek fel rajtad.* - Benne vagyok.*Vigyorgok, ami nyögésbe megy át és a csókod is viszonozom.* - Persze, azért az meg volt.*Nevetek fel majd. Kissé meglep, ahogyan az exem mondod, mintha rá is kissé féltékeny lennél.* - Ki az a mindenki?*Kérdezlek, mert azért én nem.* - Gray vagy anyum?*Hiszen más nem lehetett.* - Mindig is sejtettem, hogy a fiúkhoz vonzódom, de volt két lány, akivel lefeküdtem, de úgy jött ki lépés, hogy náluk voltam. Lucas pedig annyira nem lakik vagyis lakott messze és nála töltöttem az éjszakákat. Vele feküdtem le először, sőt vele volt minden igazán, oké egy csávó kiverte nekem meg csók és ennyi. Ugye nem vagyok nagyon híve az egy éjszakás kalandoknál, így Lucas után, akikkel lefeküdtem, nos két fiú volt.*Azért gondolom ezzel megleplek.* - Jelentkező persze akadt, de nekem nem kellett. Fontos a szex, de jobban szeretem állandó partnerrel csinálni.*Direkt nem mondtam, hogy akivel járok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.07.10, 22:32 | Üzenet # 2194 |
 Yaoista
| - Jogos.*Kuncogok.* - Miért lenne az?*Tényleg nem értelek.* - Ezt megértem, de úgy gondolom, hogy úgymond mindig te nyertél.*Nem igazán tudtam, hogy magyarázzam meg.* - Nos eddig én is úgy gondolom, de tudod engem elég nehéz megfogni vagyis eddig még senkinek se sikerült, de lehet, hogy te leszel az első.*Kacsintok rád és persze a csókodat örömmel viszonozom.* - Mint mondtam engem nem is lehet.*Mondom komolyabban.* - Befolyásos családban nőttem fel és alapból a személyiségem is ilyen, hogy nem lehet átverni, de ha egyszer talán mégis valakinek sikerül, nos azt is megbánja, hogy megszületett.*Vigyorodom el, de komolyan mondom. * - Fogalmad sincs róla, hogy kivel bújtál ágyba.*Búgóm a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 21:56 | Üzenet # 2195 |
 Yaoista
| - Mert nincs menekülési esély. *Nehezen viseltem, ha sarokba szorítanak.* - Ebben van valami. *Mosolyodom el, bár sosem erre mentem, hogy nyerjek.* - Ilyen szép bókot még nem kaptam. *Kaptam már mindenfélét, de ez azért több volt annál.* - Elárulom a titkot, én nem tervezem, hogy átverjelek. *Kuncogom el magam.* - Lehet több, mint gondolod. *Suttogom én is és hangodra azért kissé megremegtem.* - Bár nekem elég annyit tudnom, hogy dögös vagy és jó az ágyban. *Meg persze nem vagy egy idióta.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 22:00 | Üzenet # 2196 |
 Yaoista
| - Mindketten. *Mindenkitől hallottam már.* - Értem. *Nyugtázom a dolgokat, de nem reagálok különösebben. A folytatás kicsit meglepő is volt, meg nem is. Tudtam, hogy nem dugsz csak úgy fűvel-fával, de azért azt hittem több pasid volt.* - Szóval nem csak a barátaiddal szexeltél? *Kérdezem vigyorogva.* - Azt hittem, hogy neked kellenek az érzelmek meg ilyenek...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 22:15 | Üzenet # 2197 |
 Yaoista
| - Értem.*Bár úgy gondolom túlzol, mondjuk Gray lehet fog még róla beszélni.* - Nos nem.*Bólintok.* - Igen kellenek, ezért is volt csak kettő száma és akkor nagyon kanos voltam, de aztán elfojtottam úgymond és ugye aztán jöttél te.*Te vagy a második kapcsolatom.* - Gray mindig is szívta érte a vérem, ahogyan mások is. Komolyan, mintha ufó lennék, hogy nem fekszek le fűvel-fával.*Sóhajtok fel.* - Veled meg most pótlom a sok hiányt.*Vigyorgok és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 22:35 | Üzenet # 2198 |
 Yaoista
| - Tényleg egy érdekes fiú vagy.*Mosolyodom el, de ezt nem rosszból mondom.* - Na látod.*Bólintok, majd felnevetek.* - Tőlem csak ilyen szépeket kaphatsz.*Kuncogok.* - Igen igen és nem is tudsz, most ezt csavarhatjuk még a vége ugyanaz.*Szóval felesleges is beszélni róla.* - Kétlem, hiszen Aaeron sok mindent nem tud rólam és Devan nem mesél neki feleslegesen, ahogyan másnak se.*Ahogyan én se teszem.* - Milyen kis egyszerű vagy, de azért jobb, hogy ennél sokkal több vagyok, de most nem kezdem el magam fényezni.*Vigyorodom el.* - Amúgy abban is biztos vagyok, hogy hosszabb távon, ennyi kevés lenne neked.*Teszem azért hozzá az igazi véleményen.* - Te tényleg több vagy egy szép kis pofinál.*Simogatom meg az arcod és igen csak mélyen szemeidbe nézlek, mint aki meg akar fejteni, bár ezzel tényleg így vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 23:21 | Üzenet # 2199 |
 Yaoista
| - Vagy ennél még szebbeket, jól sejtem? *Nevettem el magam.* - Igaz. *Bólintok.* - Pedig azt hittem ez a következő. *Kíváncsi voltam, hogy mit árulnál el magadról pluszban még.* - Édes kevés. *Kuncogok aranyosan.* - Azért vannak igényeim. *Bólintok. Szavaid nagyon megleptek és a szemeid teljesen magukkal ragadtak. Pár perc után lesütöm a tekintetem. Úgy éreztem, hogy belém látsz és ez megijesztett kicsit. Nem szerettem ezt az érzést.* - Te is bőven több vagy, mint pénz és sárm. *Mondom halkan, de még mindig nem néztem a szemedbe. Láthatóan nem voltam hozzászokva ehhez a helyzethez.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.07.12, 11:08 | Üzenet # 2200 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Kuncogok.* - Majd idővel, ha úgy alakul többet tudsz meg rólam.*De azért ahhoz alig ismerjük még egymást.* - Nagyon helyes.*Cirógatom meg a pofidat.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Mosolygok, de most megleptél, nem hittem, hogy elfogod kapni a tekinteted, sőt azt hittem, hogy majd kacérkodni fogsz, ahogyan szoktál.* - Igen tudom.*Vigyorgok, majd finoman az arcodra simítok.* - Mi a baj kicsi? Ennyire zavarban vagy, esetleg félsz tőlem?*Kérdezlek de nem rosszból tényleg kíváncsi vagyok.*
|
|
| |